Tüm Versiyonu Göster : ŞAMPİYON GALATASARAY 3 - Kayserispor 0 (Sabri 2, İlic)
Allahım lütfen..
Allahım sen büyüksün..
Allahım N'olur!
M.Yasin Cakmak
07-05-06, 21:23
HAYDI HAYDI ALLAH ASKINA!!!!
her şey denızlı nın elınde maalesef :(
Zor bir mac cunku kayserinin uefa sansi suruyor ve son haftalarda iyi oynuyorlar...ama fbnin isi cok da zor cunku rakip takim dusmemek icin oynuyor ve bu maci satin alamaz arti son iki haftadir iyi oynuyor denizli...
Biz macimizi 1-0 alalim yeter, bunu yapacak gucteyiz....
HADI ASLANLAR, SAMPIYONLUK BIR SANA YAKISIR!!!!!
JackDaniels
07-05-06, 21:45
Bu hafta Kayseri'nin kazanması bir bakıma kötü oldu...
Haftaya Trabzon-Beşiktaş maçı var...
Kayseri'nin tarihinde yakalamış olduğu çok büyük bir şans var...
Ama bu saatten sonra Sami Yen'de puan vermekte çok ayıp olur....
Allah'ım inşallah alıcaz bu maçı
Denizli de puan kopardı mı şu eziklerden başka ne isteriz
içimde çok temiz hisler var inşallah yanılmıorumdur
İnşallah!
Bu sene fener lehine o kadar çok hakem hatası oldu ki (bugün bile durum 1-0'ken erciyes'in penaltısı verilmedi, Rıdvan bile penaltı dedi) son haftaya kadar bu işi getirdiysek neden şampiyonluk olmasın?
Gerçi olamasak da bu takıma helal olsun.. :okey:
Bir-iki değişiklikle seneye yine en büyük adayı oluruz şampiyonluğun!
denizli puan alamazsa düser tek sansımız bu
En azindan tribunler full çeker ve bu çok önemli.
Ne olursa olsun artik Aslanlarimiza hersey için guzel bir ortamda tesekkur ederiz ve sezonu kapatiriz
Namelessonegs
08-05-06, 01:43
Ankaradan acıkcası o sıralar İstanbulda bulunursam maca gitmek istiyorum..
Boyle bir macta olmak buyuk bir gurur..En kotu ihtimalde, o yuregini koyan oyuncularımızı avuclarım patlayana kadar alkıslarım..
Maca gidersem sampiyon olacakmısız gibi bir his var...
denizlinin ilk 10 dk gol atıp sonra ya allah bismillah savunma yapmaktan başka çaresi yok.
bu sıralarda da biz samiyende pek de kayseri maçını seyredemiycez.
Gerets in artık bu maçta necati cihan saidou üçlüsü yerine,
uğur,kabze,volkan üçlüsünü koyması gerek.
Bu maç kaybedilmez.Kaybedilemez...
Herkes Takımına destek vermek için orda olsun...
Bu arada Mehmet Topuz ve Ragıp cezalı duruma düşmüşler, bizim maçta yoklar..
Çok iyi haber özellikle Mehmet Topuz'un olmayışı.
JackDaniels
08-05-06, 12:26
Şöyle bir düşünüyorumda,
Onca emek onca akıtılan ter boşu boşuna sanki...
Haftaya fenerde yenecek, Galatasaray'da yenecek, Fener aynı puanla şampiyon olacak...
Özgüç denen bir şerefsiz evladının kasıtlı ve bilinçli bir kararı ile bir takımın şampiyonluğunu belirlemesi...
Allah'ın isimlerinden biri olan "Hakem" adı ile sahaya çıkıp, fenerin tetikçiliğini yapan bu adamdan daha HAKEM olan Allah var...
Fazla futbol olaylarına girmez ama bir kereye mahsus futbola el atsa ve haftaya haklı olanın hakkını verse...
muratermengu
08-05-06, 15:18
kayeri macında butun trıbunler tıklım tıklım olmalı ve takımımızı sonuna kadar desteklemelıyız şampiyon olsada olmasada herkes sami yene
heee içimde buyuk bır umut var kesin biz olacaz şampiyon ondan sonra bizi kimse tutamaz.5 10 ezikte kendini asar kesin
haydi aslanlarım benim.
bu tur maclarda cok yaktik kendi kendimizi...
ama bu sene bu hatayi tekrarlayacagimiza inanmiyorum...
dusunmek bile istemiyorum...
JackDaniels
08-05-06, 17:04
Hagi'nin veda maçında ki Trabzon maçı gibi olmaz umarım...
İlk başta Samsun'dan gelen gol..İnanılmaz sevinç...Sonrasında iç burkan görüntüler...Gözyaşları...Hep finalde üzülen bizmi olacağız?Ne var bir kerede sevinsek?
Hasan o son saniyede o golü attıya...tamam dedim şampiyonuz bu sene...o gol o kadar çok şey anlatıyor ki, Galatasarayımız ucuna kadar getirdiği bu yarışı altının teriyle kazanacaktır...Kayseri bırakın Uefayı CL şampiyonu bile olacak olsa yinede 1 puan bile alamayacak bu maçtan...
Bu maç şampiyonluk maçı ve bu maçta yapılacak herşey mübahtır...Gerekirse şişe atılır, gerekirse küfür edilir, gerekirse sahaya inilip futbolcu dövülür ama Galatasaray bu maçı Kayseriye asla vermez...
Fenerde kupa maçıyla beraber gözle görülür bir düşüş var...Artık bu kadar sık maç temposunu kaldıramıyorlar...Kayseri maçında da bence iyi oynamadılar...Erciyesin inanılmaz defans hataları sayesinde aldılar maçı...Her ne kadar bu hafta ligin en kritik maçına çıkacak olsalarda ben febe de yine fiziki bir düşüş yaşanacağını tahmin ediyorum...Denizli eğer isterse ve inanırsa bu maçtan istediğini alır...
Benim tek korkum ligin dibindeki garip matematiksel hesaplar...Hem denizli-fb maçında hem de Galatasaray-kayseri maçında 4 takımın da bir kulağı başka bir maçta olacak...Yani rakiplerinin maçlarında...Anlık değişimler bu takımları etkileyebilir...Özellikle denizli maçın ilk bölümünde bir gol atmalıdır.Yoksa diğer maçların skorlarına göre ligde kalmayı garantileyebilir ve rehavete girer...
Velhasıl uzun lafın kısası ŞAMPİYON GALATASARAY inşallah...!
mehmet topuz ve ragipin olmamasi cok buyuk bir avantaj bizim icin cunku orta sahadaki iki en onemli adamlari yok. Ozellikle ragipin olmayisi, ilicin isini cok kolaylastiracak.
kazanıcaz ve turu atıcaz inşallah :artist:
bi de şöyle bi gelişme var, hoş bana göre fazla önemli değil ama çünkü bu maçtan galibiyetle ayrılcağımıza inanıyorum. ama yine de belirtmek isterim:
trabzon un hocası (adını yazamıcam şidmi bi garip ismi var :) ) galiba takımı bırakmış. son maça yardımcı antranörle çıkabilirmiş trabzonspor. yani bjk büyük ihtimalle yener trabzonu. nu kayseri nin uefa umutlarını artırır
Namelessonegs
08-05-06, 21:03
Acıkcası Ankara'dan bir arkadasımla ve Bursa'dan da diger bir arkadasımla bulusup Pazar gunku macta yerimizi almak istiyoruz..Kapalı Üst su anda sadece kombinelere mi acık veya cogunlugu kombineyse satılan biletler az miktarda mıdır? Ve bilet icin yardımcı olabilecek arkadaslarımız varsa sevinirim..Simdiden tesekkurler..
Biletix bende pek guven uyandırmıyor da..
Adapazarı'nda düzenlenen bir etkinliğe katılan Ertuğrul Sağlam, ''Galatasaray ne kadar şampiyon olmayı istiyorsa biz de o kadar UEFA Kupası'na katılmayı istiyoruz. Sahaya çıkıp Galatasaray'ı yenmekten başka bir şansımız yok.
Şunu huzur içerisinde söylüyorum ki, Allah'a şükür, son maçımızda Galatasaray şampiyonluk mücadelesi verirken, bizim de bu maçı kazanmamız için çok değerli bir sebebimiz var. Çünkü ülkede bu tür maçlarda oynadığınız zaman (para aldı), oynamadığınız zaman (maçı sattı) gibi çok basit değerlendirmeler yapıyorlar. O bakımdan bu tür söylentilerden uzak kalacağımız için çok mutluyuz'' diye konuştu.
duncanferguson
09-05-06, 11:44
Gerçekten çok zor bir maç olacak ya ne diyeyim herkesle ortak duyguları paylaşıyoruz çoğu kimse dile getirmeye çekiniyo ama umarım bir mucize olurda şampiyon oluruz umarım.. kayseriyi kolay geçeceğimizi düşünüyorum
Mert Baydur
09-05-06, 15:14
Bence biz de galip geleceğiz pazar, Fener de. :agla:
ruya gordum...
bu sefer tersi cikmasin allahim...
dakika 76
GS 3 - kayseri 1
denizli 1 - fener 1
gerisini bilmem..
dakika 76
GS 3 - kayseri 1
denizli 1 - fener 1
gerisini bilmem..
Boyle bir durumda fener maçi izlenemez ! Kalp krizi geçirme tehlikesi var :saskin2:
Su maci alalimda nolursa olsun.. birde tribunler susmamali cunku bazen onemli maclarda tribunler tutukluk yapabiliyo lutfen olmasin gol yesek bile fener one gecse bile daha coskulu bi sekilde su son 90 dakka orada bulunanlar desteklerini esirgemesinler.
Ne diyelim Allah buyuk.. futbolun biraz olsun adaleti varsa Sampiyon biziz.
Su maci alalimda nolursa olsun.. birde tribunler susmamali cunku bazen onemli maclarda tribunler tutukluk yapabiliyo lutfen olmasin gol yesek bile fener one gecse bile daha coskulu bi sekilde su son 90 dakka orada bulunanlar desteklerini esirgemesinler.
Ne diyelim Allah buyuk.. futbolun biraz olsun adaleti varsa Sampiyon biziz.
geçen maç öyle oldu ama fener öne geçtiği sırada biz maçı çoktan garantilemiştik, o yüzden normal karşılamak lazım.. bu maç tekrarlanacağını zannetmiyorum, her halikarda senenin son maçı oyuncular güzel uğurlanmalı..
Gönül sarayım
09-05-06, 16:53
Bende içimden geleni yazayım.
Galatasaray:3 - Kayserispor:1
Denizlispor:2 - Fenerbahçe: 0
bu maç tekrarlanacağını zannetmiyorum, her halikarda senenin son maçı oyuncular güzel uğurlanmalı..
Katiliyorum Sheva.
Bu hafta sonu ne olursa olsun bayram havasi olacak Ali Sami Yen'de. Bu arada biletleri baya bir ucuz tutarlar herlade.
JackDaniels
09-05-06, 16:56
:)
İnanmak çok güzel...
Ama hep buna benzer olaylarda hayal kırıklığı yaşadık.
Herşey G.Saray'ın elinde olsa inanmanın alasını yapacağımda, iş denizlide biteceği için umutsuzca, yeniden hayal kırıklığı yaşamamak için, sadece ve sadece beklemedeyim...
Gönül sarayım
09-05-06, 17:00
Az önce ilginç bi şey oldu. Skoru yazarken dilim 2-1 Denizli alır derken parmağım istem dışı 0 a bastı. Bu benim iradem dışında oldu. Var bu işte de bir hayır. Klavyemde 1 bi başta 0 diğer uçta...
Mert Baydur
09-05-06, 17:01
bu maç tekrarlanacağını zannetmiyorum, her halikarda senenin son maçı oyuncular güzel uğurlanmalı..
Katiliyorum Sheva.
Bu hafta sonu ne olursa olsun bayram havasi olacak Ali Sami Yen'de. Bu arada biletleri baya bir ucuz tutarlar herlade.
Ne para olursa olsun stadın dolması gerek. Kombine'si olan herkes de gelmeli. Şu Trabzonspor'la orda berabere kalmasak 2 puan öndeydik ve lider olma psikolojimiz Fener'i daha strese sokardı. Fener'e 2 maçta da yenilmemizin ezikliğini geçtim, puan saçtığımız pek çok maça yanarım. :agla:
Serkan1905
09-05-06, 17:53
Herkes bir sekilde dua ediyor, ugur yapmaya calisiyor. Yani tamamen "mistik" olaylarla maclari etkilemeye calisiyor. Ki ben de dua ediyorum.
