PDA

Tüm Versiyonu Göster : C GRUBU (Arjantin, Hollanda, Sırbistan Karadağ, Fildişi Sah)

Sayfalar : 1 [2]

Spree
18-06-06, 16:47
denyoların kralı gelmiş.grup maçları bitsin yapıcam ben değerlendirme de sen yoksun ortalarda.öyle izmir'e gitmekle olmuyor bu işler.

o değil de crouch 85'te atınca şu imzanda bulınan takıma çaktığını hatırladın mı,aklına geldi mi hiç onu merak ettim ben :lol:

Ray52Lewis
19-06-06, 01:18
Burda ne kadar deginildi bilmiyorum ama eklemek istedigim bir konu var; Arjantin´in 2.golünde bizim Gaucho´lar 9 farkli oyuncu ile 26(!) pas arka arkaya gerceklestirmis, top 90 metre ilerledikten sonra 26.pasin ardindan da zaten Cambiasso golünü atmis...

Adamlar futbol dersi vermis adeta...

ÖNDER RB
19-06-06, 03:04
valla ''bu ruhsuz brezilya olmasın da kim olursa olsun'' derken, arjantin olursa seveniceklerimden biri ama kardeşim arada barcelonama ne laf sokuyorsun geyik. 3-5 yıl daha bekle ispanya milli takımını komple katalan yapacağız :)

Lioney
19-06-06, 05:38
Tövbe tövbe :) Daha önce dedim, şimdi de tekrarlayayım alayınız gelse yerim hepiniz be :)

Tuttumuşlar kova bir takımı :) Ah ulan bizim salak başkan 3 - 5 forma satmak uğruna şu Beckham gereksizi yerine Ronaldinho yu alacaktı ki, ahhh ahh(uzun bir iç çekme) :lol: :lol:

Ama bu makus talihimiz bitecek ve yakacağız Catalonia yı, Robinho Avrupa daki ilk senesine rağmen bence hayli iyi bir giriş yaptı. Sizin Ronaldinho nuz ne yapmıştı bunca yıl PSG de daha yeni adam oldu ( bakınız kedi uzanamadığı ciğere mundar der durumu :) ) Beckham, Ronaldo ve Carlos gereksizlerini de gönderdikten sonra yakarız alimallah ortalığı. Koca sene bir maç bile doğru düzgün top oynamadan ikinci olduk, aduk subuk hocalar ile ve yukarda saydığım kımıl zararlısı oyuncular ile. Bu sene iki transfer, bir doğru düzgün hoca ile iş biter zaten (nasıl olacaksa artık salak başkan adaylarında biri Ericksson ile görüşüyormuş, Allah ın malı) :) Savulun uleyyynnn.

Bu siagara ne diyo ordan, yok diğerleri falan diye :) Takılma İzmir in kızlarına orada bakayım :)

Sevmiyorum kardeşim Beckham ı, uzun top atmaktan ve duran top kullanmaktan başka bir numarası olmayan, hantal, yavaş, basın şişirmesi uyuz herife nediye kurban olayım ammmaaaa Victoria ya kurban olurum bak :lol: :lol:

Semiyorum kardeşim Cruuyf u da. Ne öğle Barcelona ya, ayağa paslar ile sahaya yayılan, göze hoş gelen süper bir futbol oynatan adamın nesini seveyim bee :lol: :lol:

Yerin dibine batasıcı adam :)

Total futbol ne benzin istasyonunda oynanan futbolmu ( öhhggg Cruuyf denen adamdan çıkacak espiri bu kadar olur ancak :) ) Karıştırın bakalım bir tarih kitaplarını Stefano, Kopa ve Puskas hakkında neler öğreneceksiniz :)

Çok merak ediyorum hadi cunta munta ayağına gelmedi bu Cruuyf da bunu dışında gittiği diğer şampiyonalardan ne götürdü evine a) babayı b) havayı c) yaylayı d)hepsücük birden :)

Kempes i yakalarsa eline verir be sigaram, lakin ancak Kempes yanından söyle bir koşup gittiğinde onun nefesi hisseder sadece :)

