PDA

Tüm Versiyonu Göster : Trabzonspor 1 Galatasaray 1

gian
08-03-06, 22:44
Hadi çocuklar; şu maçı alın, Fener macının hiç önemi kalmasın..

Mert Baydur
08-03-06, 22:46
Gokdeniz denen serefsiz kendisini kasacak kesin.
Bu maci almak zorundayiz.
Kullerimizden dogalim ASLANLARIM.

08-03-06, 22:47
3 forvet çıkarız gene Gerets de öyle izler tüm maç bu 3 forvet napıyor diye. Sonra forvetler birbirlerine çarpar çizgilere kaçar falan filan. Ama pardon 3 forvet değil Necati aslında 2 forvet arkası Ilic'ten ne farkı var? Maksat Hakan'a yol açılsın işte, yersen.

JackDaniels
08-03-06, 22:50
Maçla ilgili yorumu sonra yaparımda;

Bu maçtan sonra acayip umutlandım.

zidane38
08-03-06, 23:04
Asıl maç budur işte.Alırsak çok daha ümitleneceğim.

konyadan da fenere bir sürpriz bekliyorum ama bakalım

Mert Baydur
08-03-06, 23:11
Asıl maç budur işte.Alırsak çok daha ümitleneceğim.

konyadan da fenere bir sürpriz bekliyorum ama bakalım

Konyaspor takimi bana umit vermiyor.

Ya cok alakasiz olacak ama aklima geldi diye yaziyorum, cok fanatik GS'li bir arkadasim Manisaspor macinda numaralidaymis, Ersun Yanal, attiklari bir golden sonra bizim tribunlere eliyle "gecirdik" isareti yapmis. Bunu anlatan arkadasima da guvenirim.

nefertiti
08-03-06, 23:12
Boğaziçili (Ata sanırım) bırak artık su Fener macının agresıflıgını lıg bı yerde kupa bı yerde kupa kupa macında kaldı onu lıge yansıtmayalım.....Ben bugunku oyundan sonra basta Hasan Sas olmak uzere istek ve hırs gordum aslanlarımızda...Bunu Trabzonada goturucez inşallah....

zidane38
08-03-06, 23:13
fenerbahce de bana ümit vermiyor :)

ilk yarıdaki olaylı mağlubiyetin rövanşı alınmak istenenebilir.zor ama bir umut işte.

Sheva
08-03-06, 23:15
Boğaziçili dostum (Ata sanırım) bırak artık su Fener macının agresıflıgını lıg bı yerde kupa bı yerde kupa kupa macında kaldı onu lıge yansıtmayalım.....Ben bugunku oyundan sonra basta Hasan Sas olmak uzere istek ve hırs gordum aslanlarımızda...Bunu Trabzonada goturucez inşallah....

Bu fener maçının agresifliği değil, senelerin sorununu bir kez daha dile getirmek..

Neyse, zaten Saidou-Volkan eksik o yüzden 3 forvetli sisteme bu maçta da halel gelmez.. Bari Gerets Ayhan'ı ortaya Necati'nin yanına çekip, sola Aydın'ı koysun..

UmBeRtO GS
08-03-06, 23:19
Asıl önemli maç bu...

Kesinlikle kaybetmemeliyiz...

M.Yasin Cakmak
08-03-06, 23:34
Hırsla alacaz.

Carmelo
08-03-06, 23:42
Ordayız.

Namelessonegs
09-03-06, 00:17
İnsallah guzel bir oyunla yeneriz..Cok cok onemli bir deplasman...

Sheva
09-03-06, 02:55
Arkadaşlar Trabzon'da yeni transferler Stepanov ve Djokaj nasıl oyuncular izleyen var mı? Özellikle stepanov-fatih akyel tandemini baya övüyorlar ama çok iyi olabileceklerine pek ihtimal vermiyorum açıkçası..

MarMara
09-03-06, 10:27
Arkadaşlar Trabzon'da yeni transferler Stepanov ve Djokaj nasıl oyuncular izleyen var mı? Özellikle stepanov-fatih akyel tandemini baya övüyorlar ama çok iyi olabileceklerine pek ihtimal vermiyorum açıkçası..

ben geldiklerinden beri bütün maçlarını seyretmeye çalıştım,stefanov fena bir adam değil,ama fatihle aralarına top atıldığında tehlikeli olabiliyor.

djokaj a gelince resmen benim kanımca dökük bir isim,onun yerine başka bir genç daha çıkarsa daha iyi olurmuş ya da volkan bekiroğlunu neden yollamış anlamak mümkün değil!...
djokaj ı sol açık oynatıyor,ama da mın sol açıkla ilgisi yok,çünkü baya bir ağır adam.

MarMara
09-03-06, 10:28
fe5 maçını derhal unutup önemlilik derecesi fevkalade yüksek olan bu maça konsantre olmalı futbolcularımız.bu maçı alırsak muhtemelen fe5 maçına kadar lider gideriz.

hel bir de o maça kadar aradaki puna fakını olur da 5 yaparsak,hayal ama, çok şahane olur ve kupanın bir kulbundan tutmuş oluruz.

Mert Baydur
09-03-06, 11:36
fe5 maçını derhal unutup önemlilik derecesi fevkalade yüksek olan bu maça konsantre olmalı futbolcularımız.bu maçı alırsak muhtemelen fe5 maçına kadar lider gideriz.

hel bir de o maça kadar aradaki puna fakını olur da 5 yaparsak,hayal ama, çok şahane olur ve kupanın bir kulbundan tutmuş oluruz.

Fener'in 1 yenilgi alması puan farkını 5 yapar ama bizim de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'la deplasmanda oynamamız gibi bir kabusumuz var başımızda. :agla:

Gönül sarayım
09-03-06, 11:44
Bu haftaki maç gerçekten çok önemli... Bence Gerets bu maçta özel taktikler deneyecek diye hissediyorum. Bu maçta aslında cumartesi günkü Fener maçının sonucuna göre taktik belirlemesi olası... Eğer Fener yenerse, Trabzona karşıda 3 forvetle çıkabilir Gerets. Gerets pek fazla kontrollü oyunu sevmiyor. Eğer Fener puan kaybederse o zaman çift forvetle ama gene atak oynayacağımızı düşünüyorum.

Aslında sizlerinde bir konuda fikrinizi almak isterim. Bence bu Trabzon maçında denemeye değer... Ümit Necati ilerde oynasın onların arkasında ben Aydın oynarsa müthiş olur diye düşünüyorum. Aydın bana göre bir çok abisinden o pozisyonda daha cesur vuruşlar yapabilir. Ayrıca ara pas isabet oranı çok yüksek... Ne dersiniz????

Mert Baydur
09-03-06, 11:47
Ümit Necati ilerde oynasın onların arkasında ben Aydın oynarsa müthiş olur diye düşünüyorum. Aydın bana göre bir çok abisinden o pozisyonda daha cesur vuruşlar yapabilir. Ayrıca ara pas isabet oranı çok yüksek... Ne dersiniz????

Aydın'ın AMC olarak denenmesine bende taraftarım.

seyko
09-03-06, 12:12
Aslında sizlerinde bir konuda fikrinizi almak isterim. Bence bu Trabzon maçında denemeye değer... Ümit Necati ilerde oynasın onların arkasında ben Aydın oynarsa müthiş olur diye düşünüyorum. Aydın bana göre bir çok abisinden o pozisyonda daha cesur vuruşlar yapabilir. Ayrıca ara pas isabet oranı çok yüksek... Ne dersiniz????

bizim birşey dememize gerek yok, gerets hayatta oynatmaz onu orada :kizgin:

JackDaniels
09-03-06, 12:19
Hakem Bülent Demirlek :bagir: :kizgin:

Sheva
09-03-06, 13:57
Eninde sonunda öyle olacak zaten ama bu sene o mevkideki formayı kapması zor bence.. Ama şimdi bile çok rahat İlic kadar oynar mı, bence oynar..

yolbars
09-03-06, 14:00
volkan ve saidou olmadıgına göre muhtemelen cihan ı oynatır ortada, sağına hasan soluna ayhan önündede necati yi oynatır herhalde.

Carmelo
09-03-06, 14:35
Aksam 7:20 de trabzona ucuyorum.
Cumartesı gunu buyuk ıhtımal otelde olucam futbolcularla.
Bırseyler soylemek ısteyen varsa yazsın :)

Saunders
09-03-06, 14:40

Hasan'a selam söle,şükürü öp benim için :artist:

gian
09-03-06, 14:44
Vahid Halilhodziç, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray ile ligin ilk yarısındaki karşılaşmayla bu hafta yapılacak karşılaşma öncesi bordo-mavili takımın farklı bir durumda olduğunu belirterek, ''Şu anda oyuncuların arkadaşlık bağları, ailevi bağları daha farklı. Büyük bir birliktelik var. Oyuncuların ilk yarıdaki maç nedeniyle rövanşı almak isteyeceklerini ve çok motive olacaklarını biliyoruz. Aşırılığa kaçmamamız ve hata yapmamamız gerekiyor. Psikolojik olarak onları hazırlıyorum. Sinirlenmememiz gereken bir maç. Galatasaraylı oyuncular sinirlendirmede ustalar. Hakem de onların oyuncularına verdiği izni bizim oyunculara vermeyecektir. Oyuncular, provokasyonlara karşılık vermemeli, sinirlenmeden oynamalılar'' dedi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında dün akşam yapılan karşılaşmayı izlediğini kaydeden Halilhodziç, ''Galatasaray'ın daha iyi oynadığını gördük. Fizik olarak, taktik olarak iyiler. Kaliteli oyunculara sahip bilgi ve tecrübeleriyle maç kazanacak durumdalar. Şu anda ligin en iyi takımı. O takıma saygım var. Büyük maddi zorluklar yaşamalarına rağmen takım ruhu oluşturdular ve liderliğe kadar takımı getirmeyi başardılar. O yüzden bütün çalışanları, hocaları ve futbolculara karşı saygım var'' diye konuştu.

Futbol ve skor olarak mecbur oldukları bir şeyin olmadığını dile getiren Halilhodziç, ''Mecburiyet altında takım olursa bu ters etki yapar. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Galibiyet istememizin birçok sebebi var. 3 büyük kulüpten birini yenmek önemli bir şey. Galibiyet, Trabzonspor'u kendi özü ve büyüklüğünün, krizden kurtulduğunun ispatı olur. Oynadığımız maçın da bir rövanşı. O maçta takım farklı mağlup olmuştu. Avrupa Kupaları'na katılma hedefini sürdürmek için rakibimizi yenmemiz önemli. Hiç kolay bir maç olmayacak. Galatasaray, burada 9 yıldır mağlup olmuyor. Bu geleneksel şeyi değiştirmeliyiz. Vestel Manisaspor'u da deplasmanda yenemiyorduk, ama yendik.'' diye konuştu.

-GÖKDENİZ'İN DURUMU-
Halilhodziç, cezası sona eren Gökdeniz Karadeniz'in Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı konusunda henüz bir karar vermediğini söyledi.

6 ay oynamamış bir oyuncunun hazır olamayacağını kaydeden Halilhodziç, ''Gökdeniz, hazır değil. Oynayıp oynamayacağına karar vermedim. İlk 11'de mi veya daha sonra mı şans vereceğim belli değil. Gökdeniz, çok çalıştı, ama yarışmacı formunun daha önceki seviyeye ulaşması için zamana ihtiyacı var. Onu biraz rahat bırakmanızı isterim. O yüzden onu korumam gerek. Sürekli onla konuşuyoruz. Yaptığı hatalardan ders alması lazım. Onun doğru yolu futbol. Yetenekli oyuncu ve kendini sadece futbola adamalı.''

-''BÜTÇE 5 KATINA ÇIKARSA...''
Trabzonspor'un şampiyon olması için Fenerbahçe'yi takip etmesi gibi bir yolun olamayacağını ifade eden Halilhodziç, ''Trabzonspor'un farklı bir bütçesi var. Kademeli olarak bir ilerlenme sağlanmalı. Öyle bir ekip oluşturmak için çok çalışmak gerek. Bu kulübün bir gün şampiyon olması için büyük bir şansı var, ama bu hemen olmaz. Kulübün bütçesini 5 kat artırırsanız o zaman 1-2 yıl içinde şampiyon olabilirsiniz. O yüzden herkesin gerçekçi olması lazım'' diye konuştu.

Şu anda ilgilendiği tek konunun Trabzonspor'un iyi bir derecede ligi bitirmesini sağlamak olduğunu kaydeden Halilhodziç, ''Saha dışında çok zorluklar yaşadık. 1-2 kez bırakıp gitmeyi dahi düşündüm. İyi teklifler almama rağmen gitmedim. Hayatta her zaman cesaretliydim. Şu anda durumumuz çok iyi. Bana gelen çok teklif var, ama gelecek sezonla ilgili bir karar vermedim'' dedi.

Carmelo
09-03-06, 14:51

Hasan'a selam söle,şükürü öp benim için :artist:

Hasan'a soylerım de dıgerını kessen yapmam.

