PDA

Tüm Versiyonu Göster : 09:49'un Hikayesi...

JackDaniels
15-05-06, 00:06
(Önsöz : 09:49'da açılan tüm topikteki yazıları okumanızı tavsiye ederiz..Hepsinin linki sırarıyla aşağıda mevcut..Ne badireler atlatmışız, o anki heyecanla neler yazılmış vakit ayırıp okumaya değer...)

Foruma yeni gelenler için, yada forumda olupta, 09:49 ne acaba diye soranlar için;

Karşınızda 09:49 efsanesi...

Aslında inancın, bir şeye topluluk olarak odaklanmanın hikayesi...İster inanın ister inanmayın forum olarak biz bunu başardık...

Tarih : 18 Şubat 2006.. Saat : 09:49

Cumartesi sabahı...Ankaraspor-Fener maçı var akşama..Forumumuzda "Futbol Dünyasında" bu maçın konusu açılmamış...Fenerle aramızdaki puan farkı 6...

Uğurlu gelir belki diye 09:49 gibi maç topikini açıyorum...Topiki açarken 09:49 tamamen tesadüf hiç bir anlamı yok tabiki. Ve fenerbahçe çantada keklik gördüğü Ankaraspor deplasmanından boynu bükük ayrılıyor...

http://galatasaray.to/forum/showthread.php?t=3185

Bir sonraki hafta Fenerbahçenin-Bjk ile maçı var...Yine topic açma görevi bana düşüyor, kadıköyde puan kaybetmesi zor o zamanlar. Ben uğur yapmak adına , Ankararspor maç topikinin saatine bakıyorum yine uğurlu gelsin diye aynı saate konuyu açıyorum... 09:49'da açılan topic yine uğurlu geliyor ve fenerbahçe yine puan kaybediyor...Aramızdaki Puan farkı 1 e düşüyor...
09:49 uğuruna inanmaya başlıyorum,yavaş yavaş forum olarakta İNANMAYA başlıyoruz..

http://galatasaray.to/forum/showthread.php?t=3229

Ertesi hafta Kayseri deplasmanı var.Bu arada tamamen şans eseri tutan 09:49 muhabbetine forumda inananların sayısı çoğalmaya başlıyor.
Asıl anahtarda buydu zaten herkesin inanması..Bir şeye odaklanıp inanmak..Ve o inancın enerjisini yaymak...Neyse o topicte görevini yapıyor ve Fener yine puan kaybediyor...Arada puan farkı felan kalmıyor, 3 haftada açtığımız topiklerlerle,aradaki 6 puanı eritiyoruz, ve lider oluyoruz...

http://galatasaray.to/forum/showthread.php?t=3261

Sonrasında kupa maçı Samiyende.. 09:49 ta açıyoruz topiğimizi ve beklemedeyiz...
Fenerbahçe yine kaybediyor, Galatasaray kazanıyor ama fazla sevinemiyoruz kupa gidiyor.Her şeye rağmen 09:49 yine görevini yapıyor...Fenerbaçe yine 09:49'da açılan topikte maç kazanamıyor!

http://galatasaray.to/forum/showthread.php?t=3369

Ve topic açmaya ara veriyorum forum olarak uğura ara veriyoruz ta ki FB-G.Saray maçına kadar...O maça kadarda Fener puanları toplayıp geliyor...Şampiyonlukta inanılmaz bir çekişme yaşanıyor...!!!

Şimdi bu kısma dikkat!

Maç sabahı 09:49'da topici açmak için uyanıyorum..Her zamanki gibi uğur yazımı yazıyorum...Gönder tuşuna basıyoruuuummmm....Aman Allahım O da nee????Bir bakıyorum gözlerime inanamıyorum.Topik açılma saati 09:41 olarak gözüküyor!!!!

Forumun saati BOZULMUŞ ve normal saatten 8 dakika geri olmuş...Resmen şok oluyorum...Birşeyin ters gideceğini anlıyorum..O güne kadar bozuk olmayan saat o gün bozuluyor ve kendi saatimle her zamanki gibi 09:49'da açtığım topik maalesef 09:41 de açılıyor ve resmen ciddi ciddi Yıkılıyorum..Sonuç hezimet oluyor...Belkide 09:49 'daki aksilik yüzünden inancımızı kaybettiğimiz yoğunlaşamadığımız için kimbilir...

http://galatasaray.to/forum/showthread.php?t=3599

Lütfen Bu kısmada Dikkat!

