PDA

Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray 1 Fenerbahçe 0 Gol : Necati Ateş!

Sayfalar : [1] 2

gian
04-12-04, 21:02
Derbiden 3 puanı alıp, farkı 2'ye indirmemiz gerekir..

seyko
04-12-04, 21:08
ölecek ölecek öleceksiniz
.... göreceksiniz!!!!!!!

az kaldi az...

!!toTTI!!
04-12-04, 22:28
bugun genclerbirligi macini izleyince daha da umutlandimm keske necati o golu nu genclere degil de fenere atsaydi dah bi oturudu ama olsun yine yazicakk insalah alicaz o macida :okey:

Parma Maniac
04-12-04, 22:29
rahat alırız.. alacağız..

Serkan1905
04-12-04, 22:37
haydin aslanlar. susturun su ezikleri... :kizgin: :kirbac:

yaw su bir haftaligina küfür serbest olsa ya... :kiskis:

Sheva
04-12-04, 23:05
Serkan iyi ki actin konuyu, zamaninda kadikoy'deki mactan sonra oyle bir uygulama(!) olmus ama burada oyle birsey mumkun degil.. Cok sakin, sogukkanli insanlar oldugumuzdan degil sadece gereksiz birsey oldugu icin..

Hem kufure gerek olan bir durum da yok, yine klasik 2-0lik tarifemizi uygulayip yollariz feneri.. Yeter ki Hakan-Necati bugunku yuzdeyi tuttursun ve Song-Tomas her zamanki oyunlarini oynasin..

Serkan1905
04-12-04, 23:25
Serkan iyi ki actin konuyu, zamaninda kadikoy'deki mactan sonra oyle bir uygulama(!) olmus ama burada oyle birsey mumkun degil.. Cok sakin, sogukkanli insanlar oldugumuzdan degil sadece gereksiz birsey oldugu icin..

Hem kufure gerek olan bir durum da yok, yine klasik 2-0lik tarifemizi uygulayip yolluycaz feneri.. Yeter ki Hakan-Necati bugunku yuzdeyi tuttursun ve Song-Tomas her zamanki oyunlarini oynasin..

Sheva (abi?), bu ara su nicklerin altinda bi de herkesin yasi yazsa adam mi ölür, yani iki saat isin yoksa saray cafe deki memberliste gir, on saat cevap yazmak istedigin üyenin tanitimini ara (ki shevaninkisini bulamadim).. hani sonra saygisizlik yaptik diye no post yemiyelim :lol:

dedigin gibi küfüre gerek yok.

.to zamaninda bir yönetici küfür etmeyin, etmek istediginizi küfür yemisten beter edin demisti. ben de yukarda yazdigimla bi nevi küfür etmis oldum ;) :dislek: :dislek:

kesinlikle küfür yok. :dikkat: aslinda yönetim isi bilmiyo, küfür edene no post vercegine, forumun üst tarafina "küfür eden fenerli olsun" diye yazsa, daha kimse küfür filan etmez :lol:

bu ara fener demisken, interneti geziyorum, dün de demistim heralde; her yerde "rekorbahce", "süper fener" gibi seyler yaziyor. ama biz ne kadar da bugünkü maca kadar, asiri pessimist olsak da, bizim durumumuz da fena da degil. 15 mac 35 puan. yani söylenene göre fenerin yaptigi 40 puan rekormus. ama bizimkisi de fena da degil beeeeee ;)

bizimkiler insaallah su macta stres yapmazlar. cünkü genelde ya bunlari hic takmiyoruz diye, yada gereksiz yere stres yapiyoruz diye mac kaybediyoruz...

:hoparlor: ey ASLANLAR. Strese gerek yok... Harcicaksin su kanaryaya aslanim :okey:

Sheva
04-12-04, 23:37
Serkan ben hic alinmam abi istedigin gibi hitab et, bu arada 24 yasindayim ve memberliste biraz bilgi girsem iyi olacak gercekten :)

Fener'in kirdigi rekora lafim yok, zaten olamaz da matematiksel bir gercek cunku.. Ama dedigin gibi bizim 35 puanimiz da heralde normal zamanda bu hafta itibariyle lider takimin aldigi puan kadardir.. Ayrica diyarbakir maci icin hicbir lafim yok ama Antep ve Malatya maclarinda cok ucuz kaybettigimiz puanlar da cabasi, icim acidi o maclara.. Hazir telafi imkani elimize gelmisken, bu hafta fener'i ne olursa olsun yenip farki 2 puana indirmeliyiz.. 5 puan farkin stresi ile cikmazsak yenmememiz icin de hicbir sebep yok..

Saunders
04-12-04, 23:56
Senelerdir fb maçlarında tek korkum hep şu duran toplar oluyor...Eskiden revivo ve rapaiç vardı şimdi alex geldi ikisindende beter çıktı adam resmen adrese teslim atıyor kornerlerde....

İlk önlem almamız gereken duran toplardır....

Bengü Cakmak
05-12-04, 02:49
suan fb favori.... ama 3 puan bizim

kral1905
05-12-04, 03:14
gecen sezon bu donem bizim puanimiz 28,lider bjk nin 37 puani varmis..fenerbahcenin 15 mac sonunda puani 31.. yani liderden 6 puan geride.. dolayisiyla 5 puan farki buyutmemek gerekirse de cok cok cok zor mac olacagi belli.. Insallah kazaniriz.. ancak zor olacak mac.

Aslan Suat
05-12-04, 03:22
insallah kazaniriz. icimdede kazanacagiz gibi bir his var. sadece ben degil bir kac arkadasda en az benim kadar emin söylüyor bunu. bir arkadasda hatta handicap verilir diyor :dislek: allah yaniltmasin diyelim :)

LuisFigo
05-12-04, 03:28
3 ihtimalli bir mac,hersey olabilir,derbilerin favorisi olmaz

JORDAN
05-12-04, 04:39
bizimkiler insaallah su macta stres yapmazlar. cünkü genelde ya bunlari hic takmiyoruz diye, yada gereksiz yere stres yapiyoruz diye mac kaybediyoruz...

=============================================
Her zaman dedigim olay budur.GS-FB maclarinda stresine hakim olan maci kazanir.Yanliz bu macta Samiyende oynamamiz bizim avantajimiza.SEYIRCI bu maci kazandirmali diye dusunuyorum...Umarim tum forumlarda BIRLIKTELIK olur ve tum Taraftarlarimiz KIRMIZI OLUR.Dusunun, KIPKIRMIZI bir samiyen,fb SAHAYA CIKIYOR VE WARCHANT BASLIYOR:))Altlarina ederler.Ayrica keske Umit zamansiz bir sekilde o talihsiz aciklamayi yapmasaydi.Cunku Umitin Fb maclari ve Rustu kekligi var.

KUBILAY
05-12-04, 13:35
Jordan haklı..Seyircinin bu maçı alma ihtimali yüksek.Gençler maçında morallenen takımın nasıl oynadığını gördük.5 puan stresine girmezsek ( Özellikle Hagi girmezse ) klasik tarife 2-0 la göndeririz.
Ben inanıyorum.

seyko
05-12-04, 14:34
6 mayista
olanlari biz
unutmadik ... kanarya
intikamimiz
aci olacak
öleceksin ... kanarya

UmBeRtO GS
05-12-04, 14:38
inşallah kazanacağız necati ve hakan'dan çok umutluyum... songla tomas'da nobre-tuncay-alex'e adım attırmayacak...

Carmelo
05-12-04, 16:01
Ölecek Ölecek ÖLECEKSİNİZ
........ ....... GORECEKSİNİZ !!
Yasadigim ve yasatilan hicbirseyi unutmadim.Umarim eski acik basiniza yikilir.
NOT:Noktalari siz doldurun.

Sheva
05-12-04, 16:07
Orhun hazır sen konuyu açmışken, Sami Yen'de fener taraftarına yer verilecek mi bilen var mı?

Kuluplerin toplu organizasyon düzenlemesi yasaklandı ancak belki bireysel olarak gelecek taraftarlara eski açık verilebilir.. Ki hiç gerek yok bence..

seyko
05-12-04, 16:16
verilmeyecek galiba, öyle bi karar alinmisti diye hatirliyorum ama yanilma ihtimalim yüksek :dislek:

USAtaraftar
05-12-04, 18:38
2-0 yada 2-1 aliriz.

Goller: Hasan Sas, Song(?? ne alaka ama icime dogdu:) )

Onur1905
05-12-04, 18:43
Kaybedersek çok çok büyük bir avantaj elde etmiş olur fb.Üst üste iki deplasman galibiyetiyle epey morallendik.

Duran toplara engel olabilirsek rahat alırız.

Carmelo
05-12-04, 20:06
Evet verilecek yer.

UmBeRtO GS
05-12-04, 21:24
Haklısın da bunun söyleneceği yer burası değil ki sevgili Carmelo, bu stadda söylenir

Sheva
05-12-04, 21:30
Orhun soylediklerini ve soyleme nedenini cok iyi anlamakla beraber, takdir edersin ki hassas bir haftaya giriyoruz.. Senin veya bu forumdan herhangi biri icin kesinlikle soylemiyorum ama ipin ucunu bir yerden kacirir veya cifte standart uygularsak sonucu hos karsilanmaz..

Bu arada gaza gelip tezahurat yazmakta hicbir sorun yok bence hatta tam da yeri ve zamani :) Kufurler ayiklansin yeter..

Leli
05-12-04, 21:30
yeterki inanalim! maci aliriz! 2-0 diyorum necati ve hakan sükür atar:)

seyko
05-12-04, 21:31
avya cicek acmis
yazmi gelecek
fenerbahce samiyene nasil gelecek?
fenerbahce samiyene nasil gelecek?!!??!

SaRımSAK
05-12-04, 23:32
burayada yazıyorum bu maçı alacaz...

gian
05-12-04, 23:42
2-1 alacagımız ve de 2. golü Hakan Şükür'ün atacagı icime doguyor..

seyko
06-12-04, 01:21
basliyalim bakalim....

EDİT

Sheva
06-12-04, 02:41
Telegol'de Suleyman Rodop'un dedigine gore her iki macta da rakip takim taraftarlarina yer acilmayacakmis..

DoUrden
06-12-04, 07:09
buyuk gun yaklasiyor.

eger sampiyonluk hayallerini kuvvetli tutmak istiyorsa gs'in bu maci kazanmasi lazim. fenerbahce bu durumda cok daha rahat. maglubiyet bile bizim icin cok seyi degistirmiyor. ozellikle onumuzdeki 10 macin 7 si kendi sahamizda oldugu, arti ikinci yari butun derbi denilen (ts macini da kattim hadi) maclarin da iceride oldugu dusunulurse, ligin su noktasinda cok iyi bir yerdeyiz. degil 3 puan, 6 puani bile rahatlikla gozden cikarabiliriz. fenerbahce bu halde cikacak sahaya. gs ise buyuk bir inanc ve hirsla. motivasyon olarak gs'in bir adim onde oldugu cok acik.

gs defansif yonden guclu ama ortasaha ve ofans olarak istedigi yerde degil. fb'nin en cok gol atan ve en az gol yiyen takim oldugu, ortasahasinin ise turkiye'nin en iyisi oldugu dusunulurse, kagit uzerinde fb buyuk favori. yalniz onceden bahsettigim motivasyon yonunden gs'in agir basmasi ve asy'deki gs taraftarinin baskisi dengeleri esitliyor bence.

ben beraberligi cok buyuk bir olasilik olarak goruyorum. fb macta kazanmayi degil, kaybetmemeyi planlayacak, arada da bir gol atarsa galip gelmek isteyecektir. song-tomas defansi kolay kolay gecit vermez fb forvetlerine. eger kornerlerden ya da duran toplardan birden fazla gol olmazsa, bu mac berabere biter bence. tabii su an tahmin edilebilecegin disinda ekstra bir gelisme olmazsa (bkz: hakan'in zihinsel golu).

gs maca ortasaha da cok kosarak baslayacak, eger conce ve volkan yorulana kadar bir gol bulabilirlerse, buyuk avantaj saglarlar. buna karsilik macin 75. dakikasina kadar gol cikmazsa avantaj fb ya doner. fb ise daha cok kanatlardan saldiracaktir diye dusunuyorum, hakan unsal'in form durumu ve cihan'in mevkisinin yabancisi (form durumu cok iyi olsa dahi) olmasi, arti kanat da ileriye donuk oyuncularin defansa cokca yardim etmemesi fb karsisinda buyuk handikap. daum bunu goruyordur ve bu yuzden kanatlara agirlik verir diye dusunuyorum. bu macta pvh'un olmamasi buyuk sanssizlik, acikcasi bence aurelio'nun eksikliginden bile buyuk handikap. ilerde kafa toplarini alacak bir adamin eksikligini cekebiliriz, ozellikle de gs ortasahasi mucadele gucunu yuksege cikarttigi zamanlar. aurelio'nun eksikligi kotu bir durum olsa bile, gs'in 10 numara eksikligi yuzunden bizi cok zor duruma sokmayacaktir. selcuk ve iyilesirse kemali, yoksa serkan'in aurelio'nun yoklugunu yeterince kapatacaklarini dusunuyorum. nobre her zaman gol atabilecek biri, ancak bu macta yan toplar disinda gol atmasi zor gibi. song ve tomas ikilisi nobre tarzinda gucu ile adam eskiten forvetlere karsi oldukca basarili ve kademe anlayislari ile firsatciliga cok prim tanimiyorlar.

eger gs hakan endeksli bir oyun oynarsa, cok zorlanacaktir diye dusunuyorum. servet iceri doldurulan toplari buyuk bir yuzde ile karsiliyor. cok top sisirilirse servet macin adami olur. onun disinda hakan ozellikleri geregi luciano ve servet arsinda kaybolur gibi geliyor. hakan gol bulursa bu ya yan toplardan ya da antastik bir vurusla olur gibi. fenerbahce savunmasi her ne kadar karsidan gelen hava toplarinda buyuk bir basari gosterse de yandan gelen toplarda bir o kadar zayiflar, ozellikle arka direge yapilan ortalar buyuk tehlike yaratiyor (bilhassa sol kanattan yapilan ortalar), bunun sebebi tandemdeki oyunculardan cok, beklerin kadee hatasi yapmalari. onder bu konuda umit'e gore gayet iyi o yuzden sag kanattan gelen toplar daha az tehlikeli. umit ileri geri calisirken arada uyuyor.

gs'in en buyuk gol sansi yan toplar ve uzaktan sutlar. bu bakimdan ortaya girerse sabri ve necati tehlike yaratabilir. rustu ceza sahasi icerisinden cekilen sutlarda cok basarili iken, uzaktan cekilen sutlarda yeterli performans gosteremiyor.

gs'in durdurmasi gereken adamlar ise tuncay, alex ve sag acik oynayan kimse o (mehmet ya da serhat yani, serkan oynarsa sorun olmaz cok). ben alex'den cok buyuk bir performans beklemiyorum, yorulana kadar volkan ve conce alex'e cok top gostermezler. onlar yorulunca da alex buyuk ihtimal oyundan kopmus olur, gene de kendini saklarsa bir son 5 dakika golu daha atabilir. gs fb kanat oyuncularini nasil durduracak bilemiyorum. hakan unsal'in da cihan'in da bu sezonki performanslarinin ustune cikmasi lazim. fb eger beklerin arkasina top gecirirse, ozellikle tomas'in kanadindan cok zorlar iceriyi (tomas beklerin arkasina atilan toplarda zaman zaman zorlaniyor). bu konuda song bayagi basarili.

neyse dedigim gibi 3 ihtimalli bir mac, beraberlik agir basiyor benim gozumde ama 3-0 gs lehinden 5-0 fb lehine kadar olan skorlar beni cok sasirtmaz.

iyi oynayan kazansin.
biz iyi oynayalim.

ps: iddia'ya girmek isteyen olursa dusunebilirim. :D

Serkan1905
06-12-04, 07:48
bu macta pvh'un olmamasi buyuk sanssizlik, acikcasi bence aurelio'nun eksikliginden bile buyuk handikap. ilerde kafa toplarini alacak bir adamin eksikligini cekebiliriz, ozellikle de gs ortasahasi mucadele gucunu yuksege cikarttigi zamanlar.

ah keske daum Manchestere yaptigi güzelligi bize karsi yapsaydi da, biz de söyle tuncayli, hoydonklu, nobreli, serhatli, alexli forvet hatti ve sadece orelyolu orta sahaniza karsi oynayabilseydik, hazir orelyo da cezaliyken.

