Tüm Versiyonu Göster : Transfer(Olacaksa) Nereye Olmalı?
Devre arası yaklaştı,transfer beklentileri arttı...
Başkanımızın da açıklamaları(Her ne kadar inanmasak da..) da transfer yapılacağı doğrultusunda.
Sizce takıma transfer yapılması gereken en acil mevki hangisi?
Kimler alınabilir?
Neye ihtiyacımız var?
(Not:Ayrıca gitmesi ve kalması gerekenler hakkında görüş belirtilirse sevinirim.)
UmBeRtO GS
06-12-04, 14:49
Ya hücüma dönük ortasaha...
Ya da iyi bir kanat adamı lazım....
Serkan1905
06-12-04, 15:33
madem ki transfer diye topik acilmis:
internetspor.com'dan:
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen, hafta sonunda ezeli rakipleriyle oynayacakları derbi maçı kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını belirterek, ''Fenerbahçe'yi yenmek mecburiyetindeyiz'' dedi.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan
Gökşen, ligde bu sezon yaptıkları bütün maçları derbi niteliğinde oynadıklarını dile getirerek, ''Hem Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkını kapatmak, hem de 100. yılımızda hedefimiz olan şampiyonluktan uzaklaşmamak için tek hedefimiz galibiyet. Seyirci ve saha avantajımızı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz'' diye konuştu.
OCAK AYINDA TRANSFER VAR
Fatih Gökşen, ocak ayında mutlaka transfer yapacaklarını da açıklarken, Felipe'nin transferinin gündeme gelmesi ile ilgili de şunları söyledi:
''Felipe için yönetimde ferdi olarak girişim oldu. Ancak, bu oyuncunun dönmesi nasıl karşılanır bilemiyorum. Bu konuya Yönetim Kurulu'nda karar verilir. Biz Felipe'den daha hızlı ve daha ucuz bir oyuncu alacağız.'' Takip ettikleri iyi oyuncular olduğunu ifade eden Gökşen, gelecek futbolcunun hem oyuncularla iyi anlaşacağını, hem de yararlı olacağını kaydetti.
Gökşen, transferin gerçekleşmesi için bir oyuncunun da takımdan ayrılacağını vurguladı.
ÜMİT KARAN'IN DURUMU
Fatih Gökşen, takımdan ayrılmak istediği yönünde haberler çıkan Ümit Karan'ın, kendisine gitmek istediği şeklinde bir söz ifade etmediğini anlattı.
Genç futbolcuların bazen kızgınlıkla bu tür ifadeler kullanabildiğini dile getiren Gökşen, ''Ancak bana böyle bir şey söylemedi. Bunun yanında gitmek isteyen hiç kimseye de ben kal demem. Kimse de Galatasaray'dan gitmek istemez'' dedi.
TARAFTARLARA ÇAĞRI
Gökşen, sarı-kırmızılı taraftarlara da centilmenlik çağrısında bulundu.
Tribünlerde yapılan her küfürün Galatasaray Kulübü'ne ceza olarak döndüğünü söyleyen Gökşen, ''Taraftarlarımız derbi maçta takımlarını centilmence sonuna kadar desteklesinler'' diyerek sözlerini tamamladı.
kim bu acaba???
yerli bir kaleci (volkan demirel )
oyun kurucu
sol kanat
forvet
1 adet başkan
Gökşen, sarı-kırmızılı taraftarlara da centilmenlik çağrısında bulundu.
Tribünlerde yapılan her küfürün Galatasaray Kulübü'ne ceza olarak döndüğünü söyleyen Gökşen, ''Taraftarlarımız derbi maçta takımlarını centilmence sonuna kadar desteklesinler'' diyerek sözlerini tamamladı.
Imza :okey:
UmBeRtO GS
06-12-04, 15:36
yerli bir kaleci (volkan demirel )
oyun kurucu
sol kanat
forvet
1 adet başkan
aykut varken yerli kaleciye gerek olduğunu düşünmüyorum...
Kaleci ihtiyacımız olduğuna inanmıyorum. Aykutun önüne Mondragondan sonra bir başka kaleci daha koyarsak adamı küstürürüz. Türkiyede geleceği en parlak olan yerli kalecilerden bir tanesi Aykut. Bizim yıllardır süren yerli kaleci sorunumuza da uzun bir süre son verebilecek bir isim.