Rüyalariniz da hayirli olur insaallah.
Ne bilim, her sey mucizevi bir sekilde, Allah'a kalmis. Hepimiz bir mucize bekliyoruz/diliyoruz.
Kayserispor Maçı Biletleri Bugün Satışta
Galatasaray'ın Turkcell Süper Lig'in son haftasında 14 Mayıs Pazar günü, saat 19:00'da Ali Sami Yen Stadı'nda Kayserispor'la yapacağı maçın biletleri, 10 Mayıs Çarşamba günü, saat 10:00'da Biletix bayilerinde satışa çıkacak.
Galatasaray-Kayserispor Bilet Fiyatları
VIP 200 YTL
Numaralı Üst 150 YTL
Kapalı Üst 50 YTL
Kapalı Alt 40 YTL
Yeni Açık Üst 17 YTL
Yeni Açık Alt 14 YTL
Eski Açık 14 YTL
Eski Açık (Rakip) 14 YTL
Maç günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatı
VIP 190 YTL
Numaralı Üst 140 YTL
Kapalı Üst 45 YTL
Kapalı Alt 35 YTL
Yeni Açık Üst 15 YTL
Yeni Açık Alt 12 YTL
Eski Açık 12 YTL
Eski Açık (Rakip) 12 YTL
Gerets,kayseri sınavında formsuz görünen Necati'yi kesecek ve Beşiktaş derbisinin yıldızı Hasan Kabze'yi 11'e alacak. Galatasaray'da teknik direktör Erik Gerets, Beşiktaş derbisinin kahramanı Hasan Kabze'yi bu hafta ilk 11'e alarak ödüllendirecek. Belçikalı teknik adamın, takımı 1-0 mağlupken sahaya sürdüğü Hasan Kabze, biri girdikten üç dakika sonra, biri de uzatmaların bitimine 17 saniye kala attığı iki golle Galatasaray'ı İnönü'de galibiyete taşımıştı. Bu sonuçla Galatasaray son haftaya şampiyonluk umutlarını canlı tutarak girmişti. Derbinin yıldızı olan Hasan Kabze'nin son performansı ile ilk 11'i hak ettiğini düşünen Gerets'in son haftalarda kötü oynayan Necati'yi yedek soyundurması bekleniyor. Bu durumda, Hasan Kabze bu sezon ikinci kez bir maça ilk 11'de başlamış olacak. Gerets'in Beşiktaş derbisinin kötü bir diğer ismi Cihan'ın yerine de Sabri'yi oynatmayı planladığı öğrenildi.
Gerets,kayseri sınavında formsuz görünen Necati'yi kesecek ve Beşiktaş derbisinin yıldızı Hasan Kabze'yi 11'e alacak. Galatasaray'da teknik direktör Erik Gerets, Beşiktaş derbisinin kahramanı Hasan Kabze'yi bu hafta ilk 11'e alarak ödüllendirecek. Belçikalı teknik adamın, takımı 1-0 mağlupken sahaya sürdüğü Hasan Kabze, biri girdikten üç dakika sonra, biri de uzatmaların bitimine 17 saniye kala attığı iki golle Galatasaray'ı İnönü'de galibiyete taşımıştı. Bu sonuçla Galatasaray son haftaya şampiyonluk umutlarını canlı tutarak girmişti. Derbinin yıldızı olan Hasan Kabze'nin son performansı ile ilk 11'i hak ettiğini düşünen Gerets'in son haftalarda kötü oynayan Necati'yi yedek soyundurması bekleniyor. Bu durumda, Hasan Kabze bu sezon ikinci kez bir maça ilk 11'de başlamış olacak. Gerets'in Beşiktaş derbisinin kötü bir diğer ismi Cihan'ın yerine de Sabri'yi oynatmayı planladığı öğrenildi.
Her ikisi de çok yerinde olur, umarım böyle oynarız!!
inşallah kazanırız hep dua ediyorum Allahım inşallah :dua: :dua: :dua:
Gerets bu konuda bazen dik kafali ! Neco ilk 11'de baslarsa benim için surpriz olmaz açikçasi...
iki maçıda izlemıcem izleyemıcem...Buna dayanabilirmiyim bilmiyorum çünki...
Fenerbahçenin şampiyon olması halınde perdemı çekıp erkenden yatmayı planlıyorum,eğer ki bir mücize olurda biz şampiyon olursak o gece eve girenın a...... :)
ben fb maçını izleme kararı aldım. madem herkesin kendine göre uğuru totemi var, bu da benimkisi. tek korkum fener gol yerse kendimi tutamam ve dayak yerim diye. ama napalım artık şampiyonluklar öyle kolay kazanılmıyor :)
Namelessonegs
10-05-06, 18:27
Yahu 2 saatte tüm biletix'deki biletler tükenmis..Sadece Eski Acık ve Yeni Acık alttan bahsetmislerdi birde..Ne yapmamı onerirsiniz simdi?O macta olmam lazım..
Gerets bu konuda bazen dik kafali ! Neco ilk 11'de baslarsa benim için surpriz olmaz açikçasi...
neco kesin baslar, kabze kesin yedek olur...neden? gectigimiz haftaya bakarsak, ankara macinda 2 asist yapan volkanin yerine cok formsuz bir saidouyu baslatti ve herkes volkanin baslamasini beklerken saidounun 11de olmasi supriz olarak karsilandi. Butun sezon gerets bazi tutkulardan zor vazgecebiliyor ve biri neco; umarim bu hafta kabzele baslar.
duncanferguson
10-05-06, 19:50
tarihimizin en önemli maçlarından belkide en güzel maçlarından birine çıkacaz ya gün yaklaştıkça içimdeki burukluk gidiyor şu fenerin elinde şampiyonluğu bir alırsak bir alırsak bir alırsak ..
geçen seneki Kayseri maçını hatırladım birden...100. yıl etkinlikleri falan vardı maçtan önce...Sultan of the dans falan gösteri yapmıştı...Maçtan önce inanılmaz bi sinerji oluşmuştu.Sonra bütün tribün hep birlikte yaklaşık 10-15 dakika war chant yapmıştık...resmen maç öncesi ezmiştik kayseriyi ve maç 5-1 bitmişti...Umarım bu sene geçen senenin bir tekrarını yaşarız yeniden...
http://www.yuklerim.com/uploads/a1f5e83a1d.jpg
ardlşar bilet bulabilen war mı?3-5 tane lzm da sağlayabilen çıkar mı?
Marmara Uni;
Yazılarında Türkçe kullanımına dikkat etmezsen, bilet değil ama yakında ceza çıkacak gibi :)
Ben kadıköyde sıraya girdim. Ve bütün biletler karaborsada.
Ben orda karaborsacılar araya girmesin diye kavga ederken bizim taraftarlarımız sesini bile çıkartmıyor. Burdan söylüyorum eğer kadıköyden bilet aldığsanız ve karaborsacılara boğun eğdiğseniz yazıklar olsun...
Mert Baydur
11-05-06, 12:48
Ben kadıköyde sıraya girdim. Ve bütün biletler karaborsada.
Ben orda karaborsacılar araya girmesin diye kavga ederken bizim taraftarlarımız sesini bile çıkartmıyor. Burdan söylüyorum eğer kadıköyden bilet aldığsanız ve karaborsacılara boğun eğdiğseniz yazıklar olsun...
VIP'yi de 200 ytl'den giydirmişler.
JackDaniels
11-05-06, 13:23
Hakem Bülent Demirlek
Kritik maçların hakemleri açıklandı
Turkcell Süper Ligi'nin 34. haftasındaki şampiyonluğu etkileyecek iki maçın hakemi belli oldu: Denizlispor - Fenerbahçe maçını Selçuk Dereli, Galatasaray - Kayserispor maçını Bülent Demirlek yönetecek. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre Süper Lig'in son haftasında düdük çalacak diğer hakemler ise şöyle:
13 Mayıs Cumartesi:
19.00 Sivasspor-Ankaragücü: Cemil Şensöz
19.00 Vestel Manisaspor-Konyaspor: Abdullah Yılmaz
14 Mayıs Pazar:
19.00 Samsunspor-Diyarbakırspor: Cem Papila
19.00 Trabzonspor-Beşiktaş: Yunus Yıldırım
19.00 Gençlerbirliği-Çaykur Rizespor: Serdar Tatlı
19.00 Kayseri Erciyesspor-Ankaraspor: Kuddusi Müftüoğlu
19.00 Gaziantepspor-Malatyaspor: Vedat Yüksel
Kaynak : DHA
----------------------------------------------------
Buyur burdan yak...!
Ne bu yahu, 2 haftada bir Dereli veriliyor Fenere..
Ne bu yahu, 2 haftada bir Dereli veriliyor Fenere..
Fenerin kadrolu hakemi oldu dereli... :karisik:
Bülent Demirlek çok yakınlarından tanıdığım, amatörde maç yönetirken raporlarını okuduğum bir adamdır. En yakınından bildiğim F5 lidir. Yanlız bunu sorun etmez, kariyerini taşıyacak rüzgar nereden eserse oraya dönen bir adamdır. Sizce rüzgar nereden esiyor?
kadıköy'deki maça da onu istemişlerdi, işin ilginci biz de dereli'yi istemiştik :)
Gönül sarayım
11-05-06, 16:13
Bülent Demirlek Beşiktaş-Fener kupa finalinin hakemi değilmiydi?
Bence hakemler çok önemli umarım maçların kaderiyle oynamazlar.
Umarım sonuçta biz şampiyonluğa ulaşırız.
bulent demirlek bizim mac icin idare eder ama selcuk derelinin fb macina verilmesi kafami karistiriyor cunku gercekten bi suru fb macina verildi bu sene..cok ilginc cooook
Ya kim veririlirse verilsin bence bu maç önceden yazılmış. İnşallah tersi çıkar ama azize ne yapar eder bu maçı bağlar. Çünkü karşısında galatasaray var..
Namelessonegs
12-05-06, 00:29
Akıl almaz bir sekilde kimse de bilet yok...Nedir bu rezalet ya? Lanet olsun..Ankaradan maca gidecez su hale bak..Karaborsadan kazıklatacaklar gene..İstersek 300.000 kisilik yeni maracana yapalım bu kafayla bi halt olmaz..Sonra stad neden bos..Bos olur tabi!
Acilen yeni bir sistem bulması lazım yönetim. Bu şekilde her maçta kazıklanıyoruz. her biletix gişesinde karaborsacılar kol geziyor ve kalabalık oldukları için bişey demiyorlar. Gişelerdeki kişilerde karaborsacılardan pay alıp bilet veriyor zaten..
duncanferguson
12-05-06, 09:49
Bu ne karamsarlık ya..
Ben dün rüyamda gördüm biz bu maçı 3-0 alıyoruz,fenerde denizli ile 0-0 giderken son saniyede bir gol yiyor denizlili keltoş bir adam atıyo hatta golü,biz şampiyon oluyoruz denizlide olaylar çıkıyor orda tel örgü yok ya seyirciler felan sahaya giriyorlar filen
Rüyam böyle hayırlısı :))
Bu ne karamsarlık ya..
Ben dün rüyamda gördüm biz bu maçı 3-0 alıyoruz,fenerde denizli ile 0-0 giderken son saniyede bir gol yiyor denizlili keltoş bir adam atıyo hatta golü,biz şampiyon oluyoruz denizlide olaylar çıkıyor orda tel örgü yok ya seyirciler felan sahaya giriyorlar filen
Rüyam böyle hayırlısı :))
ben de bir rüya gördüm.
kayseri´yi 1-0 yeniyoruz ve fb 1-1 giden macta 2-1´i yakaliyor ve sampiyon oluyordu.
hayirlisi artik hangisi cikarsa.. ;)
http://img132.imageshack.us/img132/4013/back5022ht.jpg
HAYDİ GALATASARAY TARAFTARI MAÇA....
muratermengu
12-05-06, 13:45
kayseri maçı offf;
yenipte içimizde biraz burukluk kalabilecek karşılaşma,yada sevinçten delirebileceğimiz.
denizlispor puan almak zorunda , ama düşünmek bile istemiyorum
g.antep yenerse malatyayı, o zaman denizli rahatlıyor ve ondan sonrası malum zaten.
inşallah tersi olur yada her iki macta son dakıkaya kadar aynı gıder
ve bizde şampiyon oluruz.