Sonra TS-Fenerbahçe maçı geliyor...

Forum saati yanlış olduğu için, konu başlığı 09:49 olsun,uğurumuz tutsun diye normal saatten 8 dakika geri topik açıyorum..
Amanın oda ne , bi bakıyorum yanlış hesap yapmışım.09:49 yerine 09:50 de açmışım topiki ve içim yine cız ediyor inancım kalmıyor...Yine bir şeyler ters gidecek topik 09:49da açılmadığı için diye içten içe kafayı yiyorum..Ve sonuç Trabzon:2 - Fenerbahçe :3

http://galatasaray.to/forum/showthread.php?t=3642

Ve Bugün :)

Ufak çaplı bir mucize oldu...Forumun bozuk saati, o gün nasıl olduysa kendi kendine düzeldi..

Şimdi Detaylar :

Gece saat 03:30 gibi uyumuş olmama rağmen, sabah 09:30' a kurdum saatimi uyandım.
Forum saatine göre 09:49 da açacaktım topici...O sırada bir baktım FORUM SAATİ DÜZELMİŞ NORMAL HALE DÖNMÜŞ!

İçim ürperdi resmen.Bu bir işaret...Heralde uğur kaldığı yerden devam edecek, fener puan kaybedecek, şampiyon olacağız diye düşündüm içimden..Ve topici 09:49'da açtım bu sefer..Öyle 8 dakika ileri geri muhabbetine kalmadan..Normal zamanında açtım...Forumun saatininde düzelmesi ayrı bir mucize...

Neyse tekrar yattım uyudum..Uyandım topice bi baktım...SEVGİLİ VE SAYGILI O AN İÇİN ÇOK KIZDIĞIM :) Bir arakadaşımız benim topici, diğer açılan topikle birleştirmiş ve Topikte ki saat tutmuyor...Resmen çıldırdım...Ulan dedim yine bir aksilik çıktı işe bak yine tutmayacak uğur dedim...

Allahtan Doğanay feryadımı gördü tam zamanında yetişti, benim topici ayırdı..Topik'in saati yine 09:49 oldu...Ve Sonuç Fener yine puan kaybetti.Bu sefer ki daha anlamlı Galatasaray şampiyon oldu...

http://galatasaray.to/forum/showthread.php?t=3741

Bilmeyenler için, Kimine göre anlamsız olan 09:49'un hikayeside budur arkadaşlar..

Aslında ne bende keramet var nede 09:49'da...Önemli olan az bir toplulukta olsak bir şeyin üzerinde inanmak ,ona odaklanmak, yoğunlaşmak...

09:49 aslında bahaneydi..Biz inanmak istiyorduk, inamamıza bahane oldu bu saat..

Tüm forum olarak bu olaya çok inandık ve Şampiyonlukta belki milyarda yarım payımız var...

Şimdi sevgili adminlerden ricam;

Bu sene inandığımız, yoğunlaştığımız ve her açtığımızda uğurlu gelen 09:49'u ölümsüz yapmamız...

Koyun be Saray Cafe'ye olsun adı " 09:49 Saray Cafe "

Yeni üye olupta 09:49 ne olaki diye soranlarada ahacık 09:49 'un hikayesi bu topikte yazıyor diye okuturuz :)

İnanan herkese hayırlı olsun!

09:49

(ilk maçlarda açılan topikler yaz saati uygulamasıdan önce olduğu için 10:49 gözüküyor)

ps: Burdada bomba bonus topik var :D

http://galatasaray.to/forum/showthread.php?p=66493#post66493

------------------------------------------------------------------------

------------Yıl 2008--------------------

İzninizle şu topiğide şuracığa iliştirivereyim

http://www.galatasarayi.com/forum/viewtopic.php?t=6494

zidane38
15-05-06, 00:32
:buyuksun: :buyuksun: :buyuksun:

Bence de koyulsun bu isim Saray Cafeye.

Serkan1905
15-05-06, 00:34
Abi allah razi olsun. :alkis:

Ben ciddi ciddi bugün bu "TheRockula Fener topigi saat 09:49" olayina inanmistim. Hatta dua vs. ederken devamli TheRockula falan diye de icimden gecirdim.

Cok tesekkürler. Bahane de olsa, alti üstü bir sebep de olsa, inanmaya bir arac oldu.

Allahim cok sükür.