Öte yandan daha önce de belirttiğim gibi varsa bir diyet, ödedik 90 daki penaltı ile, gerisi hikaye :)

Saviola, Crespo, Maxi
Bekliyoruz İngiltereyi

Ar Gen Ti Na
Ar Gen Ti Na
Ar Gen Ti Na
Ar Gen Ti Na

zidane38
19-06-06, 14:33
Sevmiyorum kardeşim Beckham ı, uzun top atmaktan ve duran top kullanmaktan başka bir numarası olmayan, hantal, yavaş, basın şişirmesi uyuz herife nediye kurban olayım ammmaaaa Victoria ya kurban olurum bak :lol: :lol:

Bende Beckham hakkında böyle düşünüyorum. Bende sevmiyorum hatta nefret ediyorum diyebilirim. :)
Sağol Serkan abi sen olmazsan ben bunu açıklayamazdım.büyük bir dertten kurtardın bende :lol:

Lioney
19-06-06, 14:44
İşte budur Alicim. Ne diye sevcekmişiz. Yahu bu sigara denen adam, İngiltere comik hom milli takımında Amerikan Başkanı corc puş oynasa ona da kurban olun der vallahi, pes yani :) :)

Ha bu Beckham ı sevenler var tabii, mesela Bülent kesin seviyordur, işte ben nasıl Valdes i seviyorsam o da Beckham ı öyle seviyordur :)

Ama Maxi miz Rodrigez imiz öylemi, aslan parçası maaşallah, Tolgam kurban olsun ona :) (hani nasıl stratejik, nasıl stratejik isim seçtim belli değil, can evinden vurdum, de hadi bakayım Maxi ye bir laf, A. Madrid in altın çocuğuna eheheh)

Spree
19-06-06, 16:48
beckham,r.carlos,salgado,ramos bunlar çok sevdiğim,futbollarını beğendiğim ve real'de her zaman görmek istediğim oyuncular :lol:

Parma Maniac
19-06-06, 20:37
yalnız o değil de, Beckham'ı sevmeyen Real taraftarlarına şunu söyleyeyim ben.. son 2 senedir izlediğim Real Madrid'de David Beckham'dan başka sahaya karakter koyup mücadele eden başka bir yıldız, yıldızı bırakın oyuncu yok.. bence adam çok şöhretli, çok para kazanıyor diye gereksiz kıskanılıyor.. 5 tane sağ açık sayacak olsam içine koyarım David Beckham'ı.. gayet de kaliteli oyuncu..

Giga
19-06-06, 20:55
Manchester Uniteddaki Beckham bölgesinin en iyisiydi ama Realde katılmıyorum iyi olduğuna

Lioney
19-06-06, 21:58
Beckham ı sevmeyen Real Madrid taraftarı ben olduğuma göre üstüme alınayım bari :)

Kıskanılma hadisesini basın için mi kullanıldı?

Da esas diyeceğim, sanmam ki bu forumda Real i benim kadar takip eden biri olsun(maçlarını izlemek hadisesi açısından) haliyle en çok ve hatta tek karakter koyup, mücadele eden oyuncu olduğu gibi lafları hayli iddaalı bulduğumu söyliyeyim. Kişisel beğeni elbetteki gibi farklı olabilir ama bazı yatsınamaz gerçeklerin de görülmeden, başkalarının da hakkının yenmesine gönlüm razı olmadı ( tasası da bana düşmüş :) ).

Casillas ve Guti nin olmadığı bir Real bu sene Avrupa kupalarına gidecek bir sıra bile elde edemezdi. Haliyle Casillas ve Guti nin olduğu yerde Beckham a bok yemek düşer. Yetenek olarak olmasa da Salgado nun yaptığı mücadelenin yarısını yapmışmıdır Beckham, düşünmesi bile komik olur. Ramos un yanına mücadele olarak yaklaşabilirmi, güldürmeyin beni. Daha uzar liste ama, neyse.

Herşeyi geçtim de, Real in karakterini ve mücadelesini koyan adamlar Casillas ve Guti dir. Beckham önce bir adam olsun sonra bakarız.