Gönül sarayım
12-05-06, 14:01
Az önce Malatyalı bir arkadaş çok önemli bir haber verdi. Malatyanın yerel basınında Aziz Yıldırımın Gaziantepe 2 milyon dolar gönderdiği Malatyayı mutlaka yenmeleri gerektiğini yazıyormuş. Malatyayı düşürmeye çalışıyorlarmış. Umarım bu emellerine erişemezler. İlginç olan ulusal basının hiç bir yerinde bu habere yer vermiyorlarmış.
muratermengu
12-05-06, 14:08
ulusal basın azizin kuklası olmuş veririmi hiç böyle bir haberi!!!
Mert Baydur
12-05-06, 16:19
Süper Lig'in flaş takımlarından Kayserispor'da başarı üstüne başarı elde edilirken, yönetim içerisinde ise tatsızlıklar baş göstermeye başladı.
Haftalardır devam eden küskünlüklerde son noktaya gelindi. Kayserispor Kulüp As Başkanı Mehmet Büyükbaş, yöneticilerden Nuri Çiftci, İsmail Tamer ve Tacettin Hançer, istifa etme kararı aldı.
Büyükbaş, sitemli !!
Kayserispor Yönetim Kurulu Başkanı Recep Mamur ile uzun süredir araları açık olan Kayserispor As Başkanı Mehmet Büyükbaş, kulübün idare şeklinin hiç hoş olmadığını ve başkan Mamur'un kendi isteklerine göre kulüp yönetmeye çalıştığını ifade etti. Büyükbaş, "başına buyruk bir çalışma içerisinde olmamız imkansız. Kayserispor'u bugünlere taşıyan yönetim kuruludur. Kimse kendini, biş başka yöneticinin üzerinde göremez" dedi.
Çiftçi de eleştirdi..
Yönetim Kurulu Üyelerinden Nuri Çiftci de Başkan Recep Mamur'un yönetim içerisinde ikilik yaptığını ve bir takım yöneticileri etrafında toplayıp kendisine yandaş tutuğunu iddia ederek, "böyle bir zihniyetteki insanlar ile çalışmayı doğru bulmuyorum. yıllarca Kayserispor'a hizmet etmiş bir yönetici olarak, şu anki yönetim kurulu üyeliğinden ayrılma kararı aldım" dedi.
Dilekçeler hazır !
Kayserispor Yönetim kurulu Üyeleri Mehmet Büyükbaş, Nuri Çİftci, Tacettin Hançer ve Dr. İsmail Tamer, Pazartesi günü gerçekleştirilecek yönetim kurulu toplantısında, istifa dilekçelerini yönetime sunacak..
Kaynak= İnternetspor
Song antremanda sakatlanmış, Kayseri maçında forma giyemeyecekmiş..
Hadi artık Orhan Ak diyorum, yeter yani..
kısmetse pazar günü ordayım :D
Song antremanda sakatlanmış, Kayseri maçında forma giyemeyecekmiş..
Hadi artık Orhan Ak diyorum, yeter yani..
hmm kotu bir haber ama dunyanin sonu degil...gokhan cok hizli bir oyuncu degil ve ani ataklarda cok etkisiz arti takim arkadaslarina hic pas vermiyor..dolaysiyla songun yoklugu kotu olsa bile dunyanin sonu degil...orhan ve tomas ikillisi bu mac icin yeterli bence. Hasan Kabzenin 11de olmasi sevindirici ve artik kabze-hakan-ilic uclusule sonuca gideriz diye dusunuyorum, arti sami yen ve sezon son maci faktorlari var. Hadi Aslanlarim
bu arada ardkşlar kimse yarın akşam saat 10 dan sonra teşekkür topiği filan açmasın...
şampiyon olcakları garanti onun için açın 2 bira sessizce sızın derim...:)
bir de arkadaşlar nolur maça gidecek olan arkadaşlardan ricam...
olası bir istediğimiz sonuç olursa, stadda denizliye yonelik tezahurat yapılmasını nolur engelleyin...
sürü psikolojisini hepimiz biliriz...
biri bağırsa gelir gerisi...
Başlarım denizliye ya denizli bizim için oynamayacak. Kendi çıkarları için ligde kalmak için oynayacak. Almassa düşsün..
bugün gülen taraf inşallah biz oluruz.. haydi bakalım aslanlar
rüyamda gördüm dün gece ilk yarı sonuclari denizli 2- f5 0 ve GALATASARAY 0 - kayseri 0
Hadi bakalım; birazdan maça gitmek üzere çıkacağım..Bol gollü, zor bir maç bekliyorum..En büyük korkum da, Denizli'de istedigimiz sonuc cıksa dahi bizim Kayseri'yi yenemememiz..
Song'un olmaması cok kötü..Sanırım Emre'yi oynatacaktır..
Hadi hayırlısı..
yakup bayrak
14-05-06, 14:32
Rıdvan ve Tanju bilinmeyenleri anlattı
Süper Lig'de son haftaya gelindi ama öyle bir çekişme yaşandı ki, lig gerçekten hiç bitmedi. Kim düşecek, kim UEFA'ya gidecek ve en önemlisi kim şampiyon olacak? Bugün tüm bu sorular yanıt bulacak. Saat 20.45'te kim üzülür, kim sevinir, ligi bu hale getiren nedir ve son haftalarda havada uçuşan şaibe iddiaları gerçek midir? Bu soruları futbol tarihimizin önemli iki ismine yönelttik. Futbolun maestroları Rıdvan Dilmen ve Tanju Çolak sizin için yorumladı...
Dananın kuyruğu bugün kopacak. Maçlar bitmeden bir tahmin yapar mısınız? Kim şampiyon olur, kim düşer, kim UEFA'ya gider?
Tanju Çolak: Bana göre Denizli düşer. Denizli düşeceğine göre de şampiyonluğa en büyük aday Fenerbahçe'dir. Yüzde 51 Fenerbahçe diyorum. Galatasaray'ın işi de zor, karşısındaki rakip bu sene ligde enteresan bir performans çiziyor. Bana göre UEFA'ya gidecek en iyi takımlardan birisi Kayserispor olur. Kayserispor - Galatasaray maçı, Denizli'de oynanacak maçtan bile zor bir maçtır ama bana göre şampiyon Fenerbahçe'dir. Denizli küme düşer. UEFA'ya da Trabzon gider.
Rıdvan Dilmen: Galatasaray'la Fenerbahçe aynı sonucu alırsa Fenerbahçe şampiyon olacak. Yüzde 80 Fenerbahçe şampiyon olur.
Bu sene Turkcell Süper Lig'de tarihi bir görüntü ortaya çıktı. Neden her şey son haftaya kaldı?
R.D.: Sezon başında kim son haftada ligde böyle bir tablo ortaya çıkacak, deseydi herkes hayal mi görüyorsun derdi. Özellikle ligin başında Fenerbahçe'nin favori olarak başladığı bilinci vardı. Fenerbahçe aldığı puan ve favori olma anlamında görevini yaptı. Mucizeyi yaratan Galatasaray oldu. Kulüp yapısı, yeni bir teknik adam, ekonomik problemler... Fenerbahçe'nin derbileri kazanmasına rağmen Anadolu takımlarıyla oynadığı maçlardaki puan kayıpları, Galatasaray'ın da derbileri kaybetmesine rağmen konsantrasyonunu kaybetmeyip açığını Anadolu takımlarıyla oynadığı maçlarla kapatması ligin son haftasına getirdi bizi. Sezon sonu maçları, rakipler için hep formalite maçı olurdu. Şimdi öyle değil.
T.Ç.: Tarihi bir lig yaşıyoruz. Bu, bugüne kadar olmadı. Şampiyon da küme düşenler de son haftaya kalmadı.
R.D.: Bu sene ligin kalitesi yok, heyecanı var. Lig ikincisiyle üçüncüsü arasında 26 puan fark oldu.
T.Ç.: Futbolun kalitesi kalmadı, her geçen gün de düşüyor.
R.D.: Beşiktaş ve Trabzon iyi bir hamle yapmazsa Galatasaray'ın üst üste iki üç yıl daha böyle mucizeler yaratacağını düşünmüyorum. Lyon mesela Fransa'da uzak ara şampiyon oluyor, Bayern Munich var, sürekli şampiyon. Burada da böyle olmak üzere.
Yani Fenerbahçe tek mi kalır?
R.D.: Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi camiaların içinde tek kalamaz. Önümüzdeki yıllar daha zorlu geçecek.
T.Ç.: Herkes bu sene olayın farkına vardı. Seneye çok farklı, çok katı, zor bir lig bekliyorum.
OYUNCUYA PARA VERİN
Ligin bu hale gelmesinin sorumlusu kim?
R.D.: Fenerbahçe'yi örnek verebilirim. Fenerbahçe derbilerde 14 puan çıkardı. Şampiyonluktaki tek rakibinden 6 puan aldı. Bu demektir ki Galatasaray kazansa bu maçları, 12 puan önde gidebilirdi. Bu ne demek? Fenerbahçe yumurta kapıya dayandığı zaman daha iyi oynuyor!
T.Ç.: Fenerbahçe'nin avantajı bireysel yetenekli oyuncularının fazla olması. Baktığımız zaman sisteminin olmadığı ve Daum'a güvenilmediği bir gerçek. Fenerbahçe taraftarı Daum'un iyi futbol oynatmadığını düşünüyor. Üç yıl üst üste takımı şampiyon yapmış bir Daum var ama güven yok. Bana göre Daum'a güvenen ve arkasında duran tek kişi Aziz Yıldırım. Bu da şaşırtıcı...
R.D.: Galatasaray'ın çok iyi bir kadrosu var. İnsanların yanıldığı konu bu... 'Kötü takım ama onuruyla mücadele ediyor' diyenler yanılıyor. Şampiyonluğa oynayabilecek yeterli, çok iyi bir kadrosu var. En büyük avantajı da yerli forvetleri.
T.Ç.: Ama orta sahalarında çok büyük problem var. Ben sana katılmıyorum.
R.D.: Ümit Karan, Hakan Şükür, Hasan Kabze ve Necati Ateş çok üst düzey oyuncular. Önde yerli olması, arkayı yabancılaştırma şansını verdi onlara. Kaleci Mondragon ve onun önündeki iki stoper Song ve Thomas. Bu üçlü Galatasaray'ın çok riskli oynamasına sebep oldu.
T.Ç.: Orada Thomas ve Song olsa da çok pozisyon yiyorlardı. Orta sahası çok iyi değil.
R.D.: Bunu şunun için söylüyorum: Galatasaray, Fenerbahçe'ye göre daha riskli oynayan, daha çok hücum yapan bir takım. Her maç dört forvetle oynuyorlar. O yüzden de savunması zayıf olsaydı Galatasaray çok erken kopardı yarıştan. Türkiye'deki en büyük problem, Fatih Terim'in de problemi bu, savunma oyuncusu bulamıyorlar. Türkiye'de çok ofansif oyuncu bulursunuz ama savunmada iyi yerli oyuncumuz yok.
Neden? Gol atan oyuncu yıldız oluyor, o yüzden mi hep forvet yetişiyor?
T.Ç.: Eski dönemde de daha çok savunmacı vardı, golcü yoktu. Bizim dönemimizde kim vardı? Tanju, Rıdvan, Aykut, Feyyaz, Ali, başka yok. Şimdiyse 15 tane sayabilirsin.
R.D.: Dünyada da böyle ama. Fransızlar çok iyi stoperler buldular, Blanche gibi bazı oyuncular geldi, sonra kayboldular.
T.Ç.: O buldukları dönemde de Avrupa ve Dünya şampiyonu oldular.
R.D.: Tabii hem savunman hem forvetin iyi olursa da Brezilya oluyorsun.
Ligin dibi neden bu kadar kalabalık?
R.D.: Bu çok ciddi sorgulanmalı. Şaibe anlamında söylemiyorum. Malatyaspor son altı maçta 16 puan aldı.
T.Ç.: Tarihi bir rekordur bu.
