PDA

Tüm Versiyonu Göster : Fenerbahçe 2 Galatasaray 1

Sayfalar : [1] 2

gian
04-03-06, 21:13
Kupa maçı..

Gollü beraberlik güzel olur..

Deplasman golü kuralı uygulanacak mı 2 taraf arasında?

M.Yasin Cakmak
04-03-06, 21:14
The Rockula mı açsaydı şu topiği...

gian
04-03-06, 21:17
Ben de tam açtıktan sonra düşündüm de, eleman şimdi yine maç sabahına dek bekler filan :)

Saunders
04-03-06, 22:07
Çok zor maç...

Umarım anelka-alex ikilisi sahada olur...

Eğer biri oynamazsa ilk yarıda yaptgımız gibi orta sahada top bile yaptırmazlar bize...

pera
04-03-06, 22:18
Kupa maçlarında bizim futbolcuların fenere karşı moral olarak belli bir üstünlükleri var; malesef lig maçlarında ise durum tam tersi.

Ama ben bu sene şampiyonluk istiyorum, her ikisini almamız biraz zor gibi, o halde kupa nereye giderse gitsin...

caglar_by
04-03-06, 23:17
İlk maçta gollü beraberlik bekliyorum açıkçası bizim aslan parçaları kadıköyden avantajlı bir

skorla dönerlerse artık ben tamamen emin olucam hem kupa hemde şampiyonluk için...

Saunders
04-03-06, 23:25
Bu arada maç tam 8 Mart dunya kadınlar gunune rastlıyor...

Hangi takım yenerse bu malzeme ustunden baya bir espri çıkartılcaktır...

P S K
05-03-06, 00:22
İnşallah kadıköyü fenere mezar ederizzzzzzzz :kiskis:

Sheva
05-03-06, 00:52
Volkan ve Saidou'nun beraber oynamasının çok yararlı olacağını düşünmüyorum, o yüzden her ne kadar bekleneni tam olarak vermese de İlic'le başlarsak daha iyi olur diyorum.. Ama bu konuda gerçekten fener'in kadro seçimi de çok önemli, alex-nobre-anelka beraber oynarsa o zaman ilic'li kadroyla da çok rahat idare ederiz.. Hele Ayhan kadroda olsa hiç problem olmazdı ama yetişemeyecek heralde..

Sol kanat, sağ bek ve forvet ise muamma pozisyonlar.. Aslında hepsinin iyi alternatifleri var ama Gerets de bu aralar ilginç seçimler yapmaya başladı, o yüzden kadroyu görene kadar kesin birşey söylemek zor (necati'yi sol kanat oynatmasın da gerisine elbet bir yol bulunur)..

M.Yasin Cakmak
05-03-06, 01:17
İliç ile başlamak intahar olur sadece o kadar söyliyeyim.

Sovereign
05-03-06, 02:16
Ben de tam aksini düşünüyorum,sahada kim olur bilemiyorum ama mutlaka çift ön libero kullanmalıyız..Özellikle de bu tür iki maçtan oluşan mücadelelerde.

Onun önüne İliç'i koyup tek forvet mi oynarsınız,yoksa İliç'i oynatmaz mısınız orasını bilemem.

Carmelo
05-03-06, 02:18
Orda olucaz , takımımıza destek verecegız.
Yuzumuzu kara cıkarmayın Aslanlar.

Namelessonegs
05-03-06, 04:44

Aynı espriyi 4 gun once yaptım arkadasa :lol:

Karımıza cicek verelim kadıkoyde :D

Serkan1905
05-03-06, 04:53
Kadiköyde Fenere karsi kazanacigimiz mac bu mac degil, bir sonraki kadiköy maci olacaktir.

Hic bir sekilde heyecenali degilim. Beni asil düsündüren bir sonraki Trabzon maci.

muratermengu
05-03-06, 10:08
macı sahamızda kabul edersek cok ugrasırız
ama macın basında bızım yapacagımız ılk topa basma pres ve ılerı cabuk cıkarak onları şaşırtabılırız. ezikler okadarda buyumeye gerek yopk
caza sahası ve cevrelerınde faul yapmadan dıkkatlı bı akıllı oyun sıstemıylke ıstedıgımızı alır gelırız ama en onemlısı bence hakem kım olacak?

pera
05-03-06, 13:27

Karımıza cicek verelim kadıkoyde

Kadınlar günü aynı zamanda hepimizin annelerinin ve kızkardeşlerinin de günü. Espriyi fazla ciddiye alıp bu forumun kadın-erkek ilişkileri üzerine toplumsal çıkarsamalar yapılacak yer olmadığının farkındayım ama forumda kadın üyeler de olduğunu ve ortak noktamızın G.Saray ve spor sevgisi olduğunu hatırlatmak istedim...

Mert Baydur
05-03-06, 20:00
Mac 20:00'da mi carsamba?

M.Yasin Cakmak
05-03-06, 21:06
Bu maçın önemi çok büyük! Bir koyarsak kazara adamlar biter!

Sheva
05-03-06, 21:10
Necati ve ümit'e defansın arasına top atıcaz bu kadar açık ve net..

kamtek
05-03-06, 22:10
derbi olmasi disinda hic te onemsemedigim bir mac. farkli bir sonuc olmadiktan sonra maglubiyeti dahi pek kafama takacak degilim

liderligi de kapmisken,hafta sonundaki trabzon maci cok cok daha kritik. fener maciyla ilgili tek endisem sakatlik falan olmamasi

fener-besiktas-trabzon uclusunun kazandigi kadar veya daha cok turkiye kupamiz var

varsin bu sene erken elenelim

sampiyonluk cok kirtik ve araya turkiye kupasi maclarinin girip sampiyonluguk konsantrasyonunu bozmasini istemiyorum

gecen sene 5 attik finalde ve sonrasi malum.

insallah kazaniriz taibi ki,neticede rakip fener ama olmasa da olur yani

hatta abartip gerets yedek kadroyu cikartsin istiyorum. esas kadronun trabzonda kora kor mucadele etmesi gerek cunku

muratermengu
05-03-06, 22:14
sana katılmıyorum kamtek...
biz eziklerle misket oynasak yenmek için çıkarız
sallama bişey degıl bu iş

nefertiti
05-03-06, 22:19
Bende pek umursamıyordum ama bugunku yenılgılerınden sonra eger bıde bız kupada yenersek Kadıkoyde bunları hallerını dusunemıyorum....Resmen ÇÖKÜŞŞŞ...O yuzden onemlı mac...

JackDaniels
05-03-06, 23:45
Galatasaray - Fenerbahçe maçları umursanmazmı?

Ama ben bu maçı umursamıyorum...

Hani bi geyik türü vardır ya, biri çıksa deseki bu kupa maçında fener size 20 atacak ama sizde lig maçında, feneri kadıköyde ½ - 0 yani, yarım sıfır, yeneceksiniz dese hiç itiraz etmem , kupa maçında 20 az olur, 30 olsun derim...

İşin latife kısmı bir yana gerçekten en ufak bir heyecanım yok...Daha önceden dediğim gibi ben tamamen lige konsantre omuş bir vaziyetteyim, o yüzden 14 defa kazandığımız Türkiye kupası ve bu kupa için karşılaşacağımız fener beni hiç heyecanlandırmıyor.

Kapi
05-03-06, 23:52
Ozel maç olsun, lig maçi olsun ya'da kupa maçi olsun benim için hiç farketmez. Rakip Fenerbostan ! Eziklere karsi oynadigimiz her maçi kazanmamiz sart !

Crohn
06-03-06, 00:03
Ben de kazanmamız gerektiğini düşünenlerdenim.En azından ilk yarıdaki A.S.Y.'deki maçın acısını çıkartmış oluruz bir nebze de olsa :D

Namelessonegs
06-03-06, 00:08
Ozel maç olsun, lig maçi olsun ya'da kupa maçi olsun benim için hiç farketmez. Rakip Fenerbostan ! Eziklere karsi oynadigimiz her maçi kazanmamiz sart !

Kesinlikle!!! :kiskis:

gian
06-03-06, 00:22
Feneri yeniden havaya sokmamak icin yenilmemek lazım..

Beraberlik dahi onları karısık tutmaya yeter..

Her kötü zamanlarında ilaçları oluruz; umarım bu sefer oyle olmaz..

Yenilmemek lazım..

Psikolojik olarak şampiyonlugu etkileyebilecek bir maç her iki takım adına da..

Serkan1905
06-03-06, 00:23
Kamtekin dediklerine tamamen katiliyorum, Isinma Turlari adli topicte de hemen hemen ayni seyleri belirtmistim.

Yedek agirlikli, bir iki tane de A Takimindan kadro kullanilsin. Intihar mintihar hic bi sey olmaz. Taktiklerini belirle, kap bi beraberlik gel.

Yeminle söylüyorum, sunlara Kadiköyde galip gelecez diye korkuyorum. Icimden bi ses de 2-3 farkli bir skorla yenecegimizi söylüyor. Ama korktugum bizimkilerin asiri havaya girmesi, ve canim trabzon macinin icine etmesi.

Genco
06-03-06, 00:26
Bu maci bazi arkadaslar oldukca hafife almislar ancak diger arkadaslarin degindigi gibi ligde cekistigimiz Fenerbahce ile oynayacagimizi bir kere daha hatirlatayim.. Bu hafta itibariyle one gectikten sonra gerek televizyon programlarinda gerekse onlarin taraftar forumlarinda adeta bir korku boku selanik durumlari yasaniyor :D

Turkiye Kupasi umrumda zira Turkiye kupasindan eleneceksek bile Fenerbahce'yi eleyerek elenmemiz gerekiyor.. Fenerbahce'nin uzerinde baski hissettigi zamanlarda kulup icerisindeki infialleri hepimiz hatirliyoruz.. Turkiye Kupasini umursamasak bile en azindan Fenerbahce'yi yenerek taraftarlari ile yonetimlerini karsi karsiya getirebiliriz.. Zaten cekirdek Fenerbahce tayfasi Aziz Yildirim ve Daum'a karsi koyduklari ve surdurdukleri tepki ortada.. Aziz Yildirim muhalifi kisiler Fenerbahce tayfasina maddi yonden destek veriyor ancak yonetimin cok guclu olmasindan mutevellit ve ligi rahat bir sekilde lider olarak goturdugunden tayfa ile yonetim karsi karsiya gelemedi.. Eger ola ki Fenerbahce'yi Kadikoy'de yenersek ardindan da Trabzonda puan kaybetmeyerek Sami Yen'de Fenerbahce'yi eledigimizde bence ligdeki sampiyonlugu da garantilemis olacagiz.. Cunku tayfa aradigi ortami bulacak ve yonetimi yerden yere vuracak.. Ve kulup icinde inanilmaz ayaklanmalar cikacak.. Su Fenerbahce'yi kupadan elersek, Fenerbahce'de radikal kararlar alinir, Daum ligi bitiremez..