DoUrden
06-12-04, 08:19
bu macta pvh'un olmamasi buyuk sanssizlik, acikcasi bence aurelio'nun eksikliginden bile buyuk handikap. ilerde kafa toplarini alacak bir adamin eksikligini cekebiliriz, ozellikle de gs ortasahasi mucadele gucunu yuksege cikarttigi zamanlar.

ah keske daum Manchestere yaptigi güzelligi bize karsi yapsaydi da, biz de söyle tuncayli, hoydonklu, nobreli, serhatli, alexli forvet hatti ve sadece orelyolu orta sahaniza karsi oynayabilseydik, hazir orelyo da cezaliyken.

daum'un bir daha oyle bir hataya dusecegini sanmiyorum, hos manu macinin da ne kadar hatali oldugundan emin degilim.

o macta daum'un amaci bence yediginden fazlasini atmakti ki, manu deplasmanindan baska turlu puan cikartmak zor. adamlarin en azindan 2 golu var, ne yaparsan yap. eger erken bir gol bulsak eminim ki 2 on liberoya donerdi. hos bu taktikle 6 tane yedik. sonuc husran oldu, ama o mactaki taktik (zorlu bir karsilasma adina) ayri bir sekilde degerlendirilmeli.

eger pvh buyuk eksik dememden dem vurduysan, soyle bir aciklama yapayim. 2 li forvet oynamak illa ortasahayi bosaltmak degildir.kli duzenlerle oynanabilir. bizim 3 lu degil 4 lu defans yapacagimizi dusunsek bile 4-4-2 nin farkli kombinasyonlari var. dizilimi yaparken alex i de goz onune alip 4-(2-2)-2 yi es gecsek bile, en az iki farkli kombinasyon ile cikabilir takim sahaya. birisi senin bahsettigin 4-(1-2-1)-4, ancak kanat oyuncularinizin 3-5-2 nin kanat oyuncularina benzer ozellikleri varsa dusunulebilir (mesela fabiono ve serkan {belki mehmet} ile). bu taktigi uygulamayacagimiz cok acik. bu maci kazanmak zorunda olan taraf biz degiliz, bu kadar ofansif bir dizilim sacmalik olur. onun yerine 4-(3-1)-2 uygulanabilir. mehmet ve tuncay bu dizilimde kanattan iceri cekilirler. hem ofansif olarak hem defansif olarak yeterli guc saglanir. bu sene malatya macindan itibaren biz bu 4-4-2 formasyonunu uyguladik, 2 li forvet ciktigimiz maclarda, ki gayet basarili olduk.

sonucta eger sadece 'ah keske oyle olsa' diyorsan, bence cok bekleme.
yok, 2 li forvet hata olurdu diyorsan bence yaniliyorsun.

JackDaniels
06-12-04, 14:48
f.bahçe nin ligdeki takımlara 4-5 attığına aldanmayalım...

Fenerbahçenin borusu Anadolu takımlarına öter...

Avrupalı takımlarla maç yaptığı zaman neticeler ortada...(6 lar 4 ler 3 ler)

G.Saray'da Avrupa standartlarında bir takım olduğuna göre...

4-5 olur heralde...

Serkan1905
06-12-04, 15:08
edit:

cift olmus :popo: FENER :kustum:

Serkan1905
06-12-04, 15:09

daum'un bir daha oyle bir hataya dusecegini sanmiyorum, hos manu macinin da ne kadar hatali oldugundan emin degilim.

o macta daum'un amaci bence yediginden fazlasini atmakti ki, manu deplasmanindan baska turlu puan cikartmak zor. adamlarin en azindan 2 golu var, ne yaparsan yap. eger erken bir gol bulsak eminim ki 2 on liberoya donerdi. hos bu taktikle 6 tane yedik. sonuc husran oldu, ama o mactaki taktik (zorlu bir karsilasma adina) ayri bir sekilde degerlendirilmeli.

eger pvh buyuk eksik dememden dem vurduysan, soyle bir aciklama yapayim. 2 li forvet oynamak illa ortasahayi bosaltmak degildir.kli duzenlerle oynanabilir. bizim 3 lu degil 4 lu defans yapacagimizi dusunsek bile 4-4-2 nin farkli kombinasyonlari var. dizilimi yaparken alex i de goz onune alip 4-(2-2)-2 yi es gecsek bile, en az iki farkli kombinasyon ile cikabilir takim sahaya. birisi senin bahsettigin 4-(1-2-1)-4, ancak kanat oyuncularinizin 3-5-2 nin kanat oyuncularina benzer ozellikleri varsa dusunulebilir (mesela fabiono ve serkan {belki mehmet} ile). bu taktigi uygulamayacagimiz cok acik. bu maci kazanmak zorunda olan taraf biz degiliz, bu kadar ofansif bir dizilim sacmalik olur. onun yerine 4-(3-1)-2 uygulanabilir. mehmet ve tuncay bu dizilimde kanattan iceri cekilirler. hem ofansif olarak hem defansif olarak yeterli guc saglanir. bu sene malatya macindan itibaren biz bu 4-4-2 formasyonunu uyguladik, 2 li forvet ciktigimiz maclarda, ki gayet basarili olduk.

sonucta eger sadece 'ah keske oyle olsa' diyorsan, bence cok bekleme.
yok, 2 li forvet hata olurdu diyorsan bence yaniliyorsun.

yok sen PVH deyin ce aklima o mac geldi..

ama su konu da bana hak vereceksindir; Fener zaten su anda da iki forvet oynuyor. Nobre - Alex. Alex biraz daha geride ama, bence kesinlikle orta saha adami falan degil. ve yine hak vereceksindir ki, ne zaman su orellonun yanina bi tane daha adam verildi, o zamandir futbola benzer bi oyun oynamaya basladiniz.

gecenlerde vardi orello-kemal ikilisi :okey: bravo bravo..

benim kastettigim sadece o manuya karsi sacma sapan dizilis di. saldirmayan takimi ezip geciyordunuz o dizilisle, ama saldiran da sizi ezip geciyordu. ben begenmedim acikcasi o dizilisi, ki keske daum yine öyle yapsa. ayriyeten, manuya karsi da serhat oynamisti (galiba, tam emin degilim), ki onun yerine oynayan yozgatli yine defansif özellikleri daha fazla olani.

yani anicagimiz, genel manada fener o günden bu güne takim defansini güclendirdi (maalesef).. yoksam ne düzerdik manuya karsi oynayan kadroyu... :kiskis:

gerci, bosa sevinmeyin...

SIZI YINE DE YENICEEZZZZZZZ :kirbac:

JackDaniels
06-12-04, 15:36
Hasan Şaş yine sakatlandı!..

Hasan , antrenmanın son bölümünde kalede yer alan genç takım kalecisi Barbaros ile girdiği ikili mücadelede sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktı...

Hasan, uzun süre yerde yatarken, bu futbolcu yapılan ilk
müdahalenin ardından sekerek tesis binasına gitti...

Kulüp doktoru Murat Çevik, Hasan'ın sol ayağında burkulma meydana geldiğini ifade ederek, ''Şu an için bir şişme yok. Durumu yarın antrenman öncesinde yapılacak kontrolden sonra belli olacak'' dedi.

Hasan'ın sakatlandığı pozisyonda genç kalecinin yaptığı hareket Hagi'yi kızdırdı. Hagi, bu futbolcuya uzaktan ''Hareketi yaparken, iyi düşün'' diye bağırarak sert bir şekilde uyardı.

Serkan1905
06-12-04, 15:39
Hasan Şaş yine sakatlandı!..

Hasan , antrenmanın son bölümünde kalede yer alan genç takım kalecisi Barbaros ile girdiği ikili mücadelede sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktı...

Hasan, uzun süre yerde yatarken, bu futbolcu yapılan ilk
müdahalenin ardından sekerek tesis binasına gitti...

Kulüp doktoru Murat Çevik, Hasan'ın sol ayağında burkulma meydana geldiğini ifade ederek, ''Şu an için bir şişme yok. Durumu yarın antrenman öncesinde yapılacak kontrolden sonra belli olacak'' dedi.

Hasan'ın sakatlandığı pozisyonda genç kalecinin yaptığı hareket Hagi'yi kızdırdı. Hagi, bu futbolcuya uzaktan ''Hareketi yaparken, iyi düşün'' diye bağırarak sert bir şekilde uyardı.

ayni yaziyi ben gecicektim tam..

YA YUH YAAAAA... HASANSIZ OLMAZ BU IS YAWWWW....

hey allahimm :kizgin:

seyko
06-12-04, 15:57
KOLAYMI SAMIYENDE ASLAN CIMBOMU YENMEK
KOLAYMI BU ALEMDE BIZIMLE BA$ ETMEK?
... fener ve besiktas sen ne söylersen söyle
sampiyonuz bu sene
istemesende!

Jay-Jay
06-12-04, 15:58
Bu maçta Aurelio veya kemal'den en az biri olsaydı skor değişebilirdi ama ben bu maçta GS'yi daha şanslı görüyorum. Zira, 2 önliberodan biri pas yapabilirse Alex'in gelip defanstan top almasına gerek kalmıyor. Bu maçta oynması muhtemel olan Serkan ve Selçuk'ta ise ayağa pas özelliği sıfır. Yani 2 önliberonun koşması değil düzgün pas dağıtımı yapabilmesi Alex'i ön plana çıkarıyor. Alex geri geldiğinde hem fizik gücü azalıyor hem de kaleye yüzünü dönmesi zor oluyor. Zaten Alex, Okocha veya Yusuf(tabi beyaz sayfa açmış hali:) gibi durarak adam geçebilen bir oyuncu değil. Sadece hareketliyken ve kaleye sırtı dönük defan oyuncusuna karşı çalım atıyor. Bu yüzden kesinlikle orta sahadaki ağır markaja sokulmamalı. Sözün özü, bu maçta favori GS'dir.

cozker
06-12-04, 16:25
dolayisiyla 5 puan farki buyutmemek gerekirse de cok cok cok zor mac olacagi belli.. Insallah kazaniriz.. ancak zor olacak mac.

Şu açıdan durum çok kritik.. Fener'in önündeki 7-8 mac cok kolay. Ve coguda Kadikoy'de.. Buda demek oluyor ki bizle oynadiklari mactan sonra büyük bir sürpriz yaşanmazsa 7-8 maclık bir galibiyet serisine girebilirler.. O yüzden kazanmaktan başka şansımız yok. Beraberlik bile bizim icin maglubiyet gibi birşey olur..
Hazır form tutmusken ASY'deki o atmosferden puan cıkartabileceklerini pek zannetmiyorum ama fahiş bilet fiyatlarından dolayı stadta yer yer bosluklar olma ihtimalini düsünmek bile istemiyorum..

VIP1-VIP2 185.000.000 TL

Numaralı Üst 135.000.000 TL

Kapalı Üst 77.000.000 TL

Kapalı Alt 60.000.000 TL

Yeni Açık Üst 33.500.000 TL

Yeni Açık Alt 28.000.000 TL

Eski Açık(Rakip) 28.000.000 TL

seyko
06-12-04, 16:42
bu ne bea, rakip taraftarina bizimkilerle ayni muamele... yapsinlar 100 milyon bilet basina eziklere, bizimkileri bi 10ar milyon indirsinler...

Sheva
06-12-04, 19:43
Fener'de PVH'nin olmamasi taktik geregi yani Daum isterse oynayabilir.. Ama Nobre-Alex forveti su ana kadar boyle verimli olmusken bir daha oynamasi zor gozukuyor PVH'nin.. Bu arada fener zaten su anda da 4-4-2 oynuyor, sadece eskisi gibi 2 tane degil 1 tane kosmayan adami var.. Arkada 4'lu orta sahanin hepsi kosan futbolcular..

Bunun yaninda, Kemal ve Aurelio ikilisi gercekten cok buyuk eksik.. Zaten Serkan-Selcuk'a da ustunluk saglayamazsak fazla da hayiflanmayalim sonradan.. Ben gerci Daum'un ne yapip edip oraya baska birilierini koyacagini dusunuyorum cunku hem Selcuk hem Serkan Daum'un surekli en son care olarak dusundugu oyuncular, boyle bir macta da ilk tercihleri olacagini sanmiyorum..

Fener'de en cok cekindigim futbolcular sirasi ile Tuncay, Nobre ve Alex.. Tuncay'i cok kimse bu siralar farketmiyor ancak bence gozle gorulur bir sekilde ilerletti futbolunu, buna uzaktan sutlar da dahil.. Nobre'yi yerden rahat durdururuz ancak hava toplarina dikkat etmek lazim.. Alex'i de oyun icinde bir sekilde kitleriz ama duran toplarda yapacak birsey yok, Luciano ve Servet'e onlem almaktan baska..

DoUrden
07-12-04, 12:14

ama su konu da bana hak vereceksindir; Fener zaten su anda da iki forvet oynuyor. Nobre - Alex. Alex biraz daha geride ama, bence kesinlikle orta saha adami falan degil. ve yine hak vereceksindir ki, ne zaman su orellonun yanina bi tane daha adam verildi, o zamandir futbola benzer bi oyun oynamaya basladiniz.

benim kastettigim sadece o manuya karsi sacma sapan dizilis di. saldirmayan takimi ezip geciyordunuz o dizilisle, ama saldiran da sizi ezip geciyordu. ben begenmedim acikcasi o dizilisi, ki keske daum yine öyle yapsa. ayriyeten, manuya karsi da serhat oynamisti (galiba, tam emin degilim), ki onun yerine oynayan yozgatli yine defansif özellikleri daha fazla olani.

yani anicagimiz, genel manada fener o günden bu güne takim defansini güclendirdi (maalesef).. yoksam ne düzerdik manuya karsi oynayan kadroyu... :kiskis:

aurelio'nun yanina birisi ya da birileri geldiginden beri daha iyi oynadigimiz konusuna elbette katiliyorum.

man u macindaki dizilisi ise buyuk bir kumar olarak goruyorum, buyuk kumarlar cok buyuk kayiplara yol acabilir, ki oyle de oldu.
yalniz yanlis bir dizilim oldugunu iddia edemem, ne de olsa o macin normal dizilimde bile kazanilmasi (ya da mactan puan alinmasi) cok dusuk bir ihtimaldi. bu da oynanan kumari hakli cikartabilir. neyse bunu bir yana birakalim, konu daha fazla sapmasin.

yeneceginiz konusunda inancin cok guzel, ama bence biraz desteksiz bir inanc... :kizlar:

insana o kadar guveniyorsan beraberlik senin olsun diyesi geliyor. :d

KUBILAY
07-12-04, 12:16
Yaa geldim foruma bi kaç yorum yapiyim kendi çapımda analizliyim dedim de bilet fiyatlarını gördüm çüüşş dedim afedersiniz.
çüüş
hey allahım sen böyle yönetimleri düşman başına verme :kizgin:

Serkan1905
07-12-04, 12:26

aurelio'nun yanina birisi ya da birileri geldiginden beri daha iyi oynadigimiz konusuna elbette katiliyorum.

man u macindaki dizilisi ise buyuk bir kumar olarak goruyorum, buyuk kumarlar cok buyuk kayiplara yol acabilir, ki oyle de oldu.
yalniz yanlis bir dizilim oldugunu iddia edemem, ne de olsa o macin normal dizilimde bile kazanilmasi (ya da mactan puan alinmasi) cok dusuk bir ihtimaldi. bu da oynanan kumari hakli cikartabilir. neyse bunu bir yana birakalim, konu daha fazla sapmasin.

yeneceginiz konusunda inancin cok guzel, ama bence biraz desteksiz bir inanc... :kizlar:

insana o kadar guveniyorsan beraberlik senin olsun diyesi geliyor. :d

inancimin en büyük destegi macin ali sami yende olmasi..

off-topic: gördügüm kadariyla amerikadan geliyorsunuz. "game-changer" ne demek? Oyun kurucu mu oluyor, yoksa tam olarak anlami ne??

tabi öbür abdli arkadaslardan biri de cevaplasa sevinirim..

DoUrden
07-12-04, 12:29
Fener'de PVH'nin olmamasi taktik geregi yani Daum isterse oynayabilir.. Ama Nobre-Alex forveti su ana kadar boyle verimli olmusken bir daha oynamasi zor gozukuyor PVH'nin.. Bu arada fener zaten su anda da 4-4-2 oynuyor, sadece eskisi gibi 2 tane degil 1 tane kosmayan adami var.. Arkada 4'lu orta sahanin hepsi kosan futbolcular..

Bunun yaninda, Kemal ve Aurelio ikilisi gercekten cok buyuk eksik.. Zaten Serkan-Selcuk'a da ustunluk saglayamazsak fazla da hayiflanmayalim sonradan.. Ben gerci Daum'un ne yapip edip oraya baska birilierini koyacagini dusunuyorum cunku hem Selcuk hem Serkan Daum'un surekli en son care olarak dusundugu oyuncular, boyle bir macta da ilk tercihleri olacagini sanmiyorum..