R.D.: Son altı haftanın şampiyonu Malatyaspor. O zaman ben soruyorum, 'neredeydiniz bu güne kadar?' Denizlispor maçlarını kazanıyor, kazanıyor hala kurtaramıyor. Maç biter bitmez Malatyaspor, Ankaraspor, Denizlispor, geçen haftaya kadar da Samsunspor, her maçtan sonra tur atıyorlar. Samsun, Malatya, beş maçta 13 puan aldı. Bence en büyük etken şampiyonluk yarışından erken kopan takımlar oldu. İki takımın hedefi kaldı, bir-iki takımın UEFA şansı kaldı, ortadaki takımlar ligin kaderini belirledi. Örneğin, Kayseri Erciyesspor, Konyaspor, Vestel Manisaspor, Gençlerbirliği... Bu takımlar hedeften çok çabuk uzaklaşınca, bu maçları angarya gördüler. Antrenörlerin işi de zorlaştı. Bakın Kayseri Erciyesspor, Diyarbakır'a, kendi sahasında Rize'ye, Fenerbahçe'ye mağlup oldu. Aynı şekilde Vestel Manisa Fenerbahçe'yi yendi, Rize'ye, Diyarbakır'a mağlup oldu. Hedefsiz takımlar ligin altındaki takımların çok puan almasını sağladı.
T.Ç.: Geçen sene küme düşme puanı 33-34'tü, bu seneye bakıyoruz 36 puan hala yetmiyor. Sebep son altı haftada o alt sıradaki takımların enteresan şekilde galip gelmeleri. Sezon başında bu puanlar niye düşünülmedi, bu kadar hırslı neden oynanmadı? Bu da ayrı bir soru işareti.
R.D.: Dört takım ligin kaderini belirliyor. Vestel Manisa, Konya, Sivas ve Erciyes. Bu takımlar ligin düşenini, düşmeyenini ve şampiyonu belirliyor. Bu da hedefsiz oldukları için. Bunun mutlaka önüne geçilmesi lazım. Oyuncuların ciddi bir konsantrasyon eksikliği var. İş bitti diyor, puan hesabı yapmıyor. Bununla ilgili kulüplerin ve yöneticilerin ciddi önlem alması gerek. Mesela DİGİTURK her puan için takımlara para veriyor, bu para oyuncuya verilmeli.
T.Ç.: Bizim zamanımızda da son dört, beş hafta kaldığında eğer şampiyonluğa oynayanlar belliyse, bırakılıyordu.
R.D.: Hedefinden kopan takımı toparlamak kolay olmuyor. Antrenörün işi zorlaşıyor, o oyuncuları maça hazırlanmak o kadar zor ki... Bu kez bu oyuncular hep şaibe altında kalıyor.
Temel bir kural değişikliği mi lazım?
T.Ç.: Değiştirmek kolay değil. Mayısta bitti lig, eğer Dünya Kupası'na gitsek 20-30 futbolcu Milli Takım'da oynamaya devam edecekti. Haziranda tekrar başlıyorlar, tatilleri yok ki.
R.D.: Levent Bıçakçı yönetiminin Türk futboluna büyük bir hayrı oldu. İkinci lig statülerini değiştirdiler. Şimdi 2. Lig'de 1. ve 2. takımlar direkt Süper Lig'e çıkıyor. 3., 4., 5., 6. playoff oynuyor yani üst lige yükselme şansı devam ediyor. Ligin son haftasına gelindiğinde 11.'nin bile 6. olup Süper Lig'e çıkma şansı var. Hollandalılar böyle yaptı. Örneğin ligi 3. bitiren AZ Alkmaar, lig 6.'sı Ajax'a yenildi ve gidemedi Şampiyonlar Ligi'ne.
T.Ç.: Bunun önüne geçmek mümkün değil, futbolcuya da hak vermek lazım. Sezon kapanıyor ama her hafta pazar, çarşamba maç var. Olmaz tabii, yorulursun. Şampiyonluktan, hedeften koptuktan sonra bırakıyorsun. Tam kapasiteyle oynamıyorsun, antrenmanı iyi yapamıyorsun.
R.D.: Antrenörler de haklı. Onlar da önümüzdeki yılı düşündükleri için gençleri oynatmaya başlıyor, çünkü onu ilgilendirmiyor düşecek takım. O da bu kez altyapıdan iyi bir oyuncu çıkar mı diye bakıyor.
T.Ç.: Şimdi bizim Samsunlular felaket şekilde Kayserispor teknik direktörüne kızgın. 'Gelip bizden puan aldılar, bizim oynadığımız bütün rakiplere hem kendi sahalarında hem deplasmanda 3 puan verdiler' diyorlar.
R.D.: Kasıt yok ki.
T.Ç.: Zaten kasıt olarak bakmıyorum ama onların bakış açısı bu. Şimdi sen Samsun'un teknik direktörü olsan düşünmez misin? Çünkü ligden düşüyorsun.
BJK-GS maçına ne diyorsunuz? Fatura Cordoba'ya çıktı, şaibe var mıydı sizce?
R.D.: Örnek bir maç oynandı aslında. Biz Beşiktaş'ın kendi tabiriyle kartallar gibi oynadığını gördük. Papermoon yemekleri oldu, demeçler oldu ama oyuncuların inanılmaz bir performansı vardı. Ona rağmen şaibeyle beslenen bir ülke olduğumuz için Yıldırım Bey'le Adnan Bey'in yemek yemesi, oturup konuşması, Cordoba gibi dünya beyefendisi bir adamı yaktı. Bugün Türkiye'den lanetlenerek gitti. Türk insanı olarak vicdan azabından ölmemiz lazım o adam için.
Dün bir Kolombiya radyosuna demeç vermiş, futbolu bıraktığını söylemiş.
T.Ç.: İşte buyur... Ortada hiçbir şaibe yokken ne sonuç doğuruyor. Cordoba'nın bu işin içinde olma ihtimali hiç yok ama ne oldu, adam son 30 saniyede degaj yapıyor...
Yapılan yorumlarda 'çıkmaması gereken topa çıktı, atmayacağı degajı attı' deniyor...
T.Ç.: Bunun kararını o gazeteler veya yorumcular veremez.
DUYGUSALLIK OLUYOR
Bu maçta siz oynasaydınız ne hissederdiniz? Sahadaki futbolcunun ruh durumunu anlamak için soruyorum.
R.D.: Benzeri çok maç oynadık.
T.Ç.: Şaibeli bir maç olacağı için, zor olacağı gerçek. Tümer'i görüyorum, zorlanıyorlar çalım atarken, koşarken, yani futbolcunun kendini yüzde yüz verebildiğini düşünmüyorum.
R.D.: Ben katılmıyorum buna. Tümer olağanüstü iyi oynadı.
T.Ç.: Kötü oynadı demiyorum.
R.D.: Beşiktaşlı futbolcuların hepsi kalpten oynadı. Şaibe olsaydı uluorta görürdük.
T.Ç.: Şaibe var demiyorum, zorlandı ama.
Motivasyonlarını mı etkiledi?
T.Ç.: Gazeteler haftalarca yazdılar, motive olmakta zorlanamaz mı?
R.D.: Aslında Beşiktaş takımını Yıldırım Demirören motive etti. Beşiktaş'ın bu kadar iyi oynamasının sebebi o gelişen şaibelerdi.
T.Ç.: Peki bu kadar iyi oynar mıydı? Bu kadar mücadele eder miydi, o olaylar ortaya çıkmasa?
R.D.: Zan altında kaldı oyuncular. İhale birine kalacaktı, Cordoba'ya kaldı.
T.Ç.: 47. dakikada muhteşem bir kurtarış yaptı. Bunu hiç konuşan yok. Necati'nin vurduğu o topun yüzde yüz gol olması lazım.
R.D.: Ne yapıp edip şu Cordoba'ya sahip çıkalım.
Ne yapılabilir?
R.D.: Türkiye'den bir takım çıkıp Cordoba'yı transfer edecek. Birinci ligde antrenör olsam ilk alacağım oyuncu Cordoba olur. Biz dünyaya karşı mahcubuz. Biz futbol adamıyız. Neyin ne olduğunu başkalarına göre daha iyi görüyoruz. O maçta bir kameraman arkadaşım bana yayın sırasında dedi ki 'Gördün mü penaltı atışı direkten döndü, elini çekti.' Elini neden çektiğini bilmiyor ki. Kafasında bir kurgu var ve onu suçlamaya hazır. Niye çekiyor biliyor musunuz? Elini uzatsa, çarpıp gol olacak. Tecrübeli kaleci olduğu için elini çekiyor.
T.Ç.: Elini çekmese kesin gol olacak.
R.D.: Biz ekranın karşısına oturunca, bir şaibe var mı diye bakıyoruz.
T.Ç.: Hep kötüleri yaza yaza, insanların beynine kazıyorlar.
R.D.: Cordoba, bu penaltıyı nasıl yaptırdı, diyorlar. Evet kaleci hatasıdır. Nasıl atlar oraya kaleci? Ama aynı Cordoba, Fenerbahçe maçında Tuncay'a aut çizgisinde aynı hareketi yaptı. O zaman neden söylemediler bunları? Cordoba gibi tecrübeli bir kaleci aynı penaltıyı, yine gereksiz bir yerde yaptı.
T.Ç.: Tarzı bu Cordoba'nın.
Bu maç derbiydi ve şaibe olamazdı diyorsunuz, peki Anadolu kulüpleri?
R.D.: Açıkçası Anadolu kulüplerinde duygusallık oluyor. Benim zamanımdan örnek vereyim; kümede kalmaya oynayan bir takımla oynuyorduk. Futbolcular her dakika ağlıyor. 'Aman oynama, yapma, atma.' Seni denizanası gibi yapıyor, yayılıyorsun.
Hatır şikesi dedikleri şey böyle mi oluyor?
R.D.: Tabii, beş parmağın beşi bir değil. Tanju'nun karakteri, benim karakterim farklı olabilir. Daha duygusal bakabilirsin olaya. Ama aynı kişi sana para vereceğiz dese ana avrat küfür edersin.
T.Ç.: Sahanın içinde böyle şeyler olur. Oradaki futbolcuların diyaloğu, samimiyeti vardır.
HAYAT DEVAM EDER
Hatır şikesinin, şikeden farkı ne?
R.D.: Çok farkı var, kazansın diye veriyorsun, kaybetsin diye değil.
T.Ç.: Teşvik ediyorsun, motive ediyorsun. Tabii ki çok farklı.
R.D.: Biz neden Tanju ile hiç teşvik primiyle karşılaşmadık biliyor musunuz? Çünkü biz ya şampiyon olan takımda oynadık ya küme düşen takımda.
T.Ç.: Burada kötü olan şu: Hala yöneticilerimiz, futbolcuların arasına girip ben şunu bağlarım, onların oyuncularından üç dört tanesini parayla satın alırız diyorlar. Bu yanlış, o totocuların, yalancıların önünü kesmek lazım.
R.D.: Türkiye'de en masumlar sporculardır. Bu sene Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın kendi aralarında oynadıkları maçlara bakın, birbirilerine hakaretten bir oyuncu atılmadı. Kimse kasıtlı tekme atmadı, birbirlerine saygısızlık yapmadılar. Maçların hepsi kıran kıranaydı ama hiçbiri saygısızlık yapmadı. Şaibeye karışmadılar, tahrik etmediler. Yöneticiler ve medyamız...
Bir Gökdeniz olayı yaşandı ama bu sene...
R.D.: Detayını bilmediğim için yorum yapamam.
T.Ç.: Talihsizlik diyelim, cezasını da çekti. Onun üzerine gitmenin bir anlamı yok.
R.D.: Herkes hata yapabilir. Ben de yaptım hata, Tanju da yaptı. Gökdeniz aslında diğer futbolculara kötü örnek olarak, iyi bir şey yaptı. Diğerleri de bu işlerle ilgilenemez artık.
Federasyon ve Merkez Hakem Kurulu da çok eleştiriliyor...
R.D.: Tabii ki hakemler zaman zaman kötü maçlar yönetecektir. Bu ülke Cem Papila'yı götürdü, Türkiye'nin en düzgün adamlarından. Perde arkasında bazı Beşiktaşlı yöneticilerin gidip Cem Papila'ya haklı olduğunu söylediğini de biliyorum. Medyaya farklı konuşuyorlar. Saha içinde herkes dürüst oynuyor.
Sorumluyu saha dışında arayacağız...
T.Ç.: Kendi kusurlarını böyle ört bas etmeye çalışıyorlar.
Kulüp yönetimleri mi?
T.Ç.: Medya buna daha çok çanak tutuyor.
R.D.: Tahrik ediyorlar. Bütün takımlarda oluyor bu. Adnan Bey'in geçen gün bir demeci vardı, 'Kayserispor'la çok zor bir maç oynayacağız. Fener'e beş atan, yedi atan takımla oynayacağız' diyor. Kaşıyor yani. Kayseri UEFA'yı kovalayan iyi bir takım demek ayrıdır, böyle konuşmak ayrı. Adnan Polat'ın '20.45'te şampiyon olacağız' sözü, kulübüne karşı son derece duyarlı ve güzel bir demeçtir. Bunda tahrik edici bir unsur da yok. Biri, diğerinin şampiyon olmasını istiyor, gibi sözler gereksiz. Arşivlere bakın, altı ay önce Beşiktaş 'Galatasaray'la Fenerbahçe ortak hareket ediyor, bizi yok etmeye çalışıyorlar' diye isyan ediyordu.
