PDA

Tüm Versiyonu Göster : Forumdaki Kişisel Tartışmalar İle İlgili

gian
16-04-06, 13:14
Arkadaşlar hepimizi çok rahatsız eden, forum içerisindeki kişisel tartışmalara bugün itibariyle set çekmek adına bu mesajı yazıyoruz.

Bundan sonra, forum içerisindeki topiklerde, konudan sapıp, kişisel tartışmaya döndüren kişiler, ister admin olsun, ister çok eski bir kullanıcı, ister yepyeni bir isim; direk no post cezası alacaklardır.

Bu cezalar da tamamen yönetimin tasarrufundadır.

Lütfen dikkat edelim; forumu forum olmaktan çıkardığımızın farkına varalım ve de ona göre davranalım.

Sözlerim her bir kullanıcı için geçerlidir. Başta ben de olmak üzere.

Bilginize,

GalataSarayi.com Yonetimi

tyisik
17-04-06, 09:11
Cok guzel bir karar Cihan , forumdaki bir kac kisi boylece yaptiklari cok bilmislikten devamli olarak tartisma mevzusu yaratmaktan vazgecerler.Daha fazla uzatip yeni bir tartismaya yol acmayayim ;)

Giga
17-04-06, 16:41
bu arada bir sorum var actığımız konular neden kapatılıyor bilgi verebilirseniz sevinirim mesela ercan saatci ve türevleri konusu gibi...

Sheva
17-04-06, 16:52
Konu kapatılmadı giga, 'futbol dünyası' forumuna taşındı.. Yalnız son zamanlarda aynı şey birkaç kez daha yaşandığı için (yani topici açan kişinin topici bulamaması) bundan sonra topicleri taşınan veya bir diğer topicle birleştirilen yazarlara özel mesajla haber verilmesi doğru olur diye düşünüyorum, böylelikle bu sorunlar yaşanmamış olur..

Giga
17-04-06, 17:06
tesekkürler

JackDaniels
27-04-06, 15:40
Çağdaş cezan dolmadımı yahu :)

Maça az kaldı, rüya falan gördüysen paylaşıver...

gian
29-04-06, 23:33
Miraç cezam akşam itibariyle doldu.

Gerçekten de rüya görmüştüm; Trabzon maçı ile ilgili..

Maçtan önce de arkadaşlarla paylaştım maçta; ilk 20 dakikada Yattara'nın iki golüyle 2-0 öne geçiyordu Trabzon..Sonrasında ise uyanmıstım..Ama maalesef Yattara ilk 11 başlamamış; dolayısıyla benim rüya da baştan yatmış.. :)