Tüm Versiyonu Göster : E GRUBU (İtalya, Çek Cumhuriyeti, ABD, Gana)
Lioney ihmal ediyorsun artık forumu :)
ABD 1-1 yapmıs.. Keske ABD'yle Gana'nın gruptan el ele cıkma imkanı olsa :).
Polak çift sarı karttan kırmızı kart gördü ve Çekler 10 kişi kaldı ilk yarı sonunda. İlk yarı sonucu da 1-0 İtalya üstünlüğü ile bitti.Bence Çekler için bu iş burada bitmiştir.Maçın başında kurdukları baskıdan 1 gol çıkarabilselerdi belki bişeyler olabilirdi ama özellikle 20. dakikadan sonra birden bi durakladılar.Gol de 26. dakikada geldi.Gerçi İtalya'da çok iyi oynamıyo ve maçın ilk yarısının hakkı beraberlikti aslında. Bakalım 2. yarı Çekler Allah ne verdiyse hücuma geçerse İtalya 1 veya 2 gol daha çıkarabilir...
Maça Çekler iyi başladı özellikle Nedvedin şutları ile etkili olmaya çalıştılar ama golden sonra iki taraf da pozisyon bulamadı bu arada Çekler 10 kişi kaldı Polak son dakikada atıldı geçmiş olsun Çekler Brezilyayı eler diyen arklar vardı burda ama Koller olmayınca olmuyor işte
Ray52Lewis
22-06-06, 17:51
Brückner uyuyor resmen kenarda ya, adam seyirci gibi izliyor maci, Polak bas bas bagiriyor cikar beni yoksa atilacagim diye, ama yok, sonunda da atildi zaten...
Baros en iyi ihtimalle en fazla yüzde 30 performans da, gayet de normal uzun sakatlik sonrasi, ancak tek forvet 4 lü 5 li italya defansina karsi oynatiyor onu Brückner, anlamak mümkün degil, degisiklige gitmezse bu Cekler 45 degil 500 dakika da gol atamaz bu italya ya karsi...
Çekler bu turnuvada resmen kızardı ve bu sertlik onların turnuvaya erken veda etmelerine neden oldu. Yazık oldu iyi takımdı aslında.
Bu arada Appiah penaltıdan 2-1 yapmış Gana'da niye Appiah atarsa penaltıyı hiç anlamam neyse.
son dakikada appiah penaltıdan 2-1 yapmış..
ABD'de Claudia Reyna 40. dakikada oyundan çıkıp 43'te eşitliği yakalmışlar.
Sakatlık falan geçirdi heralde,yoksa çok önemli bir oyuncu.
İzlemediğim maç hakkında fikir beyan etmek istemem ama Brian McBride yerine Eddie Johnson oynarsa daha etkili olacağını önceki maçlarda düşünmüştüm.
Bu arada ilk yarının son dakikasında Çek'ler 10 kişi kaldı.Şanssız bir pozisyondu onlar için çünkü hakem 2. sarı kart olduğunu bilmeden çıkardı kartı.Daha önce de demiştim,hep derim,iki sarı kart da eşit olmamalı.
Belki sarı kartlık pozisyon ama 2. sarı kart için ağır bir karar bence.
Kazım Kanat hala Hakan Şükür'e alternatif bulunamadığından bahsetsin,
ama yerine Halil olsun Fatih Tekke olsun bolca isim sayılabilirken dünyanın en iyi takımlarından birinde Koller'e alternatif senelerdir bulunamadı bir türlü.
Daha önce de demiştim,
GS'ın forvet hattı Çek Cumhuriyeti'ndekinden kat kat kaliteli.
Aslında tam Ümit Karan'lık futbol oynuyorlar hatta.
Ray52Lewis
22-06-06, 17:56
Katiliyorum, Koller olmayinca tüm oyun plani degisiyor bu Ceklerin, dolayisiyla istedikleri gibi oynayamiyorlar...
Yenilen gole bakin, korner atisinda kimse Materazzi den sorumlu degil gibi, sanki degisiklik sonrasi paylasim yapilmamis, sonra dan Polak geliyor Materazzi nin yanina, ancak cok ara oldugu icin ve Materazzi arkadan gelip cok rahat sekilde vuruyor topa...
Ilginc olani, dikkat etiyseniz korner de direk de duran cek oyuncu yok iki taraf da da, oysa su ana kadar kac kez diregin yaninda duran oyuncunun cizgiden topu cikardigini gördük bu turnuvada...
Ray52Lewis
22-06-06, 17:59
Bu arada simdi Gana nin penaltisina baktim, Merk serefsizi yine yapmis yapacagini, penalti koskoca bir yalan...
ABD tam 1-1 bulmusken bu komik karar ile tekrar tur icin avantajli durumda Gana...
Ray52Lewis
22-06-06, 18:11
Poborsky cikti, Stajner girdi, ilk dakikalara bakarsak sag da Poborsky nin yerini almis gözüküyor...
