Tüm Versiyonu Göster : Ergun Gursoy: "Iyi futbolcu forma bulamiyorum demez!'
Demin izledim ergun gursoy'un umit hakkindaki konusmasini,
iyi futbolcu forma bulamiyorum demez,calisir haftaya alir formasini.kotu futbolcu korkar takima girememekten diye bir aciklama yapti..
bu saatten sonra sanmiyorum ki umit kalsin takimda..
yine 13 sene evelki forvet hattina kaldik kisacasi..
Zitouni falan derken belli olmustu zaten forvet aradigimiz ve Umit'in biletinin kesildigi.. Futbol yasaminda basarilarla birlikte giderken para kazandirmasi veya iyi bir takasta kullanilmasini diliyorum..
Ergun Gursoy da her zaman ki gibi guzel bir aciklama yapmis.. Calisip ertesi haftaya alsinmis formayi.. Lig bitiyor, hangi haftaya?
moruklarin yüzünden güzelim galatasarayimiz zarar görüyor :kizgin:
figo laflara dikkat, moruk dedigin adam galatasarayin efsanevi yöneticilerinden 1 tanesi ve halen güvenim sonsuz kendisine...
Serkan1905
04-12-04, 03:07
bu cocuk degil calismak, bi yerlerini yirtsa yine forma filan alamaz. her ne kadar necatinin su an icin hakandan bir farki olmasa da, ikisinden birinden forma alinip ümite verilcekse, illa ki hakandan alinmalidir diyorum. bunu da sadece ve sadece bazi "kabuklari" kirmak icin yapilmasi gerektigini düsünüyorum..
bence ümit biraz daha sabretsin.. haftaya fener maci var. o macta hakan yapilmasi gerekenleri yapti yapti. yoksam formaya güle güle elveda diyebilir hakan abimiz. öyle bir kac his var icimde, bunlar olucakmis gibi :karisik: ..
Bunadi herhalde Ergun Gursoy'da.. :dirdir: Bu demecle birlikte, bu sene yaptigi onca anlamsiz konusmalarina yeni bir tane daha eklemis.. Koskoca yonetimde akli basinda bir adam yok mu yahu ?
Yonetim, gidip Afrika'dan ne idugu belirsiz adam alacagina gitsin Husnu Gureli'yi transfer etsin bence..
figo laflara dikkat, moruk dedigin adam galatasarayin efsanevi yöneticilerinden 1 tanesi ve halen güvenim sonsuz kendisine...
etmiyorum,buyur RTÜK´e sikayet et :)
moruk =Yaşlı erkek, baba
bkz: http://www.tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=moruk&submit1=Ara
hakaret yok....
hem ben sadece ergun babayi degil ( onu senden daha cok severim,bi cok topicte bunu dile getirdim zaten) ; hakan,ergün,arif vs takimdaki yaslilari kastettim ;)
figo hangi amaçla o kelimeyi kullandığını senden bende biliyoruz heralde...
Bazı kelimeler vardı sözlük anlamı belki normal dir ama dilimize argo kelime olarak yerleşmişdir...
Kısacası "yeme bizi"....
Bugün tribünler Ümit Karan'a tezahürat yaptı ilk defa bu kadar desteklendiğini gördüm umarım gitmez ve haftaya FB'Ye golünü çakar..
figo hangi amaçla o kelimeyi kullandığını senden bende biliyoruz heralde...
Bazı kelimeler vardı sözlük anlamı belki normal dir ama dilimize argo kelime olarak yerleşmişdir...
Kısacası "yeme bizi"....
valla hangi amacla kullandigimi bilmiyorsun gibi gözüküyor burdan..
yasli oldugu icin o kelimeyi kullandim ;)
yemiyorum seni :dislek: biraz relax ol ,her seyde art nyiet aramayin,paranoyak olma :) hayati yasa
"moruk" kelimsinden daha önemli mevzular var su dünyada ;)
ebedi muhalefet arkadasim Cotchito :okey:
USAtaraftar
05-12-04, 18:12
Fener macinda formayi alabilmesi icin Hakan Sukur'un sakatlanmasi lazim. Baska yolu yok. Ancak benim bildigim Hakan Sukur'de kolay kolay sakatlanmaz...