Sovereign
09-03-06, 14:56
Sezon başından beri yazıyorum herhalde bunu;bu sistem ve bu oyuncularla olmaz.Deplasman ve büyük maçlar ızdıraba döner.Ama şikayet için çok geç,Gerets'in anlayışı bu ve bundan da vazgeçmek niyetinde değil.

tripotter
09-03-06, 15:03
dünki fener maçında sabrinin savunmasını her ne kadar beğenmesemde artık gerets sabriyle cihanı bir müddet değiştirmeli diye düşünüyorum..cihanın yaptığı işi sabri de yapar isteyince..ama sabrinin üzerinde biraz özel çalışmak gerekiyor..bazen çok mantıksız işlere kalkışıyor..en önemli sorunu sürekli topa ve önüne bakıyor oluşu..biraz sahayı kontrol etmesi ve daha bilinçli paslar vermesi gerekir..ayrıca gereksiz deparlar atarak maç içindeki enerjisini dengesiz kullanmaması gerekir..

savatage
09-03-06, 16:40
Trabzonspor son haftalarda bize çok ters gelen bir futbol stiliyle oynuyor.
Bizim oyun kurmamıza izin vermeyecekler.Kendileri de futbol oynamayacaklardır.
Ama özellikle Szymkowiak ile Ömer Rıza'nın koşu yollarına arapaslarıyla bol bol kaleciyle kontra atak sonucu karşı karşıya kalıyorlar.
Sabri,hızıyla kademeye girip faydalı olabilir diye gözükse de tecrübesiyle ofsaytı bozmayacak Cihan'ı tercih ederdim ben olsam!
Sabri'yi Ayhan'la birlikte orta sahada görevlendirip ileri uzun top vurmamasını tembih ederdim Gerets'in yerinde olsam!

gian
09-03-06, 16:42
Yazılarında neden bu kadar çok ünlem kullanıyorsun, ben de bir bunu anlasam!

:)

muratermengu
09-03-06, 18:36
yenecez gelecez fazla söze gerek yok aslanlara ınancımız tamdır

savatage
09-03-06, 19:51
Yazılarında neden bu kadar çok ünlem kullanıyorsun, ben de bir bunu anlasam!

:)
Bana diyorsun heralde.Fark etmemiştim ama Türkçe'yi doğru ve düzgün kullanmaya çalışmam farkediliyordur umarım! ;)
Vurgu yapmak istediğim yerlerde ünlem kullanıyorum.Yukarıda da doğru olanın benim dediğim olmadığını,kişisel düşüncem olduğunu belirtmek için kullandım.
Maç sonrası şunun yerine bu oynasaydı yorumları çok abes geliyor bana.En azından bu tür yorumları yapanlardan,maç öncesi bu konularda görüş belirtmeleri gerektiğine inanıyorum!
Görüş belirtmeyenlerin ise olası,
"bakın savatage bile maç öncesi demiş ama GS teknik direktörü bu doğruları göremiyor" düşüncesine kapılmamaları için doğru olan değil,benim tercihim olduğunu vurgulamak için ünlem kullandım.

Kısaca,
demek ki vurgulayacak çok şey yazıyormuşum ki (kendime göre) o yüzden ünlem kullanıyormuşum çok! :D

Sheva
10-03-06, 03:32
Cihan'ın cezası bittiyse onu tekrar beke çekip, Sabri'yi sağ açığa, Hasan'ı sola veya tam tersi şeklinde bir varyasyon yapabilir gerets, Saidou ve Volkan'ın yokluğunda Ayhan'ı ortaya çekebilmek adına.. Öyle bir niyeti yoksa bekte Sabri'yi Cihan'a tercih ederim.. Ayhan'ı ortaya alırsa, saidou ve volkan'ın yokluğunu fazla hissetmeyiz, yanına da Necati veya İlic'i koyup normal oyunumuzu oynarız..

Patriot
10-03-06, 12:26
Halilhidzic: Galatasaraylı oyuncular sinirlendirmede ustalar

teveccunuz efendim euehhehu..

Apollon
10-03-06, 17:34
Hasan Şaş'ın omuzu iyileşmezse iğneyle oynama durumu olabilir, o öyle kahraman bir adam çünkü. Yoksa pek oynayabilecek gibi görünmedi bana dün.
Ergün'ün halen su kaybı rahatsızlığı sürüyordu, gerçi yüzüne baksan birşey anlaşılmıyor da.. :)
Öte yandan resmi sitede sakatlığı söyleyen Uğur, safkan ingiliz tayı gibi koştu durdu dün antrenmanda.. Ben anlamadım bu sakatlığı, ferhatla aynı tempoda koca sahayı 14 15 kere döndüler.

Trabzonspor maçımızın¹ kliplerini uzaklarda olup izleyemeyen gslilerimiz için vereceğim yine. Maçla ilgili bir tahminim var, Trabzonspor'a sol kanattan güzel bir gol atacağız belki orta oynarsa ergün'den veya orhan ak'tan yada ferhat veya aydından gelebilir, Hakan Şükür kralımıza bir ricada bulunmuştuk, bir arkadaşımızın doğum günüydü, sağolsun aradı kutladı, arkadaşımıza doğum gününüzde ne dilerseniz sizin olsun demiş kral, arkadaşta benim için trabzona gol atın demiş. Kral'da cevaben 'inşallah atabilirsem golü size armağan ediyorum' diye cevaplamış. Bakalım bizim arkadaş armağanı kapabilecek mi? :)

Carmelo
10-03-06, 17:58
Trabzon'dayım.
Hava bıraz soguk pazar gunu cok ıyı olacak dıyorlar.
Galatasaray'ı beklıyoruz.

gian
10-03-06, 18:12
Orhun imkanın varsa bir kaç resim çekip koysan ne güzel olurdu..

Carmelo
10-03-06, 18:26
Makıneyı ıstanbulda unuttum abı.
Bugun bır abımız gelıyor onda olacaktı.
USB kablosunu da getırırse cekıp koyarım buraya.
Bu arada 1 saat daha netteyım aranızdan bırısı Bıletıx'ı arayıp bızım tarafın bıletlerı ne zaman cıkıcakmıs ogrenebılırmı ? rıca edıyorum

JackDaniels
10-03-06, 18:42
Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, hafta sonunda Trabzonspor ile önemli bir maç oynayacaklarını, bu nedenle heyecanlı olduklarını söyleyerek, Trabzonspor maçında orta sahayı değişik isimlerden oluşturacağını kaydetti.

Teknik Direktör Eric Gerets, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde haftalık olağan basın toplantısını düzenledi. Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe karşısında sergilenen futboldan memnun olduğunu ifade eden Gerets, "Fenerbahçe maçında kaliteli bir futbol sergiledik ama sahadan üzgün aydıldık. Oyuncularımın sergilediği futboldan memnunum. Oynadığımız futbol her sahada kendimize güvenimizin sonsuz olduğunu, neden lider olduğumuzu gösterdi. Geleceğe umutla bakıyoruz" dedi.

Trabzonspor ile hafta sonunda ligde önemli bir maç oynayacaklarını, bu nedenle heyacanlı olduklarını söyleyen Belçikalı teknik adam, "Orta sahadaki eksiklerle ilgili antrenmanlarda çalışmalar yapıyoruz. Trabzonspor maçında orta sahayı değişik isimlerden oluşturacağız. Cezası sona eren Gökdeniz Karadeniz'in oynayabilecek olması bizi ilgilendirmiyor. Gökdeniz'in ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu biliyoruz, ama biz kendi takımımızla ilgileniyoruz" diye konuştu.

Belçikalı teknik adam, Trabzonspor maçını izlemeye gelecek bordo-mavili takımın eski Teknik Direktörü Urbain Breams ile de Trabzon'da hasret gidereceğini sözlerine ekledi.

Sovereign
10-03-06, 18:59
Aykut,Hasan Kabze,Ohan ve Volkan A2 Milli Takımı'na çağrılmışlar bu arada...

Sheva
10-03-06, 21:38
Orhan A2'ye mi çağrılmış yine, oh valla içim rahatladı Ümit Özat hakkı olan formayı geri alıyor inşallah..

Buradaki mevzuatı tam bilemiyorum, yani bir oyuncu hem a2'ye hem a milli takım'a alınabilir belki ama orhan ak'ı bu formu ve mücadelesiyle a2'ye almak gerçekten ayıptır..

pera
11-03-06, 13:51
Geçmişteki olaylar nedeniyle 2 Fatih'e dikkat... Bu maçı alırsak, bizi kimse tutamaz.

konfucyus
11-03-06, 14:39
maçı rahat alıcağımız kanaatindeyim ..

MarMara
11-03-06, 15:53
havada beraberlik kokusu war.trabzonda 2 senedir olduğu gibi bu sene de stadda hoş karşılanmayacağımız kesin.Birileri yırtınacak maçı almak için trabzon cephesinde.Örn,fatih tekke fakyel,ve gökdeniz gibi.

ama skoru yine gerets in dizilimi ve oyunu okuması belirleyecek.İyi bir kadro yapısıyla oyuncuların yerlerinde fazla değişikler yapmadan sağlam bir kadro çıkarırsa oyun lehimize döner.

kısaca bu maç için bizim nasıl oynayacağımız çok önemli.ya biz kazanıcaz ya da biz kaybedicez.Beraberliği de bir kayıp olarak görüyorum.

trabzon bize göre oynayacak çünkü.Umuyorum ki galibiyet alırız...

Namelessonegs
11-03-06, 17:54
Bu macı alacaz,baska yolu yok..

MarMara
11-03-06, 18:21
9 yıldır Avni Aker'de kaybetmiyoruz

Galatasaray ile Trabzonspor, yarın yapacakları maçla birlikte 98. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında bugüne dek yapılan 97 karşılaşmanın 43'ünü Galatasaray, 32'sini ise Trabzonspor kazanırken, 22 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.
Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere yapılan toplam 97 maçta Galatasaray 123, Trabzonspor ise 105 kez gol sevinci yaşadı.

LİGDE DE GALATASARAY ÖNDE

Galatasaray, lig maçlarında galibiyetlerde ezeli rakibi Trabzonspor'un 7 farkla önünde bulunuyor.

Ligde yapılan 63 karşılaşmanın 27'sini ''Cim Bom'' kazanırken, 20 maçta da gülen taraf Karadeniz ekibi oldu. 16 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Lig maçlarında Galatasaray 78, Trabzonspor ise 69 gol attı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 4-1 kazanmıştı.

TRABZON'DAKİ LİG MAÇLARI

İki ekip arasında Trabzon'da yapılan lig karşılaşmalarında ise Trabzonspor, galibiyet sayısında rakibine üstünlük kurdu.

Trabzonspor, evindeki 31 maçta Galatasaray'ı 13 kez yenerken, ''Cim Bom'' ise bordo-mavilileri 11 kez mağlup etmeyi başardı. Trabzon'daki 7 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor'un kendi sahasındaki 36 golüne, Galatasaray 37 golle karşılık verdi.

''CİM BOM'' DEPLASMANDA 9 SEZONDUR KAYBETMİYOR

Galatasaray, Trabzonspor ile son 9 sezonda deplasmanda yaptığı maçlarda kaybetmiyor.

Sarı-kırmızılılar, ligde son 9 sezondur Trabzon deplasmanında rakibini 6 kez yenerken, 3 kez de berabere kaldı.

''Cim Bom'', Trabzon'da en son yenilgisini 1995-96 sezonunda 4-1'lik skorla almıştı.

MarMara
11-03-06, 18:23
Maça Doğru: Trabzonspor - Galatasaray

Turkcell Süper Ligi’nin 25. haftasında rakibimiz deplasmanda Trabzonspor, İki takım hakkında son bilgiler, hava durumu ve istatistikler...

Maç Info
Maç: Turkcell Süper Ligi - 25. Hafta
Stat: Avni Aker Stadı
Tarih: 12 Mart 2006 Pazar / Saat 19:00
Hakemler: Bülent Demirlek-Cemal Gemici-Erhan Sönmez / 4. Hakem: Çetin Sarıgül
Sakatlar: Yalçın, Saidou, Ferhat, Uğur (Galatasaray)
Cezalı: Volkan (Galatasaray), Yattara (Trabzonspor)
Hava Durumu: Maç günü Trabzon’da hava parçalı bulutlu. Hava sıcaklığı 11 °C
Canlı Yayın
TV: Lig TV
Radyo: Radyo Spor(107.2), NTV Radyo (102.8), TRT (95.6)
Internet: www.galatasaray.org

Galatasaray
Turkcell Süper Lig’de oynadığı 23 karşılaşmada 17 galibiyet, 4 beraberliği ve 2 mağlubiyeti bulunan Galatasaray topladığı 55 puanla ligde 1. sırada bulunuyor. Bu karşılaşmalarda Galatasaray rakip filelere 54 gol gönderirken kendi kalesinde ise 22 gol gördü. Galatasaray’ın en golcü oyuncusu 16 golle Ümit Karan. Galatasaray son dokuz sezondur Trabzon’da kaytbetmiyor. Galatasaray son dokuz sezonda Trabzon’da oynadığı 9 lig maçının 6’sından galibiyet, 3’ünde beraberlikle ayrıldı.