Parma Maniac
19-06-06, 23:01
Ramos'a falan hiç girmeyeceğim, kendisini sol yılların en büyük balonları sıralamasında ilk sıra için aday gösteriyorum ben genç oyuncular arasında uzun zamandır da, Guti'nin falan hakikaten Beckham'dan daha yararlı, daha iyi olduğunu mu düşünüyorsun Serkan abim şu Real Madrid'in rezillikler yaşadığı son 1-2 yılda.. vallahi Guti varken bok yemek düşecekse Beckham'a hakikaten ayrılsın o takımdan, yazık emeğine falan.. :)

kıskançlığı elbet direk senin için kullanmadım, ama Türkler başta olmak üzere dünyaca bu adam yakışıklı ve futboldan büyük paralar götürdüğü için(bir de yanında Victoria ve bilimum hatun var tabi) olabildiğince futbolu hor görülüyor.. gitsin manken olsunlar, futbolcu değiller.. ha belki etmiyor evet 50 milyon da Real'in son yıllarda millete saydığı milyon dolarlar arasında kaç tane eder var ki.. şu Ramos'a 35-40 verdiler yahu daha ötesi var mı? hadi 20 yaşında daha deyip geçelim de Figo'sundan tut, Ronaldo'suna kadar zaten aldıkları oyuncuların hepsi overpaid.. içlerinde de ciddi diyorum en iyisi, en karakterli top oynayanları Beckham.. hiçbir zaman ciddiyetsizlik yapmaz, profesyonel, hayvan gibi bi sağ ayağı var nokta ortası yapıyor, önliberoya koysan gıkı çıkmıyor misler gibi oynuyor.. hayır daha ne istiyosunuz onu anlamadım ben :)

Lioney
19-06-06, 23:15
Yahu açık açık yazdırma ki daha önce de yazdım zaten, senin yüzünden elalemin diline plesenk olacağız. Yahu bu Beckham ı almasa idik Ronaldinho yu alacaktık ahhh aahhh :lol: :lol:

Hah şimdi dinle Katalanları artık işin gücün yoksa :lol: :lol:

Esas sebep bu tabii kıl olmamda, lakin yine de futbolu hakkında söylediğim her şeyin arkasındayım. Ve sen karakter ve mücadele dediğin için o örnekleri verdim yoksa raket ayakları falan açısından yaklaşmadım. Gitsin defosun artık :)

Spree
19-06-06, 23:24
ronaldinho başkan olmak istiyorum barcelona'ya demiş.konuyla ne alakası varsa öyle söyleyim dedim :lol:
beckham da real'e olsun bari :lol:

Lioney
19-06-06, 23:28
Barcelona da oynayan büyük futbolcuların hepsi birgün muhakkak Real forması giyer diyeyim bende :) ( iyi kıvırdıkmı acama :) )

Spree
19-06-06, 23:30
barcelona'da oynayan karaktersiz futbolcular diye düzelteyim ben onu :) (hagi hariç :))

Lioney
19-06-06, 23:33
ehehe :lol: :lol:

Yüce insan Figo ve Ronaldo :buyuksun:

Ulan nasıl çevirdim gazı Ronaldo konusunda belli değil :)

İyi hadi bakalım öyle olsun :)

Parma Maniac
20-06-06, 00:29
eheh onu diyecektim zaten, evet o açıdan bakarsan ayrı diye.. hakikaten büyük şanssızlık o..

üstüne üstlük yaklaşık 15-20 milyon da ucuza geldi Ronaldinho.. gel de ağlama.. :lol:

Spree
20-06-06, 12:55
luis enrique var asıl aslan parçası :)

topic konusuna dönersek:
ayva çiçek açmış yaz mı geleceeekk arjantin frankfurta nasıl gelecek arjantin frankfurta nasıl gelecek :lol:

Lioney
20-06-06, 13:15
Hangisi o bizden gittikten sonra Tanrı mın yakasını bırakmadığı müzmin sakat Luis mi :) Olsun o kadar :)

Şöyle bir kontur yapıp topiğin konusuna döneyim bende;

Ayva çiçek açmış, yazmı gelecek
Arjantin, Orange yi orda öpecek
Arjantin, Orange yi orda öpecek :)

Parma Maniac
20-06-06, 15:26
walla bence de öper Arjantin :)

çok kötü takım Hollanda..

