PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ataturk ve Fenerbahce..

Genco
07-12-04, 13:03
http://www.karsi-ua.com/resimler/dr.jpg

Serkan1905
07-12-04, 13:05
bunu yazan iyi yazmis. bilhassa o cengiz candar denen herifin PKKyi Galatasarayla bagdastirmasindan sonra.. ADI EZIK :kirbac:

DoUrden
07-12-04, 15:13
bu konunun gs lilar tarafindan on plana cikartilmasi istegini yargiladigimi belirtmeliyim.

kisiler her zaman kendilerini baglarlar, kulupleri degil.

dr namik olayina gereginden fazla onem vererek, cengiz candar'in abuklugunun (ki zannettigim yaziya bir gonderme ise c. candar'in boyle bir sey ima etmedigini dusundugumu soylemeliyim) cevabi bu olmamali. yoksa siz dr. namik, fb liler apo der durur.

fb taraftari, gs taraftari, bjk taraftari bir suru ipe sapa gelmez adam var piyasada, gormemiz gereken bu insanlarin kuluplerin tarihine leke suremeyecegidir.

yok birbirimizden bir farkimiz, hepimiz ayniyiz.

Parma Maniac
07-12-04, 15:23
walla DoUrden istediğiniz kadar Apo deyin bu hiçbi şey etkilemez.. Apo Galatasaray'a başkanlık yapmamıştır, herkes gibi özgür bir şekilde bir takım taraftarıdır.. o da temsil ettiğine inandığı bayrağın renklerine yakın olduğu için Galatasaraylıdır.. Apo yüzünden hiçbir Galatasaraylı utanç duymaz am Fenerbahçe'de başkanlık yapmış bi adamın bu olayı bence bazı Fenerbahçelilerin utanmasına neden olmalı, özellikle Atatürk Fenerbahçeliydi diye tutturup avaz avaz bağırıp Atatürk üzerinden prim yapmaya çalışan bazı Fenerbahçelilerin..

DoUrden
07-12-04, 15:36
niye utanc duyayim yahu. simdi ali sen kalksa teroristlere silah saglasa, kacakcilik yapsa, para aklasa, bilmem ne yapsa ben bundan neden utanayim ki. benim fenerbahce'mde bu tip adamlara yer yok derim gecer.

ya da gs yoneticiligi yapmis birisi, ne bileyim yurdesen karahasan mesela yapsa bunlari sen neden utanasin.

kisilerin kulup yoneticilikleri disinda yaptiklari sadece kendilerini baglar.
haa bunu yapan adam kulube de haksiz kazanc saglamissa, bak ondan utanirim. orasi apayri.

neyse bunlarin disinda. bu konuda cok bilgili olmama ragmen soyle soyleyeyim. dr. namik'in idami halen dogrulugu tartisilan bir olaydir. kendisi istiklal mahkemeleri tarafindan izmir suikastine karisanlarla gorusuklugu oldugu sebebiyle idam edilmistir. hakkinda kesin kanitlar yoktur. ayni sekilde kazim karabekir de yargilanmis, ancak bazi pazarliklar sonucu salinmistir.

istiklal mahkemeleri ulkemizin kara noktalarindan biridir. gunumuzde istiklal mahkemelerinin bir tur cadi avi baslattigi genel yargisi vardir.
durusmalar genellikle suclu oldugu ispatlanamayan ittihatcilari temizlekte kullanilmistir.

bunlarin cokta onemi yok aslinda bence. 1916 da baskanlik yapmis adam. o zaman cumhuriyet bile yok. kisisel olarak cumhuriyete karsiysa bile (ki bildigim kadariyla destekcisi idi), o onu baglar.

Genco
07-12-04, 15:51
Bu Ataturk konusu ozellikle Fenerbahce ve Besiktas taraftarlarinca isitilip isitilip onumuze konuyor.. Inonu'de Ataturk'un resmi altinda "En buyuk Besiktasli", Sukru Saracoglu'nda "Buyuk Fenerbahceli" diye yazilar var mesela..

Banane ne kardesim Ataturk hangi takimliysa -ki zaten iki takimin elinde de dogru durust kanit yok- ben Galatasarayliyim.. Ataturk icki ve sigarada iciyomus.. Hadi hepberaber icelim demek gibi bisey bu :)

DoUrden
07-12-04, 15:58
aynen oyle genco, acikcasi en sinirlendigim pankartlardan biri idi "en buyuk fenerbahceli anitkabir'de, en buyuk galatasarayli imrali'da yatiyor" pankarti.

maalesef her kulupte ipe sapa gelmez adamlar var, isin kotusu en cokta onlarin yaptiklari konusuluyor.

acikcasi bu tip sebeplerden fb taraftarinin bir kismina cok kizginim.

adamlar benim gibilerin tum iddialarini bosa cikariyorlar.

yillarca siyaseti futbola karistirmayin dedik. adamlar gidip "delikanli basbakan" pankarti acti yahu. daha otesi mi var.

