PDA

Tüm Versiyonu Göster : Simovic Dergi'ye Konuk

Genco
08-12-04, 16:19
Bunu daha önce hic anlatmadim. Benim ilk 2 senelik mukavelem bitince febe den teklif geldi. Ama ben hic aciklamadim, kimseye söylemedim. Esim sahittir; Sait Tandogan iki gece benim evime geldi, kaporayi masaya koydu. Bana, 750.000 Mark vereceklerini söyledi. Sunu syöliyeyim o iki gece yatakta yatmadim! Oturdum. BU SEYIRCI ICIN COK BÜYÜK AYIP dedim kendi kendime. Hayatta hersey para degil. Ikinci gece adam yine geldi. " Sait abi cok tesekkür ederim, BEN GALATASARAYLIYIM" dedim. " Git sen manyakmisin" dedi. " Manyagim ben" dedim bende.
Galatasaray da 400.000 Marka kaldim. Ama RAHATIM. Tanju; Kral febe ye gitti, gördünüz mü ne duruma düstü. Ben o sevgiyi ve saygiyi kaybetmekistemedim. Simdi Istanbulda gezerken en az 30 yerde cay iciyoruz. Cok güzel birsey. Zaman geciyor, SEVGI KALIYOR. Ama para geliyor, PARA GIDIYOR!

Fazla söze gerek yok okuyun okusunlar!
Helal olsun Simoviç!

Unutulmaz kalecimiz Zoran Simoviç’le 1980’lerin tekrar hatırlandığı Galatasaray Dergisi’nden...

http://www.galatasaray.org.tr/images/haber/dergi_kasimkapak.jpg

:buyuksun:

Sheva
08-12-04, 16:45
Simovic'in yaptigini yapacak cok az oyuncu kaldi artik ancak sevgiden baska maddi getirisi de var aslinda yaptigi hareketin.. Ornegin Tanju yuksek bir ucret karsiliginda fenere gitti ancak bence fener'de oynamasi onun spor yazarligi hayatini cok kotu etkiledi.. Belki de yazarlar icinde Galatasarayliligini en fazla dile getiren insanlardan biri olmasina ragmen hicbir zaman ne GS taraftarindan itibar gordu ne de samimi bulundu.. Halbuki belki kariyerini Galatasaray'da tamamlasa simdi cok daha saygin bir futbol yazari/yorumcusu olacakti..

USAtaraftar
08-12-04, 23:09
Helal olsun.

soprano79
09-12-04, 00:08
Helal olsun Simoviç'e gönülden Galatasaraylı ama ne yazık ki günümüzde böyle futbolcu çok az kaldı.

duman
09-12-04, 17:29
Helal olsun sana.

Bir keresinde çekilen şutu tokatlayıp kornere gönderdikten sonra üst direkte asılı kalmıştı. Tapmıştım o zaman. Nasıl bir bozgundur bir forvet için

kral1905
09-12-04, 17:40
Okan ornek alsaydi keske.. futboldan sonra ne yapacak simdi bir dusunsun..

NEŞE
12-12-04, 21:35
Galatasaraylı olmamın en büyük nedenlerinden biri de takım ruhunu en çok yansıtan oyuncularının bulunması zaten.Simoviç gibi daha pek çok oyuncu daha çıkmıştır Galatasaray'dan ve çıkacaktır da...

gian
13-12-04, 01:17
Galatasaraylı seni unutmaz Zoran Simovic! Bir efsanesin..

M.Yasin Cakmak
13-12-04, 01:21
Eskiden Simo, ortada Tafo , şimdi de Mondi.

Bizim yabancı kalecilerimizin forma aşkı beni çok mutlu ediyor. Helal olsun hepsine.

duncanferguson
24-07-06, 20:23
Aslında eski bir topic ama okuyunca çok duygulandım ben işte bu yüzden eski futbolclarımız olduğu bir topic istiyorum ya helal olsun simo

osmanhy
24-07-06, 20:31
helal olsun...bazi oyuncular bundan ders almali...para gelir gider ama sevgi kalir!!!!

tripotter
24-07-06, 20:59
Galatasarayda gelmiş geçmiş en sevdiğim 3 oyuncudan biridir Simo. Hatta Galatasaraylı olmamda çok büyük bir payı vardır. Daha ilk okula başlamamışken hiç unutmam odamın her yerinde Simoviç posterleri vardı. O dönem bana büyüyünce ne olacaksın dediklerinde Simoviç dermişim hep.Babam hala anlatır...Senesini tam hatırlamıyorum 87-88 falandı. O senenin Galatasaray dergisinde bütün futbolcularımızın hayat öyküsü yazardı. Simoviçinkini ezbere bilirdim. Hatta öyle bi ezberlemişimki aradan geçen 18 seneye rağmen hala aklımda büyük bi kısmı.Bir de küçükken kaleci eldivenlerim vardı.Üzerine anneme simoviç yazdırmıştım ipliklerle:) Simoviç adeta benim çocukluk kahramanımdı. Şimdi o meşhur mavi kaleci formasını bulsam bir dakika durmam hemen alırım.Bu topiği çok sevdim ben yaa...Yaşasın Aslan Simo...

