PDA

Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray 2 Ankaragücü 0

gian
26-03-06, 00:29
Hadi bakalım, denizi geçip derede boğulmayalım..

Erken bir gol bulursak, rahat maç olabilir..

Necati çok pozisyon bulacaktır; kaçırmaması lazım..

nefertiti
26-03-06, 00:35
Maç çarşamba..Onumuzdekı hafta 2 3 gun aralıklarla Sami Yende olacagız herkese herseye ınat

gian
26-03-06, 00:37
İnşallah olabiliriz; zira kesin bir maç kapayacak ve ya seyircisiz oynatacaklar..

savatage
26-03-06, 00:39
Seyircinin protestosundan çekinen Canaydın seyircisiz oynamaya itiraz etmez bence!

CaNKaGS
26-03-06, 00:54
artık maçlara konsantre olmalıyız. bırakın artık canaydını geldi yeniden başkan oldu ne yapalım biz ne kadar protesto yapsak o adam yine başımızda olacak. bizim canaydına tepkimizi kendisi de dahil herkes biliyor. ama o yeniden başkan adayı oldu zaten biz ne yaparsak yapalım o adamı gönderemeyiz. bu anlayın artık. biz takımı desteklemeliyiz. yalnız bırakmamalıyız. protesto hiçbirşey getirmez. aksine takımımızı şampiyonluk yolundan uzaklaştırır..
ankaragücü maçında elimden geldiğince protestoyu önlemeye çalışacağım. bende istemiyorum canaydını ama yapmak zorundayım. çünkü ben galatasarayın şampiyonluğunu istiyorum. şunun şurasında 7 maç kalmış. takımı destekleyelim ve sezon sonunda ne yapacak onları bekleyelim. şampiyonluk yolunda takımın lehine destek çıkalım. yönetimin aleyhine deil. LÜTFEN....
ankaragücü maçınıda yeniceğimize inanıyorum. bizim desteğimizle. ama köstek olursak şampiyonluğu unutun. ve protesto yaptığımız sürece bu giden şampiyonluk yönetimin suçu deyil bizim (taraftarların) ayıbı olur...

Sheva
26-03-06, 01:21
Fener maçında dikkatle izledim ankaragücü'nü, hakikaten kadro olarak ligin en zayıf takımlarından biri, bunun hiç tartışması yok.. Düşünün ki baljiç bana göre takımın en etkili oyuncusu, bir de umut var ama o maçta çok etkisizdi.. O bakımdan bu maçta puan kaybı gibi bir şıkkı aklımın ucuna dahi getirmek istemiyorum, eksiklerden bir tek cihan'ın volkan'ın yerine girmesi yeterli.. Hemen akabinde çok daha zorlu bir gençler maçı var, Hasan Şaş ve Saidou'nun o maç düşünülerek riske edilmemesi gerektiğini düşünüyorum..

M.Yasin Cakmak
26-03-06, 01:44
Çok rezil bir takım. Şaş iyileşirse rahat, iyileşmezse de normal şekilde alırız.

Bu çarşamba mı maç?

Carmelo
26-03-06, 02:02
Evet.

konfucyus
26-03-06, 03:09
maça gelicekmiyim kararsızım ..

osmanhy
26-03-06, 03:32
mac seyricisiz olmaz cunku karar persembe gunu verilecek o yuzden herkes stada gelsin!!!! Sahtekar federasyon cezayi gencler macina sakliyor, aziz oyle istemis herhalde.
maca gelince ben ankaragucunu bir kac hafta takip ediyorum ve bana gore super ligin en zayif takimi...ikinci ligde bile cok zorlanirlar. Herhalde carsambaya kadarda bir kac sakat oyucumuzda iyilesir ve averajimizi duzeltebiliriz. Ozellikle bu macta Hakan rakip takima cok sikinti yaraticak. Bence mac 5-1 filan biter.
kadromuzda boyle olur:
Mondragon
Sabri-Song-Tomas-Ferhat
Hasan-Cihan-Ilic-Ayhan
Necati-Hakan
Yedekler: Aykut, Emre, Ugur, Mehmet Guven, Heinz, Vollkan, Hasan Kabze
Sabri bence sag bekde oynamali cunku Hasanla iyi anlasiyor ve Geretsin hucum felsefesini uygulamak icin bu bolge icin baska alternatif yok. Sabri cok muhcadele ediyor ve bu bolgeye yavas yavas isinmaya basladi, umarim uyar. Arti bu maci erken koparabilsek Heinz hemen girmeli cunku sanki bir patlamaya hazir, fakat bence 11e koymak icin erken!!!

UmBeRtO GS
26-03-06, 05:10
Alınacak puan kadar önemli olan şey, tribünlerin OC'ye olan tepkisi olacaktır...

Umarım kertenpeleye getirilip bazıları Büyük Başkan diye bağırmaz...

MarMara
26-03-06, 10:10
Necati çok pozisyon bulacaktır; kaçırmaması lazım..

Necati son haftalarda hala kendini düzeltemedi.büyük bir erozyon içinde.kendini artık şu son haftalara gelirken toparlaması şart,ona çok ihtiyacımız var.

Aynı şekilde hasan şaş da umarım iyileşir.rahat alırız kanaatindeyim.

MarMara
26-03-06, 10:12
Kısmetse Maçtayız.Yine gelmiycekler ama küskünlüğü sinirini bir yana bırakıp herkesi maça bekliyoruz.

Takımımızı desteklememiz şart.

Arma için,Forma için,Bizim için; diyor tezahürat bakın içinde yönetim sözü var mı?...

HAYDİ ARKADAŞLAR DESTEK ZAMANI KÖSTEK DEĞİL....

uAvrupa
26-03-06, 12:15
bu maci alacagimizdan hic süpem yok.

Carmelo
26-03-06, 12:41
Alınacak puan kadar önemli olan şey, tribünlerin OC'ye olan tepkisi olacaktır...

Umarım kertenpeleye getirilip bazıları Büyük Başkan diye bağırmaz...

Her ıkısıde olmayacak.
Son dakıka degısıklıgı olmazsa.

JackDaniels
26-03-06, 16:13
Ankaragücü'nün bugün, Ankaraspor'u yenmesi iyi oldu.

tripotter
26-03-06, 18:29
hazır rahat kazanacağımızı düşündüğümüz bir maç yakalamışken bunu kadro anlamında çok iyi değerlendirmesi gerekiyor getersin...yani ümiti, orhanı ve diğer sakat futbolcularımızı düşününce önümüzdeki 7 haftanın as kadrosu bu maçta şekillendirimeli ve bundan sonra mecbur kalınmadıkça sürekli kadro değişikliğine gidilmemelidir.

Bu arada aydının son durumnu hakkında bilgisi olan varmı...iyileştimi? bu maçta oynama şansı varmı?

Mert Baydur
26-03-06, 18:38
Maç çarşamba..Onumuzdekı hafta 2 3 gun aralıklarla Sami Yende olacagız herkese herseye ınat

Mac 30'unda deniyordu sanirim. 30'u persembe degil mi?

Kapi
26-03-06, 19:00
Bilet fiyatlari bir açiklansa'da bakalim "yeni yonetim'den" kazik yemeye devam edecegizmi !!!