Fener'de en cok cekindigim futbolcular sirasi ile Tuncay, Nobre ve Alex.. Tuncay'i cok kimse bu siralar farketmiyor ancak bence gozle gorulur bir sekilde ilerletti futbolunu, buna uzaktan sutlar da dahil.. Nobre'yi yerden rahat durdururuz ancak hava toplarina dikkat etmek lazim.. Alex'i de oyun icinde bir sekilde kitleriz ama duran toplarda yapacak birsey yok, Luciano ve Servet'e onlem almaktan baska..

kusura bakma katilmiyorum sheva.
pvh tipinde bir futbolcu her zaman tehlikedir. tum mac kullanmasan bile 30 dakika kullanir, kendine avantaj yaratabilirsin. biliyoruz ki pvh yedekte kalmayi dert etmeyen biri, eger sakat olmasa mutlaka yedekte olurdu. kaldi ki sakatligi hollanda basinina bile yansidi.

aurelio ve kemal buyuk eksikler, haklisin, ama yerleri doldurulamayacak eksikler degil. serkan'in dagiticiligi, selcuk'un kesici ozelligi gs'in 10 numara eksikliginde yeterli olur bence. en buyuk tehlike defanstan cikarken kaptirilabilecek toplar, mehmet'in varligi ve biraz iceri yaklasmasi ile bu problemi hallederiz, kaldi ki selcuk da eski pas hatalarini pek yapmiyor (zaten kaptirdigi toplar disinda gayet duzgun pas atabilen biri).

nobre'nin cok tehlikeli olacagini dusunmuyorum bu maclik demistim, hala bu konuda fikrim degismedi. song-tomas defansi nobre'ye ters gelir bence.

alex ve tuncay hatta mehmet esas korkmaniz gerekenler bence.

toplu cevap: alex'i klasik forvet olarak dusunmuyorum. alex'in oynadigi yer tam olarak forvetin arkasi, ikili forvet bile oynansa oyle. klasik bir ortasaha degil (cmf), forvete yonelik ortasaha oynuyor (amf/omf), ama sonucta ortasaha. kaldi ki forvet oynadigini dusunsek bile, benim bahsettigim 2li forvetten farkli bir sey. bu tip oyunda illa ortasahayi yerden paslarla gecmek zorunlulugu var. top sikistiginda ileri sisirilen toplar aynen geri donuyor bu anlayista. pvh'nin varligi top defans ile ortasha arasina sikissa bile topun bizde kalmasini saglayabilir. ilerde klasik forvet namina nobre'nin olmasi bu tip toplarin bizim kalemize hizla donmesine ve tehlike yaratmasina sebep verebilir. (uzun toplar gs defansi tarafindan toplanir, yerden pas top kaybina yol acabilir)

sonucta ben bu maclik pvh'un en azindan yedekte olmasini cok isterdim.

DoUrden
07-12-04, 12:38
off-topic: gördügüm kadariyla amerikadan geliyorsunuz. "game-changer" ne demek? Oyun kurucu mu oluyor, yoksa tam olarak anlami ne??

bildigim kadariyla "gidisati degistirme kapasitesine sahip" manasina geliyor. futbol konusunda skora etkisi olan kisiler olmali, gol cikartsa da, atsa da farketmez.

Sheva
07-12-04, 12:41
Daha uzun ve detayli bir cevap daha sonra yazarim ancak senin Alex'i dusundugun veya oynadigini gordugun mevki neresi tam anlamadim ama Alex PVH'nin oynamadigi son birkac mactir forvette oynuyor.. Dogrudur yanlistir lafim o degil, ancak dupeduz forvet oynuyor ve orta sahaya onun yerine giren adam sayesinde daha baskili bir takim oldu fener, ki bu taktik Man Utd. macinda cok daha faydali olurdu..

PVH'nin faydasi/zarari da ayri bir konu ancak benim gordugum kadariyla bundan sonra Alex ve PVH bir daha ayni anda sahada olmayacak, tabi Nobre yoksa yerine PVH olabilir.. Onun disinda bir daha 2 tane duran forvet arti Alex oynamayacak bundan oldukca eminim.. Ayrica konu tam olarak oraya gelmedi ancak Daum-PVH arasindaki gerginlikten de haberin olmadigi gibi bir izlenim edindim..

Bir de sen galibiyete bu kadar inanirken, bizim inanmamiz icin ne gibi bir destek gerekli ki? Galatasaray Sami Yen'de oynuyorsa kazanir, nasil bir destekten bahsediyoruz tam anlayamadim..

Serkan1905
07-12-04, 12:44

bildigim kadariyla "gidisati degistirme kapasitesine sahip" manasina geliyor. futbol konusunda skora etkisi olan kisiler olmali, gol cikartsa da, atsa da farketmez.

tesekkürler. "The 7E7 is a true game-changer for the industry and the traveling public,..." su cümlede biraz takilmistim.

neyse topige geri dönelim: HAYDI CIMBOM...

DoUrden
07-12-04, 13:16
Daha uzun ve detayli bir cevap daha sonra yazarim ancak senin Alex'i dusundugun veya oynadigini gordugun mevki neresi tam anlamadim ama Alex PVH'nin oynamadigi son birkac mactir forvette oynuyor.. Dogrudur yanlistir lafim o degil, ancak dupeduz forvet oynuyor ve orta sahaya onun yerine giren adam sayesinde daha baskili bir takim oldu fener, ki bu taktik Man Utd. macinda cok daha faydali olurdu..

PVH'nin faydasi/zarari da ayri bir konu ancak benim gordugum kadariyla bundan sonra Alex ve PVH bir daha ayni anda sahada olmayacak, tabi Nobre yoksa yerine PVH olabilir.. Onun disinda bir daha 2 tane duran forvet arti Alex oynamayacak bundan oldukca eminim.. Ayrica konu tam olarak oraya gelmedi ancak Daum-PVH arasindaki gerginlikten de haberin olmadigi gibi bir izlenim edindim..

alex, nobre'nin yaninda degil arkasinda oynuyor. bence ofansif ortasaha kavramina daha cok uyuyor, cunku zaman zaman kendi sahasina gelerek top aliyor. son iki mactir biraz daha forvete yakin, cunku rakiplerimiz oyunu daha cok kendi sahalarinda kabulleniyorlar.

pvh ile daum arasinda bir gerginlik olduguna dair haberleri okudum. ayni sekilde bunu inkar eden haberleri de okudum. bana kalirsa daum pvh'u istemese bile yedege alirdi, 18 disina degil.

su konuda haklisin ortasaha alex forvete alindigindan beri ya da benim gorusumle tekli forvete dondugumuzden beri daha direncli. yalniz bu direnci saglamanin tek yolu bu degil. malatya macimizda mesela tuncay ve serkan kanatlardan iceri dogru cekilip aurelio'nun iki yanina konuslandirilmisti, bu da yeterince ortasaha direnci saglamisti kanimca.

benim korkum bu macla ilgili. 2 li onlibero oynasak bile gs in ikili onliberosu mucadele gucleri yuksek oldugu anlarda bizim ortasahayi gecmemizi zorlastirabilir. bu durumda ya yerden zorlar, pas hatasi ihtimlaini arttirir (serkan ozellikle korkutucu bu acidan), ya da topu sisirir, topu kaybederiz.

4-3-1-2 taktiginde ise, hem ortasahayi gecmemiz kolaylasir, hem de ileri sisirilen toplarin en azindan bir kismi bizde kalir.

Bir de sen galibiyete bu kadar inanirken, bizim inanmamiz icin ne gibi bir destek gerekli ki? Galatasaray Sami Yen'de oynuyorsa kazanir, nasil bir destekten bahsediyoruz tam anlayamadim..

ya, o isin takilma kismiydi. ben galibiyet alacagimiza fazlasiyla inanmiyorum. bence berabere bitmeye daha yakin mac. kazanan birisi olacaksa (tum objektifligimi sorgulayarak) bu biz oluruz diyorum. asy meselesini ilk postumda belirttim zaten, arti bir de motivasyon meselesi var. gs in bu maci kazanma sansi az degil. destek derken, yuksek inanci destekleyecek verilerden bahsediyordum. mesela "fb yan toptan gol buluyor , biz zaten bunlari yemeyiz" gibi. neyse sonucta serkan'a takiliyordum, gaza getiriyordum ki, su macla bir bira olsun , baklava olsun bir seyler kazanabileyim. :dislek:

Serkan1905
07-12-04, 13:21

alex, nobre'nin yaninda degil arkasinda oynuyor. bence ofansif ortasaha kavramina daha cok uyuyor, cunku zaman zaman kendi sahasina gelerek top aliyor. son iki mactir biraz daha forvete yakin, cunku rakiplerimiz oyunu daha cok kendi sahalarinda kabulleniyorlar.

pvh ile daum arasinda bir gerginlik olduguna dair haberleri okudum. ayni sekilde bunu inkar eden haberleri de okudum. bana kalirsa daum pvh'u istemese bile yedege alirdi, 18 disina degil.

su konuda haklisin ortasaha alex forvete alindigindan beri ya da benim gorusumle tekli forvete dondugumuzden beri daha direncli. yalniz bu direnci saglamanin tek yolu bu degil. malatya macimizda mesela tuncay ve serkan kanatlardan iceri dogru cekilip aurelio'nun iki yanina konuslandirilmisti, bu da yeterince ortasaha direnci saglamisti kanimca.

benim korkum bu macla ilgili. 2 li onlibero oynasak bile gs in ikili onliberosu mucadele gucleri yuksek oldugu anlarda bizim ortasahayi gecmemizi zorlastirabilir. bu durumda ya yerden zorlar, pas hatasi ihtimlaini arttirir (serkan ozellikle korkutucu bu acidan), ya da topu sisirir, topu kaybederiz.

4-3-1-2 taktiginde ise, hem ortasahayi gecmemiz kolaylasir, hem de ileri sisirilen toplarin en azindan bir kismi bizde kalir.

ya, o isin takilma kismiydi. ben galibiyet alacagimiza fazlasiyla inanmiyorum. bence berabere bitmeye daha yakin mac. kazanan birisi olacaksa (tum objektifligimi sorgulayarak) bu biz oluruz diyorum. asy meselesini ilk postumda belirttim zaten, arti bir de motivasyon meselesi var. gs in bu maci kazanma sansi az degil. destek derken, yuksek inanci destekleyecek verilerden bahsediyordum. mesela "fb yan toptan gol buluyor , biz zaten bunlari yemeyiz" gibi. neyse sonucta serkan'a takiliyordum, gaza getiriyordum ki, su macla bir bira olsun , baklava olsun bir seyler kazanabileyim. :dislek:

Oooo.. bak iddiasina girebiliriz. ama, New York - Bremen... :karisik:

bak gel girelim iddiasina, hani olurda almanyada, amerikada, türkiyede, singapurda veya her hangi bir ülke veya gezegen görüsürsek iddiamiz ne gerekiyorsa yapalim..

bölylikle resmen acikliyorum; IDDIASINA VARIM BIZ ALACAZ MACI...

DoUrden
07-12-04, 13:24
onemli olan iddia'nin baki kalmasi, elbet bir yerde bulurum seni.
:dislek:

6lik birasina girelim mesela, belki internetten yollanacak bir yer buluruz ne dersin.

Serkan1905
07-12-04, 13:28

6lik birasina girelim mesela, belki internetten yollanacak bir yer buluruz ne dersin.

:D

bak alkol kullanmiyorum. öbür türlü olabilir.. :dikkat: :)

abi bu fenerliler manyak zengin ediyor beni... :dislek:

internet üzerinden pizza yollanir mi??

Bak Antalya, Burdur benim hep yazlari gezindigim memleketler..

Antalya bir lokanta da yemegine ;)

DoUrden
07-12-04, 13:40

tamam yemegine olsun.
antalya'ya soz veremem.
ama illa seni bulur ismarlarim yemegimi, olmadi netten bir sekil bulur bir yemek yollarim sana.

Serkan1905
07-12-04, 13:43

tamam yemegine olsun.
antalya'ya soz veremem.
ama illa seni bulur ismarlarim yemegimi, olmadi netten bir sekil bulur bir yemek yollarim sana.

ok.. yemegine, illa hemen olmaz, bir gün illa ki olur.

ha bak, netten yollarsan, soguk istemem :lol:

cok yemek yicem coooook :kiskis: :ahci:

Sheva
07-12-04, 13:48
Dourden guzel imalarda bulunmussun bakiyorum bira falan, yalniz mactan sonra foruma bekleriz kacmak yok oyle ;)

DoUrden
07-12-04, 13:52
Dourden guzel imalarda bulunmussun bakiyorum bira falan, yalniz mactan sonra foruma bekleriz kacmak yok oyle ;)

puan kaybedersek buradayim, kazanirsak bir sure beklerim oyle yazarim.

her ne kadar erkekligin %90i kacmaksa da, bana yakismaz.
erkeklik degil kacmak yakismaz, yanlis anlamaya mahal vermeyelim.

ÖNDER RB
07-12-04, 14:01
kemalin olmaması aurelio dan daha önemli benim için. aurelio nun işini bir şekilde selçuk a yaptırabilrdi fenerbahçe ama kemal de olmayınca orta sahada özellikle oyun kurma aşamasında önemli sorunlar yaşayacaklar.

konsantrasyonumuzu kaybetmeden sürekli baskı altına alabilirsek feneri tahminimizden çok kolay bir maç olur. ama basit hatalardan çok korkuyorum.

Serkan1905
07-12-04, 14:08
kemalin olmaması aurelio dan daha önemli benim için. aurelio nun işini bir şekilde selçuk a yaptırabilrdi fenerbahçe ama kemal de olmayınca orta sahada özellikle oyun kurma aşamasında önemli sorunlar yaşayacaklar.

konsantrasyonumuzu kaybetmeden sürekli baskı altına alabilirsek feneri tahminimizden çok kolay bir maç olur. ama basit hatalardan çok korkuyorum.

cok dogru..

bizimkiler yillardir olusan bu Fenerbahceye karsi asiri strese kapilmazlarsa, aliriz bu maci. buna kalbimle inaniyorum..

ama Hasan oynamazsa, isimiz zor :uzgun2: beraberlige oynariz o zaman...

Sheva
07-12-04, 14:15
Mac içinde en sinir olacağım olay kesinlike Nobre'nin sırtını rakibe dayayıp kendini yere atarak faul kazandırması.. Bunu özellikle Kadıkoy'de iyi yutturuyor hakemlere ama Sami Yen'de bu tarz ucuz düdüklere karşı cok iyi bir atmosfer olmalı..

sigara69
07-12-04, 14:52
İlk kez mac hakkinda taktik yorumu yapmiyacam..Cunku cok kolay kazanicaz..

Serkan kirmizi kart gorucek...Penalti kazanicaz..Macin sonlarina dogru Servet veya Luciano ikilisinden biri atilcak cift saridan...

Mac biletlerini 77 milyon yapan yonetime sevgilerimi yolluyorum...

DoUrden
07-12-04, 15:00
Mac içinde en sinir olacağım olay kesinlike Nobre'nin sırtını rakibe dayayıp kendini yere atarak faul kazandırması.. Bunu özellikle Kadıkoy'de iyi yutturuyor hakemlere ama Sami Yen'de bu tarz ucuz düdüklere karşı cok iyi bir atmosfer olmalı..

haklisin arada yapiyor o hareketi nobre, umarim bu tip bir faulden gol kazanmayiz.
eger maci kazanacaksak, akillarda kalan bir pozisyon olmamali benim rahat edebilmem icin.

yalniz savunmadan gecemeyecegim, nobre kendini cok yere atan bir adam degil. o pozisyonlarda cogu forvet ufak temaslari gostermek icin kendini yere atar. muhtemelen top oraya gelmeden pozisyon alimi sirasinda yapilan faulleri hakemin gozune sokmaya calisirlar. gene de umarim boyle bir pozisyonda serbest atistan gol bulmayiz.

sigara69
07-12-04, 15:05

haklisin arada yapiyor o hareketi nobre, umarim bu tip bir faulden gol kazanmayiz.
eger maci kazanacaksak, akillarda kalan bir pozisyon olmamali benim rahat edebilmem icin.

yalniz savunmadan gecemeyecegim, nobre kendini cok yere atan bir adam degil. o pozisyonlarda cogu forvet ufak temaslari gostermek icin kendini yere atar. muhtemelen top oraya gelmeden pozisyon alimi sirasinda yapilan faulleri hakemin gozune sokmaya calisirlar. gene de umarim boyle bir pozisyonda serbest atistan gol bulmayiz.

Gol atamayacaksiniz ki..O yuzden icin rahat olsun simdiden Dourden :)

DoUrden
07-12-04, 15:21
Gol atamayacaksiniz ki..O yuzden icin rahat olsun simdiden Dourden :)

mactan sonra gelip "hani gol atamayacaktik" dersem darilmaca yok ama. ;)

ps: kendi mezarimi kaziyorum yahu. bir kaza olacak 3-0 yenilecegiz, dogduguma pisman edeceksiniz beni, olan o olacak.

kral1905
07-12-04, 20:37
dourden ; biz kazanalim sen fenerbahceli uye altyazini "cimbomlu uye" yap
siz kazanirsaniz ben nick altimi "kral uye" diye degiseyim..

hadi var misin:)

DoUrden
08-12-04, 00:34

o iddia beni bozar.

bu arada
mehmet demirkol yazmis.
uefa kupasi finali ile karsilastirmasinin abesligi disinda guzel bir yazi.
benim yazdiklarima da yakin seyler. (o yuzden guzel zaten :p)

Galatasaray yıllar sonra ilk kez Avrupa'da yok. Oyuncuları ilk kez milli takımlarda ilk 11'de kendilerine çok az yer bulabiliyor. Ve oldukları tek yer, Türkiye Süper Ligi, görülmemiş bir futbol fakirliği yaşıyor. Ligde, standardın üzerinde, istikrarlı tek bir futbol takımından dahi bahsetmek mümkün değil. Bu hafta karşılaşacak ikilinin dışında.
Hagi'nin bu yıl başında eksiklerini iyi teşhis ettiği, tedaviyi olanaklar ölçüsünde iyi yaptığı takımı, bu sezon ilk kez iyi bir futbol takımıyla karşılaşacak. 5 maçtır gol yemeyen, son 3 Avrupa maçında konvertibilitesi olan futbol oynayan bir takım. Ligin başında 4-5-1/4-3-3 varyasyonunu Türkiye standartlarının üzerinde oynamış ve kazanmış, son haftalarda 4-4-2'ye dönüp keyif vermiş bir takım. Oyunu iki yönlü oynayabilen bir ekip. Hagi'nin takımı bu yıl ilk kez böyle bir rakiple oynayacak. Bu Fenerbahçe'yi önde kılıyor gibi.
Ancak şöyle de düşünebiliriz, Sarı - Kırmızılılar son 20 yılda hiç böyle bir maça çıkmadı. Belki UEFA finaline çıkarken bile, bu kadar tek bir maça odaklanmamıştı. Bir maç onlar için hiç böylesine ilk deneyim, tek hedef olmamıştı. Sadece takım için değil, seyirci için de. Sami Yen'de bu kez başka türlü bir maç oynanacak. Roller değişti. Bu durumda olan hep Fenerbahçe'ydi ve genellikle istediği sonucu alan da onlardı.
Yani bu kez içinde bulunulan sıkıştırılmışlık halinden isyan çıkaracak olan Galatasaray. Yıllardır Fenerbahçe'de olduğu gibi, Galatasaray'ın bu durumdan stres değil azim çıkarmasını beklemek yanlış olmaz. Bunun için gerekli olan güç ve deneyimleri var. Ellerindeki ekibin iskeleti o büyük zamanların yaratıcıları. Hocaları da virtüözleri. Bu işin moral yönü. Bir de futbol yönü var tabii.

