PDA

Tüm Versiyonu Göster : G GRUBU (Fransa, İsviçre, Güney Kore, Togo)

Sayfalar : 1 [2]

Lioney
23-06-06, 23:24
Kore ne kadar forvet varsa sahaya sürüyor, artık gol bekliyoruz ahhh Züber iti kurtardı :)

Ki Hyeon Seol girdi, Chu Young Park dışarda.

Ray52Lewis
23-06-06, 23:24
Skorlar böyle kalabilir bence, Ispanya - Fransa güzel mac olur...

Lioney
23-06-06, 23:29
Elensin İsviçre :) Kuyruk acısımı deniyordu buna ahahaha :)

Margairaz oyunda, Hakan Yakın dışarda :)

Şu Degen kadar sahtekar bir adam varmıdır yeryüzünde yahu.

Ray52Lewis
23-06-06, 23:32
Bende Isvicre nin elenmesini isterim, ancak 5 dakikadir bu maca bakiyorum, Kore´nin 2 gol bulmasi imkaniz gözüküyor bu oyun ile, isvicre 2.gole daha yakin...

Lioney
23-06-06, 23:36
Gol oldu Allah ın şoparı hakem yere düştü golü verirken.

Frei attı(ofsayt yok) ve bu grupta bitti böylece.

gian
23-06-06, 23:38
Bence de golde ofsayt yok. Normalde rakipten sekip gelen topta rakipten geldi muamelesi yapılmaz, ama burda bariz Koreli oyuncu ayagını soktu ve hamle yaptı; bence ofsayt degildi..

gian
23-06-06, 23:39
Arkadaşlar her işte bir hayır var; Hakan Yakın kalsaydı İliç alınmayacaktı. İliç kadar katkı yapabilir miydi emin degilim gecen sene..

Giga
23-06-06, 23:39
Balıı İsviçre Ukrayna ile eşleşti böylece Fransa, İspanya, Portekiz ve Hollandadan 2 si çeyrek finale çıkabilecekken İsviçre veya Ukrayna çeyrek finale çıkacak biz de hala bayraklarla uğraşalım :(

Ray52Lewis
23-06-06, 23:40
Demez olaydim, attilar...

Isvicreli oyuncunun pasi sirasinda ofsayt durumunda olan Frey, pas ileriye dogru olmadigi icin ofsayt durumunda sayilmadi, cünkü top ayagina carpan Koreli den Frey´in önüne düstü, dogru karar hakemden...

Lioney
23-06-06, 23:41
Girmedi adi top direğe çarptı hasta etti beni :)

Ulan Kore altı pastan 5 tane pozisyon harcadanız be.

tripotter
23-06-06, 23:45
Gol ofsayt olsun olmasın ben yine de hakemin şerefsizin önde gideni olduğunu düşünüyorum...Herif yalakalık yapacam diye golü verirken heycandan düştü yere...Bu futbolun İsviçre'nin tekelinden çıkması gerek artık...Yoksa çok yaşarız buna benzer olayları...

Allahtan zamanında temiz bi dayak atmışız şu isviçrelilere...hepsine gıcık oldum bugün bikez daha...

Lioney
23-06-06, 23:47
Yahu 2 - 0 Frei itinin yaptığına bak, on takla atıyor herif faul bile yok, hasta hakem zaten manyak manyak düdükler çaldı, neyse :)

Bülent in kulakları çınlasın bir başka gereksiz Lazio lu Behrami oyunda Wicky dışarda :)

Ray52Lewis
23-06-06, 23:51
Hakem Arjantin´li laf yok...:)

Hem dünkü Poll rezaletini görünce, bu hakemi cok zor bir pozisyonu dogru yorumladigi icin alkislamamiz lazim, verdigi karar sevmedigimiz Isvicre lehine olsa da...

cozker
23-06-06, 23:52
Bence İsvicre bileginin hakkıyla burada.. Oldukca disiplinli bir takımlar ama 2. turda Ukrayna'ya elenirler gibime geliyor..
Eger kollanıyor iseler bundan önceki turnuvalarda neredeydiler? Bu macta lehlerine yapılan önemli bir hata görmedim ben.. Kore cok koşuyor ama yaratıcı oyunculara sahip olmamanın sıkıntısını yaşıyorlar.. 4 sene önce saha avantajı ve hakemlerle yarı finale gelmişlerdi.. Elenmeleri normal netice bence..Böylece Koreliler askerlikten yırtma şansınıda kaybettiler..