Kapi
26-03-06, 22:40
Çok rezil bir takım. Şaş iyileşirse rahat, iyileşmezse de normal şekilde alırız.

Az once Ankaragucu - Ankaraspor maçin ozaetini izledim. bence o kadar rezil bir takim degil. Hikmet Karaman'la 6 maç'ta 11 puan topladilar...

Ciddiye almak gerekiyor...

nefertiti
27-03-06, 00:23
TFF de carsamba yazıyordu Mert

Apollon
27-03-06, 06:08
Maç: Turkcell Turkiye Super Lig Maçı - 19.Hafta erteleme maçı
Stat: Ali Sami Yen
Tarih: 29 Mart 2006 Çarşamba / Saat 20:00
Hakemler: Henüz belirlenmedi

Ankaragücü maçında kupa maçı çeyrek finalinde sakatlanan Umit Karan ve Orhan Ak kadroda yer alamayacaklar. Rigobert Song 'un maça yetiştirilmesine çalışılıyor. Song yetiştirilemez ise, bu maçta Emre Aşık Tomas ile beraber defansın göbeğinde forma alabilir.

http://www.cimbom.gs/images/ufukveemreasik2.gif
Apollon (Ufuk) ve Emre Aşık.. Emre bu maçta formayı giyebilir..

Hasan Şaş (http://www.cimbom.gs/forumgs/phpBB2/viewtopic.php?t=964) iyileşti. Saidou iyileşti ancak bu maçta forma giyip giymeyeceğine son gün teknik patron Gerets karar verecek.

CaNKaGS
27-03-06, 09:19
ya arkadaşlar maçın biletleri hala çıkmadı. fenerasyondan habermi bekliyorlar. maçın biletlerinin ne zaman çıkacağını bilen varmı?? stadda olacağız. yönetimin aleyhine değil, takımımızın lehine destek verelim. ve yeneceğiz..

JackDaniels
27-03-06, 09:34
Ankaragücü ve Gençlerbirliği maçının ark arkaya gelmesi canımı çok sıktı bana geçen seneyi hatırlattı.

Geçen senede üst üste bu 2 Ankara ekibiyle Samiyen'de oynamıştık.Ankaragücü'nü 2-1 yenmiş ve bir sonraki maçta Gençlere 1-2 yenilmiştik ve şampiyonluk o maçta kaçmıştı.

Ayrıyetten 2002-2003 sezonundada yine üst üste Samiyen' de Gençler ve Ankaragücü'ne karşı oynamış, Ankaragücü'nü yenmiş ve Gençlerle berabere kalmıştık ve o 2 maçtandan tam 6 puan alamamıştık...

Umarım bu hafta aynı olaylar yaşanmaz...Her zaman için Ankara ekipleri şampiyonluğa oynayan takımların canını yakmıştır.

Ankaragücü maçı kolay gibi gözüküyor umarım zorlanmayız ama asıl gençler maçı beni fevkalade korkutuyor.Bu zamana kadar gençler ve ankaragücü ile ard arda samiyende oynadığımız maçlarda 6 puan çıkaramadık.İddialı olarak diyorum ki, Ankaragücü + Gençler maçından 6 puan çıkarırsak şampiyon oluruz.

Kapi
27-03-06, 13:14
Maç taraftarsiz oynanirsa Canaydin maça gider. Aksi taktirde gelmez !

Mert Baydur
27-03-06, 13:28
Evet çarşamba oynanıyormuş. Stadda yerimizi alacağız. Maş 20:00'da. Umarım seyircisiz oynanmaz. (Sanırım 1000'inci mesajım bu!)

Patriot
27-03-06, 14:08
Karar yarin verilecekmis. Eger 1 mac verirlerse kabul edelim GB maci daha onemli. Karar yarin verilecegi icin biletler satisa cikmadi.

Ozhan abi carsamba gunu gelir seyircisiz maca ondan sonra tum sezon yerini fayansciya birakir.

27-03-06, 14:31
Özhan Ağğğbi yumruğunu vuracak artık arkadaşlar ceza falan almayız.

MarMara
27-03-06, 14:34
özhan ağbiiyi çba tribünlere çağırıp yumruk şov yaptırtıcaz,

e o yumruklar boşa gitmesin cnm!

Kapi
27-03-06, 15:19
Ufuk abi ne sanslisin yahu :)
Istanbul'a her gelisimde gitmek istiyorum ama gitmek istedigim gun idman yok iste :( !! Ata sagolsun birseyler ayarlamaya çalisiyor :) ama olmayinca olmuyor iste !!!

Özhan Ağğğbi yumruğunu vuracak artık arkadaşlar ceza falan almayız.

Aman dikkat etsin... eli falan kirilir bir'daha vuramaz !!

27-03-06, 15:23
Yalçın Temmuz ayında da sezon bitiyor abicim böyle şanssız adamsın :) Ama şeytanın bacağını kıracağınız merak etme :)

Mert Baydur
27-03-06, 15:38
Karar yarin verilecekmis. Eger 1 mac verirlerse kabul edelim GB maci daha onemli.

Özhan ağğbi bastırsın da Diyarbakırspor'a ceza aldırtsın, o deplasmanı seyircisiz oynayalım. Gene kendilerine yakışan bir çirkefliğe imza atmış Diyarbakırspor camiası bu haftasonu. Her ne kadar Diyarbakırspor kardeş camiamızdır geyiği olsa da Özhan ağğbi artık yumruğunu kaldırdı, inmez o yumruk, önüne gelene geçir be Özhan ağğbi! :buyuksun:

kajganic
27-03-06, 16:34
Rigobert Song 'un maça yetiştirilmesine çalışılıyor. Song yetiştirilemez ise, bu maçta Emre Aşık Tomas ile beraber defansın göbeğinde forma alabilir.

Bu maç erteleme maçı olduğundan;Emre Aşık ara transferin son günü transfer edildiği için bildiğim kadarıyla oynayamaz.Bunun yanında ,Ankaragücü'nde Antepten alınan Erman Güraçar ve Altay'dan alınan,Ali Ölmez ve Okan Koç'ta ara transferin son günü alındığı için oynayamazlar....diye biliyorum.

CaNKaGS
27-03-06, 16:36
şaş oynarsa kazanırız diyorum. denizli maçını gördünüz hasan olmadan atak bile zor yapıyoruz. eğer denizli kendi kalesine golü atmasa bizimkiler ateşlenmeyecekti bile. hasan oynasın bence yeter. hasan forvet hattımızı bol pozisyona sokuyor ataklarımızı o geliştiriyor. bence kadroda orta saha olarak hasan - iliç - ayhan üçlüsünü koyarsa bizim için rahat maç olur kanaatindeyim. ama hasan kabze oynamasın ????

konfucyus
27-03-06, 21:26
Galatasaray-Ankaragücü Bilet Fiyatları
VIP 80 YTL
Numaralı Üst 65 YTL
Kapalı Üst 35 YTL
Kapalı Alt 25 YTL
Yeni Açık Üst 15 YTL
Yeni Açık Alt 10 YTL
Eski Açık 10 YTL
Eski Açık (Rakip) 10 YTL

Maç günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatı
VIP 71 YTL
Numaralı Üst 58 YTL
Kapalı Üst 31 YTL
Kapalı Alt 22 YTL
Yeni Açık Üst 13 YTL
Yeni Açık Alt 8 YTL
Eski Açık 8 YTL
Eski Açık (Rakip) 8 YTL

perşembe günü vericekler sanırım cezayı ..