Defansif strateji
Mondragon, Song, Tomas üçgeni doğru iki çapayla tamamlandığında, potansiyel olarak Türkiye'nin en tecrübeli ve geçilmez yapısını oluşturuyor. Zaten bu nedenle yarışta varlar. Tabii üst düzey bir hücum gücüyle sınanmamış olmaları akıllarda soru işaretleri bırakabilir. Ama Trabzonspor'a, Avni Aker'de pozisyon vermemiş olmak da onlar için umut vericidir. Fenerbahçe'nin sıradan Ankaragücü karşısında 66 dakika hiç pozisyon bulamamış olması da. Hagi'nin doğru bir strateji kurması halinde Fenerbahçe'yi hücum yönünde etkisiz kılabilirler. Sarı - Lacivertliler savunmalarının en önemli adamından yoksun. Kilit taşları Aurelio yok. Hagi'nin, muhtemelen Serkan ve Selçuk'la kurulacak bu bölgeyi doğru bir stratejiyle doldurması halinde Galatasaray zaferin yollarını açabilir. Tabii doğru bir oyun stratejiyle. Bu oyunu Fenerbahçe için bir kontratak maçına çevirmesi sonu olur. İki savunma kanadı, Cihan ve Orhan'ın Alex'in komutasındaki Tuncay ve Yozgatlı'ya direnme olanağı çok düşük. Bu karşılaşma ayrı kalibrede oyuncuların oyunu olur ve bu düelloyu kazanması çok zor. Yani özetle Hagi'nin muhtemelen defansif bir strateji seçmesi onu oyun içinde yaşatacaktır. Bu oyunu, Servet ve Luciano'yla Hakan, Hasan ve Necati'nin karşılaşması haline çevirmeyi yeğleyecek. Onları besleyecek alanı bulması zor değil. Çünkü Fenerbahçe Aurelio'suz. Bu strateji seçimi korkaklık değil, akıllılık olarak değerlendirilmeli. Fenerbahçe yıllarca bunu yaparak dengede aşağıda olduğu maçları kazandı. Hatta 6-0'lık maç bile bir kontratak stratejisiyle tarihe geçmiş bir zaferdir. Ve Hagi bunları bilecek kadar zeki bir adam. Bu maçı kazanabilir.

seyko
08-12-04, 03:01
Bu maçı kazanabilir.

kazanabilir degil, ...e ...e kazanacagiz!

DoUrden
08-12-04, 03:15
seve seve diyosun yani :dislek:

eh kim kazaninca sevinmez ki, degil mi ama...

seyko
08-12-04, 04:06
;)

Serkan1905
08-12-04, 05:42

o iddia beni bozar.

bu arada
mehmet demirkol yazmis.
uefa kupasi finali ile karsilastirmasinin abesligi disinda guzel bir yazi.
benim yazdiklarima da yakin seyler. (o yuzden guzel zaten :p)

Galatasaray yıllar sonra ilk kez Avrupa'da yok. Oyuncuları ilk kez milli takımlarda ilk 11'de kendilerine çok az yer bulabiliyor. Ve oldukları tek yer, Türkiye Süper Ligi, görülmemiş bir futbol fakirliği yaşıyor. Ligde, standardın üzerinde, istikrarlı tek bir futbol takımından dahi bahsetmek mümkün değil. Bu hafta karşılaşacak ikilinin dışında.
Hagi'nin bu yıl başında eksiklerini iyi teşhis ettiği, tedaviyi olanaklar ölçüsünde iyi yaptığı takımı, bu sezon ilk kez iyi bir futbol takımıyla karşılaşacak. 5 maçtır gol yemeyen, son 3 Avrupa maçında konvertibilitesi olan futbol oynayan bir takım. Ligin başında 4-5-1/4-3-3 varyasyonunu Türkiye standartlarının üzerinde oynamış ve kazanmış, son haftalarda 4-4-2'ye dönüp keyif vermiş bir takım. Oyunu iki yönlü oynayabilen bir ekip. Hagi'nin takımı bu yıl ilk kez böyle bir rakiple oynayacak. Bu Fenerbahçe'yi önde kılıyor gibi.
Ancak şöyle de düşünebiliriz, Sarı - Kırmızılılar son 20 yılda hiç böyle bir maça çıkmadı. Belki UEFA finaline çıkarken bile, bu kadar tek bir maça odaklanmamıştı. Bir maç onlar için hiç böylesine ilk deneyim, tek hedef olmamıştı. Sadece takım için değil, seyirci için de. Sami Yen'de bu kez başka türlü bir maç oynanacak. Roller değişti. Bu durumda olan hep Fenerbahçe'ydi ve genellikle istediği sonucu alan da onlardı.
Yani bu kez içinde bulunulan sıkıştırılmışlık halinden isyan çıkaracak olan Galatasaray. Yıllardır Fenerbahçe'de olduğu gibi, Galatasaray'ın bu durumdan stres değil azim çıkarmasını beklemek yanlış olmaz. Bunun için gerekli olan güç ve deneyimleri var. Ellerindeki ekibin iskeleti o büyük zamanların yaratıcıları. Hocaları da virtüözleri. Bu işin moral yönü. Bir de futbol yönü var tabii.

Defansif strateji
Mondragon, Song, Tomas üçgeni doğru iki çapayla tamamlandığında, potansiyel olarak Türkiye'nin en tecrübeli ve geçilmez yapısını oluşturuyor. Zaten bu nedenle yarışta varlar. Tabii üst düzey bir hücum gücüyle sınanmamış olmaları akıllarda soru işaretleri bırakabilir. Ama Trabzonspor'a, Avni Aker'de pozisyon vermemiş olmak da onlar için umut vericidir. Fenerbahçe'nin sıradan Ankaragücü karşısında 66 dakika hiç pozisyon bulamamış olması da. Hagi'nin doğru bir strateji kurması halinde Fenerbahçe'yi hücum yönünde etkisiz kılabilirler. Sarı - Lacivertliler savunmalarının en önemli adamından yoksun. Kilit taşları Aurelio yok. Hagi'nin, muhtemelen Serkan ve Selçuk'la kurulacak bu bölgeyi doğru bir stratejiyle doldurması halinde Galatasaray zaferin yollarını açabilir. Tabii doğru bir oyun stratejiyle. Bu oyunu Fenerbahçe için bir kontratak maçına çevirmesi sonu olur. İki savunma kanadı, Cihan ve Orhan'ın Alex'in komutasındaki Tuncay ve Yozgatlı'ya direnme olanağı çok düşük. Bu karşılaşma ayrı kalibrede oyuncuların oyunu olur ve bu düelloyu kazanması çok zor. Yani özetle Hagi'nin muhtemelen defansif bir strateji seçmesi onu oyun içinde yaşatacaktır. Bu oyunu, Servet ve Luciano'yla Hakan, Hasan ve Necati'nin karşılaşması haline çevirmeyi yeğleyecek. Onları besleyecek alanı bulması zor değil. Çünkü Fenerbahçe Aurelio'suz. Bu strateji seçimi korkaklık değil, akıllılık olarak değerlendirilmeli. Fenerbahçe yıllarca bunu yaparak dengede aşağıda olduğu maçları kazandı. Hatta 6-0'lık maç bile bir kontratak stratejisiyle tarihe geçmiş bir zaferdir. Ve Hagi bunları bilecek kadar zeki bir adam. Bu maçı kazanabilir.

derbilerde bence, analizlerin dogruluk payi, 10%.. geri kalan %90 ise, tamamen derbiye ait olan konsantre..
ona bakilirsa, BJK de avrupada. hatta onlar fenere oranla kat kat kötüler.

noldu? malum, kanaryanin bittigi an ;) ayaginla dogru düzgün hic bir gol atmayan carew, fenere öyle bi füze yollamisti ki..

o yüzden, hani demistin ya "ne bu böyle desteksiz inanc" diye, zaten derbide destekli inanc olmaz ki :)

Carmelo
08-12-04, 10:42
Valla kısa oz yazayım.
ister seve seve
ister ope ope
ister s... s...
ister hakemle
ister penaltıyla
ister karambolle
ister kafayla
ister kiciyla
ister basiyla.
Her ne olursa olsun bu maci alsinlar baska birsey istemiyorum.

Sheva
08-12-04, 16:03
Macta su an itibariyle tam kadroyuz, Hasan'in sakatligi da gecmis.. Aksam haberlerde Ergun'un antremanlarda ustun bir performans gosterdigi ve Hagi'nin Ergun'u oynatmayi dusundugu soylendi.. Ozellikle orta saha ve hatta kanatlarda cok fazla alternatif var, Hagi'nin isi epey zor olacak ilk 11'i secerken..

Parma Maniac
08-12-04, 16:10
Macta su an itibariyle tam kadroyuz, Hasan'in sakatligi da gecmis.. Aksam haberlerde Ergun'un antremanlarda ustun bir performans gosterdigi ve Hagi'nin Ergun'u oynatmayi dusundugu soylendi.. Ozellikle orta saha ve hatta kanatlarda cok fazla alternatif var, Hagi'nin isi epey zor olacak ilk 11'i secerken..yandık.. :bagir:

Genco
08-12-04, 18:05
Bu mac hakkinda goruslerimi yazmaya tam hazirlaniyordum ki Mehmet Demirkol'un yazisini okudum. Kelimesi kelimesine katiliyorum..

Defansif strateji

seyko
09-12-04, 04:22
KOLAYMI BU ALEMDE BIZIMLE BA$ ETMEK?
i..e fener g.t besiktas sen ne söylersen söyle
sampiyonuz bu sene
istemesende!

Onur1905
09-12-04, 07:29
Hasan fb maçlarında hırslı ve iyi oynar.O yüzden oynamasını istiyorum.

Fb'de de Serhat bizim maçları sever.Umarım oynamaz.

Sheva
09-12-04, 14:45

Demisim bu topicin 3. sayfasinda..

gian
09-12-04, 14:48
Bugunku sonucla birlikte, Fener'i yenmemiz kesinleşti diye düsünüyorum..

seyko
09-12-04, 15:04
Bugunku sonucla birlikte, Fener'i yenmemiz kesinleşti diye düsünüyorum..

:okey:

Serkan1905
09-12-04, 15:32
iyi olsu. fenerin Manuyu yenmesi, bizim maci atesleyecektir...

haydut
09-12-04, 23:11
inşallah hakem faciası yaşamayız hakem dışında ezikler cehennemden çıkamazlar :ahci:

Serkan1905
10-12-04, 06:00
Hakem cem papila..

hayirlisi bakalim.. Kaldi 3 gün :kiskis:

Bengü Cakmak
10-12-04, 08:55
kirmizi kartlar ucusur gene havada...
gerci su servete türk hakemleri mümkün oldugu kadar cok kart göstermesi gerek ya... neyse

ngunay
10-12-04, 09:09
Bu arada bu hakem tercihi bizim oyuncularinda daha dikkatli olmalarini gerektirecek...Bakalim bizimkiler gerekli profesyonelligi gosterebilecekler mi?

Sheva
10-12-04, 09:47
Bizimkiler gerekli profesyonelligi gosterir de hakem yine ilkokul cocuklarini zaptetmeye calisir gibi herseye kart cikarirsa macin butun keyfini kacırır.. Bir derbide de şöyle kıran kırana bir mücadele izleyebilsek ne iyi olacak.. Gerçi bizim hakemler onun da ayarını tutturamaz, maçı çığrından çıkarır..

Kartlar kadar faul kararları da çok önemli olacak.. Hakem ezbere her düşene faul çalarsa hiç olmadık yerde tehlike yaşarız kalemizde.. Isallah adaletli bir hakem olur da macın skorunu tayin etmek sahada oynanan futbola kalır..

seyko
10-12-04, 11:55
http://www.ntv.com.tr/news/299473.asp

oylari alalim :)

moonlight
10-12-04, 19:30
kazanacağız! 6-0 bi yendiler hep onu süleyip duruyorlar ağızlarını kapatmamız lazım...

kazanamazsak battım ztn ben ;)

Sheva
10-12-04, 20:12
Mactaki kadro ile ilgili son haber bugunku fanatik'ten

Gözlerinden okunuyor!

Kaybederse şampiyonluğun büyük ölçüde gideceğini bilen Hagi kadrosunu buna göre hazırladı. Hasan-Ergün yok. Feneri kim mi yıkacak; Hakan-Necati

Geçen haftanın aynısı
Hagi sadece bu sezonun değil, belki de teknik direktörlük kariyerinin en önemli sınavlarından birini verecek. Rumen hocanın istediği tek birşey var; ne olursa olsun kazanmak. Çünkü Galatasaray’ın hocası, Fenerbahçe’ye yenilmesi durumunda şampiyonluğun büyük ölçüde gideceğinin farkında. Kadrosunu buna göre hazırlayan Hagi, Gençlerbirliği’ni yenen ilk onbiri değiştirmeyip, işini sağlama alacak.

Güvencesi forvet
Savunmayı Cihan, Tomas, Song ve Orhan Ak’tan oluşturmayı düşünen Hagi, orta sahayı Sabri, Conceiçao, Volkan ve Ayhan’a emanet edecek. Başkent’te formda gözüken Hakan Şükür ve Necati Ateş, genç teknik adamın derbideki gol umudu. Hazır olmayan Hasan Şaş’ın ilk onbirde sahaya çıkmaması muhtemel. Performansında büyük düşüş görülen Ergün’ün adresi kulübe.

---------------------------------------------------

Hasan'siz ve gecen haftaki orta saha ile oynamak (ayhan, conce, volkan, sabri) benim pek aklima yatmadi ama cok da inanmiyorum zaten habere.. Hasan gibi ozelliklere sahip bir oyuncunun psikolojik yönü bu kadar one çıkan bir macta oynamasi gerektigini düşünüyorum.. Ne yazik ki Baljic'in ise hic sansı yok, Allah korusun olasi bir hatasinda ilk asılan Hagi olur..

ceyKo
10-12-04, 20:57
2 gun kaldi!! 10€ koycam gs'Ye

USAtaraftar
10-12-04, 22:34
Ankette oylar kafa kafaya.

Dikici
10-12-04, 22:49
Bu maçı alamazsak..

Tarih birilerini asla affetmez..

Serkan1905
11-12-04, 03:34
kaldi 39 saat 26 dakika

sultani141
11-12-04, 13:46
ayva çiçek açmış yaz mı geleceeekk.. :D

moonlight
11-12-04, 15:04
fener samiyenden nasıl çıkacakkk!!!!
kaldı 26 saat

savatage
11-12-04, 15:24
SARI-Lacivertli futbolcular için Galatasaray derbisi üç puan savaşının yanısıra bir ilk açısından da önem taşıyor. Kaleci Rüştü dışında, kadrodaki hiçbir futbolcunun Ali Sami Yen'de Galatasaray galibiyeti görememesi heyecanı artırıyor. Fenerbahçe formasıyla daha önce ikişer kez Ali Sami Yen'e çıkan Tuncay Şanlı, Serhat Akın ve Ümit Özat da rakip sahada galibiyet sevinci yaşayamamıştı.

kaynak:milliyet

mouss94
11-12-04, 15:40
:dislek: bu maçi mutlaka almamiz gerekiyor.alacazda.baska yolu yok :kizgin:

hagiarif
11-12-04, 15:49
içimden gecen skor 2 0
ama cokta skor onemlı degıl, yenmekten baska care yok.

umarım once tribunlerımız sonrada saha ıcındekı oyunumuz cok guzel olur..

yarın, 1-2 arası meşale- duran arasındayız..

Dikici
11-12-04, 17:31
F.Bahçe'ye büyük bir ders vereceğiz..

F.Bahçe balonunu patlacağız..

Burası kesin..

JackDaniels
11-12-04, 17:36
Bu fenerliler sıkışınca hep diyor ya; biz sizi hep yenioz diye... :dislek:

Yaw son 10 maçta A.S.Y'de 2 galibiyetleri var bu nasıl hep yenmek oluyor??? :lol:

Bu arada askere gideceğim için maçı izleyemeyeceğim kafayı yicem.... :bagir:

moonlight
11-12-04, 18:15
üzülme nede olsa yenecez ;)

gian
11-12-04, 19:49
Kadıkoy'de bizim galibiyet alamama serilerimizi büyük puntolarla verenler, 4 senedir Sami Yen'de galibiyeti olmayan Fenerbahce söz konusu olunca cok ketumlar.. Son 10 macta 2 yenilgimiz var..Biri 4-0lık mac, biri de ceza sahamıza girmeden kazandıkları 1-0lık mac..