Keşke eski Ergun Gürsoy geri gelse. Futbolcu kaçırdığı günleri özledim.
Parma Maniac
06-12-04, 17:43
bacağı kopasıca Sukur.. kopmadı gitti şu bacağı da.. bi sakatlansa da şöyle oynayamasa bi daha.. Karan gelip her maç 3 tane taksa, her maçta 5 atsak..
USAtaraftar
07-12-04, 14:53
bacağı kopasıca Sukur.. kopmadı gitti şu bacağı da.. bi sakatlansa da şöyle oynayamasa bi daha.. Karan gelip her maç 3 tane taksa, her maçta 5 atsak..
Kardesim her Hakan Sukur adini duydugunda damlamak zorundamisin sen? Illa bir yerden laf sokacagim diye didinip duruyorsun. Yoksa Hakan'sinda haberimiz mi yok.
Parma Maniac
07-12-04, 15:33
öyle damlanıp laf sokulmasını istemiyorsan (ki yaptığım o değil, taraftarın oyuncu sakatlansa bari en azından da böylece yerini başkası alsa şeklinde hastalıklı olabilecek fikirler içine düşmesini sağlayan şeylere bir serzeniş.. ha ama sen laf sokmak olarak anlarsın orası ayrı) bu şekilde konuşmamak gerekir.. şimdi ben öyle demek istemedim diyebilirsin ama formayı başkasının alması için sakatlanması lazım başka yolu yok, ama benim bildiğim Sukur de sakatlanmaz kolay kolay demek basbaya Galatasaray futbolcusunun sakatlanmasını istemektir.. eleştirilecek düşüncedir.. eleştiri duymak istemiyorsan da bu tip şeyleri dediğim gibi yazmayacaksın, yazarsan da gelebilecek tepkilere hazırlıklı olacaksın.. zira forum kültürünün doğasında bu vardır..
evet ben Hakan Sukur'um, haberiniz yok..
Fener macinda formayi alabilmesi icin Hakan Sukur'un sakatlanmasi lazim. Baska yolu yok. Ancak benim bildigim Hakan Sukur'de kolay kolay sakatlanmaz...
inanamıyorum..
Biri Almanyadan yazar biri Bostondan.
Bosversene be Levent.
Degmez.
UmBeRtO GS
07-12-04, 16:00
Kardesim her Hakan Sukur adini duydugunda damlamak zorundamisin sen? Illa bir yerden laf sokacagim diye didinip duruyorsun. Yoksa Hakan'sinda haberimiz mi yok.
Sen her Hakan Şükür topicinde laf sokmak zorundamısın? Hakan sana kişisel birşey yaptı galiba ondan kin duyuyorsun?
Parma Hakan değil sadece Galatasaraylı, kendi GSli futbolcularının sakatlanmasını istemeyecek Gerçek bir Galatasaraylı...
Bosversene be Levent.
Degmez.
bizim gurbette olmamiz yorum yapmamiza hak vermezmi?!
iyi yönetici çok konuşmaz! Mümkümse devre arasında Hakan'ı da alıp 3'ü birden Beşiktaş'a gitsinler.Klübün huzura ihtiyacı var ve kim onu bozuyorsa yürsün gitsin...
Bosversene be Levent.
Degmez.
Kaldirin bakiyim 'futbol dunyasi'ndaki butun yabanci lig topiclerini, Turkiye'den elalemin memleketine laf yetistirmeyin :lol:
Cyba sen bundesliga'ya yazabilirsin, benim de ingiltere'de epey bir kalmisligim var, Jordan'la beraber Premier League topicinde takilayim bari..