1 maç saha kapatmaya razıyım gideriz izmit e aslanlar gibi alır maçı geliriz .

osmanhy
27-03-06, 21:34
Galatasaray-Ankaragücü Bilet Fiyatları
VIP 80 YTL
Numaralı Üst 65 YTL
Kapalı Üst 35 YTL
Kapalı Alt 25 YTL
Yeni Açık Üst 15 YTL
Yeni Açık Alt 10 YTL
Eski Açık 10 YTL
Eski Açık (Rakip) 10 YTL

Maç günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatı
VIP 71 YTL
Numaralı Üst 58 YTL
Kapalı Üst 31 YTL
Kapalı Alt 22 YTL
Yeni Açık Üst 13 YTL
Yeni Açık Alt 8 YTL
Eski Açık 8 YTL
Eski Açık (Rakip) 8 YTL

perşembe günü vericekler sanırım cezayı ..

1 maç saha kapatmaya razıyım gideriz izmit e aslanlar gibi alır maçı geliriz .

fakat mac seyricisizde olabilir...keske ankaragucu macina denk gelseydi, nasi olsa fark yapacaz

Serkan1905
27-03-06, 21:41
oynamadan fark yaptik.

CaNKaGS
27-03-06, 23:58
beyler MAÇ BİLETLERİ YARIN ( SALI ) SAAT 11:00 DE SATIŞA ÇIKIYOR. lütfen stadı boş bırakmayalım. bakın bilet fiyatlarında da indirime gitmişler. zor maçlar takımımızı yalnız bırakmayalım.

Ray52Lewis
28-03-06, 00:09
Macin hakemi Yunus Yildirim...

Bilet fiyatlari aciklandigina göre sahamiz ile ilgili ceza bazi kesimlerden ön görüldügü(!) gibi Gencler macina denk gelecek, bu cok kötü oldu gercekten...
Özhan agbi sen istedigin kadar yumrugunu masaya vur, seni hala kaale alan yok...

JackDaniels
28-03-06, 08:48
Ankaragücünde ;

Ahmet Belal,Petkov,Ali Ergin,Erman,Okan ve Burak oynamayacak.

MarMara
28-03-06, 09:59
bilet çıktı ve alındığına göre,seyircisiz diye bir durum yok,g.birliği maçına artık...

28-03-06, 10:11
Yunus şu Gençler'in bizi kasap gibi doğradığı maçta hakemlik yapan kifayetsiz değil mi?

konfucyus
28-03-06, 13:44
yok ankaraki gençlerbirliği maçının hakemi oktay demiray dı ..

bu adam içerdeki trabzon maçımızı yönetmişti ..iyi niyetine inandımğım iki hakemden biri ..diğeri bülent demirlek ..

seyko
28-03-06, 15:10
hmmm ankaragücü maçı seyircisiz

http://www.galatasaray.org/superlig/detay.asp?PID=1046&HID=1&haberID=293094&mans=true

MarMara
28-03-06, 15:15
eee 11 den beri satılan biletler!...

sanırım g.birliği maçında geçerli olacak.

28-03-06, 15:19
yok ankaraki gençlerbirliği maçının hakemi oktay demiray dı ..

bu adam içerdeki trabzon maçımızı yönetmişti ..iyi niyetine inandımğım iki hakemden biri ..diğeri bülent demirlek ..

Hayır geçen seneki GB maçını yönetip penaltıyı veremeyen GB'li futbolcuların bizi dövmesine izin veren hakem bu. 2-1 yenildiğimiz maç.

JackDaniels
28-03-06, 15:55
PFDK kararıyla seyircisiz oynanacak olan Ankaragücü karşılaşması için bilet alan taraftarlarımız biletlerini, Cumaretesi günü oynanacak olan Gençlerbirliği karşılaşması bileti ile Ali Sami Yen Stadı'ndaki Biletix gişelerinden, fiyat farkını ödeyerek, değiştirebilecekler veya iade edebileceklerdir.

Bilet alan taraftarlarımıza duyurulur.

osmanhy
28-03-06, 17:25
Ankaragücünde ;

Eger bu dogruysa, ankarada bi Umut ve Balic kaliyor...artik bunlarida durduramasak, yuh bize. Yarin gol erken gelsinde, bir kez rahat mac seyredelim ya :)

Sheva
28-03-06, 18:16
Ankaragücünde ;

Eger bu dogruysa, ankarada bi Umut ve Balic kaliyor...artik bunlarida durduramasak, yuh bize. Yarin gol erken gelsinde, bir kez rahat mac seyredelim ya :)

Miraç bilgi kesin mi? Topic açıldığında ligin en zayıf takımlarından biri dedim hala da öyle düşünüyorum ama haftalar azaldıkça stres iyice arttı zaten seyircisiz oynuyoruz, o yüzden rakip takım ne kadar eksik o kadar iyi.. Özellikle Ahmet Belal'in bize karşı falan tutar şansı şimdi hiç gerek yok, iyi olmuş..

JackDaniels
28-03-06, 18:45
Doğanay sabah gazetesinde okudum.

Erteleme maçı olduğu için bu adamlar oynayamayacakmış...

Sheva
28-03-06, 19:34
Doğru doğru, aynı şekilde bizde de Emre Aşık oynayamıyor yanılmıyorsam..

nefertiti
28-03-06, 21:04
Dogru arkadaşlar....

osmanhy
29-03-06, 02:03
benim aldigim listede soyle:
A.Gücü?nde Burak ve Niyazi cezalı, Okan Koç, Ahmet Belal, Ali Ölmez, Erman Güraçar erteleme tarihinden sonra transfer olduğu için kadroda yok.

Parma Maniac
29-03-06, 03:09
ahaha tahkime bile gitmemişiz.. neden acaba? ulan O.C. ne sinsi, ne düzenbaz adamsın..

JackDaniels
29-03-06, 08:58
Evet Petkov hariç liste doğru...
Petkov'un transferi daha önce olduğu için oynayacakmış...

gian
29-03-06, 09:09
Hatırlarsanız, 2 sene once Nobre daha sonra transfer oldugu halde Rize tekrar macında oynamıs ve Fener'e maçı kazandırmıstı..

Tabii Fener söz konusu olunca kurallar farklı oluyor..

29-03-06, 09:25
O maç erteleme değildi ama tekrar maçıydı tabii o da mantıksız ama bundan farklı bir durum.

Spree
29-03-06, 10:26
ahaha tahkime bile gitmemişiz.. neden acaba? ulan O.C. ne sinsi, ne düzenbaz adamsın..
çok muazzam bu o.c.ben cezanın artması için başvurmasını bekliyordum,yapmamış.

CaNKaGS
29-03-06, 14:22
bence bu kural çok saçma bir kural arkadaşlar. tamam erteleme maçı ama.ben sezon ortasında aldığım oyuncularımı oynatamayacaksam eğer o zaman sezon ortasında sattığım oyuncuları ne yapacam. o zaman onlarda gelsin oynasınlar. bence bu kural çok saçma....
http://www.filelodge.com/files/room14/338888/GS03.JPG

frodo555
29-03-06, 16:32
Ulan OC, taraftar olmasa ne güzel yötetecen şu klübü dimia.q., Allah bilir bundan sonra kimse atmasa sen atarsın locadan şişe falan SIRF CEZA ALALM DİYE!

