Tüm Versiyonu Göster : Fenerbahçe-Ankaragücü
Aurelio 25.dakikada sarı kart gördü.Bize karşı oynamayacak.İyi bir haber.
aptalex birde nobre cezalansada gol yeme tehlikesini bayagi bi azaltsak :D
20 dakikayi bulmaz bu macta 1-2 kisi kirmizi kart yiecek...
A.Gücü çok net bir pozisyon kaçırdı.İkiye bir yakaladılar,bir zamanlar bizde de oynayan Evren kötü vurdu.
edit...
CYBA ISRARLA KUFURLU YAZMAYA DEVAM EDIYORSUN..BU KADAR MI ZOR KARDESIM HA? BU KADAR MI ZOR?
duran toptan atti ezikler....
Başlıycam bu fb'nin duran toplarından be..Alex serbest vuruş kullandı,Nobre golü attı.Kçıncı bu sene böyle.
2000de sampuan olduklarinda hatirlarsan adamlar 500 tane gol frikikten atmislardi, revivo sagolsun... normal gol atamiyo bunlar....
fenerbahce duran toplari iyi kullanmada gercekten avrupanin sayili takimlarinin arasina girdi..
fenerbahce duran toplari iyi kullanmada gercekten avrupanin sayili takimlarinin arasina girdi..
:buyuksun:
Bence Fenerbahce en akillisini yapiyor.. Daum'da Turk takimlarinin duran toplarda cok kotu oldugunu biliyor olacak ki devamli antremanlarda duran top calistiriyor takimi.. Bizim basimizda da duran toplarda dunya'daki sayili isimlerin arasina giren Hagi olmasina ragmen bu sene duran toptan gol attigimi hatirlamiyorum :bagir:
Madem hep ayni seyi yapiyorlar rekip takim hocalari da buna onlem alacak. Duran topa karsi yapilacak en iyi sey off-side taktigi, kenar adamlarini da arkalarina adam kacirmamak icin uyaracaksiniz. Ceza sahasina yakin faul yapmamak ve mumkun oldugu kadar kornere topu atmamak lazim.
FB baski kuramiyor, usta ayaklarla gol atiyorlar hep. Bu takima karsi fizik gucu yuksek ve pres yapan oyuncularla maca cikmak lazim.
Aurelio'ya çıkan sarı kart haksızdı açıkçası.
ancak Fb'li oyuncuların üst üste çok sayıda faul yapmalarının faturası olarak da nitelendirilebilir en azından.gerçi yine de hafif kalıyor bu kart açıkçası.
4 sene evveldi heralde,
yine bir fb maçı öncesiydi ve çok üstün oynadığımız ve galibiyeti ilk dakikalardan garantilediğimiz maçta Ümit Davala,
GS'ın yaptığı çok az sayıdaki faulünden birini,alakasız bir pozisyonda hakemin yaratmnasıyla yapmış olmuştu.fakat hakem bununla yetinmemiş bir de kart çıkarmıştı ama ne medya ne taraftar buna yeterince tepki göstermemişti!
bu akşam bu karttan sonra maça futbol oynamak için çıkan ankaragücü'ne karşı,
futbolsuz bir maça neden oldu bu kart.
sonrasında hakemin dengesiz yönetimi,
Hakan Keleş'in(bana göre) kendisini atmasına göstermediği karttan sonra Aurelio'nun da kendisini atması ama bu sefer ceza sahası dışında olunca yardımcı hakemle birlikte pozisyona faul verilmesi ve fb'nin golü bulması.
belli oldu ki Fb,
öyle ya da böyle maçlarını kazanıyor;
geçen seneki bjk'ın durumunu yaşamamk için de kazandığı zaman dahi hakemler üzerinde baskı kurmaya devam ediyor.
Gelecek hafta ilginç bir maç olacak!
evren yine bos kaleye atamadi...
2-0, alexin kornerinden sonra servet tanki kafayla atti... yine duran top...
3-0 oldu, aptalex yine atti...
FB acisidan hersey cok guzel ama yine de hic bir sey belli olmaz, umarim yarin Ankara'dan 3 puanla doneriz.
Bu adamlar rahat şampiyon olur.Bu maçtan çıkardığım nokta bu.
Helal olsun valla. sonunda adam gibi bir kadro cikardilar..
