PDA

Tüm Versiyonu Göster : Antalya?

07-05-06, 13:17
Şu an Tekirova'dayım hava çok güzel. Otel de güzel, wireless internet olunca netten gene uzak kalamadık :) Var mı önerecek yeri olan :)

savatage
07-05-06, 13:22
Michigan Avenue'ye git. Bir de Sears Tower varmis. Herhalde icinde hos lokantalar vardir.
Oraya gidip vakit geçirebilirsin.

Belki NBA maçına falan da denk gelirsin hem.

07-05-06, 13:26
Bari Antalyaspor maçı deseydin , ne işi var NBA maçının :lol:

savatage
07-05-06, 13:31
O zaman git Coşkun'u gör diyeyim...Hem bi gazoz ısmarlar belki sana :)
O yüzden,güvenli olmaz diye Antalyaspor demedim :)

Hem başkası NBA tavsiyesi alırken senin 2. lig takımı maçı tavsiyesi alman yakışık almaz.

07-05-06, 13:33
Coşkun'u 2 sene önce gördüm beach bar işletiyordu eheh resmimiz bile var kendisiyle :D

chivu
07-05-06, 22:42
Selekler Çarşısı'nın sol çaprazında nefis dondurması olan bir yer vardı 5 yıl kadar önce. Hala var mı bilemem :)

USAtaraftar
07-05-06, 23:54
Michigan Avenue'ye git. Bir de Sears Tower varmis. Herhalde icinde hos lokantalar vardir.
Oraya gidip vakit geçirebilirsin.

Belki NBA maçına falan da denk gelirsin hem.

:lol:

arat44
08-05-06, 01:40
zenci mahallesi var orda...

dikkat et bak... :)

Namelessonegs
08-05-06, 01:56
Valla,Lara'da Dedeman karsısında, Antalyaspor Büfer var..Orada ''Eritme'' diye bir ekmek arası karısım yapıyolar..Hasta olursun ve beni sevgiyle anarsın..Canım cekti gene off ya :D

tyisik
08-05-06, 07:08
THY ile mi gittin giderken aktarma falan varsa havaalaninda kalma in downtown a bir apple store ugra ipod al kendine markasini hafizasinida buraya yaz yoksa olmaz merak ederiz

Mert Baydur
08-05-06, 10:04
THY ile mi gittin giderken aktarma falan varsa havaalaninda kalma in downtown a bir apple store ugra ipod al kendine markasini hafizasinida buraya yaz yoksa olmaz merak ederiz

Hafızası sanırım daha yükseği yok 60gb'dan ama Antalya'da Apple Store bilmiyorum maalesef. Antalya'da Chicago'nun aksine güzel hava bulunabilinir. :) Bir de Hillside Su otelin süper sushi'leri. :buyuksun:

JackDaniels
08-05-06, 10:21
Sushi yemeyin beyinde parazit yapar kurt yapar...

08-05-06, 10:44
Tekirova'dayım arkadaşlar hepsi çok uzakta buralara yakın bir yer söyleyin :D

JackDaniels
08-05-06, 11:39
Valla ne derece doğru bilmiyorum ama, konu suşi den açılmışken bana gelen bir mail'i paylaşıyım, Ata izninle :)

Olay Japonya’da Gifu‘nun bir kasabasında cereyan ediyor.. Shota Fujiwara isimli şahıs Sushiyi çok seviyordu. Ciğ balk yemeye bayılırdı. Günün birinde korkunç baş ağrıları başladı. 3 yıl boyunca başı ağrıdı, hem de korkunç bir ağrı. Her defasında migrendir diyerek geçiştirdi. Fakat hiç bir iş yapamaz duruma geldiğinde artık doktora gitmeye karar verdi. Başının üzerinde oluşan şişkinliğinin röntgenini çektirdiğinde korkunç gerçekle karşılaştılar.

Analiz sonuçlarında kafa derisi altında birşeylerin hareket ettiği görüldü !
Dehşete kapılan doktor neşter ile şişkinliği açtı görüntü korkunçtu. Aynı korku filmlerinde ki gibiydi !