O yuzden bu mac cok onemli.. Bu bir siradan Turkiye kupasi ceyrek finali degil..

M.Yasin Cakmak
06-03-06, 02:34
Ceyhun'a tamamen katılıyorum, önemi çeyrek finalden daha büyük bir maç.

Sheva
06-03-06, 02:58
Bu maci bazi arkadaslar oldukca hafife almislar ancak diger arkadaslarin degindigi gibi ligde cekistigimiz Fenerbahce ile oynayacagimizi bir kere daha hatirlatayim.. Bu hafta itibariyle one gectikten sonra gerek televizyon programlarinda gerekse onlarin taraftar forumlarinda adeta bir korku boku selanik durumlari yasaniyor :D

Turkiye Kupasi umrumda zira Turkiye kupasindan eleneceksek bile Fenerbahce'yi eleyerek elenmemiz gerekiyor.. Fenerbahce'nin uzerinde baski hissettigi zamanlarda kulup icerisindeki infialleri hepimiz hatirliyoruz.. Turkiye Kupasini umursamasak bile en azindan Fenerbahce'yi yenerek taraftarlari ile yonetimlerini karsi karsiya getirebiliriz.. Zaten cekirdek Fenerbahce tayfasi Aziz Yildirim ve Daum'a karsi koyduklari ve surdurdukleri tepki ortada.. Aziz Yildirim muhalifi kisiler Fenerbahce tayfasina maddi yonden destek veriyor ancak yonetimin cok guclu olmasindan mutevellit ve ligi rahat bir sekilde lider olarak goturdugunden tayfa ile yonetim karsi karsiya gelemedi.. Eger ola ki Fenerbahce'yi Kadikoy'de yenersek ardindan da Trabzonda puan kaybetmeyerek Sami Yen'de Fenerbahce'yi eledigimizde bence ligdeki sampiyonlugu da garantilemis olacagiz.. Cunku tayfa aradigi ortami bulacak ve yonetimi yerden yere vuracak.. Ve kulup icinde inanilmaz ayaklanmalar cikacak.. Su Fenerbahce'yi kupadan elersek, Fenerbahce'de radikal kararlar alinir, Daum ligi bitiremez..

O yuzden bu mac cok onemli.. Bu bir siradan Turkiye kupasi ceyrek finali degil..

Önemli bir yazı, yaratabileceği sonuçlar açısından da tahminimce oldukça isabetli..

Yalnız yine de tamamen bağımsız maçlar, bağımsız durumlar olduğunu bile bile trabzon maçında galibiyeti kesinlikle fener maçındaki galibiyete ve hatta turu geçmeye tercih ettiğimi söylemem lazım.. Özellikle de biraz ümitsizliğe düştüğümüz ve bu sene de gidiyor mu acaba diye düşündüğümüz günlerden bugüne geldikten sonra artık şampiyonluktan başka bir düşüncem kalmadı..

MarMara
06-03-06, 10:15
o sahaya beraberlik için çıkacağımız kesin,hem de şööle gollü güzel bir beraberlik.

arkadaşlar umursamıyolar ama ben oldukça umursuyorum walla bu maçı.beraberlik bizim için iyi onlar için berbat bir sonuç olur....

gian nın da dediği gibi onları karışık tutmaya yeter.

ama galip gelirsek de ortalığı yıkarız,onları karşı karşıya getiririz.azize kendi sahasında tribünlerden nasıl küfürler geliyormuş onu bi görür, şööle tatlı tatlı biz de gülümseriz ona...

ama şu şartlarda trabzon maçı biraz daha önemli gibi görünüyor.

Mert Baydur
06-03-06, 10:47
ama şu şartlarda trabzon maçı biraz daha önemli gibi görünüyor.

Trabzonspor maçı da bence çok daha önemli. Kesin 3 puan almalıyız o zor deplasmandan.
Ancak Fenerbahçe'yi elemek hem onların camialarını alabora eder hemde bizim camiaya epey öz güven verir seçim öncesi.
Bir de "Türkiye Kupası alamadıkları bir sezon daha" yaşamalarına gene vesile oluruz. :okey:

MarMara
06-03-06, 11:46
Bir de "Türkiye Kupası alamadıkları bir sezon daha" yaşamalarına gene vesile oluruz.

sen doğmuşmuydun en son fe5 t.kupasını aldığında? :D

benim o aralar tohumum bilem atılmamıştı ama... :lol:

MarMara
06-03-06, 11:47
Kupaların Efendisi Galatasaray

Türkiye Kupası’nda Galatasaray ve Fenerbahçe bugüne kadar 12 kez eşleşti. Bu eşleşmelerin 9’unda Galatasaray 3’ünde Fenerbahçe galip geldi.

İlk kez 1962-1963 sezonunda final maçlarında karşılaşan ezeli rakiplerden Galatasaray iki maçı da 2-1 kazanarak kupanın sahibi oldu.

1964-1965 sezonunda yine finalde karşılaşan Galatasaray ve Fenerbahçe, ilk maçta 0-0 berabere kaldı. Rövanş karşılaşmasını 1-0 kazanan Galatasaray kupanını sahibi oldu.

1965-1966 sezonunda yarı finalde karşılaşan ezeli rakiplerden Galatasaray, 0-0 berabere biten ilk karşılaşmadan sonra ikinci maçı 3-1 kazanarak finale kalan taraf oldu.

Galatasaray, 1968-1969 sezonunda tek maç üzerinden yapılan yarı final karşılaşmasını 2-1 kazanarak final oynamaya hak kazanan takım oldu.

1973-1974 sezonunun yarı final karşılaşmalarında 0-0 berabere biten ilk karşılaşmanın ardından, ikinci maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe finale kalarak rakibini ilk kez kupadan saf dışı etti.

1981-1982 sezonu çeyrek finalinde karşılaşan rakiplerden Galatasaray ilk maçta 2-0 yendiği rakibiyle ikinci maçta 2-2 berabere kalarak yarı finale kalan takım oldu.

1984-1985 sezonunda çeyrek finalde ilk maçı 2-1, ikinci maçı 1-0 kazanan Galatasaray yarı finale kalan takım oldu.

1988-1989 sezonunda çeyrek finalde ilk maçta 2-2 berabere kalan rakiplerden Fenerbahçe, ikinci maçta Galatasaray’ı 4-3 yenerek yarı finale kalan ekip oldu.

1994-1995 sezonunda yarı finalde karşılaşan Galatasaray ve Fenerbahçe iki maçın da 1-1 eşitlikle sonuçlanmasının ardından penaltı atışları sonucu rakibine 7-6’lık üstünlük sağlayan Galatasaray finale kalan taraf oldu.

1995-1996 sezonunda finalde karşılaşan ezeli rakiplerden Galatasaray ilk maçta rakibini 1-0 yenerken ikinci maçta 1-1 berabere kalarak kupanın sahibi oldu.

2000-2001 sezonunda tek maç üzerinden yapılan yarı final maçında karşılaşan ezeli rakiplerden Fenerbahçe 4-4 sonuçlanan karşılaşmada, penaltı atışları sonucu 7-6 kazanarak finale kalan taraf oldu.

2004-2005 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan Türkiye Kupası final karşılaşmasında Galatasaray, Fenerbahçe’yi 5-1 mağlup etti ve kupayı müzesine götürdü.

Türkiye Kupası’nda oynanan 21 karşılaşmada Galatasaray 10 galibiyet alırken, Fenerbahçe 2 galibiyet aldı. 9 karşılaşmanın berabere bittiği eşleşmelerde Galatasaray 35 gol atarken kalesinde 24 gol gördü.

Mert Baydur
06-03-06, 11:50
Bir de "Türkiye Kupası alamadıkları bir sezon daha" yaşamalarına gene vesile oluruz.

sen doğmuşmuydun en son fe5 t.kupasını aldığında? :D

benim o aralar tohumum bilem atılmamıştı ama... :lol:

Sanıyorum yaşıyordum. Kaç senedir alamadılar ki?
26 yaşındayım.

MarMara
06-03-06, 11:53
http://img113.imageshack.us/img113/9227/btkupasi5jp.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=btkupasi5jp.jpg)

bi ara internette wardı böyle geyiqler...:)

bu arada en son yıl 1980 de aldılar sanıyorum...

Carmelo
06-03-06, 13:02
İl Guvenlık Toplantısı ne zaman ?

Patriot
06-03-06, 13:10
Oldurucu darbeyi indirme zamani gelmistir :moderator:

gian
06-03-06, 15:50
Saidou sakatlanmış bugunku antrenmanda..

Galatasaray'da Necati idmana çıktı, Saidou sakatlandı...

Galatasaray, Fenerbahçe ile çarşamba günü oynayacağı Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana, Samsunspor maçında sakatlanan Necati de katılırken, bu futbolcunun iyileştiği ve Fenerbahçe maçında oynayacağı açıklandı. Taktik çalışma sırasında Ayhan ile çarpışan Saidou ise sakatlanarak idmanı yarıda bıraktı.
Sağ dizinden sakatlanan Alioum Saidou'nun tedavisine hemen başlanırken, kulüp doktoru Murat Çevik, bu futbolcunun durumunun yarın yapılacak antrenman öncesinde yapılacak kontrol sonrasında kesinleşeceğini bildirdi.
Diğer yandan, Ergün'ün de gribal enfeksiyon ve yüksek ateş nedeniyle antrenmana çıkamadığı, oyuncunun tedavisinin sağlık merkezinde yapıldığı kaydedildi.
Antrenmanda, cezası süren Cihan Haspolatlı'nın kondisyoner Cevat Güler eşliğinde özel bir çalışma yaptığı açıklanırken, yeni transfer Emre Aşık'ın ise antrenman bitiminde sahada kalarak kondisyoner eşliğinde çalışmaya devam ettiği ifade edildi. Galatasaray sağlık ekibi, sakatlığı bulunan Ferhat Öztorun ve Uğur Uçar'ın tedavilerinin de sürdüğünü belirtirken, Yalçın Ayhan'ın da tüm gün boyunca tesislerde bulunarak, kendisi için hazırlanan özel tedavi programını uygulamaya devam ettiğini açıkladı.
Bu arada, genç futbolcular Cafercan Aksu ve Erkan Ferin'in ise U-19 Genç Milli Takımı'nın 7 ve 9 Mart tarihlerinde Samsun'da Rusya Genç Milli Takımı ile oynayacağı 2 özel maçın kadrosunda bulması nedeniyle, antrenmana katılmadıkları kaydedildi.