Haftaya nasil durabilecegiz acaba karsilarinda
Çok rahat maç kazanıyorlar.Oyun sıkıştığı anda bir korner ya da bir serbest vuruşla golü buluyorlar.Bizim aksimize kontra atağa da çok iyi çıkıyorlar.Yeni kadro yapsıyla Alex de çok verimli oynamaya başladı.Haftaya oynayacağımız maçta her şey olabilir bence ama şampiyonluk açısından bu kadar rahat maç kazanan bir takım çok çok şanslı diye düşünüyorum.
Onur sakın yanlıs anlama sert bir tepki vericem ama senle alakasi yok;
suan telefonuma gelen mesajlarda bir cok galatasarayli arkadasim da ayni senin gibi mesajlar atmislar..Ve cok sinirlendim..
Konuya gelince gecen hafta bu ankaragucu'ne biz hemde ankarada eger hakan sukur,necati ve conce yakaladiklari net pozisyonlari atsalar belkide deplasmanda ki bu sene ki en sukseli skorlardan birini yakalayacaz...
Ama biz atamadik sansizlik beceriksizlik derken su cok ovdugunuz kesin sampiyon olur dediginiz fenerbahce 2-0'a kadar 2 duran toptan attigi gol disinda pozisyonu yok ( ki biz bu takima 8 pozisyon yakaladik 1-0' iken durum ) mac 2-0 olduktan sonra yakalanan aldatici posziyonlarla 5-0 gibi bir sukse skor yakalaninca hemen ''tutulmaz bu fener'' nidalari atilmasi gercekten can sikmaya basladi..
Bu fener bize karsi boyle oynasi o servet'ide o onderi'de luciano'sunuda sami yene gomer fark atariz..Tek gol ayagi Nobre olan bir takimi Tomas ve Song ile rahat durduruz.....
Neyse simdi gelecek haftanin taktigine girmek istemiyorum ama su feneri fazla sisirmesek...
MAci anlatan ...., Ridvan ...., tribundeki Aziz'e ..
Hepsinin keyfi 4 kose..
Neyse..
Son gulen iyi guler..
sigara dun de bir fikir uyusmazligi yasamistik:)
tesaduf elbette lutfen "hep beni mi buluyorsun" diye dusunme:)
ancak 15 macta 13 galibiyet alan bir takim mahalle liginde de olsa iyidir..
Bizim ise bu sene rahat rahat keyifle izledigimiz mac ya 2 ya 3tur..
Dolayisiyla "abartmayalim" sozu aslinda avrupa icin gecerli.. Dersek ki bizim 2000deki gibi oynuyorlar; o zaman abartmanin daniskasi olur..Ancak su an itibariyle fenerbahce su kadroyla(bizim yonetim ve kafa yapimizin ayni kalmasi halinde) onumuzdeki 2 senenin de kesinlikle favorisi.. Ha biz feneri yenemez miyiz? belki yeneriz futbol bu.. ama 34 mac sonunda bizim su sekil devam ettigimiz takdirde fenerbahce ara ile sampiyon olur.. Bunu soylemek uzucu,ancak gercek diye dusunuyorum
Onur sakın yanlıs anlama sert bir tepki vericem ama senle alakasi yok;
suan telefonuma gelen mesajlarda bir cok galatasarayli arkadasim da ayni senin gibi mesajlar atmislar..Ve cok sinirlendim..
Konuya gelince gecen hafta bu ankaragucu'ne biz hemde ankarada eger hakan sukur,necati ve conce yakaladiklari net pozisyonlari atsalar belkide deplasmanda ki bu sene ki en sukseli skorlardan birini yakalayacaz...
Ama biz atamadik sansizlik beceriksizlik derken su cok ovdugunuz kesin sampiyon olur dediginiz fenerbahce 2-0'a kadar 2 duran toptan attigi gol disinda pozisyonu yok ( ki biz bu takima 8 pozisyon yakaladik 1-0' iken durum ) mac 2-0 olduktan sonra yakalanan aldatici posziyonlarla 5-0 gibi bir sukse skor yakalaninca hemen ''tutulmaz bu fener'' nidalari atilmasi gercekten can sikmaya basladi..
