Tüm Versiyonu Göster : Spiderman 3
http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics/movie160.jpg
sayili gun cabuk gecermis...
Parma Maniac
03-05-06, 00:20
Venom is coming..
Mert Baydur
03-05-06, 09:27
müthiş olacak.
Filmin setinden görüntüler de acayip saklanıyor. Filmin prodüksiyonunda bir pozisyonum olsun çok isterdim. Dün de biriyle konuşuyordum aynı şeyi LOST için. LOST'un bu sezonki final bölümlerinin setinde olmak nasıl bir his olurdu diye... (Ne de olsa Hawaii'de çekiliyor, illaki keyifli olur)
Spider Man 3, gerçekten 2007'ye damgasını vuracak. Beklentiler çok yüksek. 5 bölümden aşağısını kabul etmem. :P
Kirsten Dunst yine oynayacak değil mi?...
ya çok güzel bi kız ya,hele o 1.filmdeki yağmurlu sahnede öl onun için yani....:)
Kirsten Dunst yine oynayacak değil mi?...
ya çok güzel bi kız ya,hele o 1.filmdeki yağmurlu sahnede öl onun için yani....:)
http://www.elaruya.com/elaruya/images/kirsten3.jpg
:kiskis:
Harbiden, ben bile ölürmüşüm buna..
oldum olası çirkin ve itici gelmiştir bana şu kirsten dunst,bazı çekimlerde 60 yaşında gibi çıkıyor...
duncanferguson
04-05-06, 00:57
ya bu filmde ne buluyorsunuz gerçekten anlamıyorum :))) ama ne diyelim zevk renk meselesi :))
oooof offff... :alkolik: :asik2:
filme o kadar hasta diilim,ama bu kadın e güzel yani...
http://www.elaruya.com/elaruya/images/kirsten2.jpg
Ben de çok beğenmiyorum birkaç normal resmini gördüm ondan sanırım.
Parma Maniac
04-05-06, 15:52
Kirsten Dunst fena hatun değil ama abartılacak yanı yok.. burda göğüsler çok bomba çıkmış ama siz ikinci filmde Doc Ock'un arabayı yolladığı cafe sahnesinde görün bi de onu.. sarkmış, feci bi şeydi :lol:
bazen güzel bazen çok çirkin görünüyor.. ek olarak Mary Jane Watson'lıkla da alakası yok.. cast'te en kıl olduğum insan yani ama naparsın, katlanıyoruz..
oldum olası çirkin ve itici gelmiştir bana şu kirsten dunst,bazı çekimlerde 60 yaşında gibi çıkıyor...
aynen bana hic guzel gelmiyor garip bir bakisi var deli gibim, bence cok daha guzel bir kiz bulabilirlerdi
oooof offff... :alkolik: :asik2:
bana da bu resimlerden once fazla gusel gelmiodu ama tereddüte düştüm şimdi :kiskis:
birakin bu kizi artik...
venom beyaz perdeye geliyor!..
venom beyaz perdeye geliyor!..
hoşgelsin ne güzel...
ama kız da güzel!...
birakin bu kizi artik...
venom beyaz perdeye geliyor!..bencede!bırakın şu kızı zaten filmde olması hata en baştan ya neyse!film hakkında konuşalım...
ben sabırsızlıkla bekliyorum filmi daha 1 sene olmasına rağmen!venom bu film nasıl çıkıcak onuda merak ediyorum,filmin sonunda çıkıp4.filme hazırlık olarakmı yoksa direk baş roldemi!bence direk koymazlar çünkü geçen filmin sonundan bildiğimiz harry osborn yeşil cin olarak çıkıcak bu filmde!venoma tamamen bir film ayırırlar bence böyle arada heba etmezler...
banada oyle geliyor...
hatta emre'de oyle dusunuyordu sanirim...
sayet bu sekilde olursa venom'u 4 seneden once izleyemeyiz...
Parma Maniac
06-05-06, 14:50
evet bu filmde beklemeyin Venom'u.. ama symbiot'u bekleyebilirsiniz.. siyah kostümlü Spidey'yi de göreceğiz.. e daha ne? :D
http://img65.imageshack.us/img65/8720/spidey3small4vs.jpg
fazla soze gerek yok...
