PDA

Tüm Versiyonu Göster : Böyle bir durumda ne yapardınız?

JackDaniels
20-04-06, 10:57
Mail kutuma gelmiş...

Gerçek bir anı başlığıyla, bir sitede yayınlanmış yazı...

Gerçekten çok ama çok zor ve bir o kadar komik bir durum...

:)

Arkadaşlık teklif ettiğim bayan, nihayet teklifimi kabul etmişti.

Taksim'de buluşmak üzere randevulaştık..Gelgelelim, yaz günü.. kavun ve inciri fazla kaçırmışım.. Üzerinize afiyet, malum deniz otobüsüne kendimi zor attım ! Yol boyu tuvaletten çıkamadım!..

Taksim'e çıktım, baktım daha gelmemiş.Bu arada bağırsaklar kanalizasyon şebekesi gibi..Tam etrafta tuvalete benzer bir yer aranıyordum ki hanım çıka geldi..

Bu arada biraz kaçırdım !İstiklal'de gezelim dedi, peki dedim, biraz daha kaçırdım.. Gezerken biraz daa, biraz daa derken,
altım enikonu doldu.

Bir mağazanın önünden geçerken ''ya buraya kadar gelmişken bi pantolon aliim kendime'' diye içeri daldım. Bedenime göre bir pantolon istedim. Tezgahtar denememi önerdi ama denermiyim hiç..''Lütfen paketleyin'' diyip aceleyle paket bankosundan paketi alıp çıktım..

Hatuna ''çok acıktım ben''dedim, ilk cafeye girdik..''sen otur, ben su pantolonu deniim'' diyerek acilen tuvalete koştum.

Hemen pantolla donu çıkarıp havalandırma penceresinden attım.. bağırsakları da iyice boşalttım..

Oh be! rahatlamıştım. Poşeti actım, aaa o da ne?

Bu bi kazak!! Eyvah poku yedik ! Son ümitle pencereye saldırdım, elimle arandım, attıklarım yok !! Eyvah ki eyvah!..

Yandık, rezil olcam manitaya.. dakkalar geçiyo çıkamam dışarı! Bu ara millet kapıda kuyruk tutmuş. Homurdanmalar, küfürler, bağrış, çağrış..

Ben çıkamıyorum, kapıyı tekmeliyorlar..

Cafe sahibi polisi aramış, tuvalette eroin içiyolar diye! Polis geldi, kapıyı itfayeci baltasıyla kırıp beni zorla dışarı çıkardılar!!!

Son hamle, kazakla önümü kapatabildim, ama kıçım açıkta kalmıştı...

------------------

Feci rezil bir durum :lol:

Maynard
20-04-06, 11:35
offf hakkaten çok feci durum!

valla ben kafayı tuvalatten uzatıp birinden yardım isterdim o anda biri yardım ederdi heralde :lol:

arat44
20-04-06, 13:53
ya ben bunu okumustum bir yerde... :)

inanilmaz bir olay ya...

tek yapabilecegin dogal olmak artik... :)

sonGS
20-04-06, 14:07
biraz uydurma gibi geliyor ama neyse... pantolon yerine kazak biraz saçma olmuş

20-04-06, 14:26
Ben de okumuştum bunu biraz efsane gibi geldi :)

JackDaniels
20-04-06, 14:27
Aslında yapılacak şey çok basit,

Tuvaletten arıyacaksın en yakın arkadaşını, 1 adet don ve 1 adet pantolon siparişi vereceksin olay bitecek :)

Ne gerek var polislere, itfaiye baltasına falan...

gian
20-04-06, 14:48
Direk yazış abicim bu hikaye..

UmBeRtO GS
20-04-06, 17:08
Hazırlık 2deyken bizim sınıftaki bi çocuk altına etmişti, 3-4 teneffüste öyle dolaşmıştı, sonra yeni iç çamaşırı ve pantolon getirdi ailesi, değiştirdi altını :)

Allah kimsenin başına böyle bir durum getirmesin :)