PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aranan kani bulmusuz ! - Federico Insua

Mid-life Crisis
02-12-04, 03:15
Hagi'nin kopyasiymis,
aranan kani bulmusuz arkadaslar gozumuz aydin,
baskanimiz ayin 5'inde gidip bitirecekmis olayi :karisik:
herseyimizi bitirdikya bunu da bitirelim
hadi bakalim

------------------------------------------------------------------------

G.Saray, Gallordo’nun Türkiye’ye gelmemesi üzerine, rotayı Federico Insua’ya çevirdi. 24 yaşındaki oyuncunun Hagi’nin kopyası olduğunu belirten yöneticiler, transferi bitirmek için 5 Aralık’ta Arjantin’e gidecek.

G.SARAY, sezon başından bu yana umutla beklediği Arjantinli yıldız Gallardo’nun, ‘Ailem Türkiye’ye gelmemi istemiyor’ açıklamasından sonra hem teknik direktör Gheorghe Hagi, hem de yöneticiler, sıkıntısını yaşadığı 10 numara için gelen teklifleri değerlendirdi. Yapılan araştırma sonrası yine bir Arjantinli’de karar kılındı. İndependiente takımınının orta saha oyuncusu Federico Insua ile temasa geçildi.

Transfer komitesi, 24 yaşındaki futbolcunun oynadığı lig maçlarının kasetlerini izlerken, genç oyuncuya hayran kaldı ve, ‘Bu futbolcu, Hagi’nin kopyası’ ifadesini kullandı. 5 Aralık pazar günü Arjantin’e gitmeye karar verdi. Sarı kırmızılı yöneticiler, burada İntependeinte’nin Arsenal ile oynayacağı hazırlık maçını izleyecek.

Bu futbolcunun tüm yetkileri elinde bulunduran menajer Derya Akkar transfer için şunları söyledi:

‘Galatasaray İnsua’yı çok beğendi. Arjantin’de Ortega’nın ikizi olarak söz ediliyor. Benim sözümün dışına çıkmayan bir oyuncu. Insua, Boca Juniors takımının transfer listesinde ilk sırada. Boca yöneticileri de benimle temas halinde. Ancak ben Galatasaray’a getirmek için savaş veriyorum.’

KİMDİR
Adı Soyadı: Federico Insua

Doğum Tarihi: 03.01.1980 Ülkesi: Arjantin

Mevkii: Orta Saha

Oynadığı Kulüp: İndependiente

www.hurriyet.com.tr

Genco
02-12-04, 03:19
TO zamaninda gene boyle transfer soylentileri vardi ama ve o zaman da cok iyi futbolcu oldugunu soylemistim ancak Canaydin boyle bir transfer yapabilir mi ? Tabii ki hayir.. O yuzden fazla heveslenmeyin

:teselli:

UmBeRtO GS
02-12-04, 03:20
Basın ne yazıyosa doğrudur... ;)
Hayırlı olsun :)

LuisFigo
02-12-04, 05:26
bunun yaninda birde TEVEZ iyi gider be :dislek:

02-12-04, 08:26
Insua bildiğim kadarıyla Malaga'ya transfer oldu ve orada doğrudürüst oynamadı bu sezonun başında Arjantin'e döndüğünü duymadım.. Eğer dönmediyse sallama haberin güzel bir örneği daha olur..

soprano79
02-12-04, 08:57
Evet İnsua en son Malaga'ya transfer olmuştu son durumu ne bilmiyorum.Ama çok iyi bir 10 numara bundan eminim.İnşallah bu oyuncuyu alırız.

Sovereign
02-12-04, 14:10
Birkaç kez seyrettiğim için yorum yapmak istiyorum.Birincisi Malaga ilk onbirine bile giremeyen bir adamdan bahsediyoruz.Bu sebeple kesinlikle istenilen adam değil.İkincisi genel olarak oynadığı maçlarda ileriye dönük sol kanat oyuncusu olarak görev yaptı.Baliç gibi oyunuyor yani.Oyun kurucu olarak alınacaksa ve burada oynatılacaksa nasıl oynar bilemiyorum.