Hey maşallah tosunum geliyor :D
http://www.haberturk.com/newengine.php?haberturk=haber&@=227232
Hay seni superman yapanın gözünü seveyim ben :D Bir de fragman 2. bir hulk vakasıyla karşılaşma endişesi yarattı bende..
http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/spider-man_3/large.html
oncelikle emre'cim sana tekrar tesekkurler.
hic farkinda degildim, sayende izleyip kendimden gectim...
4 mayis 2007'de ortalik yerle bir olucak...
fazla soze gerek yok...
su linke tiklayin... :)
http://www.youtube.com/watch?v=WBUhqA6n1GM&mode=related&search=
burdan da izlenebilir
Parma Maniac
29-06-06, 02:01
izleyin ve kopun.. :lol:
Mert Baydur
29-06-06, 09:36
http://www.youtube.com/watch?v=WBUhqA6n1GM&mode=related&search=
burdan da izlenebilir
süper teaser, acayip gaz oluyorsun.
Off off offfff harika,nasıl geçicek bu günler ya :)
rybczynski
08-07-06, 14:57
Yaa arkadaş niye şimdiden duyurdun bu mevzuyu? nasıl geçecek şimdi okadar zaman.Hele Kirsten Dunst yokmu offfffffff nasılda bakıyo öyle baygın baygın o yeşil gözlerle...
burada bu bir gelenek...
bundan evvelden 1 sene oncesinden geri sayim yapilmisti... :)
evet bu filmde beklemeyin Venom'u.. ama symbiot'u bekleyebilirsiniz.. siyah kostümlü Spidey'yi de göreceğiz.. e daha ne? :D
Şu mesajın üstüne bu yazıyı okuyunca kafam karıştı:
Yeşil Cin Örümcek Adam'ın en büyük düşmanı olabilir fakat Örümcek'in en tehlikeli düşmanı hiç kuşkusuz Venom'dur. Şimdi bu karakterin nasıl doğduğuna bir bakalım:
Örümcek Adam başka bir gezegende yapılan ve Marvel Comics'in tüm süper kahramanlarının süper güçlü düşmanlarıyla yaptıkları Secret Wars (Gizli Savaşlar) denilen çok büyük bir savaşa katılır. Bu savaşın sonunda Örümcek oradan dünyaya beraberinde uzaylı siyah bir kostüm ile gelir. Kostüm Peter'ın iradesiyle hareket etmektedir. İstenilen kıyafetin şeklini alabilir, istenildiği zaman kendiliğinden üzerinden çıkartabilir. Bu kostüm aynı zamanda Örümcek Adam'ın güçlerini de biraz daha arttırmakta ve Örümcek'in bileklerine taktığı ağ-atıcılarına ihtiyaç duymadan kostümün organik olarak ağ fırlatabilmesini sağlamaktadır. Kostümün sadece iki zaafı vardır: Yüksek titreşimli ses dalgaları ve ateş. Peter bu kostümü oldukça beğenmişti. Fakat Fantastik Dörtlü'den Reed Richards'ın sayesinde kostümün aslında uzaylı bir simbiot olduğunu ve onu giyenlerin vücudu ile beslendiğini öğrenir. Zamanla Peter'ın vücudundan hiç çıkmak istemeyecek ve kostüm ona hükmetmeye başlayacaktır. Peter Richards'ın yardımıyla kostümü çıkartmayı başarır ve kostüm Richards'ın onun üzerinde inceleme yapabilmesi için Fantastik Dörtlü'nün karargahında güvenli bir şekilde tutulur. Fakat kostüm oradan kaçmayı başarır ve tekrar Peter ile birleşmeye çalışır. Peter bu kez simbiotun zaaflarından biri olan yüksek ses dalgalarını kullanarak onu üzerinden çıkarmayı başarır ve bunun sonucunda simbiotun öldüğünü sanır. Fakat simbiot ölmemiştir ve kendisini reddeden Peter'a büyük bir kin beslemektedir.