Bu fener bize karsi boyle oynasi o servet'ide o onderi'de luciano'sunuda sami yene gomer fark atariz..Tek gol ayagi Nobre olan bir takimi Tomas ve Song ile rahat durduruz.....
Neyse simdi gelecek haftanin taktigine girmek istemiyorum ama su feneri fazla sisirmesek...
Sigara, benim demek istediğim fb çok iyi oynadı değil.Biz geçen hafta o kadar pozisyon yakaladık ama son ana kadar beraberlik korkusu vardı içimizde(ya da bende).Fb ise dediğim gibi duran top falandı derken bir şekilde çok kötü oynadığı maçları bile rahat kazanıyor.Bu yüzden diyorum rahat şampiyon olurlar diye.Bir de bazı açılardan kadroları kıyaslıyorum,yine aynı sonuca varıyorum.
Bizim maç için rahat kazanırlar demedim zaten.Kazanabiliriz o maçı ama ligin geneline bakınca edindiğim intiba yukarıda yazdıklarım yönünde.
Parma Maniac
03-12-04, 22:01
Alex'in eğer adam gibi kadro kurulursa çok daha faydalı olacağı belliydi.. arkasına daha sağlam adamlar konunca iyice coştu adam.. ilk yarı bitmeden 10 gol 10 asist oldu sanırım.. çok fena..
maç 1-0 olana kadar ankaragücü 2 net pozisyonu harcadı fenere tek pozisyon bile vermedi. zaferin aptalca topu 3 metre önündeki arkadaşına eliyle veremeyişiyle başlayan pozisyonda yanlış bir faul verildi ve klasik alex ortasına (arka direğe bol falsolu) nobrenin sırtıyla dokunmasıyla gol oldu. sonra yine ankaranın karşıkarşıya kaçırdığı bir gol ve ankaragücü atakları varken bir kafa golüyle maç koptu.
bir kere fenere karş bir an bile konsantrasyonunu kaybedersen gol yersin maçı bırakırsan da fark olur o kesin.
haftaya bu fener savunmasına bolca pozisyona gireriz ama bunları kaçırırsak ve bu herifler yine duran toptan bir gol bulurlarsa allah sonumuzu hayır etsin derim. kesinlikle oyun disiplinini bırakmamalı ve yakaladığımızı atmalıyız. ben yakaladığımızı attığımız bir fener maçı hatırlamıyorum ama adamların bize karşı böyle 20 maçı var.
samiyende öleceksin ... kanarya!!!
Mac basindan beri Zafer'in suratindaki ifadeden nefret ettim, gol yedikce rahatladi da rahatladi.. A.gucu'ne hoca olsam, ilk icraatim Yilmaz'in sozlesmesini feshetmek olur, hayatimda bu kadar bencil ve bilincsizce sut ceken bir oyuncu daha gormedim, her mac ayni seyi yapiyor adam..
Fener'de Aurelio'nun cezasi bizim acimizdan iyi oldu.. Haftaya buyuk ihtimal Selcuk-Serkan oynar ki inanin bu buyuk fark yaratacak.. Alex iyi oyuncu, forvet veya forvete yakin oynayinca da son vuruslardaki ustaligini gosterme imkani buluyor.. Nobre-Tuncay cok istikrarli oynuyorlar, her mac ayni mucadele ve ustun performans.. Fener'in savunmasi genelde elestiriliyor ancak ben Hakan'in servet karsisinda adim atabilecegini dusunmuyorum ne yazik ki..
Bu kadar agir tempoda gecen bir macta 5 gol bulmak daha cok oyuncularin bireysel yeteneklerinin bir sonucu.. Sonuc olarak iyi bir takim fener ama ozellikle Aurelio'nun eksikliginde kesinlikle yenilmeyecek bir takim degil.. Tabi yan toplardan kotu bir golle baslarsak, muthis moral bozucu olur..
valla Alex de souza´nin fizigi kötü ,song ve tomas´a karsi ne kadar basarili olur orasini bilemeyiz ..defansimiz cok sükür saglam...
hakan ve necati pozisyonlari cömertce harcamazsa yeneriz yoksa büyük olasilikla berabere biter mac .
PS: maca ümit karanla baslarsak cok güzel olur
Rüştü'nün kocasını oynatabilseydik umutlu olabilirdim ama tek duamız topun Hakan'ın yüzüne çarpması yönünde olacak.. Çünkü Hakan Servet'i başka türlü geçemez..