Oynamasi cok büyük risk olan Koller´i belki yinede 75 de fln alirlar...
Off Nedved cok güzel geldi, ama biraz fazla sola acilmasindan dolayi sutunu Buffon kolayca cikardi, top tekrar Baros un önüne düstü ancak kilini bile kipirdatamadi Milan beyefendi...
Gilardino-İnzaghi değişikliği yaptı İtalya...
Baros kazması çıktı Jarolim girdi.Ancak bu kafayla giderse Çekler gol bulmaları çok zor.Disiplini bozmamak için kontrollü oynamaya çalışıyolar ama hücüm da yapamıyolar.
Ray52Lewis
22-06-06, 18:25
Jarolim sag tarafa, Stajner de ileri uca gecti Baros un pozisyonuna, ne kadar etkili olabilirler süpheli, Brückner´i anlamak mümkün degil...
Bu arada Italyanlar da bol bol golleri kaciriyorlar bakalim...
Uzun bi aradan sonra Çekler güzel bi atak yaptılar.Nedved güzel bir vuruş yaptı ama Buffon çıkardı...Şu tarz atakları sıklaştırması lazım Çeklerin...
Ray52Lewis
22-06-06, 18:29
Atarsa Nedved atacak zaten, yine bir sutunu Buffon cikardi, uzun zamandir Nedved´i bu kadar istekli ve etkili görmemistim, helal olsun...
Bu arada diger macta da ABD bastiriyor, her an beraberlik golü gelebilir, bir diger kazma Mc Bride cok yakin mesafeden atamadi...
Derken yine kacti Onyewu ile bir pozisyon korner sonrasi...
Ray52Lewis
22-06-06, 18:35
Hadi bakalim, Heinz giriyor, defans dan Kovac cikarildi, arkayi 3 e indirdi böylece Brückner...
Çekler artık iyice risk almaya başladı...İtalyanların 2. golü heran gelebilir...Ancak İtalya da atmak için gitmiyor.Skoru kabullenmişler galiba...
Ray52Lewis
22-06-06, 18:38
Yahu su Totti de iki de bir asirtma deneyip cok önemli pozisyonlar harcadigi gibi, yapamadigi vurus ile de rezil oluyor, isliklari da yedi simdi...:)
İnzaghi Pirlonun al da at dediği pası kafayla dışarı attı. %200 lük golü kaçırmış oldu İtalya...
Ray52Lewis
22-06-06, 18:42
Inzaghi 3 metreden atamadi...:)
Ah ah Cekler de is yok ki cezalandiracak, Rosicky cok büyük hayal kirikligi bugün...
Ortada 4 tane italyan oyuncu var, Perrotta daglara taslara vuruyor...
Ray52Lewis
22-06-06, 18:43
Aa Heinz´in kafasina top degdi...:)
derken sonunda Inzaghi atti, bizde rahatladik...
İnzaghi ortasahadan aldığı ara topuya adeta yürüye yürüye tek başına kaleye gitti ve golünü attı. 2-0
Maç 2-0 bitti...Çekler evine dönüyor İtalya grup lideri olarak yeni rakibini bekleyecek...Turnuvanın başında kimilerinin yarı final hatta final oynar bile dediği çeklerin erken vedası üzücü oldu aslında.Ben de Gana yerine Çeklerin devam etmesini isterdim ancak takım olarak şanssızdılar.Özellikle forvetlerin sakat veya cezalı olması Çeklerin erken vedasında en büyük etken oldu...
Ray52Lewis
22-06-06, 18:54
Gana cikarsa ciksin da, mümkünse Brezilya nin rakibi olmasin...:)
Brezilya´ya sempatim olmadigi icin, en güclü rakiplerin onlara cikmasini diliyorum, bu düsünce ile Brezilya - Cek C./Italya macini beklerken, bu ballilarin eslestigi takim Gana olursa hic sasirmam dogrusu...
Neyse, Brezilya-Gana güzel mac olur deyip teselli edelim kendimizi...
Essien 2.sarisini görüp o mac icin cezali duruma düstü, 3 tane fln ceker herhalde Brezilya artik...
Bir tane de Afrika takımı çıksın işte üzülmeyin bu kadar
Ray52Lewis
22-06-06, 19:11
Gana nin ilk golünde de faul var, verilen penalti da komik...
Bir ülkenin kaderi ile ancak bu kadar oynanir, bravo Markus Merk...
italya tipik italya oyununu oynadi ve bence cok basarili oynadilar (can sikici olsa bile) Italya boyle oynarsa, kolay kolay elenmezler. Artik ikinci turu rahat fakat forvet hattinda bence degisiklik yapmalari lazim. Gilardino butun mac cok pasif kaliyor ve maksimum 2-3 pozisyona giriyor. Bence toni-del piero ikillisi uygun olur veya tek forvet oynacaksa inzaghi olmali cunku cok kolay pozisyon buluyor.
ghana ikinci turda (hele essiensiz) bresilyadan 4-5 gol yer, bide kalede kingston oldugu icin, bresilyanin her attigi sut girer :) Fakat amerika veya cekler ciksaydi cok da iyi olurdu
Gana nin ilk golünde de faul var, verilen penalti da komik...