Eddie Brock ise bir gazetecidir. Günün birinde Örümcek Adam farkında olmadan Brock'un yazdığı bir haberin doğru olmadığını kanıtlar. Bunun üzerine Brock işten atılır. İşini kaybeden Brock sürekli etkilemeye çalıştığı babasının gözünden düşer ve kısa süre sonra da karısı onu terk eder. Eddie'nin yaşamı alt üst olmuştur ve bunun tek sorumlusu olarak Örümcek Adam'ı görmektedir. Kader onu Örümcek Adam'dan aynı oranda nefret eden uzaylı simbiotla karşılaştırır. Simbiot Eddie'de Örümcek'e karşı olan nefreti fark edince onunla birleşir ve Örümcek Adam'ın en büyük kabusu olan Venom doğar.
Venom fiziksel olarak Örümcek Adam'dan daha güçlüdür fakat diğer yetenekleri Örümcek ile aynıdır, sadece örümcek hisleri yoktur fakat Venom'un uzaylı simbiot yapısı yüzünden Örümcek Adam'ın da onu tehlikelere karşı uyaran örümcek hisleri hiçbir işe yaramamaktadır çünkü simbiot bu hisleri bloke etmektedir.
Simbiot Eddie'ye Örümcek'in Peter Parker olduğunu söylemiştir. Fakat Venom olarak Peter'ın ailesini tehdit etmezler çünkü Venom'un garip bir ahlak anlayışı vardır. Venom masumlara asla zarar vermek istemez ve aslında Örümcek Adam'ı masumlara karşı bir tehdit olarak görür. Venom sadece birisi Örümcek ile kendi arasına girmeye kalkışırsa öldürür. Peter'ın gizli kimliğini herkese açıklayarak onun ailesinin hayatını tehlikeye atmaz istemez. Örümcek Adam'a son darbeyi kendisi indirmek istemektedir ve bu zevki başkasına bırakmayı kesinlikle istemez.
Örümcek Adam Venom karşısında çok etkisiz kalır ve onunla başa çıkamaz. En dehşet verici rakibi ile karşılaşmıştır. İkisi savaşırken parmaklarıyla dokunduğu şeyleri öldürebilen Styx adlı bir adamın Venom'a dokunması ile simbiot öldü sanılır ve Eddie yakalanıp hapse atılır. Eddie Cletus Kasady adlı psikopat bir katil ile aynı hücrede kalmaktadır. Simbiot gelip Eddie'yi kurtarır fakat hücreden çıkarlarken ardında başka bir simbiot bırakmıştır. Sonunda ufak ve ıssız bir adada savaşırlar ve Örümcek ancak Venom'u kendisinin öldüğü şeklinde kandırıp adadan kaçarak durdurmayı başarır. Eddie de insanlardan uzak olan o adada yaşamaya başlar.
Örümcek için Venom tehlikesi bitmez. New York'ta seri cinayetler işlemeye başlayan bir katil ortaya çıkar. Örümcek bu kişinin Kasady olduğunu anlar. Kasady Brock'u kurtaran simbiotun ardından bıkartığı başka bir simbiot ile birleşmiş ve Carnage'a dönüşmüştür. Carnage'ın güçleri de Venom'a benzer fakat Venom'dan da daha güçlüdür ve simbiot kesici parçalar fırlatabilmektedir. Örümcek onu durdurabilmek için tek çareyi Venom'dan yardım istemekte bulur. Masumların hayatına büyük önem veren Venom Örümcek ile bir süre birlikte çalışmayı kabul eder ve zorlu bir uğraştan sonra Carnage'ı durdururlar. Fakat birlikte çalışmaları Venom'un Örümcek'e karşı olan nefretini unutmasına neden değildir. Venom Örümcek ile başka bir mücadelelerinde Örümcek'in kendisinin eski karısını kurtardığına şahit olur. Ardından Örümcek'in de masumların hayatına önem verdiğini farkederek kendi aralarında ateşkes yaparlar. Örümcek ile birkaç kere daha birlikte çalıştıkları olur fakat bu işbirliği hiçbir zaman ikisinin de hoşuna gitmemiştir.
Brock kısa bir süre kendini uzaylı kostümden kurtarmayı başardı fakat kostüm onun izini tekrar buldu ve yeniden onunla birleşerek Venom oldular.
symbiot'la Venom farklı karakterler mi? Yoksa henüz Venom'a dönüşümü tamamlanmamış olmasını mı kastediyorsun?
Venom symbiot'un Eddie Brock'la birleşmiş hali savatage!
Ve heralde onu sadece bu filmin sonunda görücez,4.filme geçiş sahnesi yaparlar muhtemelen sadece bir kaç saniye Eddie nin ilk Venom olma halini gösterirler...