Spree
20-06-06, 17:56
Hangisi o bizden gittikten sonra Tanrı mın yakasını bırakmadığı müzmin sakat Luis mi :) Olsun o kadar :)

Şöyle bir kontur yapıp topiğin konusuna döneyim bende;

Ayva çiçek açmış, yazmı gelecek
Arjantin, Orange yi orda öpecek
Arjantin, Orange yi orda öpecek :)
orda deplasmanlar için kullanılır tarafsız sahada olmaz :)
daha yaratıcı şeyler bekliyorum arjantin taraftarından :)

.. arjantin nerdesin ooo
.. arjantin nerdesin ooo
seni hollanda öpsün ooo
seni hollanda öpsün ooo

ps: real'e istisnasız her maç çakan luis :lol:

Lioney
20-06-06, 18:19
Bana deplasman yahu orası :)

Hadi bakalım yarın göreceğiz :)

Emre de çok anlamlı, nefis ve güzel bir cümle kurmuş belirtmeden geçmiyeyim :) Öperizzzz :)

Ray52Lewis
21-06-06, 02:49
Bugünkü dev macin muhtemel ilk 11 leri, ne yazik ki iki TD de eleme turlarini düsünerek Riquelme, Heinze, Crespo, Mascherano, Robben, van Bommel gibi bazi yildiz oyuncularini yedek bekletecek büyük olasilikla:

Niederlande: van der Sar - Kromkamp, Jaliens, Ooijer, de Cler - Maduro, van der Vaart, Landzaat - Kuijt, van Nistelrooy, van Persie

Argentinien: Abbondanzieri - Burdisso, Ayala, Milito, Sorin - Scaloni, Cambiasso, Maxi Rodriguez - Aimar - Tevez, Cruz

Lioney
21-06-06, 02:59
Bakalım biz Almanya - İsveç maçı galibi ile oynamak isteyeceğiz çeyrek finalde yoksa İngiltere - Ekvator maçının galibi ile mi oynamak isteyeceğiz. Yoksa yedek kadro falan hak getire, her türlü çakarız :) İş ki kimle oynamak istediğimize karar verelim.

Bu vesile ile D grubundan gelecek takıma çakmış olacağımızın özgüvenini ortaya koyuyorum :)

( Nasıl uyanık bir adamım, Hollanda ya kaybedersek diye şimdiden bahanemi hazırladım yahu :) )

Giga
21-06-06, 11:58
Herhalde Almanyayı ister Arjantin neyse Arjantin-Hollanda berabere Fildişi alır diyorum

Giga
21-06-06, 15:25
İliç oynasa bari

cozker
21-06-06, 15:46
Yetenek olarak olmasa da Salgado nun yaptığı mücadelenin yarısını yapmışmıdır Beckham, düşünmesi bile komik olur. Ramos un yanına mücadele olarak yaklaşabilirmi, güldürmeyin beni. Daha uzar liste ama, neyse.

Yapmıstır Serkan :).
Beckham'ın yakısıklılıgına degil ama hırsına hayranımdır bende.. Şöhreti ölçüsünde yetenegi olmadıgı icin genelde antipatik geliyor cogu kişiye ama yararlı futbolcu bence de..

Şu Messi'yi alalım Barça'dan.. Yeni başkanımız Messi'yi alsın başka birşey istemem.. Yeni Di Stefano'muz olur :) .

Giga
21-06-06, 16:25
O zor işte güzel kardeşim kaptırır mıyız Messiyi size hiç siz gidin gene bir sürü forvet alın hadi bakim :)

Lioney
21-06-06, 21:23
Can, hele bir şöyle oynasın biraz, müzmin sakatmı değilmi ortaya çıksın sonra listeye atarız :)

Bu arada Sırbistan da İliçimiz nihayet sahada :)

Hollanda ve Arjantin hayli farklı kadrolar ile sahaya çıkıyorlar.