ÖNDER RB
11-12-04, 19:53
bunlara 2.yarı kadıköyde yerleştirip turu orada atacağız ki ancak susacaklar

gian
11-12-04, 19:56
Basın Toplantısı: Gheorghe Hagi

Süper Futbol Ligi'nde yarın derbi maçta Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray'da, teknik direktör Gheorghe Hagi, sarı-lacivertli rakipleriyle Ali Sami Yen'de yapacakları mücadeleyi kazanmak istediklerini söyledi.

Derbi maç öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Gheorghe Hagi, futbolun içindeki tüm ögelerin bu karşılaşmaya konsantre olduğunu belirterek, ''Herkes en iyi şekilde bu derbi maçta yer almak ister. Umarım camiamıza ve taraftarlarımıza güzel bir gösteri sunarız. Şovu ortaya koyarız. Bizim de beklentilerimiz budur. Taraftarlarımızın da beklentisinin bu olduğunu biliyoruz'' diye konuştu.

Derbi maçta karşılaşacak her iki takımın da çok iyi durumda olduğunu vurgulayan Rumen çalıştırıcı, ''İki takım da sahaya yüksek moralle çıkacak. Rakibimizle evimizde karşılaşacağımız için maçı kazanmak istiyoruz. Bana göre sahada en az hata yapan ve akıllı oynayan bu maçı kazanır. Sonuçta gülen tarafın biz olmasını istiyoruz'' dedi.

Gheorghe Hagi, teknik direktör olarak Fenerbahçe ile yapacakları maçın kendisi için de büyük önem taşıdığını söyledi. Teknik adam olarak ilk kez böyle bir derbi maçta takımın başında sahaya çıkacağını kaydeden Gheorghe Hagi, ''Bunu uzun zamandır bekliyordum'' dedi.

Derbi maç öncesi kadroda sıkıntı yaşamadıklarını ifade eden Rumen çalıştırıcı, şunları söyledi: ''Yalnızca İbrahim Yavuz'un dünkü antrenmanda ayak bileğinde burkulma oldu. Bugün öğleden sonra bu oyuncunun durumuna bakacağız. Bu hafta tüm oyuncularımı gördüm ve inanıyorum ki iyi maç çıkaracağız. Sahaya çıkacak 11 kişinin kim olacağını yarın göreceğiz. Önemli olan bu oyuncuların çok iyi oynaması. İsim daha az önemli. Bütün oyuncularım bu derbi maçında oynamayı haketti. Bunun yanında yedek oyuncuların da kim olacağı çok önemli. Yedek oyuncunun sahaya çıktığında maçın kaderini değiştirecek durumda olması gerekiyor.'' Gheorghe Hagi, çok formda ve yüksek moralli bir takıma karşı mücadele edeceklerini dile getirerek, ''Fenerbahçe sahaya yorgun çıkmayacaktır. Manchester United maçı oynamış bile olsalar insanın bedeninde yeterince kaynak vardır. Şahsen maçın kazanılmasının bize bağlı olduğunu düşünüyorum. Elimizden geleni yaparak maçı kazanmak istiyoruz. Derbi maçı herkes kazanmak ister. İki takım da en fazla puanı almayı arzular'' diye konuştu.

Derbi maç öncesi ayrı bir heyecan duyup duymadığı yönündeki soruyu ise Gheorghe Hagi, ''Ben her maça heyecanlı olarak çıkıyorum. Bu maçı da diğer maçlara benzetiyorum. Derbi maç olduğu için 3 puan almak istiyorum. Sezon başladıktan sonra 4 ay çok iyi çalıştık. Ligde 2. sırada olmayı hakettik'' diye yanıtladı.

Gheorghe Hagi, derbi maçı yönetecek hakem Cem Papila ile ilgili bir soruya ise şu karşılığı verdi:
''Oyuncularıma her zaman maçtan önce yalnızca bizim oyunumuzun önemli olduğunu ve başka bir konuyla ilgilenmemeleri gerektiğini söylüyorum. Futbolumuz dışındaki ögeleri ve hakem konusunu başkaları yargılayacak. Hakemler de insandır. Onlar için de derbi maçı kolay değil. Her pozisyonu bir saniyede ya da daha kısa sürede karara bağlamaları gerekiyor. Her hakem için derbi maçı önemlidir. Kendilerini göstermek isterler. Bu bakımdan herkesin bu maçta kendini doğru göstermesi gerekiyor. Medyadan başlayarak yöneticisine, taraftarlarına, futbol olayına katılan herkes için maçın bir gösteri olarak görülmesi gerektiğini düşünüyorum. Futboldan keyif almak gerekiyor. Ayrıca kim böyle derbilere katılmak ve keyif almak istemez. Takımımın da zevk almasını istiyorum.'' Gheorghe Hagi, ''Romanya'dan sizi desteklemek üzere konuklarımız geldi. Ne düşünüyorsunuz'' sorusunu ise ''Beni oyuncularım desteklesin yeter. Onların 3 puan için desteklerini alayım yeter. Takımın havası çok iyi durumda. Maçı bekliyoruz'' diye yanıt verdi.

Gheorghe Hagi, Fenerbahçe'nin oyun anlayışının hatırlatılması ve buna göre adam markajı uygulatıp uygulatmayacağı yönündeki soruyu ise şöyle yanıtladı:
''Her maçta nasıl oynuyorsak, Fenerbahçe karşısında da öyle oynayacağız. Rakibimizi analiz ediyoruz. Ona göre önlemlerimizi alıyoruz. Aynı şeyi Fenerbahçe de yapıyordur. Teknik adam olarak bu bizim işimiz. Herkes rahat olsun. Maça en iyi biçimde hazırlanıyoruz. Adam markajı düşünümüyorum. Oyuncularımıza bölgesel olarak markaj yaptırıyorum. Derbi maçı için hiçbir şeyi değiştirmeyiz.''

gian
11-12-04, 20:06
Ümit Karan yine kadroda yok..Bu macı kazansak da kaybetsek de, bu kararın cok buyuk bir hata olduguna inanıyorum..

--------

Yarın Fenerbahçe ile derbi maçında karşı karşıya gelecek olan Galatasaraylı futbolcular son çalışmalarını bu akşam saat 18.00'de yaptılar.

Yaklaşık 50 dakika süren antrenman oldukça neşeli geçti. Antrenman sonrasında teknik ekip tarafından açıklanan kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Mondragon
Aykut

Cihan
Song
Bülent
Tomas
H. Ünsal
Orhan

Sabri
Volkan
Conçeicao
Ergün
Petre
Ayhan
Hasan Şaş

H. Şükür
Necati
Arif

Sheva
11-12-04, 20:18
Karan'la ilişiğimiz kesildi haklı veya haksız nedenlerle.. Bu saatten sonra boşuna kadroda beklemeyelim, zaten devre arası geldi orda satılır..

Onun dışında tam kadroyuz ama önemli olan ilk 11.. Hasan oynarsa büyük ihtimalle solda oynayacak ve karşısında Mehmet Yozgatlı olucak yani ne savunma ne hücum yönü çok kuvvetli bir oyuncu.. Hasan'ın gününde olursa iyi iş yapabileceği bir maç ama bana Hagi Ergün'le başlayacak gibi geliyor..

Genco
11-12-04, 21:13
Onder'de buyuk ihtimal oynamiyormus ve Nobre'de agir bir grip geciriyormus.. Cok uzuldum vah vah :)

barT
11-12-04, 21:17
Ümit Karan

Allah Allah... Adam “Gideceğim” demiş, Gençlerbirliği maçı kadrosuna dahi alınmamış. Ama Oğuz Dizer sezonun en kritik maçlarından biriyle ilgili yorumuna ‘Ümit Karan’ başlığı atıyor! ‘Olur mu’ diye düşünebilir, haklı da olabilirsiniz. Fakat hafta içi antrenman performansına şahit olduğum ‘Karaoğlan’ ne gideceğe ne de kenarda oturacağa benziyordu.

Fenerbahçe savunmasının Luciano ve Servet gibi çabukluk sorunu yaşayan, bu açıyı fizik - güç gösterileriyle kapatmaya çalışan ikilisini çaresiz bırakacak hünerlerin adamıdır Karan. Hagi, Rooney tarzı bir araba gol atmış olan, aynen onun gibi disiplin sorunları da bulunan Ümit’i bu maçta yeniden Türk futboluna hediye edebilir. Karan’ın oynaması değil, değerlendirilememesi sürpriz olur........

oğuz dizer.

hem de bu kadar formdayken, yazık çok yazık

Sheva
11-12-04, 22:21
Yarın bu saatlerde forumda ya büyük bir coşku ya da hüzün olacak.. Yüzümüzü kara çıkarmayın aslanlar, Allah yardımcınız olsun..

painy_boy
11-12-04, 23:06
24 saatten de az kaldi,heyecan artiyor...

Genco
11-12-04, 23:40
Ahh Hagi ahh :(

Sheva
11-12-04, 23:41
CNN Turk'e göre iki takımın maç kadroları şu şekilde;

Mondragon

Cihan Song Tomas Orhan

Sabri Conce Volkan Ayhan (Hasan)

Hakan Necati

----------------------

Rüştü

Önder Luciano Servet Ümit

Mehmet Serkan Selçuk Tuncay

Alex Nobre

11-12-04, 23:46
Çok yazık Karan gibi bir oyuncu çok kolay harcandı.. Umarım 2. devrede bu oyuncuyu çok aramayız bir sakatlık veya ceza durumunda çünkü formsuzluk durumunda zaten oynama şansı yoktu..

UmBeRtO GS
11-12-04, 23:55
Ümit'in aranılacak birşeyini göremiyorum...
Yolu açık olsun...

Fener maçına gelince
Fener'i yeneceğiz...
Sahadaki Aslanlara, tribündeki aslanlara allah yardım etsin...
Tribündeki aslanlar Sami Yeni inletsin
Sahadaki aslanlarda feneri çime gömsün...

Maça gidenler lütfen biz gidemeyenler için de bağırın

scream
11-12-04, 23:55
ya boşverin elin feberlilerini onlar anca manchester pafı yenerler sonrada avrupa da galibiyet aldık diye konuşurlar biz o kadar kupaları getirdik bunlar kadar tantana yapmadık neyse onlar konuşsun biz yarın konuşuruz

11-12-04, 23:57
Göremezsin tabii şampiyonluk giderse kaçırılan goller yüzünden o zaman görürsün..

Sheva
11-12-04, 23:59
Umberto, yarın Allah göstermesin Hakan ya da Necati sakatlanır yerine Arif girerse o zaman çok pisman olursun inan bu söylediklerinden..

Lioney
12-12-04, 00:11
Karan 18 de olacak tabii Hakan varken 11 de çıkması hayal. Hadi biraz ukalalık yapayım, sezon başından beri diğer 10 kişiyi siz seçin, sadece Kral yerine Karan oynasa idi şimdi biz 5 puan farkla lider olurduk. O derecede iddealıyım bu lafımda. Neyse bunlar derin mevzular:)

Hagi süpriz yapmayacaktır, geçen haftanının 11 ini sürecektir tabii Hasan hariç. Hasan ın oynaması çok iyi olacak. Geriye bir tek Hakan ın gününde olması kalıyor. Hakan biraz oynasın, fazla değil biraz iyi oynasın (mesela altı pas dan gol kaçırmasın) yarın kazanırız.

Yaw öyle de çakacağız böylede çakacağız işte.

Not: Bu Korcan denen adam bana Karan ın 18 de olacağını söyledi iki saat önce, bu herif beni kandırmaktamıdır yani ?

12-12-04, 00:13
Serkancım Karan maç kampında yok 18'de de değil yani..

Sheva
12-12-04, 00:17
Lioney (:)) Ümit Karan son iki haftadır olmadığı gibi bu haftada da ilk 18'de yok.. Ve tahminim o ki 17. haftada kadrosunda da olmayacak ve sonrasında devre arasında yollanacak..

Yalnız içim rahat bu konuda.. Ümit Karan'ı gubidik sebeplerle bir kalemde silebilen yönetim, 100. yılda heralde yerine çok daha iyisini getirmeye niyetlidir.. Yoksa bu kadar kolay harcamazlardı heralde..

Lioney
12-12-04, 00:19
Evet Korcan ın gazabına uğradım Ata :) yarın geliyorsanız saat iki gibi Meşale de olacağız, Tolga da geldi Kıbrıs dan.

Karan yok, Hakan da kötü gününde olursa artık sahaya atlayıp ben geçerim forvete, yapacak bir şey yok yani :)

Not: Bakınız Sheva ya hiç sormuyorum gelecekmisin diye dikkat ederseniz, zira kendisi yine bir bahane bulup, bin dereden su getirip bir şekilde sıyıracaktır. Ahanda budur.

M.Yasin Cakmak
12-12-04, 00:20
Abi adam ben gitmek istiyorum dedi, hoca da gitsin diye rapor verdi. Gubidik bi sebep değil bence bu.

Ha eskiden bir orta saha kesin lazımdı, şimdi bir de forvet kesin lazım. Almazlarsa en ufak bir sakatlıkta Arif'in mükemmel free-kicklerine hazır olalım.

Şu ezikleri yenelim de azıcık neşemiz yerine gelsin, önümüzü görelim ya. Bu maçı kaybedersek transferin bir anlamı yok zaten.

12-12-04, 00:22
Serkan hiç haber vermiyorsunuz hani :) Bizim evde toplanacağız 2-3 kişi isterseniz siz de gelin derim ne dersiniz? Tribün yaparız hep beraber? Ama illa içki ortamı diyorsanız siz bilirsiniz derim.

Lioney
12-12-04, 00:28
Ata cım yarın kesin gel maça, bak cozker gelmeyecek. Bu ne demek? Kesin kazanacağız :)

Yasin im senin forvetlerin 5 hafta tık dememesine rağmen hala yedek kulübesine gitmiyorsa, bunda bir terslik yokmudur? Bu Ümit bir defa da olsun bu beş haftalık dönemde hiç değilse bir maç yahu ilk onbir çıkmayı hakmedeyecek kadar kötü, antipatik, formsuz bir futbolcumudur yahu. Ümit Karan ın Beşiktaş da izlemek hiç de hoş olmayacak mesela değil mi? Neyse yarın önemli bunları tekrar başınıza maç sonrası kakacağım :)

12-12-04, 00:34
Ben maça gelmiyorum ya bir an maçı deplasmanda düşünmüştüm sizde orada izleyeceksiniz gibi :) Evde tribün yapacağız artık napalım..

M.Yasin Cakmak
12-12-04, 00:42
Abi haklısın da bu teknik direktörün tercihi değil mi? Oyuncu da bu tercihe saygı duyup ben gitmek istiyorum diyemez mi? Yönetimin gubidikliği nerde :)?

İyi bakalım maçtan sonra bol bol tartışırız. :)

HAYDİ ASLANLAR

Sheva
12-12-04, 00:49
Bu konuyu hemen aşağıdaki 17 sayfalık topicte uzun uzadıya tartıştık ancak Ümit'le ilgili verilen oynatılma-oynatılmama kararlarına yönetim bir ucundan karışabilse, neden oynatılmadığının üzerine biraz gidebilse, olaylar bu şekilde gelişmezdi diye düşünüyorum.. Bu konuda yönetimi eleştirmemin sebebi budur..

Bengü Cakmak
12-12-04, 02:39
cok az kaldi.... ümit, hakan, nejati hic farketmez... cikar yeneriz...
allahim insallah Fenerbahceyi yarin dize getiririz tek dilegim bu
saatler azaliyor, uyku tutmuyor sevgi böyle birsey olsa gerek

cok az kaldi ...... http://1000smilies.com/animated/bomb.gif

Sheva
12-12-04, 03:07
Uzun zamandan sonra ilk defa bir maçta bu kadar gerildim valla.. Mutlak kazanmamız gereken bir maç, yüzümüzü kara çıkartmayın aslanlar..

Serkan1905
12-12-04, 03:08
16 saat kaldi. 13ünü uyuyarak gecirsem, kaldi 3 saat..:D

Bengü Cakmak
12-12-04, 03:11
valla cok heyecanliyim... tek istegim yenmek... baska birsey düsünemiyorum bile.. sadece tek korkum beraberliye oynarsa hagi diye...

seyko
12-12-04, 14:03
ligtvde su anda umito karan, saidoo ve baljicin kadroda olmadigini söylediler...

