Tüm Versiyonu Göster : Tevez Corinthians'da..
Birinci Ligi takımlarından Boca Juniors’ta forma giyen Arjantinli Carlos Tevez, 18 milyon dolarlık rekor transfer ücretiyle Corinthians’a geçti. Bu transferi için ödenen miktar, ülke içi transferlerde ödenmiş en yüksek ücret oldu.
Rio de Jenerio
AA
3 Aralık 2004— Corinthians Kulübü yetkilileri, Tevez’in transferinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, daha fazla transfer yapacaklarının sinyallerini verdi. Boca Juniors Kulübü Başkanı Mauricio Macri ise 20 yaşındaki genç golcü futbolcunun bonservisini verdiklerini doğruladı.
Yaklaşık 16 milyon dolar borcu bulunan Corinthians Kulübü, geçen hafta Londra merkezli Media Sports Investments (MSI) şirketi ile anlaşma imzalamış ve nakit para sıkıntısını gidermişti.
Dünyanın çeşitli ülkelerinde 800’den fazla futbolcusu bulunan Brezilya’da Tevez’in transferi için ödenen 18 milyon dolar şimdiye kadar ülke içi transferlerde ödenmiş en yüksek ücret oldu.
yuh..bu kadar parayi nasil vermisler? kaca satmayi planliyorlar ki ilerde..
Bırkac sanayici birleşip almışlardır yine bonservisi :)
Adamlar bu işi ciddi ciddi bir yatırım olarak görüyorlar, örneğin en son Robinho'da benzer bir durum yaşanmıştı..
Yalnız bu sefer biraz abartmışlar gerçekten, 18 milyon dolara aldıktan sonra ne kadara satmayı planlıyorlar ki? Artık kalmadı çünkü boyle paralar, belki süper bir performans gösterirse Chelsea alır 2-3 sene sonra 20-25 milyon dolara..
Bu arada nasil ulke ici oluyor ki bu transfer?
Boca Arjantin takimi Corinthians Brezilya. O da ilgincmis:) Ben mi yanlis anliyorum cumleyi acaba?
herhalde brezilyaya yapilan en pahali transfer demek istiyorlar
Parma Maniac
05-12-04, 19:45
walla Chelsea'nin Drogba'ya bile 40 milyon civarı verdiği düşünülürse bu da en az o kadar eder ilerde.. çüş dedim ama, Brezilya'da olacak şey değil..
Uskudar'da sabah oldu be abiler.
1,5 hafta once bitmisti zaten bu transfer :)
Adam daha 20 yasinda yanilmiyosam ve Arjantin Milli takiminda direk oynuyor.. 3-4 seneye 50'ye kakalarlar Avrupa'ya..
Tevez inanılmaz bir oyuncudur.Adam tek başına bir takım.Oyun kurar,gol atar,asist yapar.Çok yetenekli.Ama Brezilya takımının 18 milyon dolar vermesi beni de şaşırttı.Avupa kulübü verse anlarım hatta daha fazla da eder değeri ama brezilya kulüpleri çok pahalı transfer yapmayan kulüplerdir.İlginç geldi bana da bu haber.
Deliormanlı
10-12-04, 16:37
aklıma herşey gelir de Tevez'in Brezilyaya transfer olacağı gelmiyordu.Mutlaka Avrupa,hatta Rusya diye düşünürken , en olmayacak iş Brezilya.
Hayır Brezilyada Arjantinden topçular almıyor demiyorum,tabi ki alıyorlar ama genelde fazla kaliteli olmayanlardı.Yakın geçmişte bir tek istisna Pablo SORİN idi. Demek ki artık gariban Breziya takımların bazıları,Corinthians gibi paralandılar ki Tevez gibi adamları alıyorlar.Hayret...
Ah ah bize gelseydin ya Carlos Tevez,..beni esas üzen bizler alamazken Brezilyalılar alıyor.Ah ve de vah.Bizler illa da elinde bonservisi olanı arayacağız,futbolun son baharına gelmiş,kronik sakatmış önemli değil,varsa yoksa "bonservisi elinde " olsun. 30 luk adamlar ,futbolu artık bırakma noktasına gelmiş olanlar varken neyimize bizim 20 yaşındaki Tevez filan...ah ...ah :bagir:
aklıma herşey gelir de Tevez'in Brezilyaya transfer olacağı gelmiyordu.Mutlaka Avrupa,hatta Rusya diye düşünürken , en olmayacak iş Brezilya.
Hayır Brezilyada Arjantinden topçular almıyor demiyorum,tabi ki alıyorlar ama genelde fazla kaliteli olmayanlardı.Yakın geçmişte bir tek istisna Pablo SORİN idi. Demek ki artık gariban Breziya takımların bazıları,Corinthians gibi paralandılar ki Tevez gibi adamları alıyorlar.Hayret...
Ah ah bize gelseydin ya Carlos Tevez,..beni esas üzen bizler alamazken Brezilyalılar alıyor.Ah ve de vah.Bizler illa da elinde bonservisi olanı arayacağız,futbolun son baharına gelmiş,kronik sakatmış önemli değil,varsa yoksa "bonservisi elinde " olsun. 30 luk adamlar ,futbolu artık bırakma noktasına gelmiş olanlar varken neyimize bizim 20 yaşındaki Tevez filan...ah ...ah :bagir:
Ruya :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to