Aşağı doğru inin, bakalım gördükleriniz hoşunuza gidecek mi?!

http://img145.imageshack.us/img145/7851/10lp1.jpg
http://img465.imageshack.us/img465/6513/21qb.jpg

Hatırlatma :

Bu tip kılcal kurtcuklar balık piştiği zaman veya buzdolabında 4°C ila 0°C arasında 1 hafta saklandığı zaman ölürler. Çiğ balık yemenin sakıncalarını şimdi oturup düşünün !

Çiğ köfte severlere de duyurulur, çünkü bu tip parazitler her tür çiğ ette bulunabilmekte. ÇUKUROVA TIP FAKÜLTESİNDE NÖROŞURURJİ ( BEYİN CERRAHİSİ ) NDE İHTİSAS YAPMAKTA OLAN BİR ARKADAŞ YUKARIDAKİ BEYİN RESMİNİ GÖRÜNCE. BU RESİM GERÇEKTİR VE ÇİĞ KÖFTE YİYEN BAZI KİŞiLERİ BU HALE GELMESİNDEN DOLAYI AMELİYAT ETTİKLERİNİ BİZZAT SÖYLEDİ. Lütfen pişmemiş etle yapılan hiç bir yiyeceği tüketmeyelim.

GeremiS
08-05-06, 12:02
Ya bende de sık gerceklesen bas agrıları var :( acaba bende de mi kurt var...atacım :sasirdim:

08-05-06, 12:27
Miraç bu ne abi ya sabah sabah midemi kaldırdın :(

JackDaniels
08-05-06, 12:32
Konuya yani Tekirovaya gelicek olursak, Rusları ünlüdür ziyaret edilmeleri gerekir...

Ama senin durum buna müsait değil Ata'cım...Otur oturduğun yerde...Suşi falan ye kardeşim benim :D

GeremiS
08-05-06, 12:56
Evet musait degil pek:)

gian
08-05-06, 13:17
Miraç iğrenç bir insanmışsın abicim :)

JackDaniels
08-05-06, 13:50
Adam yemiş suşileri sonrada beyin mıncıklaması geçirmiş işte. Konuda açılmışken kardeşlerimi, suşi severleri uyarmak istedim :D

Kapi
08-05-06, 13:58
Yahu oglum ne isin var senin orada ? :)

Phaselis - Olympos - Üç Adalar- Eko Park
Gez iste ne diyelim :)

Kaç gun ya'da kaç hafta kaliyorsun ?

08-05-06, 14:21
Aynen biz de oralara gideceğiz galiba 3 adalar falan duydum :)

08-05-06, 14:23
Cumaya kadar buradayım toplantı maksadıyla geldim :D

GeremiS
08-05-06, 14:54
Ata benden daha rahat yalcın:)ben de asker olmak istiyorum:)

Mert Baydur
08-05-06, 15:01

Karpuzkaldıran tesisleri mi ne var sanırım askeriyenin Antalya'da.

Benim ofislerden birinin iç mimarı da yedek subay olarak yapmış zamanında askerliğini denizci olarak. Gölcük Donanma Komutanlığı'na kurulacak bowling salonu için 1 aylığına ABD'ye göndermiş bu zamanında Deniz Kuvvetleri. Ne güzel. :D

Kapi
08-05-06, 15:23

Boyle bir yerde toplanti yapilirmi :lol:
Pek inandirici gelmedi ama neyse :koptum:

Atam :serefe: istiyorsan :

AN-İBO Şehit Er H. Yılmaz Cd. KEMER 0.242.821 55 86
SİYON CAFE / BAR Şehit Er H. Yılmaz Cd. KEMER 0.242.821 51 48
MEER DENİZ CAFE/BAR Atatürk Bulvarı 42/A KEMER 0.242.821 48 01
DEEP BLUE Grand Bazar 58/53-5 KEMER 0.242.821 46 81
BONCUK CAFE/BAR Grand Bazar 58/56 KEMER 0.242.821 55 67
PISTIRO İNTER MEZO Green Shopping Center KEMER 0.242.821 51 29