Bir kreatif orta saha + bir sağ kanat yeterli olacaktır. Eğer maddi sorunlarımız yoksa bir sol kanat oyuncusu alınırsa Şaş'ın yedeği olur. Ergün ve Balic den ümidi kestim ben artık.
insua ya da felipe
moriantes
uğur yıldırım
yani bir sağ kanat bir sol kanat ( bu 2 adamında oyun kurma özellikleri olacak) ve santrafor.
mondragon
cihan-song-tomas-orhan
uğur-conceicao-ayhan-insua
necati-moriantes
farkındayım biraz mütevazi davrandım ama
aga moriantes kim? yoksa mardindeki morientesimi kastediosun? mardindekiyse biraz zor aliriz...
insua ya da felipe
moriantes
uğur yıldırım
yani bir sağ kanat bir sol kanat ( bu 2 adamında oyun kurma özellikleri olacak) ve santrafor.
mondragon
cihan-song-tomas-orhan
necati-moriantes
Insua, Ugur ve Morientes..
Baskanimiz Canaydin.. Hatirlatayim dedim :)
Parma Maniac
07-12-04, 13:43
Supporter isterim, başka da bi şey istemem.. ha alacaklarsa, güçleri varsa bi sağ bek, bi de forvet olmaz değil yani..
dedik di mi genco
ne geliyosun üstüme :)
Bir tane pat kut topa vuran, iri yari, kafa hakimiyeti olan bir forvet..
Bir de Conce'nin yanina iyi bir orta saha oyuncusu.. İlla Felipe ve Gallardo tarzi bir adam olmasina gerek yok, koşsun, iyi pas yapsın ve basit hata yapmasın yeter..
Bir de Conce'nin yanina iyi bir orta saha oyuncusu.. İlla Felipe ve Gallardo tarzi bir adam olmasina gerek yok, koşsun, iyi pas yapsın ve basit hata yapmasın yeter..
Sheva,
Elimizde Saidou varya..Hatta lucescu doneminde bence cok iyi oynayan Ayhan var....Volkan'da hani fena degil yanii..
Bengü Cakmak
07-12-04, 15:13
Sağ veya sol kanat
Lukunku- Fabio Pinto- tamas :dislek:
Şaka bir yana bir sağ kanat lazım.Rommedahl' gitsek olmaz mı ki?
Aslında bir dolu futbolcu var Chivu ama bu aralar Türk takımlarının transferde ufku iyice daraldı, tamamen güney amerikalı ve afrikalı oyunculara döndü iş.. Rommedahl tutunamadı mesela Charlton'da ama dünyadan haberimiz var mı ki acaba..
Eleştirmek için söylemiyorum ama ciddi anlamda merak ediyorum acaba kulupte dünya futbolunu takip eden bir ekip var mı, yoksa menajerler önümüze ne koyarsa onu mu görüp, biliyoruz..
Deliormanlı
08-12-04, 08:52
Uzun süredir Galatasaray’da bir “ 10 numara” meselesidir gidiyor.İlla da 10 numara deniliyor.10 Numaradan kasıt play maker ise ki ben öyle algılıyorum,evet gerçekten böyle birsine ihtiyaç var.Ancaaak kanaatimce play maker den önce G.Saray’a daha çok lazım olan, elzem olan bir ÖNLİBERO (önkesici) Bana katılırsınız ya da katılmazsınız ama ben olayı öyle görüyorum.Neden mi? İlk önce: Bizde önlibero var diyenlere ,yani Ergün var,Conceiçao var diyenlere cevabım şu:Çağdaş futbolda önlibero(önkesici) olmazsa olmaz koşuldur.Birçok takım 2 önlibero ile oynarken G.Sarayda doğru dürüst biri yok. Ve bütün yük Song-Tomas ikilisine düşüyor.Allahtan onlar iyi oynuyor.İnanın iyi bir önlibero onları çok rahatlatır ve onların geriden daha iyi oyun kurmalarını sağlar.Ergün yakın zamanda önlibero oynamaya başladı ve çok da formsuz olduğundan bu işi tam olarak yapamıyor.Conceiçao bu yerin adamı,ancak onu yıllardır görmeyeli çok gerilemiş ve adeta ben artık eskisi gibi olamam diyor.
Önlibero çok önemli unsur ve o orta saha ile defans bütünleşmesini sağlarken,ciddi olarak atakları ilk kesen odur ve defanstan çıkaran top da genelde odur.Ve iyi bir önlibero yüksek pas yüzdesi ile oynar ve pas dağıtımı çok iyi olup genelde tek top oynarlar. Lütfen büyük takımlara bakın hepsinde çok iyi en az bir önlibero var.Real Madrid Başkanı Florentino Peres ne kadar yıldız transferi yaparsa yapsın eski Makelele gibi önlibero bulamazsa hepsi boşuna,Real Madrid’in esas sorunu artık orta sahada Makelele-İvan Helguera tipinde orta sahayı kontrol eden,rakibe nefes aldırmayan ve her yere yetişen ikili idi. G.Saray 2000 yılında çok büyük başarılar elde ettiyse bunda en büyük pay Hagi-Popescu-Hakan Şükür olduğu kadar o unutulmaz orta sahada,o “çin ordusunda”,yani boyu küçük yüreği büyük önlibero Suat Kaya ve 2 yılmaz yardımcısı Emre-Okan.