Sheva
29-03-06, 17:37
Maçla ilgili kimsenin fazla bir endişesi yok gibi, umarım beklediğimiz gibi olur ve rahat rahat yarınki maçı bekleriz..

zidane38
29-03-06, 17:55
Maçı izlememeye karar verdim bugün. Güneş tutulması yordu beni :) Erindim maça gitmeye.Maçın seyircisiz olması da bir etken olmuş olabilir izlememe.Artık buradan takip edecez. İzleyen arkadaşların yazılarını ve yorumlarını bekliyoruz.
Rahat bir maç olmasını, cezalı duruma düşecek oyuncu olmamasını ve de sakatlık olmamasını temenni ediyorum.
Şu kadroda muhtemel kadro gibi

Sabri(ugur) Song Tomas Ferhat

Hasan ŞaŞ Cihan İliç Ayhan

Necati Hakan şükür

hasan yerine hasan kabze yada heinz oynayabilir eğer sakatlığı düzelmedi yada riske edilmek istenmezse.

zidane38
29-03-06, 17:56
Mondiyi unutmuşum :D

sigara69
29-03-06, 19:01
O pankartla cikmayi kabul eden tum futbolcularimiza diyecek kelime bulamiyorum..

fenerbahceli futbolcular boyle ciksa yeridir..

Ne diyim ki canaydin allah belani versin hemde bin turlu bu pankarti hazirlattigin icin...

Kopek insan kopek herif sen taraftarda suc bulucagina Kadikoy'de yapilanlara 19 milyar bize 1 mac seyricisiz ona itiraz edicegine..

Yumrugunu vuruyor Ozhan abi ama bize vuruyor taraftara vuruyor..

Seyredemeyenler icin;

Takim maca cikarken ellerinde

'' Sampiyonluk yolunda bir daha bizi yalniz birakicak eylemlerden kaciniz''

yazili bir pankartla ciktilar..

Hakan sukur'un tum agirilgini koyup Hasan Sas'in agirlikalrini koyup keske buna karsi ciksalardi..

Suan sinirden kudurcam

Lioney
29-03-06, 19:05
O pankartı hazırlayan andavalın, öküzün, beyinsiz hayvanın ta bilmemnesini. Bu pankart bu futbolcuların eline zorla tutturulmadı ise ve bu işin arkasında Özhan Abi yoksa bende adam değilim. Yeni de futbolcuların inadına o pankart ile çıkmamaları lazımdı.

Ulan Özhan Abi, ulan Özhan Abi....

Maynard
29-03-06, 19:05
LAN o.c denen adam!2 maç olmadı ceza diye seviniyosun oradan biliyoruz!tahkime bile gitmiyosun,ama suçu taraftarın üstüne iyice yıkmaya çalışıyorsun!biraz adam olsaydında galatasarayın haklarını savunabilseydin!bu kadar yüzsüz,kifayetsiz TERBİYESİZ bi adam olamaz ya galatasarayımızın başkanı...

ps;yumruk bi yerine kaçtı daha şimdiden!!!

sigara69
29-03-06, 19:09
Mondragon

Ferhat Song Tomas Sabri

Heinz Cihan Ayhan Hasan

Sukur Necati

sigara69
29-03-06, 19:23
Yemek icin kasiyoruz..Hadi hayirlisi..

Maynard
29-03-06, 19:24
ankaragücü çok tehlikeli geliyor...

seyko
29-03-06, 19:27
onur ferhatın ayağını kıracaktı kart bile çıkmadı

Lioney
29-03-06, 19:31
Valla Hakan ın, Şükür e yaptığı harekette en az bir sarı karttır lakin Ferhat a yapılan, dünyanın her yerinde kırmızı karttır. Vermeyen öküz oğlu öküzdür.

Akşam masaya yumruğunu vuracaktır Özhan Abi, tabii bize laf yetiştirmekten vakit bulabilirse belki.

seyko
29-03-06, 19:40
hmm... uykum geldi

seyko
29-03-06, 19:47
kaleye ilk şutumuz ve kaleci kornere çeldi...

seyko
29-03-06, 19:53
gol hakan, asist hasan

M.Yasin Cakmak
29-03-06, 19:54
Hasan süper kesti Kral bomboş taktı...

Formasında Karan ile alakalı bişi yazıyor.

Maynard
29-03-06, 19:55
gol hakan, asist hasanmaçın ne kadar zevksi olduğunu cyba nın bu msjından anlayabiliriz!önceki gol sevinçlerini hatırlıyoruzda :)

bide;goooooooooooooooollllllllllllll :D

seyko
formasının altındaki tshirte ümit karan yazmış hakan, golden sonra kameralara gösterdi...

bu arada ilk yarı bitti

seyko
gol hakan, asist hasanmaçın ne kadar zevksi olduğunu cyba nın bu msjından anlayabiliriz!önceki gol sevinçlerini hatırlıyoruzda :)

vallahi billahi ha :D

zidane38
29-03-06, 19:56
eve girdim radyoyu açtım önce gol yiyorduk ardından gol attık. okuduğum kadarıyla sıkıcı ve de zor bir maç gibi geçiyor.

sigara69
Kıskanc Hakan Sukur,Takim arkadaslarini bolen Hakan Sukur ,Gruplasma yaratan Hakan Sukur ,Umit Karan'in onunu tikayan Hakan Sukur, Umit Karan'i gecen sene kapris yaparak yollatan Hakan Sukur..

Tabi tabi..

Golden sonra formasinin altinda ki T-Shirt'e Umit Karan yazdirmasi ve onu gostermesi gercekten muthisti..

Cok duygulandim..

Gunes tutulmasindan midir nedir bugun bi duygusalim..

Genco
Hakan son dakika da atti ve 1-0 bitti ilk yari..

Golden sonra Hakan'in formasinin altinda 'Umit Karan' yaziyordu.. Ulan Hakan, ulan Hakan.. :D

Hakan'da baskan olabilecek kapasite goruyorum.. :) Su Canaydin da Hakan bu firsatciligindan biraz feyz alabilse, hakikatten haklarimizi ezdirmez :D

Tim
Gol attık ama sevinemyorum..içimiz fena halde buruk..hiçbişeyin tadı yok eskisi gibi..

zidane38
29-03-06, 19:58
Abi çok sevindim Ümit Karan'ı yazmasına. Bende acaba böyle bişeyler yaparlar mı diye düşünüyordum.barcalı futbolcular xavi'ye yapmışlardı.dedim bizimkilerde düşünse böyle bişey. Sevindim bu harekete açıkcası. Aralarında sorun var diyen medyamıza da kapak olsun bu.

Spree
29-03-06, 20:04
o.c. gelmiş maça taraftar yok diye.o.c. bunlar reklam kokan haraketler,sizin gibi gençleri cumartesi günü samiyende görmek isteriz.

Sheva
29-03-06, 20:04
Hakan ve Necati'nın fıtık eden oyunlarından sonra ilk yarının son dakikasında gelen gol ve sonrasında Hakan'ın ümit'e jesti ilk yarının tek güzellikleriydi..

