Tüm Versiyonu Göster : Avatar
bir haftadır falan avatarım gözükmüyo!avatar bulunamadı yazıyo,avatarımı silip yenidenmi yüklemem gerekiyo,yoksa adminlik bi sorunmu :) daha öncede olmuştu ama sonra düzelmişti kendiliğinden onun için soruyorum...
UmBeRtO GS
23-03-06, 02:12
admin değilim ama istersen avatarını bi yükleyip tekrar dene :)
admin değilim ama istersen avatarını bi yükleyip tekrar dene :)zaten baksana adminler kale bile almadı bizi :D
ya beyler sitenin kendisine ait avatarlar yokmu?? bende resim sıkıştırma programı filan yok avatar koyamıyorum..
ya beyler sitenin kendisine ait avatarlar yokmu?? bende resim sıkıştırma programı filan yok avatar koyamıyorum..Paint yokmu sende paintlede yapabilirsin rahatlıkla bunu...
istersen herhangi bir web adresindeki grafiği atayabilirsin veya bilgisayarındaki bir resmi upload edebilirsin, otomatik olarak küçültme yapıyor sistem kendin yapmana gerek yok..
istersen herhangi bir web adresindeki grafiği atayabilirsin veya bilgisayarındaki bir resmi upload edebilirsin, otomatik olarak küçültme yapıyor sistem kendin yapmana gerek yok..Yok otomatik küçültme yapmıyo sheva kendin yapman lazım kabul etmiyo büyük resimleri yada ben bilmiyorum :)
Arkadaşlar lütfen şu bit gibi küçülen avatarımı birisi eski haline getirebilir mi? ne yaparsam yapayım şu boyutun 1 gram üzerine çıkamadım.
http://www.fileden.com/files/2008/1/31/1732215/BART.jpg
JackDaniels
07-06-09, 00:01
tamamdır mı?
necip ben de tam öm'ne bakıyordum ki miraç düzeltmiş herhalde?? bu arada ufak bir torpil seziyorum miraç'ın avatarında :)
JackDaniels
07-06-09, 00:06
düzeldi :)
Miraç ve Doğanay, ikinize de çok teşekkür ederim ilginiz için... Tam istediğim gibi oldu:)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to