Tüm Versiyonu Göster : Bütün hesaplarımı tekrar geri aldım :)
UmBeRtO GS
05-12-04, 07:14
Şu an itibarıyla yonjamı da geri almış bulunmaktayım..
Çok mutluyum...
Inşallah tekrar hacklenmem...
Ben hesaplarımı geri aldım fakat çevremden 5-6 kişinin hotmaili kırıldı :agla:
Hotmaile mail atıp durumu bildirebilirsin 2. bir mail tanımladıysan şifreyi oraya yollatabilirsin.. Secret question değişmiyor bildiğim kadarıyla onu hatırlamıyor musun?
Bengü Cakmak
05-12-04, 13:59
cok üzülüdüm :(
UmBeRtO GS
05-12-04, 13:59
Hotmail'i halletmeye çalışıyorum, hesabımı geçici olarak kapattım. Eğer o kurtulursa diğerleri de kurtulur. Sağol Ata abi...
UmBeRtO GS
05-12-04, 14:40
Sağol Bengücüm :( inşallah geri alabilirim herşeyimi...
ben arkadasima yapmisti intikam amaciyla...
ama oyle ileri gitmedim msn'ler yonjalar falan diye...
vermedim sifresini 2 hafta vermicektim biliyordu beni yaptıgımıda, hotmail'e ail atip kurtarmisti...
halledersin sıkma canini...
M.Yasin Cakmak
05-12-04, 17:32
Geçmiş olsun abicim, düzelir takma kafana.
Olur oyle seyler bee. yenisini alirsin gerekli yerlere iletirsin o mail benim degil artik diye..
bosver bulamazsan da takma kafani..degisim guzeldir:p
Bengü Cakmak
05-12-04, 21:13
ya parodon ama ben kral dan süpheleniyorum acikcasi. olur böyle seyler yenisini alirsin gibi lafalar bilemiyorum yani... bu konuya dikkat et bence kaan kral yapmis olabilir ...
UmBeRtO GS
05-12-04, 21:16
bende şüphelenmedim değil açıkcası.... :lol:
çok dooru söyledin bengü :)
akilli davranip soruyu veya alternate emaili degistirmediyse ya gizli sorudan yada alternative email'e yollatabilirsin passwordu, ama bunlardi degistirdiyse unutabilirsin...
UmBeRtO GS
05-12-04, 21:18
soruyu cevapladım ve yeni şifre girdim...
fakat şimdi de hesabınız geçici olarak bloke oldu diyor...
msn ile login olmaya calis, olmaz ise 12 saat beklemen gerek....
UmBeRtO GS
05-12-04, 21:20
msnle de olmuyor....
tamam 12 saat beklerim çok sağol cyba :)
ayip ayip...
once "kral sunun mail adresini hack edelim herkes unutunca ben kullanirim" dedikten sonra simdi yari yolda birakiyorsun insani bengu..
bundan sonra hack-mack isleri mi? aman aman
Bengü Cakmak
05-12-04, 22:30
belge varmi belge? senin yaptigina dair bir cok kanit var kral! sen ayip ettin sen düsün hepsini bu topice eklerim isterseniz....
bu isleri ben degil sen biliyorsun
UmBeRtO GS
05-12-04, 22:32
benim için kavga etmenize gerek yok :lol: :lol: :lol:
Bengü Cakmak
05-12-04, 22:34
yok hayir kaan kavga degil ama kralin bu yaptigi ayip sadece...
ben uyarmisdim onu ama dinlemedi... yazik dedim kaana yapma bunu gel baska birine yapalim ne bileyim genco ya falan... hayir dedi kaana yapacagim. benden günah gitti dedim (olay aynen böyle oldu)
ben dedim cocuk msnini kullanamayacak arkadaslarindan olacak yapma etme kiyma dedim hacklicem diye tutturdu ve nitekim bilanco cok agir oldu.