Kİmin nerede oynadığı belli değil, böyle dağınık bir takım olamaz.. Allah'tan ankaragücü maç başında bir kaç kontratağı harcadı da başımız belaya girmedi..

İkinci devre için Heinz-İLic değişikliği ve Ayhan'ın sola geçmesiyle daha rahat bir oyun oynarız ama bu forvetle şampiyonluk çok zor gerçekten..

Mert Baydur
29-03-06, 20:05
Seyircsizi oldu mu oyunun kalitesizligi ortada o yuzden averaj arttirici bir mac beklentimiz olmasin. 3 puani alip bu tatsiz atmosferli maci bitirelim yeter bence.

M.Yasin Cakmak
29-03-06, 20:06
o.c. gelmiş maça taraftar yok diye.o.c. bunlar reklam kokan haraketler,sizin gibi gençleri cumartesi günü samiyende görmek isteriz.

Süper:)

ÖNDER RB
29-03-06, 20:06
berbat oynuyoruz. bu ankara bile biraz istese rahat rahat alır bu maçı. cihan ne iş yapar biri bana anlatsa çok sevineceğim ne hücumda var ne savunmada acilen volkanla değiştirsin.

o pankartı yaptıran şerefsiz önce kadıköye gelsin de sahada olan bitenleri seyretsin kendi basiretsizliklerinin faturasını taraftara kesmesin.

seyko
29-03-06, 20:10
marek çıktı kabze girdi, hay allahım ya

Sheva
29-03-06, 20:11
gerets de koptu iyice ne hasan kabze'si be hocam.. allah korusun bir gol yersek bu düzensiz takım ne yapar ben o zaman görürüm gerets'i, tam ilic'lik maçta oynatmıyor adamı..

ÖNDER RB
29-03-06, 20:11
heinzın yerine hasan kabze giriyor.

herhalde ayhan sola necati forvet arkasına geçecek.

bu takımdan kimi çıkartsa bir şey diyemeyiz de cihanı çıkartmaması dumura uğrattı beni.

ayrıca heinz çıkacaksa iliç girmeliydi bence

ÖNDER RB
29-03-06, 20:12
unutmadan hakan ünsal bi sus be abicim bi konuşma be.

seyko
29-03-06, 20:18
şomağızlılık yapmak istemiom ama gol yeriz büyük ihtimal bu maçta

seyko
29-03-06, 20:20
cihaaaaaaaaan napıon bee

Sheva
29-03-06, 20:24
Aklı mantığı biraz yerinde olan bir hocanın İlic yerine Hasan Kabze'yi oyuna almasına imkan yok ama demek Gerets'inki değil, işallah başımıza bir iş açmaz..

Sheva
29-03-06, 20:24
Ve hakan ünsal sen bu hasan kabze'yi övüyorsun öyle mi, helal olsun valla size..

seyko
29-03-06, 20:25
hasan kabze karşı karşıya net gol kaçırdı of yaaaa

Sheva
29-03-06, 20:28
GERETS ALLAH BELANI VERSİN SENİN, NECATİ ORTA SAHADA OY-NA-YA-MI-YOR ANLA BE ŞUNU!!! Bu maçta puan kaybedersek tek sorumlusu gerets'tir, çok ciddi pozisyonlar görüyoruz kalemizde..

zidane38
29-03-06, 20:28
korkuyorum gol atalım artıkkkkkkkkkkkkk

sigara69
29-03-06, 20:29
Cihan macin icine siciyor..

Cyba'nin dedigi gibi kesin gol yicez..Yemessek buyuk mucize olur..

Su 2 yi atsak iyi olucak..

Giga
29-03-06, 20:33
gollllllllllllllllllllllll

seyko
ulan herife laf ede ede bi hal olduk gol attı :D

Maynard
goooooooool cihan sıçtın sıçtın affettirdin :D

sigara69
Futbol boyle bir oyun iste..

Yedirmek icin kastiran Cihan rahatlatan golu atti..

Ve cidden guzeldi gol..

zidane38
29-03-06, 20:34
Gole çok güzel dedi spiker?gerek vuruş gerek hazırlanış bakımından öyle midir?

Maynard
29-03-06, 20:34
hasan kabzeyle cihana laf ettik!ikisi golü attılar :D her hafta bunuda uğur olarak denemyei öneriyorum :lol:

Giga
29-03-06, 20:35
iliç girsin artık hatta volkan da girsin top tutalım cok yorulmadan bu arada aslanım ferhat beee

seyko
29-03-06, 20:35

cihan dribblingle ceza sahasına yaklaştı, kabzeyle duvar pası yaptı ve güzel bi vuruşla golü attı

zidane38
29-03-06, 20:37

cihan dribblingle ceza sahasına yaklaştı, kabzeyle duvar pası yaptı ve güzel bi vuruşla golü attı
sagol cyba. :)
bir soru daha soruyum hemen. Ferhat çok iyi oynuyor diye spiker durmadan onu övüyor.pek şaşırmam ama hep de Ferhat'ın ismini duyuyorum.İyi mi gerçekten? :)

seyko
29-03-06, 20:40
valla işini yapıyor, ama ekstradan yaptığı birşey yok...

seyko
29-03-06, 20:42
ahahah kabze karşı karşıya kaleciye çalım attı, kaleci bariz bi şekilde çelme taktı ve penaltıyı vermedi...ama önceden şut çekse gol olurdu

seyko
29-03-06, 20:43
ferhat çıktı ergün girdi... noluo ya?

zidane38
29-03-06, 20:44
Haydaaaaaa. Napıyor bu Gerets ya? sakatlık filan yaşamadı umarım Ferhat

seyko
29-03-06, 20:45
ayhan nefis orta kesti hakan bomboş pozisyonda kafayı 5 metre kalenin üstünden attı

seyko
29-03-06, 20:48
hasan kabze ceza sahası dışından mükemmel bi volley çaktı üst direkten out :(

Genco
29-03-06, 20:48
unutmadan hakan ünsal bi sus be abicim bi konuşma be.

:D

Cihan'in cikartilmasi gerekiyor, Galatasaray ortadan giderek bir sey yapamaz, oyunu kanatlara yaymasi gerekiyor derken gol Cihan'dan ve ver-kac sonucu gelince ne dedigini bilemedi :D

Sonra, Hakan ve Kabze arka direk de bombosken, Ayhan da onlara pasi vermemisken, 'eger Ayhan arka direge orta yapabilirse gol olurdu' dediginde artik ben pes dedim zaten :)

zidane38
29-03-06, 20:52
hakan şükür çıktı aydın girdi.

zidane38
29-03-06, 20:53
yanlışlık yaptım.düzenle diyeceğime alıntı yapmışım.

seyko
29-03-06, 20:55
kabzeye beklemediği bi top geldi dışarıya vurdu boş kaleye :(

Giga
29-03-06, 20:57
kabze bugün kacırsın baska maclarda atar artık

zidane38
29-03-06, 20:57
amma gol kaçırdı hasan kabze. bu forvetler karamsar yapıyor beni maalesef.

seyko
29-03-06, 20:59
2-0 bitti

M.Yasin Cakmak
29-03-06, 21:01
Kabze şanssızdı yoksa atar onları.

3 puan 3 puandır :)

Hayırlı olsun.

zidane38
Hadi geçmiş olsun.