Onun için G.Saray’ın esas ihtiyacı en az 1 ,pas isabeti yüksek, çok iyi bir önlibero. Playmaker ve orta sahanın sağ ve soluna da birer iyi adam alınırsa o işin kaymağı olur.
Çünkü dünyada çağdaş futbolda bazı takımlar playmaker’sız oynuyorlar (mecburlar bu formata çünkü her sene bir Ronaldinho,Zidane,Hagi çıkmıyor) ama önliberosuz yok gibi. Belki de bir tek Real Madrid , bu kadar yıldıza rağmen onun da durumu ortada. Çünkü Barça ile Real Madrid arasında tek fark şu anda önlibero farkı, o da yetiyor. Çünkü Real de bir Xavi yok!
Ama genelde Playmaker oynayanların oyunu göze çok daha hoş geldiğinden onlar ilk plandadır ve onlar aranır.Ama realiteyi de göz ardı etmeye gelmez.
Sizin fikriniz ne bu konuda?
Saygılarımla,
Hocam Galatasaray'a bir önlibero lazımdır, ama Galatasaray kesinlikle bir ön-libero almamalıdr. Zira klüp Conce-Saidou-Petre-Batista vs gibi çok kısa süre içinde aldığı birçok yabancı ve yerli ön-liberodan fayda sağlayamamıştır. Bu da göstermektedir ki klüpte transferi yapan insanlar faydalı bir ön-libero bulamıyorlar ve getirilecek yeni bir ön libero para israfından başka bişey olmayacak.5 kere 10 kere baltayı taşa vurmuş insanlarıbn 11 de başarıyı bulmaları istatistiksel olarak çok düşük bir ihtimaldir...
Almanya ve Hollanda'da yaşayan arkadaşlara:
*Hertha Berlin'li Malik Fathi'yi yakından seyreden var mı?Solbek problemimizi çözebilir mi?
*PSV'de oynayan İbrahim Afellay ve Othman Bakkal ile Heerenveen'li Oğuzhan Türk hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
insua ya da felipe
moriantes
uğur yıldırım
mondragon
cihan-song-tomas-orhan
necati-moriantes
ulan yönetim yap şu transferleri bitsin şu iş be. 10 milyon $ a biter bu transferler ama bu takımı yaratırsan seni sonu 1 kuruş harcamana gerek kalmaz. en fazla defansa 2 kişi alırsın kapatırsın transferi.
nistelrooy10
18-12-04, 22:29
bir forwet gerekli kesinlikle.+top yapan biri tek ihtiyacımız bunlar bide uğur yıldırım :okey:
M.Yasin Cakmak
19-12-04, 08:17
Lig bitti, acele etmemiz lazım. Ersen'i alsak hiç fena olmaz. Hakan'ın yerini doldurur fazlasıyla.
bir oyun kurucu ve zafer biryol.
karan baliç saidoo ibrahim ve suat yolcu gibi.
bu adamların hepsi talipleri olacak adamlar. bakın görün bu beceriksiz yönetim bu adamlardan ne para kazanabilecek ne takasta kullanabilecek.
gerçi adamlara hiç şans vermediği için karan suat ve ibrahim konusunda ve her zaman hasandan verimli olabilecek baliçin harcanması konusunda haginin üstün başarılarını anmamak yanlış olur.
Forvet forvet diye tutturduğum ve yönetimin de parasının olmadığını bildiğim için Zafer Biryol'u dikkatle izledim fener maçında.. Penaltı kaçırması ile kesinlikle alakası yok ama bir kez daha hiç beğenmedim bu oyuncuyu..
Ama mesela bjk'ye de gol atan Liege'li Bangoura bile bizim işimizi görür bence.. Türkiye liginde defanslar genelde fizik olarak Avrupalı oyunculara göre daha zayıf olduğu için bu açıdan da üstünlük sağlar.. Adam belçika'da atıp duruyor golleri, aslında düşünmemiz gereken bir alternatif..
Şampiyonluk iddiamız sürerse Conce ligin sonuna kadar orta sahada istikrarlı oynar ama yanına oynayacak adam eksikliğimiz var bence.. Volkan o mevkide gerekeni yapamıyor, orta sahaya da bir transfer iyi olur..