TAKTİK ÇALIŞMA YAPILDI

Galatasaraylı futbolcuların 90 dakika süren antrenmanda, taktik ağırlıklı bir çalışma programı uyguladığı bildirildi.
Isınma hareketlerinin ardından üç takım halinde teknik çalışması yapan sarı-kırmızılıların, daha sonra iki takım halinde taktik çalışma yaptıkları açıklandı.
Galatasaray, yarın akşam yapılacak son antrenman sonrasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girerek, Fenerbahçe ile oynanacak Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk karşılaşmasını bekleyecek.

Saunders
06-03-06, 18:32
Ne zaman fener kötü durumda olsa imdatlarına yetişmişizdir...

Umarım bu maç böle olmaz...

Carmelo
06-03-06, 18:35
%5 yer ayrılmıs bıze.
Hayırlısı.

Ray52Lewis
06-03-06, 18:55
Mac carsamba saat kacta, belli oldu mu?

gian
06-03-06, 19:19
20'de.

06-03-06, 20:38
Çok samimiyim bu maçta kesin yenileceğiz.

Mert Baydur
06-03-06, 20:44
Çok samimiyim bu maçta kesin yenileceğiz.

Bana da oyle geliyor, kesin abanacaklar bizim maca o cirkef taraftarlari ile.
Arkasindan yukselise gecmezler umarim. :karisik:

06-03-06, 20:49
Neden yenileceğiz çünkü adamların tek çıkış yolu bu maç ve ne zaman böyle bir maç olsa kesin yeniyorlar bizi hem de Kadıköy'de kesin.

Carmelo
06-03-06, 21:12
...

Sheva
06-03-06, 21:27
Saidou'nun eksikliği çok kötü olur, şahsi düşüncem volkan bu maçın ağırlığını kaldıramaz.. Fener'de de rüştü oynamayabiilir, bence önemli bir eksik olur çünkü volkan ona göre hem daha fazla kalecilik hatası hem de tecrübesizlik hatası yapıyor..

Benim kafama bir tek Ayhan takıldı gitti.. Hakikaten o kanatta çok büyük rol oynayacağı bir maçtı çünkü rahatlıkla ortaya gelip yardım etme imkanı vardı (fener'in dizilişi dolayısıyla), böylelikle Saidou'yu da çok rahatlatırdı.. Oynarsa çok fark yaratacağını düşünüyorum, bir de acaba Gerets sağbekte yine sabri'yi mi oynatır merak ediyorum.. Bence Uğur'a göre doğru tercih ama ileri biraz daha dikkatli çıkması konusunda uyarılmalı.. Sabri-Hasan, Ümit-Tuncay'a karşı güzel bir mücadele ve Hasan gününde olursa bizim ikili rahat üstünlük sağlar..

tripotter
06-03-06, 21:58
Galatasarayın şuanki mücadelesi, hangi maç olursa olsun gösterdikleri hırs ve kazanma arzusu bana çok farklı şeyler ifade etmeye başladı..sanki şampiyonluktan da öte, kupadan da öte birşey... en zor günlerimizde küllerinden yeniden doğmak gibi birşey...

Bu aslanların üzerine o kadar çok gidildiki kimse çekmemiştir bu çocukların çektiğini...ve onlar hepimize hergün savaşmayı ve onur mücadelesini öğretiyorlar...

Hiç kimsenin şüphesi olmasın...Aslanlar gibi gidip kadıköye gömeceğiz bu şımarık veletleri...

Sovereign
06-03-06, 22:36
Bu maçta öncelikli hedefimizin kazanmak üzerine olmayacağını düşünüyorum.Sakin ve güzel bir savunma ile ikinci maç için avantajlı skor almak ana prensip olacak.Hafta sonundaki Trabzon maçı da düşünülürse aşırı yıpranmamak gerekli bence.

M.Yasin Cakmak
06-03-06, 23:04
Bu seferde ruyasini ben gordum :) 4-1 aliyorduk, gollerden en az birini ya Hakan atiyordu ya da iceri giren topu tamamliyorlardi. Bir golu de kendi kalelerine atiyorlardi. Fener ikinci maci almak icin saglam pislikler dusunuyordu.

Serkan1905
06-03-06, 23:27
Ya, alacaz bu maci. hem de 2-3 farkli diyorum. O kadar eminim ki, nedendir bilmem?..

gian
06-03-06, 23:28
Ben bu maçın rüyasını yaklasık 6 gün once gordum..

İnanılmaz fırtına olan, Fenerin üstün oynadıgı bir maçtı..

Ama ne gol gördüm, ne de skor..

O yuzden yazmadım :)

Not düşeyim dedim :)

tilmaz
07-03-06, 01:47
ya kadıköy fobisi başladı bizde iyiden iyiye. yenilirsek bu yüzden yeniliriz. beşiktaş da bu korku yok, o yüzden her maçta yeniyorlar feneri. biz de her maçta beşiktaşı yeniyoruz. fener de bizi yeniyor. bu döngü son senelerde hep böyle gitti. nedenini hala çözebilmiş değilim. umarım yeneriz. Ama yenersek de, işi hafife alıp ligde bu hafta puan kaybederiz gibme geliyor.

savatage
07-03-06, 02:18
Sasa Ilic'i çok eleştirdim ama bu maç tam ona göre bir maç.
Son haftalarda takımın en kötüsü olan,
ki 2 gol attığı Samsun maçında bile bana göre rezalet oynamış Necati Ateş Fb savunmasını çok zorlayacaktır.Çünkü Fb savunmasına göre çok ters bir oyuncu.
Ilic'e gelecek olursak,
ilginç gelecek ama Gerets'in yerinde olsam Aurelio'ya yakın oynatırdım savunmada da hücumda da!
Küçük adımları ve tek top paslarıyla oyunu yönlendirip etkili yerlerden serbest vuruşlar kazandırır takıma.Bunları ne derece değerlendirebiliriz o tartışılır ama böyle pozisyon kazanmak önemli.

Umarım Ayhan Akman maç saatine kadar iyileşir ama oynamazsa;
Hasan-Iliç-Volkan-Sabri orta dörtlüsünün yanında sık sık yardıma gelecek Necati ve ileride de savunmaya yardım etmeyecek Ümit Karan ile oynamalıyız!
Karan'ın duran toplarda da ileride durması önemli!
Fb'de Önder dışında onu durdurabilecek güçte (Appiah'ı saymazsak) adam yok!
Top çevirmeli,yavaş oynamalı,orta sahada bol pas yapmalıyız!Bu yüzden zaten Ayhan'ın varlığı önemli olur!

Ayrıyeten bu maçta sonradan oyuna girecek Marek Heinz'dan da çok olumlu performans beklediğimi ifade edeyim!
Ama Aydın'ı tercih etmesini,yanlış bir tercih olsa bile isterdim Gerets'in.

not:Uğur Uçar'ın ilk yarıyı kart görmeden tamamlaması çok önemli!

edit:Bizim biletlerin yarın satışa çıkacağı belirtiliyor fakat yeri ve fiyatı belirtilmemiş maalesef. Tribünlerde boşluklar bekliyorum her iki taraf için de!Hatta stada yakın oturduğum üzere başlama saatine yakın düşük fiyata karaborsa bulmayı dahi ümid ediyorum!

Sheva
07-03-06, 02:34
valla maç önemli değil falan diyorum (ki hakikaten öyle bence) ama yavaş yavaş maç heyecanı sarmaya başladı :) Kağıt üzerinde çok iyi bir skor almamamız için hiçbir neden yok bence, oyun anlamında önlem olarak da tek diyebileceğim gereksiz duran top vermeyelim, onun dışında normal oyunumuzu oynarsak bir tehlike olmaz zaten..

Kadro tahminim ve temennim;

Mondragon

Sabri Tomas Song Orhan

Hasan İlic Saidou Ayhan

Necati Ümit

ÖNDER RB
07-03-06, 03:13
saidou oynamazsa çok büyük darbe olur bize. bari uğur ve ferhat iyileşse deyip kafamdaki kadroyu yazayım

mondragon
uğur-song-tomas-orhan
hasan-ayhan-volkan-ferhat
karan-necati

saidou iyileşirse ferhatın yerine girer ayhan sola geçer iyileşmediğini düşünerek ; ferhat iyileşmezse hasan sola sabri sağa, uğur iyileşmezse sabri sağ beke, ikisi de iyileşmezse boku yedik ayhan sola iliç ortaya, volkan ortayı tek başına babayı kontrol eder.

Namelessonegs
07-03-06, 04:07
saidou oynamazsa çok büyük darbe olur bize. bari uğur ve ferhat iyileşse deyip kafamdaki kadroyu yazayım

mondragon
uğur-song-tomas-orhan
hasan-ayhan-volkan-ferhat
karan-necati

saidou iyileşirse ferhatın yerine girer ayhan sola geçer iyileşmediğini düşünerek ; ferhat iyileşmezse hasan sola sabri sağa, uğur iyileşmezse sabri sağ beke, ikisi de iyileşmezse boku yedik ayhan sola iliç ortaya, volkan ortayı tek başına babayı kontrol eder.

Abi kesinlikle katılıyorum..İnsallah sakatsız fln cıkarız o deplasmana..Saidou mutlaka olmalı..yoksa cidden dedigin gibi boku yeriz..

JORDAN
07-03-06, 04:48
Tek korkum Gerets'in takimi savunma oynatmasi.Febe5lere karsi savunma oynayan takimlarin pek sansi yok,hatta farka gidebilirler...

MarMara
07-03-06, 11:32
yapmayın ardkşlar ferhattan sol açık olmaz.bir maçta denemişti hatırlamıyomusunuz hasan sakatlanmıştı da allahtan değşikliğe gitmişti gerets,pek iyi olmamaıştı.hele ki fe5 maçında etkisiz kalırlar.orta saha saidou oynamayacağına göre hasan-volkan-ayhan-sabriden oluşacak.ya da aydından, sabrinin yerine.

ben 2,3-0 kaybederiz diye bekliyorum.herkesin de ortak fikri olduğu gibi ne zaman fe5 yenilse bizim maçtan önce biz iyi gitsek fe5 in kurtuluşu biz oluyoruz.tarih tekerrürden ibarettir,ama onu bozucak da bizim futbolcularımızın teknik kadromuzun ve taraftarımızın yüreğidir...

MarMara
07-03-06, 11:57
hakem bekledinldiği gibi cüneyt çakır oldu.