ÖNDER RB
ligin en kek en dirençsiz takımına bütün lige yetecek averaj yapabileceğimiz bir maçta 2-0 lık galibiyet. ne diyelim buna da şükür.

Sheva
29-03-06, 21:02
yine erimeye başladık benden söylemesi, düşüş çok yakındır.. maalesef gerets de iyice garipleşti, bu şekilde çok zor devam eder bu takım..

zidane38
29-03-06, 21:03
Uzun süreden sonra bir maçı gol yemeden tamamladık. :)

M.Yasin Cakmak
29-03-06, 21:04
Hafta sonu belli olur bu maçın ne olacağı.

Kabze'nin penaltısını vermeyen hakem öküzdür.

seyko
29-03-06, 21:07
Hafta sonu belli olur bu maçın ne olacağı.

Kabze'nin penaltısını vermeyen hakem öküzdür.

hemde ne öküz

Kapi
29-03-06, 21:21
Rahat bir maç oldu diyebiliriz... Fark yapabilirdik ama girmeyence iste :)
Bu sartlarda onemli olan 3 puan'di !

Belki Ozhan abiiii 3lu çeker diye bekledim ama yapmadi :)

Spree
29-03-06, 21:40
yine verilmeyen bir kırmızı kart yine verilmeyen bir penaltı.alıştık nasıl olsa,allahtan ankaragücü çok kötüydü de rahat bir maç oldu.

Saunders
29-03-06, 21:49
Arkadaşlar maçı izleyemedim yalnız marek hakkında sağdan soldan iyi yorumlar duyuyorum varmıdır aslı astarı?

Sheva
29-03-06, 22:10
Marek vasattı ama en kötü yanı hiç sağ ayağı olmadığı için bazı pozisyonlarda çok tehlikeli top kayıpları yaptı.. İkinci devre oyundan çıktı ama çok da suçlamıyorum kendisini zira ilk devre kimin nerede oynadığı belli bile değildi, o da aradı kaynadı gitti..

İkinci devre yapılacak şey çok açıktı, İlic Heinz'ın yerine girecek, Ayhan kenara geçecekti.. Ama maalesef Gerets Hasan Kabze'yi tercih etti ve Necati'yi ortaya çekti.. Hasan Kabze'nin oyuna hareket getirdiği düşünüelbilir ama alakası yok, Necati-Hakan ileride kalsa İlic arkadan desteklese çok daha fazla pozisyon bulabilridik (bu arada ilic kadroda mıydı bilen var mı?).. Gerets bu maçta İlic'i oynatmayarak bence bu oyuncuyu kaybetti artık, iyice kopardı adamı takımdan.. Hasan Kabze ise inanılmaz goller kaçırdı ve çok savruk gözüktü, önümüzdeki maçlar adına hiç ümit vermedi açıkçası.. Şu durumda Hakan ve Necati'ye birşey olmaması için duacı olmaktan başka bir çaremiz yok, tabi özellikle Hakan da neredeyse kabze kadar kötüydü maalesef..

İlk sayfada da söylemiştim, a.gücü ligin belki de en zayıf takımı ve bu maç iyi bir idman oldu bizim için haftasonundaki gençler maçı öncesi.. Yalnız gerets bu hataları yapmaya, forvet oyuncuları da bu golleri kaçırmaya devam ederse gençler maçında 3 puanı çok zor görüyorum maalesef..

Saunders
29-03-06, 22:18
İliç'i dinlendirmek adınada oynatmamış olabilir....

Fiziği çok güçlü bir oyuncu diil çünki.

Sovereign
29-03-06, 22:43
Ben kötü oynadığımız düşüncesinde değilim.Hiç sıkmadan,gayet rahat ve güzel oyunla kazandık...

Takımda Necati dışında herkes gayet güzel performans verdi.Başta Ferhat,Hasan,Hakan ve Kabze olmak üzere...

Sheva
29-03-06, 22:58
Hasan Kabze ve Hakan Şükür iyi oynadı öyle mi, demek Ümit gibi ne muhteşem bir forvetimiz varmış da kıymetini bilememişiz..

Sıkmadan oynama konusunda ise topicin ilk mesajlarında Ankaragücü için ligin en zayıf takımlarından biri dememe sebep olan fener maçını hatırlatmak isterim, kendi sahasında tek bir pozisyon bulamadan 4-1 yenilmiş ve bir o kadar pozisyon daha vermişti kendi kalesinde.. Kaldı ki biz nereden baksanız hem de tehlikeli olabilecek dakikalarda 2-3 net pozisyon verdik kalemizde, dolayısıyla gençler maçına böyle toz pembe girersek büyük hayalkırıklığı yaşarız..

Kötü oynayan oyuncuları da geçiyorum zira hepsi iyi niyetle mücadele ediyorlar ama Gerets gençler maçında da hakan-necati-kabze'yi aynı anda sahaya sürerse işimiz çok zor olur, ve iyi bir hocanın bugünkü maçtan ders alıp böyle bir hata yapmaması gerekir..

Sovereign
29-03-06, 23:02
Gayet iyi oynadılar.Tabi senin anlayışın "gol kaçırmak" veya "gol atmak" üzerine kurulu ise bilemeyeceğim.

Heinz vasatsa,Hakan ve Kabze 10 numara top oynamış demektir...

Sheva
29-03-06, 23:18
Benim öyle bir anlayışım yok da senin ümit kenarda, hakan sahada olsun da ne olursa olsun gibi bir anlayışın var, o yüzden fazla laf anlatacak değilim.. Önümüzdeki maçlarda anlarsın demek istediğimi..

baris57
29-03-06, 23:21
Gayet iyi oynadılar.Tabi senin anlayışın "gol kaçırmak" veya "gol atmak" üzerine kurulu ise bilemeyeceğim.

Heinz vasatsa,Hakan ve Kabze 10 numara top oynamış demektir...

imza!!!

Bazi kisileri anlamiyorum yaa bence takim cok iyi savasti, ve cok iyide bir performans gösterdi. Bazi kisiler hala ayni umutsuzlukta yaw bu takim isterse düsmeye oynasin sadece su hasanin azmine bakin bu yeter!!! Sadece o hasanin azmi bizi sampiyon yapacak güctedir bunu unutmayin!!! SEVIYORUM SENI LAN HASAN!!! seni ne kadar korudum sana küfür edenlerden saclarimi kac kere yoldurdun tam senden ümidi kesmek üzereyken herkese gösterdin kim oldugunu. SEVIYORUM ISTE SENI !!!!

Artik iyi oyun kötü oyun yok arkadaslar ya 3 puan yada tamam var artik her maca bu düsünceyle cikacagiz. Kimse bugünki mactan iyi oyun beklemesin!!! Zira Cihanin bugün oynadigi posizyonda bir Emre oynasa size yüzde yüz garanti veriyorum degil fenerbahce avrupada söz sahibi olan takimlara bile zorlardik!!! Ah su kanatlardaki adamlar orta yapmayi ögrenebilse (ayhan ve hasan disinda orta yapabilen bir tek oyuncumuz yok).

ÖZHAN ABIYE INAT HEP BERABER SAMPIYONLUGA!!!