M.Yasin Cakmak
12-12-04, 15:21
Saidoo ve Baljic neden yok ki?

moonlight
12-12-04, 15:45
son 3 saatttt

LuisFigo
12-12-04, 16:05
Dostluk kazansin :alkis: :okey:

Sheva
12-12-04, 16:08
Saha dışında dostluk kazansın, kavga dövüş olmasın.. Saha içinde ne olursa olsun biz kazanalım, hayati bir maç..

moonlight
12-12-04, 16:33
sheva çooooook çoook katılıyorum

seyko
12-12-04, 16:52
Saidoo ve Baljic neden yok ki?

bilemiecem yani, tv8dede simdi ayni haber gecti...

seyko
12-12-04, 16:55
Mondi

Cihan-Song-Tomas-Orhan

Sabri-Conce-Volkan-Ayhan/Hasan

Necati-Hakan

olacakmis kadro

Sheva
12-12-04, 17:20
Sol kanatta Hasan ilk 11, Ayhan yedekmiş.. Haydi be Hasan, 4 haftadan sonra dağıt bu akşam fener defansını :alkis:

LuisFigo
12-12-04, 18:17
Mondi

Cihan-Song-Tomas-Orhan

Sabri-Conce-Volkan-Ayhan/Hasan

Necati-Hakan

olacakmis kadro

orta sahamiz cok kötü,fenerin hizli adamalrina dayanabilirmiyiz bilemiyorum :(

seyko
12-12-04, 18:17
fenerde kim var ortada hizli olan?

painy_boy
12-12-04, 18:40
Mac sirasinda netteyim,anlatiriz elimizden geldigince :)

LuisFigo
12-12-04, 18:44
fenerde kim var ortada hizli olan?

yozgatli mehmet ,tuncay,alex (teknik).ümit özat (en cok ortayi yapan elemanlari)

painy_boy
12-12-04, 19:10
mac merdivenlerde insanlar oldugu icin baslatilmiyor..

19.10 oldu mac hala baslamadi...

painy_boy
12-12-04, 19:13
ilk 2 dk 2 onemli pozisyon,Hakan ve Hasanla.

12-12-04, 19:58
Maç siniriyle Hakan'a bayağı bir laf etmiştim FB'yi ezen takımın hiçbir oyuncusuna laf edilmez :buyuksun:

Onur1905
12-12-04, 20:01
Bu kadar kaçmaz ya.İnanlır gibi değil.İnşallah atamayana atarlar kuralı geçerli olmaz bu maç yoksa çük üzülrüz.Özellikle Hakan'ın son dakikalarda kaçırdığı gol akıl alcak cinsten değil.

Hasan'ın çıkması bence kötü oldu.Çok hırslı başlamıştı.

Haydi aslanlar böyle devam edin.

12-12-04, 20:03
İNanılmaz sinirliyim sen 6-7 net pozisyon yakala birini atama.. 2000'deki maça benziyor bu maç orada da böyle 10-15 pozisyon bulup atamamıştık sonra alakasız bir frikikler Emre'nin kıçına çarpması sayesinde adamlar yenmişti.. Bugün de 2. yarıda uyduruk bir duran toptan gol yersek ben böyle işin diyerek başlayacağım..

Sheva
12-12-04, 20:06
İNanılmaz sinirliyim sen 6-7 net pozisyon yakala birini atama.. 2000'deki maça benziyor bu maç orada da böyle 10-15 pozisyon bulup atamamıştık sonra alakasız bir frikikler Emre'nin kıçına çarpması sayesinde adamlar yenmişti.. Bugün de 2. yarıda uyduruk bir duran toptan gol yersek ben böyle işin diyerek başlayacağım..

Olay aynen o mactir, sonu benzemez isallah.. Bu arada neredeydi fenerin turkiye ustundeki kadrosu ben goremedim ??

12-12-04, 20:08
Abi şu maçı kazanalım da ondan sonra konuşalım inşallah hadi inşallah dualarım tüm aslanlarla..

painy_boy
12-12-04, 20:29
Goooooooooooollllllllll

Necati ve 1-0.

painy_boy
12-12-04, 20:41
dk 69
hala 1-0

painy_boy
12-12-04, 21:00
Luciano kirmizi kart.
Tekmeyi sallamis Ayhan'a faulden sonra.

painy_boy
12-12-04, 21:08
bitti.

Galatasaray 1
Fenerbahce 0

55.dakika Necati Ates.

ELVIS
12-12-04, 21:11
Üffffffff bu son 10 dakikada en azindan 5 kg verdim :)

12-12-04, 21:11
ASLANLARIMMMMMMMMMMMMMMMMM BENİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Onur1905
12-12-04, 21:13
Helal olsun Aslanlarımıza.Farkı kaçırdık desek yalan olmaz.

Kötü futbolcumuz yoktu.Özellikle Conce geldiğinden beri en muhteşem futbolunu oynadı.

Bu sonuç çok iyi moral olacak devre arasına girerken.

İnşallah necati'nin de ciddi bir durumu yoktur.

UmBeRtO GS
12-12-04, 21:13
Maç siniriyle Hakan'a bayağı bir laf etmiştim FB'yi ezen takımın hiçbir oyuncusuna laf edilmez :buyuksun:
Ata abi sana da bu yakışır teşekkürler :buyuksun:

Helal Olsun Bütün Aslanlara ezdik ezikleri....

moonlight
12-12-04, 21:15
edilmez tabiiii

özellikle kralımıza

maç biter dostluk kalır

zaten herkez telefonunu kapatmış yada açmıo :lol:

Okan Y.
12-12-04, 21:15
Galatasarayı iyi oyunundan ve aldığı haklı galibiyetten ötürü tebrik ederim

Saunders
12-12-04, 21:22
süpersiiiiiiiiiniiiiiiiiiiiiiz ya ne diyimnki sizlere be aslanlarım benim

Onur1905
12-12-04, 21:22
Yazmayı unutmuşum.

Bugün fb'yi EZDİK

seyko
12-12-04, 21:23
KOLAYMI BU ALEMDE BIZLE BA$ ETMEK?
** fener ** besiktas sen ne söylersen söyle
sampiyonuz bu sene
istemesende!

UmBeRtO GS
12-12-04, 21:25
En büyük Feneeeeer
Şampiyon Feneeeeer
Güldürmeyin ulan
muhahuhauauhauhuha

Bengü Cakmak
12-12-04, 21:28
allahim cok tesekkürler....

seyko
12-12-04, 21:28
http://galatasarayi.com/forum/viewtopic.php?p=10420#10420

aklima sokayim

LuisFigo
12-12-04, 21:29
güzel oyun kötü skor,en az 4 olmaliydi ...neyse rövansa insallah

Parma Maniac
12-12-04, 21:33
Fenerbahçe'yi her hattıyla ezen, dağıtan, paramparça eden bir Galatasaray'ı uzun zamandır izlememiştim.. 1-0 yenildiğimiz maç dahil.. belki o maç daha farklıydı ama sonuçta kaybettik, burdaysa eze eze aldık.. Necati çıkana kadar emindim gol yemeyeceğimizden, son dklarda birazcık korku oldu ama olur o kadarı da..

Tebrikler Hagi, tebrikler aslanlar..

UmBeRtO GS
12-12-04, 21:37
Fenerliler yatsın kalksın Rüstüye dua etsin herif farktan korudu...

Genco
12-12-04, 21:49
:dislek: :kodum: :serefe: :topcu:

!!toTTI!!
12-12-04, 21:49
mukkemell harika bu takima ne denebilrki :okey:

moonlight
12-12-04, 22:00
Fenerliler yatsın kalksın Rüstüye dua etsin herif farktan korudu...

hakkaten ya
adam zaten tek başına oynadı

ya adamlar iki oyuncumuzu sakatladılar ya :bagir: necati çok kötü oldu yalnız(fenerliler ztn ağrızalı onlar bişi olmas) :lol:

Sheva
12-12-04, 22:01
NEŞE

Tarih: Pzr Arl 12, 2004 21:23 Mesaj konusu: fenerli arkadaşlar daha ne kadar 6 yla avunacaklar:)

Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş misali,her fırsatta altı altı diye sinir katsayımızı yükselten fenerli arkadaşlara kısa ama öz;1-0 diyor ve bizim için bunlar önemsiz mevzuular olduğu için uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum:) saygılar

M.Yasin Cakmak
12-12-04, 22:09
Aaah Barca ah...vermiyecektin şu Rüştü'yü şunlara da fark atacaktık bu gece.. neyse buna da şükür.

Efsane Kestaneyi kestane püresine çeviren Aslanlarıma teşekkürler...

Helal olsun!

Sheva
12-12-04, 22:16
Maçın coşkusu geçince insan üzülmüyor değil.. Klasik bir Sami Yen galibiyeti oldu, 4-5'lik maç 1-0 bitti.. Hasan'ın erken çıkmasının da büyük etkisi vardı tabi bunda.. Her zaman ki gibi iyi oynadık ve bu sefer kazandık..

Maç öncesi tek korkum hava toplarıydı, nitekim de bütün olası tehlikeler havadan geldi.. Onun dışında fener'in ne kadar içi boş bir kadroya sahip olduğu gözüktü heralde.. Alex'i falan bıraksınlar, Aurelio'ya sıkı sıkı sarılsınlar bence..

seyko
12-12-04, 22:22
conceicao alexi darmadagan etti...

Sheva
12-12-04, 22:26
Devre arasında da 1 veya 2 brezilyalı alıp, takıma uyumlarını sağlıycaz işallah.. Bugün bazı boş pozisyonlarda istediği pasları alamadı ama ona rağmen ne kadar faydalı bir oyuncu olduğunu herkes gördü heralde.. Sene başından beri elimizdeki oyuncunun kıymetini bilemedik..

USAtaraftar
12-12-04, 22:29
Sonuc sanirim hicbirimizi tatmin etmedi. Bu macin hakki en az 3luktu ancak 1-0lik bir skora razi olmak durumunda kaldik. Tribunleri elestirecegim bir konuda. Mactan once deliler gibi bagirdilar durdular. Mac basladi takim deli gibi hirsli iken bir miyminti tezahurata basladilar ki bu kadar olur.i

*** Simdi su macin ustune Hakan Sukur'e laf edilmez de ne yapilir? Hadi atamadigi golleri geciyorum da bir de topla depar atmaya kalkmadi mi iste orda bitti hersey...

Serkan1905
12-12-04, 22:33
mactan yeni geldim. acayip gaza gelmis durumdayim. bu hayatimin en güzel dogum günü hediyesi oldu. allahima bin sükür diyorum, rezil olan, ezilen taraf biz olmadik. onca konusmalarimizin hic biri bos cikmadi..

sunu kesinlikle söyleyebiliriz ki; TEK KALE MAC OYNADIK...

adamlari resmen EZDIK..

Ben bugün ondört tane aslan gördüm. hepsi de görevlerini sonuna kadar yerine getirdi. maci izledigim kahvede gol attigimizda o coskuyu, o sevinci baska hic bir zaman daha görmemistim. SARIII KIRMIZIIII diye bagirmaktan adeta ses tellerim koptu. O EZIK taraftarin (pardon seyircisinin) yüz ifadelerini görmeliydiniz. gol attigimizda neredeyse göz yaslarim gelmisti.

bunca güzelligin icerisinde en büyük hüznümüz su macta ali sami yen stadinda olamamayisimizdi. maalesef.

fenerin o HAYVAN oyuncularina bir sözüm var; "AYI herifler!! iki adamimizi hastaneye gönderdiniz. ALLAH SIZIN BELANIZI VERSIN. verecek de!!" Allahtan Hasan evdeymis, ama demin necatimizi hastanede baygin bir sekilde hasta yataginin üzerinde gördüm acayip sinirlendim buna..

HAGI: sen manyak bi adamsin.

Geri kalan bütün aslanlar: mondi, Orhan, Tomas, Song, Cihan, Conce, Volkan, Ergün, Petre, Ayhan, Neco ve HAKAN. hepiniz birer aslansiniz. siz inandiginiz vakti sizi yenecek takim yoktur.

hepsine bu hediye icin tesekkür ediyorum. keske bunlari okuyabilseler.

fred frith
12-12-04, 22:39
haginin taktigi kazandirdi bence maci

necatiyle hakan defanstan cikan bütün uzun toplari aldilar, ve bu oyuncular icin bu bir tesadüf diildi
orta sahada nerdeyse hic mücadele olmadi (belki consenin iyi oyunu kandirdi beni) , ki bu fenerin isine yarardi, cünkü duran toplar disindaki tek planlari bu orta sahada kazanilan toplarla (alexle) cabuk
rakip kaleye gitmek, ama oyuna girmediler bile

sabriyle orhani taniyamadim

bizim icin yenilmesi daha hayirli olsa da, farki haketti galatasaray

seyko
12-12-04, 22:45
mactan yeni geldim. acayip gaza gelmis durumdayim. bu hayatimin en güzel dogum günü hediyesi oldu. allahima bin sükür diyorum, rezil olan, ezilen taraf biz olmadik. onca konusmalarimizin hic biri bos cikmadi..

sunu kesinlikle söyleyebiliriz ki; TEK KALE MAC OYNADIK...

adamlari resmen EZDIK..

Ben bugün ondört tane aslan gördüm. hepsi de görevlerini sonuna kadar yerine getirdi. maci izledigim kahvede gol attigimizda o coskuyu, o sevinci baska hic bir zaman daha görmemistim. SARIII KIRMIZIIII diye bagirmaktan adeta ses tellerim koptu. O EZIK taraftarin (pardon seyircisinin) yüz ifadelerini görmeliydiniz. gol attigimizda neredeyse göz yaslarim gelmisti.

bunca güzelligin icerisinde en büyük hüznümüz su macta ali sami yen stadinda olamamayisimizdi. maalesef.

fenerin o HAYVAN oyuncularina bir sözüm var; "AYI herifler!! iki adamimizi hastaneye gönderdiniz. ALLAH SIZIN BELANIZI VERSIN. verecek de!!" Allahtan Hasan evdeymis, ama demin necatimizi hastanede baygin bir sekilde hasta yataginin üzerinde gördüm acayip sinirlendim buna..

HAGI: sen manyak bi adamsin.

Geri kalan bütün aslanlar: mondi, Orhan, Tomas, Song, Cihan, Conce, Volkan, Ergün, Petre, Ayhan, Neco ve HAKAN. hepiniz birer aslansiniz. siz inandiginiz vakti sizi yenecek takim yoktur.

hepsine bu hediye icin tesekkür ediyorum. keske bunlari okuyabilseler.

dogum günün kutlu olsun :)

Serkan1905
12-12-04, 22:46
Neymis?

ligin üstündeymis.

baska?

fener daha sakin kafayla oynicakmis.

baska?

fener daha iyi organize oluyormus.

daha?

kanat akinlari cart curt hepsinde fener daha iyimis?

peki hincal bey ne diyor?

fener her halukarda alirmis cimboma karsi.

Tek kale oynadik TEK. fark olmadigina dua etsinler.

bu macik EZIK Medyaya da KAPAK olsun.

edit: Cyba kardes sagol...

12-12-04, 22:52
Serkan 9'unda olduğu için aceleye geldi ben de kutluyourm d.gününü :)

Maç için yorumlara gelirsek ezdiğimizi zaten belirtmiştim ama Hagi gerçekten rakibi çok iyi etüt etmiş orta sahayı kısa paslarla geçmek yerine geriden uzun topla çıkarak dönen topları alıp rakibi kendi sahasına hapsetmeyi planlamış. Hakan her ne kadar gol yollarında başarılı olamasa da bu oyun sisteminde rakip defansla çok boğuştu, Necati ise onun açtığı yollarda pozisyonlar aradı..
Bence maçta en iyi oynayanlar Sabri, Conse ve Cihan'dı.. Cihan ve Sabri FB'nin en etkili kanadı olan Ümit ve Tuncay ikilisini çok başarılı bir şekilde durdurdu Conse ise Alex'i ve diğer fB'li oyuncuları oldukça rahatsız etti..
Mondi ise kalede adeta üşüdü, FB'nin kendisinden çekinmeyen bir takıma karşı hiçbir şey oynamadığını bir kez daha gördük. Ee bu iş Pafchesteri yenmeye benzemiyor tabi..

Serkan1905
12-12-04, 22:55
Serkan 9'unda olduğu için aceleye geldi ben de kutluyourm d.gününü :)

Maç için yorumlara gelirsek ezdiğimizi zaten belirtmiştim ama Hagi gerçekten rakibi çok iyi etüt etmiş orta sahayı kısa paslarla geçmek yerine geriden uzun topla çıkarak dönen topları alıp rakibi kendi sahasına hapsetmeyi planlamış. Hakan her ne kadar gol yollarında başarılı olamasa da bu oyun sisteminde rakip defansla çok boğuştu, Necati ise onun açtığı yollarda pozisyonlar aradı..
Bence maçta en iyi oynayanlar Sabri, Conse ve Cihan'dı.. Cihan ve Sabri FB'nin en etkili kanadı olan Ümit ve Tuncay ikilisini çok başarılı bir şekilde durdurdu Conse ise Alex'i ve diğer fB'li oyuncuları oldukça rahatsız etti..
Mondi ise kalede adeta üşüdü, FB'nin kendisinden çekinmeyen bir takıma karşı hiçbir şey oynamadığını bir kez daha gördük. Ee bu iş Pafchesteri yenmeye benzemiyor tabi..

cok tesekkür ederim abi.

hakkaten, ha bire ötüyorlardi, yok Tuncaya karsi cihanin hic bir sansi yokmus. Palavra kardesim. Tuncaya göz actirmadi Cihanimiz.

Bu ara Orhana ne demeli? Aslanim benim. Serhatmis Bogamis.. :lol:

UmBeRtO GS
12-12-04, 23:05
Serkan doğumgünün kutlu olsun ASLAN

Serkan1905
12-12-04, 23:10
Serkan doğumgünün kutlu olsun ASLAN

tesekkür ederim arkadasim. topluca herkese tesekkürler simdiden, fazla laf kalabaligi yapmayayim...