Bekle ozaman bende geliyorum :)

Kapi
08-05-06, 15:32
Ata benden daha rahat yalcın:)ben de asker olmak istiyorum:)

100% sana katiliyorum.
Ata'ya kalsa 6 ay daha uzatir gibi gozukuyor :lol:

Az kaldi Gerem ;) yakinda komutan olacaksin :buyuksun: :lol:

Ata resim eklersen sevinirim... Temmuz 10 gun kaçamak yapacagiz. Sahil nasil, merkez uzak'mi, çöp sis yapiyorlarmi :lol:

08-05-06, 15:36
Ekleyecem ekleyecem merak etme :) Sahil fena değil, merkeze 60 km. Her türlü ızgara mevcut :D

Mert Baydur
08-05-06, 15:48
Ekleyecem ekleyecem merak etme :) Sahil fena değil, merkeze 60 km. Her türlü ızgara mevcut :D

Yakında teğmensin sanırım. :D
Bir arkadaşımın kardeşi de yedek subay olarak Hava Kuvvetleri'nin İstihbarat Şubesi'ne tayin oldu. O herhalde Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görev yapıyordur, Genelkurmay'da değil?

GeremiS
08-05-06, 15:54
tegmen oldu 30 nisanda

08-05-06, 16:19
Evet Hava Kuvvetleri de tam karşımızda zaten.

arat44
08-05-06, 16:25
is amacli gezi yani...

antalya'da papermoon yok mu?..

Mert Baydur
08-05-06, 16:33
is amacli gezi yani...

Yok, yazlık yere gitmez pek. Ama Cafe De Paris'e şube açtı bir arkadaşımın kuzeni oraya. İstersen yer ayarlayayım sen gittiğinde.

Maynard
08-05-06, 17:11
is amacli gezi yani...

Yok, yazlık yere gitmez pek. Ama Cafe De Paris'e şube açtı bir arkadaşımın kuzeni oraya. İstersen yer ayarlayayım sen gittiğinde.Bizim burdada var bi cafe de paris!denizslinin en iyi tost salonudur!BAK Bİ TOST 500...bende isteyene burda yer ayarlayabilirim!meşhur usta sinyor cesim abi çok iyi salçalı tost yqapar parmaklarınızı yersiniz valla...

Carmelo
08-05-06, 17:12
Kardesım bı ınsan bu kadarmı olur ya

tyisik
08-05-06, 18:19
Valla ne derece doğru bilmiyorum ama, konu suşi den açılmışken bana gelen bir mail'i paylaşıyım, Ata izninle :)

Olay Japonya’da Gifu‘nun bir kasabasında cereyan ediyor.. Shota Fujiwara isimli şahıs Sushiyi çok seviyordu. Ciğ balk yemeye bayılırdı. Günün birinde korkunç baş ağrıları başladı. 3 yıl boyunca başı ağrıdı, hem de korkunç bir ağrı. Her defasında migrendir diyerek geçiştirdi. Fakat hiç bir iş yapamaz duruma geldiğinde artık doktora gitmeye karar verdi. Başının üzerinde oluşan şişkinliğinin röntgenini çektirdiğinde korkunç gerçekle karşılaştılar.

Analiz sonuçlarında kafa derisi altında birşeylerin hareket ettiği görüldü !
Dehşete kapılan doktor neşter ile şişkinliği açtı görüntü korkunçtu. Aynı korku filmlerinde ki gibiydi !

Aşağı doğru inin, bakalım gördükleriniz hoşunuza gidecek mi?!

http://img145.imageshack.us/img145/7851/10lp1.jpg
http://img465.imageshack.us/img465/6513/21qb.jpg

Hatırlatma :

Bu tip kılcal kurtcuklar balık piştiği zaman veya buzdolabında 4°C ila 0°C arasında 1 hafta saklandığı zaman ölürler. Çiğ balık yemenin sakıncalarını şimdi oturup düşünün !