Galatasaray / Son 5 Maç
Fenerbahçe: 2 - Galatasaray: 1 (Türkiye Kupası)
Galatasaray: 3 - Samsunspor: 2
Galatasaray: 4 - Vestel Manisaspor: 2
Sivasspor: 0 - Galatasaray: 0
Diyarbakırspor: 0 - Galatasaray: 1 (Türkiye Kupası)

Trabzonspor
Turkcell Süper Lig’de oynadığı 23 maçta 10 galibiyet 6 beraberlik 7 mağlubiyet alan Trabzonspor rakip filelere 30 gol atarken kendi kalesinde 30 gol gördü. 36 punala 5. sırada bulunan Trabzonspor’da 6 ay futboldan men cezası alan Gökdeniz Karadeniz, forma giydiği takdirde Galatasaray maçıyla birlikte sahalara dönecek. Devre arasında kadrosuna 11 oyuncu katan Trabzonspor, kadrosundaki 12 oyuncuyla ise yolların ayırdı.

Trabzonspor / Son 5 maç
Vestel Manisaspor: 1 - Trabzonspor: 2
Trabzonspor: 0 - Sivasspor: 0
Altay: 0 - Trabzonspor: 1 (Türkiye Kupası)
Gaziantepspor: 0 - Trabzonspor: 2
Trabzonspor: 3 - Denizlispor: 1

Trabzonspor Maç Kadrosu

Teknik ekibimiz Erik Gerets, Reinhard Stumpf, Erdal Keser ve Nezihi A. Boloğlu yönetiminde, merkez sahamızda saat 13.00’ta yapılan günün tek antrenmanına ısınma koşusu ile başlayan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, ısınma evresini açma-germe (esneklik) çalışmasıyla tamamladı.

Takım doktorumuz Dr. Murat Çevik, sağ diz iç yan bağındaki sakatlığı süren Alioum Saidou’nun tedavisine sağlık merkezimizde devam edildiğini bildirdi. Oyuncumuz Yalçın Ayhan da kendisi için özel olarak hazırlanan özel kuvvet ve koordinasyon çalışmaları ağırlıklı programı, Uzm. Fizyoterapist İlhan Er eşliğinde uygulamaya devam ediyor.

Ferhat Öztorun ve Uğur Uçar, kondisyoner Cevat Güler eşliğinde özel bir program dahilinde takımdan ayrı olarak 60 dakika süren bir antrenman yaptılar.

Diğer oyuncularımızın tümünün katıldığı antrenmanın ana bölümünde, taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldı. 50 dakika süren antrenman soğuma koşusu ile tamamlandıktan sonra,
oyuncularımız açma-germe çalışmaları için merkez binamıza geçtiler.

Galatasaray yarın saat 19.00’da Trabzon Avni Aker Stadı’nda oynayacağı Trabzonspor karşılaşması hazırlıklarını böylece tamamladıktan sonra, Trabzon’a saat 16.30’da Galatasaray Spor Kulübü Resmi Seyahat Acentası 1481 Incentive Organisation’ın düzenlediği özel uçuşla gidiyor.

Trabzon'a gidecek olan takım kadromuz aşağıdaki gibi açıklandı, kadroda bulunmayan oyuncularımız ise yarın sabah tesislerimizde bir antrenman yapacaklar.
-------------------------------------------------------------------------------------

Trabzonspor Maç Kadrosu
1- Faryd Aly Mondragon
2- Stjepan Tomas
4- Rigobert Song
5- Orhan Ak
8- Marek Heinz
9- Hakan Şükür
10- Necati Ateş
11- Hasan Şaş
12- Aykut Erçetin
18- Ayhan Akman
19- Cihan Haspolatlı
22- Sasa İliç
24- Mehmet Güven
26- Aydın Yılmaz
55- Sabri Sarıoğlu
58- Hasan Kabze
67- Ergün Penbe
99- Ümit Karan

gian
11-03-06, 21:09
Fener maçından sonra galibiyet elzem haline geldi.

Bu maçta puan kaybedip Fener'e liderliği tekrar verirsek, korkarım ki yeniden havaya girmelerine iyice vesile olmuş olacağız..

Sheva
11-03-06, 22:45
Hiç beklenmedik puan kayıplarını iyi değerlendirdik ve öne geçtik ama esas yarış şimdi başlıyor, bu avantajı çok iyi değerlendirmemiz gerekli.. Kadro tahmini yapamıyorum zira hem eksikler, hem geri dönen futbolcular, hem de gerets'in son dönemdeki ilginç seçimleri düşünülünce tahmin yapmak oldukça zor.. Umarım çok sürpriz bir kadroyla karşılaşmayız ama öyle ya da böyle içime kesin beraberlik maçı gibi doğuyor, umarım kazanırız..

hagi(5+5)
12-03-06, 02:41
Geçen sene şampiyonluğa giderken tırtabzonun attığı çelme aklıma geldikçe, maça harbi tedirgin bakıyorum. Hıncal Uluç haftaya liderlik yeniden değişebilir dediydi, bu adam ne diyorsa çıkıyor genelde..İçimde sanki berabere bitcekmiş gibi bir his var. Umarım futbolcular konsantre olup bu önemli engeli aşarlar.

muratermengu
12-03-06, 11:18
zor mac olacagını tahmın etmıyorum
kazanırız

12-03-06, 11:25
Gene 3 forvet çıkıyormuşuz ne diyeyim bilmiyorum üstelik önliberoda da sadece Cihan var pes.
Bugün mutlak puan kaybedeceğiz bu durumda.

muratermengu
12-03-06, 12:00
3 forvet oynamak iyi
en azından defanslarından cıkamazlar ama necati arkada oynarken ıllakı ortaya gelıp yardım etmelı yoksa cihan tek başına zor bıde sarıkart sınırı var
haftayada cezalı olurkı bu aralar butun futbolcularımıza ıhtıyacımız var.

jeaw
12-03-06, 15:01
yattaranın olmaması çok büyük avantaj bence o olmadıqında trabzonspor bişe yapamıyo ama onun yaptıklarını gökdeniz yapabilir ama o da çok uzun zamandır maça çıkmıyodu qene de hırs yapabilir savunmada basit hatalar yapmazsak maçı alırız bence 1-0 ya da 2-1

emir_by
12-03-06, 15:14
bu macı alıcaz baska yolu yok... hadi aslanlar cıkın alın su macı oturalım yıne lıderlık koltugumuza!

gian
12-03-06, 18:09
Kadro güzel..Şükür yok..

Mondragon

Sabri Tomas Song Orhan Ak

Hasan Şaş İliç Cihan Ayhan

Karan Necati şeklinde..

Trabzon'da Gökdeniz ve Tekke ilk 11.

gian
12-03-06, 18:14
Hakan Ünsal kayıtlara geçecek bir şey söyledi: " Hakan'in olmaması, Gerets'in nasıl oynamak istediği konusunda ipucu veriyor. Açık konuşmak gerekirse, ben de oynarken, hepimiz, Hakan oynadığında işin kolayına kaçıp Hakan'in kafasına şişirirdik topu. İster istemez böyle oluyor. O yüzden Hakan'i oynatmaayrak oyunu yere indirmek istiyor sanırım Gerets.."

M.Yasin Cakmak
12-03-06, 18:35
Umarım İliç top oynar, aksi halde en az bir devre boşa gidecek....

JackDaniels
12-03-06, 18:45
Acayip heyecan bastı.

Geçmiş senelerde aldığımız skorlarla rahat kazanacakmışız gibi geliyor, ama bir tarafımda bu maçta tökezleriz diyor.

Elim ayağım buz gibi oldu.

Şu maçı alalım lütfen.

Sheva
12-03-06, 18:59
Bir tek cihan konusunda içim rahat değil ama onun dışında iyi kadro.. Solda Aydın ve Heinz gibi alternatifler varken Ayhan'ı keşke ortaya çekebilseydik ama gerets de haklı, ikisine de şu maçta çok güvenemiyorum açıkçası.. Kötü denk geldi yine Saidou ve Volkan'ın yokluğu ama umarım kazanırız..

seyko
12-03-06, 19:36
hmm.. uyuz bi maç oluyor :(

gian
12-03-06, 19:37
Son zamanlardaki tipik deplasman maçlarımızdan biri..

İyi oynuyor gözüküp, hiç pozisyon vermeyip, çok pozisyona giremedigimiz ve maalesef sanırım puan kaybı yasayacagımız bir maç..

Bir gol bulabilsek şu yarı bitmeden..Ne güzel olurdu..

seyko
12-03-06, 19:38
hasan necatiye kızdı, laf dalaşmasına girdiler...

gian
12-03-06, 19:43
50 metreden gol iptal eden Erhan Sönmez yine iş başında; gözünün önünde Tekke'den cıkan topa taç verdi, şimdi o top korner oldu..

İnsallah ters bir şey olmaz..

M.Yasin Cakmak
12-03-06, 19:48
Devre bitti. İliç beklediğimden iyi, idare ediyor. Pozisyon vermiyoruz ama pozisyonumuz da az. Gol atma ihtimalimiz şu gidişatla %50 gibi.

Sheva
12-03-06, 19:51
Son zamanlardaki tipik deplasman maçlarımızdan biri..

İyi oynuyor gözüküp, hiç pozisyon vermeyip, çok pozisyona giremedigimiz ve maalesef sanırım puan kaybı yasayacagımız bir maç..

Bir gol bulabilsek şu yarı bitmeden..Ne güzel olurdu..

Maçın tam tarifi budur, umarım bu sefer sonucu farklı olur.. Bir de üstüne necati-hasan kavgası yine nüksetti ki işimiz iyice zora girdi, tartışmadan sonra birbirlerine top atmaktan kaçınıyorlar..

Ortada cihan defansif olarak fazla aksamadı ama oyunu katılımı yok denecek kadar az, o açıdan hücumda kalabalıklaşmamız zor oluyor..

JackDaniels
12-03-06, 19:51
Ayağa çok güzel paslar yapıyoruz.Ceza saahsı yakınlarında maalesef doğru tercihler yapamıyoruz...Takımda genel olarak sanki bir yorgunluk var gibi.

Neco'nun o vruşu gol olsa çok rahatlayacaktık.

Hasan yine her zamanki gibi çok hırslı, umarım bu hırsını oyunuda yansıtır 2. yarı.

60. dakikaya kadar gol gelmezse Hakan Şükür girmeli oyuna.

M.Yasin Cakmak
12-03-06, 19:55
Soyunma odasının durumuna göre Necati ya da Hasan dan biri çıksa fena olmaz.

Özellikle Hasan'ın yaptığı çok ayıp.

Lioney
12-03-06, 19:56
Şu ilk yarının 0-0 bitmesi kendi çapında bir ufak mucizedir. Yazık oldu, tek kale top oyna, bir gol çıkarama. İkinci yarı, yorulmadan önce bir gol bulsak çok iyi olucak.

Hakikatten yazık oldu ilk yarıya. Bu kadar zor bir deplasmanda, üstelik hafta arası çok zor bir maç oynamamıza rağmen bu denli disiplinli ve etkili bir oyun oynayıp gol atamamak sinir ediyor insanı.

gian
12-03-06, 19:59
Hasan'la Necati'nin tartışmasının çok abartılmaması gerektiğini düşünüyorum..

Görünen şu ki, 3 forvet de oynasak, 2 forvet de oynasak, Necati kendine bir rol biçmiş; ben orta sahadan forvete destek seklinde oynamalıyım diye, o yüzden tek forvet oynar gibi oluyoruz hep; bir türlü Karan'i ve ya Şükür'ü tamamlayan forvet olamıyor; hep orta sahaya atıyor kendini..

Bir çok kişi bunun Gerets'in tercihi oldugunu soyleyecektir; ama ben buna inanmıyorum, Necati resmen kendi inisiyatifiyle kendini oralara çekiyor..

Forvette çoğalamamamızın başlıca sebebi bence bu..

Bu maçı alamazsak yazık; aslında bir tane yiyince kopacaklar direk; çok belli..Ama atamıyoruz..

M.Yasin Cakmak
12-03-06, 20:01
Necati zaten ne zaman imkanı olsa söylüyor böyle oynamayı istediğini. Belki de Gerets'in Hakan tercihinin altında bu problem yatıyor.

Gökdenizcik oynayamadı daha 6 ay yatınca zor oluyor tabi. Gene de tehlikeli adam dikkat etmek lazım.

JackDaniels
12-03-06, 20:03
Ayrıyetten kalecileri hiç güven vermiyor ve gerçekten çok heyecanlı ve tedirgin...

2. yarı uzaktan şutlar denenebilir.

Hasan- Neco atışmasıda gayet normal arkadaşlar..Halısahada biz arkadaşlarla maç yaparken bile yeri geliyor en sevdiğimiz arkadaşlımızla boğaz boğaza geliyoruz.Adamların bu stres içerisinde hafif atışmaları normal...