Kısacası yanlış bir transfer olur.Ayrıca her transfer döneminde niye bu adamın ismi geçer anlamış değilim.Yoksa gazeteler isim uydurmaktan krize mi girdiler?

chivu
02-12-04, 16:50
Peki o aranan kanı neden sene başında boşta kaldığında bulmamışız da şimdi bulmuşuz? Adam Malaga'dan kovuldu ama şimdi nerde bilmiyorum.Sene başında boşta haberleri geliodu...

Parma Maniac
02-12-04, 17:20
evet mükemmel denmişti daha önce de bu adama ama Malaga'da hiçbir şey yapamamış.. gerçi gelsin her türlü oynar bizim takımda ama öyle Hagi'ymiş vs. hikaye bunlar..

Sheva
02-12-04, 17:35
Insua'yi hic izlemedim ama benim de bildigim oyun kurucu falan degil baya sol kanat oynuyor.. Gecen sene kiralik olarak Malaga'ya gelmisti, saniyorum denemeden bonservis riskine girmek istemedi Malaga.. Heralde cok fazla goz doldurmadi ki sene basinda tekrar Independiente'ye dondu.. Felipe gibi alisik olmadigi bir rolde oynatmak icin aliyorsak hic atilmayalim o maceraya.. Ama ciddi bir niyetle sol kanat oyuncusu olarak dusunuluyorsa (ki bizim yonetimin boyle nokta atisi yaptigi vaki degildir) buyuk ihtimal iyi bir transfer olur..

Bu arada ya biz ayni oyunculara surekli takilip kaliyoruz ya da basin hakikaten sallama haber yapma yetenegini kaybetti.. Zaten senelerdir ayni kadroyla oynuyoruz, sayelerinde olasi transferlerimizden bile sıkılmaya başladım :)

Edit. Bu arada mustakbel oyuncumuzun bilgileri su sekilde;

Yas: 24
Boy-Kilo : 1.79 73
Forma numarasi: 10 :)

Season Club Games Goals
1997/98 Argentinos Jnrs 7 0
1998/99 Argentinos Jnrs 16 0
1999/00 Argentinos Jnrs 34 1
2000/01 Argentinos Jnrs 38 9
2001/02 Argentinos Jnrs 18 6
Independiente 18 3
2002/03 Independiente 38 11
2003/04 Málaga [loan] 31 3
2004/05 Independiente 16 4

Malaga'da aslinda maclarin buyuk bolumunde oynamis ama belki de yarisi sonradan girdigi maclardir o konuda bir bilgi yok.. Ayrica geri kalan yillarda da oynadigi mevkiye gore attigi gol sayisi epey fazla..

kral1905
02-12-04, 17:50
Transfer komitesi, 24 yaşındaki futbolcunun oynadığı lig maçlarının kasetlerini izlerken, genç oyuncuya hayran kaldı ve, ‘Bu futbolcu, Hagi’nin kopyası’ ifadesini kullandı
=======
hahahahaha bunu koro halinde mi soylemisler?

M.Yasin Cakmak
02-12-04, 19:26
Hagi'nin kopyasıymış gülerim, ama Parma'nın da dediği gibi gelsin oynar bu takımda. Ayağım iyileşsin ben bile oynarım.

.to'da bi topic açmıştım ya Revivo ya İnsua diye :) Revivo geldi olmadı, bi de İnsua gelsin bakalım.

Bengü Cakmak
02-12-04, 20:44
kesinlikle yalan haber...
sacma sapan gündem yaratmak icin ....

Libraleon
02-12-04, 21:24
İnsua sol kanat oyuncusu diye biliyorum ben de...

ÖNDER RB
03-12-04, 00:03
insuanın sol kanat oyuncusu olduğu kesin ama bu takımda öyle bir yeteneğin yarısında bile adam olmadığı daha da kesin.

yahu insua gelecek biz de yok istemeyiz diyeceğiz bu lüksü nerden buluyoruz sanki takımda riquelme giovanni romedhal moriantes falan var da gereksiz yabancı diyoruz.

ayrıca malaga performansı verilere göre hiç de kötü değil. ilk yurt dışına çıkışında ispanya liginde 31 maç macera olsun diye oynatılmamıştır herhalde.