Carmelo
07-03-06, 13:32
Bılet ısteyen varsa yazsın.

coldinho
07-03-06, 13:36
su maca umarim su 11 le cikariz

mondragon

song--tomas--orhan--ferhat

sabri--ayhan--necati--hasan

umit karan-- hakan sukur

Mert Baydur
07-03-06, 14:04
Mondragon

Song--Tomas--Orhan Ak--Ferhat

Sabri--Ayhan--Saidou--Hasan Şaş

Ümit Karan-- Necati Ateş

sanırım saidou oynar. oynarsa bence yukarıdaki ilk 11'le çıkmalıyız.

JackDaniels
07-03-06, 15:23
Saidou yarınki karşılaşmada kesin oynamayacak...

Ayrıca 1 ay sahalardan uzak kalacak...

Mert Baydur
07-03-06, 15:59
Saidou yarınki karşılaşmada kesin oynamayacak...

Ayrıca 1 ay sahalardan uzak kalacak...

Galatasaray'ın dün yaptığı antrenmanda sakatlanan Alioum Saidou'nun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Kulüp doktoru Murat Çevik, sağ dizinden sakatlanan Saidou'nun kontrollerini yaptıklarını dile getirerek, ''Bu futbolcunun yaşadığı sakatlığı geçiren oyuncular, genelde 3 hafta oynayamaz, ama biz elimizden gelen en iyi tedaviyi yaparak, bu süreden daha önce sahalara dönmesi için çalışacağız'' dedi.

Ayhan'ın sakatlığının tamamen geçtiğini kaydeden Dr. Çevik, hastalanan Ergün'ün ise tedavisinin sürdüğünü, halsiz düşen bu oyuncuyu iyileştirmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak= İnternetspor

07-03-06, 16:18
Çok kötü oldu bu sakatlık inşallah Ayhan sakatlanmaz da açığını kapatabilir.

Kapi
07-03-06, 16:23
Saidou ile ilgili bu haber gerçekten dogru'mu ? Resmi sayfa'da hala birsey yazmiyor ! Insallah yalandir...

Ray52Lewis
07-03-06, 16:59
Gercekten cok kötü olmus Saidou´nun sakatligi, Ayhan uzun zamandir dogru dürüst oynamiyor, bakalim mac eksikligi nasil etkileyecek onu, ayrica TS macinda bilindigi gibi Volkan da yok, orta saha tamamen degisecek...

cesur_korkmaz
07-03-06, 17:12
Direncli bir orta saha onunde Ilic ve onun önunde Umit Karan en iyi duzen gibi gözukuyor. En ideal orta saha bence Sabri---Volkan----Ayhan--- Hasan seklinde. Ayhan oynayacak durumda degilse, bu tip maclarin havasini bilen, sogukkanliligi orta sahaya guc katabilecek bir Ergun dusunulebilir. Tam hatirlamiyorum ama sakatligi yok sanirim.

Haftasonu Volkan da yok ama Cihan'in cezasi bitiyor. Sanirim o oynar Saidou'nun yerine.

osvaldo
07-03-06, 18:48
Ayhan tamam olsa fazla üzerinde durulmayabilirdi ama Ayhan da sakatlıktan yeni çıktı maç eksiği var fizik gücü nasıldır bilinmez. Ayrıca Cihan da cezalı.. Saidou'nun sakatlığı bu yönden kötü olmuş. İnşallah Gerets bir saçmalık yapıp Hasan-Volkan-İliç- Sabri ile çıkmaz maça.. İliç oynatılacak ise tek forvet çıkalım.. 2 forvet, arkasında İliç'li, mücadele gücü olmayan bir orta saha ile fark bile yiyebiliriz. 2 maçlık seri olduğunu düşünerek defansif bir orta saha ile oynamak mantıklı olur diye düşünüyorum. Şu urumda Ayhan-Volkan ikilisi konabilir.

M.Yasin Cakmak
07-03-06, 19:13
Trabzon'da Volkan da cezalı hatırlatırım. İşimiz iş...

Sheva
07-03-06, 19:25
Valla daha uzun da yazmaya çalışıcam bu konuda ama haberi radyoda ilk duyduğumda sadece 'şimdi yandık' tepkisi verebildim.. Üzerinden 2 saat geçti ve hala da daha ötesini düşünemiyorum, gerçekten çok kötü bir zamana denk geldi Saidou'nun sakatlığı..

07-03-06, 19:56
Ya maçta sakatlansa neyse idmanda çarpışma sonucu yan bağlarında esneme olmuş tam şanssızlık hakikaten hep bizi bulur. Appiah falan sakatlansa ya.

konfucyus
07-03-06, 23:42
bayrağı dikip gelicez .

Mert Baydur
07-03-06, 23:58
Trabzon'da Volkan da cezalı hatırlatırım. İşimiz iş...

Onlarda da Yattara cezali

Sheva
08-03-06, 00:25
dün alaattin metin'i dinledim lig tv'de, daum kesin olarak kadroyu değiştirecek bu maçta diyordu ama bugün hürriyet'te de tam tersi yazıyor..

Bana göre daum basının ve eleştirilerin etkisinde kalıp kadroyu değiştirirse son derece lehimize bir hareket yapmış olur zira herkes konuşuyor ama yedeklerden kimi oynatsın onu söyleyen yok.. Sebebi de gayet açık, çünkü son derece yetersiz bir yedek kadrosu var fener'in, appiah'ın yerine selçuk, ümit'in yerine hanefi, nobre'nin yerine zafer'in oynadığını düşünebiliyor musunuz? O yüzden keşke daum böyle bir değişiklik yapsa ama sanmıyorum yapacağını..

gian
08-03-06, 00:32
dün alaattin metin'i dinledim lig tv'de, daum kesin olarak kadroyu değiştirecek bu maçta diyordu ama bugün hürriyet'te de tam tersi yazıyor..

Bana göre daum basının ve eleştirilerin etkisinde kalıp kadroyu değiştirirse son derece lehimize bir hareket yapmış olur zira herkes konuşuyor ama yedeklerden kimi oynatsın onu söyleyen yok.. Sebebi de gayet açık, çünkü son derece yetersiz bir yedek kadrosu var fener'in, appiah'ın yerine selçuk, ümit'in yerine hanefi, nobre'nin yerine zafer'in oynadığını düşünebiliyor musunuz? O yüzden keşke daum böyle bir değişiklik yapsa ama sanmıyorum yapacağını..

Valla onlarda 100 hafta oynamayan adam bile bize karsı oynayıp gol atabilir; hep olmustur bu..O yuzden kadro degisikligi sonuc da verebilir yani..Zaferin filan bize atacagı tutar :)

Namelessonegs
08-03-06, 00:47
sogukkanliligi orta sahaya guc katabilecek bir Ergun dusunulebilir

:karisik: Aman abi en iyi hali bile felaket ya Ergunun...Kaleci Fevzi'den bile sonra dusunurum onu artık..bitmis..Saidou'nun sakatlanması beni inanılmaz üzdü :(

cozker
08-03-06, 08:53
Bugunku Hurriyet gazetesinde kalede Mondi'nin yerine Aykut'un oynayacagı yazıyor.. Gerets kupa maclarında şu ana kadar devamlı Aykut'u oynattıgı icin bu mactada kaleyi Aykut'un korumayı hakettigini belirtmiş.. Bence güzel bir jest.. Eger Aykut artık GS kalesini devralmaya hazırsa kendini bu macla ispat etmeli.. Umarim Gerets'i bu kararindan dolayi mahcup etmez..

savatage
08-03-06, 10:12
Geçtiğimiz sene ligde yine Fb ile çekişirken kupayı almamız sonrası şampiyonluk havasından uzaklaşmıştık ve onun da katkısıyla şampiyonluğu vermiştik.
Umarım bu sene böyle bir etkisi olmaz bu maçın!

gian
08-03-06, 11:41
Mondragon kadroda yok..

Fortis Türkiye Kupası'nda bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi sarı kırmızılı takımda şok bir gelişme yaşandı.. Kolombiyalı file bekçisi Mondragon maç kadrosuna alınmadı !..

Bu akşamki mücadelede Galatasaray'ın kalesini Aykut koruyacak..

Bu sezon Fortis Türkiye Kupası maçlarında kaleyi Aykut'a teslim eden ve Mondragon'u oynatmayan Teknik Direktör Eric Gerets, bu tercihini derbi maçta da sürdürecek..

------------

Gerçekten çok cesur bir tercih..

Hadi bakalım Aykut; geleceğin senin ellerinde..

Carmelo
08-03-06, 12:55
yalnız kotu bır hatada , Aykut'u kaybedebılme gıbı bır olanak da var.

MarMara
08-03-06, 13:01
cesaretli bir karar.mondragon 6 adet yemişti bir maçta,defansın ve orta alanın yokluğunda,ondan daha kötü bir durum yaşanmayacağı kesin.bence daha istikrarlı ve hırslı oynayacaktır.

Patriot
08-03-06, 13:20
Valla cok cesur bir karar. Tebrik etmekmi gerek yoksa elestirmekmi onu cozemedim :karisik: . Ben yinede yenilsek bile Gerets simdiden tebrik edeyim verdigi bu karardan dolayi. Hadi bakalim Aykut mahcup etme bizi.

Saunders
08-03-06, 13:29
Aykut yerine fevzi tercih edilebilirdi...

gian
08-03-06, 13:49
Ben de Fevzi'yi daha çok begeniyorum; ama Aykut nispeten daha tecrübeli; Fevzi'nin eli ayagı titriyor hala, asırı heyecanlı..

Mert Baydur
08-03-06, 13:54
Valla cok cesur bir karar. Tebrik etmekmi gerek yoksa elestirmekmi onu cozemedim :karisik: ..

Valla epey riskli bir karar. Umarım pişman olmaz. Aykut ayda 1 maç yapıyor, bu tecrübesizlikle Şükrü Saraçoğlu'nda ne olur korkarım açıkçası. Keşke ara sıra yedekten oyuna sokulsa. Ayda 1 maç yapmak bir kaleci işin sıkıntı.

Leotheking
08-03-06, 14:32
Gerets resmen sacmalamıs !!!! Orta alanda Saido yok, defansta sag ve sol kanatların eksik, bir de kaleye Aykut'u koyuyor. Resmen buyrun gelin fark atın, sonra da elenelim diyor !!!

Gereksiz bir hareket, forvete de Kabze'ye koysun bari Ümit'in yerine !!!!

Umarim yanılırım !!

MarMara
08-03-06, 14:40
şaka maka bu kadar eksikle bir de yenersek offf offf daha da bişey demiyorum....

