Tüm Versiyonu Göster : Dinlediginiz radyo istasyonlari?
Her gece mutlaka Radyo D'deki Muzo'yu dinlemeye calisirim ve Super Fm'i dinliyorum..
Bir de Joy Turk guzel ama netten yayin yapmiyolar sanirim..
JamFM, underground shit straight from berlin...
Ben Radyo Dokuz Eylül'ü tek geçerim :p
UmBeRtO GS
08-12-04, 16:07
Power FM ONE HUNDRED!!! ;)
19-20 arası arabada ya da evdeysem NTV radyo.Cenk-Erdem.
M.Yasin Cakmak
09-12-04, 06:36
Power FM de bay C güzeldir.
Onun duşunda Powerturk
95.6 Trt fm. Sadece mac saatlerinde dinlerim..
Onun disinda pek radyo dinleme aliskanligim yoktur..
Rock FM, Number One, Metro FM
BayC, Geveze, RadyoOdtu, PowerFM,....vb. bazen radyonun ayarı ile cok oynarım. Radyo için en güzel saatler; 6:30-7:30 arası... o saatlerde aldıgim tadi baska bir kusak da nedense alamiyorum.
JamFM, underground shit straight from berlin...
;)
En kral kisi Muzo'dur radyo aleminde :)
Bengü Cakmak
10-12-04, 20:57
yani genco :lol: hep sen haklisin dimi :lol:
yani genco :lol: hep sen haklisin dimi :lol:
:)
Bugun Muzo Fenerlilere iyi laf sokuyor :kodum:
Birkaç kere internetten dinlemiştim Muzo'yu, her akşam dinlersen sıkar ama arada dinlemek için çok ideal bir adam.. Düzgün adam olduğu fener'e laf sokmasından belli zaten :lol:
Ben de maç harici hiç radyo dinlemem bir de arkadaşların arabasına bindiğimde mecburiyetten açılan kanalları dinlerim.
Arabada dinliyorum sadece..Ozel bir tercihim yok, surekli dolasma halindeyim :)
Ama macları radyodan dinleyeceksem mutlaka TRT Radyo 1'den dinlerim..
JamFM, underground shit straight from berlin
Netten dinleniyor mu bu RECEL FM???
Benim en cok dinledigim RADIO ONE VE GALAXY FM105...Ozellikle Glaxy fm best radio station on Dance and R&B
forumu dolaşırken gördüm bu topici,en son neredeyse iki sene önce cevap yazılmış :)
ben alem fm de zeki kayahan çoşkunu 5-6 ay dinledim ama her gün aynı esprileri yapınca sıkıldım.fakat dinlemeyen varsa tavsiye ederim :okey: her gece 11.00-02.00 arası.
92.3 Lig Radyo ve 107.2 Radyospor :)
-Mikrofonlarımız akçaabat belediye trafford stadında.
-Mutlu akşamlar sevgili dinleyiciler, İskenderun Polis Gücü-5 Real Madrid-44. Yenildik ama ezilmedik, gollerimiz 3,5,10,40,109,678 Lefter, Real madridin golleri dakika 1 morientes.
-Mikrofonlarımız tekrar Şükrü Arenada
-Ve penaltıııııııııııııııııııııııııııııııı!
Radyo Klas Yavuz ben :)
Kesinlikle 1 numaram radyo eksendir. Başka yerde bulamadığım şarkıları orada bulurum hep.Sonra açık radyoyu çok beğeniyorum.Blues ve jazz çalıyolar çünkü.Onun dışında zaman zaman joy fm fena gitmez.Bir de radyo n101 var tabii... maçları ise best fm den dinlerim...
maçları ise best fm den dinlerim...
kesinlikle katılıyorum best fm deki arkadaş müthiş anlatıyo ama çağdaşın da dediği gibi trt bir başka oluyo. aynı anda maçlar ses bir anda kısılacak ordan oraya bağlanıcak falan full gerilim süper :)
Alem FM, sivriyi dinlerim..
onun haricinde çok sık olmamakla birlikte Yavuz dinlerim..
Afrikalı Ali falan..
duygusal takılmak için Joy Turk, haber içinse Ntv Radyo..
rybczynski
03-08-06, 17:46
metrofm-powerturk-muzo-yavuz
maçları ise best fm den dinlerim...
kesinlikle katılıyorum best fm deki arkadaş müthiş anlatıyo ama çağdaşın da dediği gibi trt bir başka oluyo. aynı anda maçlar ses bir anda kısılacak ordan oraya bağlanıcak falan full gerilim süper :)
80'li yılların TRT'sini unutabilir miyim yaa..Ben o dönem daha çocuktum gerçi ama, o heyecanı hiçbir tv maçında yaşamadım.Hüseyin Başaran'ın gençlik sesi hala kulağımdadır. Hatta hiç unutmuyorum, Beşiktaşın Adanademirsporu 10-0 yendiği hafta durup durup o maça bağlanıyolardı uyuz olmuştum.Bizim maçı doğru düzgün dinleyemedim diye:) Biz de yanlış hatırlamıyosam Konyasporla oynuyoduk o hafta. Suatın Konyada olduğu dönemler...Hey gidi hey neydi be TRt yılları. Uzun zamandır trt de maç dinlemiyorum.Şimdiki sistem nasıl acaba.Hala o stüdyodaki ses çıkıp "evet Ali Sami Yen'de gol sesi var.Şimdi mikrofonlarımızı İstanbula çeviriyoruz" falan diyomu acaba.Ama sanmıyorum bir sürü kanalı var trt nin radyoda. Her biri bi maçı veriyodur heralde...
Her zaman sadece Best Fm dinlerim..
Maçları anlatan kişinin adı Ali Ferahpod dur...
Ayrıca 19:00 - 21:00 saatleri arası Arıza Show u dinlemenizi öneririm..Özellikle yanındaki Selçuk ismindeki elemana biteceksiniz :D kendisi has Gs lidir :)
Ayrıca meşhur Semra teyzenin aşıkım daldan dala remixinide kendisi yapmıştır.
Bunun haricinde gece 11 gibi Alem fm de başlayan MATRAX isimli programı dinliyorum fırsat buldukça...O da canlı yayında çeşitli ilginç aksiyonlar yapıyor..Geçende bi dinleyiciye geceyarısı markette sucuk partisi yaptırdı :)
Maçlarımı her zaman ultraslan fm den dinlerim. Şarkılarımı ise Radyo viva radyo 5 power fm
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to