SAGOL ÖZHAN ABII SAYENDE YINE KULÜBÜZLE BARISTIK SANA KINIMIZ BIZI KÜLÜBÜMÜZE DAHA COK BAGLIYORMUSTA HABERIMIZ YOKMUS!!

Sovereign
29-03-06, 23:22
Benim öyle bir anlayışım yok da senin ümit kenarda, hakan sahada olsun da ne olursa olsun gibi bir anlayışın var, o yüzden fazla laf anlatacak değilim.. Önümüzdeki maçlarda anlarsın demek istediğimi..

Bunu örneklendirmeni rica edeyim...

Havadan sallamak moda oldu da son zamanlarda..

Spree
dolayısıyla gençler maçına böyle toz pembe girersek büyük hayalkırıklığı yaşarız.
biz mi çıkıp oynıcaz gençler maçında? bizim tozpembe ya da çingene pembesi görmemizle ne alakası var gençler maçının.

ayrıca dediğin kadar da kötü oynamadık ya da zorlanmadık.abuk,seyircisiz,saçmasapan bir maçtı,kazandık bitti işte.bu maçta iyi oyun beklemek hata zaten.2-3 pozisyon verdik en fazla öyle çok değil.takım bütün olumsuzluklara rağmen 4 maçtır kazanıyor,liderle aynı puanda,fbye 847238943 tane gol kaçırıp elendik deplasman golü nedeniyle hala söylenip duruyorsun.gençler maçını çıkıp 5-0 kaybetseler kızmamak lazım bu futbolculara anlamıyorum neyin peşindesin.

CaNKaGS
hasan kabze deilde kazma olması lazımdı eğer maç o gollere kalsaydı ben o adamın ...... iki tane boş kaleye topu auta attı daha ne olsun. eğer şampiyonluk averaja kalırsa ben bu golleri hatırlatırım arkadaşım. ben maçı canlı canlı izledim ve hasan kabze oyuna sonradan girmesine rağmen bence takımın en kötü oyuncusuydu. adam pas atamıyor ve topları çabuk ayağından çıkartamıyor. bazı ataklarımızı yiyor. maçı tamamen izleyenler ve hasan kabze yi takip edenler bana hak vereceğine inanıyorum..

http://www.filelodge.com/files/room14/338888/GS03.JPG

konfucyus
29-03-06, 23:38
3 puanı aldık gerisi traş .

cumartesi herkesi maça davet ediyoruz ..saat 20.45 de .

Sheva
29-03-06, 23:41
dolayısıyla gençler maçına böyle toz pembe girersek büyük hayalkırıklığı yaşarız.
biz mi çıkıp oynıcaz gençler maçında? bizim tozpembe ya da çingene pembesi görmemizle ne alakası var gençler maçının.

ayrıca dediğin kadar da kötü oynamadık ya da zorlanmadık.abuk,seyircisiz,saçmasapan bir maçtı,kazandık bitti işte.bu maçta iyi oyun beklemek hata zaten.2-3 pozisyon verdik en fazla öyle çok değil.takım bütün olumsuzluklara rağmen 4 maçtır kazanıyor,liderle aynı puanda,fbye 847238943 tane gol kaçırıp elendik deplasman golü nedeniyle hala söylenip duruyorsun.gençler maçını çıkıp 5-0 kaybetseler kızmamak lazım bu futbolculara anlamıyorum neyin peşindesin.

Liderle aynı puandayız ve liderin de en 7-8 puan hakem hediyesi var.. O yüzden bu takıma laf eden çarpılır asla böyle bir niyetim yok ama ciddi ciddi çok iyi bir kadromuz olduğunu ve şampiyonluğu hakettiğimizi düşünüyorum.. Sağ bekte Sabri gibi belki defansı biraz aksayan ama hücum yönü son derece kuvvetli bir oyuncumuz var, solda orhan ak 4 hafta sakatlanıyor yerine geleceğin milli takım oyuncusu ferhat giriyor, tandemde song-tomas gibi mükemmele yakın bir ikili.. Orta sahada aydın, ayhan, cihan, ilic, heinz, hasan şaş, volkan, Saidou gibi hepsi direk milli takımlar seviyesinde oyuncular ve forvette ümit'in sakatlığına rağmen hakan-necati gibi çok iyi bir ikili.. Benim derdim bu kadronun ne kadar hakkıyla değerlendirildiği ve Gerets bu konuda son zamanlarda maalesef kötü sinyaller veriyor.. Ki derdim de asla bu maçta neden 5-6 olmadı değil ama gençler maçında da bugün 2. yarıdaki gibi kadroyla oynarsak çok zorlanırız, halbuki tam ilic'e uygun maçlar bunlar.. O yüzden buradaki sitemim ileriye yönelik ve önümüzdeki maçlarda bu hataların yapılmaması adına, dikkate alınacağından değil ama yine de söylemek zorundayım..

Bugünkü maçta kötü oynadığımızı da düşünmüyorum açıkçası ama ilk devre dizilişteki belirsizlikten (kim nerede oynuyor belli değildi), ikinci devrede necati'nin ortaya gelmesinden dolayı bazı açıklar verdik.. Bu düzensizlik hücuma da yansıdı zaman zaman ama bunlar dışında fena değildik.. Lakin şunun altını bir kez daha çizmek istiyorum, bu takım şampiyon olacaksa, fener maçında yenilmeyecekse hücuma dönük hattı ilic-necati-hakan şeklinde olmalı ve bu oyuncuların da bir an evvel birbirilerine uyum sağlaması gerekli.. Necati ortada, hakan-kabze ileride sistemi ile fener maçında başarılı olacağımızı düşünmüyorum, zaten gerets'in de öyle oynatacağını sanmıyorum o yüzden bu tarz vakit ve fırsat kayıplarına karşı çıkıyorum, bu oyuncuların sürekli bir arada oynaması gerekiyor..

Sovereign
29-03-06, 23:43

Bunu örneklendirmeni rica edeyim...

Havadan sallamak moda oldu da son zamanlarda..

Şuraya koyayım da arada kaynamasın...

Spree
29-03-06, 23:54
15 puan diyim ben ona.onun dışında aynı şeyleri söylüyoruz zaten.gerets'in ciddi hatalar yaptığı doğru oyuncu seçimleri ve değişiklikleri konusunda.ama genel olarak ligin en iyi futbolunu oynayan takımsak biraz da gerets'e hakkını teslim etmek lazım.kimse çok iyi bir td olduğunu söylemiyor zaten.

böyle saçmasapan ve rakibin de kötü olduğu çok rahat geçen bir maçta gereksiz stres,sinir yapıp yine gereksiz karamsar olmuşun.onu söylüyorum ben.gençler maçı da bu maçta çok farklı olacaktır emin olabilirsin.iyi oynarız-kötü oynarız demiyorum ama havası ve ciddiyeti bu maçtan çok farklı olacaktır.

bunun dışında hakan bence de iyi oynadı bugün.kabze de kaçırdığı goller dışında yine kötü değildi bence.gerçi kendisi maçtan sonra çıkıp galatadaray'daki en kötü maçımdı özür dilerim demiş.

ilic konusunda sana katılıyorum bu maçta dinlendirmiş olabilir,başka şey olabilir.gençler maçında ilk 11 başlıcanı düşünüyorum.

osmanhy
30-03-06, 00:04
Bence bu macta ne kotu oynadik nede iyi. Bana gore Hasan, Ayhan ve Hakan cok kostu ve maci almak icin ellerinden geleni yaptilar. Savunma gene cok hatta yapti ve gol yemememiz bir mucize. Zaten seyricisiz olan bir mactan da fazla beklemekde yanlis olurdu.
Onemli olan 3 puandi, onu aldik ve artik onumuze bakalim. Gencler macina bizim oyuncular hazir olur cunku bu mactan sakat cikmadi ve hic kimse kendini fazla yormadi. Bide saidou bu maca yetisebilse, bence galip geliriz.

nefertiti
30-03-06, 01:05
Sacma sapan bır mactı ıste...Yanı macın bır havası yoktukı ıyı oynayalı mvveya kotu oynayalım...Ama 3 puan gene cepte sevinçliyiz...Gell GENCLER gell

alpheios
30-03-06, 04:38
kabze de kaçırdığı goller dışında yine kötü değildi bence.gerçi kendisi maçtan sonra çıkıp galatadaray'daki en kötü maçımdı özür dilerim demiş.