Sheva
08-03-06, 14:51
Valla bunun için ayrı topic açıcaktım 'bitmeyen stres' diye, hakikaten şu sene başladı başlayalı huzur içinde bir hafta geçiremedik.. Sırf 2. yarıyı düşünün, afrika kupası, cezalılar ve sakatlar diye başladık, daha ilk haftadan necati olayını yaşadık, sonrasında fener puan kaybettikçe biz de kaybettik, hasan'a küfür edilmesi, yine sürekli olarak sakatlıklar, zaten para sıkıntısını saymıyorum bile ve en son olarak da bu maç öncesi Saidou'nun sakatlığı ve Mondragon'un kadroya alınmayışı (bir yandan da fener'i düşünün, adamların yedeği yok ama hiç eksiksiz her hafta aynı 11'i sürebiliyorlar sahaya).. Ne yalan söyliyim okuduğumdan beri müthiş çarpıntı ve stres başladı bende, hayır derdim Aykut'un kaleye geçmesi falan da değil, en fazla hata yapar ve maçı kaybederiz önemli değil ama Mondragon'u niye almıyor ki Gerets, bir sorun mu var acaba aralarında? Eğer öyleyse bu ligdeki gidişatı da etkileyebilir ki o hoş olmaz işte, ama sadece kupaya özgü bir durumsa gözümüzü kapatıp izliycez maçı artık ne yapalım.. Yalnız umarım hatalı gol falan yerse taraftarın tepkisini almaz, kendi adıma Allah korusun kötü gol yese bile en ufak laf etmeyeceğimi taahhüt edebilirim, çünkü stresli ve zor bir maç ve bu oyuncular Galatasaray'a tek maç değil uzun yıllar boyunca hizmet edecek, biz de buna göre davranmalıyız..

gian
08-03-06, 15:00
Mondragon'la arasında ne problem olacak canım?

Tipik büyük takım hocası gibi davranmış Gerets; Juve filan da Chimenti ile filan cıkıyor kupa maclarına..Onlar gibi yapmıs; ama Türkiye şartlarında dogru mu yanlıs mı, biraz da yaşayarak görecegiz işte..

Sovereign
08-03-06, 15:27
Mondragon hatalı gol yemiyor mu abi?

Şunca yıldır Kadıköy'de Mondi'nin bir tane iyi oynadığı maç var ne yazık ki.Diğerlerinde bariz hataları mevcut...

Klasik "Avrupa'lı hoca" tavrı bu.Yedek kalecine de güvendiğini göstereceksin.İspanya'da,İtalya'da,İngiltere'de vs. genelde yedek kaleciler oynar kupada,rakibe bakmaksızın.

Asıl önemli olan,sanırım Fenerbahçe Sevet-Luciano ile oynayacakmış.Amanın diyorum... :D

Apollon
08-03-06, 17:16
#############################################GALAT ASARAY
#######################################___________ _____

################################################## Aykut
#
########################Sabri########Song (http://www.cimbom.gs/forumgs/phpBB2/viewtopic.php?t=958)#########Tomas#########Ferhat

###########################
##########################################Volkan (http://www.cimbom.gs/forumgs/phpBB2/viewtopic.php?t=957)#########Ilic###########
#######################Hasan Şaş###################################Aydın

################################################Ne cati (http://www.cimbom.gs/forumgs/phpBB2/viewtopic.php?t=956)
##############################################Umit Karan

şeklinde sahaya çıkar bu akşam diye düşünüyorum.

gian
08-03-06, 17:17
Ferhat ile Aydın yerine, Orhan ile Ayhan oynar sanırım, o kadrodan farklı olarak..

Apollon
08-03-06, 17:20
Ayhan'ın hazır olmadığını sanıyorum Gian'ım, ama Orhan Ak'ta yüksek ihtimal, haklısın olabilir o.

cozker
08-03-06, 17:25
Klasik "Avrupa'lı hoca" tavrı bu.Yedek kalecine de güvendiğini göstereceksin.İspanya'da,İtalya'da,İngiltere'de vs. genelde yedek kaleciler oynar kupada,rakibe bakmaksızın.

Şu ana kadar Gerets'i en fazla elestirdigim konu buydu.. Yedek kaleci ve genc oyunculara yeterince şans vermemesi. Sakatlık, cezalı ve Afrika kupası sayesinde şans buldu bazı genclerimiz.. Bu günde Aykut'a şans verecek olması bence Gerets'in yaptıgı en dogru hamlelerden biri.. Hep tecrübe tecrübe diyoruz.. E tecrübe kazanmaları icinde bir yerden başlatmak gerekir.. Bundan önceki kupa maclarında da Aykut'la Fevzi oynamıstı hep.. Hatta keske ASY'de ki bazı lig maclarında da Aykut'a şans verilseydide bu aksam içimizde hicbir kusku olmasaydı..

Saygilar,

Saunders
08-03-06, 17:36

#
########################Sabri########Song (http://www.cimbom.gs/forumgs/phpBB2/viewtopic.php?t=958)#########Tomas#########Ferhat

##########################################Volkan (http://www.cimbom.gs/forumgs/phpBB2/viewtopic.php?t=957)#########Ilic###########

################################################Ne cati (http://www.cimbom.gs/forumgs/phpBB2/viewtopic.php?t=956)

Bu 11 çıkarsa resmen kamikaze yapmış oluruz...

Her şey olabilir 5 de atarız 5 de yeriz..

seyko
08-03-06, 17:40
forza aykut :D

Sovereign
08-03-06, 17:53
Duran toptan gol yemeyelim de...

Bu kadar eksiğin arasında Ergün işe yarayabilirdi.Hastalığı düzeldi mi acaba?Sanırım Gerets şu şekilde çıkacak,sakat ve eksikler zorluyordur kadro seçimini:

Aykut

Sabri-Song-Tomas-Orhan

Hasan-Volkan-Ayhan

Necati

Ümit-Hakan(iliç)

Bunun dışında Necati'nin solda oynaması da mümkün yine.

osvaldo
08-03-06, 18:04
Ayut biraz riskli bir tercih olmuş. Baya bir maç eksiği var ki kaleci için maç eksiği çok önemli bir dezavatajdır. Ayrıca Kadıköy'ün yamyamları maç boyu elemanın moralini bozmak için kale arkasından her türlü pisliği yapacaktır..

zidane38
08-03-06, 18:05
Valla yensek de yenilsek de müthiş bir karar bu.Tebrik ediyorum Gerets'i.Hatalı gol de yese,kupada avantajı kaybetsek de en ufak bir eleştirim olmaz.Oynasın Aykut.Çok da kötü olacağını sanmıyorum.En az Volkan kadar bir kaleci o da.Biraz o güveni vermek lazım.Bundan büyük bir sınava çıkamaz heralde.Kadıköy'de fenere karşı oynayacak.burdan başarı ile çıkarsa artık kaleye geçme konusunda hazır oldugunu ispatlamış olur.Allah yardımcısı olsun.

zidane38
08-03-06, 18:09

#

Ferhat yerine Orhan,Aydın yerine de Ayhan tercih edilebilir.Ama kaleye Aykutu koyan Gerets'den Ferhat ve Aydın'ı oynatmasını yadırgamamak gerekir.

zidane38
08-03-06, 18:12
Aykut

Sabri Song Tomas Orhan Ak

Hasan Volkan Ayhan

İliç Necati

Ümit Karan

dizilişi mükemmel olur gibi.Ayhan'ın oynaması çok önemli.Ortaya destek verir.Aydın o tarz oyuncu değil.Orhan-Ferhat değişikliğini de yadırgamam.İliç yerine Ergün de oynarsa fena olmaz.Ama maç eksiği var.

Sovereign
08-03-06, 18:25
Bana kalsa tek forvetli ve çift ön liberolu bir sistemle çıkarım ama dediğim gibi sakatlıklar zorluyor seçim yapmayı.Uğur veya Cihan'dan biri oynayabilseydi Sabri'yi orta sahada kullanmak mümkün olabilirdi.Şimdi o şansımız da yok.

zidane38
08-03-06, 18:26
Arkadaşlar maçı izlemekle izlememek arasında takıldım kaldım.Evimde digitürk yok.Dışarı çıkıp izlemem gerekiyor.Ama hiç içim atmıyor gidip de izlemeyi.Bir yandan da fener maçı oğlum izlenmez mi kaçar mı diyorum.Burada radyodan takip etmekte ölüm gibi.Olası bir galibiyette pişman olacağımı da biliyorum.Bunları da niye yazdım bilmiyorum :)paylaşmak istedim kararsızlığımı :)

Ama 22sindeki maça Ali Sami Yen'e hayatımın ilk fener maçına gelecem inşallah.

Sheva
08-03-06, 18:34
Herşeye rağmen izle bence zidane, güzel maç olacak.. Bu arada istanbul'da berbat bir hava var, sanıyorum kadıköy'de de farklı değildir.. Maçla ilgili çok iyi hisler yok içimde ama fazla da umursamıyorum, Trabzon maçı için moral bozucu birşey olmasın yeter (çok kötü skor, sakatlık, ceza vs)

seyko
08-03-06, 18:36
gel beri ya gel beri, .... koduğumun feneri....

1½ saat kaldı, geberecem yaaaa...

Sovereign
08-03-06, 19:08
Kesinleşen 11:

Aykut, Sabri, Orhan, Tomas, Song, Volkan, Hasan, Ayhan, Necati, Hakan Şükür,Ümit Karan

imiş...

Genco
08-03-06, 19:09
Gerets'in yaptigi tam bir aptallik.. Bu adam Fenerbahce ile Galatasaray arasinda oynanan maclarin ciddiyetini anlamamis herhalde.. Sen git Sami Yen'de Mersin Idmanyurdu ile oynarken kaleye Mondragon'u koy, sonra Fenerbahce'nin en kotu zamanin da olasi bir galibiyetimiz sonucunda hepten de birbirlerine girecegi ve dolayisiyla da o moral bozukluklarinin lige de yansiyacagi bir macta da Kadikoy'de kaleye Aykut'u koy..

Tovbe yarrabi tovbe..

Sovereign
08-03-06, 19:15
Bu da Fenerbahçe'nin 11'i:

Volkan,Servet,Deniz,Umit Ozat,Luciano,Onder,Tuncay,Appiah,Aurelio,Alex,Anel ka

seyko
08-03-06, 19:20
servet & deniz :lol:

Sovereign
08-03-06, 19:22
Deniz hadi neyse de Luciano-Servet güzel olmuş.

Deniz ön libero oynayacak sanırım ya da Ümit Özat.

seyko
08-03-06, 19:23
5 atma ihtimalimiz var :D

Sheva
08-03-06, 19:33
Hakan Şükür 11'de mi hakikaten ya? Ah be Gerets, ilk devrede yaptın aynısını sonucu gördük, işallah bu sefer sen haklı çıkarsın, hiç sanmasam da..