T.Ç.: Menfaatleri neyi gerektiriyorsa ona göre hareket ediyorlar. Bu her takım için geçerli.
R.D.: Futbol saha içinde adil oynanıyor, saha dışında değil.
Taraftarlar arasında artan bir gerilim var. Küfürlü tezahüratlar, pankartlar...
T.Ç.: Hepsi pazar akşamı 20.45'te biter. Herkes hayatına devam eder.
Futbol seyircisinin biraz gergin olduğu gerçeğini inkar edemeyiz ama..
T.Ç.: Onların sayısı fazla değil.
R.D: Bunu saatlerce konuşsak çözemeyiz. Bir örnek vereyim; Fenerbahçe stadına kötü bir pankart asıldı. O pankartın yedi sekiz katı büyüklüğünde, aynı kelimenin de bulunduğu ama arasına annenizi filan gibi kelimelerin de konulduğu bir pankart, Olimpiyat Stadı'ndaki Fenerbahçe-Galatasaray maçında Galatasaray tribününde açıldı. Bu gündeme gelmedi. Gördünüz mü siz? Annenizi, sevgilinizi, kızınızı, karınızı, okulunuzu, kaleminizi filan diye gidiyordu.
T.Ç.: Bu her tribünde olabiliyor...
R.D.: Onu söylemiyorum. Bu hangi tribünde açılıyorsa o bölümü yok edeceksin. Ali Sami Yen'de de, İnönü'de de... Cezalar adaletli, herkese aynı şekilde ve daha ağır olması lazım. Buna böyle, öbürüne farklı olmayacak. Bir tarafta koltuk atılacak ceza, öbür tarafta da koltuk atılacak ona farklı ceza olmaz. Bu küfrü şaibeyi filan bitirmek için önce bu adaleti sağlayacaksınız. Küfür mü ediyorlar? Küfür ettiği anda hakem girecek içeriye. Maç falan oynatamayacak. Kim olursa olsun iptal edecek maçı. Ben İzmir'de Fenerbahçe-Beşiktaş maçında utandım. Sayın Mehmet Ali Şahin oturuyor, sağında vali, onun sağında Affan Keçeci, onun sağında Aziz Yıldırım oturuyor ve Beşiktaş tribünleri Aziz Yıldırım'ın annesine koro halinde küfür etmeye başlıyor. Halbuki maçın oynanacağı sabah kordonda Beşiktaşlılar Fenerliler beraber geziyorlardı.
T.Ç.: Bunlar hiç zaman gündeme getirilmiyor. İzmir'deki görüntüler kolay rastlanacak bir şey değil. Bunu göstermemek ayıp, bu bağnazlık. Biraz da güzellikleri sunun ama balta olsa 10 tane, kavga olsa gösterirler.
R.D.: Şunu da anlamıyoruz. Pazar günü 20.50'de maç bitti, Galatasaray veya Fenerbahçe şampiyon oldu, her yerde şölenler olacak, bir gün sonra işine gidecek insanlar. Ekonomik sıkıntılar, şunlar bunlar derken iki ay sonra yeni sezon açılacak, transferler başlayacak. Biz oynarken, Tanju'nun oynadığı Galatasaray, Fener'e dört tane attı, o akşam biraz üzüldük, bir gün sonra hayat yine devam etti. Milli Takım kampına gittik, aynı akşam bize dört tane atmışlar, biz Tanju'yla aynı odada kaldık. Hayatımda en yakın arkadaşlarım Rıza, Metin, Tanju. Fenerbahçe'de o kadar yakın arkadaşım yoktu, düşünün. Hepsi arkadaşımdı ama özel hayatımda görüştüğüm arkadaşlarım başka takımlardandı.
BABA HİNDİNİN NESİ VAR
Medyayı suçladınız ama birçok eski futbolcu medyada çalışıyor. Bu konuda spor servislerine telkinde bulunamaz mısınız?
T.Ç.: Yok canım, olmaz. Nasıl karışabilirim yayın yönetmeninin işine.
R.D.: Ben önümüzdeki sene televizyonda kalırsam, o Beşiktaş-Fenerbahçe maçının görüntüleriyle jenerik yaptıracağım.
Yani isterseniz küçük de olsa bir şeyler yapabilirsiniz, katkınız olabilir.
R.D.: Sadece biz değil herkes yapacak. Tuncay Şanlı 'Bir baba hindi' hikayesinde bir çocukluk yapmıştır. Türkiye'de terör konuşulmadı bu çocuğun konuşulduğu kadar. Bu sezon başında tecrübeli, 50 yaşın üzerindeki bazı gazetecilerin yaptığı televizyon programlarını izledim. Yanındakine diyor ki: 'Yaa hatırlıyor musun biz ne güzel Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray maçları seyrederdik. Siz derdiniz ki 'Bir baba hindi ya Allah...' Ne güzelmiş o zamanlar...' Böyle örnekler veriyor. Şimdi bugün de yapıyorlar ama onlar suçlu oluyor. Doğru mu? Belki doğru olmayabilir ama konuyu uzatmaya gerek yok.
TEŞVİK VERMEDİM DİYEN YALANCIDIR
R.D.: Türkiye'de para karşılığı şike yoktur ama bu işten para kazanan insanlar var. Totocular var, 'şu oyuncuyu bağladım' diye para kazananlar var. Maalesef buna inanan yöneticiler de var.
T.Ç.: Kesinlikle var ve olacak da. Kimse önüne geçemeyecek.
R.D.: Kim teşvik primi göndermedim diyorsa yalandır.
T.Ç.: Her takım için geçerli bu. Mutlaka şampiyonluğa oynayan takım rakibine yollar, küme düşmeye oynayan takım yine rakibine yollar. Hep yollayacak.
HEPİMİZİN MAFYADAN AĞABEYLERİ VAR
Bazı futbolcuların arabaları, işyerleri kurşunlandı, isimleri mafyayla birlikte anıldı...
T.Ç.: Dostlukları, arkadaşlıkları vardır bu insanlarla, bu normaldir ve tercih meselesidir. Benim de çok dostum var bu insanlar arasında. Alaattin Çakıcı'dan Sedat Peker'e, Sedat Şahin'den Murat Sincar'a, Kürşat Yımaz'a kadar. Bu insanlarla dostluğumuz ağabey kardeş diyaloğundan öteye gitmemiştir, olmaz da. Sadece benim değil Hakan Şükür'ün de var, Rıdvan'ın da.
R.D.: Topluma mal olmuş insanlarız ancak bu söylediği isimlerin futbolla uzaktan yakından alakası yoktur. İmajlarından dolayı böyle şeyler düşünüyorlar ama sonuçta Türkiye'de rant var. Futbol bir rant, eskiden yoktu. Eskiden televizyon geliri diye bir şey yoktu. Bugün Türkiye'de Fenerbahçe haricinde bütün kulüplerin yüzde 85'i televizyon gelirleriyle geçiniyor. Rantın olduğu yerde de birtakım kişiler araya girmek ister.
T.Ç.: Bu saydığım isimlerin futbol rantıyla alakası yok. Onlar kendi dünyalarıyla alakalı.
Bir dostun ricasını, bir başka dostlarına iletmezler mi?
T.Ç.: Yok, öyle şeylere girmezler.
R.D.: Öyle bir şey olmaz. Futbolcular Atatürk'ün söylediği gibi zeki, çevik ve ahlaklıdır. Bunu bir futbolcu dostu olarak söylüyorum. Bütün oyuncular bu sene tüm olumsuzluklara rağmen çok başarılı bir sınav vermişlerdir. Bu işlerin kendi yöneticileri, kendi medyaları tarafından körüklenmesine rağmen.
ŞAİBELERİN SUÇLUSU FEDERASYON
Rıdvan Dilmen: Şaibe ile ilgili federasyonumuzun ciddi hataları var. Ankaragücü-Gaziantep maçını pazar oynatıyor. 19 Mayıs stadının dışında ışıklandırmalı maç olmayabilir ancak daha radikal bir karar alınabilir. Mesela hepsini gündüz oynatırsın. Yapmazsan, o zaman şaibeyi doğuruyorsun. Örneğin Rizespor-Denizlispor maçı yayından kalkıyor bir anda. Bu direkt ligin dibini etkiliyor. Rize, Denizli, Malatya, Ankara, Fenerbahçe... Herkesi etkiliyor. Sonra şaibe oluyor. 'Bak Rize Denizli'ye maç verdi' diyorlar.
DEGAJ ATSA BİR TÜRLÜ ATMASA BİR TÜRLÜ
R.D.: Cordoba tecrübeli kaleci. Belki oyunun son saniyesinde daha uzun vurabilir ama diyelim ki Cordoba topu uzun vurdu ve Galatasaray topu kazandı, gol attı. O zaman ne diyecek biliyor musun aynı insanlar: 'Ya Cordoba senin ayak tekniğin en iyisi. Neden görerek vermedin, niye isabet ettiremedin?'
T.Ç.: Mutlaka bir kulp bulunacaktı. Aranıyordu, pozisyon doğdu ve gol oldu. Açık söylüyorum ikimiz de futbolcuyuz, 35 saniye kalmış, o topu Hakan indirecek, Sabri ortalayacak, Hasan Kabze vuracak, çatala girecek. Yok, böyle bir şey olamaz. Yani bunu mu ayarladı Cordoba?
MEDYA FENERLİYDİ
Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe yıllarca medyanın çok desteklediği bir kulüptü ama bu yıl belki de heyecanın devam etmesi için Galatasaray desteklendi. Özellikle son birkaç haftadır görüyorum sanki Galatasaray bütün lig maçlarını oynamış, kazanmış, Fenerbahçe'yi bekliyor havası veriliyor. Bu hafta kimse Kayseri maçını mevzu yapmıyor. Kayseri maçı Fenerbahçe'nin Denizli ile oynayacağı maç kadar zor. O yüzden tabii ki avantaj önde olan takımda, Fenerbahçe'de. Ama futbolda her şey var. Bence kim şampiyon olursa olsun, ikisi de fazlasıyla başarılı oldular .
sonsayfa.com 14 Mayıs 2006 Pazar 11:59
M.Yasin Cakmak
14-05-06, 18:38
Song'un yerine Orhan Ak, Necati'nin yerine Hasan Salih Kabze oynuyor. Gerets'e helal olsun, doğru tercihler yapmış.
Orhan Ak'ın yetişmesi çok iyi oldu, içim rahat etti biraz.. Kayseri'de de Mehmet Topuz'un dışında birkaç eksik daha var bildiğim kadarıyla, o yüzden zorlansak da maçı alırız diye düşünüyorum.. Bu arada bugüne kadar beraber oynadıkları çoğu maçta etkisiz ve uyumsuz oldukları için eleştirilen Hasan Kabze-Hakan Şükür ikilisini bir kez de bu maçta izliycez, umarım fazla ince işlere kaçmadan kaleyi düşünüp başarılı olurlar..
Mehmet Topuz oynuyor yahu?!
Almanyadan
14-05-06, 19:03
Stadda müthis atmosfer var, tüylerim diken diken oldu.
Evde oturuyorum,elimde kumanda bi eziklere bide sampiyonumuzun maci arasinda zapliycam.
Insallah 20.45 de gülen biz oluruz her haliyle..
Bugün Gök kirmizi yer sari..
haydi bismillah ..
sampiyonluga 90 dakika kaldi
eziklerin maci iki bucuk dakika sonra basladi
HASasndsandasidnas HASSAN KABZE offffff direkten döndü
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL SASA ILIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCc
Nasıl gidiyor bizim maç arkadaşlar?
Almanyadan
14-05-06, 19:57
bizim mac iyigidiyor,iyipozisyona giriyoruz lakin son vurus yine ayni..Ama galip gelcegimizden süphe yok.
Denizli mükemmel kapandi, demin 100 100 lük bi pozisyonu degerlendiremediler..
Defans agirlikli oynuyorlar.Insallah bi 45 dakika daha dayanirlar.Suana kadar hersey bizim lehimize gidiyor..
Valla bizim maç son derece tehlikeli gidiyor, ya 2. golü bulmamız ya da daha kontrollü oynamamız lazım..