Bu arada yazıyı okuyunca farkettim carnage da ortaya çıkıcak heralde 4.filmde of of offfffff :D
Parma Maniac
10-07-06, 22:25
evet, symbiot karakter değil.. karakter olan Venom.. symbiot'un Eddie Brock'la birleşmesinden Venom oluşuyor.. Spider-Man'le birleşmesiyle Dark Spider-Man :)
M.Yasin Cakmak
10-07-06, 23:24
Venom zaten 2-3 Villian ile aynı filmde kullanılamaz başlı başına bölüm lazım. Sonra da Carnage geldi mi of of of :)
2010 yilinda da onu izleriz artik... :)
son 298 gun yaziyordu basligi editlemeden once...
vakit hakkaten hizli geciyor...
Parma Maniac
27-02-07, 16:40
anasını satıyım çok az kaldı hakikaten..
Ben yeni bir opening record bekliyorum açıkçası.
Günler ne çabuk geçiyor ya az kalmış hakikaten. ALLAH uzun ömürler versin 4 5 6 yıda görürüz inşallah..
Parma Maniac
06-03-07, 03:37
http://www.nbc.com/Spiderman/
1.5 saat sonra, TSİ 05.00'te son fragman çıkıyor.. bugün Heroes'un yeni bölümünde de verilecek fragman.. sonra piyasada.. :)
vay vay vay vaaaaaaay...
bu kadarini beklemiyordum...
en azindan bir fragman icin...
abartmislar mi, asmislar mi bunu yorumlayabilicek kadar bilgi sahibi miyim, degil miyim bilemiyorum...
sadece siritarak yaziyorum su an yazdiklarimi... :)
son 59...
hadi artik...
Aslan Suat
07-03-07, 01:39
felaket birsey bu. :sasirdim:
Parma Maniac
07-03-07, 05:51
ordan izleyemeyenler için youtube linkini de verelim..
http://www.youtube.com/watch?v=bxFidevwqL4
Abi bu nasıl fragman filmin yarısını izledik resmen :)
Parma Maniac
07-03-07, 14:43
eheh bokunu çıkarmışlar biraz da bu 2. fragman değilmiş, first look preview diye bir şeyler hazırlamışlar özel, Heroes'un arasında vermişler.. hakkaten çok şey gösteriyor benim de hoşuma gitmedi.. daha bi de Trailer 2 gelecek.. onu da izlerim zaten ben, ne tv spot'larını ne başka bi şeyi hayatta izlemem bi daha..
M.Yasin Cakmak
07-03-07, 16:51
Vay be
M.Yasin Cakmak
07-03-07, 17:00
http://www.youtube.com/watch?v=DKxLWw5GHXM&mode=related&search=
Parma Maniac
11-03-07, 22:26
ve yeni fragman 300'le çıkmış piyasaya.. Trailer 2 yani.. acayip olduğunu söylüyolar.. onu da izlerim, bi daha da başka şey izlemem bu filmle ilgili.. Venom çok acayip geliyomuş ama :lol:
Parma Maniac
16-03-07, 22:16
nefesleri tutalım, sonra linke tıklayıp resme bakalım.. aman dikkat, bi anda açmayın, alıştıra alıştıra olsun.. :lol:
http://img406.imageshack.us/img406/609/indexmk5.jpg
Aslan Suat
16-03-07, 23:49
aman Allahim!!!
Parma Maniac
17-03-07, 00:13
:lol:
Aslan Suat
17-03-07, 00:41
:lol:
sayili gün cabuk gecer derlerde bu günler izdirapli gecer verdigin linkleri gördükten sonra. Esim bile "bu herif kafayi yedi" diyor bana bunlari görmüs halimden sonra :lol:
Evde örümcek oluyor öldürtürmüyorun, bazen hatdaha sinek tutup besliyorum :lol: :lol:
Parma Maniac
17-03-07, 00:43
Evde örümcek oluyor öldürtürmüyorun, bazen hatdaha sinek tutup besliyorum :lol: :lol:Suatcım zaten örümcek öldüren bizden değildir :)
canciğer onlar be, öldürülür mü hiç..
su resimden sonra merakim iyice artti...
