PDA

Tüm Versiyonu Göster : Felipe geri mi geliyor?

seyko
05-12-04, 21:29
FELİPE, G.Saray'a dönüyor... 10 numara arayışlarını sürdüren Galatasaraylı yöneticiler, görüştükleri eski futbolcuları Felipe ile prensipte anlaştılar. Galatasaraylı yöneticiler Teknik Direktör Hagi'nin de olumlu görüş belirtmesi üzerine, Brezilya Ligi'nde top koşturan Felipe ile temas kurup, teklifte bulundular. Brezilyalı futbolcunun da G.Saray'dan gelen çağrıya olumlu baktığı ifade edildi. 100. yılda mutlak şampiyon olmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılıların, Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselen Felipe'yi kadrolarına katarak hedeflerine ulaşmayı planlıyor. Galatasaray'ın Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde kadrosuna birkaç isim daha katacağı ancak şimdilik bunun sır gibi saklandığı belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar, Teknik Direktör Hagi'nin raporu doğrultusunda yeni bir kadro oluşturacak.

keskeee, ama balon haber gibime geliyo :(

Sheva
05-12-04, 21:32
Cyba pazar aksaminin bir vakti nerden buldun bu haberi onu da yazsaydin ya..

UmBeRtO GS
05-12-04, 21:32
keşkeeee
oof of süperdi felipe ya süper...

seyko
05-12-04, 21:33
cuma gününde aksam gazetesinde yayinlanmis (infaz'da gördüm simdi)...

Sheva
05-12-04, 21:34
O zaman hem balon hem eski haber..

seyko
05-12-04, 22:29
sansar su anda diyo, galatasaray felipeye teklif götürmüs ve felipe evet demis, ocakta geri gelecekmis parasal konular hal olursa.... hadi bakalim hayirlisi...
bu ayinin dedigi cogu sey dogru oluyo, nerden biliosa artik...

Sheva
05-12-04, 22:39
Şansal diyorsa en azından böyle bir düşünce vardır yönetimin kafasında.. (gerçi aksam'ın spor haberlerini de aynı ekip hazırlıyor, ona laf edip bunu onaylamam pek mantıklı olmadı ya neyse :))

Takım içinde aynı ülkeden yabancılar olması verimlerini artırıyor buna şüphe yok.. Yanında bir de Nobre tarzı bir oyuncu getirse, 3 brezilyalı çok iyi olur bence..

Yalnız daha once de yazmistim, Acun Felipe ile brezilya'da roportaj yapmisti, adamin kesinlikle donmeye niyeti yoktu.. Su an oynadigi takimin ligdeki durumu cok kotu ama yine de nasil ikna ederler bilemiyorum..

seyko
05-12-04, 22:40
Acun Felipe ile brezilya'da roportaj yapmisti, adamin kesinlikle donmeye niyeti yoktu..

kovuldugundan sonra 1 ay bile gecmemisti o "tesadüf" plajdaki bulusma, bende kovuldugum yere geri dönmek istemem hemen ;)

Parma Maniac
05-12-04, 22:42
Şansal diyosa doğrudur derim ben..:dislek:

JackDaniels
05-12-04, 22:55
Arif gibi bir golcüyü!!! Gol kralı yapmadı mı bu adam???

Ne ara paslar atardı Arif'e yaaaa...

Gelsin vallahi...Arif gibi bi adama 21 gol attıran adam (yanılmıyorum inşallah)

Necati gibi süper golcüye 50 gol attırır heralde...

05-12-04, 23:14
Arif ondan bir sene önce o kadar gol atmıştı.. Ama Felipe varken de ilk 7 haftada 8 gol mü ne atmıştı Arif daha sonra anlamsız kesilmişti falan filan gerisi malum..

gian
05-12-04, 23:40
Şansal haber kesinlikle dogru dedi..Ama gerceklesir mi gerceklesmez mi bilemem..Sadece bildigim Felipe'nin dönmeyi kabul ettigi, hatta cok unlu bir menajerin Galatasaray adına Brezilya'ya gittigi ve de parasal konularda bazı pürüzlerin kaldıgını soyledi..

Parasal konularda kesin batırırız isi..Ama benim bastan beri hayalim tekrardan Felipe'dir..Bilmiyorum ama benim futbol gorusume gore mukemmel bir oyuncudur Felipe..Hatta Alex'ten de yetenekli oldugunu dusunuyorum..Alex'in artısı daha basit oynaması..Tek pası gerektiginde yapması..Felipe biraz daha artistik bir oyuncu..Ama yetenklerini sadece Ronaldinho ile karsılastırabilirim..

İnsallah olur..Ben cok heyecanlandım bu habere..

Sheva
05-12-04, 23:52
Madem transferde kalan tek puruz maddi (ilk devre 2 veya 5 puan farkla biterse her turlu asariz maddi limitleri transfer icin) Alex-Felipe karsilastirmasi icin dogru bir zamandir cunku gorunuse bakilirsa transferin 50-50 bir olasiligi var..

Alex ve Felipe'yi cok fazla acidan benzetiyorum, ikisinin de kucuk arti ve eksileri var birbirlerine gore.. Alex'in daha kuvvetli sutu var ve duran toplarda daha etkili bir oyuncu.. Felipe ise oyun icinde daha aktif, son derece iyi pas dagitan ve arkadaslarini pozisyona sokan bir oyuncu.. Yalniz sutunun zayifligindan dolayi gerek gol bolgelerinde gerekse duran toplarda cok da etkili degil..

Felipe gelirse nasıl oynar deseler, tek kelime ile sov yapar derim.. Cok mu faydali olur orasini bilemem ama takimin oyununa renk katacagina, tribunlere her mac 3-4 bin arasinda seyirci ekleyecegine ve 100. yil coskusunu bize hissettirecegine kalibimi basarim..