Hadi bakalım Allah yardımcımız olsun maç başladı...

gian
12-03-06, 20:06
Ben diyorum ki; bir kez de Necati çıksın, İliç-Karan-Şükür'ü görelim beraber..

seyko
12-03-06, 20:13
ümit yine acayip yamuk vurdu... yav bizim forvetler niye futbol oynamasını bilmio?

seyko
12-03-06, 20:14
net gol kaçırdık yine =(

JackDaniels
12-03-06, 20:15
uzaktan şut çekemeliyiz diyorum başkada bişi demiyorum...

gian
12-03-06, 20:18
Necati bir maçı daha kaçırdığı gollerle götürecek sanırım..

seyko
12-03-06, 20:20
orhan bomboş kafa attı ama outa =(

seyko
12-03-06, 20:21
gol götdeniz piçi attı...

gian
12-03-06, 20:21
Ben böyle ülkenin...

Onun bunun cocuklarına hakettigi cezaları vermeyip ödüllendirenlerin..

seyko
12-03-06, 20:24
canlıdan bize 6 verio betandwin, oynasakmı acaba...

seyko
12-03-06, 20:25
ümit kran çıktı hakan girdi, bravo gerets <_<

seyko
12-03-06, 20:26
hasanda çıkmış bu arada... aydın girdi

gian
Gerets ben iyi bir hoca değilim diye haykırmaya başladı artık..

Maçla ilgili umutlarımız da bu değişikliklerle bitti denebilir..Bari beraberlik alsak..

M.Yasin Cakmak
En iyi oynayan iki adam çıktı, Gerets acaip kumar oynadı.

seyko
12-03-06, 20:27
acayip sinirlendim yenin şunları beaaaaa

Maynard
12-03-06, 20:28
gerets napmaya çalışıyo hiçbişii anlamadım!bu değişikliklerle maçı resmen teslim ettik gibi!

inşallah bizi utandırır gerets ama hiç sanmıyorum :(

Mert Baydur
12-03-06, 20:28
Fenerbahce'ye maci verdik, adamlar havaya girdi dun de eski formlarini belki de yakaladilar.
Bizse bu haftaici bir derbi kaybettikten sonra bugun de kaybedersek hem ozguven kaybederiz hem de aylar sonra kazandigimiz liderligi kaybetmenin Fener'e verecegi gucle nasil bas ederiz bilmiyorum.
Yenmemiz lazim. Nasil olacak bilmiyorum.

seyko
12-03-06, 20:29
kalecileri acayip balık, bi atamadık lşunlara allah belasını versin ya

seyko
12-03-06, 20:30
GOOOOOOOOOOOL NECATİİİİİiiiiiiiiiiiii

Maynard
goooooooolllllllllllll necati ateş......sasa iliç i de atlamayalım ama...

seyko
uhhh song son anda çıkardı gol yiyoduk

M.Yasin Cakmak
Neco taktı :)

Mert Baydur
12-03-06, 20:31
1-1 oldu
Hadi Aslanlarim, su lazlari madara edin.

Berk
12-03-06, 20:32
Gerets iyi bir hoca olmayabilir , ama çok şanslı bir hoca o kesin...

seyko
12-03-06, 20:32
sabri sağ bekte rahat oynar....

seyko
12-03-06, 20:34
hakan frikik atmaya kalktı 10 metre üstten out

Berk
12-03-06, 20:36
Gözler Arif'i arıyor..

Freekickler Hakan'a kaldı artık...

cesur_korkmaz
12-03-06, 20:38
Gözler Arif'i arıyor..

Freekickler Hakan'a kaldı artık...

:) Benim gözlerim hic aramiyor Arif'in her frikige salca olmalarini...

seyko
12-03-06, 20:38
mareki alacak şimdi... haydaaaa

Maynard
12-03-06, 20:39
mareki alacak şimdi... haydaaaaduran toplar için düşünmüş olabilir!iyi bi fikir bence...

Maynard
12-03-06, 20:40
allahım iliçi çıkardı ya çıldırcam...

tripotter
12-03-06, 20:40
yaa hadi hasan neysede ümiti ne diye alıyosun be kardeşim...adam 90 dakka dolaşır bi vurur gol olur..derken heinz de giriyo...geretse saydılarımı sunuyorum:(((((

seyko
12-03-06, 20:41
hadi lan kanser etmeyin bizi atın bi gol

tripotter
12-03-06, 20:42
mareki alacak şimdi... haydaaaaduran toplar için düşünmüş olabilir!iyi bi fikir bence...

Allah aşkına Heinz sene başından beri kaç defa duran top kullandıki bu maçta kullansın...

seyko
12-03-06, 20:42
ALLAH BELANIZI VERMESİN BEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BOŞ KALEYE ATMADIK

seyko
12-03-06, 20:43
fatih teneke atamadı, iyide yaptı

tripotter
bu maç berabere bitmez sööleyim..ya atarız ya yeriz...

Maynard
fatih i keşke alsaydık diyorum bugün!floryada terlikleri falan taşırdıda bu maçta oynamazdı alırdık maçı.iki tane gol çıkardı adam ya...

seyko
toplarıda çıkaran fuckyelmiş bu arada <_<

tripotter
12-03-06, 20:45
toplarıda çıkaran fuckyelmiş bu arada <_<

kendini kanıtlayacak aklınca ...

seyko
12-03-06, 20:46
hay ananı yaaaaaaaaaaa trabzon bastırıo şimdide... geçen senede bu balıklara yenildik zaten 2-0 evde fıttırmıştım oooooooof

Maynard
12-03-06, 20:46

Allah aşkına Heinz sene başından beri kaç defa duran top kullandıki bu maçta kullansın...haklısın tabi ama yinede ismi var!hakan ın kullanmasından iyidir be :)

seyko
12-03-06, 20:47
4dk. uzatma... biyerimizi yırtsak atamayız bence gol, geçmiş olsun

seyko
12-03-06, 20:48
ne eli be çocuk topa bile bakmıo göğüsünde olan eline çarpıo top buda foul verio, allah belanı versin demirlenk

tripotter
12-03-06, 20:48
Gerets yenilmemiz için elinden geleni yaptı ama allahtan beraberlikle kurtarıyoruz..bunada şükür...

tripotter
12-03-06, 20:50

Allah aşkına Heinz sene başından beri kaç defa duran top kullandıki bu maçta kullansın...haklısın tabi ama yinede ismi var!hakan ın kullanmasından iyidir be :)

al sana frikik...görünmü sabri attı bunuda...

seyko
12-03-06, 20:51
maç bitti DQWJDKQJLWdjklqwdjqkwdjqwjdqwjkd

tripotter
12-03-06, 20:52
geçmiş olsun beyler...liderlik erken gitti..tadı damağımızda kaldı...:(((

M.Yasin Cakmak
12-03-06, 20:52
Fatih Akyel gibi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Maynard
12-03-06, 20:53
Allah aşkına Heinz sene başından beri kaç defa duran top kullandıki bu maçta kullansın...haklısın tabi ama yinede ismi var!hakan ın kullanmasından iyidir be :)[/quote]biraz daha seviyeli ol!ne demek al sana frikik,tamam hepimiz sinirliyiz ama ben müneccim değilim sadece tahminimi söledim!tartışma çıkartma durduk yere...

tripotter
12-03-06, 20:53
ümit<--->hakan
hasan<---> aydın
iliç<--->heinz salağı....buyrun burdan yakın...ondan sonra fatih akyeli suçlarız...

Mert Baydur
12-03-06, 20:54
lanet olsun!

tripotter
12-03-06, 20:55
[quote=cybaGS]mareki alacak şimdi... haydaaaaduran toplar için düşünmüş olabilir!iyi bi fikir bence...

Allah aşkına Heinz sene başından beri kaç defa duran top kullandıki bu maçta kullansın...haklısın tabi ama yinede ismi var!hakan ın kullanmasından iyidir be :)biraz daha seviyeli ol!ne demek al sana frikik,tamam hepimiz sinirliyiz ama ben müneccim değilim sadece tahminimi söledim!tartışma çıkartma durduk yere...

korn yanlış anlamışsın beni..yani aha işte frikik oldu heinz kullanmadı manasında söylemiştim..kasıtlı bişii demedim yanii..gerilme gereksiz yere...

Mert Baydur
12-03-06, 20:55
ümit<--->hakan
hasan<---> aydın
iliç<--->heinz salağı....buyrun burdan yakın...ondan sonra fatih akyeli suçlarız...

Heinz denen adam ve Hakan Sukur sezon sonunda lutfen bu takimla iliskisini kessinler. Oyuna girdiklerinde galibiyet umudum her mac azaliyor.

Mert Baydur
12-03-06, 20:56

Hakan Sukur frikikcimiz ise, penalticimiz da Cuneyt Tanman olsun! :kizgin:

Maynard
12-03-06, 20:57
kusura bakma tripotter sinirler gerildi tabi...

nefertiti
12-03-06, 20:57
Bu Trabzon maça yatmadıysa bende neyim bildiğimiz trabzon bu degıl...Ama Eric Gerets beyfendıyı anlamak guc hemde cok guc hasan en ıyısı umıt karan kacırsa bıle atacak bellı bı tane...Koyucaksan Hakanı gene Umıtı alma barı neyıne alıyorsun....OFFFF OFFFFFF OFFFFF....Ben anlayamadımm artık ne olucak bu ısın sonu

tripotter
12-03-06, 20:58
alex denen şişirme balon 90 dakika sahada yürür bi frikik atar takım kurtarır, bizde her maç 50 tane duran top harcarız...bu kadar basit işte herşey yurdum liginde...biz istediğimiz kadar debelenelim...bu kadroyla adımız hıdır elimizden gelen budur...haftaya istersek yine lider olalım...hiçbişey değişmez..bi sonraki hafta yine kaptırırız...

Mert Baydur
12-03-06, 20:59
Bu Trabzon maça yatmadıysa bende neyim bildiğimiz trabzon bu degıl...Ama Eric Gerets beyfendıyı anlamak guc hemde cok guc hasan en ıyısı umıt karan kacırsa bıle atacak bellı bı tane...Koyucaksan Hakanı gene Umıtı alma barı neyıne alıyorsun....OFFFF OFFFFFF OFFFFF....Ben anlayamadımm artık ne olucak bu ısın sonu

Hasan Kabze, Hakan Sukur'den neyi daha kotu yapiyor ki muzmin yedeK?
Herhalde daha kotu frikik attigindan oyuna sokulmuyordur. :karisik:

tripotter
12-03-06, 21:00
kusura bakma tripotter sinirler gerildi tabi...

önemi yok baba..olur ööle şeyler maç esnasında...:)

M.Yasin Cakmak
Mert Hakan haraket getirdi forvete abartma istersen.

JackDaniels
Trabzon deplasmanında 1 puan iyidir...

Ama oynadığımız futbola, mücadeleye yazık oldu...

Şampiyonluk için çok önemli 1 puan.

Gerets'in Karan'ı çıkartmasını çok doğru buluyorum.Karan'da inanılmaz bir form düşüklüğü var.Biran önce kendisine gelmesi lazım ki ona en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlar bu zamanlardır.

Beni asıl üzen kaybettiğimiz 2 puan değil, oyundan çıkan oyuncuların Hocamıza verdikleri tepkidir.Eğer bir oyuncunun hocaya olan güveni sarsılırsa o takımdan başarı beklemek fantazi olur.

Sheva
12-03-06, 21:01
Bıktım bu tarz puan kayıplarından, oyuncuları da suçlamıyorum, hocayı da ama hakikaten çok üzücü bu kadar kolay bir maçta puan kaybı yapmak.. İlk golü biz atsak hezimete uğratacağımız bir maç ama olmadı işte, bu arada gerets şu takımın iskeletini bozma da ne yaparsan yap, işte bu maç doğrudüzgün ümit'i çıkardın hakan'ı aldın, gayet de iyi yaptın.. Keşke Hasan'ı çıkarmasaydın ve keşke bir şekilde cihan'ı çıkarıp hücuma dönük bir orta saha yaratsaydın sonlara doğru ama bunlar kişisel tercihtir değişebilir ama necati'yi ilic'in yerine alıp, asla uyumlu oynayamayan hakan ve ümit'i ileri 2'lide kullanmak bir sistem hatasıdır.. Neyse anladın bunu sonunda işallah..

Mert Baydur
12-03-06, 21:01

Ben oyle dusunmuyorum Yasin.
Frikikte sut cektiginde gozlerime inanamadim.
34 yasinda bir oyuncu nasil hareket getirsin?

Mac sonuna dogru neden forvet sokarsin? Gol ihtiyacin oldugu icin...
Oynadigi dakika karsligi attigi gol oranina baktiginda Hasan Kabze cok daha dogru bir secim olur.

M.Yasin Cakmak
12-03-06, 21:03
Golü bir izle Mert.

nefertiti
12-03-06, 21:03
Heınz ne ıs yaa o zaman...Bır Teknı Direktor Heınzı neden koyar nedennnnnnnnnnnn ????

Mert Baydur
12-03-06, 21:04
Trabzon deplasmanında 1 puan iyidir...

Ama oynadığımız futbola, mücadeleye yazık oldu...

Şampiyonluk için çok önemli 1 puan.

Fenerbahce'nin kendisine guvenini kazanmasini saglamistik.... Bugun de Gokdeniz'i A Milli yaptik herhalde Servet'i A Milli yaptiktan sonra.

Kimin oz guven ya da form problemi varsa bu aralar bize karsi oynatsinlar, can simidi oluyoruz ne de olsa. :kizgin:

Mert Baydur
12-03-06, 21:04
Fatih Akyel'e methiyeler duzuyor Ergun Gursoy.
Insallah bir daha asla Galatasaray yonetimine girmezsin be adam!