Aslan Suat
17-03-07, 00:50
Evde örümcek oluyor öldürtürmüyorun, bazen hatdaha sinek tutup besliyorum :lol: :lol:Suatcım zaten örümcek öldüren bizden değildir :)
canciğer onlar be, öldürülür mü hiç..
Esin örümcekten korkan kisi oldumu "öldür öldür" diye söylenip duruyor bende elimle alip disari birakiyorum :) Zaten bu hastalik kücüklügümden beri var, 4-6 yaslarinda bahcemizde bir duvar icinde demirlikler arkasinda örümcek vardi hep beslerdim, yemin ediyorum besleye besleye asagi yukari tennis topu gibi oldu :lol:
Aslan Suat
17-03-07, 01:10
yalniz gercekten insan bu kadar detay gördükten sonra meraktan patliyor. düsünsenizle bu kadar hikaye nasil baglanip nasil anlatilacak:
Mary Jane ile Peter Parkerin hikayesi
Harry Osborn olayi
Sandman
Venom (Eddie Brock)
Felicia Hardy de olacak diye duymustum.
Dark Spiderman.
Nasil yapacaklar, herhalde hint filmleri gibi 3 saat sürmeyecektir :lol: (gerci eski hint filmlerini severim, özelikle Amitabh Bachchanin oynadiklarini) :lol:
Parma Maniac
17-03-07, 01:18
152 dakika filmin süresi.. Felicia Hardy yok bu arada..
Tek eleştirim de seri için bu, Felicia (black cat) eksik :)
121 dakka ilki, 127 dakka 2. si...
baktim simdi...
sevindim ama 152 dakka olmasina ne yalan soyliyeyim... :)
Alın size güzel wallpaper..
ben agresifim diye bagiriyor resmen... :)
47...
Aslan Suat
26-03-07, 00:41
152 dakika filmin süresi.. Felicia Hardy yok bu arada..
Gwen Stacy mis o. Yanlis anlamisim.
http://www.canmag.com/news/4/3/3016
Parma Maniac
26-03-07, 03:04
ohoooo bunlar daha Trailer 2'yi izlememiş.. :D
http://gspsfsm.vo.llnwd.net/o18/Exclusives/SpiderMan3_Trailer3_March_HD-720p.mov
Aslan Suat
26-03-07, 15:30
yum yum yum :)
http://www.los40.com.mx/images/spiderman3_300806-1024.jpg
fragmani izledikce sinirlerim bozuluyor...
beklemekden sıkıldım artik ya... :)
Sabır az kaldı zaman çabuk geçiyor topicde 100 küsür sayı yazıyordu şimdi 30... Az kaldı...
Parma Maniac
14-04-07, 05:05
çok az kalmış ulan..
18...
http://www.inkietos.com/wp-content/200607/18/spiderman3posterblack-1.jpg
ula madem bu kadar met ettiniz gidip izleyecem su filmi.. IMAX'ta izleyeyimde tam olsun bari.. kotu cikarsa sorumlu sizlersiniz.
Biz yapamdık filmi :D ama serinin en güzeli olacağına eminim. Çizgi filmindede bu bölümlerini seviyordum..
Parma Maniac
19-04-07, 23:59
ula madem bu kadar met ettiniz gidip izleyecem su filmi.. IMAX'ta izleyeyimde tam olsun bari.. kotu cikarsa sorumlu sizlersiniz.baba eğer bu türden hoşlanıyosan, yani aksiyon, macera, çizgiromanvari çekimler, hafif sci-fi, kötü bi film çıkma ihtimali yok onu söyleyeyim.. bu türlerin doruklarıdır Spider-Man filmleri.. :)
Aslan Suat
24-04-07, 21:52
1 Mayista burada, gelip yazacagim herseyi :D
kaldi 7 :)
Parma Maniac
25-04-07, 00:42
kaldi 7 :)Nasıl oluyo olum o? USA'de bile 4 Mayıs..
Ray52Lewis
25-04-07, 02:12
Önümüzdeki Pazartesiyi Saliya baglayan gece 12 de ilk gösterim var burda, bakalim bilet bulunursa gidecegim...
Aslan Suat
25-04-07, 02:25
kaldi 7 :)Nasıl oluyo olum o? USA'de bile 4 Mayıs..