Bir de Mondragon'un 11'e alınmayışında var bir iş ama şimdi konuşmayalım, maç sonrası tartışılır bu konular.. Ama sadece teknik bir tercih olmadığı kesin bence, yöneticilerden Ali Gürsoy da kem küm açıklamalar yaptı konuyla ilgili..

08-03-06, 19:36
Fark yiyebiliriz bu maç söyledi dersiniz.

Sheva
08-03-06, 19:38
Vay vay çok ilginç, daha şimdi görüyorum Nobre yedekmiş.. Böylece fener 4-4-1-1 oynayacak gibi gözüküyor, alex hemen anelka'nın arkasında ve gerisinde 4'lü orta saha..

Bizim orta saha ve kanat oyuncularına çok büyük iş düşecek, mutlaka volkan'a yardıma gelmek zorundalar yoksa çok çok zorlanır fener'in kalabalık orta sahasına karşı..

Appiah Deniz Aurelio Tuncay

Alex

Anelka

orta saha ve forvetiyle oynar fener, Necati zaten savunma açısından çok etkisiz, bu anlamda çok zorlanabiliriz..

Sovereign
08-03-06, 19:39
Daum orta sahayı güçlendirmiş Nobre'yi keserek.İleri uçta Anelka'yı tek bırakmış.Bizse-eğer çift ön libero oynamıyorsak-bayağı bir dirençsiziz bu bölgede.İnşallah topu çıkarmayı başarabiliriz.

Umarım Ayhan-Volkan yanyana oynuyordur.

Yoksa ezip geçebilirler orta sahamızı.

08-03-06, 19:44
Çok komik bir maç olacak bence ileri uçtakilere top bile gelmeyebilir. Daum bence çok akıllı bir kadroyla çıkıp orta sahayı kalabalık tutmuş. Bu ortasahayla ağır Volkan ve sakalıktan yeni çıkan Ayhan başa çıkamaz. Hakan'ı oynatmasının tek nedeni uzun toplarla oynama düşüncesi olabilir. Ama Hakan'ın Servet, Luciano ve Önder gibi uzunlar varken hava topu alabileceğini sanmıyorum.

Sheva
08-03-06, 19:46
Maçtan sonra bol bol 'Îlic oynasa sanki çok mu farkedecekti' okuycaz gibime geliyor.. Bu maçın doğru kadrosu maalesef Ümit-Necati ileride, Hasan-Volkan-İlic-Ayhan arkalarında olmalıydı, kim kime bu şekilde saldırıyor ben anlamış değilim..

Bu arada Ayhan-Volkan ortada, Necati kanatta oynayabilir ama çok farketmez, her halikarda bir bölge savunma olarak düşecek..

M.Yasin Cakmak
08-03-06, 19:50
Çok acaip maç olacak dur bakalım. Ben genede Mondi isterdim kalede.

Apollon
08-03-06, 19:57
Hakan Şükür 11'de mi hakikaten ya? Ah be Gerets, ilk devrede yaptın aynısını sonucu gördük, işallah bu sefer sen haklı çıkarsın, hiç sanmasam da..

Bir de Mondragon'un 11'e alınmayışında var bir iş ama şimdi konuşmayalım, maç sonrası tartışılır bu konular.. Ama sadece teknik bir tercih olmadığı kesin bence, yöneticilerden Ali Gürsoy da kem küm açıklamalar yaptı konuyla ilgili..

Bende de benzeri bir duyum var.. Yarın floryadayım, burdan paylaşırız haberleri.

Maçla ilgili ise, aslında gayet hucuma yönelik bir 11. Bu kadar kendine güven inşallah layığını doğru şekilde bulur. Top bizdeyken çok iş yapacak bir 11 bu. Ama top rakipteyken.. Volkan'a hem kanatlardan Ayhan - ki yapar bu işi Ayhanımız- hem Hasan Şaş hemde Necati (http://www.cimbom.gs/forumgs/phpBB2/viewtopic.php?t=956)¹ geriye gelip destek vermeli. Hem Necati'nin geçmiş Fener derbilerinden bu takıma ne kadar çok gol atmayı sevdiğini de biliyoruz :)

cesur_korkmaz
08-03-06, 20:01
Kadrolara bakilirsa kim deplasmanda kim evsahibi belli degil. Hep birlikte gorecegiz bakalim...

Sheva
08-03-06, 20:01
Haydi kazamız mübarek olsun..

Sovereign
08-03-06, 20:02
Haydi ulen be...

tyisik
08-03-06, 20:07
kadrolari gordukten sonra umidim azaldi ne yapmaya calisiyor gerets anlamiyorum

08-03-06, 20:08
Hay senin atacağın kornere.

08-03-06, 20:18
Aykut çok önemli bir pozisyon çıkardı kornerde Şükür maalesef vurdurdu Servet'e.

Sovereign
Adamlar deve gibi yahu...

Her duran top ayrı bir macera olacak gibi...

Bir duran top daha Anelka kaçırdı bu sefer de.

08-03-06, 20:19
Üst üste kornerler yiyeceğiz şimdi kesin.

08-03-06, 20:20
Anelka vurdu Aykut kurtardı.

08-03-06, 20:20
Sabri sağda defansif olarak aksıyor

08-03-06, 20:22
Alex'in bariz faulünü vermedi hakem pozisyon oluyordu az daha.

tyisik
08-03-06, 20:24
iyi bastirdilar son 5 dakikadir

08-03-06, 20:24
Orta sahamız çöktü 3 forvete henüz top gelmedi.

tyisik
08-03-06, 20:25
Orta sahamız çöktü 3 forvete henüz top gelmedi.
orta saha olmazsa forvete topu kim atacak Aykut mu:)

08-03-06, 20:25
Yuh verilen ofsayta bak.

08-03-06, 20:26
Luciano'dan gol yedik tam bir rezalet.

tyisik
08-03-06, 20:26
gozun aydin gerets yedik

08-03-06, 20:27
Bravo Gerets sen 3 forvet çık daha.

08-03-06, 20:27
Oynat yürüyen Hakan'ı arkada alan bırak ki fark yiyelim.

08-03-06, 20:28
Bravo muhteşem profesyonel Volkan yok yere sarı gördü bir tane daha gördü mü kırmızı aferin Volkan aferin.

tyisik
08-03-06, 20:29
bizim gerets le derby kazanmamiz imkansiz neredesin Hagi

Sovereign
08-03-06, 20:32
Kabak yine Hakan'ın başına patlamış...

Sorun Hakan değil,sorun orta sahayı Fenerbahçe'ye teslim etmek..

Diyelim ki Hakan'ın yerine İliç oynasa ne fark edecekti ki?

08-03-06, 20:32
Hadi Ümit hadi Necati oynayın biraz.

08-03-06, 20:33
Top yapan adam olacaktı en azından öyle farkederdi.

Genco
Bu adamin Hakan'i oynatmasinin sebebi nedir? Yarim saat oldu, ben hala cozemedim..

Sovereign
Onun yerie Necati oynuyor,ne farkı var?

08-03-06, 20:34
Volkan mal hareketler yapıyor 2. sarıyı yemez inşallah.

zidane38
08-03-06, 20:34
Ah ulan Saidou sakatlanacak zamanı buldun..............
hangi akla hizmet fener maçına 3 forvet çıkar anlamam.saatli bomba işte elimizde patlayacak olacağı o.

08-03-06, 20:35
Çok fark var Necati top tutamıyor adam geçemiyor.

Sovereign
Tabi İliç yatırıp yatırıp adam geçiyor ya...

tyisik
Daum bile macin orta sahada kazanilacagini gormus bizim gerets gorememis sen bol bol poz ver gazetelere boyle bir mac oncesi

Sheva
08-03-06, 20:36
Yan hakemler ofsaytlar konusunda çok büyük yanlışlar yapıyor, yediğimiz golden önce ümit karan'ın çok alakasız bir pozisyonunu kestiler, ondan önce de fener'e çok bariz ofsayt pozisyonda devam kararı verdiler (song'un sakatlandığı pozisyon)..

08-03-06, 20:36
Hasan da çok kötü , bu zeminde özellikle sağ tarafta zorlanıyor.

08-03-06, 20:37
Forvetlerimiz o kadar yanlış yerlerde duruyor ki orta yapılıyor ikisi de defansın arkasına saklanıyor biri dengeyi bozayım yükleneyim demiyor.

Mert Baydur
08-03-06, 20:38
6-0'lik mactaki futboldan farksiz.
Hadi zemin rezil ama futbolumuz da rezil.
Bu adamlara herdaim moral kaynagiyiz, atagimiz yok.
Tesaduf olur gol atmamiz.

Genco
08-03-06, 20:38

Onun yerine kimin oynadigini sormadim..

Hakan'in oynamasinin sebebini sordum.. Hakan'in bu mactaki gorevi nedir?

Sheva
08-03-06, 20:39
Zemin çok bozuyor bizi, oyuna etkisi inanılmaz..

08-03-06, 20:39
Hakan da sarı kart gördü bravo hakem sindir bizi .

Mert Baydur
08-03-06, 20:40

Onun yerine kimin oynadigini sormadim..

Hakan'in oynamasinin sebebini sordum.. Hakan'in bu mactaki gorevi nedir?

O ihtiyar Hakan Sukur bu zeminde ne oynayacak. Servet Cetin'i A milli yapti. Ilic'i ortasahadan ileri cikabilecek toplar konusunda kat kat tercih ederdim.

Oraya giden bu taraftara yazik.

Sovereign
Ben sana cevap olarak yazmamıştım onu...

Onun sebebini de Gerets'e sor,bana değil...

Allah cezanı vermesin kazma Hakan kazmasın sen.

Genco
Tamam tamam.. 39. dakika da buldum niye Hakan'in oynadigini ve oyundaki gorevini..

tyisik
08-03-06, 20:41
hemde ne kazma

Yazık bize de yazık bu adam hala sahada.

Mert Baydur
Saban gol kacirdi. Hadi 3 forvet oynattin bari bu Kazma'yi degil de Kabze'yi oynat.

Al Hakan'ı vur Necati'ye.

Sovereign
08-03-06, 20:43
Bir de anasına küfredin tam olsun...

Volkan inanılmaz ağır, bu arada Karan sağ çizgide oynuyor neredeyse.

Sheva
Maçta çok önemli bir handikabımız da çok sık yaptığımız geri pasları yapamamız.. Tomas ve Song sıkıştıklarında mondi'ye çok sayıda geri pası yapıyorlardı ve bu takımı rahatlatıyordu ama bu maçta ilk baştan aykut'a 1-2 geri pas yaptılar ve vuramadığını görünce vazgeçtiler.. O anlamda kontra yediğimizde daha da zorlanıyoruz topu çıkarmakta..