Rüştü'nün hayatı boyunca en fazla gol yediği forvet oyuncuları 1-hakan şükür,2-ümit karan'dır!
Hiç sanmıyorum Can iyi araştır derim.. AMa şu şekilde araştır kaç maç yaptı kaç gol attı olarak.. 30 maç yapıp 6 gol atmak var 10 maç yapıp 5 gol atmak var ikisi biraz farklı..
Ben de Ata'nin soyledigine benzer birsey soyliycektim.. Rustu fener kalesine gectiginden beri Hakan Galatasaray'da forvet oynuyor, yani simdiye kadar cok fazla sayida macta karsilikli oynadilar.. Buyuk takimlara en cok golu normal olarak diger bir buyuk takim attigi icin bu surec boyunca Rustu en cok golu ya Galatasaray'dan ya Besiktas'tan yemistir..
Bu donem icinde GS veya bjk'de Hakan kadar istikrarli oynayan bir baska oyuncu olmadigi icin en fazla golu Hakan'in atmis olmasi cok normal.. 10 senede toplam 25-30 arasi macta rakip olsalar, Hakan acisindan iyi bir ortalama en az 12-13 golu gerektirir.. Bir de bu konuda basari kistasim, Hakan'i fener'e gol atma isinin ustadi Tanju Colak'la karsilastirmaktir..
Aslan Suat
04-12-04, 01:34
yani helal olsun burdada Hakan Süküre taktinizya helal olsun vallah.
öncelikle neye göre 30 mac hesabi yapiyorsunuz??
Hakanla Rüstü birbirine rakip oldugu sezon sayisi 4-5 + bu sezon (biri Galatasaraydayken, biri fenerdeyken), o bes sezonda oynadiklari mac sayisi tas catlasa 15 mac. golleride siz sayin artik, ben bilmiyorum.
gelelim fenerbahceye, bu fenerbahce bu sezon sampiyon olur, ama nedeni biz degiliz, nedeni diger takimlarin igrenc kadar kötü olmalari. herifler sadece bize aslan kesiliyor, ama yinede hic bir takimda marifet yok, allahtan BJK bide Rize puan calabildiler. digerleri puan calamaz. yani kendi isimizi kendimiz görmemiz gerekir.
edit...
CYBA ISRARLA KUFURLU YAZMAYA DEVAM EDIYORSUN..BU KADAR MI ZOR KARDESIM HA? BU KADAR MI ZOR?
küfür degildi, bir gercekti o....
UmBeRtO GS
04-12-04, 01:46
abi allahaşkına bu topicte de hakan şükür tartışması çıkmasın :)
Umit Karan'in Galatasaray formasiyla Fenerbahce maclarinda ki golleri,
GS 2 - FB 0 Goller :
Umit Karan'in golu yok...
GS 0 - FB 1 Goller :
Umit Karan'in golu yok..
GS 2 - FB 0 Goller : umit karan (2)
GS 1 - FB 2 Goller :
Umit Karan'in golu yok...
Umit'in Genclerbirligi formasiyla Fenerbahce'ye attigi goller,
Genclerbirligi: 2 - Fenerbahce: 2 (Lig) Goller : Umit Karan (1)
Fenerbahce: 1 - Genclerbirligi: 3 (Lig) Goller : Umit Karan (1)
Gençlerbirliği - Fenerbahhçe: 3-1 ( Lig ) Goller : Umit Karan (2)
Fenerbahce - Genclerbirligi: 3-0 ( Lig ) Goller : Umit Karan'in golu yok..
Fenerbahçe: 3 - Genclerbirligi: 6 Turkiye Kupasi Finali Goller : Umit Karan (1)
Gençlerbirliği - Fenerbahhçe: 3-0 ( Lig ) Goller : Umit Karan (1)
Fenerbahçe - Genclerbirligi : 4-1 ( Lig ) Goller : Umit Karan'in golu yok..
Toplam : 11 mac 8 gol...Mac basina ortalama 0,72 gol..Galatasaray formasiyla 4 mac 2 gol...Mac basina 0,5 gol..
Hakan Sukur'un Galatasaray formasiyla Fenerbahce'ye attigi goller..