Serkan1905
12-12-04, 23:18
Sansalin lafiymis (ben duymadim):

-Bir takım rakibini bu kadar ezermi hocam?

hakikaten ezdik...

bu ara, bizim cafede bugünkü parolayi söylim:

"bu aksam pilav üstü kanarya yicez" :lol:

M.Yasin Cakmak
12-12-04, 23:18
Mutlu yıllar Serkan...

Tuncay mış :) peh:) Alexmiş :) Double peh:)

Aurelio olmadan fener sıfır... o olsa bile baskı kurarsan fener sıfır..

Zavallı adamlar..

Üç hafta önce boğmak istediğim Sabri, helal olsun...hep böyle.

Parma Maniac
12-12-04, 23:24
Sonuc sanirim hicbirimizi tatmin etmedi. Bu macin hakki en az 3luktu ancak 1-0lik bir skora razi olmak durumunda kaldik. Tribunleri elestirecegim bir konuda. Mactan once deliler gibi bagirdilar durdular. Mac basladi takim deli gibi hirsli iken bir miyminti tezahurata basladilar ki bu kadar olur.i

*** Simdi su macin ustune Hakan Sukur'e laf edilmez de ne yapilir? Hadi atamadigi golleri geciyorum da bir de topla depar atmaya kalkmadi mi iste orda bitti hersey...şimdi şu güzel günde konuşmak istemiyorum ama Hakan Sukur bence çok iyi bir maç çıkartmıştır.. Rüştü'nün çıkardığı iki pozisyonda bence kötü vurmadı toplara ki ilk vole zor bi pozisyondu.. yetişemediği topta da keşke erken davranabilseydi ama Necati ilk başta iyi vuramadı kaleye, bence kestiremedi orda Sukur topun kendisinin önüne gelebileceğini.. onun dışındaysa maç boyu bence tam anlamıyla rezil kepaze etti Servet ve Luciano'yu.. ki FBliler bile kabul etmiş kendi forumlarında adam bizimkilere top bırakmadı diye havadan.. son dakikalarda tek forvet kalınca da gayet güzel duvar oldu orta sahaya.. oyunu rahatlatmamıza büyük katkıda bulundu.. ha evet topla dripling yapmaya çalıştı olmadı, kornerin orda bi top ezdi komik bi şekilde ama bunlar geneldeki çok iyi oyununa gölge düşürmez.. tebrik ediyorum kaptanı, inşallah aynen devam eder.. her maçta böyle oynasın, gol atamasın.. zaten pozisyon bulmamıza yardım ediyor onun bu oyun stili..

M.Yasin Cakmak
12-12-04, 23:29
Hakkaten kaptan çok iyi oynadı.

Rüştü'nün çıkardığı toplarda çok iyi vurdu ama zor pozisyonlardı. Necati'nin kaçırdığı pozisyon çok daha kolaydı mesela.

Bir tek şu ani toplara hamle yapmasını bilmiyor. Necati'den gelen topu gol yapması lazımdı ama o kadar da olr.

Çok akıllı oynadık bugün, Hakan'ın top indirmesinden çok yararlandık.

Ama maşallah herkes çok iyi oynadı. Sadece Ayhan'ın 0 olan futbol zekası üzüyor insanı. Ya orda ne asılırsın Tıncay'ın formasına...Manası nedir?

Sheva
12-12-04, 23:31
Yahu bırakın Hakan'ı falan, o işleri yarından itibaren tartışırız artık ;)

Bu arada o tarz pozisyonlarda penaltı çalınmasına son derece karşıyım ama Ayhan da sağolsun limitleri zorladı...

M.Yasin Cakmak
12-12-04, 23:33
Tarzımı kaldı abi herifi nasıl çekiyor görmedin mi... Adam nasıl yükselecek?

Parma Maniac
12-12-04, 23:35
evet Ayhan'ın yaptığı iş çok gereksizdi
bi futbolcu orda onu nasıl yapar anlamadım.. yahu bırak gol mü atacak ordan yükselip hayret bir şey.. hakem zaten sakat biliyosun, görüp çalsa nolacak orda.. hiç mi düşünce olmaz bi adamda

fred frith
12-12-04, 23:36
Rüştü'nün çıkardığı iki pozisyonda bence kötü vurmadı toplara ki ilk vole zor bi pozisyondu..

ilk pozisyonda yapilabilcek en iyi vurus yapti bence

maç boyu bence tam anlamıyla rezil kepaze etti Servet ve Luciano'yu

hakan kadar futbolu bilen ugrassak belki 5 tane türk futbolcu cikaramayiz, ama ayni zamanda sürekli trajikomik sahnelerin baskahramani oldugu icin özelliklerine zit binbirtürlü sifat da edindi

cok iyi oynadi bugün hakan, ama gene milleti güldürdüüyle(delirttiiiyle)kaldi

M.Yasin Cakmak
12-12-04, 23:39
Hakeme ettiği küfürler de ayrıca güzeldi Ayhan'ın :) O surattaki şaşkınlık ifadesini unutamıyacam :)

!!toTTI!!
12-12-04, 23:41
yine hakan sukur nereye iyi oynadi ya 3 e 2 yaakliyoruz bi adami gecse karsi karsiya gecemiyo !rustu zor kurtardi neden hakan iyi vurdugundan degil onunde servet vardi sanirm yanlis hatirliyo olabilirm o yyuzden yopu gec gordu hakan yine ciliz bi sut vurduu !peki kalenin dibinden kacirdigi gol neydi?ikinci senegal olayi aynen yaa neyse konusmiycaktim hakani ama yine yazilmis hakinda biseyler :kizgin:

Sheva
12-12-04, 23:42
Fred futbol bilgisi ayrı, bir forvetin sahip olması gereken atiklik, cabukluk, refleks gibi fiziksel özellikler ayrı.. Girdiği verkaçları, tek pas oynamasını, arkadaşlarına duvar olmasını takdirle karşılıyorum ama forvetin esas işi gol atmak.. Sen önce o önünden geçen topa dokunup golu atacaksın, ondan sonra diğer yaptıklarınla değerlendirileceksin..

gian
12-12-04, 23:46
Hakan Şükür bugun Galatasaray'ın mac taktigini ( orta sahada top tutmayıp, ileri sisirmek, seken toplara da basmak) bu derece iyi uygulamasını saglayan 1 numaralı adamdır..Bu yasta Servet ve Luciano gibi hayvan gibi adamlarla tek basına bogustu..Goller kacabilir; ki bir tanesini Rustu tamamen sansa cıkardı..Digerinde de beklemiyordu topun gelmesini altıpasta..

Aslanımsın Hakan Şükür!

M.Yasin Cakmak
12-12-04, 23:47
Hadi neyse...

ÖNDER RB
12-12-04, 23:49
öncelikle alexi bitiren conceicaonun nobreyi bitren tomasın tuncayı bitiren cihanın her gediği kapatan kapatan song ve sabrinin önünde saygıyla eğiliyorum.

iyi niyetle mücadele eden orhanın orta sahada elinden geleni yapan volkanında haklarını teslim edelim.

ayhan görev yeri alışmadığı yer olduğu halde elinden gelenin en iyisini yaptı. bir tuncayın pozisyonunda hatalıydı onun haricinde topa basışı savaşması attığı toplar takımı oldukça rahatlattı.

necati çok kötüydü ama attığı gol herşey,unutturdu valla

hakan 70-75 dakika inanılmaz mücadele etti her kafa topuna alamasa da çıktı rakibi bozdu çok uzun zamandır seyretmediğim bir hakandı. ama gol vuruşları yine kahretti beni necatiyle yakaladıklarını atsalar şimdi 7 muhabbetine başlamıştık.

hasan ergun petre de bana göre terlerinin son damlasına kadar mücadele ettiler bu da bana yeter.

dur oynaşma fenerbahçe
azcık dursun içinde

UmBeRtO GS
12-12-04, 23:49
Parma, Yasin abi ve Gian'a katılıyorum ve onların yorumlarının üstüne birşey yazmama gerek görmüyorum. Onlar tamamen düşündüklerimi söylemişler...

Fakat bugün Hakan Şükür'ü ya da bir başka oyuncuyu tartışma günü olmamalı bugün tartışma günü olmamalı; bugün kutlama günü olmalı....
Bütün Aslanlara tebrikler...

fred frith
12-12-04, 23:50
e hakani attigi gollerle degerlendirilicekse zaten konusmamizin bi anlami yok, cünkü epeyce bi gol atti heralde

saydigin özelliklere sahip, ve her buldugu pozisyonu gol yapan bi futbolcu suan benim aklima gelmiyo

senin tercih ettigin forvet tarzi farkli olabilir tabi, ama hakan da bu eksigine ragmen yine de bayaaa fazla gol atmis diyebilirim

gian
12-12-04, 23:52
Bu arada PAF macında Genclerimiz Fenerbahce'yi 4-2 yendi..

Gollerin 3'ü Arda'dan..

Geliyorsunuz gencler..Siz de cakacaksınız yarınlarda bu adilere..

Sheva
12-12-04, 23:55
Bugün 4-5 yerine 1-0 bittiyse bu maç, bunun sebeplerini de düşünmemiz lazım öyle değil mi? 6-0lık maçta fener çok mu iyi oynadı yoksa her bulduğu pozisyonda golü bulması mı ana etkendi , keza man utd'ın 6 gollü galibiyeti de aynı şekilde..

Necati gibi bir adam olmasaydı, çok iyi oynadık çok kaçırdık ama 2 puan kaybettik demeyecek miydik?

M.Yasin Cakmak
12-12-04, 23:55
Yıldızlar maçını izledim bugün Aslan Cimbom'da. Orda da rezil rüsva ettik Fener'i.

Futbol'da 4 kategoride de yenmişiz.

Tam oldu yani...Dört dörtlük. :)

savatage
12-12-04, 23:57
F.Gökşen'in dediğine göre bugün 4 ayrı maçta fenrbahçe'yi yenmişiz.
biri bu,diğeri paf,
bir diğeri yıldız gençler.
dördüncüsü ne acep?

o kadar çok koyunca akılda tutmak zor oluyor:)

gian
12-12-04, 23:58
Shevacım; ben Tanju manyagı bir adamım..Geldi mi yuzde 90 yazan bir adam her zaman tercihimdir..

Ama Hakan Şükür konusunda bu kadar acımasız olmayalım..

Ben Hakan Şükür'ü hep Klinssmann'a benzetirim..Aynı onun gibi mucadeleci, aynı onun gibi bazen inanılmaz beceriksiz, aynı onun gibi bazen inanılmaz guzellikte goller atan, ama her zaman takımı icin oynayan bir futbolcudur Hakan..

M.Yasin Cakmak
13-12-04, 00:02
Her forvet süper golcü olmak zorunda değildir.

Ayrıca her takıma rakibi bozan ve arkadaşlarına pozisyon hazırlayan bir forvette lazımdır.

Aynen Necati'nin attığı gole rakibi bozması gibi.

Bu arada Necati'den gelen top haricinde Hakan'ın gol vuruşları da çok güzeldi ki bugün. Nedir milletin derdi anlayamıyorum. Rüştü şanslıydı o kadar.

Ayrıca Necati atmasaydı başkası atardı Doğanay, ben o Johnson:'un balık goluyle kaybettiğimiz maçtan beri bir derbide rakibi böyle ezdiğimizi görmedim.

Parma Maniac
13-12-04, 00:05
bu arada antu'ya girdim.. hepsi kabullenmiş mağlubiyeti.. hakeme sığınan yok neredeyse 1-2 adam dışında.. tebrik falan etmeler, noldu anlamadım.. başka forum mu olmuş burası.. ben de galibiyeti tebrik edip kepaze olduklarını kabul eden Fenerbahçelileri selamlıyorum.. doğru yoldasınız, adam olacaksınız :lol:

gian
13-12-04, 00:06
Sorma Antuda, tesekkur tesekkur ustune :) tebrikler, tesekkurler gırla gidiyor..

İyi caktık vesselam, devranları döndü :)

Sheva
13-12-04, 00:07
Hakan Telegol'de en sevdiğim konudan bahsediyor.. Maşallah cümbür cemaat Luciano'ya faul yaptığı iddia ediliyor, Hakan da direk olayı bu işin piri Nobre'ye yöneltti..

Gökmen'im de sagolsun aldı pası ve Erman Torglu Nobre'yı her mac iyi izlesin diyerek attı golünü :lol:.. İşte böyle, meydan boş degil artık..

fred frith
13-12-04, 00:07
sheva belki biraz da bu mac icin niye 4-5 olurdu dendiigini veya diyebildigini düsünmek lazim
zira bunda hakanin cok fazla katkisi var

hakani cikarip senin istedigin tarz bi forvet koysak bu kadar baskili oyniamiabilirdi galatasaray

M.Yasin Cakmak
13-12-04, 00:09
Ya arkandaki defans yükseliyo diye senin de yükselmen gerek diye bi şart var sanki de Erman çoşuyo gene.

Adam kambura yamadı bişey yapmadı. Yükselmemeyi tercih etti o kadar.

13-12-04, 00:14
Bence o pozisyonda faul yaptı, yükselmemeyi tercih edebilirsin ama rakibi bozarsan faul olur.. AMa o olmasa başka pozisyonda kesin atardk önemli değil..

Sheva
13-12-04, 00:19
Ondan evvelki benzer pozisyon faul olabilir ama goldeki faul değildi bence.. En azından böyle avaz avaz hakeme çamur attıkları ölçüde bariz bir hareket yoktu, bence devam kararı en doğrusuydu..

Bu arada tekrar Ersun Yanal-Hakan şükür konuları açılıyor ki, Hakan keşke düşmeseydi bu tuzağa..

13-12-04, 00:22
Hakan yayında mı ki?

gian
13-12-04, 00:23
Hakan bence tuzaga dusmedi; Cavusoglu Galatasaraylılar seni sürekli yerin dibine cekmeye calıstı ne diyorsun filan dedi..

O da tribünlerden, yoneticilerimden, herkesten inanılmaz destek aldım..Hepsinden Allah razı olsun, onlar sayesinde ayakta kaldım dedi..

Yani iste bazı Galatasaraylılar filan soyle boyle polemiklerine girmedi..

Sheva
13-12-04, 00:23
Telegol'de telefon baglantısında..

Parma Maniac
13-12-04, 00:30
Ömer Çavuşoğlu denen ******* çok şerefsizce sorular sormaya çalıştı yönetim seni ve arkdaşlarını göndermeye çalışıyor şeklinde haberler çıktı diye ama Sukur hiç düşmedi tuzağa, hepsinden destek alıyorum, gerek başkan, gerek Ergun, gerek Fatih Gökşen şeklinde.. Çavuş da sustu ondan sonra.. galibiyet sonrası bile karıştırmaya çalışıyor bu şerefsizler, bunlardan rahat yok bize onu anladım..

seyko
13-12-04, 00:33
http://antifenerbahce.net/v3/manset/mgsfebe10.jpg

pankarti asanlara helal olsun, güzel 1sey olmus....
bizde süsledik resmi :p

gian
13-12-04, 00:38
Cavusoglu caktırmayaya calısıyor, ama saglam oturmus bu galibiyet.. :)

Bu arada bu İhsan Kalkavan'da zeka namına bir gram bir sey var mıdır? Goren soylesin..

Sheva
13-12-04, 00:40
Çavuşoğlu çok tatlı oldu ya, açık açık ağlasa bu kadar hoşuma gitmezdi.. Vay merdiveni kapayan teröristler vay :lol::lol::lol:

vicente
13-12-04, 00:59
abi bence hakan, ki bende hiç sevmiyorum iki senedir adamı, en iyi oyunlarından birini oynadı.. stadta bende gaza gelip ilk yarı sonunda saydırdım baya yine ona ama boyle mucadele etsin boyle hava toplarını alsın ciğerimi yesin.. adam ne kadar cok top indirdi.. yere inen topların cogu bizdeydi ve bence bu baskı kurmamızda en önemli seydi..

bide orhan ve cihan gibi iki tane savascı beke kavustugumuza seviniyorum.. çok iyi yolda ikiside..

yannız su ayhan ne kadar salak bi adamdır ya.. orda ne diye cekersin formasını adamın, verse penaltıyı bitti orda.. sorada hakemin yuzune baka baka küfürler felan..

bide bugunkü kadar bi gole sevindigimi ne zamandır hatırlamıyorum.. cok dolmuşum. çok pozisyon kacırınca sevinmesi de bi baska oluyor:)

saolsun gencler valla inşallah bu hırsla oynarlar da hep yenerler herkesi..

bi de nobreyle serkana cok gıcık oldum macta..

neyse sevgiler saygılar mutlu pazartesiler:)

JORDAN
13-12-04, 01:01
ASLANLARIMIZN HEPSINE HELAL OLSUN!!!
Burada ozellikle Conce ve Tomasa sevgilerimi yolluyorum.Atak ustune atak pozisyon ustune pozisyon adamlari(!) psikolojik bunalima soktuk.Yanliz uyuz oldugum yine tarihi skoru kacirdik.Bunda Rustunun payi cok.
Hasan ve Necatiye gecmis olsun:((
Otostop cocugu Azize ve Cavusoglunu da Allah bildigi gibi yapsin.Gerci en buyuk cezayi fbli yaparak vermis onlara...

seyko
13-12-04, 01:03
http://video.galatasaray.org/200405/16/galatasaray.1.fenerbahce.0_uzun.mpg

Sheva
13-12-04, 01:34
Golü indirip arşive koymak lazım, bence çok güzel ve aynı zamanda zor bir goldü.. Bugünkü kısmetsizliğimizle o koşarak gelen düztaban çıkaracak sandım ama yetişemedi..

gian
13-12-04, 01:35
http://www.galatasaray.org/images/home/back_340.jpg

Ben bu adamı seviyorum :)

Aslan Suat
13-12-04, 01:36
Aslanlarin hepsi cok iyidi, ama macin bana göre 3 adami süper ötesiydi hemen hemen.
onlarda Sabri, Orhan bide Tomas. bide sakatlanmasa kesin Hasan.