Ben Kabze'den kendini daha da geliştirmesini bekliyorum. Doğal yetenekleri zaten üst seviyede. İşte karşında fırsat. Karan yok sıra sende. Ama klübede sanki kendini bugüne çok iyi hazırlamamış gibi.

gian
30-03-06, 09:01
Dünkü maçta Hakan Şükür'ün kötü oynadıgını soyleyen çarpılır kanımca..

JackDaniels
30-03-06, 10:47
İyi oynamasının sebebi üzerinde taraftar baskısı olmadığı için olabilirmi acaba?

Maçtan önce evdekilere bu maçta kesin Şükür gol atar dedim...

Nasılsa golden önce kaçırdıklarından "oooo" "ahhhh" diye bağıran taraftar olmayacağı için ilk başlarda kaçırır sonrada atar golünü dedim...Tam söylediğim gibide oldu. :)

aslanım_gs
30-03-06, 12:52
aslanım akşam kazanmayı bildi ama ya arkadaş bu sabri orta yapmayı beceremiyor.bütün ortaları rakibe gitti.topu bir türlü kaldıramıyor.ferhat'ı çok beğendim.valla abilerine taş çıkartır.ama bir faul yaptılar direk ayağına girdiler.hakem sarı kart bile göstermedi.pes doğrusu.sonuçta kazandık.önemli olan 3 puandı.simdi lideriz.umarım bugün 21.45 te lider kalacağız. :lol:

Sheva
30-03-06, 14:38
aslanım akşam kazanmayı bildi ama ya arkadaş bu sabri orta yapmayı beceremiyor.bütün ortaları rakibe gitti.topu bir türlü kaldıramıyor.ferhat'ı çok beğendim.valla abilerine taş çıkartır.ama bir faul yaptılar direk ayağına girdiler.hakem sarı kart bile göstermedi.pes doğrusu.sonuçta kazandık.önemli olan 3 puandı.simdi lideriz.umarım bugün 21.45 te lider kalacağız. :lol:

Sabri dün kendi de söyledi bugün çok berbat ortalar yaptım, topu kaldıramadım diya ama ben genel olarak hücuma katılımından çok memnunum, iyice oturdu o bölgeye..

Bir de Hasan Kabze'yi çok eleştirdim ama maçtan sonra açıklamalarını ancak gece yarısı dinleyebildim, hakikaten çok üzülmüş kaçırdığı gollere ve sesi bile çıkmıyordu üzüntüden, kendisini öyle görünce ben de çok üzüldüm ne yalan söyliyim.. Neyse bir dahaki maça şansı tutar işallah, bir de ondan önemlisi cihan'a attırdığı goldeki gibi verkaçlara çalışmalı, 2-3 tane çok güzel pozisyonu harcadı topun şiddetini ayarlayamadığı için..

Ferhat'a yapılan hareket bence de sarı karttı, maçın başında olması sebebiyle tamam bulduk yine bela bir hakem dedim ama maç içinde beni haksız çıkarttı çok iyi bir yönetim gösterdi, özellikle uyduruk faulleri çalmaması ve oyunu kesmemesi ile maça büyük katkı yaptı..

Spree
30-03-06, 14:55
ferhat'a yapılan haraket kırmızı karttı bence.hem de çok rahat kırmızı,sarıyla alakası bile yok.sarı kart hakan kutlu'nun şükür'e yaptığı haraketti.

Kapi
30-03-06, 15:01
Ne orta ne korner atabiliyoruz arkadaslar. Hasan Sas bile bilmem kaç'tane orta yapmasi lazim ki birtane iyi olsun. Dun aksam kaç tane isabetli korner yaptik ?
Gerets'te heralde bunlari goruyordur ama mutlaka birsey yapilmasi gerekiyor.

30-03-06, 20:16
Ferhat'a yapılan hareket kesin kırmızı kartlıktı Ferhat ayağını çekmese kırılabilirdi orada ayağı. Bu arada ben Kabze'yi de Şükür'ü de beğendim. Kabze hakikaten inanılmaz goller kaçırdı ama bence iyi mücadele etti. Hakan da önceki maçlara göre iyiydi oldukça mücadele etti.
Necati her zamanki gibi rezildi Cihan da gol atmasa çok kötüydü diyip geri kalan oyuncular da idare etti diyorum :)

UmBeRtO GS
30-03-06, 21:21
Takım olarak bu zayıf ekibe karşı çok iyi oynamadık, ama takımda yavaş yavaş kaliteli paslarla atağa çıkma özelliği oluşmaya başladı, özellikle son 4-5 maçtır çok güzel şekilde atağa çıkıyoruz. Fakat son paslardaki beceriksizliğimiz devam ediyor. Sol ve sağ kanatlardaki orta yüzdesinin düşüklüğüne önlem alınması gerekiyor. Hasan dışında isabetli orta yapan yok.

Hasan, Fener maçındaki oyununu devam ettirdi, acayip mücadele etti, güzel paslar verdi. Beni şaşırttı ve utandırdı. Umarım ilerideki maçlarda aynı performansı göstermeye devam eder...

Ferhat sol kanada alışıyor, biraz daha pişmesi gerek, Orhan'ı kesebilir...

Sabri, orta yüzdesi 0 olmasına rağmen o mevkiye alıştı, futbol zekasının çok az olmasına rağmen, mücadele ediyor...

Cihan, ön liberoda sağ kanattan daha olumlu işler yapıyor ama tabi Saidou gelince kesilecek..

Ayhan, çok mücadele ediyor, bir de son paslarda isabetli olsa. Maç sinirinden olsa da yanlış pas atmasına rağmen takım kaptanı Hakan Şükür'ü fırçalamasını yakıştıramadım...

Necati, hala form seviyesi düşük, buna rağmen çok etkili bir silah...

Hakan Şükür, bu maçta takımın en iyisiydi, yaşına rağmen çok mücadele etti, bir gol attı, Hasan Kabze'ye bir kaç al da at pası verdi, son olarak da bir pozisyonda Hasan'a gol attırmayı değil de kendi atmayı düşünse 3. golü bulmamız işten bile değildi. Herşeye rağmen Hakan görevini yine eksiksiz yerine getirdi. Ümit Karan t-shirtü de bazı yerlere gereken mesajı vermiştir umarım...