PDA

Tüm Versiyonu Göster : Çok komik!!!

Onur1905
08-12-04, 09:14
Angut'taki bir başlığa bakın ne yazmış bir tanesi...

"Artik bana eskisi gibi tat vermiyor 6s maclari. Besiktasi hic bir zaman büyük takimi olarak görmedim cünkü hep kücük düsünürlerdi. Artik gsde onlar gibi düsünüyor tek hedefleri bizi yenmek oysa bizim tek hedefimiz var avrupa büyüklügümüzde zaten burda"

http://forum.antu.com/showthread.php?t=98672

Hahahahaha :dislek: :dislek: :dislek:

Parma Maniac
08-12-04, 09:18
hakikaten salakmış bu arkadaş :lol:

Bengü Cakmak
08-12-04, 09:20
ilginc... birseyler demek istemis ama ne demiski simdi bu :lol:

Parma Maniac
08-12-04, 09:24
yalnız aynı topicteki ilk postu atan arkadaş da bi o kadar haysiyetli, düzgün bi insanmış.. tamamen katılıyorum düşüncelerine.. FB olmasaydı Türkiye Ligi bizim açımızdan daha güzel olmazdı..

Onur1905
08-12-04, 09:27
yalnız aynı topicteki ilk postu atan arkadaş da bi o kadar haysiyetli, düzgün bi insanmış.. tamamen katılıyorum düşüncelerine.. FB olmasaydı Türkiye Ligi bizim açımızdan daha güzel olmazdı..

Aynı fikirdeyim.

M.Yasin Cakmak
08-12-04, 10:16
'fenerli'ymiş arkadaş

moonlight
08-12-04, 10:31
bende o siteye üye olup fb ile ilgili bi forum açmazsam banada günay demesinler :lol:

sıpastikler işte :)

rybczynski
26-02-07, 19:08
Yeni baslik acmak istemedim.Bu eski basligida guncellemis oldum bahaneyle. Bundan sonra ilginc yazilari veya iste komik, eglenceli buldugumuz seyleri buraya ekleyebiliriz.

Nerden geldigini bilmedigim fakat beni cok gulduren bu maili sizle paylasmak istedim.

-----------------------------------------------------------------------------------
Bir Turk isadami amerikada bir sirketle ticaret yapmaya calisir ve yazismalar baslar.Onceleri yazismayi adamin sekreteri yaptigi icin sorun cikmaz.Fakat amerikadaki sirket yazismalari uzatip isi sallayinca , Turk is adaminin kafasi atar ve son yazismayi kendi yapip ise son noktayi koyar.

Iste son yazisma

Dear sir,
We send our company information attached to the mail(as pdf).
But the cost of operation you have foreseen is verylow. This may takemore expensive.
If you send drawings of your currentproduct, we can find the real cost including shipping.
Kind regards.

Cevap

Sugar brother (seker kardesim),
Be a young man for two minutes (iki dakka delikanli ol)
We put you in a man place , you become Tempra (Sizi adam yerine koyduk hemen dotunuz kalkti).
No need to be artist (Artizligin lüzumu yok).
We know that this work takes much money, too (Bu islerin çok paratuttugnu biz de biliyoruz).
No, why do you creating tension anymore , subtree?(Hayir da, daha ne diye gerginlik yaratiyorsunki dallama?)
I eat all of you nobody understand. (Alayinizi yerim haberiniz olmaz!)
You not understand the word , you eat the grass where I put you. (Laftan anlamiyorsunuz, hala koydugum yerde otluyorsunuz)
No drawings mrawings my brother ! (Proje, mroje yok kardesim)You make 3 cent work camel. (3 kurusluk isi deve yaptiniz)
I understand we can not understand with you . (Anlasildi biz sizinle anlasamayacagiz)
But , if you go with this head to army , you take nah as diploma!(Ama siz bu kafayla giderseniz askere n..h alirsiniz teskere)
Here that much ! (iste o kadar!)

zidane38
30-03-07, 18:09
sela sonrası

imam:
-ölen vatandaş, zekeriya mahallesinden, 87227626 kimlik numarasıyla
doğaaaaaaaaaaaaaaan!!!
mahalleli:şevkeeeeeeeeeeet!!!
i: doğaaaaaaaaaaaaaaan!!!
m: şevkeeeeeeeeeeet!!!
i: doğaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn!!!
m: şevkeeeeeeeeeeet!!!
i: allah rahmet eyleye...

:D

zidane38
30-03-07, 18:11
-bunlar kimin?
-kimi benim,kimi raikkonen'in.
.........

sana orçun'un selamı var
hangi orçun
soldier of fortune

seni dayın aradı.