treflex
24-07-06, 22:51
Galatasaray'la ilgili hatırladığım en eski kişilerden biridir Simoviç. Ş.K.K.'da yarı final oynadığımız o maçlar hala aklımda. Galatasaray'da efsane olmuş isimlerden biridir Simoviç. Sonsuza kadar yaşayacak bir efsane...

tyisik
25-07-06, 06:56
Manyagim abi ben.

Unutulmazsin Efsanesin Buyuk adamsin

JackDaniels
25-07-06, 12:26
M.Ali Erbil ile gol şov yapması hep içimi acıtmıştı...

Yakışmıyordu Simo oraya.

Leotheking
25-07-06, 14:27
M.Ali Erbil ile gol şov yapması hep içimi acıtmıştı...

Yakışmıyordu Simo oraya.

Aynı duyguları hissetmişiz... :(

emir_by
26-07-06, 17:35
helal simoviç...

yakup bayrak
27-07-06, 11:54
Valla helal olsun Simoviç'e.Keşke aynı renk ve takım aşkı yeni jenerasyon futbolcularda da olsa.Bir de dikkat ederseniz GS'ye gelen yabancılar bu takımdan dışlanmıyor.Yerli futbolcuya nasıl yaklaşıyorlarsa yabancı futbolcuya da aynı yaklaşıyorlar.Bu yüzden olsa gerek; gerek Hagi,gerek Popescu ve aynı şekilde Taffarel,Prekazi ve tabi ki Simoviç hep güzel günlerden bahsedip,GS li olamalarıyla övünüyorlar.Bugünkü yabancı futbolcuların şampiyonluk sevincindeki hallerini ise hepimiz gördük.Sanki bir Türk gibiydiler.Takımı asıl ayakta tutan da bu birlik bu beraberliktir bence.

muratermengu
27-07-06, 12:00
monaco macı sonrası turk bayragıyla sahada tur attı ya simoviç o zaman bıttım ben .
helal olsun aslanıma hersey.
acaba dıyorum altyapıda fılan gorev verılemezmı saglam kalecıler yetıstırırdı.

34tun1973
28-07-06, 15:13
Okan ornek alsaydi keske.. futboldan sonra ne yapacak simdi bir dusunsun..

okan örnek alsaydi ????
peki arif ispanyadan döndü sonra nasil bitti ?
Kaptan kaldi nasil bitti ?
Ergün ne oldu ?

sorunu sadece futbolcularda aramamak lazim

MarMara
30-07-06, 11:03
o resmi imzaya boşuna koymadık zoran!
sen büyük bi kaleciydin ve büyük bi insansın...

Teşekkürler.Herşeyi hakediyosun...

duncanferguson
30-07-06, 11:07
hehe iyiki bi bu topici buldum forumun derinliklerinden :)))

frodo555
31-07-06, 16:19
sadece zoran değil ki... cevat, dean sonders, ulubatlı graham, falco, ayıboğan, adını unuttuğum isveçli sol bek, 85-95 arasındaki yabancıların çoğu klube gerçekten bağlı olmuş ve taraftardan da karşılığında bağlılık görmüş oyunculardı.
appiah da tersine (nefret!) dahi olsa kluple duygusal bağı olan bir adammış, keşke salihu kingson vs. yi tutacağımıza bu adamı tutsaymışız. şampiyonluğu bize kaptırdığına bu kadar ağlayan b,r adam o 16 dk. boyunca G.saray formasıyla sahada bekleseydi ne olurdu düşünsenize. Hoş o adam bizde olsa 106. dk.da değil 16. haftada şampiyonduk herhalde ama neyse...

duncanferguson
31-07-06, 20:24
o isveçli sol bekin adı Roger LJUNG bu adamla ilgili hemen hemen hiç resim yok ya elinde olan varsa yapıştırsın buraya bi zahmet :D

yakup bayrak
05-08-06, 16:27
Ljunk'tan bahsedildi de aklıma geldi.Ljunk transfer edildiğinde bomba transfer olarak lanse edilmiş, fakat takıma pek fazla katkı sağlamadığı için eleştirilmişti.Ljunk'u asıl unutulmaz kılan ise 1994'te şampiyon olduğumuz sezonun son maçında Bursa'ya attığı ve şampiyonluğu getirdiği goldü sanırım.