Tüm Versiyonu Göster : Football Manager 2005
Uykusuz gecelere tekrardan merhaba :D
genco o oyunda souness'in bayrak dikme olayi falan varmis
bilgin varsa biraz detay verirmisin
Bengü Cakmak
07-11-04, 23:39
Ya bu tür oyunlar nasil saatlerce oynanir benim aklim almiyor :) zaman kaybi degilmi sizce? (banlamadan cikayim bu topicden) :lol:
Ya bu tür oyunlar nasil saatlerce oynanir benim aklim almiyor :) zaman kaybi degilmi sizce? (banlamadan cikayim bu topicden) :lol:
:twisted:
http://www.nforce.nl/nfos/renderer/ls-black.php?id=79234
ücünde cikti oyun....
Gecen sene herkes yeni yila kutlamalarla girerken ben Kasimpasa'yi 2. ligden 1.lige cikarmak icin ugrasiyordum. Yeni yila CM ile beraber girmistim :D
Ahh ahh..
M.Yasin Cakmak
07-11-04, 23:49
Çıktı mı Ceyhun?
Nerden bulacam şimdi ya :(
Çıktı mı Ceyhun?
Nerden bulacam şimdi ya :(
Cikti oglum tabi.. Almadan gelme.. Sokmam Amerikaya :lol:
Bengü Cakmak
07-11-04, 23:55
Yok yok size inanmiyorum :) :lol:
M.Yasin Cakmak
07-11-04, 23:55
Bakalım bulabilecem mi :)
Yuh lam..
Nasi bulamazsin ki oyunu ?
Butun her yerde vardir.. Kadikoy'e yolun duserse Yazicioglu'na git kesin vardir..
Ayrica, ilk kez CM (yeni adiyla FM) Turkiye'de diger ulkelerle birlikte ayni gun cikti. Eger orjinal cd satislari iyi olursa, gelecek FM'yi turkce dil secenegi ile birlikte cikaracaklar..
Parma Maniac
08-11-04, 01:11
orijinal alacağım..
bekliyorum..
Olm cikmadi mi ?
Cikmis olmasi lazim..
150 Opening ASCII mode data connection for /bin/ls.
226 Transfer complete.
yarin deneriz artik... hadi ii geceler...
Parma Maniac
08-11-04, 01:37
Olm cikmadi mi ?
Cikmis olmasi lazim..buraya gelmedi olum, biz senin gibi medeniyetler ülkesinde yaşamıyoruz.. öyle artistik yapma oralardan :lol:
SuperCimBom
08-11-04, 06:53
su orjinalleri bosverin ya...haftalar oldu cikali :P :lol:
Haftalar?
Predate: 03/11/2004
JackDaniels
08-11-04, 14:56
Sizin bahsettiğiniz bildiğimiz CM mi?Yoksa EA Sportsun yaptığı dandik oyunmu?
bİLDİĞİMİZ cm İSE NEDEN fOOTBAL mAnager diyosunuz ona?
İsmimi değişti?
Bi aralar Sigagames ile Eidos'un ayrılacağı söylentileri vardı ayrıldılarmı?
Ayrıldılarsa ve bu oyun eski CM ise hangi firma çıkarttı bunu?
Ne çok soru sordum yaa :roll:
eski bildigimiz CM, adi footballmanager oldu, yani EAnin dandik oyunu degil...
oyunu 2 saat gibi oynadim denemek icin, cafercan yine döktürüyo :D
Football Manager CM'yi de yapan Sigames'in yeni oyunu.. Eidos'la ayrilinca isim hakki onlarda kaldi, onlar da CM'yi aralik civari cikaracak..
Cyba CM'de dokturmeyen mi var, sen oyundan haber ver :)
Sizin bahsettiğiniz bildiğimiz CM mi?Yoksa EA Sportsun yaptığı dandik oyunmu?
bİLDİĞİMİZ cm İSE NEDEN fOOTBAL mAnager diyosunuz ona?
İsmimi değişti?
Bi aralar Sigagames ile Eidos'un ayrılacağı söylentileri vardı ayrıldılarmı?
Ayrıldılarsa ve bu oyun eski CM ise hangi firma çıkarttı bunu?