Sheva
13-12-04, 01:38
Ben şimdi bunu avatar yapmaz mıyım :)

gian
13-12-04, 01:52
Sayemde buldun guzel bir avatar sonunda..Hadi hadi :)

USAtaraftar
13-12-04, 03:32
Ondan evvelki benzer pozisyon faul olabilir ama goldeki faul değildi bence.. En azından böyle avaz avaz hakeme çamur attıkları ölçüde bariz bir hareket yoktu, bence devam kararı en doğrusuydu..

Bu arada tekrar Ersun Yanal-Hakan şükür konuları açılıyor ki, Hakan keşke düşmeseydi bu tuzağa..

Gol attigimiz pozisyonda kesinlikle faul yoktu ancak ondan oncesinde vardi diye gordum ben.

Parma Hakan'in o atamadiklarini 90 kiloluk babam atardi ;-)

Bu arada o Luciano denen adam ne serefsizmis ole. Dengesiz Ayhan'in bugun takima tek katkisi onu attirmak oldu.

DoUrden
13-12-04, 05:02
tebrikler.

gs hakederek, belki de taraftar arasindaki tanimla eze eze yendi fenerbahceyi.

yazilabilecek cok sey yok, takimima sinirim gecerse ve mac daha cok tartisilirsa dusuncelerimi sonra yazarim.

bir iki sey ekleyeyim gene de.

1) bir adamin kafasi bu kadar mi az calisir? ayhan'dan bahsediyorum. adam once fb ye beraberlik hediye etmeye kalkti. sonra da kendini attirmaya calisti. ne kadar iyi oynadigi onemli degil, bir kisinin bir takimin bu mucadelesini tek basina hic etmeye hakki yok. ben olsam ayhan'a iyi bir azar ceker, kolay kolay da sahaya cikartmam.

2) luciano'da zirvaladi. o saniye de bu sinire ne gerek var. insan yenilmeyi de kabullenmeli arada. bu maci zaten kazanacak durumun yok, bari 2 mac takimini senden mahrum etme.

3) hakan'a bu mac icin laf edeni allah carpar valla. gercekten cok iyi bir mac cikartti.

4) hasan ve necati'ye gecmis olsun. yalniz bu sakatliklari fbli oyunculara yoranlara el-insaf diyorum.

ps: serkan dogum gunun kutlu olsun. simdilik bana adresini telefonunu pm le yolla lutfen. ben bir ara seninle mesajlasip, borcumu nasil odeyebilecegim konusunda fikrini soracagim.

tekrar tebrikler.

savatage
13-12-04, 11:31
DoUrden,
forumda bulunmana ve yorumlarını bizle paylaşmana birşey dediğim yok;
aksine karşıt görüş severim.
üslubuna da kendi çapında dikkat etmeye çalışıyorsun ama,
1-GS'lı bir oyuncu hakkında "kafası az çalışıyor" demen,
2-hakan'a laf edenler için kullandığın kelimelere katılsam da bunları bir fb'linin kullanması haddini aşmak oluyor!

ayrıca "ben olsam"'la da olsa bizim iç işlerimiz hakkında yorum yapmanı da istemem!
sadece avrupa futbolu ve fenerbahçe açısından olayları yorumlamanı tavsiye ederim!

GalataSarayi Yonetim
13-12-04, 12:57
Uyarı:

DoUrden nickli kullanıcımız, Galatasaraylı bir futbolcuya yönelik, "kafası az çalışan" ifadesinden dolayı uyarılmıştır..

Kullanıcımızın bu mesajında kötü niyet bulunmamasına yönelik kanaatimiz geregi uyarıyla yetinilmiştir..

Ancak Galatasaray'a ait degerlere yönelik herhangi başka bir ifadede uyarının cezaya dönüşebileceği kullanıcımız tarafından unutulmamalıdır..

soprano79
13-12-04, 13:00
Sabri çok çalıştı gerçekten,sahada basmadık yer bırakmadı.Necati'nin golü harikaydı.Defans hatasız oynadı.Fener savunmasından dönen her topu aldık ve bu bizim yeniden hücuma kalkmamızı sağladı.90 dakika boyunca oyuna hakim olan taraftık,galibiyeti hakettik.Hagi'yi ve tüm oyuncuları tebrik ediyorum. :okey:

Sovereign
13-12-04, 13:13
Çok güzel bir galibiyet oldu.Akıllı bir taktik varyasyon.Saha içinde taktik disiplin,konsantrasyon ve hırslı mücadele.Sonunda karşılığı alındığı için mutluyum.

Ancak bu maçın değerinin olabilmesi için deplasmandaki Denizli maçını da mutlak kazanmamız gerekiyor.Eğer orda puan kaybedersek bu galibiyetin de pek bir anlamı olmaz.

Sheva
13-12-04, 18:13
Dünkü maçta Ayhan'ın kafası galatasaraylı-fenerli ayrımına mahal vermeyecek ölçüde az çalıştı bence ama neyse..

Luciano'ya 2 maç ceza geleceğini sanmıyorum, ağır bir karar olur.. Necati ve Hasan Şaş'ın sakatlıklarını burada fenerlilere yoran var mı tam dikkat etmedim ama (okuduğum kadarıyla yoktu) her iki talihsiz olay da pozisyon icabı gelişti ve oyun kuralları içindeydi.. Ciddi birşey olsa kesin bende bir yerinden işi fenerlilere yıkmaya çalışırdım ama neyse ki önemli birşeyleri yokmuş..

DoUrden
13-12-04, 19:28
kusura bakmayin, gene dikkatsizce yazmisim.

yalniz mac yorumlarimi yaparken, fbli, gsli vs den ziyade bir futbolsever olarak dusundugumu ifade etmeliyim.
ben ayhan'a kizarken fb ye zarar verdi diye kizmadim, bilakis futbol adina hatali oldugu icin kizdim.

neyse uzatmayayim.

kotu niyetim olmadigini bilmeniz de guzel.

uyariyi dikkate alacagim.

Genco
13-12-04, 20:33
Eger siteye uye olurken yazdigin bilgiler dogruysa Serkan'a odeyecegin borcu bana odeyebilirsin, hem daha kolay olur :)

Ayrica, madem Fenerbahcelisin. Bir soru sorayim.. Sen hic Fenerbahce'nin Galatasaray'i dunku gibi ezdigini hatirliyor musun?

DoUrden
13-12-04, 21:01
serkan'a borcumu senin yolunla odeyebiliyorsam, tabii.

tabii serkan'in da bu yonde bir aciklamasi olmasini tercih ederim.

fb nin daha cok ezildigi mac bence 1-0 johnson'un goluyle kazandigimiz macti, ha maci biz kazandik orasi ayri.

Genco
13-12-04, 21:32
serkan'a borcumu senin yolunla odeyebiliyorsam, tabii.

tabii serkan'in da bu yonde bir aciklamasi olmasini tercih ederim.

fb nin daha cok ezildigi mac bence 1-0 johnson'un goluyle kazandigimiz macti, ha maci biz kazandik orasi ayri.

Orada da gene biz ezmistik :dislek: :lol: :dislek:

Sorum suydu. Fenerbahce hicbir macta Galatasaray'i bu denli ezebildi mi ? Ezdiyse, hangi macta ezdi? Ben hatirlamiyorum da.

DoUrden
13-12-04, 21:54
haa uyumusum. :dislek:

soruyu tam tersinden almisim.

simdi 6-0 lik mac diyecegim, olmayacak. skor cok farkli olsa dahi, gs magduriyetinden degil her an maci cevirebilirim mantigiyla o kadar gol yemisti.

su saniye de 90 dakika boyu fb nin bu kadar baskin oldugu bir mac hatirlamiyorum. 5 attigimiz bir iki macta cok daha iyiydik sizden ama hafizam macin tamamini hatirlamak icin yeterli degil.

maclari bolersek ama, 4-3 luk macin ikinci yarisi, 2-2 lik macta erol atilana kadar, gayet baskindik.

neyse sonucta sen bunlari duymak istemiyorsun.

senin istedigin cevabi da, istedigin gibi ben veremem.

benim merak ettigim gs su ana kadar tum derbiler icinde en baskili oyunu oynamis olsa bile, bu neyi degistirir?

sanirim ben bu konuda konusulacak yanlis kisiyim. benim icin skordan ya da oyundan ziyade o macin ne ifade ettigi onemli.

ben 6-0 lik skorla fb nin ligde dustugu konumu unutacak adam degilim. bu mac sizin sampiyon olmanizi saglarsa o zaman benim icin onemli bir mac olur, su haliyle benim gozumde gs lige devam etme luksunu kazandi o kadar, keza ben fb'nin fikstrur avantajiyla sampiyonluk yarisinda bir hayli onde oldugunu ve yarisi onde bitirecegine inaniyorum.

eger bu topikte onceden yazdiklarimi da okursan, bu macta kaybedilen 3 puanin benim icin hic onemi olmadigini goreceksin.
tam ayni kelimelerle olmasa da ben sunu yazmistim, fb bu macta degil 3 puani, imkan olsa 6 puani bile gozden cikarabilir.

bundan sonraki 9 macin 7 si iceride (8 macin 6 si miydi yoksa) zira.

baskin olmak ise gercekten onemsiz bir durum, benim bir onceki postumdaki ornegimden de belli. gs baskin olsa da o mactan maglup ayrilmisti. bu macta da hakemler (cem papila degil de yan hakem aslinda) ayhan'in yaptigi hareketi gorse, fb hic ama hic hakketmeden beraberligi alacakti belki de.

Sheva
13-12-04, 22:14
Penaltı konusunda benim de iki çift lafım var.. Lig başından beri TV'lerde mercek altına alınan buna benzer 10-15 arası pozisyon oldu heralde ve hiçbirinde de penaltı verilmemişti..

Erman Toroğlu, ki kendisi hakemliği ve futbolu takip etmeyi bırakalı kurallar epey değişti, her hafta inatla bu pozisyonların penaltı olduğunu iddia etti.. Hakem camiası da bunları kabul etti en azından sesini çıkarmadı ancak ardarda her hafta da bir benzer pozisyonu görmezden gelerek penaltı düdüğünü çalmadı..

Benim en net hatırladıklarım birkaç maçta Hooijonk'a, Hakan'a ve Carew'e yapılan pozisyonlar.. Bu pozisyonların istisnasız her birinde top oyuna henüz girmemişti ki özellikle sene başında en fazla yaygara koparılan Hooijdonk'un bir pozisyonunda top daha köşe gönderine dikilmemişti..

Şimdi bunları niye anlatıyorum.. Gerek CL olsun, gerek İngiliz ligi olsun ben daha ömrümde topsuz alanda oyuncu çekmekten penaltı verildiğini görmüş bir kişi değilim.. Top havada süzülürken bir oyuncuya geleceği belli olmuştur, rakipte forvetin pozisyonunu bozmak için formadan çekerse veya iterse o zaman penaltı olur.. Ancak top daha faul, korner vs noktasında iken rakibini çekmek, omuz omuza mücadele etmek, önüne geçmek, pozisyonunu bozmak bunlar asla ve asla penaltı olarak değerlendirilmez..

Bunları anlatıyorum ama boş laf olduklarının çok farkındayım.. Bugün dinliyorum Hıncal'ı yok efendım en az iki kırmızı kart daha varmış vs vs.. Allah aşkına salt sertlik açısından bakıldığında bundan daha yumuşak bir maç ancak kızlar liginde olur.. Bir tane kasıtlı hareket yok, bir tane şöyle sarı kart diyebileceğimiz bir faul yok ama neymiş efendim geçen senenin otoriter hakemi Cem Papila bu maç için kimden direktif almışmış.. Bu kafalarla futbolda ilerlememiz mümkün değil ama bunlardan başka da adam olmadığı veya çıkamadığı için de mahkumuz işte bu kofti ulemalara..

M.Yasin Cakmak
13-12-04, 23:47
Tuncay çekilip düşürüldüğünde top içerdeydi.

Ayrıca arkadan adam çekmek dünyanın her yerinde foul dur üstüne de sarı karttır. Diğer pozisyonlar yükselmeye çalışan iki oyuncunun çekiştirmesi falandı. Burda resmen top gelirken koşan adamı arkadan çekip düşürüyorsun.

Kesin penaltı.

Bengü Cakmak
13-12-04, 23:50
foul kullanilmamisdi tuncay düsdügünde...

Genco
13-12-04, 23:51
DoUrden, Neden bu kadar kastin anlamadim :) Cevabi gayet basitti.. "Var, su tarihte oynanan, su skorla biten karsilasma" veya "Yok, hatirlamiyorum." ;)

DoUrden
14-12-04, 00:23
DoUrden, Neden bu kadar kastin anlamadim :) Cevabi gayet basitti.. "Var, su tarihte oynanan, su skorla biten karsilasma" veya "Yok, hatirlamiyorum." ;)

90 dakika boyunca fb'nin bu kadar baskili oynadigi bir maci benim hatirlamadigimi soyledim zaten.

ama bu demek degil ki boyle bir mac yok, hafizasi benden daha kuvvetli olan ve en onemlisi bu tip seylere onem veren birisi belki de biliyordur boyle bir mac.

sana soyledigim ben bunu sormak icin yanlis kisiyim, cok ekstra bir sey olmazsa maclarda ne oldugunu, kimin daha iyi oynadigini pek hatirlamam.

orneklerimden de belli degil mi?

1-0 yendigimiz mac.
4-3 luk mac.
2-2 lik mac.

hepsinde onlari unutmamami saglayan bir sey oldu.

senin istedigin cevap "hayir olmadi, gs derbi tarihindeki en baskin oyunu oynadi" ise benden bu cevabi alamazsin, bunu soyleyebilecek kadar hatirlamiyorum maclari cunku.

iddia borcu konusunda bir sey yazmamissin.
serkan ile gorusuyorsaniz ve borcumu ona iletebileceksen, benim de isime gelir sana yemek ismarlamak. ama serkan ile alakaniz sadece ayni takimi tutmaksa, birak ona odeyeyim borcumu.

@ sheva:

eger hareketin tamami ya da bir kismi, bengue'nun soylediginin aksine faul kullanildiktan sonra olduysa, pozisyon kesinlikle penalti ve sari kart. eger faul daha kullanilmamissa sadece sari kart. eger topsuz bolge de yapilan hareketlere faul calinmazsa kimse uzun toplarda ya da ortalarda topu alamaz. eger futbol oynamissan bilirsin ki top gelmeden cok once defans forvet oyuncusunu soyle bir itse, topu karsilamak konusunda cok buyuk bir avantaj elde eder. zaten bu taktigi siklikla uygularlar. cogu gozden kacar orasi ayri.

bu pozisyonda da zaten akli basinda hicbir taraftar pozisyonda neden penalti verilmedi diye soylenmez. biliyoruz ki bu tip pozisyonlarin gorulmesi cok zor, zaten bu yuzden yapiyor futbolcu. ha bence bu sefer ayhan biraz cekme isini uzatti, orta hakem degilse bile yan hakemin gormesi lazimdi. ama neden gorulmedi diye, ya da gorulmedi de o yuzden hak ettigimiz beraberligi aldik diye soylenemem. maci gs basindan sonuna kadar hak etti. acikcasi bu mactan bu sekilde bir beraberlik almis olsak bile benim umrumda olmazdi. ben bu macta kazanilan ya da kaybedilen puanlari onemsemiyorum. istegim takimimin iyi bir futbol ortaya koymasi idi, maalesef beni hayal kirikligina ugrattilar. bunun otesi yok. sonucu onemsemiyorum cunku bence ligin sonucunu belirleyecek bir mac degildi. ha ikinci yariki macta 3 puan farki varken bu sekilde beraberlik aliriz, o zaman belki onem kazanir alinan puan, ama sanmiyorum oraya kalacagini.

Sheva
14-12-04, 00:34
Kalmaz tabi, gördük işte bir Aurelio'nun yokluğunun takımı ne hale getirdiğini.. Hele bir Uefa cup başlasın birer ikişer gider puanlar, elimizi kolumuzu sallayarak geliriz Kadıköy'e..

Bu arada antu'ya da bayıldım.. Kadıköy'de parçalarız gs'yi muhabbeti falan yapılıyor ama bir de üstüne bizden 1-2 puan geride gelsinler kadıköy'e diyorlar.. Canım arkadaşım sen madem takımına bu kadar güveniyorsun, desene işallah biz 3 puan geride çıkarız GS'ın önüne ve o maçta 1'den fazla fark yapıp, iki takım arasındaki averaja göre de GS'yi her türlü geçeriz.. Hiçte böyle takımına inanan taraftar görmemiştim :)