Her şey aleyhimize tek pozisyonda golü yedik zemin ağır pas yapılmıyor. Forvetler formsuz ne diyeyim.

Mert Baydur

Bu Saban bu sene ne oynamis ki bir derbi deplasmaninda oynamayi hakediyor? Secilmis kadro olmasi gerekmez mi ilk 11'in?

Bu Kazma'yi kim sever? Gerets, neden??? Ne aciklama getirecek. Ilic'in nesi eksik. Ortasahani zengin tutmak istemezmisin hele bu rezil saha sartlarinda?

Genco
08-03-06, 20:45
Kornerlerimiz feci tehlikeli..

Mert Baydur
08-03-06, 20:45
Maçta çok önemli bir handikabımız da çok sık yaptığımız geri pasları yapamamız.. Tomas ve Song sıkıştıklarında mondi'ye çok sayıda geri pası yapıyorlardı ve bu takımı rahatlatıyordu ama bu maçta ilk baştan aykut'a 1-2 geri pas yaptılar ve vuramadığını görünce vazgeçtiler.. O anlamda kontra yediğimizde daha da zorlanıyoruz topu çıkarmakta..

Boyle bir sahada zaten cok sakat is geri pas yapmak.
Oyun kurmak icin kalecinin topa abanmasiyla skor yapacaksak zaten yapmayalim.
Bir senede kac mac yapacagiz Fener'le? Eger bu denli sikca yapacaksak yazik hepimize, moral sistemimize yazik, oz guvenimize yazik. Sukru Saracoglu ne beter yermis ya, kac sene oldu kazanamadik. En azindan beraberlik umudum vardi mactan once biraz.

08-03-06, 20:46
Çok feci duran toplarda da hiç pozisyon vermedik Şükür var ya ondan.

zidane38
O bişey değil herşeye rağmen 2.yarı 1 tane atıp 1-1 le dönersek avantajı elde etmiş oluruz.Tek maç değil sonuçta.

osvaldo

Bu Saban

Ağzını topla antuda yazmıyorsun.. Ben de her sinirlenip saydırıyorum a forumdan ağzıma geleni dökmüyoruz futbolcumuza..

Mert Baydur
08-03-06, 20:47
Çok feci duran toplarda da hiç pozisyon vermedik Şükür var ya ondan.

Saban insallah kendi agziyla sene sonu Katar'a gidecegini teyitler de en azindan 2-3 ay sonra rahat edecegimizi biliriz.

Neden aldik ki Parma'dan? En basindan belliydi... :kizgin:

Sheva
08-03-06, 20:47
DIGITURKKKKK ALLAH BELANI VERSİNNN SENİN ALLAH BELANI VERSİN SENİN YAYINLAYACAĞIN MAÇINN!!!!

08-03-06, 20:48
Yazık gerçekten çok yazık Kadıköy'de belki de 6 yıldır en kötü FB var karşımızda ama doğrudürüst ne pas yapabiliyoruz ne pozisyon var. FB'nin de pozisyonu yok ama zaten onlar 1-0'a razılar.

Mert Baydur
08-03-06, 20:48

Bu Saban

Ağzını topla antuda yazmıyorsun.. Ben de her sinirlenip saydırıyorum a forumdan ağzıma geleni dökmüyoruz futbolcumuza..

Adama kufretmiyorum, Turkiye'deki lakabini soyluyorum. Kime ne yorum yazip ne lakap takacagima sen karar veremezsin.
Futbolcun dedigin tarikatci adam olsun da topunu oynasin, adamin yasindaki Van Hooijdonk nasil top oynamisti unutmayalim!

Sheva
08-03-06, 20:49
Böyle birşey olur mu ya Ümit kameranın önünde 30 saniye itiraz ediyor yan hakeme top kornere çıktı diye ve digiturk bu pozisyonun tekrarını bile göstermiyor, yuh olsun size be!! Kasıtlısınız demiyorum ama futbolun f'sini bilmiyorsunuz, gözünüzün önünde olan pozisyonu süzemiyorsunuz!

Sovereign
Sorun daha önce de belirttiğim üzere oynayan isimlerde değil,seçilen taktik dizilişte.Özellikle bu maç için orta sahasını güçlendiren Fenerbahçe'ye karşı tek önlibero ve üç hücum ağırlıklı oyuncu intihar demek.

Şunu da belirtmekte fayda var İliç de oynasaydı şu an Necati'nin yaptığı işle görevli olacaktı.Yani yine "3 forvet" oynayacaktık.

O sebeple daha sahaya çıkarken hata yaptık.

zidane38
İlk yarı bitti.
Radyodan dinlediğim kısımda fenerbahçenin pozisyonu yoktu bizim de Hakan'la kaçırdığımız bir pozisyon oldu.2.yarı 1 tane atarsak istediğimizi alıp dönmüş oluruz.

Mert Baydur
08-03-06, 20:50
Yazık gerçekten çok yazık Kadıköy'de belki de 6 yıldır en kötü FB var karşımızda ama doğrudürüst ne pas yapabiliyoruz ne pozisyon var. FB'nin de pozisyonu yok ama zaten onlar 1-0'a razılar.

Evet 1-0 onlara yeter. Hos isin rovansi var ama adamlar bize oynadilar mi rahatlar. Ayni BJK'ye karsi bizim oz guvenimiz. Ama yani 10 senede 1 de olsa Sukru Saracoglu'nda yenelim Fener'i demez mi bu takim ya?

Hos hep diyorum kapasiteleri de bu diye ama FB de cok mu duzgun takim? Resmen eziklere oz guven veriyoruz gene.

Sheva
08-03-06, 20:51
Sorun daha önce de belirttiğim üzere oynayan isimlerde değil,seçilen taktik dizilişte.Özellikle bu maç için orta sahasını güçlendiren Fenerbahçe'ye karşı tek önlibero ve üç hücum ağırlıklı oyuncu intihar demek.

Şunu da belirtmekte fayda var İliç de oynasaydı şu an Necati'nin yaptığı işle görevli olacaktı.Yani yine "3 forvet" oynayacaktık.

O sebeple daha sahaya çıkarken hata yaptık.

Bu mantığı hakikaten anlamıyorum ya, şimdi milan vieri'yi oynatmak için shevchenko'yu orta sahaya çekse, ne olacak efendim orada zaten kaka oynuyordu, o da forvete yönelik oyuncu mu diycez? Hakikaten hayret bu kadarına da ya..

Sovereign
08-03-06, 20:53
Çok saçma bir örnek Sheva...

Gerçek Sheva'nın forvet arkası oynayabilmek gibi bir özelliği yok.Ama Necati-kendisinin de belirttiği üzere-burda oynama yetisine sahip.

Kaldı ki İliç oyunda olsa forvet arkası mı oynayacak yoksa orta sahada mı?Bir cevabını alsak bunun..

JackDaniels
08-03-06, 20:54
Tipik Fener-Galatasaray maçı...

Galatasaray oynuyor fener yeniyor...

2. yarıda 3-4 daha atarlar yine fark attık diye gezerler meydanda...

Ofsyat olmayan pozisyon bir kere ekrana geliyor...Rıdvan pozisyondan önce tekrar bakmak lazım diyor...Pozisyon gösteriliyor, O.Ç Rıdvan tek yorum yapmıyor, Volkan tecrübesiz ofsayt oldu auttan başlatıyor yorumu yapıyor sadece...

Ofsayt olmayan çok önemli bir pozisyonu Digiturk 1 kere ekrana getiriyor...

Gol pozisyonunda sanki luciano eliyle alıyor...

Hakan Şükür :koptum: :koptum: :koptum:

JackDaniels
08-03-06, 20:55
Unutmadan, Hakan Şükürden 2. yarı 2 gol 1 asist bekliyorum...

Selo
08-03-06, 20:55
Ilk yari bitti.

Gerets Samsun macina cift onlibero bu maca ise sadece Volkan'la cikti. Saracoglunda 3 forvetle oynuyoruz, Daum ise tek forvetle oynuyor. Bu sartlarda ve bu havada 3 forvetle oynamamiz cok anlamsiz, Sukur veya Karan'i cikartip yerine Ilic'le oynamaliyiz.

Ayhan'da da sakatlik tam gecmemis, onun yerine Aydin da olabilir.

Skor bizim alehimize yanliz su kadarini soyleyeyim: Onlardan daha iyi takimiz ama onlar daha akilli oynuyorlar.

Umarim ikinci yarida sartlar degisir. 1-1'e raziyim, olmazsa da Aslanlarin cani sagolsun.

Ray52Lewis
08-03-06, 20:57
Rezalet ya, tam FB nin moral maci, hicbirsey oynamiyorlar yinede öndeler, top sürekli bizde gözüksede cok kötüyüz, kimin ne yaptigi belli degil, Hasan ve Necati´nin nerde oynadigini ne yapmaya calistigini cözemedim, ayrica Hasan´in sürekli saga sola bagirip oyuncularin moralini bozmasi da cabasi...

Ayakta duramayan, hava topu hic alamayan, en önemli pozisyonumuzu 18lik forvet oyuncusu gibi acemice harcayan Hakan´i oynatan Gerets´e de selamlarimi sunuyorum, Hakan oynayacak diye Necati nerelere kaydiriliyor, Ümit kanatlarda oynuyor, ancak Gerets bunu göremiyor...
Ikinci yarida farka giderler, gecmis olsun...

M.Yasin Cakmak
08-03-06, 20:59
Ulan bu Kadıkoyde kaç tavuk kestilerse ben anlamıyorum bu şansı...heriflerin kazma ötesi defansı uzaktan gömüyor, bizim forvet (Hakan özellikle ve Necati) bomboş poziyonları harcıyor. 3 forvetimizin bir olayı yok zaten çünkü top dağıtacak adam yok. İşimiz çok zor.

Hakan'ın çıkması mantıklı ama İliç demeyin bana...İliç demeyin! Oynamıyor adam!

Bu arada Mert sakin ol, futbolcuna hakaret etme. O lakabı biz değil fenerliler taktı.

Genco
Ofsyat olmayan pozisyon bir kere ekrana geliyor...Rıdvan pozisyondan önce tekrar bakmak lazım diyor...Pozisyon gösteriliyor, O.Ç Rıdvan tek yorum yapmıyor, Volkan tecrübesiz ofsayt oldu auttan başlatıyor yorumu yapıyor sadece...

Ridvan'in yorumlarini begenirim.. Bence Turkiye'deki en iyi yorumcudur ancak bu konu benim de dikkatimi cekti..