Bu sirada tam istenilen ve gereken yerden yazan X, sende bizi Galatasaray'la ilgili kiymetli fikirlerinden mahrum birakma ki futbol ve yasanan ulke arasindaki baglantiyi cozme imkani ver bize..
USAtaraftar
07-12-04, 16:59
öyle damlanıp laf sokulmasını istemiyorsan (ki yaptığım o değil, taraftarın oyuncu sakatlansa bari en azından da böylece yerini başkası alsa şeklinde hastalıklı olabilecek fikirler içine düşmesini sağlayan şeylere bir serzeniş.. ha ama sen laf sokmak olarak anlarsın orası ayrı) bu şekilde konuşmamak gerekir.. şimdi ben öyle demek istemedim diyebilirsin ama formayı başkasının alması için sakatlanması lazım başka yolu yok, ama benim bildiğim Sukur de sakatlanmaz kolay kolay demek basbaya Galatasaray futbolcusunun sakatlanmasını istemektir.. eleştirilecek düşüncedir.. eleştiri duymak istemiyorsan da bu tip şeyleri dediğim gibi yazmayacaksın, yazarsan da gelebilecek tepkilere hazırlıklı olacaksın.. zira forum kültürünün doğasında bu vardır..
Kardesim bak.
1. Su anki kadro itibari ile Hakan Sukur'un yedegi Umit Karan degil mi? Song ile Tomas'in yedeginin Bulent Korkmaz oldugu gibi.
2. Hakan Sukur son yillarda gordugum en az sakatlanan futbolculardan. Yanlis mi soyluyorum.
Oku. Anla. Cevap yaz. Ama tarafsiz olanindan rica edecegim.
USAtaraftar
07-12-04, 17:00
Sen her Hakan Şükür topicinde laf sokmak zorundamısın? Hakan sana kişisel birşey yaptı galiba ondan kin duyuyorsun?
Parma Hakan değil sadece Galatasaraylı, kendi GSli futbolcularının sakatlanmasını istemeyecek Gerçek bir Galatasaraylı...
Umberto tebrikler. Gene baliklama bir atlayis yaptin ve 10 puani daha havada iken kaptin. :okey:
NOT:
.Neden muhabbete illa Hakan Sukur'u kattin diyebilecek olanlar cikacak elbette. Malum, herkes herseyi istedigi yere cekiyor. Ben, o mesajimda Bogazicili'nin dedigine atfen boyle birsey yazdim. Onun ne dedigini merak edenler lutfen 1. sayfaya gitsinler.
Konuyu kişisel tartışma sınırına çekmemeye özen gösterelim lütfen.. USAtaraftar yanlış anlaşılmış olabileceğini kabul ediyorum ama bırak da insanlarda Galatasaraylı bir futbolcuyu eleştirilere karşi istedikleri gibi ve istedikleri kadar savunsunlar, bunda art niyet aranacak birsey yok..
Parma Maniac
07-12-04, 17:08
Kardesim bak.
1. Su anki kadro itibari ile Hakan Sukur'un yedegi Umit Karan degil mi? Song ile Tomas'in yedeginin Bulent Korkmaz oldugu gibi.
2. Hakan Sukur son yillarda gordugum en az sakatlanan futbolculardan. Yanlis mi soyluyorum.
Oku. Anla. Cevap yaz. Ama tarafsiz olanindan rica edecegim.tam beklediğim tarzda bir 'U' dönüş oldu bu..
ışık ve sevgiyle..
Bosversene be Levent.
Degmez.
ayıp be ayıp
sana sadece aşağıda gördüğün imzayı okumanı tavsiye ediyorum ... ! :kizgin:
luis figo;
o sozun asli "biliyorsan konus ibret alsinlar,bilmiyorsan sus adam sansinlar"dir
ve bu soz oyle her yerde her konusmadan sonra kullanilmaz..
Hele hele yaptigi bir konusmanin uzerine aciklama getirmemis birine kullanilmasi deyim yerindeyse "bos konusmak"tir..