Aslan Suat
15-05-06, 00:51
inanirsan daglari bile eritirsin diye düsünüyorum ben, Mirac senin sayende tekrar inanmayi cogumuz ögrendik (ben gerci inaniyordum). 9:49 inanmak icin cok güzel bir neden oldu. senin sayende bunda toplandik ve inandik ve inanarak basardik.
Allahim sana sükürler olsun.

M.Yasin Cakmak
15-05-06, 01:39
Miraç'ım Allah senden de razı olsun!

9.49 Ölümsüzleşecek!

kara01
15-05-06, 02:06
bari onune miracin ismini yazsaydiniz ne de olsa onun da emegi var

miracin 09:49 Saray Cafesi olabilir mesela

JackDaniels
15-05-06, 02:10
Yok yok sakın...

Tüm forum olarak Hep beraber inandık...Anca bereber kanca beraber...

Sadece tek isme mal etmeyelim lütfen...

Herkes 20:45'E takıldı...Forum olarakta farkımız 09:49 oldu bizim...

Hem Metin Oktayların,Fatih Terimlerin,Hagilerin isminin yanında öyle bir isim yakışık olmaz hoş olmaz...

09:49 yeterli ve çok iyi oldu :)

sonGS
15-05-06, 02:32
ben bu uğura pek inanmıyordum , tesadüf diyodum ama kapaklar peş peşe geldi.

sağol arkadaş ;)

cozker
15-05-06, 03:08
Yuhh diyorum baskada birşey diyemiyorum.. Forumun ismini degiştirmissiniz yahu :).

Ana forumuda 20:45 Metin Oktay Galatasaray forumu yapın oldu olacak :)

JeWeL
15-05-06, 08:55
süpermiş ben bunu yeni öğrendim. :)

15-05-06, 09:57
Miraç Allah senden razı olsun, artık saate 9:49'da her baktığımda seni hatırlayacağım :) Bu uğur senindir ;)

Maynard
15-05-06, 11:50
9.49 futbol dünyasına verilse daha güzel olmazmıydı?miraç abi hep orda açtı bu başlıkları çünkü...

JackDaniels
15-05-06, 12:47
09:49 geyiğimiz olsun, eğlencemiz olsun...Forum olarak farkımız, uğurumuz olsun...

Saray Cafe daha hoş...

Gün gelir 10 sene sonra eskiler yenilere anlatır belki :)

Ata, bu arada olm dün konutkente yiğenleri almak için girdim, girez olaydım...Yolu kapatmışlar kesmişler, hareket edebilene aşk olsun...Sonrasında gelen aramlar, atılan mesajlar derken şarz bitti senle muhabbete girmeye olanak kalmadı kardeş...

Amma velakin en kısa zamanda ocakbaşına davet ediyorum kardeşim seni..Doya doya kutlayalım...

Ama fazla yemiyorum..En fazla 1 adet kanat yerim haberin olsun :lol:

15-05-06, 15:29
Gene mi 1 kanat :lol: Olm bari şampiyonluk şerefine yiyelim :lol: Baba şimdi çarşamba CL finali var ben derim ki yarın yapabilirsek yapalım zira cumartesi nöbetçiyim :(

USAtaraftar
15-05-06, 18:25
Inandik ve basardik. Baska soylenebilecek birsey yok.

Parma Maniac
15-05-06, 18:50
09:49 geyiğimiz olsun, eğlencemiz olsun...Forum olarak farkımız, uğurumuz olsun...

Saray Cafe daha hoş...

Gün gelir 10 sene sonra eskiler yenilere anlatır belki :)

Ata, bu arada olm dün konutkente yiğenleri almak için girdim, girez olaydım...Yolu kapatmışlar kesmişler, hareket edebilene aşk olsun...Sonrasında gelen aramlar, atılan mesajlar derken şarz bitti senle muhabbete girmeye olanak kalmadı kardeş...

Amma velakin en kısa zamanda ocakbaşına davet ediyorum kardeşim seni..Doya doya kutlayalım...

Ama fazla yemiyorum..En fazla 1 adet kanat yerim haberin olsun :lol:ahah felaketti di mi maçtan sonra.. Çayyolu tıkandı, tıkanıklık yaratanlardan biri de bendim.. böyle bi eğlence yok yalnız.. Bütün Çayyolu, Koru, Konutkent dökülmüş sokağa.. müthişti..

Sheva
15-05-06, 19:26
1) İşe yarayıp yaramadığına dair artık bir tartışma bile kalmadı bence :)
2) Forumca ortak bilincimiz ve inancımızla oluşmuş bir simge olması daha da anlamlı kılıyor..