Benim gonlum ve mantigim, bonservisi ve kendi ucreti cok ucuk degilse alinmasindan yana.. Gercekten de futbol keyfi acisindan boyle bir oyuncuya cok ihtiyacimiz var..

Parma Maniac
06-12-04, 00:03
Alex daha iyi topçu bence genel olarak, takım oyununa daha yatkın hücum anlamında ama Felipe'yi izlemek daha keyifli.. zaten milli takımda da birbirlerinin yedeği bunlar.. Alex oynuyor ama oynadığı zaman.. inşallah gelir..

chivu
06-12-04, 00:42
Vallahi düşüncelerim hiçbirinizin yanından bile geçmiyor.Felipe'nin tekrar bu formayı giymesi klüp yönetiminin bittiği andır. Adam devre arasında kaçsın, verdiğin 3.5 milyon dolar çöpe gitsin, bi de üstüne tazminat davası açsın mahkeme kapılarnda sürün. Herkese yakınsın paramı vermediler diye, bir daha oyuncu getirmeye çalışırken göbeğin çatlasın. Bi de üstüne "dön nolur" diye adamın peşinden koştur. Vallahi bravo.. Bu kadar amatörce yönetildiğimizin ispatını görmektense 10 numara olamdığı için şampiyon olamamayı tercih ederim.Ki açıkçası Felipe gelse bile şampiyonluğu etkileyebileceğini sanmam...

Serkan1905
06-12-04, 00:45
gerceekten felipenin geri dönecegini duymak insani heyecanlandiriyor.

ama yukarida da belirtildigi gibi; felipeye istenilen 5 milyon dolar sa bizimkiler 1 milyon teklif eder. derken :bomba:

Sheva
06-12-04, 00:51
Chivu Felipe'ye kacti diyerek acaip polemiklere sevk ettin beni ama ortada fol yok yumurta yokken acmayalim simdilik eski defterleri ;) Is ciddiye binerse o zaman konusuruz kacti mi ayrilmak zorunda mi birakildi..

chivu
06-12-04, 01:57
Hehe, çok polemikçiyimdir üstünüze afiyet... Münazaradan kalma...

Şaka bi yana derdini anlamakla beraber,kontartının ortasında gidip bi daha geri gelmeyen adam kaçmıştır, hoca sorunu bilmemne gibi lamı cımı yoktur teknik olarak.Oturur uzun uzun da tartışırız istersen...

Sheva
06-12-04, 02:16
Hele bir gelsin oynamaya baslasin da, gecmiste nasil yanlis oynatildigi basta olmak uzere cok konuda tartisiriz artik Chivu ;)

gian
06-12-04, 02:17
En az 20 sayfa da sizden beklerim ama :)

kral1905
06-12-04, 02:21
cihan ikinci cild icin niyetlenme abi cikmaz o kadar..

felipe gelse daha ne bu arada, sanki etik olarak bu yonetim bundan kat kat buyuk yanlislar yapmadi mi simdiye dek:)

JORDAN
06-12-04, 02:51
Felipe defalarca kesinlikle bir daha Turkiyeye donmeyecegi konusunda aciklama yapmisti diye soylentiler vardi.Yani cok ama cok kucuk bir ihtimal.Olur da oyle bir ihtimal ortaya cikarsa nasil guvenicez bu adama bilmiyorum...

chivu
06-12-04, 04:13
Hocam etik olarak değil bu yanlış zaten profesyonel olarak... Eğer FIFA'lık olduğunuz, prestij kaybettiren bi adamın peşinden koşarsanız bu "evet, bu adam haklıdır eşşekliğimi bağışlayın" demektir. Ve profesyonel hayatta çalışanının önünde bu denli küçük düşen bir işvereni kimse takmaz. Siz bir patron olsanız işyerinizden "Hepinizin Allah belasını versin.Tazminat davası açıyorum size " diye ayrılan bir işçiye "ne olur dön" diye debelenir miydiniz peşinden?

LuisFigo
06-12-04, 04:18
conceicao iknna eder felipeyi

M.Yasin Cakmak
06-12-04, 04:24
Gelirse hakikaten çok büyük süpriz olur. Onca olaydan sonra...

soprano79
06-12-04, 09:13
Felipe’yle dönüş pazarlığı
ARA transferde kadrosuna takviye yapmak isteyen Galatasaray, özellikle eski futbolcusu Felipe üzerinde duruyor. G.Saray’da Fatih Terim tarafından beğenilmeyerek gönderilen Brezilyalı futbolcu, Cimbom’a yeniden yeşil ışık yaktı. G.Saray’ın, Flamengo’da kiralık oynayan ve Santos takımıyla sözleşmesi 2 hafta sonra bitecek olan Felipe’yi bonservis bedeli ödemeden transfer etmek istediği, Brezilyalı yıldız futbolcunun da yıllık 4 milyon dolar istediği öğrenildi. Sarı kırmızılılar pazarlıkta 2.5 milyon dolara kadar çıktı. G.Saray’da bazı yöneticilerin bu Felipe’nin alınmasına karşı çıktığı, ancak Başkan Özhan Canaydın’ın da transfere onay verdiği öğrenildi.

Kaynak : Hürriyet Gazetesi

cozker
06-12-04, 11:59
Önümüzdeki hafta sonu NTV'de yayınlanacak olan football mundial programında kısa bir Felipe belgeseli hazırladıklarını duyurdular gectigimiz hafta sonu.. Anons olarakta "Felipe sihirbazı" dediler :). Merakla bekliyorum o programı, hele o zamana kadar transfer kesinlesmis olursa daha bir zevkle izlenir :).

Sovereign
06-12-04, 13:29
Felipe gelirse Hakan Şükür ya da Necati'den biri muhtemelen yedek kalacak...

Büyük olasılıkla da Necati...

Ya da sağ kanatta oynayacak...