Bu arada bizimkiler parmakliklari salliyolar, yikarlar birazdan :D

Sheva

Gerçek Sheva'nın forvet arkası oynayabilmek gibi bir özelliği yok.Ama Necati-kendisinin de belirttiği üzere-burda oynama yetisine sahip.

Kaldı ki İliç oyunda olsa forvet arkası mı oynayacak yoksa orta sahada mı?Bir cevabını alsak bunun..

Ancelotti koysun forvet arkasına, oynuyor mu oynamıyor mu görürsün (necati'yi o bölgede oynayabiliyor sandığına göre, epey şaşıracağına bahse girerim).. Ayrıca bunu parma'yla da tartıştık, necati'nin ne dediği beni ilgilendirmiyor, benim sahada gördüğüm Necati o bölgede gerektiği şekilde oynayamıyor, boş yere forvetteki etkinliğinden oluyor.. Keza o işi en az onun kadar yapabilecek İlic de kenarda oturarak, Hakan'a yer açmış oluyor..

Genco
08-03-06, 21:00
Yiktilar :D

Saldirsinlar Fenerlilere de mac yarida kalsin anasini satiyim.. Nasilsa 3 mactan az verilmez..

gian
08-03-06, 21:01
Tipik Fener macı :)

Şükür kacırır, onlar abuk subuk pozisyonda atarlar..

3 olur herhalde en az ikinci yarı..

Daha Nobre yok..

Hakan büyüksün ne diyeyim :alkis:

Bu arada kimse deginmemis; seyircimiz inanılmaz bagırıyor; Fener bagırdı mı susturdu derler, yarın bakalım kimse deginecek mi?

Helal aslan taraftar :alkis:

Selo
08-03-06, 21:01
Bu arada Ridvan tam bir pic.

Luciano'nun golunde Song'un ustune cikmis, omuz omuza mucadele gibi gozukse de bir ittirme var gibi.. Bu sekilde fizik acisindan zayif kalmamak lazim..

Simdi bizim taraftarin oldugu yerde olay var. Herhalde ustlerine bir seyler atildi yine, bizimkiler bazi demirleri ve tel orguyu sokup aldilar asagi.. Umarim abuk subuk olaylar cikmaz.

Sheva
08-03-06, 21:02

Ofsayt olmayan çok önemli bir pozisyonu Digiturk 1 kere ekrana getiriyor...

Gol pozisyonunda sanki luciano eliyle alıyor...

Buna o kadar küfrettim ki maç esnasında.. Özellikle bizim kesilen pozisyonumuzun hemen ertesinde fener golü buldu (asla birbirine bağlamıyorum ama bizim gol pozisyonumuz kesilmese pozisyon farklı gelişebilirdi)..

Ve tabi rıdvan bütün bunlar olurken, digiturk görüntüyü kabak gibi önüne koyarken, gidip utanmadan volknn'ın topu geriden kullandığını söylüyor, ofsayt değil demek yemiyor..

Apollon
08-03-06, 21:03
Malesef 1-0 mağlup kapattık, ancak bu maçta topu daha çok düşünen bizdik, saha çok ağır sanırım ikinci yarı daha uzun toplarla oynayacağız, ayağa oynayalım diyoruz top durmadan sahada bir yerlere saplanıyor..

Şu digitürk'ün skorboard'una da kıl oldum. Eski skor levhası güzeldi, bu ne böyle eşşek kadar nerdeyse takımların adlarını tamamen sığdıracaklar..

Sheva
Maçta çok önemli ve lehimize bir nokta; Deniz tamamen vasıfsız durumda, yerine nobre'yi alırsa oyunun şekli değişebilir..

Selo
Hadi bakalim. olacak bu is.. Bugun olmazsa Samiyen'de olacak, ama olacak bu is.. Haydi aslanlar..

Mert Baydur
08-03-06, 21:04
Yiktilar :D

Saldirsinlar Fenerlilere de mac yarida kalsin anasini satiyim.. Nasilsa 3 mactan az verilmez..

Bu taraftara yazik ya. Helal olsun adamlara kar altinda neler cekiyorlar, hakettikleri futbol bu mu?

Mert Baydur
08-03-06, 21:05
Hadi bakalim. olacak bu is.. Bugun olmazsa Samiyen'de olacak, ama olacak bu is.. Haydi aslanlar..

Gol atip beraber bitirelim, bu gece baska birsey istemiyorum.

Sovereign
08-03-06, 21:05

Ancelotti koysun forvet arkasına, oynuyor mu oynamıyor mu görürsün (necati'yi o bölgede oynayabiliyor sandığına göre, epey şaşıracağına bahse girerim).. Ayrıca bunu parma'yla da tartıştık, necati'nin ne dediği beni ilgilendirmiyor, benim sahada gördüğüm Necati o bölgede gerektiği şekilde oynayamıyor, boş yere forvetteki etkinliğinden oluyor.. Keza o işi en az onun kadar yapabilecek İlic de kenarda oturarak, Hakan'a yer açmış oluyor..

Halamın sakalları olsaydı Sheva...

Burda oynamışı var benim sanmama gerek yok... :D

Selo
08-03-06, 21:06
Ikinci yari baslayacak, Ridvan'in sesini duymamak icin sesi kisip seyredecegim bu sefer..

cesur_korkmaz
08-03-06, 21:06
Necati'yi bilmem ama Shevki'yi nereye koysan oynar. Sagbek bile oynar ona eminim..

Hakan Sukur kadar Necati'nin de kac haftadir sahada bir etkinligi yok.

Bu sahada deplasmanda iki ayakli bir kupa macinda defansif orta sahan sakatken maca boyle cikan zihniyeti elestirmek istemiyorum. Bir bildigi var herhalde. Futbol boyle birsey iste gun geliyor insana Luce'nin kadrolarini dizilislerini arattiryor.

zidane38
08-03-06, 21:07
Var mı değişiklik?

Ray52Lewis
08-03-06, 21:07
Ridvan´in bende Selcuk Yula´dan farki kalmadi acikcasi...

Genco
08-03-06, 21:08
Var mı değişiklik?

Yok tabii ki.. 89. dakikayi bekliyodur Gerets..

Aleyhimize gecen dakikalar da ben bu adamin 80. dakikadan evvel oyuna mudahale ettigini, degisiklik yaptigini gormedim..

zidane38
08-03-06, 21:09
Ben gördüm.V.Manisa maçı dk 30 Volkan-İliç değişikliği :)

Genco
08-03-06, 21:11
Yenilmiyoduk ki o zaman..

zidane38
08-03-06, 21:12
Haklısın ama önemli bir değişiklikti maçın gidişatı bakımından.
Neyse ya konumuz o değil şimdi atabilme ihtimalimiz gözüküyor mu?

08-03-06, 21:13
İki pas yapabilsek bir şeyler değişecek ama mümkün değil.

08-03-06, 21:14
Hakem çok iyi en ufak itiraza dokunmaya sarı kart.

Genco
08-03-06, 21:16
Umit Karan iyi oynuyor, en azindan mucadele ediyor, cirpiniyor.. Hasan da keza.. Necati kotu, Hakan macin yildizi..

54 dakika oldu.. Bi 39. dakika da kacirdigi golde, bir de itirazdan sari kart aldiginda ismi telaffuz edildi.. Ve hala Gerets bundan medet umuyor..

08-03-06, 21:17
Hakan pas Karan gollllllllllllllllllllllllllllllllll

seyko
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Genco
GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL KARANNNN

ceyKo
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :bagir: :bagir:
ÜMIT GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

zidane38
gollllllllllll
karannnnnn ümitttttttt

Hakan aferin Hakan şunu yap yeter aferin. Bitirici noktada Karan olacak işte olay bu.

M.Yasin Cakmak
08-03-06, 21:18
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAOAOALLLLL

zidane38
yaw içeri gittim 2dk çay almaya gol oldu.
helal aslanlarım.olacak inşallah bu sefer

osvaldo
Gol be goool.. Kapak sesleri izmire kadar geldi.. 1 tane daha atalım karton kale devrilsin..

Sovereign
08-03-06, 21:19
Bu gol çok önemli...

İkinci maç için...

08-03-06, 21:19
Ümit'in FB'Ye 9. golü.

cesur_korkmaz
08-03-06, 21:20
Onumuzdeki on dakika cok kritik bu baskiyi atlatirsak galip bile gelebiliriz

Cok iyi dakikada attik golu

Umit sever Fener'i

Genco
08-03-06, 21:20

Git kahve de yat..

tyisik
08-03-06, 21:21
5 dakika ayrildom gooooooooooooooolllllllllllllllllllllll olmus

zidane38
08-03-06, 21:21

Git kahve de yat..
evdeyim ama.hemen bitiriyorum ama çayımı. :D
diğerini almaya gittiğimde 2. olur inşallah :)

08-03-06, 21:22
Terör mabedinde küfür, yabancı madde hepsi bir arada.

08-03-06, 21:22
Necati müsait pozisyonda atamadı :(

zidane38
08-03-06, 21:23
çakmak pet şişe ne bulurlarsa atıyorlarmış hasan'a.
allah allah o statta olmazdı ama ilginç

08-03-06, 21:23
Ah Tomas ah ne gereksiz hareketler yapıyorsun gereksiz yere korner oldu :(

Sovereign
08-03-06, 21:24
Rıdvan'ın morali bozuldu... :D

08-03-06, 21:24
FB ilk defa sarı kart gördü.

Genco
08-03-06, 21:25
Ulan su maci yenersek acayip karisirlar valla..

zidane38
08-03-06, 21:25
Sanki iyi oynuyoruz radyodan anlatıldığına göre?

08-03-06, 21:26
Bu dakikalar gol yemezsek 2.yi atarız.

Genco
08-03-06, 21:26
Su anda hakimiyiz oyunun.. Yalniz dakikalar ilerledikce ortasahamiz oyundan dusecek, oyundan dusmeden takviye lazim bence..

08-03-06, 21:28
Hasan uzun süre yerde yattı FB pozisyona devam etti tabiiki yok canım çok centilmenler.

zidane38
08-03-06, 21:28
Aykut nasıl bu arada?
çok mu soru soruyorum. :)

08-03-06, 21:29
Aykut gayet iyi bence.

08-03-06, 21:30
Rıdvan kuralları da bilmiyor çok yazık .

zidane38
08-03-06, 21:30
Evettt çay almaya gidiyorum.geldiğimde 1-2 olması lazım :)

Genco
08-03-06, 21:31
Yalniz Alex'in pozisyonu bariz goldu.. :D

08-03-06, 21:32
Gol değil o Genco o hareket faul hiçbir şekilde kafanı ayağını uzatamıyorsun orada