Bizde, Milito, Cufre, Messi, Tevez sahada, herhalde 4 lü defans yapacağız :) Ya da Cufre Sorin in mevkii ne direkt de yerleşebilir.

Hollanda da, Jaliens, Boulahrouz, Kuyt, Tim De Cler ve Van Der Vaart sahada.

Lioney
21-06-06, 21:31
Bu arada not olarak düşmekte fayda var, Hollanda da oynamayan 5 oyuncu da sarı kartlı, Arjentin de oynamayan 4 oyuncudan 3 ü sarı kartlı.

Maynard
21-06-06, 21:51
İliç ilk 11 de oynuyor bakalım nasıl oynuyacak...

Spree
21-06-06, 22:13
zigic atmış 1-0 önde sırbistan.

Lioney
21-06-06, 22:21
İliç im çakmış Aslan parçası 2 - 0 :)

Carmelo
21-06-06, 22:21
Gooooooooooooooooooooooool
SASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ILICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
SASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ILICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
SASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ILICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
SASA ILIC OLEYYYYYYYYYYYYYYY
SASA ILIC OLEY
SASA ILIC OLEY
SASA ILIC OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYY

Spree
21-06-06, 22:24
oooo sasa ilic oleeeyyyy
aslanım benim be.

Maynard
21-06-06, 22:28
Aslan parçası ya,oynarsam göstericem kendimi diyodu koçum benim...

Lioney
21-06-06, 22:30
Bu arada biz de deli baskı kurduk ama atamadık :)

Büyümü yaptınız Bülent girmiyor top kaleye :)

Söyle ölmeden evvel gün yüzü ile bir Hollanda galibiyeti görebilecekmiyiz acaba bir 90 dakika içinde :)

Giga
21-06-06, 22:50
Ya şimdi bu Kanal 1 hadi 4 grupta işler belliydi yayınlanacak maçları seçti peki biz Gana-ABD VE Avustralya-Hırvatistan maçlarını izleyemeyeceğiz mi nasıl bir yayıncılık anlayışı bu bak gitti İliçin golü işte Alah cezanı versin Kanal 1...

Lioney
21-06-06, 22:51
Her iki takımda kontrollü bir oyun oynuyor. Top rakiplerinde iken hızla kendi alanına çekiliyor, ve hücuma çıkarken pas yaparak organize ataklar yapmak zorunda kalıyorlar. Bu kısmen tempoyu düşürse de, oyun kalitesi hayli yüksek. İlk yarı genel olarak bizim ağılığımızda geçti, zaman zaman çok iyi baskı kurmamıza rağmen, topu ağlara göndermeyi başaramadık. Hollanda ise, Kuyt un Burdisso dan çaldığı ve çaprazdan girdiği bir pozisyon dışında önemli pozisyon bulamadı. Daha sonra başka bir pozisyonda sakatlanan Burdisso yerini Coloccini ye bıraktı.

İki takımda daha önce ki maçlarına göre kısmen farklı dizilişlerle başladı.

Hollanda yine 4 - 5 - 1 oynuyor ama bu defa 4 - 1 - 4 - 1 şeklinde. Kalede Van Der Sar, sağ bekte Jaliens, sol bekte De Cler, tandemde ise Ooijer ve Boulahrouz oynuyor. Önlidero Cocu nun önündeki dörtlüde solda Van Persie, sağda Kuyt ve ortada Sneijder ve Van Der Vaart var. İleride Ruud yine tek forvet.

Arjantin ise Hollanda nın düzenine geçmiş ve 4 - 5 - 1(açık olarak 4 - 2 - 3 - 1) oynuyor. Kalede Abbondanzieri oynarken geri dörtlüde sağ bekte Coloccini, sol bekte Cufre, göbekte Ayala ve Milito var. Önlerinde iki önlibero Mascherano ve Cambiasso oynarken sağ da Maxi solda Messi ve göbekte Riquelme var. İleri de Tevez tek forvet.