JackDaniels
06-12-04, 14:40
------------------Mondi-------------------------

Cihan------Song------Tomas------Orhan Ak

Sabri----------Conceciao--------- Şaş

----------------Felipe-----------------------

Şükür-------------Necati

Parma Maniac
06-12-04, 14:41
Felipe gelirse Hakan Şükür ya da Necati'den biri muhtemelen yedek kalacak...

Büyük olasılıkla da Necati...

Ya da sağ kanatta oynayacak...Sovereign bence Felipe ya da bu tip bi adam gelirse Hagi sistem değişikliği yapar.. Felipe'yle 4-4-2 oynanmaz çünkü.. onu forvet arkası oynatıp gerisine 3 savaşçı adam koyar.. bu durumda Baliç(kesin) ve Hasan yedek kalabilir..

Sovereign
06-12-04, 14:56
Dediğin de olabilir Parma...

Ama ben Hagi'nin orta sahayı tek bir defansif orta saha oyuncusuna emanet edip,maçlara böyle çıkacağına inanmıyorum.(Çıkarsa da sonumuz FB'nin CL'deki hali gibi olur.)Üstelik bu sistemi yerleştirmek için bu kadar çaba sarfettikten sonra bu kadar kolay da vazgeçeceğini de sanmıyorum.Üstelik çok da riskli bence herşeye baştan başlamak.Bu bir projeye başlayıp yarısına kadar başarıyla geldikten sonra bütün kağıtları yırtıp projeye yeniden başlamaya benziyor.

Hagi'nin de futbolu kanat adamları üzerinden oynadığını düşünürsek Hasan Şaş'ın da yedek bırakılacağını pek sanmıyorum.Baliç zaten bundan sonra pek şans bulamayacak gibi.Bu durumda defansif zaafiyet göstermemek açısından bu 3 kişi(Hakan,Necati ve Felipe) sahada yer alsa bile görev yerleri değişecek büyük ihtimalle.Misal Necati sağ kanatta oynar eğer Felipe gelirse...

Not:Felipe'nin futbol anlayışı ve futbol karakteri açısından da endişelerim var.Brezilya Ligi'ni ve Felipe'yi seyreden biri olarak söylüyorum bunları.Bize ve oyunumuza pek katkısı olacağını düşünmüyorum.

cozker
06-12-04, 15:01
Felipe bizdeyken 1 macta sol acik oynamisti.. Deplasmanda 3-1 kazandigimiz Denizlispor macinda.. Ve bence Galatasaray'daki en iyi maclarindan biriydi o mac. Paramparca etmisti Denizli'nin sag kanadini. Zaten Felipe icin ideal mevkisi sol aciktir denir.. Bilemiyorum belki Felipe'yi solda Hasan Sas'i sagda kullanabilir Hagi..

Sovereign
06-12-04, 15:11
Felipe bizdeyken 1 macta sol acik oynamisti.. Deplasmanda 3-1 kazandigimiz Denizlispor macinda.. Ve bence Galatasaray'daki en iyi maclarindan biriydi o mac. Paramparca etmisti Denizli'nin sag kanadini. Zaten Felipe icin ideal mevkisi sol aciktir denir.. Bilemiyorum belki Felipe'yi solda Hasan Sas'i sagda kullanabilir Hagi..

Brezilya Ligi özellikle defansif anlayış ve fizik gücü açısından çok kötü bir lig.Hatta dünyadaki en kötülerden birisi bence.Düşünün ki şu gördüğümüz dokununca düşen,ikili mücadeleye girmeyen.kademe ve defans nedir bilmeyen Felipe'nin Brezilya'da biraralar solbek oynadığı rivayet olunur.Nitekim FB aldığı solbek Fabiano da bunun bir nevi kanıtı bence.

Bu bakımdan Felipe'nin bu futbol anlayışıyla sol açık oynaması da çok zor bence.Çünkü adam maç boyunca ne o kadar çok bindirme yapabilir,ne de solbeke yardımcı olmak için defansa gelebilir.Baliç'ten beter olur orda...

Serkan1905
06-12-04, 15:18
Felipe’yle dönüş pazarlığı
ARA transferde kadrosuna takviye yapmak isteyen Galatasaray, özellikle eski futbolcusu Felipe üzerinde duruyor. G.Saray’da Fatih Terim tarafından beğenilmeyerek gönderilen Brezilyalı futbolcu, Cimbom’a yeniden yeşil ışık yaktı. G.Saray’ın, Flamengo’da kiralık oynayan ve Santos takımıyla sözleşmesi 2 hafta sonra bitecek olan Felipe’yi bonservis bedeli ödemeden transfer etmek istediği, Brezilyalı yıldız futbolcunun da yıllık 4 milyon dolar istediği öğrenildi. Sarı kırmızılılar pazarlıkta 2.5 milyon dolara kadar çıktı. G.Saray’da bazı yöneticilerin bu Felipe’nin alınmasına karşı çıktığı, ancak Başkan Özhan Canaydın’ın da transfere onay verdiği öğrenildi.

Kaynak : Hürriyet Gazetesi

Pardon ama, OHA.. yilda 4 milyon dolar..

yani adam bizde 5 sene oynasa 20 milyon dolar :cene:

ne yapmis bu adam.

bu benim midemi bulandirdi acikcasi. ne bizde bu para var, ne de bu adamin para almadan oynayacagi..

yani gelse, 6 ay sonra bir sürü dedi kodu cikar, parasini alamiyor, mutsuz vs. vs. sonra da ceker gider...

soprano79
06-12-04, 16:11

Bence güzel fikir harika olur. :okey:

Sheva
06-12-04, 19:59
Felipe'nin maclarini takip etmiyorum ama bazi kaynaklarda su an hala sol bek-sol acik oynadigi gosteriliyor.. Tabi bunun icine fizik guc/mucadele ve brezilya liginde oynanan daha az tedbirli futbol dahil edilirse, Turkiye'de bu mevkide zorlanabilmesi mumkundur ama kesinlikle olmaz da diyemeyiz sanirim gormeden..