UmBeRtO GS
05-12-04, 22:35
yok hayir kaan kavga degil ama kralin bu yaptigi ayip sadece...
ben uyarmisdim onu ama dinlemedi... yazik dedim kaana yapma bunu gel baska birine yapalim ne bileyim genco ya falan... hayir dedi kaana yapacagim. benden günah gitti dedim (olay aynen böyle oldu)
ben dedim cocuk msnini kullanamayacak arkadaslarindan olacak yapma etme kiyma dedim hacklicem diye tutturdu ve nitekim bilanco cok agir oldu.
bengücüm biliyorum bu kral böyle işte....
kötü bir insan :lol:
Bengü Cakmak
05-12-04, 22:38
sorun cözülmüsdür umarim kaancim her türlü yardimi yaparim... tazminat davasi falan acacakmisin krala? eger o konularla ilgili bir sorun varsa (ki sanmam hukuk okuoyrum dedin) benim de görülecek bir davam var 2 yil önce bu benimde mailimi hackledi haince...
UmBeRtO GS
05-12-04, 22:41
tamam o zaman code civil'in 62 maddesinin 2. fıkrasına göre iki suçtan ötürü bayaa bir para kazanırız, hatta bir kaç yıl forumdan uzaklaştırma ve ev hapsi de alır...
deli cok deli-l yok burda:)
delillerle gelin efenim delilerle degil
:dislek:
Bengü Cakmak
05-12-04, 22:42
iyi iyi ... aman bu iyimis...
neye kendileri suan burada yok yani savunma yapamiyorum nasil savunacaksa artik kendini ... gecmis olsun kral...
UmBeRtO GS
05-12-04, 22:45
suçlu ayağa kalk!!! :lol:
soruyu cevapladım ve yeni şifre girdim...
fakat şimdi de hesabınız geçici olarak bloke oldu diyor...
Bloke yakında açılır ancak mail şifreni kırabilecek bilgiye sahip olan biri o gizli soru ve cevabı çoktan değiştirmiş olurdu.O an için basireti bağlanıp unutkanlık yapmadıysa.
Valla çalınan mailin şu an profilindeki msnin gibiyse eskisinin şifresinin kırılmasına şaşırmamalı.Şu an ki msn inde yazan soruya bakarak cevabını tahmin edebiliyorum tahminen 5-10 dakika içinde isterseydim o mail benim olurdu. ;)
Sana tavsiyem bu tip maillerde her zaman Fg6yU78 gibi büyüklü küçüklü şife kullanman,gizli soru cevaplarını her zaman birbirinden ilgisiz şekilde ve bunun girip çıktığın forum ortamlarında profilinde yada mesajlarından çözülemeyecek bir şekilde seçmen daha uygun olur.Bi daha böyle tatsızlık yaşamaman için hemen şifre,gizli soru ve cevabı değiştir.
soru:
-ben kimim
cevap:
-annemle sinemaya gittik
gibi birşey yap.Ondan sonra da korkma. ;)
UmBeRtO GS
06-12-04, 00:02
sevgili arwen
bu hacker inşallah bu forumu okumuyordur yoksa yaktın beni :lol:
Ehehehe bunun hackerlıkla ilgisi yok basit bir şifre çalma işlemi.Ama o kişi zaten burayı okuyor olsa muhtemelen sana gıcık olduğundan bu işlemi daha ben yazmadan bitirmiş olurdu.Mailinle beraber yonca.com da ki şifren gittiğine göre mail şifreni kıran kişiyi yonca.com dan aramanı yada orada yazdığını bilen fakat takıştığın sana gıcıklık yapmak isteyebilecek birinden aramanı tavsiye ederim. ;)
UmBeRtO GS
06-12-04, 00:13
Valla bilmiyorum bu forumda ya da yonja'da kim bana gıcık oluyor...
Yonja'da öyle yazıştığım biri yok, ya da takıştığım kimse yok...
Dur yahu strese girdim..
Hanginiz bana gıcık oluyorsunuz söyleyin?
Kral, genco, bengü, hanginiz :lol:
Aslan Suat
06-12-04, 00:19
krallar sivil toplumla ugrasmaz. umberto sen sivil toplum haklarini ara en iyisi.
Bengü Cakmak
06-12-04, 00:39
Valla bilmiyorum bu forumda ya da yonja'da kim bana gıcık oluyor...
Yonja'da öyle yazıştığım biri yok, ya da takıştığım kimse yok...
Dur yahu strese girdim..
Hanginiz bana gıcık oluyorsunuz söyleyin?