Lioney
23-06-06, 23:53
Ji Sung Park ta 5 dakika doğru düzgün top oynamadan bitiriyor maçı.

Valhasıl İsviçre liler gol yemeden, sarı karlı hiçbir oyuncuları sarı kart görmeden 2 - 0 galip tamamladılar maçı.

Fransa da 2 - 0 galip bitirdi maçı.

Ve uzun ve yorucu grup maçlarını tamamlamış olduk :)

Hayırlısı :)

Namelessonegs
23-06-06, 23:55
Sepp Blatter yonetimindeki Fifa ikinci turda Ukraynayla karsılasacak..Kısaca İsvicre'nin disiplini bu..İspanya cıksaydı da görseydik neler oluyordu..

Lioney
24-06-06, 00:03
Yemişim bileklerinin hakkını, geçerim bunu bir kalemde. Bundan önceki maçı hatırlıyoruz hakemin neler yaptığını ki bizimle maçlarınıda hatırlıyoruz. Uyuz takım, bir bok haketmediler. Bunda önce iki pas yapamayan İsviçre yi kollasalar nereye kadar kollayacaklardı, böyle bir savunma da ilk defa duyuyorum.

İsviçre seni de seni seveni de sevmiyorum.

Yalnız golde kararı çok doğru idi ki zaten belirttik maçı anlatırken. Fakat eyyamında sınır yoktu. Olmaz olsun böyle Arjantin li dermişim şimdi :)

Bu hakem bir maç daha hasta etmişti beni de hatırlayamadım bir türlü şimdi, neyse artık.

Ray52Lewis
24-06-06, 00:03
Trezeguet gol atamamasina ragmen, cok gol pozisyonuna girerek, takim icin calisarak, Henry ye bos alan yaratarak ilk 11 oynamasi gerektigini gösterdi...

Zidane´in yoklugu da pek aranmadi dogrusu Ribery nin varliginda, su kadro ile ciksalar Ispanya macina cok daha fazla sanslari olur, ama Domenech denen kiyafetsiz yine degistirir kadroyu, Zidane ve Wiltord´u alir muhtemelen ilk 11 e...

Ray52Lewis
24-06-06, 00:09
Bu arada burda belirtildi mi daha önce bilmiyorum ama Isvicre´nin Senderos ile attigi ilk gol bize kendi evlerinde attiklari golün tipa tip aynisi...

Isvicre´yi sevmiyorum ama hakem ile buraya geldiklerine de inanmiyorum, bunu da kisaca belirteyim dedim...:)

cozker
24-06-06, 00:11
Valla İsvicre oldum olası bana da hep antipatik gelmiştir ama G.Kore-Fransa macında da Fransa'nın nizami bir golü verilmemisti.. G.Kore-Togo macında Togo haksızlıga ugradı.. Bunların hicbirini görmeyip sadece sevmiyoruz diye İsvicre'ye kollanıyor demeyi ben şahsen pek dogru bulmuyorum.. Bu grupta oynadıgı futbolla liderligi en fazla hakeden takım İsvicre'ydi.. Ve ben şahsen bir İspanya fanatigi olarak son dakikalara kadar İsvicre yerine diger takımlardan biriyle eslesmenin hesaplarını yapıyordum ve cok sükür bitik Fransa 2. oldu :).