Yalnız Arjantin de Messi hemen hemen hiç savunmaya dönmediği için hem Riquelme hem de Cambiasso o tarafa kademe yapıyor. Maçın en iyi oyuncusu ise şu ana kadar Tevez. Hayli hareketli ve iyi oynuyor ve çok önemli bir fizik mücadelesi veriyor güçlü Hollanda savunması içinde. Tabii bu da Arjantin in rakip sahaya yerleşmesinde büyük kolaylık sağlıyor.

İkinci yarıda da ilk yarı oynadığımız futbolu ve bu sefer gol de bakliyorum :)

Spree
21-06-06, 22:53
pozisyon yok ki :) bir kendi kalemize atıyorduk direkten döndü bir de uzaktan maxi'nin şutu var.başka varsa ben hatırlamıyorum.

böyle giderse arjantin alır yalnız.süper pres yapıyorlar.özellikle jaliens çok yetersiz kaldı orda messi oynasa çok daha fazla tehlike yaratır ajantin.

Giga
21-06-06, 22:54
Evet izleyemeyecekmişiz Allah belanı versin Kanal 1

Spree
21-06-06, 22:57
sırbistan'da nadj atılmış 10 kişi kalmışlar.maçın tamamını gece vericek galiba kanal 1.

Lioney
21-06-06, 22:58
Yalnız kornerden giriyordu top içeri as daha :)

Doğru söylüyorsun zaten ayrı ayrı pozisyon o yüzden yazmadım Arjantin için. Ama Kuyt un pozisyonu çok önemli olduğu için belirttim. Arjantin in pozisyonlarında hep çok kritik müdahaleler geldi Hollanda lı oyunculardan zaten o müdahaleler olmasa hepsi karşı karşıya kalacaktı.

Giga
21-06-06, 23:01
Ya maçın tekrarı ne işime yarayacak sonuncu biliyorsam canlı izlemek varken. Kanal 1 kim oluyor da izliceğimiz maçı seçiyor belki ben Sırbistan-Fildişi maçını izlicem nasıl iş bu ya bakın yarın İtalya ve Brezilya maçları yayınlanacakmış ben Avustralya maçını izlemek istiyorum ama gece 02.00 yi beklemek zorundayım nasıl iş bu ya? Bu yayınları kaptıran TRT de gitsin çizgi filmdeki domuzla uğraşsın

Lioney
21-06-06, 23:05
Dostum Kanal 1 ile ilgili bir topic var orda saydırsan olmaz mı?

Lioney
21-06-06, 23:11
Ah Riqe ah :) Çok organize bir atak sonucu ceza sahasına girerken Riqe nin attığı şut az farkla dışarı gitti.

Akabinde Maxi yine soldan girdi topu ortaya sürerek vurdu ceza sahası içinde, kötü curuş üstten dışarı gitti.

Lioney
21-06-06, 23:13
Hollanda da Babel oyunda günün etkisiz ismi Ruud dışarda.

Lioney
21-06-06, 23:25
Tevez in ceza sahası içiden yaptığı dengesiz vuruştan da netice alamadık.

Akabinde Cocu çok dar açıdan bir vuruş yaptı Arjantin ceza sahası içinde, top kornere çelindi.

Bu arada Hollanda da Landzaat oyunda Van Persie dışarda.

Lioney
21-06-06, 23:27
Arjantin de Messi dışarda Cruz oyunda. Neredeyse iki takımda da turnuvada forma giymemiş oyuncu kalmadı yedek kaleciler dışında :)

Lioney
21-06-06, 23:29
Diğer maçta Dindane den bir gol daha geldi ve maç 2 - 2 oldu.

Lioney
21-06-06, 23:32
Tevez in güzel vuruşu, Va Der Sar tarafında kurtarıldı, atamıyoruz bari yemeyelim :)

Lioney
21-06-06, 23:36
Bu arada son değişikliklerden sonra her iki takımda 4 - 4 - 2 döndü.

Arjantin de Aimar oyuna girme hazırlıkları içinde. Riquelme dışarda.

Lioney
21-06-06, 23:43
Hollanda da Maduro oyunda, Sneijder dışarda.

