Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray dergisinin son sayfasındaki yazı!!!
Galatasaray dergisinin son sayfasındaki "Kadıköyde bir pankart" isimli Bahri Havadır'ın yazısı mükemmel ve içerik itibariyle içler acısı. Lütfen tüm Galatasaraylı kardeşlerim bu yazıyı okuyun ve tüm arkadaşlarınıza okutun. Bilhassa fenerbahçeli arkadaşlarınıza.
Çok mühim bir konu Galatasaray Fenerbahçe maçında açılan pankart ve maç sonu anonsları ile ilgili. Açılan pankart 15 dakika açık kalıyor kimse de buna sesini çıkarmıyor. Buna lütfen seyirci kalmayın.
Galatasaray Dergisini tüm arkadaşların alıp okumasını tavsiye ediyorum.
HAGS mesajın editlenmiştir, hafif bir şark kurnazı havası seziyorum sende umarım yanılıyorumdur..
HAGS mesajın editlenmiştir, hafif bir şark kurnazı havası seziyorum sende umarım yanılıyorumdur..
Şark kurnazı havası nedemek siz yazıyı okudunuz mu? ben dergide resmi olan pankartı sansürleyerek yayınlamıştım ama siz bilirsiniz ben yanlış anladınız galiba.
Yazıyı henüz okumadım ama yazıya konu olan ve senin buraya aktardığın küfürü okudum.. Ne olduğunu herkes biliyor gerek yok tekrar tekrar yazmaya..
HAGS neyin kisaltilmisi bana aciklarsan sevinirim HAgi ve GS mi yoksa hepinizin ile baslayan bir kufurmu
HAGS neyin kisaltilmisi bana aciklarsan sevinirim HAgi ve GS mi yoksa hepinizin ile baslayan bir kufurmu :karisik:
HAGS neyin kisaltilmisi bana aciklarsan sevinirim HAgi ve GS mi yoksa hepinizin ile baslayan bir kufurmu
Burda açtığım konunun HAGS le ne alakası var. senin adın neden tyisik TürkiyeYİ ... diye küfür mü? Nerenden uyduruyosun bunları.
:kustum:
saçma suçlamalarla arkadaşı zan altında bırakmayalım mümkünse...
Saol sonGS
Sadece Hagi ve GS değil
İsmin Hazım Akşehirli ve GalataSarayın da birleşiminden oluşuyor.
desteğin için tekrar teşekkür ederim
Ben Galatasaray dergisi üyesiyim bu yazının herkes tarafından okunması lazım.Evet çok güzel bir yazı ve feenrin tüm rezilliğini gözler önüne seriyor..
bizim dergiyi okuma imkani yok nette bir yerde varmi okumak icin
Hayır nette yayınlanmıyor.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to