16.08.92 GS 3 - FB 2 Goller : Hakan sukur
11.04.93 GS 4 - FB 1 Goller : Hakan sukur
21.08.93 GS 2 - FB 2 Goller : Hakan sukur
12.03.94 GS 2 - FB 1 Goller : Hakan sukur
22.93.96 GS 2 - FB 0 Goller : Hakan sukur
12.03.97 GS 3 - FB 0 Goller : Hakan sukur (3)
26.07.98 GS 4 - FB 1 Goller : Hakan sukur
20.09.98 GS 2 - FB 2 Goller : Hakan sukur
07.03.99 GS 2 - FB 0 Goller : Hakan Sukur
22.09.03 GS 2 - FB 2 Goller : Hakan Sukur
Toplam 26 mac 12 gol..Mac basina ortalama 0,4...
Soyle ilginc bir istatistik daha var Hakan Sukur'un gol attigi hic bir Fenerbahce macini kaybetmedik....Eger haftaya da cakarsa Sukur maci kaybetmeyiz.. :)
Bu arada Fenerbahce'ye en cok gol atan oyuncu da Metin Oktay'dir..18 golle..
Onu Tanju Colak takip ediyor 14 golle..
Hocam bu saatte bu arastirma ellerine saglik diyorum.. Umit'in goller genelde gencler'de oldugu icin fazla tartismanin anlami yok, Hakan'in rakamlari icin ise basarisiz diyemem fakat basarili diyen cikarsa da bu topic en az 5 sayfaya uzar benden soylemesi :)
Bu arada bir hayirserver, altin kalpli arkadasimiz da Tanju'nun fenere kac macta kac gol attigini soylese ne kadar makbule gecerdi :)
Edit. Baska birsey istesem olacakmis demek :).. Tanju GS'de kac sezon oynamisti, 4 mu 5 mi?
Parma Maniac
04-12-04, 02:14
Sheva'cım 25-30 maç oynasa iyi bi ortalama için 12-13 gerekir demişsin..
26 maçta 12 atmış.. ehh başarılı dersek de çıkıp konuşmasın artık kimse değil mi..:) her 2 maçta 1 gol nerdeyse ki böyle inanılmaz stresli maçlar için bence çok iyi bir rakam..
Bu arada bir hayirserver, altin kalpli arkadasimiz da Tanju'nun fenere kac macta kac gol attigini soylese ne kadar makbule gecerdi :)
Sheva'cim seni krimiyorum gerci senden saniyeler once kac gol attigini yazmisim kac macta olduguna gelince,
19 macta 14 gol atmis..Yalniz cok ilginc bu 14 golun 13'ini 6 macta atmis..
Arti bir ilginclik Gollerin cogu kupa maci..
Sirasiyla,
08.08.87 TSYD Kupasi GS 3 - FB 2 Goller : Tanju (2)
22.03.89 Turkiye Kupasi GS 2 - FB 2 Goller : Tanju (2)
03.05.89 Turkiye Kupasi GS 3 - FB 4 Goller : Tanju (3) malum mac..
11.08.90 TSYD kupasi GS 2 - FB 5 Goller : Tanju (2)
01.12.90 Turkiye Ligi GS 2 - FB 1 Goller : Tanju (2)
04.05.91 Turkiye Ligi GS 4 - FB 1 Goller : Tanju (2)
19 macta 14 gol atmis..Yalniz cok ilginc bu 14 golun 13'ini 6 macta atmis..
---------------------
Bu 14 gol uzerinden Hakan'i hirpalayalim diyordum ama yok bu da hic normal gozukmedi gozume :dislek: Ben demek hep o ikiser ikiser attigi maclari hatirliyorum ama geri kalan 12 macta suskun kalmasi 6 macta 13 golun kiymeti harbiyesini azaltiyor kuskusuz..
Tanju'nun Fenerdeyken bize karsi 8 golu oldugunuda hatirlatirim..
Serkan1905
04-12-04, 03:20
mac epey uzun bir süre 1-0 devam etti, derken 2-0 oldu, derken ankara dagildi ve pesinden 3 gol daha geldi..
pozitif olan, haftaya orello yok.. kemal (ben görmedim) sakatlanmis, bakarsiniz o da olmaz, ki buda iyi olur.
febe icin her yerde rekorbahce gibi yazilar yazili. 15 macta 13 galibiyet vs. gercekten iyi bir istatistik. adamlar duran toplarla sampiyonlugu alacak gibi gözüküyor..