Lioney
21-06-06, 23:45
Fildişi 3 - 2 öne geçmiş durumda ikinci penaltı golü bu sefer Kalou.

Spree
21-06-06, 23:47
mascherano sen ne büyük şerefsizmişin be.allah belanı versin senin.hem babel'e hem boulahrouz'a yaptıklarının bin katını sana yaparlar inşallah.

Lioney
21-06-06, 23:48
Salak Mascherano gereksiz bir sarı kart gördü hasta etti beni maç biterken.

Yine yenemedik Hollanda yı, zaten hiç yenemiyoruz :)

Lioney
21-06-06, 23:52
Kuyt ta çok şerefsiz gözüktü gözüme belirtmeden geçmeyim.

Ah ulan Tevez, gene çakamadı ceza sahası içinde.

Bitti 0 - 0.

Seyircimiz ile şov yaptık lakin kazanamadık. Tevez maçın yıldızı idi bir de gol atsaydı çok güzel olacaktı.

Giga
21-06-06, 23:52
Psrdon tutamadım kendimi diğre maç 3-2 olunca tepem iyice attı neyse beklendiği gibi berabere biti Hollanda için işler zor önce Portekiz geçerlerse İngiltere bence Arjantin final yolunu açtı

Lioney
21-06-06, 23:56
Velhasıl Sırplar puan alamadan kapadı kupayı. İliç i gider ayak çakıp sevindirdi bizi. Onun canı sağolsun.

Spree
21-06-06, 23:58
şimdi van basten'in sarı kartlıları oynatmaması gayet doğruydu ama kazanmak için oynaması lazımdı.özellikle van der sar'ın oyunu kısa paslarla başlatması ve arjantin'in iyi presi çok top kaybettirdi.o şekilde iyi oyun kurulamayınca kısa topları bıraktırması lazımdı van der sar'a.arjantinin daha çok hücumda görünmesinin en büyük sebeplerinden biriydi.diğeri de hücumda çoğalamamak ve hücuma çıkarken kaptırılan toplardı.yine de özellikle gio ve heitinga yokken gayet iyiydi savunma çok beğendim ben.2 takımın da yedek ağırlıklı çıkması pozisyon zenginliğini engelledi bence.gerçi hollanda'da sadece robben yoktu ama çok farkediyor o.sneijder'in çok formsuz olması ve van der vaart'ın sakatlıktan yeni çıkması da azaltıyor hücum gücünü.acilen toparlanmaları lazım bir şekilde.

şimdi portekiz maçı gayet zor geçicek kazanmak lazımdı bu maçı.arjantin de meksika'yı eler.

bir de unutmadan allah belanı versin şerefsiz mascherano.

Parma Maniac
22-06-06, 00:00
bu Van Basten hocaysa ben de Roma Maniac'ım.. çeyrek finalden ötesini göremez Hollanda aha yazıyorum buraya.. bence 2. turda gidecekler orası ayrı..

Arjantin sıkmamasına rağmen baya etkili oynadı..

Spree
22-06-06, 00:02
bu Van Basten hocaysa ben de Roma Maniac'ım.. çeyrek finalden ötesini göremez Hollanda aha yazıyorum buraya.. bence 2. turda gidecekler orası ayrı..

konuşma lan (recep ivedik)

Parma Maniac
22-06-06, 00:05

konuşma lan (recep ivedik) :lol:

ek olarak ++ (anladın sen) ahah

Spree
22-06-06, 00:11
yahu bırak 2 tane top çevirince adam baskılı gözüktüler.yarısı eksik savunmayla doğrudüzgün pozisyon vermedik.daha eksik hücumla 2 çok net pozisyon bulduk.savunmanın bu kadar iyi oynıcanı düşünmemiştim hiç.

şimdi sıra 2 sene öncesinin intikamını almaya geldi portekiz'den.

Spree
22-06-06, 00:17
milan dudic 2 penaltıda da öküzce elle kesmiş topları.ben döverim valla öyle adamı diğer oyuncuların yerinde olsam.bilerek satsa bu kadar olur.

Giga
22-06-06, 00:22
Aynı adam mı yapmıs bahisçi galiba eleman :)