PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yurtta Aşk, Cihanda Aşk - Gülşen

JackDaniels
28-02-06, 16:39
Bu sene 2 albümü sabırsızlıkla bekliyordum...

İlki Hande Yener'di...Hande Yener'de büyük hayal kırıklığı yaşadım...

Diğer beklediğim albümde Gülşen'den yenice geldi.

Bu albümü mutlaka dinleyin...Her sanatçının kasedinde en fazla 3-4 şarkı beğenirim, bu albümde hemen hemen bütün şarkılar ciddi anlamda çok kaliteli ve güzel olmuş...

İsteyenlere full albüm için özelden rapidshare linki verebilirim... (forumda veremiyorum, sakıncalı olduğuna dair rivayetler var ;) )

Mert Baydur
28-02-06, 17:43
Ya Tutarsa'yı dinledim. Berbat bir şarkı.
Of Of albümünde de Of Of dışında şarkı yoktu, Ya Tutarsa da berbat bir şarkı olduğundan gerisine güvenemedim.

Bence Hande Yener'in Apayrı albümü süper.

Maynard
28-02-06, 19:01
geçen bi cafede otururken teaserlarını gördüm kral tvde!hayatımda götrdüğüm en aptal albüm ismine aday valla :lol:

bide ismini gül(she)n diye yazmış offf,sanki biz erkek sanıyoz ya gülşeni :lol:

zidane38
28-02-06, 21:27
.

Bence Hande Yener'in Apayrı albümü süper.

Bence de süper Hande Yener'in albümü.Gülşen'i dinlemedim ama sanmıyorum Hande Yener'den iyi olsun.

28-02-06, 21:33
Hande Yener'ed hayalkırıklığı mı ? Yapma be abi ben bayıldım Hande'nin albümüne bu Gülşen'de ses falan yok ki zaten sırf görüntü.

Namelessonegs
28-02-06, 22:13
Al birini,vur otekine :D

JackDaniels
28-02-06, 22:19
Hande Yener'ed hayalkırıklığı mı ? Yapma be abi ben bayıldım Hande'nin albümüne bu Gülşen'de ses falan yok ki zaten sırf görüntü.

Ata, Hande'nin geçmiş albümleri bence çok daha iyidi bu albümde sadece 3-4 parça sardı beni...

Gülşen'in albümünü dinledim ve hoşuma gitti..Bi kaç tane laylayına söylediği şarkı var ama genelde çok iyi...

Hatunun kendiside iyi zaten..Kadındaki bel, ense,bacak bu albümü dinlemek için yeterli bir sebep bence :D

28-02-06, 22:27
Al işte bel ense bacak muhabbeti hemen :)
Şöyle diyeyim Gülşen'in şarkıları belki insanı eğlendiriyor olabilir ben müzik kalitesi açısından değerlendiriyorum direk Hande'nin geçmiş albümleri Gülşen tarzıydı eğlence had safhada ama müzikalitesi pek yüksek değildi (Acı Veriyor hariç ;) ) ama yeni albüm çok güzel düzenlenmiş o bakımdan beğendim ben.

nefertiti
01-03-06, 00:34
Gülşen berbatsın...İgrençsinnnn..Ancak oranı buranı acarak albumu satarsınnn...O da ya TUTARSA....

Serkan1905
01-03-06, 00:36
Hatunun kendiside iyi zaten..Kadındaki bel, ense,bacak bu albümü dinlemek için yeterli bir sebep bence :D

:D

Hande Yenerin Albümünle bu albüm ne kadar kiyaslanilabilir ki? Birbirinden cok farkli.

Saunders
01-03-06, 13:06
Hande yenerin albümü berbatmı :karisik:

Abi yukarda allah var çarpar :D

Yapılabilecek en kaliteli pop şarkılarını yapmış hande yener gerek düzenleme gerek beste açısından...
Hande yener pop dalında kadın Tarkan olma yolunda hızla ilerliyor bence...Dediğim gibi birazda fizik olsa belkide bu unvanı coktan almıstı ya neyse...

Gülşene gelince fare suratlı bir hatun işte...

Alın sokaktan bir kadını verdirin bir 10 kilo şöle çelimsiz zayıf bişe olsun sokun solaryuma boyayın yuzunu yaglı boyayla verin üstüne minicik elbiseleri biraz da photoshop ve kamera hileleri al sana gülşen işte :D

JackDaniels
01-03-06, 13:33
Hande yenerin albümü berbatmı :karisik:

Berbat diye kim demiş ki?

kajganic
01-03-06, 16:29
Alın sokaktan bir kadını verdirin bir 10 kilo şöle çelimsiz zayıf bişe olsun sokun solaryuma boyayın yuzunu yaglı boyayla verin üstüne minicik elbiseleri biraz da photoshop ve kamera hileleri al sana gülşen işte :DSokaktan bulacaksan; Niye 10 kilo fazlalığı olan birini seçiyon :karisik: ,Bu ülkenin sokaklarında Gülşen'in kilosunda birini bulmak çok mu zor :D

Saunders
01-03-06, 16:44
Alın sokaktan bir kadını verdirin bir 10 kilo şöle çelimsiz zayıf bişe olsun sokun solaryuma boyayın yuzunu yaglı boyayla verin üstüne minicik elbiseleri biraz da photoshop ve kamera hileleri al sana gülşen işte :DSokaktan bulacaksan; Niye 10 kilo fazlalığı olan birini seçiyon :karisik: ,Bu ülkenin sokaklarında Gülşen'in kilosunda birini bulmak çok mu zor :D

Abi sen gulseni canlı gördünmü?

Ben gördüm bir deri bir kemik resmen...

Ölesini bulmak gerçekten zor olur...

zidane38
02-03-06, 03:22
kasedi şarkılarını bilmiyorum da kasedin adı iğrenç olmuş.O güzelim söz anca bu şekilde kullanılır ve rezil edilirdi.

Gladi
02-03-06, 23:42
Al birini,vur otekine :D

budur :D

kajganic
03-03-06, 23:25
Abi sen gulseni canlı gördünmü?

Ben gördüm bir deri bir kemik resmen...
Sen de canlı görmüş sayılmazsın O zaman :lol:

Az sonra ,Beyaz show'a konuk olacakmış,merak ettim şimdi TV.Kameraları görüntü alabilecekmi? :D

Sheva
04-03-06, 00:21
Büyük hayal kırıklığı oldu valla beyaz show'da..

kajganic
04-03-06, 00:32
49,5---50 kg diyor .Bir insan kendini bu kadar çirkinleştirirmi?

Mert Baydur
04-03-06, 00:32
Büyük hayal kırıklığı oldu valla beyaz show'da..

ne giymis ki hayal kirikligi? :D

nesli
06-03-06, 00:56
Alın sokaktan bir kadını verdirin bir 10 kilo şöle çelimsiz zayıf bişe olsun sokun solaryuma boyayın yuzunu yaglı boyayla verin üstüne minicik elbiseleri biraz da photoshop ve kamera hileleri al sana gülşen işte :D[/quote]

;);););) çok iyi...

nesli
06-03-06, 01:00
niye böyle oldu ...neyse ''cotchito'' nun yazmış olduğu msj da dikkatimi çeken; en güsel tabirlerdi vallahi tebrikler