Ne çok soru sordum yaa :roll:
CM'yi yapan programcilarla Eidos ayrilip, SEGA'ya gectiler.. CM'nin isim hakki Eidos'da oldugu icin Eidos CM'yi cikarmaya baslayacak ama eskisi gibi olmayacak tabii ki.. CM'nin gercek kadrosu Sega'ya gecince oradaki oyunun adi Football Manager oldu. Yani gercek CM, FM oldu su anda :)
oyun nasil olsun, eskisinden pek farkli degil, yeni kadrolar iste... bizim orjinal formalar ve logolar halen yok ama dandik dandik ingiliz takimlarinin bile var :(
Valla daha oynayamadigim icin bilmiyorum abi ama oyle soylentiler var.. Hatta Milliyet'te gormustum.
SuperCimBom
08-11-04, 19:19
Valla daha oynayamadigim icin bilmiyorum abi ama oyle soylentiler var.. Hatta Milliyet'te gormustum.
kesin baska bi oyundan bahsediliyordur...Nasil olsun o olay FMde....
kesin baska bi oyundan bahsediliyordur...Nasil olsun o olay FMde....
Sanirim FM'nin arka plandaki resimlerin birinde Souness'in bayrak dikisinin resmi var :)
Hala FULL versiyonu bulamadim hic bir yerde.. :evil:
Football.Manager.2005-RELOADED
Oyun Turkiye'de cikti mi ve duzgun calisiyor mu bilen var mi?? Yahu gozunu seviyim dial-up'la bilmem kac kusur MB'lik patchler yukletmesinler bu sefer bize..
Sheva oyun çıkacak da Türkiye'ye gelmeyecek ha?
Saniyesinde korsan olarak tezgahlarda yerini aldı... :mrgreen:
Şu an oynamaktayım oyunu.CM 03-04'den pek bir farkı yok.Ara yüz değişik,daha çok lig var,kadrolar yenilenmiş.O kadar...
Ha bir de futbolcuların resimleri eklenmiş.(Hepsinin değil)
PS:Eidos'un çıkaracağı CM'nin daha çok yenilik içerdiğini biliyorum.Oyuncuların boyu ve kilosundan tutun da yeni bir maç motoruna kadar herşey olacak diyorlar.
Sovereign hazir sende bana istedigim pasi atmisken, Sigames'e bindiriyim biraz.. Senelerdir ayni temel ustune birkac ufak degisiklikle kaytariyorlar.. Bir bildikleri yok Madagaskar ligi yok Tayvan ligi.. Ne yapalim biz onlari ya, oyunu soyle kokten degistirecek bir yenilik/guzellik yapsaniza.. Hadi biz 2 milyon verip aliyoruz, yurtdisinda insanlar bir database update'i icin her sene tam oyun parasi veriyor..
Bu acidan Eidos'tan umitliyim, genelde nette herkes Eidos'un cikaracagi oyuna karsi ancak ben en azindan degisik birseyler bekliyorum..
Haklısın Sheva.Bu da EA'in FİFA serisine dönüyor yavaş yavaş.Ancak CM oyuncularının kemikleşmiş bazı fikirleri var.Onlar için önemli olan grafik,lig sayısı,yeni kadrolar falan değil.Mühim olan oyunun devam etmesi.Bunu diskette çıkan ilk versiyonundan beri oyunu devamlı oynayan biri olarak söylüyorum.O zaman da temel olarak aynıydı oyun,onca sene sonra yine aynı.Üstüne eklenen maç motoru,daha çok lig vs. oyunun büyüsünü hiç bozmadı.Bu bağlılık devam ederse de daha uzun zaman bozamayacak gibi...
Ünlü bir düşünürün dediği gibi:
"CM asla bir oyun değildir.CM hayatın kendisidir"
:dislek:
Sovereign;
Sen oyun oynayacak yaşı geçmedin mi yahu? Hımm ama pardon erkekler 90 yaşına da gelse çocuktu değil mi :mrgreen:
Aha da yine mi sen?