Bununla birlikte Sovereign senin onerdigin sistem heralde su an Fener'in Alex'i kullandigi yer yani forvetin hemen arkasi ve onunde bir santrfor.. Bize gelirse dogrudur bu sistem Hakan'la uygulanir ancak boyle bir ikiliden kesinlikle verim alacagimizi dusunmuyorum.. Alex forvet oynamaya Felipe'den cok daha yatkin bir oyuncu, Felipe'den o mevkide benzer seyler beklersek bence hayal kirikligi olur..

Geriye kaliyor her zaman bahsettigimiz 10 numara mevkii yani orta sahada hucuma donuk oynayip oyun kuran futbolcu.. Bu rolde de Felipe'nin mucadele eksikligi ortaya cikacaktir (en azindan gecmiste oyle degerlendirildi) ancak dusunulurse bu konuda Volkan'da cok da eksik olacagini dusunmuyorum..

Felipe'nin oynamasi dusunulebilecek 3 mevkide de bu gibi sorunlar var goruldugu gibi.. Bunlardan hangisinin ona ve takima en iyi sekilde uyacagini kestirmek zor ancak ortada oyle 4 milyon dolar civari paralar donmuyorsa ben kesinlikle alinmasindan yanayim..Her nerede oynarsa oynasin, takimda o mevkide su an oynayan oyuncuya nazaran daha fazla katki saglayacagini dusunuyorum..

Genco
06-12-04, 20:13
Felipe'nin takimi Brezilya liginde kume dusme hattinda degil mi ?

ÖNDER RB
07-12-04, 12:49
bana göre felipeden verim alınabilecek en uygun şekil onu hagi gibi oynatmak. yani dışardan bakınca sol kanat gibi gözükecek ama saha içinde tamamen özgür olacak.

ama bunun için okan-suat-emre-hagi orta sahasının benzeri kurulmalı felipe haricindeki 3 kişi 8 ciğerli olmalı. mevcut içinde bu iş zor. uygun gözüken sabri-conce-saidoo üçlüsü ama bana göre sabri ve saidoonun bu takımda yeri olmamalı. felipe gelecekse onu oynatacak bölgelerdeki eksikler iyi saptanmalı ona göre transfer yönlendirilmeli.

ÖNDER RB
07-12-04, 12:54
bu arada gitmesi konusunda tamamen felipeye hak veriyorum. ben de olsam giderdim. hem yanlış yerde oynatılacağım hem tarzımdan farklı oynamaya zorlanacağım hem iyiyken kesik yiyeceğim hem de her maçtan sonra günah keçisi ben olacağım. kalsam manyak derler.

ama gittikten sonra işin dava boyutu beni de rahatsız etmiyor değil.

ultrAs_52
07-12-04, 13:53
------------------Mondi-------------------------

Cihan------Song------Tomas------Orhan Ak

Sabri----------Conceciao--------- Şaş

----------------Felipe-----------------------

Şükür-------------Necati

Budur :okey:

Sheva
07-12-04, 14:10
Aksam spor haberlerinde Fatih Gökşen 'Felipe'den daha iyi ve daha ucuz oyuncularla görüşüyoruz' dedi ama bana dolaylı yoldan Felipe'ye bir mesaj gibi geldi.. Yukarıda yazıldığı gibi önerdiğimiz ve Felipe'nin istediği ücret arasında fark var ve ona bir gönderme yapılmış bence..

Gökşen'in açıklamasının tam metni de şu şekildeymiş, Hürriyet'ten:
------------------------------------------------

Fatih Gökşen, ocak ayında mutlaka transfer yapacaklarını da açıklarken, Felipe'nin transferinin gündeme gelmesi ile ilgili olarak, “Felipe için yönetimde ferdi olarak girişim oldu. Ancak, bu oyuncunun dönmesi nasıl karşılanır bilemiyorum. Bu konuya Yönetim Kurulu'nda karar verilir. Biz Felipe'den daha hızlı ve daha ucuz bir oyuncu alacağız. Transferin gerçekleşmesi için de bir oyuncu takımdan ayrılacak” dedi.

------------------------------------------------

Gönderilecek dediği oyuncu da Petre olsa gerek..

PS. Hoşgeldin Ultras :)

sigara69
07-12-04, 14:56
Antremanda sigara icen,kimseyi takmayan,en buyuk futbolcu benim havasinda oynayan oyuncuyu istemem..

Geri donmesin...

chivu
07-12-04, 16:09
bu arada gitmesi konusunda tamamen felipeye hak veriyorum. ben de olsam giderdim. hem yanlış yerde oynatılacağım hem tarzımdan farklı oynamaya zorlanacağım hem iyiyken kesik yiyeceğim hem de her maçtan sonra günah keçisi ben olacağım. kalsam manyak derler.
-----------------------------------------------------------------------------------
Önder abi sen yapma bari...İş güç sahibi çalışan adamsın.Böyle bir prfesyonellik anlayışı var mı? Ne rahat iş valla, hem kafana göre oynama izin verecekler, hiç kimse ağzını açmayacak, hoca nerde durmak istiyosan orda durmana izin verecek bir de üstüne 2.5 milyon dolar verecekler...Yağma Hasanaın böreği valla... Peki sen iş yapacaksın,nerde profesyonellik?Şimdi o vakitler Hasan'da çıkıp "Felipe'nin bu şekilde oynaması benim tarzımı bozuyor,hep benim kaçacağım yerlerde bekliyor, ben gidiyorum " dese afferin hasan ,yolun açık olsun mu diyecektiniz burada. Durum dediğiniz gibiyse takımlar neden milyonlarca para döküyor teknik direktöre takıma oyuncu alıp peşine de "herkes kendi bildiği gibi oynasın, tarzınızı bozmayın " demek varken. Bi kondüsyoner tutarsın ooh ne rahat...
Önder abi en basiti çalışıyosun. İşe "bu benim tarzım karışırsanız giderim haa" diyip de başında sarık üstünde kaftanla veya da adem baba gibi bir tane yaprak koyup gidebilir misin? Ne derler adama?