Bu arada bizim maç ve diğeri arasında 6-7 dakika var, buna kesinlikle dikkat edilmesi gerekiyor..
bizimkiler sahaya çıktı ama maçın kesinlikle başlamaması lazım!
Almanyadan
14-05-06, 20:09
Maca Baslamalari icin Denizli Ezik Karsilasmasi Bekleniyor..
Duyduguma göre hepsi ayni anda baslamasi gerekiyormus..
Almanyadan
14-05-06, 20:10
Iyi Cok Güzel..
Bekliyorlar Aslan gibi..
Haydi Cimbom, Sen bize cok güzelik yasattin bugünde bayram yaptir..
Heycan Dorukda..
Almanyadan
14-05-06, 20:11
Bu ara taraftarimiz muhtesem...
Hak edilejn degeri tam anlamiyla veriyorlar takimimiza...
Almanyadan
14-05-06, 20:16
Denizli Macinda Mesale falan atildigindan mac durdu..
Almanyadan
14-05-06, 20:18
2-0 sabri
2-0 oldu Sabri.
Hadi denizli be gözünü seveyim senin dayan bir 45 dk daha.
Uff t1k ses yok burda. Bosverin yensek de yenilsek de seviyoruz bu tak1m1 ve önemli olan da bu...
arkadaşlar antep 1-0 malatya ... denizli ligdkalmayı garantiliyor bu skorla...
diğer maçlarda briazdan bitecek zaten... denizli fenere maçı verir
yakup bayrak
14-05-06, 20:55
Gooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllll
3-0 Sabriiiiiiiiiiiiiiii.
golllllllllllllllllllllllllllllllllllll denizliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
goaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllll
gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llll
yakup bayrak
14-05-06, 20:57
Arkadaşlar FB maçı çok fazla durduğu için Denizli_FB maçı biraz geç bitecek.İnşallah Malatya G.Antaep'e gol atar da Denizli Fenere yatmaz.İnşallah.
denizl igol atti diyorummmmmmmmmmmmmmm
goaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllll
iyi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gol gol gol gol gol :D:D:D
yakup bayrak
14-05-06, 21:00
Şampiyoooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnn Cimboooooooooooooooooom boooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
16 dakika uzatmaa
ohaaaaaa diyorum
yakup bayrak
14-05-06, 21:01
Laylaylay Şampiyon Cimbommmmmmmmm
yakup bayrak
14-05-06, 21:03
Maç Bitti GS:3-Kayseri:0
1-1 oldu
Allahım sen büyüksün
98 dakka oldu yaaaaaaaaaaa
Almanyadan
14-05-06, 21:08
dakikalar gecmiyor. . . bu mac bitecekmi??
2 dk kaldı... hiç böyle uzun 2 dk geçirmemiştim. titremekten yazamıyorum yazı fln
bitsin lütfen, böyle bitsin... son 1 dk...
son ataklar
sampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Almanyadan
14-05-06, 21:15
Allahima sükür..Böyle bi mutlulugun tarifi yok..Kalbim durcak
Şampiyonuz
inanmıyorum ya inanmıyorum
Allahım sen çok büyüksün.Şükürler olsun
Bir devre verseydiler bari
Neyse gene de sampiyonuzzzzzzzzzzzzzz
Almanyadan
14-05-06, 21:18
Kral agliyor, herkez agliyor..
Allahim inanilmaz boirsey sampiyon olduk..Bu takimdan Allah razi olsun..
Inanilmaz ifadelerin kelimesi yok
ben uefa kupasından beri bu kadar çok sevindiğimi hatırlamıyorum. herkes ağlıyor, dünyada yok böyle bir şampiyonluk!!!
:agla: :agla: :agla: HAYATIMDA GÖRDÜGÜM EN ANLAMLI SAMPIYONLUK
Almanyadan
14-05-06, 21:22
Eziklerin ezilmesine mi cimbomun sampiyonluguna mi hangisine sevinsem bilmiyorum..
Cocugum oldugunda bile bukadar anca sevindim sanki..Acayip icim cosuyor
DERWAAAAALLLL
SON HAFTAAAA 1-1 GACIIIIRT DENIZLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
GEREEEEEEEEEETSSSSS
SON HAFTAAAAA 1-1 GACCCCCCCCCCIIIIIIIIIIIIIIIIIRTT DENIZLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
DEJAAA VUUUUUUUUUUUUUUUUU
"Tesadüfe" bak yaaa son dakikada Sampiyon olduk..........................
116 dk OYNANDI DENIZLI MAÇI 116 DAKIKAAAAAAAAAAAA
1 . 17 MAYIS 2000
2. 14 MAYIS 2006
BU IKI TARIH ASLA UNUTULMAYACAK
Almanyadan
14-05-06, 21:26
116 dk OYNANDI DENIZLI MAÇI 116 DAKIKAAAAAAAAAAAA
isterse 130 oynatsaydi adi herifler, denizli mükemmel dayandi..
Bu cok önemli
HINDI BABA HINDIIIIIIIIIIIIIII TEZAHÜRATIYLA INLETIYO SABRI STADI
Almanyadan
14-05-06, 21:32
Ilahi Adalet tecelli etti..
Tüm futbolcular bunu söylüyor...Ve tek söylenecekde bu..
feneri sampyion yapmak icin ugrasan bütün her yere herkeze duyurulur
Ray52Lewis
14-05-06, 21:32
ALLAHIMA COK SÜKÜRLER OLSUN...
SAMPIYONUZ........................................ ......
BIR BABA HINDI BI GÜZEL BINDI FENERE :))))
Elle Kolla Değil Bilekle ;Parayla Pulla Değil Yürekle ŞAMPIYON GALATASARAY!!!
duncanferguson
14-05-06, 21:36
BEN SİZE DEDİM BEN SİZE DEDİM BEEEE DEDİM DEDİM DEDİM
duncanferguson
14-05-06, 21:37
Bu ne karamsarlık ya..
Ben dün rüyamda gördüm biz bu maçı 3-0 alıyoruz,fenerde denizli ile 0-0 giderken son saniyede bir gol yiyor denizlili keltoş bir adam atıyo hatta golü,biz şampiyon oluyoruz denizlide olaylar çıkıyor orda tel örgü yok ya seyirciler felan sahaya giriyorlar filen Rüyam böyle hayırlısı :))
ben size demiştim demiştim demiştim
Hehe bunu hatırlatmakta fayda var ben size demiştim demekten nefret ederim ama ben size demiştim :D :D :D :D :D
Almanyadan
14-05-06, 21:39
http://img417.imageshack.us/img417/7572/sampiyongs1si.th.jpg (http://img417.imageshack.us/my.php?image=sampiyongs1si.jpg)
Bu ne karamsarlık ya..
Ben dün rüyamda gördüm biz bu maçı 3-0 alıyoruz,fenerde denizli ile 0-0 giderken son saniyede bir gol yiyor denizlili keltoş bir adam atıyo hatta golü,biz şampiyon oluyoruz denizlide olaylar çıkıyor orda tel örgü yok ya seyirciler felan sahaya giriyorlar filen Rüyam böyle hayırlısı :))
ben size demiştim demiştim demiştim
hocam ne diyim :buyuksun: :buyuksun: :buyuksun:
:agla: olmaz böyle şampiyonluk ya ... allah emeği geçen herkesten razı olsun
antu yine bakımda :))))))))))
Almanyadan
14-05-06, 21:43
Mevdiven diye diye mevdivenden düssün azize
soz yok...kalbim duruyordu
duncanferguson
14-05-06, 21:45
Okliptede dediğimiz gibi
İYİLER HEP KAZANIR
Şükürler olsun.. Çok şampiyonluk gördüm bunun gibi anlamlı, bunun gibi kapak olanını görmedim.
Ray52Lewis
14-05-06, 21:48
SARIYLA KIRMIZIYLA
ALNIMIZIN AKIYLA
baska söze gerek yok...
duncanferguson
14-05-06, 21:51
arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum ama şu an tarihi bir an yaşıyoruz bu şampiyonuğu ömrüm boyunca unutmayacağım bu topici i sakın silmeyin ilerde kitap yaptırıp anı olarak tüm üyere dağıtalım
Almanyadan
14-05-06, 21:56
Gerets suan röportajda sonunda sampiyon olcaksam,her sezon iki kez fenere yenilmeye raziyim dedi.
Almanyadan
14-05-06, 21:57
sonra toparlayip,ama simdiden bi söz verip seneye fenere karsi galibiyet yasatcam taraftara dedi...
Ilginc
Bu giren zor çıkar.. FB 20 sene kendine gelemez. Son dakikada Denizli gol yese kalp kirizi geçirirdim kesin.
duncanferguson
14-05-06, 22:00
Türk Futbolunda uzun zamandan bu yana yaşanmamış bir şeyi başarmışız bence bırakalım kim ne demiş belirtmekte fayda var fenerin elinden aldığımız bu şampiyonluk tarihi bir şampiyonluktur,Allah bir daha böyle bir mutluluğu ne zaman nasip eder belli değil o yüzden herkez bence bu anın tadını çıkarsın herkese hayırlı uğurlu olsun hepsine hakkımız sonuna kadar helal olsun sonuna kadar
Parma Maniac
14-05-06, 22:01
yazacak bi şey bulamıyorum..
LALALALLALALA LALALALALAL LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LALALALALALALAL ALAL ALALAL LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SAMPIYONUZ BEEEEEEE BASKA SÖZE GEREK MI VAR ÖFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Allah razı olsun hepsinden ne diyelim...
Böyle mutluluk yaşamadım ne zmandır...
duncanferguson
14-05-06, 22:12
şu an maç sonrası bekleme görüntülerini izliyorum yine gözyaşlarına boğuldum dedim ya yaşadığım sürece unutamayacağım maçlardan biri oldu ya ne diyim ya
Turkcell Süper Ligi 34.hafta mücadelesine lider giren takımımız, son maçında Denizlispor ile Denizli'de berabere kalarak şampiyonluğu ezeli rakibine adeta hediye etti. Karşılaşma boyunca sahaya atılan konfetilere seyirci kalan hakem Selçuk Dereli, oynanmayan süreyi sadece maç sonuna ilave etmekle yetindi! Karşılaşmanın ilkyarısı'nda Mehmet Yozgatlı ile iki net pozisyonu değerlendiremeyen takımımız soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti. İkinci yarı yine tribünlerin sahaya müdahalesi ile başladı. ...
Angut'un haberi.Koyu renkli cümleye dikkat...
16 dakika yahu 16 dakika :)
muahahah ezikoğluezikler beter olun beter
SAMPIYONUZ BEEEEEEE BASKA SÖZE GEREK MI VAR ÖFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
+1905
SARIIIIIIIIIIIIIIIII
CİM BOM BOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allahım yarabbim tekrar gösteriyor da son 15 dakikayı nasıl yaşamışız çok şükür yarabbim yüzümüzü güldürdün, adaletini gösterdin..
ağlıyorum yaaaa.... Allah razı olsun herkesten, şampiyonuozzzzzzzzzzz
Bir Baba Hindi- Herkes Haddini Bildi...
VE TARİH YİNE TEKERRÜR ETTİ
FENER ÜSTÜSTE EN FAZLA 2 ŞAMPİYONLUK GÖRDÜ YİNE
:agla: :agla: :agla: :agla:
muhteşem bir gece ,ömrümüzün sonuna kadar unutmayacağımız bizden sonra gelecek nesillere anlatacağımız muhteşem bir gece yaşıyoruz
dünya böyle şerefli şampiyonluk görmedi
galatasaraylı olmakla ne kadar övünsek azdır
duncanferguson
14-05-06, 22:45
Heh federasyon fenere özel kanun çıkaracakmış,önümüzdeki sene fenerin tüm futbolcuları yabancı olacakmış sırf fenere özel böyle bir izin verilecekmiş,haberiniz ola :)))
Allah'ima sükürler bizlere bugünleri yasattigi icin.
Kardeslerim hepinizin bayramini tek tek kutlarimmmmmm. Daha nice böyle bayramlara...
Sampiyonnnnnnnnnn CIMMMMMMMMMBOOOOOOMBOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMM
Parma Maniac
14-05-06, 22:51
ben Denizli-Fenerbahçe maçını izledim.. Allahım o nasıl bir 106 dakikadır.. hayatımda öyle bir 106 dakika yaşamadım ben.. hele son 10 dakika.. Allahımmmm.. inanılmaz bir şeydi..
bende 2-0den sonra fb macina baktim ve gercekten bizim ilk 50 dk. ve onlarin son 50 dk.si cok heyecanliydi...cok guzel oldu cooooooook
duncanferguson
14-05-06, 22:57
bu arada ardkşlar kimse yarın akşam saat 10 dan sonra teşekkür topiği filan açmasın...