Bir ülkenin kaderi ile ancak bu kadar oynanir, bravo Markus Merk...
dogru diyorsun, ama sadece Merk degil, butun hakemler rezillik...fakat italya macin hakemi iyidi cunku oyunu fazla durdurmadi
Bir arkadaşın evine misafir olduğum için giremedim maç sırasında forma, çok da iyi oldu. Uyuz herifler çıktı, asabi asabi yazmaktansa yazmamak iyidir.
Şimdi sonuçları özümsedik, rahatladık :) Artık nasıl kıskanmışsam, nasıl çocuk gibi sinir olmuşsam. Neyse Gana yı tebrik etmiyorum yine de. Nedved için çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Ne Şampiyonlar Ligi, ne Dünya Kupası, böyle bir değerin hiç değilse son senesi böyle olmamalıydı. Yine de kalbimizde yeri hep olacak.
Materazzi nin gol atmasına da ben de fena halde sinir oldum son olarak bunu da belirteyim.
Şimdi sonuçları özümsedik, rahatladık :) Artık nasıl kıskanmışsam, nasıl çocuk gibi sinir olmuşsam. Neyse Gana yı tebrik etmiyorum yine de. Nedved için çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Ne Şampiyonlar Ligi, ne Dünya Kupası, böyle bir değerin hiç değilse son senesi böyle olmamalıydı. Yine de kalbimizde yeri hep olacak.
Bende izleyemedim maçları maalesef.
Bu cümleye sonuna kadar katılıyorum. Bende Gana'yı tebrik etmiyorum. İnş en az 7 tane yerler Brezilya'dan.
Şimdi hangisine üzülsem bilemiyorum Çeklerin ve Nedved'in elendiğine mi, o Appiah denen adamın oynadığı Gana'nın çıktığına mı bilemiyorum. Sonuçta hiç istemediğim, sinir bozucu,üzücü bir sonuç ortaya çıktı. :( Ha bir de inş Appiah Brezilya maçında sakatlanır ve 4-5 ay sahalardan uzak kalır.
Ah Nedved'im ah bu şekilde mi bitecekti milli takım kariyerin. Hiç olmadı gerçekten :(
Ray52Lewis
22-06-06, 22:56
Bende izleyemedim maçları maalesef.
Bak bu sefer benden kopyalamadan da öyle yazmissin, Gian görmesin... :D
Aaaa Ray çaktırma sen de. :)
Bu -de'lere çalışmam gerekiyor galiba :)
Ama mazeretim var. Sonuçlara sinirlendim sinirlenince de pek dikkat edemedim o yüzden oldu :)
Ray52Lewis
22-06-06, 23:05
Iyi hadi bu sefer de gözümüzü yumalim da bir daha ki sefere agir yaptirimlar uygulanabilir bak...:)
Saka bir yana, bu -de ve -da larda benim de zaafim var bayagi, ama biz yabanciyiz ne de olsa...:)
Ya de ler da lar olsa iyi, hep dikkat edeyim diyorum, hep gayret etmeye çalışıyorum lakin her yazımda Türkçe nin içine ediyorum :)
Kelime hatalarımı istersiniz, imla hatalarımı, gerçi yazılar uzun olunca insan bir noktada dikkatini kaybediyor. Ya da maç sırasında hızla yazınca komik komik şeyler çıkıyor. Artık geri kalan arkadaşlara da bizi idare etmek düşüyor :)
Aslında karşıdaki okuyucuya saygı için çok dikkat etmek gerikiyor ama olmuyor işte bir türlü :) Bazen sonra bir kontrol ediyorum yazdıklarımı, başımdan kaynar sular dökülüyor. Bu konuda Korcan ve Savatage karşısında saygıyla eğiliyorum. Sadece içerik olarak değil, düzgün Türkçe leri ile de tebriği hakediyorlar.
Serkan1905
23-06-06, 00:23
Aaaa Ray çaktırma sen de. :)
Bu -de'lere çalışmam gerekiyor galiba :)
Ama mazeretim var. Sonuçlara sinirlendim sinirlenince de pek dikkat edemedim o yüzden oldu :)
Hocam, -de dahi anlaminda oldugu vakit ayri yaziliyor :D
örn.: -Sen demi geldin? (Bu ara -mi ayri mi yaziliyordu?)
Neyse, Ghana'nin kazanmasi iyi oldu. Sevindim. Bir Afrika takimi cikabilmis oldu. Hatta Brezilya'ya caksalar cok güzel olacak.
Doğrusu sen de mi geldin? :)
Heh heh heh :)
Aferin, aferin..Çalışın çalışın :)
Gana'nın penaltısını izledim akşam; oyle uyduruk penaltı görmedim..Merk şerefsizi işte..
Brezilya'yı destekliyorum bu itler karşısında..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to