M.Yasin Cakmak
12-03-06, 21:05
Fatih Akyel şerefsiz itin tekidir, ama bu maç çok güzel oynadı. O nedenle işin etik yönünü göremeyen Gürsoy kendince haklıdır.

pera
12-03-06, 21:06
Trabzon'u bir daha bu kadar zayıf yakalar mıyız bilmiyorum.

Tecrübesiz kaleciden her top döndü bir türlü içeri atamadılar.

Kupa maçındaki ve bu maçtaki oyunla bu sonuçların alınması çok acı.

Biz top dolaştırıyoruz, elalem gol atıyor!

Hasan'ın çıkması da Gerets'in ayıbı... Neyse, geçmiş olsun. Feneri evinde yenmeden şampiyonluk hayal.

tripotter

Ben oyle dusunmuyorum Yasin.
Frikikte sut cektiginde gozlerime inanamadim.
34 yasinda bir oyuncu nasil hareket getirsin?

Mac sonuna dogru neden forvet sokarsin? Gol ihtiyacin oldugu icin...
Oynadigi dakika karsligi attigi gol oranina baktiginda Hasan Kabze cok daha dogru bir secim olur.

yaa hakanı da almasın hasanı da almasın..neden ümiti çıkarıyor ben bunu anlamıyorum..ümit formsuz olabilir ama ümiti çıkarıyorsan yerine onun boşluğunu doldurabilecek bir adam koyarsın...yoksa böyle bir adamın bırak oynasın Ümit...mevcut durumda ümitin kramponları hakanın tamamından daha çok iş yapar...

JackDaniels
Hakan'ın futbolunu sevmeyen biri olarak; Hakan'ı bu maçta çok etkili buldum ki gelen bütün hava toplarını aldı, pas verdi pas aldı.Bence 60 dakikalık Karan'dan çok daha etkili oynadı.

Amma velakin bu Heinz denen adama karşı sabrım kalmadı.Nefret etmeye bile başladım.Gerets'in en büyük hatası, Heinz denen adamı 18 kişilik kadroya alması.

Genco
12-03-06, 21:07
Beni asıl üzen kaybettiğimiz 2 puan değil, oyundan çıkan oyuncuların Hocamıza verdikleri tepkidir.Eğer bir oyuncunun hocaya olan güveni sarsılırsa o takımdan başarı beklemek fantazi olur.

Benim bu hocaya zerre kadar guvenim yok.. Futboldan anlayan birisinin de olacagini zannetmiyorum.. O yuzden, futbolcularinda hocaya guvendiklerini sanmiyorum.. Benim CM oynayan 10 yasindaki kuzenim, oyunu Gerets'den daha iyi okuyor ve daha yerinde degisiklikler yapiyor..

Hakikatten gecen hafta da birisi demisti, Lucescu bu sene Gerets'in yerine hocamiz olsaydi, simdiye 10 puan fark atmistik..

Mert Baydur
12-03-06, 21:08
Neyse, geçmiş olsun. Feneri evinde yenmeden şampiyonluk hayal.

Ayni puandayiz. Adamlar averajla lider.
Bizi evimizde 1-0 yendiler. Eger ayni puanda ligi bitirirsek, Sukru Saracoglu'nda 2 farkli galibiyetimiz bizi sampiyon yapar.
Hic gercekci gelmiyor.

JackDaniels
12-03-06, 21:09
Şu anda en az 15 puanlık hakem hatsıyla lider olan fenerle aynı puanda olmamızı sağlayan adam Gerets değil heralde...Tamam belki bazı yanlışları var ama bu kadarda küçültmeyin adamı...

Mert Baydur
12-03-06, 21:10
Macin son dakikasinda islik calarak macin bitmesini isteyen lazlar, vizyonlarini belli ettiler.

Sheva
12-03-06, 21:11
Trabzon'u bir daha bu kadar zayıf yakalar mıyız bilmiyorum.

Tecrübesiz kaleciden her top döndü bir türlü içeri atamadılar.

Kupa maçındaki ve bu maçtaki oyunla bu sonuçların alınması çok acı.

Biz top dolaştırıyoruz, elalem gol atıyor!

Hasan'ın çıkması da Gerets'in ayıbı... Neyse, geçmiş olsun. Feneri evinde yenmeden şampiyonluk hayal.

Hakan'ın futbolunu sevmeyen biri olarak; Hakan'ı bu maçta çok etkili buldum ki gelen bütün hava toplarını aldı, pas verdi pas aldı.Bence 60 dakikalık Karan'dan çok daha etkili oynadı.

Amma velakin bu Heinz denen adama karşı sabrım kalmadı.Nefret etmeye bile başladım.Gerets'in en büyük hatası, Heinz denen adamı 18 kişilik kadroya alması.

Valla ne moral ne yazacak hal var ama bu iki mesaja da sonuna kadar katılıyorum, özellikle kadıköy kısmına.. Bu kadar basit puan kayıpları yaparsan, son maçta ya herro ya merro diyip fener'i yeneceksin, başka çaren yok..

tripotter
12-03-06, 21:13
Yaa açık açık konuşmak gerekirse bu sene şampiyonluk şansımız yok bu saatten sonra...adamlar 50 defa avantaj verdiler elimize 50sini de kullanamadık...Daha önümüzde beşiktaş ve fener maçı var deplasmanda..Heinzle kılla tüyle olmaz bu işler...Biz yine Türkiye kupamızı alıp uslu uslu oturalım bu sene ve en azından 2.liği koruyup Cl'yi garantiliyelim ben buna da razıyım..Geçen sene 2.liği bile zorla almışlardı elimizden bari bu sene onu kurtaralım...

nefertiti
12-03-06, 21:16
Ya bu bole gıdıp gelecek bır hafta bız bır hafta onlar....Sonunda Kadıkoye gelecek sıra orada da bu sansızlıkla bu teknık dırektorle (macın m sını okuyamayan) cbırakın 2-0 acaba kazanabılırmıyız ???.... Olmuyor ısteee kısmet degıl gene bu sene....OlmuyooooRRR

cesur_korkmaz
12-03-06, 21:17
Şu anda en az 15 puanlık hakem hatsıyla lider olan fenerle aynı puanda olmamızı sağlayan adam Gerets değil heralde...Tamam belki bazı yanlışları var ama bu kadarda küçültmeyin adamı...

Tamamen katiliyorum. Lucescu olsa 15 puan fark atardik diyenler, son sampiyonlugumuzda o dönemde deplasmanda kac hafta galip gelememisiz o istatistige bir göz atsinlar. Ben 6.hafta ile 27. hafta arasi diye hatirliyorum. Bu sene yasadigimiz onca zorluga ve yabanci kontenjanimizi inanilmaz bir sekilde kullanamamamiza ragmen liderligi paylasiyoruz. Nedir bu karamsarlik?

tripotter
12-03-06, 21:22

therockula fenerle aynı puanda olmak bizim için bir ölçü olmamalıdır..ayrıca fenerle aynı puanda olmamızın bize bir faydası yok onlardan üstün olmamızın bize bir faydası var..Nedir bu fayda? ŞAMPİYON OLMAK... Ve kaç haftadır bunu yakalamak bizim elimizdeydi..Gel görki Gerets efendi Galatasarayın aydan bile seyredilebilen eksikliklerini bir türlü göremedi..takım üzerinde oynayamadı..sihirbazlık yapamadı...eğer bunları yapamıyorsa napıyım ben fenerle aynı puanda olmuşum olmamışım bişey değişir mi?

Genco
12-03-06, 21:22

Valla gecmisi degistiremiyorsun ama bugunu veya yarini degistirmek bizim elimizde.. O yuzden hakem hatalari, hakem hatalari diyerek kendi hatalarimizi gormezden gelmek ahmahlik olur.. Bu hususta da ornek olarak onumuzde en iyi Besiktas var.. Hakem hatalari, hakem hatalari diye diye kendilerinden baska herkese bok attilar, sonuc olarak 14 puandan sampiyonlugu verdiler..

Hakem hatalarini bir kenara birakin.. Hadi sezonun diger maclarinda Gerets'in yaptigi yanlislari da bir kenara birakalim.. 1-0 maglubuz ve son 20 dakikamiz var.. Bu takimda belki de Turkiye'nin en firsatci forveti olan Umit Karan'i -her ne kadar kotu oynarsa oynasin- almak akil isi degildir.. Hafta icinde Alex bize karsi cok kotu oynamasina ragmen oyundan alinmadi ve sonuc ortada.. Eger mac berabere gitse veya galipsek, Karan'i kotu performansindan oturu alabilirsin ancak yeniksen Karan'i ne diye aliyorsun? Hele hele Kadikoy'e 3 forvet ile cikan bir teknik direkdorun, maglup iken Karan'i cikartarak Hakan'i sokmasi rezilligin daniskasidir..

Diger taraftan, Heinz vakasi var.. Bu adam sahaya ayak bastiginda umudu olan birisi var miydi?

Ilic ve Hasan Sas'in cikmasi da bence yanlis degisikliklerdi.. Ilic golu yaratmisken ve olasi karambol pozisyonlarinda iceriye sizip, gol atabilecek bir oyuncu iken niye cikartilir aklim almadi.. Hasan Sas keza..

Hadi bunlari da gectik diyelim.. Umit Karan'in ilk yarida zor durumda on sekizin sag tarafindan vurdugu bir sut vardi ve kaleci nispeten kolay olan bu sutu sektirerek iki hamle de kontrol etti.. Ikinci yarida da Orhan Ak'in sol taraftan attigi sutu sektirerek Necati'ye pozisyon yaratti.. Bunlara ragmen bir teknik direkdor takimina kaleyi gorduklerinde sut atmasini soylemez mi?..

Parma Maniac
12-03-06, 21:24
şimdi Fenerbahçe maçında İliç, İliç diye çığırıp ortalığa birbirine katanlara aha buyur İliç desek ne olacak.. buyrun, supporter'daki muhteşem ara pasları, etkin oyunuyla muazzam bir maç çıkardı hücuma çıkmaya korkan şu Trabzon'a.. nedir yani noldu? ne oynadık bugün koskoca 70 dk.. sonrasında da İliç çıkana kadar.. yazık yani şu gelmeye korkan Trabzonspor'a iki puan bırak.. moral de kalmadı başka bi şey de.. şu Trabzon'dan zar zor 1 puan alıyoruz.. hayır yani bunları yazmak da istemiyorum ama sadece 3-4 gün önceki derbydeki gereksiz eleştirilerin ne olduğunu koymak istiyorum ortaya..

bu arada Orhan Ak'ın yedirdiği kaçıncı gol bu kademesine adam sızdırarak.. Hasan Üçüncü maşallah ortada top alıyor, kaldırıyor kafasını Gökdeniz'i görüyor Orhan'ın kademesine sızmış.. atıyor topu, adam göstere göstere atıyor golünü.. ah Ferhat ah.. tam sakatlanacak yeri buldun inanılmaz formdayken.. bir de Tekke'ye bir top teslim edişi vardı ki atsa 2. golü de yedirecek.. hiç güvenemiyorum şu adama.. bu arada Sabri'nin bekte tam tersi çok iyi oynadığını söylemem gerek.. özellikle defansif anlamda..

Karan kötüydü ama çıkacak oyuncu değildi, o da kötü oldu.. belki son dakikalarda karambolde atardı bi tane.. Hasan yine takımın anasını belledi ilk yarı azarlamalarla.. ama bence çok da kötü oynamıyordu şu maç..

pisi pisine giden 2 puan, yazık..

nefertiti
12-03-06, 21:25
Macı okumayı bılse solemezmı Ceyhun.....Soler tabııkıde ama bılmıyor ıste bılmıyor....

tripotter
12-03-06, 21:28
Geretsin yapamadığınıı halilodzic yaptı..baktıki orhan aksıyor o bölgede koydu hasan üçüncüyü...herif girdikten 5 dakika sonra gol attırdı..işte teknik direktörlük budur..halilodzic çok iyi bir direktör demiyorum ama en azından adamın maçı seyrettiği bellioluyor..Gerets de nerde skoru değiştirecek adam var onları alıyor nerde hantal bitmiş tükenmiş adam var onları kurtarıcı olarak sürüyor...

Parma Maniac
12-03-06, 21:31
Geretsin yapamadığınıı halilodzic yaptı..baktıki orhan aksıyor o bölgede koydu hasan üçüncüyü...herif girdikten 5 dakika sonra gol attırdı..işte teknik direktörlük budur..halilodzic çok iyi bir direktör demiyorum ama en azından adamın maçı seyrettiği bellioluyor..Gerets de nerde skoru değiştirecek adam var onları alıyor nerde hantal bitmiş tükenmiş adam var onları kurtarıcı olarak sürüyor...pardon da Orhan'ın aksamasıyla Hasan Üçüncü'nün oyuna girmesinin ne alakası var? adam orta sahaya girdi.. Halilhodzic gidip Hasan'a bak Orhan çok aksıyor, oraya top şandelle, diğerleri gol mü yapar dedi? yoksa Hasan sağ açık oynadı da haberim mi yok? bence Halilhodzic Gerets'ten çok daha kötü hoca.. kendi evinde Trabzon'a bu topu oynatan adama hangi övgüyü yapacaksın ki.. öyle taktiksel oynamalarını da göremedim ben maçta.. başladığı gibi bitirdi işte.. bir de bunun yeni modası var Tekke'yi forvet arkasına çekip aradan hızlı adamları çıkartacak aklı sıra Tekke'nin paslarıyla.. maçta sorun yaşamamamızın defansta ana nedeniydi bu bence..