Çiğ köfte severlere de duyurulur, çünkü bu tip parazitler her tür çiğ ette bulunabilmekte. ÇUKUROVA TIP FAKÜLTESİNDE NÖROŞURURJİ ( BEYİN CERRAHİSİ ) NDE İHTİSAS YAPMAKTA OLAN BİR ARKADAŞ YUKARIDAKİ BEYİN RESMİNİ GÖRÜNCE. BU RESİM GERÇEKTİR VE ÇİĞ KÖFTE YİYEN BAZI KİŞiLERİ BU HALE GELMESİNDEN DOLAYI AMELİYAT ETTİKLERİNİ BİZZAT SÖYLEDİ. Lütfen pişmemiş etle yapılan hiç bir yiyeceği tüketmeyelim.
butun sushiler cig balik degil, sashimi ile nigiri ler genelde cig etten yapiliyor ama makiler cok guzel ve genelde pismis baliktan yapiliyor, ozellikle spider roll favarim softshell crab tan yapilir , siddetle tavsiye ederim

Serkan1905
08-05-06, 19:02
Valla, Cafe de Paris burda da var. Carsinin icinde. Buyurun gelin. Capuccinosu cok hostur.

Tekirova tam nerede cikaramadim. Sanki gectim gibi, ama pek hatirlamiyorum. Malum, hava asiri sicakti.

Gezme acisindan, Antalya civarina giden herekese tavsiye edecegim yer Thermessos'tur. Epey bi cikiyorsun. Keci olup, daga tirmanman gerekiyor. Ama deger. Gercekten inanilmaz etkileyici bir harabe. Cikip inmesi 4-5 saat sürüyor.

Sirf "Tas" görmeye deger mi? Deger.

09-05-06, 10:37
Buyrun ;)

JackDaniels
09-05-06, 10:39
iyiymiş :)

Mert Baydur
09-05-06, 10:45
Buyrun ;)

oh ne güzel valla. İstanbul'da hava kapalı. Sen de pek asker sıkıntısında gibi durmuyorsun. :lol: Fit de olmuşsun, iyi bari.

Kapi
09-05-06, 11:00
Aslanim benim :) Keyifin yerinde ;)

Mert nede olsa Istanbul'dasin biz ne diyelim :(

gian
09-05-06, 11:09
Mert abicim en büyük eksikligin bu; bak gittigi yerlerden adam resim cakıyor hemen..Seninki sadece sözde kalıyor :)

Mert Baydur
09-05-06, 11:11
Mert abicim en büyük eksikligin bu; bak gittigi yerlerden adam resim cakıyor hemen..Seninki sadece sözde kalıyor :)

İş seyahatlerimde kamera almıyorum yanıma. :lol:

09-05-06, 11:47
Daha çok var resim :)

cozker
09-05-06, 14:15
Benim ofislerden birinin iç mimarı da yedek subay olarak yapmış zamanında askerliğini denizci olarak. Gölcük Donanma Komutanlığı'na kurulacak bowling salonu için 1 aylığına ABD'ye göndermiş bu zamanında Deniz Kuvvetleri. Ne güzel. :D

Ne şanslı bir yedek subaymıs.. Bal da lazım bu hayatta..
Bu arada Gölcük donanma komutanlıgı depremde yerle bir olmamıs mıydı? demek yeniden inşa etmişler..

Mert Baydur
09-05-06, 14:33

Ne şanslı bir yedek subaymıs.. Bal da lazım bu hayatta..
Bu arada Gölcük donanma komutanlıgı depremde yerle bir olmamıs mıydı? demek yeniden inşa etmişler..

Gölcük Donanma Komutanlığı kısmen yıkılmıştı ancak faaliyetlerine ara vermedi. Aynen inşaa edildi yıkılan yerler hatta ben geçen sene askerken de gezmeye falan gitmiştim oraya haftaiçi.

arat44
09-05-06, 16:00
Yok, yazlık yere gitmez pek. Ama Cafe De Paris'e şube açtı bir arkadaşımın kuzeni oraya. İstersen yer ayarlayayım sen gittiğinde.

saol mert...

ben bildigim yerden sasmayayim diyorum ama...

bizede bekleriz...