Kral, genco, bengü, hanginiz :lol:
itraf ediyorum, sana sempatim varmis gibi gözüksemde icimde cok büyük bir kin filizleniyordu ....durdurmak mümkün olmadigindan böyel bir sey yapmak istedim ama yardimcim krakl di
UmBeRtO GS
06-12-04, 00:42
Aslan Suat, abi forumda deli çoktu bi de filozof oldu çok daha iyi oldu :lol:
Bengü :Anlamalıydım bunu, benimle çağrışım oyunu oynayarak benim kişiliğimi öğrendin, hangi kelimelerin üzerinde durduğumu anladın... Şifremi çözdün..Ve krala söyledin... Kral'da bunları yaptı... Anladım herşeyii... :lol:
Bengü Cakmak
06-12-04, 00:46
anlamazsin sanmisdik ama ... yanlizmisiz... kedinin hatta köpeyinin bile ismini ögrendim .... bu bana yetti aileni arastirdik ve nitekim hackledik mailini...
neyes istersen yenisini acalim sana :lol:
Hakan calmistir Hakan :dislek:
UmBeRtO GS
06-12-04, 01:46
Hakan calmistir Hakan :dislek:
:lol: :lol: :lol: koptummmmmmm :lol:
UmBeRtO GS
06-12-04, 01:48
anlamazsin sanmisdik ama ... yanlizmisiz... kedinin hatta köpeyinin bile ismini ögrendim .... bu bana yetti aileni arastirdik ve nitekim hackledik mailini...
neyes istersen yenisini acalim sana :lol:
biliyordum salaklık bende herşeyimi söyledim :lol:
yok yok artık şifreli mesajlar atıcam :lol:
M.Yasin Cakmak
06-12-04, 04:42
Umberto'dan tiskiniyorum(bknz. tiksiniyorum değil tiskiniyorum). Tiskiniyorum (bknz. tiksiniyorum değil tiskiniyorum) çünkü herif yaşına uygun haraket etmiyor, forumda zevzek zevzek yazılar yazmıyor, olgun davranıyor. Yani utanmadan eski köye yeni adet getiriyor ahlaksız.
Evet bu nedenleben çaldım ne olmuş hayret bişi.
Çalma amacımda Genco'ya (geçen günkü saatler süren ve beni uykusuz bırakan futbol tartışmamız yüzünden) bol küfür içerikli mesajlar atmaktı :) Forumda küfür yasak, kendim de aleni edip karizmayı çizmemem, napacaz mecburen yukarıdaki nedenden ötürü tiskindiğim (bknz. tiksindiğim değil tiskindiğim) Umberto'nun mailini kullandım.
Oh be...dünya varmış.
UmBeRtO GS
06-12-04, 12:31
Umberto'dan tiskiniyorum(bknz. tiksiniyorum değil tiskiniyorum). Tiskiniyorum (bknz. tiksiniyorum değil tiskiniyorum) çünkü herif yaşına uygun haraket etmiyor, forumda zevzek zevzek yazılar yazmıyor, olgun davranıyor. Yani utanmadan eski köye yeni adet getiriyor ahlaksız.
Evet bu nedenleben çaldım ne olmuş hayret bişi.
Çalma amacımda Genco'ya (geçen günkü saatler süren ve beni uykusuz bırakan futbol tartışmamız yüzünden) bol küfür içerikli mesajlar atmaktı :) Forumda küfür yasak, kendim de aleni edip karizmayı çizmemem, napacaz mecburen yukarıdaki nedenden ötürü tiskindiğim (bknz. tiksindiğim değil tiskindiğim) Umberto'nun mailini kullandım.
Oh be...dünya varmış.