KanalTurk^te Gokmen Ozdemir'in soyledigine gore; Hagi öncelikle 4 aydır para alamayan oyuncuların parasının odenmesini istemis..Eger odenırse o zaman transfer yapabiliriz demis..Bu amacla da 13 kisilik bir liste sunmus Canaydın'a..Sol kanatta hızlı bir cizgi oyuncusu, bir golcü ve oyun kurucu transfer edilmek isteniyormus...Bu amacla 6 gündür Monaco da para arayan Canaydın da gerekli parayı bulmus ve donuyormus..Jorginho ise Hagi'nin verdigi listede olmayan, yonetimin temasa gectigi bir oyuncuymus..Baliç, Suat Usta, İbrahim Yavuz gonderilecekmis..Hagi Karan da gonderilsin demis, ama baskan simdilik karsı cıkıyormus..
Ben bir ara yazmıştım, bu sene maaşlarla ilgili hiç haber duymuyoruz heralde mali durumda bir gelişme var gibisinden birşeyler ama son birkaç haftadır aksi yönde haberler çıkmaya başladı.. Oyuncuların 2-3 ay gibi bir süredir paralarını alamadıkları ama buna rağmen birbirlerine söz verip bunu mesele haline getirmediklerini okudum..
Hagi'nin önce alacakların ödenmesi isteğini ise mantıklı buldum, gönlüm razı olmasa da.. Hepimiz transfer istiyoruz ama takımda bu yönden hassas olan dengeleri bozacaksa, oyuncuların alacakları dururken yeni oyuncuya para ödencekse zaten hiç yapmayalım o transferi, faydasından çok zararı olur..
Bir de soyle bir sey konusuluyor, bazı oyuncular az da olsa paralarını alıyor, bazıları ise hic alamıyormus..
Gokmen Ozdemir, yoneticiler ellerini cebe atıp 250-300 bin dolar tutan Fenerbahce macı primlerini belki hafta arası dagıtsalardı, en azından Denizli macı oncesi yonetimin de futbolcular kadar yuzuncu yılısahiplendigini gosterirlerdi, ama bunu bile yapmadılar dedi ki; tam anlamıyla katılıyorum..
Parma Maniac
21-12-04, 02:29
Bir de soyle bir sey konusuluyor, bazı oyuncular az da olsa paralarını alıyor, bazıları ise hic alamıyormus..
Gokmen Ozdemir, yoneticiler ellerini cebe atıp 250-300 bin dolar tutan Fenerbahce macı primlerini belki hafta arası dagıtsalardı, en azından Denizli macı oncesi yonetimin de futbolcular kadar yuzuncu yılısahiplendigini gosterirlerdi, ama bunu bile yapmadılar dedi ki; tam anlamıyla katılıyorum..aman deme gian.. kesin Sukur bütün paraları alıyor, diğerlerine bırakmıyor gibi yorumlar yapılır şimdi :lol:
Gokmen Ozdemir, yoneticiler ellerini cebe atıp 250-300 bin dolar tutan Fenerbahce macı primlerini belki hafta arası dagıtsalardı, en azından Denizli macı oncesi yonetimin de futbolcular kadar yuzuncu yılısahiplendigini gosterirlerdi, ama bunu bile yapmadılar dedi ki; tam anlamıyla katılıyorum..
O olmamış gerçekten, bir de Fatih Gökşen maçtan önce çıkıp pişkin pişkin 'kazansınlar kendileri belirlesinler primi' demişti.. Bu sene için sevdiğim, sevmediğim her futbolcunun forma aşkıyla oynadığından adım gibi eminim ama yönetimin de böyle konulara biraz daha duyarlı yaklaşması lazım.. Sadece futbolcunun sırtını sıvazlamakla olsa bu işler, o kerli ferli yöneticilere ne gerek var..
karan baliç saidoo ibrahim ve suat yolcu gibi.
bu adamların hepsi talipleri olacak adamlar. bakın görün bu beceriksiz yönetim bu adamlardan ne para kazanabilecek ne takasta kullanabilecek.
gerçi adamlara hiç şans vermediği için karan suat ve ibrahim konusunda ve her zaman hasandan verimli olabilecek baliçin harcanması konusunda haginin üstün başarılarını anmamak yanlış olur.
buyrun baliçle basladik bedava adam saçmaya. adamlar balici suati istiyor iste kiralik sinanla beraber 300-500 daha ver al altani bari. ama nerde o kabiliyette yönetici onlar para vermeden adam yolladiklarinda kendilerini basarili sayiyorlar
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to