X burda agir konusmustur kabul ediyorum, ancak sunu da goz ardi etmemek gerekir ki;
onun bir post oncesinde bir baska kisi "ya bu adam da sakatlanmaz ki;sakatlansa da kurtulsak" diye anlasilabilecek bir sey yazmistir..
Burda amacimiz gs yi konusmak.. sen ben yurtdisindayiz belki,
ancak gs nin cikarlari olunca "bana ne hakan'dan" diye cevap yazmayip,laf kendine dokununca sicramak yakisik almaz..
USAtaraftar
07-12-04, 20:52
[quote="kral1905"]luis figo;
X burda agir konusmustur kabul ediyorum, ancak sunu da goz ardi etmemek gerekir ki;
onun bir post oncesinde bir baska kisi "ya bu adam da sakatlanmaz ki;sakatlansa da kurtulsak" diye anlasilabilecek bir sey yazmistir..
[quote]
Sheva, bunu bu sekilde anlamak icin art niyetli olmak gerekiyor kanisindayim. Tartismayi uzatmak gibi bir huyum yoktur, sonucta hakli-haksiz taraf diye birsey genelde olmuyor pekcok tartismada. Ancak asilsiz bir iddia ile karsilasinca cevap vermek de hakkimdir.
Parma nerede ne "U" donusu yapmisim soylermisin?
cyba su yurtdisi alinganligni birakin.
Benim lafim kisilereydi.Yurtdisinda cok saydigim "is yapan" abilerim kardeslerim var.
Ama hicbiri bu sekilde bos oturup zararli konusmuyorlar.
Sen ne hakla Galatasaraya mal olmus bir oyuncunun zarar gormesini istersin?
Turkiyede tribunden biri olsa (ki tribunde cok sevdigimiz abilerimzde anti-hakan ama asla boyle bir yorumda bulunmadilar) sabahlara kadar tartisirim.
Bu adamin nesiyle tartisicaksin.
Tek sey denir umarim ellerin kirilirda foruma yazamazsin.
Ama bunuda yazmaya gerek yok.O imzasinda takilip "adam" olmaya devam etsin.Bizde maca hazirlanmaya.
Parma Maniac
08-12-04, 04:03
Fener macinda formayi alabilmesi icin Hakan Sukur'un sakatlanmasi lazim. Baska yolu yok. Ancak benim bildigim Hakan Sukur'de kolay kolay sakatlanmaz...USAtaraftar bu ne demektir Allahaşkına söyle..hayır bakıyorum bakıyorum farklı anlayabilmek için başaramıyorum..
şimdi burdan anlaşılan sen Karan'ın formayı almasını istiyorsun.. ama heralde Hagi'nin seçiminden memnun değilsin ki Karan'ın formayı alabilmesi için sakatlanması lazım diyorsun.. buraya kadar tamam.. burda kessen cümleyi hiç kimse bir şey demez.. ama benim bildiğim Hakan Sukur de kolay kolay sakatlanmaz demek resmen resmen bir serzeniştir, adam sakatlansa da diğeri oynasa diye anlarım ben.. yani sanki kolay kolay sakatlanmadığı için üzülüyorsun, inan şu postundan başka hiçbir şey anlaşılmıyor.. zaten öyle anlayan da sadece ben olmamışım gördüğün gibi..
cyba su yurtdisi alinganligni birakin.
Benim lafim kisilereydi.Yurtdisinda cok saydigim "is yapan" abilerim kardeslerim var.
Ama hicbiri bu sekilde bos oturup zararli konusmuyorlar.
Sen ne hakla Galatasaraya mal olmus bir oyuncunun zarar gormesini istersin?
Turkiyede tribunden biri olsa (ki tribunde cok sevdigimiz abilerimzde anti-hakan ama asla boyle bir yorumda bulunmadilar) sabahlara kadar tartisirim.