Parma Maniac
07-12-04, 17:30
ben sen utan demiyorum zaten, iyi okumamışsın belli.. özellikle Atatürk üzerinden prim yapmaya çalışanlar utansın diyorum..

duman
07-12-04, 18:03
Çok gereksiz bir konu yılardır ortalarda dolaşıyor. Hatta bir söylentiden ibaret iddialarla bu ülkenin kurtarıcısı ve kurucusu bir takıma taraf yapılmaya çalışılıyor. Bu Atatürk'le dalga geçmektir.

Genco
07-12-04, 18:26
aynen oyle genco, acikcasi en sinirlendigim pankartlardan biri idi "en buyuk fenerbahceli anitkabir'de, en buyuk galatasarayli imrali'da yatiyor" pankarti.

maalesef her kulupte ipe sapa gelmez adamlar var, isin kotusu en cokta onlarin yaptiklari konusuluyor.

acikcasi bu tip sebeplerden fb taraftarinin bir kismina cok kizginim.

adamlar benim gibilerin tum iddialarini bosa cikariyorlar.

yillarca siyaseti futbola karistirmayin dedik. adamlar gidip "delikanli basbakan" pankarti acti yahu. daha otesi mi var.

Basbakan olayina hic girmeyelim istersen cunku o olay daha vahim :) Yillarca bu ulkede Mesut Yilmaz Basbakan'lik yapti ve hemen hemen her maca da gelirdi.. Fenerbahce taraftarlari da buna dem vurarak Galatasaray'in basarilarini buna baglayip, spora siyaset bulastiriyosunuz diye ithamlarda bulunurlardi.. Galatasaray taraftarinin Mesut Yilmaz lehine Sami Yen'de bagirdigini hic duymadim ancak Tayyip'in secildigi gunden sonra ki ilk Kadikoy'deki Fenerbahce macinda Tayyip'in lehine dakikalarca butun tribunler koro halinde bagirdilar.. Simdi spora siyaseti kim karistiriyor sence :) ?

DoUrden
08-12-04, 00:26
@ parma:

pardon, bir an iskalamisim. sonuna kadar haklisin, ataturk uzerinden prim yapmaya calisan insanlarin utanmasi gerekir.

@ duman:

ayni sekilde dusunuyoruz

@ genco:
ben de onu diyorum ya. bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu. ama sunu da kacirmamak lazim, o pankart ya da o tezahurat belli bir kisimdan geldi. geri kalanlarin hepsi bu durumu protesto etti. pankart hemen kaldirildi. sorumlu grup diger taraftarlardan kismen de olsa ozur diledi.

gene de bu sorumlularin dusunce sistemini affettirmez. resmen siyaset bize karsi oldugu surece spora dahil olmasin demis oldular, ki affedilir yani yok.

JackDaniels
08-12-04, 02:54
Atatürk ister fenerli olsunnnnn, ister beşiktaşlı olsunnnn, ister sivassporlu olsun...

BA-NA-NE!

Atamdır, devletimin kurucusudur saygıda kusur etmem;

ama tuttuğu takımdan harbiden banane ya...

Atatürk'ün fenerbahçeli olduğunu sahiplenip, bir tartışma esnasında diyecek laf bulamayınca "Ama, ama, Atatürk'te fenerbahçeli ama" diyen o kadar kuş beyinli var ki...

Bunlar eziklik, komplex belirtileridir...G.Saray'ın rüyalarda bile görülemeyecek başarılarından sonra, diyecek lafları kalmadığı için ortaya çıkardıkları saçmalıklardır...

Beni ilgilendiren UEFA KUPASIDIR, TÜRKİYEDEKİ TARAFTAR SAYISIDIR,TÜRKİYE KAZANDIĞI KUPA SAYISIDIR,TÜRKİYEDE Kİ ŞAMPİYONLUK SAYISIDIR..

Atatürk fenerliymiş, apo cimbomluymuş, mehmet ali ağca pendiksporluymuş, bunlar başarısızlıklarını ötrbas etmek için, dangalakların tartıştığı konulardır...

Saygılarımla...

LuisFigo
09-12-04, 07:14
böyle bir ise kalkisan kisi vatan haini´dir...ister fb,gs,ister bjk vb takimalri tutsun....
bunlari tuttuklari takimlara göre ayirip malzeme yapmamaliyiz...
atamizin mezarda kemikleri sizlayacak valla yeter artik...