JORDAN
03-12-04, 02:38
Atmasyon habere benziyor.Olur da gelirse kaymak gibi olur.Yildiz oyuncular her zaman rakiplerin korkulu ruyasidir.Takimda zaten yildiz oyuncu yok denecek kadar az.Bir de liderlik vasfi varsa super cunku bizde takimi yonlendirecek adam yok.

10-12-04, 04:20
Bugün Insua ile kesin anlaşıldığı yazıyordu bilmiyorum ne kadar doğru...

10-12-04, 04:29
Cimbom'da Insua bombası

Gündeminde Felipe olan G.Saray’ın, Arjantinli Insua ile de görüştüğü öğrenildi. Tarafların prensipte üç yıllığına anlaştığı kaydedildi

Terim çok istemişti

Devre arasında takımı 10 numara mevkiinde oynayan bir yıldızla takviye etmeyi kafasına koyan Galatasaray yönetiminin, gizliden gizliye Arjantinli Federico Insua ile temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Fatih Terim döneminde uzun süre gündemden düşmeyen, ancak bir türlü transferi gerçekleşmeyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Independiente kulübü ile bir süredir görüşme halinde olan idarecilerin, yapılan pazarlıklarda büyük mesafe katettiği öğrenildi.

Bonservisi 3.5 milyon Ş

Geçen sezon 7 milyon dolara İspanya’nın Malaga ekibine transfer olan ancak başarısız olup ülkesine geri dönen Insua için teknik direktör Gheorghe Hagi’nin onay verdiği ifade edildi. Yapılan ilk pazarlıklarda tarafların 3.5 milyon dolarlık bonservis ücretinde anlaşma sağladığı ve transferin resmiyet kazanması halinde bu miktarın bir yıl içinde taksitler halinde ödeneceği bildirildi. Federico Insua’ya ise yıllık 700 bin dolar ödenmesi planlanıyor.

Felipe bekletiliyor

Arjantin’de bu hafta sonu liglerin sona ereceği ve tarafların bir kez daha masaya oturacağı belirtildi. Anlaşmanın kesinleşmesi halinde protokol yapılacağı, yıldız futbolcunun ise ocak ayı içerisinde İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi. Bu arada Felipe’nin geri dönmesi için de çalışmaların devam ettiği, Insua transferinin netleşmesinin ardından Brezilyalı’yla ilgili son kararın verileceği ifade edildi.

Deliormanlı
10-12-04, 08:28
Federico İnsua iyi oyuncu ,alınmasını isterim ama ... Bu yönetiimin bu parasızlıkta ve vizyonsuzlukta alacağını pek sanmıyorum.

Abuk sabuk transfer yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. Artık "bonservisi elinde", "boşta", "bedavaya geldi" türünden oyuncu transfer edeceğiz diye korkar oldum.Sonu ne olacağı belli, elalleme rezil oluyoruz,daha da kötüsü sokağa atılan paralar. Biz elimizdeki gençlere sahip çıkalım o da yeter.

Ama becerirlerse İNSUA da fena olmaz hani...

mouss94
11-12-04, 15:43
habire buluyozda.alamiyoz.niye anlamiyorum.parayi bas getir.onunla kazanacagin parayi bi dûsûn.reklamlarin sagyesinde

hassan
15-12-04, 12:13
Ya bu oyuncuyu bari kaçırmayalım. bu sene kime el attıysak hiçbirini alamadık. Ben Insua'nın gelmesini Felipeden daha çok istiyorum. felipe olaylı bi şekilde ayrıldığı için bir kez daha gelse ne kadar başarılı olur merak konusu. o yüzden riske girmektense Insua gelsin daha iyi olur.

Namelessonegs
09-07-10, 17:38
Neden G.Saray'a gelmedi?