Sheva
07-12-04, 17:16
Chivu Onder abi'nin söylediklerine bir de ilk aydan sonra parasını alamamayı ve parayı ödemeyen yönetimin ayrı bir cinlik yapıp bu adamın sözleşmesine 3 ay paranı alamazsan serbest kalırsın maddesi koydugunu ekle..

Hem medya ve hocanın elinde oyuncak olucam, hem her an gönderilebilirim diye param ödenmeyecek, hem de bundan dogan kanuni hakkımı kullanmayıp beklemeye devam edicem.. Aman istemem o kadar aptal futbolcuyu..

chivu
07-12-04, 17:38
Hocam para kısımlarına girmiyorum, kontratı ve olayı görmeden bişi diyemem...Ama medya oyuncak bilmemne profesyonel dünyada boş şeyler...Diğer oyunculara başka medya mı var..Üstelik işyerinizde müşteriler arkasında konuşuyor diye işi bırakan çalışan gördünüz mü? Paranı alıyorsa karşılığını vereceksin bu kadar basit.
Üstelik öyle ya da böyle mahkemelik olduğun bir çalışanının peşinden geri dön diye koşturan bir yöneticiyi kimse takmaz daha sonra...

ÖNDER RB
08-12-04, 10:24
Önder abi sen yapma bari...İş güç sahibi çalışan adamsın.Böyle bir prfesyonellik anlayışı var mı? Ne rahat iş valla, hem kafana göre oynama izin verecekler, hiç kimse ağzını açmayacak, hoca nerde durmak istiyosan orda durmana izin verecek bir de üstüne 2.5 milyon dolar verecekler...Yağma Hasanaın böreği valla... Peki sen iş yapacaksın,nerde profesyonellik?Şimdi o vakitler Hasan'da çıkıp "Felipe'nin bu şekilde oynaması benim tarzımı bozuyor,hep benim kaçacağım yerlerde bekliyor, ben gidiyorum " dese afferin hasan ,yolun açık olsun mu diyecektiniz burada. Durum dediğiniz gibiyse takımlar neden milyonlarca para döküyor teknik direktöre takıma oyuncu alıp peşine de "herkes kendi bildiği gibi oynasın, tarzınızı bozmayın " demek varken. Bi kondüsyoner tutarsın ooh ne rahat...
Önder abi en basiti çalışıyosun. İşe "bu benim tarzım karışırsanız giderim haa" diyip de başında sarık üstünde kaftanla veya da adem baba gibi bir tane yaprak koyup gidebilir misin? Ne derler adama?

şimdi şöyle açıklayayım. ben pazarlamacıyım sektörümünde en iyilerindenim. bunun ben de farkındayım beni çalıştırmak isteyecek adam da farkında. bunun için başka bir şirkette işe başlarsam ve bu adamlar beni muhasebede çalıştırmaya kalkıp bir de sürekli başarısız diye piyasaya lanse ederlerse ben çeker giderim kardeşim.

yani felipe bu ben felipeyi galatasaray haricinde de seyrettim koşmuyor top ayağına geldiğinde oynuyor. ama sen bu adama koşacaksın savunma yapacaksın diye baskı yaparsan adam da dolayısıyla kötü oynarsa ve her maçtan sonra basın toplantısında bu adamı ortaya atarsan bu adam da gider normal olarak.

tek düşündüğüm ben bu şirketten giderken hadi eyvallah der gidermiydim ulan siz bana bunları ettiniz ben de fitil fitil burnunuzdan getireceğim deyip mahkemeye gidip haklarımı mı arardım bilemiyorum.

Bengü Cakmak
08-12-04, 10:27
Felipe iyi oyuncu ama bence uyum sorunu yasiyor... ve hatirlarsak söylendigi gibi de kendi isteyinle ayrilmisdi... bu yüzden bence böyle bir transfer imkansiz... cünkü kendi isteginle giden birdaha geri gelmez yada GS getirmez diye düsnüyorum.

chivu
08-12-04, 10:53

şimdi şöyle açıklayayım. ben pazarlamacıyım sektörümünde en iyilerindenim. bunun ben de farkındayım beni çalıştırmak isteyecek adam da farkında. bunun için başka bir şirkette işe başlarsam ve bu adamlar beni muhasebede çalıştırmaya kalkıp bir de sürekli başarısız diye piyasaya lanse ederlerse ben çeker giderim kardeşim.

yani felipe bu ben felipeyi galatasaray haricinde de seyrettim koşmuyor top ayağına geldiğinde oynuyor. ama sen bu adama koşacaksın savunma yapacaksın diye baskı yaparsan adam da dolayısıyla kötü oynarsa ve her maçtan sonra basın toplantısında bu adamı ortaya atarsan bu adam da gider normal olarak.

tek düşündüğüm ben bu şirketten giderken hadi eyvallah der gidermiydim ulan siz bana bunları ettiniz ben de fitil fitil burnunuzdan getireceğim deyip mahkemeye gidip haklarımı mı arardım bilemiyorum.

Hiç bir yere gidemezsin Önder abi! Yaptığın kontrat var, öyle aklına estiğinde kalkıp başka firmaya geçersen, açılan davanın haddi hesabı olmaz.Ha sadece ne zaman gidebilirsin? Paranı alamıyorsan...O durumda, bir taraf kontrat hükümlerini ihlal ettiği için sen de ihlal edebilirsin.Ha yine mahkemelik olursunuz ama büyük ihtimalle sen kazanırsın. Ya dediğim gibi, madem hocaların ellerinde oyuncuyu istediği şekilde adapte etme yetkisi yok ,bu durumda oyuncu basıp gidiyor, neden o kadar para veriliyor teknik direktöre... Bi kondisyonerle bütün takımlar oynar.