Teşekkürler Yasin abi sözlerin için :)
Eeee hadi devam "İçimizdeki İrlandalılar" ortaya çıksın... :lol: :lol:
Bengü Cakmak
06-12-04, 13:23
valla dedigim gibi hesabini aktiv hale getirdim tekrar... güle güle kullan... biraha hackleyene kadar iyi eglenceler
UmBeRtO GS
06-12-04, 13:29
saol bengü :)
tamam bir daha sana ters sözler söylemem sen neye evet dersen bende ona evet derim, hatta gülşen çok çirkin :lol:
gecmis olsun kanka ; bu krizide atlattik =)
UmBeRtO GS
06-12-04, 13:44
valla atlattık
bak forumda da ne çok sevenim varmış :lol:
hepsini ortaya çıktılar sağolsunlar :lol:
Ben de seni hiç sevmem Kaan :) Babanla aynı yerde çalışmışlığımız var o kadar her ne kadar o rektör ben Araştırma görevlisi olsak da :)
UmBeRtO GS
06-12-04, 14:43
Ben de seni hiç sevmem Kaan :) Babanla aynı yerde çalışmışlığımız var o kadar her ne kadar o rektör ben Araştırma görevlisi olsak da :)
Yok mu başka... :lol:
Yok mu arttıran :lol:
Gel vatandaş geeel :lol:
Itiraf.com'a döndü valla :lol:
Bengü Cakmak
06-12-04, 14:54
:lol:
kime inanacagini iyi düsün kaan, ama sunu bilki ben hic bir zaman yalan söylemem... hacklemekle aram cok iyidir cok güzel e-mail hacklerim...
UmBeRtO GS
06-12-04, 15:00
tamam bengü sana inanıyorum...
o zaman benim için yukarıda bana sevgilerini(!) belirten bütün arkadaşların hesaplarını benim için hacklermisin bende onlara sevgilerimi belirtmek istiyorum da... :lol: :lol:
Bengü Cakmak
06-12-04, 15:26
tabiki... ltf bu konulari foruma tasimayalim... biz hallederiz... hic hos degil
UmBeRtO GS
06-12-04, 15:28
tamam bengü hanım ben sizi büronuza gelirim orada konuşuruz detaylı olarak....
M.Yasin Cakmak
06-12-04, 16:02
Hayırlı olsun Kaancım :)
Baban Boğaziçi'nin rektörü mü?
Öyle ise beni bir Boğaziçi genetiğe transfer ettir sevabına bak cok makbule gecer USA'ya gitmem :)
UmBeRtO GS
06-12-04, 16:05
Teşekkürler Yasin abi...
Boğaziçi'nin değil Bahçeşehir Üniversitesi'nin rektörü...
Hotmaile mail atıp durumu bildirebilirsin 2. bir mail tanımladıysan şifreyi oraya yollatabilirsin.. Secret question değişmiyor bildiğim kadarıyla onu hatırlamıyor musun?
ben atmıştım ama bişi yapmadılar
:( ve halada geri alamadım...
abicim üzüldüm umarım bir daha böyle olaylarla karşılaşmayız :kizgin:
UmBeRtO GS
07-12-04, 15:09
Bütün şifrelerimi, bütün gizli soru ve cevaplarımı değiştirdim ve tamamen alakasız şeyler yazdım.
Buna rağmen bütün hesaplarım tekrar hacklendi..
İşte bu olamaz :agla: :agla: :agla:
Bengü Cakmak
07-12-04, 15:12
ya yeni bir hesap acsana kaan
UmBeRtO GS
07-12-04, 15:13
açarsam o da hacklenir
Bengü Cakmak
07-12-04, 15:27
neden ya allah allah zor bir password al sende
UmBeRtO GS
07-12-04, 15:33
bengücüm nasıl bir password aldım biliyormusun?
bir word documentı açtım...
gözlerimi kapattım
ve sırasıyla klavyenin tuşlarına bastım...
çıkan 11 haneli şifreyi de ayrıca bir büyük bir küçük harf diye değiştirdim...
bununla kalmadı banunun dediği gibi alakasız bir question'a alakasız bir cevap verdim..
buna rağmen gitti herşeyim... :agla:
Bengü Cakmak
07-12-04, 15:34
ozaman .... gecmis olsun :(
UmBeRtO GS
07-12-04, 15:36
yıkıldım yani...
neyseki hackerla benim msn hesabıma girince diğer hesabımdan biraz konuştum...
dediğine göre 2 gün sonra verecekmiş herşeyimi...
inşallah doğrudur ama...
2 gün sonra alsam da ben nasıl güvenebileceğim... herşeyimin kontrol edilmediğine...
nasıl bileceğim birinin maillerimi okumadığını...
:agla:
yani herkes tehlike altında...
istedikleri kişinin alemi cihan olsan hesabını hackleyebilirler demek bu....