Bursaspor'un yeni transferi Arjantinli Federico Insua Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'in sorularını yanıtladı !.. Bir dönem adının sürekli anıldığı Galatasaray'a neden gelmediğini açıklayan Tangocu yıldız, Arjantin'deki lakabını açıkladı.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=74930

:D

YODA
09-07-10, 17:50
Transfer komitesi, 24 yaşındaki futbolcunun oynadığı lig maçlarının kasetlerini izlerken, genç oyuncuya hayran kaldı

Doğum Tarihi: 03.01.1980 Ülkesi: Arjantin

Kafam karıştı...doğum tarihi 1980 ise nasıl oluyor da 24 yaşında oluyor? bu arada HAGİ'nin yerini kimse tut-a-maz...transferlere bakar mısınız, uefa umudumuz bile yok...

Namelessonegs
09-07-10, 17:51
doğum tarihi 1980 ise nasıl oluyor da 24 yaşında oluyor

Hocam cunku o post'un tarihi 2004 yılına tekabul ediyor :)

tilmaz
09-07-10, 17:52
Kafam karıştı...doğum tarihi 1980 ise nasıl oluyor da 24 yaşında oluyor? bu arada HAGİ'nin yerini kimse tut-a-maz...transferlere bakar mısınız, uefa umudumuz bile yok...

hocam topik 2004 yılına ait olunca böyle oluyor :)

YODA
09-07-10, 17:54
:) olay bitmiş

guy capelle
09-07-10, 22:23
ben lig tv'deki röportajı izledim. Ömer Güvenç'in sorduğu soruyu tercüman Insua'ya yanlış aktardığı için Insua anlamsız bir yanıt verdi. Aslında Ömer Güvenç tercümana, "Galatasaray Insua'yı birkaç kere transfer etmek istemişti ama olmadı" manasında sordu. Insua ise bu transfer dönemini kastettiğini zannedip, "bana öyle bir teklif gelmedi, Türkiye'den bir tek Bursaspor'dan teklif geldi", dedi.

MarMara
09-07-10, 23:47
felipe

şu adamı harcadıkya helal olsun. Helal olsun Fatih Hocam , haydi gel içelim...

http://3.bp.blogspot.com/_Nq_GE9y9zFI/SScsop13BNI/AAAAAAAAAfw/SjSMNwFt0EE/s400/felipe05zo2.jpg

http://www.buyukkeyif.com/uploads/images/5000000000046390.gif

polat10
10-07-10, 01:21
felipe su an keita nin gittigi takimdaymis

F@biooO
10-07-10, 06:02
O kadehe ortak olmak isterim.. :)
(Gidisi bana o dönem en az $imdinin Keita olayi kadar koymu$ bir adamdir... O karanlik donemin yegane dogru adamlarindan biriydi... A kalite degildi belki ama sezona muthis baslamisti... TSL'de bir Alex olma ihtimali mevcuttu...)
Keita&Felipe ayni takimda bulu$tuysa kader cilve yapmis yine desenize...
Sanirim Galatasaray kulubu yapi olarak skora etki eden oyunculari bunyesinde barindiramiyor...
Bir gariplik mevcut. "Sistem takimi"yiz vesselam... :)(pödöff.. 8 senedir nerede bu sistem...)

Not: Bu basligi da ar$ive gondermeli, cok kel alaka oldu :)

ASLAN 1905
10-07-10, 11:47
bu arada felipe neden gönderilmişti..bileniniz var mı?

Namelessonegs
10-07-10, 13:40
Kosmuyor diye :)..Felipe-Arif ikilisi cosarken,Fatih hoca kesmisti bir an medyadan etkilenip..Zaten medyanın ebemizi sey etmesi o zaman itibariyle baslar..Lincoln, Dos Santos,Arda diye gider bu medyanın bitirmek istedigi,bizimde canak tuttugumuz liste..

guy capelle
10-07-10, 23:44
Felipe'ye Kadıköy'deki 6-0'lık maç öncesi federasyonun, televizyon görüntülerinden izleyerek 3 maç ceza vermesini unutamıyorum. Daha sonraları video görüntüsü kanıt olmaz diye kaç kişinin potansiyel cezasını affettiler.