PDA

Tüm Versiyonu Göster : Körpe Sucuk!

JackDaniels
02-12-04, 12:09
Nasıl bir reklamdır o öyle ya... :dislek:

İzledinizmi bilmiyorum ama baya bir tepki toplayacak gibi... :cene:

Bengü Cakmak
02-12-04, 12:11
anltirmisin biraz? Ben izleyemedim? Konusu ne?

JackDaniels
02-12-04, 12:19
ayıp ama biraz...
zaten tepki toplayıp yayından kaldırılır :lol:

Parma Maniac
02-12-04, 12:41
çok takdir ettim ben :dislek:

chivu
02-12-04, 16:59
sucukları çok iğrenç, o sesler gerçek bir olaya bile ait olsa tutmaz:)

Bengü Cakmak
02-12-04, 18:35
ya biri sunu tam olarak anlatsin her kanalda yayinlanmaktami...
ben bir izleyim bugün TV izlemedigimden iste bilmem böyle :lol:

JackDaniels
02-12-04, 18:48
Peki anlatayım... :lol:

Bir tane abi var...Yatağın kenarında bacaklarını açmış oturuyor...Bir tanede ablamız var...O ablada, abimizin açık olan bacakları arasına kafayı sokmuş ne yaptığı anlaşılmıyor. :karisik:

Kamera çekimi arkadan olduğu için ablamızın ne yaptığını anlamıyoruz...Gözüken şey, ablamızın kafası öne arkaya gidiyor, duyulan şey ise "mmmmmmmhhhh mhhhhhhhhh" tarzı bir şey... :kiskis:

Anaaaa ne oluyo lan derken bide bakıyozki...Abimin bacakları arasında bir tepsi varmış, tepsinin üstünde de KÖRPE SUCUKLARI SOSİSLERİ!!! varmış...Meğersem ablam onları iştahla, ağzını şapırtarak!!! yiyormuş!!! :dislek: :dislek: :dislek:

Fazla uzun sürmez kaldırılır yayından :dislek:

Bengü Cakmak
02-12-04, 19:02
buna benzer bir reklam isvicredede yapildi insanlar cok begendi cok zekice buldu. Aciklamayida ve kendilerini böyle savunduler:

Insanlarin ici kötü, sonucta kadinin birsey yedigini de düsünebilirlerdi. Bu bizim sorunumuz degil.

dediler ve aciklama kabul edildi.

JackDaniels
02-12-04, 19:12
İsviçre için normal karşılanabilir ama Türkiye için XXL bir reklam formatı...

O herifin bacağının arasında Sosiste yese, sucukta yese, okunmuş mevlana şekeri'de yese burası Türkiye...

Rtük abimiz yakında yasaklar ;)

M.Yasin Cakmak
02-12-04, 19:30
İzlemedim ama dediğiniz gibiyse ahlaksızlığın daniskası.
3-5 güne gider.

Bengü Cakmak
02-12-04, 19:45
İsviçre için normal karşılanabilir ama Türkiye için XXL bir reklam formatı...

O herifin bacağının arasında Sosiste yese, sucukta yese, okunmuş mevlana şekeri'de yese burası Türkiye...

Rtük abimiz yakında yasaklar ;)

aman aman tamam bisi demedik

Sheva
02-12-04, 19:59
Henuz izlemedim ama daha evvel defalarca Amerikan film ve dizilerinde yapilmis bir espri.. Produksiyon iyiyse belki bir nebze guldurur ama o da basitse hic cekilmez..

Serkan1905
02-12-04, 20:51
cok degil, söylem bi 5-10 sene sonra böyle reklamlar da normal olur, ailecek izleriz artik... "bak oglum teyze sucuk yiyo" :laylaylom:

kral1905
02-12-04, 22:47
iki acidan yanlis;
biri sizin dediginiz gibi "etik"
digeri de;bu reklam italya'da,almanya'da vs olsa dikkat cekerdi..

Ancak Turkiye'de tek eglencesi televizyon olan ev hanimlarinin bu reklamdan kesin kez haberi olacaktir:)Dolayisiyla sucuk vs alacak olsalar, mahallenin bakkalina "bana korpe sucuklarindan ver" diyemez utanir:)) hadi farkinda olmadan dedi,evde o sucugu goren komsulari olayi anlattiktan sonra pisman olur gider ayni bakkaldan duzeltmek icin kasten baska marka sucuk daha alir:)

Muthis bir pazarlama hatasi..
amac dikkat cekmek kabul, ancak yanlis ulkede yanlis urunun reklamlarinda denenmis:)

02-12-04, 22:59
Reklamı izledim tam o intiba verilmemiş sadece seslerden rahatsız olan bir adam var yoksa kadının açısı itibariyle dediğiniz olayda olmadığı belli.. Bu kadar anlatabildim valla :)

Bengü Cakmak
04-12-04, 00:46
kaldirildi heralde...
hala göremdim ... :(

yoksa sadece sanami gösteriyorlar mirac :lol:

seyko
04-12-04, 01:18
bende gördüm dün kv seyrederken 2-3 kere...

Bengü Cakmak
04-12-04, 01:27
hangi kanal?

UmBeRtO GS
04-12-04, 01:35
ya millet ne güzel türk kanalları seyrediyor :agla:

Bengü Cakmak
04-12-04, 01:36
aglama valla ben TV falan izlemiyorum birsey yok zaten delirdiler iyice benim kaynanam ol yok bana bunu ver programlari dolu.

UmBeRtO GS
04-12-04, 01:39
aglama valla ben TV falan izlemiyorum birsey yok zaten delirdiler iyice benim kaynanam ol yok bana bunu ver programlari dolu.

:lol: :lol:

iyi çok birşey kaçırmadım demek :lol:

Aslan Suat
04-12-04, 01:40

aynen.

Bengü Cakmak
05-12-04, 02:51
en sonunda gördüm reklami... cok kalitesi düsük bir reklam olmus cekim falan... cok da kötü degildi iyi bakinca tepsi zaten reklamin basindan beri görülüyordu genede cirkin.