şampiyon olcakları garanti onun için açın 2 bira sessizce sızın rim...:)
Yanlış anlama galatasaraylılığından şüphem yok ama bu topicde en çok üzüldüğüm yazılardan biriydi bu (biliyorumki sende üzüntüyle yazdın bunları ondan zerre kadar şüphem yok ) umarım şu an efkardan değil mutluluktan içiyorsundur o biraları dostum :)))
Şerefe cimbomlulular şerefe........ :D :ahci: :ahci: :ahci: :D :D
ALLAH'A SUKURLER OLSUN. Ve bu sezon tum taraftara DERS olsun.
Hic kimse haketmedi bu sampiyonluk sevincini futbolcularimiz kadar...
duncanferguson
14-05-06, 23:04
Ya sevinçten çıldırıcam birde arada " fenerbahçe yönetim kurulu acil toplantı yapıyo " yazmıyo mu gülmekten kırılıyorum ya en sonki manisa fener maçından beri bu kadar mutlu olmamıştım ;))
kuddursun eziklerrrrrrrrrrrrrrr
Aslan Suat
14-05-06, 23:15
allahim sükürler olsun sana, duami kabul edip, hata daha fazlasini verip beni mutlu ettin (106 dakika oynayip berabere kal :lol: )
allahım cok önemli bu sampiyoınluk coook
Ray52Lewis
14-05-06, 23:19
Allahim, son 16 dak. nasil gecti bilmiyorum, bakamayip disari attim kendimi, sonra zaten mutlu haber geldi...
Hayatimin en mutlu günlerinden biri tartismasiz...
deviLhatunGS
14-05-06, 23:25
off offfff 4 gün sonra bile olsa hayatımın en güzel doğumgünü hediyelerinden birini aldım. Teşekkürler Galatasaray, teşekkürler Allah'ım...
Bu maç için neleri feda ettim, herşeyden vazgeçtim, yeterki şampiyon olalım diye... Varsın hiçbirşeyim olmasın, yeterki aslanım şampiyon olsun...
herkes dışarı döküldü. izmirde alsancakı, karşıyakayı görmeliydiniz! yok böyle bir sevinç :bagir:
Aslan Suat
14-05-06, 23:29
selahettin beni deli ediyordu kacirdigi gol pozisyonlari ile ama sonunda mehmet kececi golü atinca denizlinin bu maci verecegini hic düsünmedim bile. cünkü fener resmen yikilmisti golü attiklarindada korkmadim, cünkü plansiz hücüm yapiyorlardi ve caresizlikleri beliydi.
parayla elle değil yürekleriyle aldılar allahım nasıl bir duygudur bu
maç hakikaten inanılmazdı.fb nin maçının son durumunu merak eden taraftarlar dakka başı radyosu olanlara maç skoru sorması ilginçti ha ayrıca dakikalarda geçmiyordu ama oradaki duygular anlatamaz.denizlinin gol haberi geldiğinde heralde hayatımın en mutlu anımı yaşadım ağlamak istiyordum ama ağlayamıyordum çünkü daha 16dk vardı :( derken tuncayın golü şampiyonluk sevinci yaşarken birden herkesin susmasına sebep oldu taki maç bitti haberi gelene kadar,sonraki şampiyonluk sevinçleri güzeldi(ama beklediğimden kötüydü)..evet artık şampiyonuz ilahi adalet yerini buldu allahım sen hakikaten çok büyüksün...ve son olarak sözlerime şunu eklemek bir baba hindi hey allah tuncaya girdi hey allah... :lol:
arkadaşlar ben sevinmeye çıkarken o heycanla fotoğraf makinamı yanıma almayı unutmuşum. umarım siz bişeyler yakalayabilmişsinizdir. özellikle ali sami yen deki arkadaşlardan güzel resimler, videolar bekliyorum. onları bir topic de birleştirsek çok güzel olur
hakanım kaptanım beni de ağlattın 10. sampiyoınluk bu yasadığım ama en güseli
Dortmund´ta Borsigplatz´ta süper kutlama vardi. Bir kac resim ve video cekebildim. Yakinda koyarim nete. ;)
Süper kapakkkkkk
Eve yeni geldim...Allah'ım sana şükürler olsun binlerce defa...Ali Sami Yen Ali Sami Yen olalı hiç görmedi bööle bi coşku...Boğazımı yırtana kadar sesim tamamen kesilinceye kadar bağırdım çığlık attım...Allahım bu ne büyük bir mutluluktur bu ne büyük bir takımdır bu ne büyük bir taraftardır...
İlahi adalet yeryüzüne indi...İşte ŞAMPİYONUZZZ...Galatasaray bu ülkenin tek büyüğü olduğunu dosta düşmana bir kez daha gösterdi...Kelimeler tıkanıyo adeta boğazımda...Hala ellerim titriyo yazarken...
O febeleşçi köpeklerin o son 16 dakikası yokmu...Dizlerimin üzerine çöküp dua ettim 16 dakika boyunca...sadece yalvardım tanrıya...bi ara başım döndü, bayılacağımı hissettim ama dayandım...Bu güzel ŞAMPİYONLUĞU doya doya kutlamak için dayandım...
Maç sonrası Ali Sami Yen'in önünü ömrümün sonuna kadar asla unutmayacağım...Asfalt ağladı beeeeeeeeee...Bu coşkuyu bize yaşattığı için Allaha şükürler olsun...Bu takımı çok seviyorum, bu futbolcuları çok seviyorum, yönetimi de seviyorum...Bu forumu seviyorum...Sizleri, bir sene boyunca herşeyi burada paylaştığım sizleri de çok seviyorum...
İŞTE TARAFTAR, İŞTE ŞAMPİYON...
ELLE KOLLA DEĞİL BİLEKLE, PARAYLA PULLA DEĞİL YÜREKLE
CİMBOM ŞAMPİYON, KARTAL KUPAYI FENERBAHÇE BABAYI ALDI
Eve yeni geldim...Allah'ım sana şükürler olsun binlerce defa...Ali Sami Yen Ali Sami Yen olalı hiç görmedi bööle bi coşku...Boğazımı yırtana kadar sesim tamamen kesilinceye kadar bağırdım çığlık attım...Allahım bu ne büyük bir mutluluktur bu ne büyük bir takımdır bu ne büyük bir taraftardır...
İlahi adalet yeryüzüne indi...İşte ŞAMPİYONUZZZ...Galatasaray bu ülkenin tek büyüğü olduğunu dosta düşmana bir kez daha gösterdi...Kelimeler tıkanıyo adeta boğazımda...Hala ellerim titriyo yazarken...
O febeleşçi köpeklerin o son 16 dakikası yokmu...Dizlerimin üzerine çöküp dua ettim 16 dakika boyunca...sadece yalvardım tanrıya...bi ara başım döndü, bayılacağımı hissettim ama dayandım...Bu güzel ŞAMPİYONLUĞU doya doya kutlamak için dayandım...
Maç sonrası Ali Sami Yen'in önünü ömrümün sonuna kadar asla unutmayacağım...Asfalt ağladı beeeeeeeeee...Bu coşkuyu bize yaşattığı için Allaha şükürler olsun...Bu takımı çok seviyorum, bu futbolcuları çok seviyorum, yönetimi de seviyorum...Bu forumu seviyorum...Sizleri, bir sene boyunca herşeyi burada paylaştığım sizleri de çok seviyorum...
İŞTE TARAFTAR, İŞTE ŞAMPİYON...
ELLE KOLLA DEĞİL BİLEKLE, PARAYLA PULLA DEĞİL YÜREKLE
CİMBOM ŞAMPİYON, KARTAL KUPAYI FENERBAHÇE BABAYI ALDI
:bayraksalla: :bagir: :bayraksalla:
M.Yasin Cakmak
15-05-06, 00:59
en buyuk sensin cimbombooooom
3 senelik bu cile bitti artık bu sene
sen sampiyon oldun işte
seni sevmeyen ölsün
Bugun iş yerinde çalısırken içimden geçiriyodum...
Tarih 17 Mayıs 2000
Ben 17-18 yasında alt yapıda bi futbolcu olsam o final maçında oynasam...Kupayı kaldırmıs olsam...
Ve 6 sene sonra 24 yasımda yine bir mayıs aksamı fenerin elinden şampiyonlugu son maçta alıp mabed de sevinc yaşasam ne hissederdim die düşündüm...
Gözlerim doldu ağlamaklı oldum ama müşteriler vardı tabi ağlayamadım...
Ve aksamın 11 inde eve gelip tv yi izlediğimde bütün mabed ağlıyordu...
17 mayısta 17 yasındaydım 16 mayısta 24 üme giriyorum...
Allahım sen büyüksün sana sonsuz teşekkürler...
ŞAMPİYON GALATASARAY
biri bu topiği silebilirmi :):):):):):):):)
Sanırım boşuna açmışım :):):)
Gaza geldim :):):)
ama yasadıklarım harbi dogrudur :)
muratermengu
15-05-06, 02:05
allahıma kurban olayımm
şampiyonuz ulan varmı ötesi
tesekkurler aslanım sizi cok sevıyoruz
Namelessonegs
15-05-06, 02:31
Ankaradan acıkcası o sıralar İstanbulda bulunursam maca gitmek istiyorum..
Boyle bir macta olmak buyuk bir gurur..En kotu ihtimalde, o yuregini koyan oyuncularımızı avuclarım patlayana kadar alkıslarım..
Maca gidersem sampiyon olacakmısız gibi bir his var...
:buyuksun: :buyuksun: :buyuksun:
muhtesem bir atmosfer vardı,o stadda bulunan her insan omru hayatı boyunca unutamayacagı bir an yasadı ve tarıhe gecti..İcimde ki umit beni biletim olmasına ragmen Ankaradan İstabula goturdu arkadasımla..Seyirci de dehsettı gercekten..Muthis bir destek vardı,hıc sustugumuz bır anı hatırlamıyorum..Denizlinin gol haberi gelince hıckıra hıckıra aglamaya basladım cevremde binlerin olmasına aldırmadan..Tum denizli macı boyunca Allaha yalvardım iste bu sampiyonluk bizim diye..Sukurler olsun ki en acı sekilde sampiyonlugu kacırdı ezikler..
Sampiyonnn oldugumuzda o staddaki atmosferi,ve oyuncuları gormek ve onlarla o anı paylasmak gurur vericiydi...
Sabri'nin Fenere hindi bindirmesi,Adnan Polat 20.45 dalgası,Hasan Sas'ın ne de guzel oluyor Fenere koyması tezahuratı yaptırması..Ben boyle bir kenetlenme, inanc gormedim...
VE SONUNDA ZAFERE KACIS GERCEKLESTI, ALMAN NAZISINE KARSI MUTTEFIK MAHKUM OYUNCULARIN ONCA SEREFSIZLIGE KARSI KAZANDIGI BIR GALIBIYETTI SANKI BU
Aglamak istiyorum ve GURUR DUYUYORUM BEN TAKIMIMLA.. :agla:
:buyuksun: :dua:
once mecidiyekoy...
sonra taksim...
sonrada florya...
heryer tiklim tiklimdi...
ne yazacagimi bilmiyorum...
offff... :)
Etiler de felaketti..
Stad zaten inanilmazdi..
Ama en guzeli yuzyilin kapagi olmasi idi.
Ne kapakti be ya..
İyice kapak takimi olduk gecen hafta anadolu takimi pislik besiktas bu hafta mahallenin disi kopegine...
Turkcell Süper Ligi'nde 2005-2006 sezonunu 83 puanla tamamlayarak şampiyon olan Galatasaray, tarihinin en yüksek puanına ulaşarak rekor kırdı.
Sarı-kırmızılı ekip, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde yakaladığı başarılı performansla zirve yaptı. Belçikalı teknik adamla istikrarlı bir sezon geçiren sarı-kırmızılı ekip, ligin son haftasında Kayserispor'u yenerek puanını 83'e ulaştırmayı başardı ve futbol takımının tarihinde ulaştığı en yüksek puana imzasını attı.