Yahu kurtuluş yok mu senden?Nereye gitsek Arwen Hanım?Bir huzur yaw... :dislek:
Bak iyice okumamışsın yazdıklarımı da zaten.CM oyun değildir.Felsefedir.Yaşam biçimidir.
M.Yasin Cakmak
12-11-04, 12:57
Vallahi bir CM tiryakisi olarak database update için 2 milyon da 40 dolar da vermeye razıyım.
İstediğim herşey oyunda mevcut, yeniliğe ne hacet. Önemli olan scouting in müthiş olması. O yeterli...
Aha da yine mi sen?
Yahu kurtuluş yok mu senden?Nereye gitsek Arwen Hanım?Bir huzur yaw... :mrgreen:
Bak iyice okumamışsın yazdıklarımı da zaten.CM oyun değildir.Felsefedir.Yaşam biçimidir. Nankör !!! Zaten erkek milleti değil mi ağzınla değil kuş F-16 tutsan yaranamazsın.Beni ne forumlar istedi de gitmedim,saçımı süpürge hımm pardon klavyemi gardiyan yaptım şuraya gene yaranamıyoruz :mrgreen:
Yahu yok mu şöyle çiçek,böcek,yemek yapma sanatı gibi forumlar.Git oraya admin ol.Zaten hayatın her anında her işe burnunuzu sokup delirtiyorsunuz beni.Bari şurada erkek-erkeğe olmanın tadını çıkaralım,huzur bulalım.Yok ama olmaz illa futboldan da anlayacaz,ona da karışacaz... :dislek:
Neyse oyunu merak edenler için screen-shot'ları:
FM 2005 Screen-shots--->Tıkla (http://www.sigames.com/softography.php?type=view&id=16#screenshots)
Bana bak tepemi attırma ! Şimdi forumun bütün bayanlarını bu topiğe toplarım.Bununla da kalmam GS bölümündeki her topiğe dalar futbol yorumu yaparım ! Ortada okuyup yazabileceğiniz tek bir topik bırakmam.Beni iyi kötü bilirsin yapamayacağım şeyi söylemem.Bu bir blöf değildir ! :dislek:
Aman diyim...
Bir tek sen yetersin zaten...
Forumun gidişatı için pes ediyorum...
Parma Maniac
12-11-04, 16:32
Sheva kökten değişiklik zamanında CM4'le yapıldı zaten.. 2D bile dünyada büyük yankı uyandırdı.. birçok insan reddetti ve hala 01/02yi oynuyorlar bu kişiler.. bizim istediğimiz toptan değişiklikler değil ki.. CM bu yapısıyla en iyi oldu, böyle de devam etmesi gerek.. her oyunda her şeyi değiştirseler kalite kalmaz, CM de CM olmaktan çıkar kanımca.. FMde de mükemmel yenilikler var ve bence yeterli..
ya çocuklar ben de dün aldım hevesle ama zıçtığımın oyununda ingilizce seçeneği yok.
zaten acayip kıt ingilizcemle zar zor çözebiliyordum şimdi bir de kaldık fransızcaya.
bu işin bir ingilizce patchi falan yokmudur bir yol gösterin. english ltf. diye bir dosya varmış o dosyayı millet birbirine gönderince halloluyormuş. sizde varmıdır o dosyadan varsa nasıl kurulacağının açıklamasıyla
onderclskn@yahoo.com
adresine gönderir misiniz. e çocuklar biz bilgisayarla büyümedik çekeceksiniz bu yaşlı abilerinizin nazını o kadar küfür etmeyin. :)
abi bende bi patch var,msn´den yollasam olur mu ?
Parma Maniac
12-11-04, 17:57
Figo ne patch'i var ki sende? daha oyun yeni çıktı hangi patch bu :)
zaten 20-30 MBlık patche gerek yok.. 500 KBlık bi dosya..
yolladım ben maile, oyun klasörünün içinde data/language'ın içine atınca olması lazım..