En basiti futbola geri gelirse, Hagi Cihan'ı sağ bek oynatıyor bu sene.Eğer cihan oraya uyamyıp da kötü fıtbol oynasa peşine de basıp Fener'e gitse bu forumda ne konuşulurdu??

Sonuç: Eğer siz haklı bile olsanız(Yani Felip basıp gitmekle haklı bile olsa) sonuç değişmez. Bir işverenin iş akdini fesettiği ve mahkemelik olduğu bir çalışanının peşinde "nolur geri gel" diye dolanması tamamen işbilmezliktir ve şirkete imaj kaybettirecektir.Siz hiç görevden ayrılırken şirketiyle davalık olan bir CEO'nun 2 yıl sonra yalvar ayakara ederinin 2 katına geri getirildiğini gördünüz mü??

Serkan1905
08-12-04, 15:43
Hagi bu adami da ADAM eder.. gelirse tabi :)

buna inaniyorum...

Serkan1905
09-12-04, 04:17
Felipe'den özel açıklama...

Brezilya'nın Flamengo takımında forma giyen Felipe, artık Galatasaray'a gelmek için gün saydığını belirterek, "Para benim için ikinci planda. Ayrıca Sarı - Kırmızılı takıma, bir dönem benim de hocam olan Fatih Terim'in misyonunu devam ettirmek için geleceğim" dedi.

meger felipe harbi galatasarayliymis... :lol:

seyko
09-12-04, 04:20
damarimi kessen kanim sari kirmizi akar dememismi? :dislek:

M.Yasin Cakmak
09-12-04, 06:21
Fatih Terim'in misyonunu devam ettirecekmiş, bak bak :)
Kim salladı acaba bunu :)

09-12-04, 06:28
Sporunsesi sağlam sallamış para ikinci planda olsa adam para için çeker gider miydi? Hele ayrılmasında diğer en büyük neden olan Terim'in misyonunu devam ettirme falan harbi iyi sıkmışlar :D

kral1905
09-12-04, 07:32
destekli atsalarmis:)

Parma Maniac
09-12-04, 16:56
Fatih Gökşen kesinlikle almayacağız diye açıklama yapmış..
daha genç ve süratli bi oyuncunun peşindeymişiz..:lol:

ÖNDER RB
10-12-04, 19:55
parma hem daha genç hem daha süratli hem de daha ucuzmuş fatih gökşenin adayı.

bu tarif bana iorfayı hatırlattı nedense

Sheva
10-12-04, 19:59
Iorfa gibisi bir defa gelir Onder abi, bir esini daha bulamayiz ki istesekte :)

Bu arada bu kadar mesaj sonra goruyoruz ki bu transferde mechule dogru ilerliyor.. Ben hala gelmesi taraftariyim ama olmuycak heralde..

Dikici
10-12-04, 22:45
F.Bahçe maçı önemli..

Mağlup olursak, Felipe gelse ne yazar gelmese ne yazar ..

Ya da bir başkası..

Yeterki atı alan Üsküdarı geçmesin..

Sheva
10-12-04, 22:51
F.Bahçe maçı önemli..

Mağlup olursak, Felipe gelse ne yazar gelmese ne yazar ..

Ya da bir başkası..

Yeterki atı alan Üsküdarı geçmesin..

Sadece Felipe için değil herhangi başka bir transfer için de gecerli tabi söylediğin.. Maçı alırsak devre arasına 2 puan farkla giricez, arada büyük ihtimalle transfer yapıcaz ve 2. devre başladığında matematiksel olarakta 100. yıla girmemizle birlikte çok iyi bir hava yakalıycaz..

Maglup olursak ise bütün bunları tersine çevirin.. Gercekten de bir sezonun kilit maçı..

seyko
11-12-04, 00:00
aslancimbomda bahri havadir transferin sonlanmasina az kaldigini söyledi :/

Serkan1905
11-12-04, 03:30
sporunsesi.com'dan:

"Fatih Terim döneminde Galatasaray'dan ayrılan Brezilyalı yıldız Felipe için Sarı - Kırmızılı yöneticiler görüşmelerini sürdürüyor.

Yöneticiler şu an için Felipe'yle 2 yıllığına anlaştı. Ancak Felipe'nin menajerleri, daha önce yaşanan kriz nedeniyle G. Saray'dan garanti para istedi. Sarı - Kırmızılı yönetim de teminat mektuplarını Brezilya'ya gönderdi."

Allah allah bu haberler de baya bi yogunlasmaya basladi. :karisik: bizim bi arkadas bugün bi yerde felipeyi fenerin de istedigini okumus.. bunlar yine fiyat falan mi arttirmaya basliyor acaba?

reallion
11-12-04, 09:13
ilk sayfayı okuyup yazıyorum bunu.
belki 100 kere yazılmıştır ama felipe kesinlikle ve kesinlikle alex'ten kat kat yetenekli ve faydalı bir oyuncu. ayrıca daha hızlı.

Dikici
11-12-04, 17:44
Yarın ki F.Bahçe maçını kazanırsak ve üstelik de Felipe gelirse kesinkez ŞAMPİYON oluruz..

İNŞALLAH OLACAK..

gian
11-12-04, 20:02
Yazar Mesaj
ultrAslan_59

Tarih: Cum Arl 10, 2004 13:11 Mesaj konusu: Felipe geri donuyor..!!!