Bengü Cakmak
07-12-04, 15:38
iyide neden böyle birsey yapmis yada yapiyorlar? anlamadim ben pek
UmBeRtO GS
07-12-04, 15:40
bende bilmiyorum ama hacker'ın söylediğine göre kişisel değilmiş...
Olm Süheyl hocam(len rektörü karıştırdıysak madar olduk valla.AMa yok yok geçen sene Bahçeşehire turnuvaya geldiğimde süheyl Hoca konuşmuştu) sen bilgisayarla uğraşmayıp ders çalışasın die hacker tutmuş olmasın :lol:
Kaan bu hacker işi falan olamaz bence.. Bu arada sen bilgisayarını bir kontrol et önce virüs, worm torjan gibi şeyler bulaşmış olabilir.. Yoksa Hotmail şifresi falan kırılmaz öyle hackerlıkla falan..
JackDaniels
08-12-04, 03:06
pembe dizilere döndü senin iş valla....
Adam ancak kullandığın bilgisayara girerek yapabilir bunları. Trojan falan var mı arat bakalım. HAtta içim rahat olsun diyorsan temiz bi format at yeniden kur.. Ayrıca firewall kullanmıyorsan kullanmaya başla. Kesin koruma sağlamasa da en azından caydırıcı olur. Bir de o pc den bankacılık işlemleri yaptıysan hesaplarını falan bir kontrol et. İlgili şifrelerini değiştir. Hotmail şifresi önemli değil asıl bu tip şifreler önemli.
Bir de forum profiline sık kullandığınız mail adreslerinin, icq numaralarının herkese açık şekilde yazılmaması tavsiye olunur.
Bengü Cakmak
08-12-04, 10:28
ne oldu kaan? girmiyorsun foruma ... birseymi var pc de?
UmBeRtO GS
08-12-04, 11:33
Yok daha bilgisayarımda sorun yok...
Hotmail hesabımı ve msn'i de tekrar geri aldım...
Fakat yonjamı geri alamadım...
Bekliyorum tekrar hacklemesini :agla:
4 ayrı online scan'den (symantex,mcafee, house call, panda) bilgisayarımı arattım hiçbirşey bulamadılar, bilgisayarımda ayrıca firewall da var...
Anlamayamıyorum... :kizgin:
Bengü Cakmak
09-12-04, 16:04
ne oldu senin mail kaan?
UmBeRtO GS
09-12-04, 16:08
Mailim ve msn'im hala bende.... ;)
Hacklemeyi bıraktı galiba... :kizgin:
Bi kötülük var bütün mesajlarımı silmiş e-mailimdeki... :kizgin:
Yonja'yı daha geri alamadım.... :(
Bakalım onu alabilecekmiyim.... :karisik:
Bengü Cakmak
09-12-04, 16:10
yonja arkadas bulma sitesimi benmi sacmaliyorum gene :lol:
UmBeRtO GS
09-12-04, 16:27
Öyle evet... :)
UmBeRtO GS
10-12-04, 15:33
Şu an itibarıyla yonjamı da geri almış bulunmaktayım..
Çok mutluyum...
Inşallah tekrar hacklenmem...
Ben hesaplarımı geri aldım fakat çevremden 5-6 kişinin hotmaili kırıldı :agla:
M.Yasin Cakmak
10-12-04, 15:45
Sinus dalgası gibi bişey herhalde bu :) Bi kaybediyon bi alıyon bi kaybediyon bi alıyon :) Bakalım ne kadar gidecek :)
bence adreslerini değiştir...Sonuçta kim yapıyosa bunu istediği an yeniden ele geçirebilir her şeyini...Bütün maillerii okuyabilir vs vs....
UmBeRtO GS
10-12-04, 16:05
Haklısın da değiştirmek istemiyorum e-maillerimi... :)
Bengü Cakmak
10-12-04, 16:07
ozaman sus aglama :lol: :lol:
UmBeRtO GS
10-12-04, 16:08
Yok ağlamıyorum artık çok mutluyum :dislek:
Bengü Cakmak
10-12-04, 16:10
iyi ozaman ne ugrastiriyorsun bizi :lol:
UmBeRtO GS
10-12-04, 16:28
Pardon tamam küstüm :(