Bu sebeplerden bu foruma verilebilecek en güzel ve anlamlı isim olduğunu düşünüyorum, GalataSarayı ruhu :)

JackDaniels
16-05-06, 12:16
ahah felaketti di mi maçtan sonra.. Çayyolu tıkandı, tıkanıklık yaratanlardan biri de bendim.. böyle bi eğlence yok yalnız.. Bütün Çayyolu, Koru, Konutkent dökülmüş sokağa.. müthişti..

Felaket ne kelime :)

Arcadium'un önü mahşer alanı gibiydi..

Mecburiyetten arabayı sağa çektim kalabalığın arasına daldım bende...Oarada bi meşale yaktım ortalık dahada şenlendi... :)

Sheva
13-08-06, 02:39
http://www.gscimbom.com/forum/showthread.php?t=2371

Bu forumu ve topiği gördüğümden beri uğur yapmaktan, totemden ve her nevi benzer unsurdan soğudum hakikaten :sasirdim:

JackDaniels
13-08-06, 11:48
Nasıl yani anlamadım?

Berk
13-08-06, 12:43
http://www.gscimbom.com/forum/showthread.php?t=2371

Bu forumu ve topiği gördüğümden beri uğur yapmaktan, totemden ve her nevi benzer unsurdan soğudum hakikaten :sasirdim:

Dbase'in içine ediyorlar anladiğim kadarıyla.. Yönetici olsam saniyede silerdim o topici :)

Berk
13-08-06, 12:44
edit...

CaNKaGS
14-08-06, 11:56
Geçen sezon gibi 9:49 a devam ediyormuyuz....??

M.Yasin Cakmak
27-10-06, 01:43
UNUTMA UNUTTURMA :)

Mirac nerdesin olm?

CaNKaGS
27-10-06, 09:39
Miraç sesimize gel.Özlettin kendini.. :)

Serkan1905
27-10-06, 17:17
Hakkaten ya. Daha ne fener kaybediyor, ne de biz mac aliyoruz. Yazik degil bunca millete??

JackDaniels
28-04-08, 19:18
------------Yıl 2008--------------------

İzninizle şu topiğide şuracığa iliştirivereyim

http://www.galatasarayi.com/forum/viewtopic.php?t=6494

to be continued... ;)

Ibrahim
02-05-08, 00:33
Ne diyim abi bilmiyorum helal valla ellerine sağlık :)

kara01
02-05-08, 00:39
tesekurler Therockula hersey icin

onumuzdeki gunlerde rakip takim icin bir topik acsan hic fena olmazdi :)

Serkan1905
20-05-08, 23:04
Yeni gelen, veya geri dönen arkadaslarin bu topigi iyi okuyup iyi bellemelerini öneriyorum. Bu bir efsanedir. To mo anlamam. TheRockula Rocks :D Olay bu ya olay bu.. Sampiyoooooon...:D

JackDaniels
21-05-08, 20:39
Serkan :)

En yakın zamanda Therockula baba türbesi açıcam, :D açılışada seni çağıracağım...

En fazla inananlardan birisin bu olaya :)

frodo555
09-11-08, 00:47
Aman Miraç, yarın sabah uyuyakalma filan olmasın :lol: herşey bu kadar güzelken bir-iki dakika için totemi yakıp kaçırmayalım bokludere galibiyetini :D

forum saati ileride bu arada bir saat..

gül güzeli
26-02-09, 19:41
çok etkilendim ve çok hoşuma gitti..gerçekten helal olsun ve Allah razı olsun..GS aşkı diye buna denir..tebrikler

Sheva
16-05-10, 22:14
2. bir efsaneye daha imza atmıştır bu forum (ve tabi emeği geçen diğer herkes), mutluyum, gururluyum buranın bir parçası olduğum için :)

JORDAN
04-02-11, 23:27
Miraaaac...( Yanki da var)

JORDAN
15-05-11, 17:34
Mirac hala yazmiyor mu? Mirac'in tam olarak niye yazmadigini anlamiyorum. En son ilan konusunda bir kirilganligi oldu, o tatsiz olayin icinde olanlar birbirlerinden ozur diledi mi?
Bircogumuzun katkilari oldu su forumun yasatilmasinda az veya cok. GS'in yeni bir sayfa acmaya calistigi su gunlerde aramizdaki kirginliklarin giderilmesi icin ne gerekiyorsa yapilsin lutfen...