Valla Aurelio olsaydi bizim ortasahayi darmadagin ederlerdi ama Aurelio bizim macta yok.. Hemen hemen esit guclerin mucadelesi olacak orta sahada.. (Amma klise oldu be) Hagi denyoluklarina devam ederse buyuk ihtimal kaybederiz ancak Terim'in 2-0'lik macta yaptigi gibi (2,5 - 5,5 - 2 gibiydi) gibi bu maca ozel bir taktik hazirlarsa yenebiliriz..
Hagi inadindan vazgecmeli.. Yarin Karan - Necati veya Hakan - Karan'i oynatmali.. Emin olmali ki, Hakan ile Necati'nin gectigimiz 5 hafta icindeki performanslarindan kotu bir performans sergileyemezler.. Karan'in son vuruslari Hakan'dan daha iyi oldugu icin ozellikle bu macta forma giymesini isterim.. Hagi boyle bir macta ona gorev vererek bir anlamda Karan'i asiri derece de motive edebilir ve Karan'in Feneri sevdigi gercegini de goz onune alirsak, bizim acimizdan muthis bir mac olur :dislek: Bu macin fazla pozisyonlu olacagini tahmin etmiyorum o yuzden Sukur'u oynatip, Ankaragucu macinda yakaladigi pozisyonlara benzer gol firsatlari kacirmasina izin vermemeli Hagi.. Yoksa hem tribunde hem televizyonda kafamizi taslara vururuz :kizgin1: Tabii birde Hagi'nin Diyarbakir macinda yaptigi denyoluklar var ki.. Onlari tekrarlamasi halinde mac, bizim icin korku filmi olur..
M.Yasin Cakmak
04-12-04, 03:59
Ümit Karan'ın son olaylardan sonra bu maçta oynatılması hayal. Bu konuda boşuna yazıyoruz.
Kadroya da alinmamis zaten.. (bkz: gs-gencler mac topici :))
Hagi kendi kuyusunu kazsin bakalim :)
yani helal olsun burdada Hakan Süküre taktinizya helal olsun vallah.
öncelikle neye göre 30 mac hesabi yapiyorsunuz??
Hakanla Rüstü birbirine rakip oldugu sezon sayisi 4-5 + bu sezon (biri Galatasaraydayken, biri fenerdeyken), o bes sezonda oynadiklari mac sayisi tas catlasa 15 mac. golleride siz sayin artik, ben bilmiyorum.
gelelim fenerbahceye, bu fenerbahce bu sezon sampiyon olur, ama nedeni biz degiliz, nedeni diger takimlarin igrenc kadar kötü olmalari. herifler sadece bize aslan kesiliyor, ama yinede hic bir takimda marifet yok, allahtan BJK bide Rize puan calabildiler. digerleri puan calamaz. yani kendi isimizi kendimiz görmemiz gerekir.
Suat bak araştırılmış lütfen bilmeden yazma bence öncelikle iyi araştıralım ondan sonra yazalım..
Aslan Suat
04-12-04, 12:58
Rüştü'nün kocasını oynatabilseydik umutlu olabilirdim ama tek duamız topun Hakan'ın yüzüne çarpması yönünde olacak
(sen yazmissin)
Ben de Ata'nin soyledigine benzer birsey soyliycektim.. Rustu fener kalesine gectiginden beri Hakan Galatasaray'da forvet oynuyor, yani simdiye kadar cok fazla sayida macta karsilikli oynadilar.. Buyuk takimlara en cok golu normal olarak diger bir buyuk takim attigi icin bu surec boyunca Rustu en cok golu ya Galatasaray'dan ya Besiktas'tan yemistir..
Bu donem icinde GS veya bjk'de Hakan kadar istikrarli oynayan bir baska oyuncu olmadigi icin en fazla golu Hakan'in atmis olmasi cok normal.. 10 senede toplam 25-30 arasi macta rakip olsalar, Hakan acisindan iyi bir ortalama en az 12-13 golu gerektirir.. Bir de bu konuda basari kistasim, Hakan'i fener'e gol atma isinin ustadi Tanju Colak'la karsilastirmaktir..
