USAtaraftar
02-12-04, 17:04
Gecen gun bir projem icin yaptigim web sitesini begeninize sunmustum. Dun baska bir proje aldim bir dersimde. 2005 Mart ayina kadar gercek bir is yapmam isteniyor. Ilk firsatta firmami kurmam, satisimi falan gerceklestirmem gerekiyor. Bu seferki daha zor anlayacaginiz.
Aklima Galatasaray ile ilgili bir fikir geldi. Su gecen projem icin hazirladigim web sitesini biraz gelistirip burada(ABD) Galatasaray urunleri satayim diyorum. Bu konuda her turlu gorusunuz benim icin cok buyuk onem tasiyor.
Biraz kafamdan olayi nasil planladigimi anlatayim. Bildiginiz gibi Amerika'da futbola pek ragbet yok. Bu yuzden web sitesinde Galatasaray'i tanitici resimler, ingilizce yazilar falan koymayi planliyorum.
Benim bulabildigim artilar:
1. Bu kadar koklu tarihi olan bir kulup ilgi cekebilir.
2. Forma fiyatlari 60-70$dan asagi degil burada. Galatasaray'in formasini burada 50$a satsam kar edebilirim.
3. Turkler alisveris yapabilir.
4. Amerika'da futbola olan ilgi her gecen gun artiyor.
eksiler:
1. Kulubu tanitmasi cok zor olacak.
2. Galatasaray kulubu izin vermeyebilir
Lutfen aklinizdan gecen herseyi yazin. Bir tasla iki kus vurulur mu, tartisip gorelim:)
Aklima Galatasaray ile ilgili bir fikir geldi. Su gecen projem icin hazirladigim web sitesini biraz gelistirip burada(ABD) Galatasaray urunleri satayim diyorum. Bu konuda her turlu gorusunuz benim icin cok buyuk onem tasiyor.
Biraz kafamdan olayi nasil planladigimi anlatayim. Bildiginiz gibi Amerika'da futbola pek ragbet yok. Bu yuzden web sitesinde Galatasaray'i tanitici resimler, ingilizce yazilar falan koymayi planliyorum.
Benim bulabildigim artilar:
1. Bu kadar koklu tarihi olan bir kulup ilgi cekebilir.
2. Forma fiyatlari 60-70$dan asagi degil burada. Galatasaray'in formasini burada 50$a satsam kar edebilirim.
3. Turkler alisveris yapabilir.
4. Amerika'da futbola olan ilgi her gecen gun artiyor.
eksiler:
1. Kulubu tanitmasi cok zor olacak.
2. Galatasaray kulubu izin vermeyebilir
Lutfen aklinizdan gecen herseyi yazin. Bir tasla iki kus vurulur mu, tartisip gorelim:)