Lioney
24-06-06, 00:25
Blatter olmayınca göreceğiz İsviçrenin sistemini, Allah nasip eder inşallah görmeyi.

Can saydığın maçlarda hata olması, İsviçre maçlarında rakiplerinin penaltılarını iç etmeyi haklı çıkarmaz herhalde, yanlışı yanlışlamı doğruya çevireceğiz. Ayrıca o maçlarda yapılan hataları söylememişiz gibi bir durum çıkıyor ortaya ki ne görüyorsak iyi kötü belirtiyoruz. Gerçi sen genele söylüyorsun herhalde.

Bir kıçı boklu İsviçre yüzünden size laf söyleyecek değilim tabii :) Hatta muhtemelen siz haklısınızdır, duygularınızı karıştırmadan, objektif baktığınız için. Ben objektifim gibi bir iddaa da bulunamam doğrusu :)

Lakin, nefret ediyorum nefret, it herifler beter olsunlar en yakın zamanda.

gian
24-06-06, 00:48
Fransa macında kale arkasında Çarşı pankartı var; Güntekin'in gözü hemen gordu tabii, iletti seyircilerine :)

Spree
24-06-06, 01:25
Yemişim bileklerinin hakkını, geçerim bunu bir kalemde. Bundan önceki maçı hatırlıyoruz hakemin neler yaptığını ki bizimle maçlarınıda hatırlıyoruz. Uyuz takım, bir xxx haketmediler. Bunda önce iki pas yapamayan İsviçre yi kollasalar nereye kadar kollayacaklardı, böyle bir savunma da ilk defa duyuyorum.

İsviçre seni de seni seveni de sevmiyorum.

Yalnız golde kararı çok doğru idi ki zaten belirttik maçı anlatırken. Fakat eyyamında sınır yoktu. Olmaz olsun böyle Arjantin li dermişim şimdi :)

Bu hakem bir maç daha hasta etmişti beni de hatırlayamadım bir türlü şimdi, neyse artık.
çek-gana maçıydı beni de deli etmişti :)

Lioney
24-06-06, 01:33
Hah işte o herif değil mi, aklına sağlık Bülent. Hatta ilk Boca - River maçında bunu bir temiz sopalasınlar demiştim :)

Bu arada ilk yarı Fransa tek ve hayli iyi oynamış. Henry, Trezeguet, Ribery karşı karşıya bir dolu pozisyon harcamış. Domenech mesajı almıştır umarım :) Gözümüz gönlümüz açıldı şu takımı izlerken yahu.

Apollon
24-06-06, 01:42
http://www.cimbom.gs/resimler/flags/france.gif FRANSA 2-0 TOGO http://www.cimbom.gs/resimler/flags/togo.gif

Stad : Cologne World Cup Stadyumu
Hakem : Jorge Larrionda

Fransa Togo'yu 2-0 yenerken, bu maçta en nihayet çift santfor oynamaya cesaret etmenin geç kalmış ödülünü almış oldu. Bana göre en baştan beri neden 2 forvetle oynamadığının sorgulanması gerekir, Trezeguet ve Henry çift forvet olarak Vieira'nın da katılımı ile sık sık gol pozisyonları yakaladılar..

http://www.cimbom.gs/gifs/henrygoltogoya120x90.gif
Thierry Henry'nin şutu tam köşeye gidiyor, kaleci Agassa çaresiz..

Fransa bu sonuçla grup ikincisi olarak İspanya'nın rakibi oldu, İspanya karşısında yine tek forvetle çıkarlarsa hüsran kaçınılmaz, cesaretle çift forvet oynar ve Trezeguet ile Henry birlikte oynarlarsa İspanya Fransa maçı hem çok zevkli hem çok gollü bir maç olabilir..

BU MAÇIN POZİSYONLARINI İZLEMEK İÇİN >> TIKLAYALIM (http://www.cimbom.gs/forumgs/phpBB2/viewtopic.php?t=1274)