(bunuda Sheva yazmis)
bundan ne cikariyorum Hakan 10 sezon boyunca Rüstüye rakip olmus ve 25 ile 30 arasi mac yapmis.
ama benim yazdigima göre bu imkansiz. nedenine gelince:
Rüstü Fenerbahce kalesine 95-96 sezonu girdi, Hakanda 2000de takimdan ayrildi, eder 5 sezon, 2000den sonrada ilk kez bu sezon birbirine rakip oluyorlar yine, yani tas catlasa yine 15 mac oynamislardir birbirine karsi, saygilar :buyuksun:
ben olaya sadece Rüştü açısından bakmıştım.
kendisini en çok gol atmış iki isme karşı forma giyecek haftaya.bu açıdan,en az H.Şükür kadar duygusal olan Rüştü'de bir gerginlik yaratılabilir;
tıpkı onların,"GS'a karşı üstünlükleri" olması gibi.
olmayan şeyi varmış gibi gösterip son yıllarda gerçek hale getirdiler valla.
bu maç öncesi,
Aurelio'nun olmamasının yanısıra,
dediğim gibi Rüştü'ye en fazla gol atmış iki ism bizdeyken,
Fb'nin ligdeki başarısının mimarlarından birisi gözüken Alex'in hiçbir büyük maçta(sert maçta) istenileni oynayamadığını düşünürsek,
diğeri,defansları yıpratan Nobre karşısında,onu türkiye'de en iyi tanıyan Tomas'ın ve diğer tecrübe abidesi Song'un bizim takımda olduğunu düşünürsek,
Conceiçao'nun bu tür maçları çok sayıda oynadığını,
Hasan Şaş'ın rakibin üstüne oynayan bir oyuncu olduğunu ve karşısında oynayacak olan Ümit Özat'ı her pozisyonda geçebileceği gibi hücuma çıkmasına da engel olabileceğini düşünürsek
bu maçın favorsinin Fb olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.
en azından amacım,
bunu rahatlıkla söyleyebilen bazı GS'lıların bir kez daha düşünmelerini sağlamak!
açıkçası iki takım içinde,
bu haftaki maçlar öncesi de düşüncem aynıydı,
tek korkum Cihan Haspolatlı'nın oynamaması.iki takımı da düşünürsek her oyuncuya alternatif bulabilecek takımlar ama Cihan hariç bizim için,hele de bu kadar yüksek bir form yakalamışken.
ayrıca Fb'nin hafta içinde şampiyonlar ligi maçı oynayacak olmasını ben Fb'nin avantajı olarak görüyorum.
bir de oluşturulacak olağanüstü güvenlik önlemleri sayesinde maçta evsahipliğini yeterince yapamayacağımızdan korkuyorum.
ama bütün bunları değerlendirdiğimde favori GS diyemediğim gibi,
Fb'yi de favori göremiyorum...(mantık açısından tabii ki.yoksa Madrid deplasmanında da favorim GS'dır aslında)
vicente
Tarih: Cmt Arl 04, 2004 14:18 Mesaj konusu: Hakan Şükür gol attığında kaybetmiyoruz!!
Demin bir topic altında gördüm.. Sanırım fenerbahceye karsı hakan sükür gol attıgında kaybetmiyormuşuz. Milli takımda da bir aralar böyle bir durum vardı hatırlar herkes, geçen senelerde bitti bu. Bu olay sizce bi tesadüfmü sadece, yoksa adam uğurlumu yoksa mantıksal bir açıklama getirebilen varmı?
Ben, bir takım hakan şüküre gol attırabilcek kadar güçlüyse ve iyi durumdaysa(malum çok zor gol atıyo) yenilmesi de baya bi zor olur gibisinden bir şey düşünmüştüm
Suat istersen arkadaşlar onu da çıkarsınlar.. Bakalım Hakan Rüştü varken kaç gol atmış? Çünkü benim bildiğim Karan tüm golleri Rüştü'ye attı..
Aslan Suat
05-12-04, 02:55
gerekmez Ata. bak sigara oraya yazmis, Hakan 96-99 arasi gol sayisi 7, simdi sadece birbirine karsi kac mac oynadiklarina bakmak lazim.
Alex müthiş oynadı bu maçta.Ah bizde de Felipe olacaktı şimdi diye içimden geçirdim maçı izlerken.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to