Felipe tamam gibi

Yönetimde fikir ayrılığına neden olan Felipe’nin dönüşüne onay çıktı. Cim Bom, teminat mektubunu gönderirse, sambacı ikinci yarı G.Saray'da. Galatasaray 10 numara transferinde sona yaklaşıyor. Eski oyuncusu Jorge Felipe ile Arjantinli Federico Insua arasında gidip gelen yönetim kurulu, Brezilyalı yıldızda karar kıldı. Sambacının dönüşüne onay veren Başkan Özhan Canaydın ve ekibi, iki yıl için prensipte anlaşma sağladı. Cim Bom, Felipe’nin istediği teminat mektubunu gönderdiği takdirde, sambacı, tam iki yıl sonra Türkiye’ye dönmüş olacak. Yönetim transfer haberini Fenerbahçe derbisinden önce taraftara duyurmayı planlıyor.
Menacerler geciktirdi

Bu arada Felipe’nin Galatasaray’a dönüş sürecinde çeşitli sorunlar yaşandığı ortaya çıktı. Hafta başında sambacının geri getirilmesi konusunda fikir birliğine varıldığı ancak son bir kez Federico Insua için nabız yoklaması yapıldığı bildirildi. İki futbolcunun maliyetlerinin karşılaştırılmasının ardından Brezilyalı’da karar kılındığı ancak menacerlerin garanti para istemesi üzerine, bir kaç günlük gecikmeyle tarafların anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Litmanen haber yolladı!

Transferde bu yoğun trafik yaşanırken, sürpriz bir isim; Jari Litmanen Galatasaray’a mesaj yolladı. Finlandiya’nın unutulmaz yıldızları arasında şimdiden kendine yer bulan hücum oyuncusu, Türk menaceri Göksel Belet aracılığıyla Cim Bom’a haber gönderdi. Litmanen, yarım sezon Türkiye’de oynayabileceğini, beğenilmesi halinde sözleşmesini uzatabileceğini bildirdi. Son olarak ülkesinde FC Lahti’de forma giyen Finli yıldızın bonservis ücreti bulunmuyor.

10.12.2004

Başa dön

Serkan1905

Tarih: Cum Arl 10, 2004 13:54 Mesaj konusu:

garanti para ve bizim yönetim... puha ha...

gelse iyi olur, ama getirebileceklerine zerre kadar inanmiyorum. hatta mümkün degil diyorum.

insaallah yanilan ben olurum.

Litmanen: 33 yasinda... istemem... sadece hakan yerini verirse, necatinin yeri sabit kalmali...

Başa dön

Sheva

Tarih: Cum Arl 10, 2004 20:20 Mesaj konusu:

Işin Felipe yönünü GS sayfasında epey tartıştık ama Litmanen'in bu saatten sonra gelebilmesi için sadece bonservis değil kendi ücretinin de olmaması gerekiyor.. Zamanında beğenirdim futbolunu ama eğer şu an 33 yaşındaysa en son izlediğimde futbol olarak çok daha yaşlı gösteriyordu.. Ayrıca bu eski tarz atmasyon haberlerin de bir şekilde revize edilip, daha heyecan verici isimlerin kullanılması gerekiyor..

Başa dön

Genco

Tarih: Cum Arl 10, 2004 20:55 Mesaj konusu:

'Insallah' diye bir şık yok

Serkan1905
12-12-04, 23:31
arada bi de bu adami aldik mi, kadiköyde bile ezeriz bu büzükleri...

M.Yasin Cakmak
12-12-04, 23:34
Volkan'ın yerine Felipe'yi koy bugün... Yakaladığımız pozisyonun en az iki katını yakalarız.

gian
13-12-04, 01:32
Ergun Gursoy Telegol'de, Felipe'nin neden gittigi konusunda Fatih Terim'i arayacagını ve O'ndan alacagı bilgi ve Hagi'nin istegi dogrultusunda, olumlu olursa alabileceklerini soyledi..

Terim ne der acaba? Formasına cıt cıt yaptırmak lazım desin, kosmuyor demesin sakın :)

Parma Maniac
13-12-04, 01:54
Volkan'ın yerine Felipe'yi koy bugün... Yakaladığımız pozisyonun en az iki katını yakalarız.bence o kadar kolay olmaz o iş.. defansif açıdan zorluk yaşarız 4lü orta sahanın ortasaındaki 2 kişiden biri Felipe olursa.. dediğim gibi o gelirse bence değişik bi dizilişimiz olur zira 4-4-2 böyle yaratıcı oyunculara şans tanıyan bir sistem değil..

M.Yasin Cakmak
13-12-04, 01:56
Abi Volkan hiç mücadele etmedi ki...defansif yonden de ofansif yonden de katkısı sıfırdı.

Felipe en azından ofansif olarak desteklerdi.

Defansif mevzuları Flavio bugun fazlasıyla halletti.

Parma Maniac
13-12-04, 01:57
bence fena değildi Volkan.. zaten orta 4lüdeki herkes görevini bu kadar iyi yapmasa böyle ezici bir üstünlük kuramazdık orta sahada.. ben Felipe'li bi orta sahanın bu şekilde maça hakim olabileceğini düşünmüyorum 4-4-2'de.. ama farklı dizilişlerle yararı büyük olur tabii ki ben sadece bu maç ve bu diziliş için söyledim.. inşallah olur, ne diyelim..

M.Yasin Cakmak
13-12-04, 01:59
Bakalım abi, bekliycez görcez

Sheva
13-12-04, 02:03
Terim'e sorucaz falan biraz gevelemiş bence Gürsoy, ilgilendiğimizi böyle açıkça söylediyse paraya kaldı o iş demektir.. İşallah o konularda hallolur da gelir Felipe..

Yalnız tabi böyle maçlarda bu tip oyuncular fazlasıyla zorlanabiliyor, bugun gördük işte Alex'i.. Ama tabi bize faydalı olacağı çok fazla maç da olacak, özellikle Necati ve Hakan'a arapaslarını izlemek süper zevkli olacak..