Bu adamin nesiyle tartisicaksin.
Tek sey denir umarim ellerin kirilirda foruma yazamazsin.
Ama bunuda yazmaya gerek yok.O imzasinda takilip "adam" olmaya devam etsin.Bizde maca hazirlanmaya.
bizde gerektigi zaman yurtdisinda ,avrupa maclarinda tribündeyiz .. sen nerdesin ??? hic geldin mi ? bos bos konusup durma,zeka seviyenin ne oldugu zaten cümlelerinden anlasiliyor..
benim lafim kisilereydi deyip kivirma simdi ... ne demek birisi bostonda,birisi almanyada ?
sen kimsin kardesim ??!! kendini ne saniysun.. sus tamam mi ,sus !!! gel bruda yasa sonra konus !
konussam ban yiecem, susayim daha iyi...
Sen herkesin yerine konusuyorsun zaten Figo.Biz konussak nolur.
Dunde showda bir program vardi.Biri konusuyordu .
Sus sus.Haddini bil. diye.Aklima geldi birden.
Ben kimimki.Oyle bizim koyden yazan bir deli.
Hayir seninle ne gibi bir karsilastirma yapabilirimki ?
Bu hafta birsuru kisi geliyor maca Avrupadan.Herhangi birine sorarsin beni.Yaptiklarimimi anlaticam simdi sana burada.
Bak sakin olmaya calisiyorum birak sakin kalayim.Once kiminle konustugunu bil ondan sonra son cumleni kur.
Sen kime sus dedigini bilmeden konusmaya devam edersen
Avrupada Kral olsan burada rezil olursun
Tartışma devam ederse topici kitleyeceğim ona göre..
kim olursan ol ! allahtan büyük müsün ?!
nokta ...
:lol:
supersin olm :okey:
nokta ... (uc nokta)
hahahaha
saol be iyi geldi valla :koptum:
Neyse canim kardesim vaktimiz degerli sen devam et takilmaya cok konusmaya .Aslansin Kaplansin. :teselli:
neyse ata abyie sözümüz var,sen dalga gecmeye devam et .. mr büyük tribün lideri
nokta . . . (bak yine 3 tane .... )
tribün lideri ? kimmiş o ?
20 senedir o tribündeyiz allaha şükür kim lider kim küme düşmüş biliriz.
yanlışsın figo lider falan yok ortada. ;)
USAtaraftar
08-12-04, 10:59
Konu kilitlenirse nereye varacagiz? Hakan Sukur, Galatasaray'in son senelerde en az sakatlanan futbolcularindan. Bu boyle degil mi Parma?
Olaylara Hakan Sukur'un "penceresinden" bakiyorsun. Inan oyle laf sokmak, kisisel bir problem yaratmak icin soylemiyorum bunu. Forumda yazilarini sevdigim kisilerden biri oldugun icin uyarmak istedim.
X birak bu gizemli abi havalarini. Tribunde sana abi deseler ne olur demeseler ne? Daha ne soylendigini anlayamiyor, dogru durust bir cevap dahi veremiyorsun.
tribün lideri ? kimmiş o ?
20 senedir o tribündeyiz allaha şükür kim lider kim küme düşmüş biliriz.
yanlışsın figo lider falan yok ortada. ;)
ne bilim ya ,öylesine dedim..arkadas dayilaniyo biraz
UmBeRtO GS
08-12-04, 11:40
X bu topicle hiçbir alakan yokken durup dururken birilerine laf sokmaya giriyorsun....
Sonra da üste çıkmaya çalışma...
Arkadaşlar X'i tanıyan tanır ben şahsen tanıyorum bu şekilde havalara girmesine gerek olmayan bir insan. Zamanında ultrAslan adminliği de yapmış olur ultrAslan-uni için emekleri geçmiştir.. O yüzden fazla uzatmadan bu tartışmayı bitirelim diyorum bir yanlış anlaşılma olmuş giderildi..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to