Vallah bazi filmler USA dan daha erken cikiyor burada, bazilarida epey gec. Örnegin "Pirates of the Carribean 2" herhalde 2 hafta sonrami ne cikmisti Almanyada.
Hemi daha gecen hafta Tokyoda gösterise girmisti Spiderman 3.
Parma Maniac
25-04-07, 02:38
ne ballı adamlarmışsınız siz ya.. :D
Geliyor geliyor az kaldı. Sayılı günler kaldı. Heyt be zaman ne çabuk geçiyor. Bir zamanlar 200 küsür yazıyordu orada...
Parma Maniac
25-04-07, 14:52
Bu arada İstanbul ve Ankara'dakilere bir haber var, IMAX'te de gösterilecekmiş film.. aman aman..
IMAX mi aman diyorum ben de hakikaten.
Burdada 1 mayista bende izelyip size sonunu ve onemli sahnelerini anlatirim merak etmeyin hem bosuna para odemezsiniz
Ray52Lewis
25-04-07, 20:45
Burdada 1 mayista bende izelyip size sonunu ve onemli sahnelerini anlatirim merak etmeyin hem bosuna para odemezsiniz
Patriot bunu simdiden yazmamaliydin, Admin arkadaslar sana pazardan itibaren 1 haftalik no post verirlerse sasirmam dogrusu... :D
Parma Maniac
25-04-07, 21:25
Demek ki ayın 1'inden 4'üne kadar foruma girmek yok..
Nick Patriot Tarih : 1 Mayıs işlem tamam :D
Ray52Lewis
26-04-07, 02:13
Ata, sen en iyisi söyle bir gün önceden baslat, no post devreye girmeden girer yazar, ne gerek var. riske gerek yok... :D
size iyilikte yaramiyor..
dun bi haber okudum Cinde 1 euroya spiderman 3 dvd'leri satiliyormus Sony picturesda bunun uzerine harekete gecmis ancak alip baktiklarinda icinden hep spiderman2 bolumu cikmis :D. bana sorarsan cinde dvd'ye 1 euro vermek aptallik rahatlikla 50 cente alirsin.
Parma Maniac
26-04-07, 15:13
ulan tam1 hafta kaldı bugün..
Mert Baydur
26-04-07, 16:09
Sanırım sırf IMAX seyredebilmek için üşenmeyip Maltepe'ye gideceğim.
Mert bir tek orada mı var? Ya orası da uzak şimdi nasıl gidecez.
pazartesiyi saymiyorum artik...
son 4...
Mert Baydur
30-04-07, 16:18
Mert bir tek orada mı var? Ya orası da uzak şimdi nasıl gidecez.
Bir tek orda ve Ankara'daki IMAX'te olacak sanırım.
IMAX'te altyazılı kopya olmaz dublaj olur sanırım ve dublaj da seyredilmez o film ya... :agla:
Parma Maniac
30-04-07, 16:57
pazartesiyi saymıyosan 3 olum.. salı-çarşamba-perşembe.. e madem pazartesiyi saymıyoz cumayı hiç saymayız :lol:
şaka maka 3 kaldı..
3 kaldı da biletler çıkmadı hala.
Parma Maniac
30-04-07, 17:44
bizim burda Cinebonus Arcadium başladı satmaya ayırttım yer.. IMAX'ten tık yok ama daha..
Parma lan bir senedir bu filmi sayikliyosun ama kaderin cilvesine bak ki, ben Carsamba filmi senden once izleyip, bu topigi spoiler'e bogucam :D
Parma Maniac
30-04-07, 23:41
Parma lan bir senedir bu filmi sayikliyosun ama kaderin cilvesine bak ki, ben Carsamba filmi senden once izleyip, bu topigi spoiler'e bogucam :Dlan boğarsan boğ, sanki son 2-3 gün foruma uğrayacağım da.. :lol:
Genco gozunu seveyim yapma oyle bir sey... :)
sanirim emre gibi bende bakmayacagim... :)
Yok lan herseyi soylemem..
Misal, 6. His filminde filmin sonunda adamin gercekten canli olmadigini, hayalet oldugu gibi seyler soyleyerek filmin hakkinda ip ucu veririm :lol:
Hani Cem Yilmaz diyor ya, kendinize yapilmasini istemediginiz bir seyi baskasina yapin, cok zevkli oluyor diye.. Harbiden cok zevkliymis :D
M.Yasin Cakmak
01-05-07, 05:13
Genco adlı user spiderman filmi vizyona girdiği günün bir hafta sonuna kadar banlanmıştır :)...