JackDaniels
12-03-06, 21:33
Ahh ahhh şu takımda Hagi ayarında, duran top kullanan bir adam olsa en az 10 puanla lider olurduk...

Bu yönetim ve başkan bizi mahveden tek unsurdur.Adam gibi bir transfer yapılsa, futbolda en önemli gol kaynaklarından biri olan duran toplardan çok maçı çevirebilirdik.

Ben ne Gerets'e ne futbolcularda ne de başka bir şeye hata bulamıyorum.Şu maçtaki puan kaybının bile hatası, bana göre tamamen yönetim ve başkanın saçma sapan transfer politikasıdır.

Takımda maçı çevirecek oyuncu yok maalesef.Takım süper oynuyor şahane mücadele ediyor ama en kritik yerlerde bu işin ustası olamayan ayakların kullandığı toplarla bir sürü pozisyon harcıyor.

Bu Canaydın en büyük kabus, en büyük bela, en büyük ceza oldu başımıza...

Neyse umudumuzu kaybetmeyelim.Ne olursa olsun futbolcuların mücadelesi beni gururlandırıyor.

tripotter
12-03-06, 21:38
Geretsin yapamadığınıı halilodzic yaptı..baktıki orhan aksıyor o bölgede koydu hasan üçüncüyü...herif girdikten 5 dakika sonra gol attırdı..işte teknik direktörlük budur..halilodzic çok iyi bir direktör demiyorum ama en azından adamın maçı seyrettiği bellioluyor..Gerets de nerde skoru değiştirecek adam var onları alıyor nerde hantal bitmiş tükenmiş adam var onları kurtarıcı olarak sürüyor...pardon da Orhan'ın aksamasıyla Hasan Üçüncü'nün oyuna girmesinin ne alakası var? adam orta sahaya girdi.. Halilhodzic gidip Hasan'a bak Orhan çok aksıyor, oraya top şandelle, diğerleri gol mü yapar dedi? yoksa Hasan sağ açık oynadı da haberim mi yok? bence Halilhodzic Gerets'ten çok daha kötü hoca.. kendi evinde Trabzon'a bu topu oynatan adama hangi övgüyü yapacaksın ki.. öyle taktiksel oynamalarını da göremedim ben maçta.. başladığı gibi bitirdi işte.. bir de bunun yeni modası var Tekke'yi forvet arkasına çekip aradan hızlı adamları çıkartacak aklı sıra Tekke'nin paslarıyla.. maçta sorun yaşamamamızın defansta ana nedeniydi bu bence..

yaa parma olaya sağ sol orta diye bakma sonuçta maçın son bölümüne girilmiş, kritik bir dakikada teknik direktör oyuna bir oyuncu sürüyor ve o oyuncu gol asistini yapıyor ve takımı öne geçiriyor.gerets ise gole ihtiyacı olduğu bir anda formsuz olsada her zaman için gole en yakın ismi ve ona gol attırabilecek en yakın ismi oyundan alıyor ve takımda golün "g" siyle tüm ilişkisini koparmış 2 tane adam sokuyor..ben bu farkı anlatmaya çalışıyorum...

Aslan Suat
12-03-06, 21:51
mactaki performansa bakarsak Ümitin cikmasi dogruydu, ama Ümitde performansa bakmayacaksin, her zaman gol atabilecek birisi.
eh performansa göre bakiyorsan Gerets Hasani niye cikariyorsun, oda cok iyidi.
yani Karanin degisikligini anlarimda Hasaninkini zor anliyorum.

bu arada, Ilic sabotajci diyordumda Heinz ondanda sabotajci, su transferler icin yönetime ne kadar tesekkür etsek azdir herhalde!!

bunun disinda bide su var, yani Trabzon yenmek icinmi oynadi anlamak mümkün degil, UEFA kupasina gidebilmeyi hic düsünüyormu acaba?
herhalde Erdogan Nuri Albayrak a bir selamini göndermistir.

cozker
12-03-06, 21:55
Su mactan sonra artık emin oldum ki sezon sonunda Gerets'e tesekkur edip gönderilmelidir..
Macta dikkat ederseniz girdigimiz tüm pozisyonlar ortadan yaptıgımız ataklarda olustu. Trabzon savunmasının en büyük zaafı ortadan yaptıgımız ataklardı. Kanatlardan yaptıgımız 1 tane orta bile etkili olmadı.. Ve bu şartlarda İlic'in ara paslarıyla baya ciddi pozisyonlar yakaladık.. Ama Gerets gitti en kritik anda İlic'i oyundan aldı.. Takımın en hırslı ve iyi gününde olan Hasan Sas'ı oyundan aldı.. Son 10 dakikadaki baskımızda İlic'le H.Sas oyunda olsaydı sonuc daha farklı olabilirdi.. En azından yerlerine giren oyunculardan kat kat daha etkiliydiler.. Adeta frene bastık..
Gerets'le şampiyon bile olsak şu mactan sonra fikrimin degismesi biraz zor.. Gerets vasat bir hocadir, kimbilir belkide parasızlıktan kıvranan bir kulübün alabilecegi standart bir hoca olarakta nitelendirilebilir.. Ama büyük hedefler icin yeterli bir antrenör olmadıgını düsünüyorum.. Bu kadar iyi form tuttugumuz bir dönemde mac kazanamıyoruz.. Yazık..

Saunders
12-03-06, 21:58
Bu kadar karamsarlıga gerek olmadını dusunuyorum....

Sonuçta deplasmandan hemde zor bir deplasmandan alınan bir puan var... artı Fenerbahçede buraya gelicek...

Gayetde vasatın ustu bir futbol oynadıgımızı dusunuyorum...Özellikle ilk yarı yerden baya başarılı olduk çok pas yaptık...Fırsat da elimize geçirdik ama olmadı...

Açıkçası iliç'in ben ilk defa bu kadar kostugunu gordum...Yukarda bir arkadaşımız iliç ne yapmış golluk pas mı vermiş demişde...İlk yarıda iliç'in pasıyla ümit karanın kaçırdıgı pozisyonu izleyin.Tr de kaç futbolcu oyle bir pas atmayı becerebilir?Olay golluk passa golluk pasın kralını attı iliç...Ha bende beğenmiorum kendisini genel olarak ama bu maçta asla kotu diyemeyiz iliçe...

Ayrıca aydından da bahsetmek istiyorum...

Aydın tam tabiriyle "kız gibi" top oynuyor...
Yahu sen oyuna yeni girmişsin genç adamsın kendini gosterıcen koş mücadele et....Ama yok...Aydın top ayagına gelince oynuyan bir futbolcu tipi şu 2-3 maçta ben bunu anladım...Mücadelenin "m" sini gostermıyor....

nefertiti
12-03-06, 21:58
Geretsle sampıyon olursak kalır ama birde o var suankı yonetıme bakarsak

Namelessonegs
12-03-06, 22:00
Su mactan sonra artık emin oldum ki sezon sonunda Gerets'e tesekkur edip gönderilmelidir..
Macta dikkat ederseniz girdigimiz tüm pozisyonlar ortadan yaptıgımız ataklarda olustu. Trabzon savunmasının en büyük zaafı ortadan yaptıgımız ataklardı. Kanatlardan yaptıgımız 1 tane orta bile etkili olmadı.. Ve bu şartlarda İlic'in ara paslarıyla baya ciddi pozisyonlar yakaladık.. Ama Gerets gitti en kritik anda İlic'i oyundan aldı.. Takımın en hırslı ve iyi gününde olan Hasan Sas'ı oyundan aldı.. Son 10 dakikadaki baskımızda İlic'le H.Sas oyunda olsaydı sonuc daha farklı olabilirdi.. En azından yerlerine giren oyunculardan kat kat daha etkiliydiler.. Adeta frene bastık..
Gerets'le şampiyon bile olsak şu mactan sonra fikrimin degismesi biraz zor.. Gerets vasat bir hocadir, kimbilir belkide parasızlıktan kıvranan bir kulübün alabilecegi standart bir hoca olarakta nitelendirilebilir.. Ama büyük hedefler icin yeterli bir antrenör olmadıgını düsünüyorum.. Bu kadar iyi form tuttugumuz bir dönemde mac kazanamıyoruz.. Yazık..

Sanırım su mactan sonra ister istemez katılmak durumunda kalıcam..Hagi'nin bile zaman zaman cok daha iyi mudaheleri,taktik anlayısı oluyordu Gerets'e göre..Sas'ın cıkmasını ve İlic'in cıkmasını dogru bulmuyorum ve Heinz'dan nefret ediyorum dolayısyla Canaydından iyice nefret ediyorum..Yazık oldu cok yazık..Güzel oynadık ama yenemedik..Gene de ümtileri kaybetmemek lazım,bakalım FAKYEL efendi ve Götdeniz Karadelik Eziklere karsı da boyle oynayacak mı?!

savatage
12-03-06, 22:02
Gerets'i eleştirebileceğimiz bir maçtı ancak bizim başımızda olmadığından mı bilmiyorum ancak asıl eleştirmemiz gereken isim Vahid Halilhodzic.
Ömer Rıza'yı nasıl kenarda tutar veya Gökdeniz'e nasıl sabreder anlaşılır değil.
Ancak işin ilginci kötü oynayan Gökdeniz'in golüyle puan aldılar.

Hasan Şaş değişikliği doğru olabilir ama Ümit Karan gibi tehlikeli bir oyuncunun kenara alınmasını anlamıyorum.

Bir de şunu söylemeden geçemeyeceğim,
kupa maçında Mondragon olsa yemezdi o golü diyen çok kişi oldu ama,
Gökdeniz'in attığı golü de Aykut yemezdi bence!

Giga
12-03-06, 22:03
Ahh ahhh şu takımda Hagi ayarında, duran top kullanan bir adam olsa en az 10 puanla lider olurduk...

Bu yönetim ve başkan bizi mahveden tek unsurdur.Adam gibi bir transfer yapılsa, futbolda en önemli gol kaynaklarından biri olan duran toplardan çok maçı çevirebilirdik.

Ben ne Gerets'e ne futbolcularda ne de başka bir şeye hata bulamıyorum.Şu maçtaki puan kaybının bile hatası, bana göre tamamen yönetim ve başkanın saçma sapan transfer politikasıdır.

Takımda maçı çevirecek oyuncu yok maalesef.Takım süper oynuyor şahane mücadele ediyor ama en kritik yerlerde bu işin ustası olamayan ayakların kullandığı toplarla bir sürü pozisyon harcıyor.

Bu Canaydın en büyük kabus, en büyük bela, en büyük ceza oldu başımıza...

Neyse umudumuzu kaybetmeyelim.Ne olursa olsun futbolcuların mücadelesi beni gururlandırıyor.

kesinlikle katılıyorum macı cevirecek adam yok hem heinz hem ilic alınacağına ikisi maliyetine ribery gibi sonuca direkt etki edecek bir adam alınsaydı puan farkını acmıs rahat bir sekilde sampiyon olurduk bu canaydın tam bela ama kurtulamıyoruz basarısızlık simgesinden bi türlü...iddia ediyorum secilmezse sampiyonuz yoksa 14 sene bekleriz gene eskiden babalarımızın beklediği gibi sampiyonluk için

hagi(5+5)
12-03-06, 22:04
Ümit 60 dakika kötü oynamış olabilir ama Şükür'ün oyuna girmesindeki espri,Karan gibi bir forveti harekete geçirmek olmalıdır diye düşünüyorum. Bu yüzden bütün Karan-Şükür değişiklikleri bence çok saçma.

Aydın'ı bu şekilde kullanırsak harcarız gibime geliyor.

Heinz nasıl futbolcu olmuş diyecem ama adamı biliyorum da eski halini, salıverelim gitsin yaa,boşuna adama borç yapıyoruz.

Son olarak da hazır febeyi böyle bulmuşken...hazır tıravzonu böyle bulmuşken... tarzı cümlelere katılmıyorum... Hücum yaparak karşı takımı savunmada tutuyoruz. Oyunu da biz oynuyoruz gibi gözüküyor. Ama etkisiz alanlarda pas yapmaktan öteye geçemiyoruz. Bence Tek eksiğimiz HAGI gibi yaratıcı bir organizatör.

tripotter
12-03-06, 22:06
Gerets: "Çok iyiydik"

Trabzonspor karşısında alınan 1-1'lik sonuç sonrasında, sık sık kadro değiştirdiğine dair eleştirileri yanıtlayan Eric Gerets, "Bugün kadro ve taktik olarak çok iyiydik." dedi.
2 maçtır arka arkaya iyi oynadıklarını ama neticeyi alamadıklarını söyleyen Belçikalı çalıştırıcı, "İlk dakikadan son dakikaya kadar kontrol bizdeydi." derken, sergilenen oyundan memnun olduğunu ama alınan neticeden memnun olmadığını ifade etti.