Aslan Suat
13-12-04, 02:10
4-4-2 de Felipe sol acik olamazmi? bildigim kadariyla soldada oynuyor, eger öyleyse Hasana iyi bir alternatif olur.

gerci chivunun söyledigi nedenden dolayi bende tam olarak istemiyorum gelmesini ama bir sekil kararsizim.

soprano79
13-12-04, 13:09
Felipe hem sağ hem sol kanatta oynayabilir.Brezilya liginde zaman zaman bu şekilde oynadı.Ama ben onun 10 numara olarak daha faydalı olabileceğini düşünüyorum ve kesinlikle gelmesi taraftarıyım.

gian
14-12-04, 00:18
KanalTurk'te Vatan Gazetesinden yazılarını cok begendigim Gokmen Ozdemir, bugun Felipe'ye ilgili olarak, bu transferin gerceklesecegini dusunmedigini, cunku takım havası yakalamıs Galatasaray'i karıstırabilecek bir transfer olabilecegini ( maliyet acısından dengeleri bozmak ve Terim'in gonderdigi bir oyuncuyu alarak yine polemiklere sebebiyet vermek acısından) soyledi..Yani yoneticilerin bir kısmının boyle dusundugunu iletti..

Ayrıca Galatasaray'in Arjantinli bir oyuncuyla temas halinde oldugunu, ama bu oyuncunun ne Insua ne de Gallardo olmadıgını soyledi..

chivu
14-12-04, 00:59
O zaman mascherano çünkü bizimkiler arjantin!De başka oyuncu bilmiyorlar :dislek:

Şaka bir yana Felipe'yi bu kadar özel yapan şey nedir anlamadım.Emre ve Okan'a o kadar küfrettiğimizde en azından mahkemelik değildik...

soprano79
14-12-04, 08:45
10 numara kim alınacaksa transferi ocak ayına girer girmez bitirilmeli.Takıma uyum sağlaması ve hazırlık maçlarında yer alabilmesi için bu çok önemli son anda yapılan transferler fayda getirmiyor ve uyum sorunu yaşıyor bu oyuncular.

ÖNDER RB
14-12-04, 21:15
ocak ayını beklersek yine ortalık karışır.

bir an önce kim alınacaksa işi bitirilmeli

Genco
15-12-04, 04:56
Felip-end

G.Saray'da, 5 milyon dolar isteyen Felipe'nin transferinden vazgeçildi. Saidou'nun da gönderilmesi gündemde.

G.Saray'da ara transferde alınması ve gönderilmesi planlanan futbolcuların durumları netleşmeye başladı. Sarı-kırmızılı takım, transfer listesinin en tepesinde bulunan eski futbolcusu Felipe'yi almaktan vazgeçti. Yönetim, Brezilyalı oyuncunun tekrardan G.Saray formasını giymek için 5 milyon dolar istemesi üzerine son noktayı koydu. Futbol şube sorumlusu Fatih Gökşen, "Felipe giderken bizi 2.5 milyon dolar zarara uğratmıştı. Biz de ona 'Zararımızı telafi edeceksen gel' dedik. O da kabul etmedi" dedi.

Insua elden kaçıyor...

Teknik direktör Gheorghe Hagi'nin raporu doğrultusunda gönderilecek oyuncular da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Rumen teknik adamın en azından 6 aylık da olsa kiraya vermek istediği isimlerin başında Saidou'nun olduğu belirtildi. Hagi'nin zaman zaman görev verdiği Kamerunlu ile bazı problemler yaşadığı da iddia edilmişti. Gönderilmesi planlanan diğer isimlerin de Suat, İbrahim, Baliç ve Ümit Karan olduğu sızan haberler arasında. Öte yandan G.Saray, Insua'yı elinden kaçırıyor. Ülkesinin Independiente takımında oynayan Arjantinli yıldız, Rusya Ligi'nde 7. sırada bulunan Saturn ile anlaşmak üzere. Ancak G.Saray, Insua'nın Türk menajerleri vasıtasıyla, bu oyuncu için son bir girişim daha yapacak.

Güven'e hücum

Ayrıca G.Saray, Denizlispor'un genç orta saha oyuncusu Güven'i istediği belirtildi. Denizlispor'a Beykoz takımından transfer edilen Güven, 23 yaşında ve Denizlispor'un sağ kanadında bu sezon oldukça başarılı bir performans ortaya koyuyor.

http://www.sabah.com.tr/spo106.html

Haber dogruysa -ki buyuk ihtimalle dogrudur, cunku olumsuz- Canaydin ve yonetimine geldikleri gunden bu yana dogru durust bir dogru herhangi bir is yap(a)madiklari icin sevgilerimi sunuyorum..

:alkis:

soprano79
15-12-04, 09:06
Felipe rüyası da böylelikle bitmiş oldu :(

gian
15-12-04, 13:17
Hagi'nin röportajını okuduysanız, O da 4-5 milyon dolarlık transferi istemedigini, bunun takım ici dengeleri bozabilecegini düsündügünü görmüssünüzdür..

Bari nispeten ucuz İnsua'yı alabilsek..

soprano79
15-12-04, 15:53
Insua da bir Rus takımıyla anlaşmak üzereymiş bugün basında böyle bir haber vardı :(

M.Yasin Cakmak
15-12-04, 16:37
Bize gene kolpa mallar kalacak gibi bir his var içimde. Umarım yanılırım.

LuisFigo
15-12-04, 16:39
devre aarsi transfer yapacagimiza ssezon sonu süper bir takim kuralim .... bu kadroyla bu sene rahat sampiyon oluruz,seneyede avrupada bisiler yapabilecek takim kurariz olur biter..

Sheva
15-12-04, 19:50
Dikkat ederseniz hangi oyuncuyu almak istesek, fiyatı anormal düzeylere çıkıyor.. Hepte bizi mi buluyor bu adamlar diyecem ama öte yandan fiyatı 5 milyon dolar (?!) olan bir oyuncuyu almadık diye kimsenin de yönetime kızacağını veya eleştireceğini düşünmüyorum.. Bilmem anlatabiliyor muyum..