Amme hizmeti...:)
Hadi gözümüz aydın bu cuma çıkıyor İnşallah gideceğim. bu kadar bekledik beklediğimize de değecektir umarım...
Ray52Lewis
01-05-07, 13:10
Bu aksam gidiyorum izlemeye, uzun bir bekleyisin son saatlerindeyim... :)
Amma heyecan yaptiniz.. aksam izleyip gorecez bakalim neymis neciymis bu arada ilk gun izleyecem diye kastim bileti de onceden aldim aksam CL macini kaciriyoz iyi mi :analamadim:
Aslan Suat
01-05-07, 23:52
Mükemmel, Muhtesem, Süper, Hiper, Yeaaaaaaaaaah
Baslangicta cok karistirmislar diye düsünürken, film ilerledikce üstüne dahada katti ve katti.
Fazla birsey anlatmayacagim, sadece "karakter" cok mühüm birsey deyip cekilecegim :D
:buyuksun: :buyuksun: :buyuksun:
Bu arada esime anlatirken bir yerde cok az süre bir yüz gördüm, yanilmiyorsam Stan Lee idi o kisi. Bilenler taniyanlar onaylasin ;)
Parma Maniac
02-05-07, 01:08
eh be olum dakika 1 spoiler 1.. bize ne kardeşim karakter önemliyse söylemeyin bi şey :lol:
Aslan Suat
02-05-07, 01:14
eh be olum dakika 1 spoiler 1.. bize ne kardeşim karakter önemliyse söylemeyin bi şey :lol:
birsey daha yazayim o zaman:
"karizma" da cok mühüm birsey, hele adiniz Peter Parker ise :D
Parma Maniac
02-05-07, 01:22
yaa Allah'ın adını verdim bi sus..:lol: yeter walla benden logout.. cuma gecesi 00.00 sularında görüşmek üzere.. :)
Yaa harbiden bu cocuk romantik filmlerde felan oynayamaz ne oyle salya sumuk aglamalar felan herhalde o sahnelerde duygulanmam gerekiyordu ama kahkahayi bastim salonda :lol:
Bu arada tanitim bolumunde dun yeni gordum 23 mayista Pirates of the Carribean geliyor, traileri muhtesem gozukuyordu birde yine Bruce Willisli "Die Hard" var yakinda o da kacmaz bence.
Filme gelecek olursak kesinlikle IMAX izlemenizi tavsiye ederim birde yaninizda benim esim gibi her biseye heyecanlanan hop oturup kalkan bir varsa film daha da bir heyecanli oluyor :D
Filmin baslangici cok yumusak yumusak.. ama birdenbire (peter motorsikletin ustunde giderken daha fazla da detaya girmeyecem) muthis bi eksin sahnesi basliyor. Yanliz siyah spidermani ben esasinda daha cok sevdim.. sonucta film cok eglenceli gerci bazi yerleri cok gereksiz olmus ama kesinlikle izlemeye deger.
bi tane wallpaper gormustum siyah spiderman duvara yaslanmis yagmur yagiyo elinde yeni raki var :D o resmi cabuk bana bulun yoksa filmin sonunu anlatirim bak.. hemen simdi.
Film benı pek ilgilendırmıyor ama dediğin resmı gormustum super yapmıslar :lol:
http://img47.imageshack.us/img47/506/yenirakilf1.jpg
Serinin en iyi filmi bu olmus hakikatten..
Daha fazla bir sey yazmayayim :D
Pazara aldım IMAX'ten bilet 16.10'da ;)
Bu hafta sonu da ben gideceğim inşallah.... Filmi izleyene kadar da bu topice girmeyeceğim :D
Film benı pek ilgilendırmıyor ama dediğin resmı gormustum super yapmıslar :lol:
http://img47.imageshack.us/img47/506/yenirakilf1.jpg
Yarildim aksam aksam,
Neyse filmi bugun ogle seyrettim hanimla beraber, filmi begendim, daha oncekileride begenmistim o yuzden en yisi b yada en kotusu bu olmus gibi seyler soyemeyecegim bence ilk ikisi ile ayni kalitede bir film olmus guzel 1 iki saat gecirdim, en sonunda amcasinin gercekten nasil olmus oldugunuda ogrendik
Parma Maniac
05-05-07, 02:29
açık ara serinin en kötüsü bence.. nasıl bir hayalkırıklığı yaşadığımı anlatamam.. facia..