Son olarak, takımda anlaşmanın çok iyi olduğunu ve bu şekilde devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: superspor.com

mutlak kazanılması gereken bir maçı berabere bitirip çok iyi oynadık, süperdik, hep böyle devam edicez gibi açıklamalar yapılmasına uyuz oluyorum yaaaa....

cesur_korkmaz
12-03-06, 22:08

Hasan Şaş değişikliği doğru olabilir ama Ümit Karan gibi tehlikeli bir oyuncunun kenara alınmasını anlamıyorum.

Aslan Suat haklisin, Savatage haklisin, Gerets sen de haklisin :D

tripotter
12-03-06, 22:13

:okey: :koptum: :katiliyorum: :alkis:

tebrikler cesur korkmaz...belkide gecenin özeti budur:)))

Aslan Suat
12-03-06, 22:13

bide tam okusan, tam anlarsin kardesim :)
ben performans acisindan degisiklikleri anlarim dedim ama Ümitde performansa bakmayacaksin cünkü her zaman gol atabilecek bir oyuncu demisim degilmi.
demekki neymis, tam okuyup anlamak gerekirmis :)

savatage
12-03-06, 22:15
ehehehe...Güzel olmuş bu ikilem.
Oysa ki Aslan Suat 'ın yorumlarına genel anlamda katılırım :)

Hasan Şaş iyi de oynasa arkadaşlarının verimliliğini düşürdüğü gibi kendisi de verimsiz bir oyuncu.
Ayrıyeten kalan süre azaldıkça hırsından aklını kullanamaz hale geliyor.
Dolayısıyla iyi de oynasa Hasan'ın çıkmasını anlıyorum ama Ümit Karan kötü de oynasa rakip defansı rahatsız eden ve gole ihtiyacımız varken gole en yakın oyuncumuz.
Ümit Karan'ın futbol stilini sevmiyorum ama devamlı rakip kaleyi düşünmesi sebebiyle böyle anlarda sahadan çıkarılacak en son kişidir bence.

edit: Suat'ın yazdığını tam okuyunca aslında aynı şeyi savunduğumuz da ortaya çıkıyor hani ;)

cesur_korkmaz
12-03-06, 22:16
Suat kardesim yazdiklarinin tamamini okudum. Sadece enteresan gördugum bi noktaya dikkat cekmek istedim. Ikinizin görusleriyle de alakasi yok benim anlatmak istedigim seyin. Bu yuzden benim icin önemli olan alinti yaptigim sonuc cumlendi. ;)

Aslan Suat
12-03-06, 22:17
söyle anlatayim (bazi arkadaslar anlamakta zorluk cekiyorya o acidan).

1. futbolculari performanslarina göre degistirirsin.
2. taktige göre degisiklik yaparsin.

ben dedimki performansa göre degisiklik yaptiysa anlarim, buna ragmen Ümi Karan gibi gol tehlikesi olan futbolcu cikarilmasini dogru bulmuyorumda demissim.

umarim simdi anlariz.

tripotter
12-03-06, 22:19
söyle anlatayim (bazi arkadaslar anlamakta zorluk cekiyorya o acidan).

1. futbolculari performanslarina göre degistirirsin.
2. taktige göre degisiklik yaparsin.

ben dedimki performansa göre degisiklik yaptiysa anlarim, buna ragmen Ümi Karan gibi gol tehlikesi olan futbolcu cikarilmasini dogru bulmuyorumda demissim.

umarim simdi anlariz.

suat arkadaş latife yapmış bırak gülelim biraz yaa :lol: hemen alınganlık gösteriyosun...biz senin ne demek istediğini anladık zaten...ama böyle ilginç bi ambians olmuş hepsi bu...

Aslan Suat
12-03-06, 22:20
ehehehe...Güzel olmuş bu ikilem.
Oysa ki Aslan Suat 'ın yorumlarına genel anlamda katılırım :)

edit: Suat'ın yazdığını tam okuyunca aslında aynı şeyi savunduğumuz da ortaya çıkıyor hani ;)

evet ayni seyi savunuyoruz zaten :)

benim demek istedigim Geretsi Hasani cikarmasa anlardim (yani performansa bakiyorda cikariyor diye).

neyse uzatmayacam :)

Aslan Suat
12-03-06, 22:22
Suat kardesim yazdiklarinin tamamini okudum. Sadece enteresan gördugum bi noktaya dikkat cekmek istedim. Ikinizin görusleriyle de alakasi yok benim anlatmak istedigim seyin. Bu yuzden benim icin önemli olan alinti yaptigim sonuc cumlendi. ;)

alinti yaptigin kisimlara bakilirsa savatage ile ayri düsünüyoruz gibi gözüküyorda, aslinda ayni seyi söyledik, onun icin tekrar yazayim dedim, sorun degil ;)

cesur_korkmaz
12-03-06, 22:25
Ben o cikmali bu girmeli, perfromansa ya da taktige göre adam degistirilmeli gibi birsey hic söylemedim. Sadece teknik direktörun verdigi kararlarin ayni maci izleyen ik farkli insan tarafindan tamamen farkli bir sekilde degerlendirilebilecegini göstermek istedim. Ikilemi göstermek acisindan. Ben ne savatage'in ne de senin yazdiklarina en ufak bir yorum getirmedim. Hayatinda mac izlememis bir kizla mac izlesen, 10 dakika sonra soyledir böyledir diye konusmaya baslar. Hepimiz teknik direktöruz futbol bu yuzden guzel. Alinganlik göstermenin bir anlami yok di mi kardes. ;)

Edit: Suat mesajini görmedim. Fazladan olmus bu mesaj :)

12-03-06, 22:29
Maçı izleyemedim o yüzden yorum yapamayacağım ama tek söyleyeceğim şudur elinde Karan varsa kötü de oynasa son dakikalarda karambolde en başarılı oyuncun niye her seferinde onu çıkarırsın anlamış değilim.
Bir de yediğimiz golü gördüm Orhan'a çok kızım şu Gökdeniz şerefsizine gol attırdığı için.

savatage
12-03-06, 22:41
Bu arada Fb maçında iyi oynamıştık ama pozisyon bulamamıştık.
Bu maçta yine iyi oynadık ama Trabzon çok kötü olunca Trabzon da pozsiyon bulamadı bu kez.
Ama yine kazanamadık.
İşte burada kadronun yetersizliği ortaya çıkıyor.
İlic'i bu yüzden eleştiriyorum;
Zelenka'yı bu yüzden istiyorum!

Yalnız kaptanlık pazubandını takan Hasan Şaş'ın Sabri'yi azarlaması,Necati'yle küfürleşmeleri maçın en kötü anlarıydı!

Fb'yi çok eleştiriyoruz duran toplarla sadece oynadığı için ama keşke biz de duran toplardan biraz gol bulabilsek...

Cihan Haspolatlı'nın benim de katıldığım üzere maçın adamı seçildiği notunu da belirtmek isterim!
Necati Ateş kötü oynadı yine ama bu kez biraz kıpırdanma,biraz istek vardı kendisinde.Sırf gol atması yüzünden eleştirilmiyordu;
fakat ben gol atmasına rağmen eleştirmeye devam ediyordum.Bu kez kötü de oynasa elinden geleni yapmaya çalıştığı için böyle oynadığı sürece eleştirmeyeceğimi de belirtmek isterim!
Yoksa gol atmış atmamış umrumda değil.Önemli olan elinden geleni yapmaya çalışması.

zidane38
12-03-06, 22:54
Necati'nin attığı gol belki de bize şampiyonluğu getirecek goldür.Bugün bu iyi oyunla sahadan 1-0 yenik ayrılsaydık o zaman bende bu iş olmaz derdim.
Ben zaten Manisa maçı ile şampiyonluğa inanmaya başlamıştım.Artık inanıyorum şampiyon olabileceğimize.
Bugün de bence iyi oynadık.Son vuruşlarda ve son paslarda beceriksizlik vardı.İlk yarı golü bulabilsek çok rahat bir maç olacaktı.
Bende therockula arkadaşım gibi düşünüyorum.İnanç düzeylerimiz ve düşündüklerimiz aynı.Karamsar olmayalım DESTEĞE devam.fener puan kaybetmeye devam edecek ve de iyi oynuyoruz biz.

Maçta Cihan'ı beğendim iyi oynadı gerçekten.İliç olumlu işler yaptı,iyi paslar attı ama yetersiz işte.Bir tane şut atmaz mı bir adam ya.
Necati çok iyi olmasa da istekliydi.maçı kazanmak için gerçekten çabaladı.karan'da göremedim bu çabayı.kötüydü gerçekten.
Sabri'ye kimseye değinmemiş ama o da iyi oynadı.Çok güzel toplar kesti defansta özellikle ikinci yarı.Hücumda yetersizdi ama.
Ve Song.gerçek bir aslan.allah başımızdan eksik etmesin.
Hasan sağa sola bağırması dışında iyi oynuyordu çıkmamalıydı.Orhan'a yazık oldu gerçekten.iyi maç çıkarıyordu.bir pozisyon öncesi golü yapsa şimdi kahramandı.futbol işte tersi oldu atamayana attılar.
Umutsuz olmayalım arkadaşlar.

kajganic
12-03-06, 23:24
Maçla ilgili eleştirilerde yoğunluk;gördüğüm kadarıyla ,İliç-Heinz-Gerets üzerinde yoğunlaşmış.Bu arada Canaydın'da herzamanki nasibini almış. Hasan üçüncü değişikliğiyle Vahid Halilhodzic.tavan yapmış.Sabri'yi ,Orhan'ı niye kimse görmedi,Sabri'nin rakibe gitmeyen bir ortasını gördünüz mü?Orhan hangi ortasıyla forvetleri buluşturdu.?Konya'da 85.Dk. da Aydın'ı alan ,Kadıköy'de 3 forvetle sahaya çıkıp Daum'u korkutan,Tüm olumsuzluklara rağmen takımı buralara getiren Büyük hoca Gerets'ti de ,Geçen hafta alınan liderliği kaybedince mi Tu kaka oldu.
Gökdeniz'in harika oynadığını ve bu oyununu bakalım fener'e karşı oynayacakmı diyenler bile var.sanırım attığı gol yanılttı.bende diyorumki inşallah fenere karşı böyle oynamaz,sahada gezinmekten başka ne yaptı?
Gerets'i ben şu yönde elştirebilirim,Takımın ölü top organizasyonu yok,yan top çalışması yok.Bir sebest atış olur ,heyecanlanıyoruz mu ?Hangimiz şimdi topun başına falanca geçecek tehlike yaratacağız diyebiliyor,,adeta topa kim yakınsa kapıyor topu atışı kullanıyor.
Öyle veya böyle 2 puan gitti.

Spree
12-03-06, 23:58
bir deplasmanda bu kadar çok gol kaçırınca kazanmak mümkün olmuyor doğal olarak.kaçırdığımız bu golleri çok arıcaz gibi geliyor bana.çok yazık çok.

ÖNDER RB
13-03-06, 00:33
afedersiniz de bu iliçin bugünkü oyununu nasıl eleştirebiliyorsunuz. hele çarşamba günkü araya tek pas yapamadığımız maçı seyrettikten sonra bugün iliçin yarattığı 3-4 pozisyon ve bir gol ortadayken hala neyi tartışıyorsunuz. allahaşkına bu maç için söylemeyin bari.

nedense inanılmaz bir rahatlık içinde oynadık maçı bu kadar basmayan bir takıma karşı tempo yapabilsek biraz pres yapsak çok rahat kazanabilirdik. yazık oldu gerçekten rahat bir maçı kaçırdık.

gerets için artık bir şey söyliyemiyorum. yazıktır günahtır galip olsan hadi ağzımı açmayacağım yaptığı değişikliklere de gol atman gerekirken ağzım açık seyredebildim yazıktır günahtır bu kadar emek boşa gidecek.

Sovereign
13-03-06, 00:36
Kazansaydık çok güzel olacaktı ama beraberlik de fena değil...

Şanslar eşit...

Tek söyleyeceğim,Ferhat biran önce iyileşir umarım...

osvaldo
13-03-06, 00:59
Maçın 2. yarısını izleyebildim. TAkım gayet güzel oynadı. Forvetlerimiz bol bol gol kaçırdılar. Gol pozisyonuna kadar İliç bol küfür yedi benden. Çok top kaybedip çok top ezdi. En ufak preste topu kaybediyor. Ama golde aslan payı onundu hakkını vermek lazım. FAydalı mı zararlı mı bir türlü karar veremedim.

GErets yine hatalar yaptı. Hasan ve KAran'ın çıkmaması gerekiyordu.

Song ve defansif olarak Sabri'yi beğendiğimi belirteyim. Trabzonda da FAtih Akyel ekstra oynadı iyi toplar kesti.

Eğer seneye Gerets kalacaksa ve de bu 2.5 forvetli sistemle oynayacak isek İliç'ten çok çok daha kaliteli, ayağında top tutabilecek, gerektiğinde uzaktan çivileyebilecek, duran topları kullanabilecek bir AMC ye ihtiyacımız var.