Sarı-kırmızılı ekip, teknik direktör Fatih Terim döneminde üst üste 4 şampiyonluk yaşadığı serinin ilk sezonu olan 1996-1997 sezonunda, 82 puana ulaşarak şampiyonluk ipini göğüslemiş ve tarihinin en yüksek puanına ulaşmıştı
---------------------------------------------------------------------------------
Birde rekor kırmışız bu arada
:agla: :agla: :agla: HAYATIMDA GÖRDÜGÜM EN ANLAMLI SAMPIYONLUK
Kesinlikle Uefa kupasini almak kadar guzel oldu
Allahıma binlerce şükürler olsun. ilahi adalet yerini buldu.
bu sampiyonluk tarih oldu artık unutulmaz. bize bunu yasatan bütün futbolculara da binlerce tesekkür. hepsinin alnından öpmek lazım. bu cidden bir inanç hikayesi.
tarih nasıl yazılırmıs gördü bir kez daha şaibespor ve azize
artık kolay kolay toparlanamazlar. beter olsunlar inşallah
bu arada şerefsizler maç dönüşü caddede arabayı parçalıolardı az kalsın bi tane gslıyı çıkartmadılar caddeye ölüm sessizligi vardı ben de sessizligi bozıyım biraz dedim :lol:
allahın inahi adaleti başka diyecek birşey yok.tüm futbolcuları can-ı gönülden kutluyorum.
Hayatım boyunca unutamayacağım bir maçtı ve staddaki atmosfer o kadar mükemmeldiki hayatımda unutamaycağım bir atmosfer. Son dakikada denizlinin golü hasanın ve tüm stadın sevinci bizim maç bittikten sonra ölüm sessizliği ve muhteşem bir sevinç yumağı. Bizim maç bitti ama kalan 16 dakika sanki hiç bitmedi. Radyodan dinleyenler numaralıda tvden izliyenler her pozisyondan sonra allaha şükür ediyordu. Sanki ölüm sessizliği vardı samiyende maç bitmek bilmiyordu. Fenerin kaçırdığı gollerde bir of çekerek yerimize yine oturup maçı dinlemeye devam ediyorduk. VE SON DÜDÜK. Stadda bir tufan koptu sanki yer yerinden oynuyordu herkes sevinçten ağlıyor bağırıyor çağırıyordu. Herkesin ağzından ortak bir söz çıkıyordu..
ALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜR....
fred frith
15-05-06, 11:48
sampiyon olmasa da müthis bi is cikarmis olucakti galatasaray
ama simdi imkansizi basarmis oldu
tebrikler
http://i.webaslan.com/images/giris/sampiyongs.jpg
Seni unutmadik ....
http://www.galatasaraymedia.com/buyukresimler/0506/gskayseri/gskayseri11.jpg
dakika 76
GS 3 - kayseri 1
denizli 1 - fener 1
gerisini bilmem..
muahahahahha
tek golle yanıldım :D
bu şampiyonluk camiamıza hayırlı olsun ..
http://www.uefa.com/index.html
14 MAYIS 2006 Gününden Staddan ve Floryadan resimler.. :D
http://www.cimbom.gs/images/sampiyonlukgunu-otobusgeliyor1.jpg
Şampiyon aslanları taşıyan otobüs Metin Oktay tesislerine girmeye çalışıyor.. İzdihamdan zor bir manevra olacak bu..
http://www.cimbom.gs/images/sampiyonlukgunu-otobusgeliyor2.jpg
Şampiyon aslanları taşıyan otobüs Metin Oktay tesislerine hala giremedi, geldiğinden bu yana 2 dakikadan çok geçti..
http://www.cimbom.gs/images/sampiyonlukgunu-otobustenerguniniyor.jpg
İçerde otobusten ilk inen Aslan Ergün'ümüz..
http://www.cimbom.gs/images/sampiyonlukgunu-otobustenkraliniyor.jpg
İçerde otobusten Kral Hakan Şükür iniyor..
http://www.cimbom.gs/images/sampiyonlukgunu-oyuncularbalkonda1.jpg
Tesislerde oyuncularımız balkondan taraftarlarına akıyorlar..
http://www.cimbom.gs/images/sampiyonlukgunu-oyuncularbalkonda2.jpg
Tesislerde oyuncularımız balkondan taraftarlarına akıyorlar -2..
http://www.cimbom.gs/images/sampiyonlukgunu-taraftarlarsahada.jpg
Taraftarlarımız sahaya alındı..
http://www.cimbom.gs/images/sampiyonlukgunu-taraftarlarsahada2.jpg
Taraftarlarımız sahaya alındı -2..
http://www.cimbom.gs/images/abudrrahimbey-ufuk1.jpg
Abdurrahim beyle çıldırıyoruz :) ..
http://www.cimbom.gs/images/abudrrahimbey-ufuk2.jpg
Abdurrahim beyle çıldırıyoruz :) -2..
http://www.cimbom.gs/images/ufuk-ayhan1.jpg
Ayhan Aslanımla beraberiz :) ..
http://www.cimbom.gs/images/ufuk-necati.jpg
Necati Aslanımla beraberiz :) ..
http://www.cimbom.gs/images/ufuk-ilic.jpg
Maestro İliç ile beraberiz :) ..
http://www.cimbom.gs/images/hasankabze-ufuk.jpg
Hasan Kabze Aslanımla beraberiz :) ..
Videolar sonra..
süper resimler apollon :)
Cengiz Altınay isimli bir taraftarımız dün gece tribünde kalp krizi gecirerek vefat etmiş.. Mac öncesi bizler gibi Meşale'de takılmıs.. Kimbilir, muhtemelen önümüzden veya yanımızdan falan gecmiştir orada..
Dün tribünde o stresi hepimiz yaşadık ama ne yazık ki 1 taraftarımızın kalbi o gergin dakikalara dayanamadı ve şampiyonluk coskusunu yaşama mutluluguna sahip olamadı. Az önce haberlerde gösterdi, cok üzüldüm :(.
Cengiz Altınay isimli bir taraftarımız dün gece tribünde kalp krizi gecirerek vefat etmiş.. Mac öncesi bizler gibi Meşale'de takılmıs.. Kimbilir, muhtemelen önümüzden veya yanımızdan falan gecmiştir orada..
Dün tribünde o stresi hepimiz yaşadık ama ne yazık ki 1 taraftarımızın kalbi o gergin dakikalara dayanamadı ve şampiyonluk coskusunu yaşama mutluluguna sahip olamadı. Az önce haberlerde gösterdi, cok üzüldüm :(.
Sorma Can, çok da duygusal bir haber hazırlamış Kanal D Haber, hakikaten çok hüzünlendim izlerken.. Ne denir ki, mekanı cennet olsun ama neresi olursa olsun umarım aslanlar'ın yaptığını bir şekilde görmüştür :(
Allah rahmet eylesin...Umarım o da bizler gibi görmüştür bu büyük coşkuyu bir yerlerden...
Cok uzucu bir haber :(
Topragin bol olsun Aslan :( :(
Ya biraz geç oldu ama dün gece tv kanallarını zaplamaktan foruma giremedim!
Bu inancın zaferi, teşekkürler Aslanlar!
Bu şampiyonluk TÜM MEDYAYA KAPAK OLSUN!
Bu arada, şampiyon belli olduğunda, FBTV'de, fonda cıngıllı bir melodi ile kürek takımını kürek çekerken gösteriyordu, harbiden çoook komikti :D
duncanferguson
15-05-06, 21:20
Seni unutmadik ....
Bizlerde seni unutmadık biz galatasaraylılar işte böyle insanlarız bu fotoğraf herşeyi anlatıyo..
Turgay abiyle birlikte diğer aslan parçasında da Allahtan rahmet diliyorum,hakkımızı bir kez daha helal ediyoruz
Allah rahmet eylesin :(
futbolcular ntvde canlı yayında..ümit karan sarhoş yayını p.ç etti :lol:
Seni unutmadik ....
Bizlerde seni unutmadık biz galatasaraylılar işte böyle insanlarız bu fotoğraf herşeyi anlatıyo..
Turgay abiyle birlikte diğer aslan parçasında da Allahtan rahmet diliyorum,hakkımızı bir kez daha helal ediyoruz
Duncanferguson kardeşim, o resimde görünen hanım herhangi bir taraftar değil, Hülya Vardar hanım. Rahmetli Turgay Vardar agabeyimizin eşi.
Allah gani gani rahmet eylesin, Turgay agabeyimiz de izlemiştir bu zaferi.. Ruhu şad olsun.
http://www.youtube.com/watch?v=IP1-PndU5m0
Şampiyon olduğumuz anda tribünden gelen ses nasıl bir sestir arkadaş
insanın tüyleri diken diken oluyor videoyu sessiz bir yerde ve sesini iyice açarak bir daha
dinlesenize insan korkuyor valla...
Bu arada Turgay abimize ve Cengiz kardeşimize bir kez daha allah rahmet eylesin her nerdelerse eminimki o çoşkuyu o hırsı o sevinci onlarda görmüştür nur içinde yatın....
M.Yasin Cakmak
16-05-06, 20:11
Aman ne sestir o :)
mukemmel bir ses
tekrar o anı yasadım
Ata bu video'yu download edebiliyor muyuz?..
Sanırım Tempory internet files a otomatik kendi yüklüyo ordan çıkarabilirsin belki...
yahu youtube de yazmis biri uzun versiyonu resmi sitede var diye...
nerde, bulamiyorum ben...
cildiricam simdi...
not: buldum... :)
Youtube ve benzeri sitedeki videoları download edebilmek için:
http://javimoya.com/blog/youtube_en.php
Oha diyorum yaaaaaaaa o ne ses bea......
:agla: Allahım ne mutluluktu o 17 mayıs ve 14 mayıs hayatımın en mutlu iki günü ne mutlu ki Galatasaraylıyım
http://javimoya.com/blog/youtube_en.phpmozilla için bi eklenti o ve yanında flv playerda olması lazım...
Serkan1905
17-05-06, 01:50
:agla: Allahım ne mutluluktu o 17 mayıs ve 14 mayıs hayatımın en mutlu iki günü ne mutlu ki Galatasaraylıyım
Hocam 11 Mayis da var (5-1 Kupa finali).
19 Mayis zaten.
http://javimoya.com/blog/youtube_en.phpmozilla için bi eklenti o ve yanında flv playerda olması lazım...
Evet, flv player'ı yüklediniz mi sorunsuz izleyebiliyorsunuz. Mozillaya ihtiyaç yok. Sadece flv player'ı install ettim o kadar.
Ray52Lewis
17-05-06, 02:16
http://www.youtube.com/watch?v=IP1-PndU5m0
Buyrun, Ata´nin burda sundugu mükemmel görüntüyü sizler icin indirip, mpeg formatina cevirip upload ettim, Media Player/Real Player/VLC gibi programlar ile seyredilebilir, gercekten müthis bir ses var o anda stadta, unutulmaz bir an...:)
http://rapidshare.de/files/20642081/Galatasarayimizin_Sampiyonluk_ani_-_140506_-_2045.mpg.html
çok sağolun hepiniz. iyi bir arşiv oluşuyor
UmBeRtO GS
18-05-06, 15:30
Allahım sen çok büyüksün, Hasan Kabze'nin golü mucizeydi ve pazar günü mucize güzel bir şekilde sonlandı...
16 dakika geçmek bilmedi, hayatımda hiç bu kadar dua etmemiştim. Herhalde dua stoğumu bitirdim :)
Ve fener maçını bitince herkes gibi bende sevinçten ağladım...
Bu mutluluğu yaşatan bütün aslanlara teşekkürler. Tarih sizi unutmayacak..
muratermengu
19-05-06, 00:03
yaşamak kimin umrunda cok si...de bu dünya
aşığız biz bu renklere seviyoruz ölümüne...
neyimdi_osman
19-05-06, 14:49
selam arkadaşlar renkdaşlar GALATASARAY lılar ben Osman ARSLAN
Nevşehirspor resmi web sitesi sahibiyim ve dehşet GALATASARAY lıyım bu siteyi yeni gördüm ve sohbet ortamını çok sıcak buldum bundan sonra daha çok görüşeceğiz
bir baba hindiyi bilmem ama Bir Horoz varki Feneri Çok İyi İBİİKLEDİ
Parma Maniac
19-05-06, 23:01
yahu bizim maçı anlatan adam kimdi? Melih mi yoksa TRT'deki eleman mı?
yahu bizim maçı anlatan adam kimdi? Melih mi yoksa TRT'deki eleman mı?
melihti.
melih değil bi ara televoleyi sunan elemandı arkadaslar maci anlatan hatta skyturk te basket maclarını anlatıyor
melih gumusbicakmıs adı ben melih sendil değil demiştim :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to