M.Yasin Cakmak
05-05-07, 11:00
Emre ve Onur sizin yüzünüzden beklenti tavan gittim, hayal kırıklığının tavanına vurup geri geldim.
Serinin kesinlikle en kotu filmi. Spiderman'i resmen bir şaka objesi haline getirmişler, bitirmişler.
Venom abimin ise bir değiştirmedikleri ismi kalmış. Yazık...
Ha sinemaya gidilip izlenilecek,eğlenilecek bir film ama olması gereken seviyesinin çok ama çok altında. Çok üzücü gerçekten.
ps: Tek olumlu şey Gwen Stacy karakterinin gerçek haline uyumu olmuş.
ps2: Kirsten Dunst hakikaten rezil bir seçim.
Mert Baydur
05-05-07, 11:42
Kötü diyemem ama vasattı.
Duygusal sahneler ciddi baydı.
Final kavga sahnesi ise iyiydi.
Parma Maniac
05-05-07, 13:00
Emre ve Onur sizin yüzünüzden beklenti tavan gittim, hayal kırıklığının tavanına vurup geri geldim.
Serinin kesinlikle en kotu filmi. Spiderman'i resmen bir şaka objesi haline getirmişler, bitirmişler.
Ha sinemaya gidilip izlenilecek,eğlenilecek bir film ama olması gereken seviyesinin çok ama çok altında. Çok üzücü gerçekten.
ps: Tek olumlu şey Gweneg Jones karakterinin gerçek haline uyumu olmuş.
ps2: Kirsten Dunst hakikaten rezil bir seçim.abi walla kusura bakmayın, ilk 2 filmin kapasitesini düşününce bunun böyle bir facia olacağını hiç düşünmemiştim.. Kendi kendimi ### etti film, bitti bi 5 dakika kaldım koltukta..
bu arada Gweneg Jones kim? Gwen Stacy? Bence filmin Venom'dan sonra en harcanmış karakteri..
M.Yasin Cakmak
05-05-07, 18:13
:) Ulan karakter ismini bile yanlış yazmışım o kadar dumur yani.
Aslan Suat
06-05-07, 01:00
açık ara serinin en kötüsü bence.. nasıl bir hayalkırıklığı yaşadığımı anlatamam.. facia..
demedimmi size "Mükemmel, Muhtesem, Süper, Hiper, Yeaaaaaaaaaah" hemde ne yeah o :buyuksun:
Yaa filmde o kum adam beni filmden kopardi.. ozellikle son sahnede sacmalamislar abartmislar artik. Ama eglenceliydi be hakkini yemeyelim.
Spider Man'i maymun etmişler hakikaten çoluk çocuk vardı sinemada onlar bile güldü.
Yahu filmi izlemedim , o yüzden çok iddialı olmiim de ; zaten Spidy'nin bir kahraman olarak diğerlerinden farkı zaten mizah duygusu değil mi. ben de aksine, ilk filmde çok kuru bulmuştum...
"buyuk beklentiler, buyuk hayal kirikliklari yaratir..."
baskada bir sey yazmiyorum...
O kadar iyi olmamakla birlikte Black Spıdermandan daha çok ayrıntı daha çok şey bekledim ama olmadı. Neyse eğlenceli bir 90 dakika geçirdik baya güldüm ama....
ps: Tek olumlu şey Gweneg Jones karakterinin gerçek haline uyumu olmuş.
ps2: Kirsten Dunst hakikaten rezil bir seçim.abi walla kusura bakmayın, ilk 2 filmin kapasitesini düşününce bunun böyle bir facia olacağını hiç düşünmemiştim.. Kendi kendimi ### etti film, bitti bi 5 dakika kaldım koltukta..
bu arada Gweneg Jones kim? Gwen Stacy? Bence filmin Venom'dan sonra en harcanmış karakteri..
DVDden yeni izledim ve iyi ki sinemada gitmemisim dedim...Rezalet....
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to