Parma Maniac
13-03-06, 01:18
bugün iliçin yarattığı 3-4 pozisyon ve bir gol ortadayken gol dışında hangi 3-4 pozisyon var İliç'in yarattığı hatırlayamadım roberto baggio? başka maçlar mı izledik biz? cotchito'nun söylediği Karan'a verdiği pas dışında yarattığı hiçbir şey yok bugün.. onda da hızlı gitti pas ama güzel düşündü çok.. Karan öküz gibi topuklamasına rağmen yetişemedi bacağını uzatarak bile.. golde de pek yarattığı bir şey yok içeri girmeye çalışırken karambolde istemsiz bir şekilde Necati'nin önüne geldi top.. hakikaten Karan'a verdiği pas dışında nesi vardı yahu bugün?

ÖNDER RB
13-03-06, 01:31
istemsiz şekilde dedikten sonra senle harbiden tartışmakta bir anlam görmüyor, çağdaşın gösterdiği anlamsız çaba için onu kınıyorum.

allahın selameti üstüne olsun sen hep haklısın.

iliçin bugün takımı dikine oynatma konusunda çabası olmadığını defansın arasına top falan atmadığını iddia eden başka arkadaşlar varsa konuyu tekrar tartışırız.

zidane38
13-03-06, 01:43
Bugün İliç'in oynadığı oyunu görmezden gelmek haksızlık olur.
Ama hala yetersiz bana sorarsınız.Ofansif oynayan bir orta saha ama kaleye çekilmiş tek bir şutu bile yok.Ama dikine oynatma konusunda başarılı idi.Ben beğendim açıkcası.

Parma Maniac
13-03-06, 01:44
yahu topla daldı içeriye kaç kişinin arasına, Trabzonlu oyuncular, Hakan Sukur, tam bi karambol anıydı.. ara pas falan yok.. dokundu ayağının ucuyla Necati'nin önünde kaldı top.. asist asisttir eywallah sağolsun ama öyle İliç'in karakteristik özellik olarak savunduğunuz bir şekliyle gelmedi gol.. yani ona da ara pas falan dersin, dikine oynattı diye.. tamamen o açıdan söylüyorum.. ek olarak dediğim gibi 3-4 tane pozisyon falan yaratmadı.. rakipe teslim ettiği toplar olabilir 3-4 tane.. yarattığı tek pozisyon Karan'a attığı pastı, onun dışında onun ayağından çıkıp da yaratılmış olan pozisyonumuz yok.. biz bazı şeyleri söylerken pek abartıyor oluyoruz ama şu 3-4 olayı ondan beter..

takımı dikine oynatma isteğine gelince her oyuncu belli bir çabayla çıkıyor sahaya.. önemli olan o çabalarını ne derece sonuca ulaştırıyorlar.. Ilic bu maç hiçbir sonuca ulaşamadı.. zaten burda da yazılanlar ortada..

savatage
13-03-06, 01:51
Valla Ilic'i bir kenara koyarsak,
rakip kalecinin tecrübesizliği ve beceriksizliğinden kaynaklanan heyecanları da saymazsak zaten maçta 3-4 gol pozisyonuna giremedik maalesef.

Ancak bir ara ilk yarının 10. dakikası sonrasıydı sanırım üst üste 40'a yakın pas yaptık ve bunda İlic'in de rolü büyüktü ama sonucunda yine etkili olduğumuz bir pozisyon yaşanmadı.

Aslan Suat
13-03-06, 01:55
madem Ilicten konusuyoruz bende birseyler yazayim. evet Ilic gayretliydi bugün ama tamamen yetersiz. ben Ilice sezonun ikinci yarisindan sonraki gösterdi performansindan dolayi sabotajci diyordum. bugün sabotajciliga Heinz üstlendi sagolsun.

ama sunu söyleyim, ikili mücadelede Ilic ne topu sürebeliyor ne kontrol edebiliyor, biraz vücüt temansinda kolayca toptan kesebiliyorsun.
Ilicin yaptigi isleri Ilicten kat kat daha iyi yapabilecek 2 futbolcu biliyorum Türkiyede, biri Zelenka cogu kisinin söyledigi gibi, digeride bana göre Bülent Bölükbasi (Kayserispor).
kazandirdigi puanlar icin Ilice tesekkürler, ama seneye ne onu nede Heinzi takimda görmek istiyorum.

ÖNDER RB
13-03-06, 02:50
iliçin yaptığı işi türkiyede kaç kişinin yaptığını boşver bizim takımda kaç kişi yapabiliyor onu konuşalım. zelenkanın bizim forvete top atma ihtimali şimdilik yok.

Aslan Suat
13-03-06, 02:55
iliçin yaptığı işi türkiyede kaç kişinin yaptığını boşver bizim takımda kaç kişi yapabiliyor onu konuşalım. zelenkanın bizim forvete top atma ihtimali şimdilik yok.

vallah Önder abi, Hasan daha fazlasini yapiyor yaranamiyor.

M.Yasin Cakmak
13-03-06, 03:00
İliç'in yapabileceği işi TR de yapacak adam yok. İliç'şn yaptığı işi TR de hemen hemen her orta saha yapar.

ÖNDER RB
13-03-06, 03:11
iliç topu mümkün olduğu kadar çabuk rakip cezaalanına götürmek mantığı üzerine kurulu bir oyun oynuyor (ne kadar becerdiği konusunu tartışmıyorum oyun mentalitesini söylüyorum). hasan bunu yapıyor diyorsanız saygı duyayım başka bir şey yapmayayım.

yasin bizim takımda isim rica edeyim.

bu arada yanlış anlaşılıyorum herhalde. ben iliçin mükemmel bir topçu olduğunu onsuz takım kurulamayacağını falan iddia etmiyorum. bizim takımda forvet arkası oynayabilecek tek adam olduğunu söylüyorum (bir ayhan alternatif olabilirdi o da rakip kaleyi düşünmekten vazgeçip fazla defansif oynamaya başladı). yanlış anlaşılmasın da.

JackDaniels
13-03-06, 10:41
Şu anda 5 pozisyona giriyorsak, iliç bu takımda olmasın pozisyon sayısı 1-2'yi geçmez.

Şu anda mevcut kadroda, forveti dikine paslarla pozisyona sokabilen, oyun zekası üst seviyede olan tek adam Sasa İliçtir. Fakat fizik açısından yetersizdir ve her maç aynı performansı gösterememektedir. Ama ben bu takımın Teknik Adamı olsam, mevcut kadro içerisinde, Sasa İliç'ten kesinlikle vazgeçem.Elimizde Pires,Insua varmıda onların yerine İliç oynamaktadır.Ben kendi adıma İliç'in akıllı, hızlı ve dikine oynamasını beğeniyorum.

Bu arada dün yazmayı unuttum, bu Song nasıl bir adamdır?Bu futbolcuya biz taraftar olarak hakettiği desteği verdiğimize inanmıyorum.Sıradan bir futbolcumuz gibi görüyoruz ama emin olun ki dünyanın en iyi stoperlerinden birine hatta iddalıyım en iyisine sahibiz!Umarım Song'u gelecek sene kaçırmayız...

osvaldo
13-03-06, 10:47
İsimden bağımsız olarak düşünürsek Gerets'in 3 forvetiimsi taktiine temelden karşı olduğumu belirtmiştim. Bu taktik orta sahada azıcık basan her takıma karşı iflas etme tehlikesi taşıyor. Eğer bu taktik ile oynanacak ise AMC pozisyonundaki adamın İliç gibi olmaması lazım. İliç'in beğenilen özelliği ne? Dikine oynamaya çalışması ve takk pas yapması.. Bu yeterli midir? Kesinlikle değildir. BAkın Alex'in varlığı FB de tartışılıyor. TAkımı 10 kişi bıraktığı falan söyleniyor. İliç katkı olarak Alex'in 10 da biri etmez. Alex hiç koşmasa basmasa bile en azından duran toptan falan gol atıp goller attırıyor. Ben onun bile takıma zarar verdiğini düşünüyorum. Takımda mücadele etmeyecek bir oyuncuy tahammül edilecekse o oyncunun çok aranan başka özelliklerinin bulunması lazım. Ben İliç'te bu mücadele eksikliğine değecek fazlaca özellik görmedim açıkçası.. Oyun zekası var belki takımdaki en zeki topçu ama kesinlikle yeterli değil.

Bu durumda İliç'in ayda yılda attığı ara pasını beklemek, tüm maç boyu yaptığı top kayıplarını, mücadele eksikliğini görmezden gelmek anlamsız geliyor bana..AMC li sistemde o bölgede oynayacak adamın tek pstan gayrı özellikleri de olmalı.. Siz hiç İliç'in adam geçip şut çektiğini falan gördünüz mü? AMC oynayur ama dünkü maçta kaleye çektiği tek şut yoktu.. Rakibin bastığı her topu kaybetti. Dünyada böyle yumuşak topçu kaldı mı bilmiyorum?

Kısaca bu sistem ne İliç ile ne Necati ile yürür..Çok özellikli bir AMC alınsa bile özellkle Avrupa maçlarında bu sistem patlar. Evet bu sistemi başarıyla uygulayan takımlar mevcuttur ama bu takımların kadrolarının ederi 500 milyon euronun üzerindedir.

JackDaniels
13-03-06, 10:57
Elimizde un ve şeker varken kimse bu malzemeyle padişah dürümü , hanım göbeği, bilmemne parmağı yapılmasını beklemesin...

Mevcut kadro budur, imkanlar doğrultusunda bu oyuncular alınmıştır.(imkanlar yetersiz olsada yanlış transferlerde yapılmıştır)Bu kadroda, hoca ile birlikte sadece un ve şekerden yapılabilecek en güzel şeyleri yapmaktadır.Ben karamsar değilim gayette memnunum...

Memnuniyetsizliğim sadece yönetim+başkanadır...

Patriot
13-03-06, 11:18
Uzulmemek elde degil. Adamlari kendi sahasina hapsettik ama golu bir turlu bulamadik. Dun Umit ve Necati her zamanki gibi vasatin cok cok altindaydi. Hasan sakatlandigi icin oyundan cikmis bu konuda Geretsi elestirmenin bir anlami yok. Takima acilen Ferhatin geri donmesi lazim surekli Orhanin kanadindan gol yiyoruz (Samsun 2 ve dun) + ferhatin top kullanma kapasitesi cok daha yuksek.

Yahu su takimda orta yapabilecek 1 tane oyuncu olmazmi? yok iste yok.. butun toplar daglara taslara. Sabri iyisin hossun cok kosuyon mucadele ediyon e be kardesim insan 30 ortanin icinde 1 tane bile guzel orta yapamazmi? yazik valla onca emegine.

Dun ilic fena degildi.. hava ve saha guzelse ilici oynatacaksin. Ama bu futbolcu herhalde 1 sut bile cekmeden GS'dan ayrilacak.. sanki yasaklanmis sut cekmesi.

Sonucta dun yine hakettigimiz bir galibiyeti alamadik fazla lafa gerk yok.. ben boyle sanssizligin icine tukureyim. :kizgin:

Son not: Bulent Demirlek, Song'dan sonra sahada en basarili elemandi.. her ikisinide tebrik ederim.

zidane38
13-03-06, 11:55
Bence İliç'i savunan arkadaşları,abilerimi yanlış anlıyorsunuz.
Onlar da İliç mükemmeldir,aradığımız oyuncudur,aradığımız 10 numaradır diye düşünmüyorlar.Onların da İliç'i yeterli bulmadıgına inanıyorum benim gibi.
Ama dün iyi oynadıgını,su an için takımda onun yaptıgı işi yapabilecek oyuncunun olmadıgını görmek lazım.Ayrıca dün hırslı da gördüm ben.Gerets napsın elinde İnsua,Hagi,Pires,Ze Roberto yok ki Heinz'i mi oynatsın.
Su da var seneye takımda kalmamalı yerine daha iyi ofansif orta saha alınmalıdır.en azından kaleye şut çeken bir oyuncu olsun.

osvaldo
13-03-06, 13:37
Gerets napsın elinde İnsua,Hagi,Pires,Ze Roberto yok ki Heinz'i mi oynatsın.

İyi hoca elindekilere uygun sistemle oynatan hocadır. Elinde o tip oyuncu yoksa başka sistemler denenebilir. Herkes 4-3-1-2 oynamak zorunda eğil. Milyon tane sistem var. Zaten eleştirilerin odak noktası İliç, Ahmet, HAsan, Hüseyin değil sistemin geneli olmalıdır. Ben Gerets başarısızdır diyemem. Ancak 3 lü forveti her maçta uygulamasak, zor maçlarda, deplasmanlarda daha ayağı yere basan bir düzende çıksak şu anki puanımızdan çok daha fazlasını toplardık.

CaDDe
13-03-06, 15:14
HEİNZ İ GETİRENİN....

SABRİYİ ORAYA KOYANIN....

HASANI ÇIKARANIN....

ELİNDEN ÖPSÜN TRABZON...

Carmelo
13-03-06, 15:37
Allah belanı versın Trabzon ınsalllah kumeye dusersın.
Kafamıza gelmeyen kalmadı serefsız cocukları