13,2 mb´lik bi language patch...ingilizce ,almanca vs.. bi cok dil var...
oyun yeni cikti ama ben bulurum :D emulede var ;)
Ben orjinal almaya karar verdim. Bu kadar yil kizlari ekerek, sinav geceleri sinava calismadan oynadik CM'mizi.. Sanirim orjinal almanin zamani geldi :cool:
Bir de soyle birsey var; Turkiye'de istesekte orijinalini alabiliyor muyuz ki, ben hic gormedim etrafta.. Gerci gider besiktas'a oyun alirsan gormezsin tabi ama orijinal satan yerler var mi?
Herkes internetten yüklüyor oyunu.Niye orijinal alacaksınız anlamadım.
Bir de soyle birsey var; Turkiye'de istesekte orijinalini alabiliyor muyuz ki, ben hic gormedim etrafta.. Gerci gider besiktas'a oyun alirsan gormezsin tabi ama orijinal satan yerler var mi?
Mutlaka vardir.. Ve Turkiye'de orjinal oyun satisiyla dogru orantili bir sekilde FM daha ileriki versiyonlarinda Turkiye ligine daha cok onem verip CM'yi turkce cikartabileceklerini soylediler..
Herkes internetten yüklüyor oyunu.Niye orijinal alacaksınız anlamadım.
Herkes isportacidan da GS formasi alabilir, niye megastore'dan aliyoruz?
Daha kaliteli olduğu için,kulübe olan bağlılığımızdan dolayı falan filan.
Orjinal oyun almak için ise hiç bir sebep göremiyorum. Belki on-line oynamak isteyenler tercih edebilir.Bilemiyorum.
On some testmachines we encountered that the game defaulted to Dutch
language regardless of what was chosen during install. Should this
happen to you, do as follows to switch to English:
Click Opties (top right corner), select Instellingen. Change Taal
(top option) to English. Then click Bevestigen (bottom left) to
confirm.
bilgilendirelim toplulugu...
Orjinal oyun almak için ise hiç bir sebep göremiyorum. Belki on-line oynamak isteyenler tercih edebilir.Bilemiyorum.
Ayni sebepler oyun icinde gecerli..
Daha kaliteli olusu, yapimcilarin emeginin karsiligini odemen, patch'ler ciktiginda iki saat crack aramaman, online oynaman vb..
Daha kaliteli olusu, yapimcilarin emeginin karsiligini odemen, patch'ler ciktiginda iki saat crack aramaman, online oynaman vb..
Valla haytımda orjinal oyun almadım ama bu tür sıkıntılar da yaşamadım.Artık crackler çok kolay bulunuyor.Online oyun gibi bir merakım da olmadığı için kopya her zaman tercihim.Yanlış da olsa.
Valla haytımda orjinal oyun almadım ama bu tür sıkıntılar da yaşamadım.Artık crackler çok kolay bulunuyor.Online oyun gibi bir merakım da olmadığı için kopya her zaman tercihim.Yanlış da olsa.
Sorun orada zaten Onur.. Turkiye'de insanlar yanlislari mutamadiyen tekrarladiklarindan dolayi dogru birsey yaptiginda ya seni enayi yada aptal olarak tanimliyolar..
Sorun orada zaten Onur.. Turkiye'de insanlar yanlislari mutamadiyen tekrarladiklarindan dolayi dogru birsey yaptiginda ya seni enayi yada aptal olarak tanimliyolar..
Aman yanlış anlaşılma olmasın.Kimseye aptal ya da enayi demiyorum.Ancak bir oyuna 50-60 milyon vermek de herkesin altından kalkabileceği bir hadise değil.
Onur orda haklisin cunku bu fiyatlar ortalama olarak yakin gelir seviyelerine sahip Avrupa ulkeleri icin yapiliyor..Fakat ayni fiyati turkiye'de koymaya kalkinca o isin mumkunu yok tabi.. CM gibi bir oyunu herkes ne yapar eder almaya calisir ama bu sistemin diger oyunlar ve genel olarak sirketlerin temsilcilik acmalarini gerektirecek boyutta yurumesi mumkun degil..
Adamlar da sene boyu ugrasiyor haklarini da yemek hos degil tabi ancak korsan alanlarin da, genco'nun ki de ideal davranislar bence.. O boyle bir borc hissetmis ona gore hareket ediyor, biz de zaten almaya kalksak da orjinali satilmiyor.. (sorumlulugu atalim da uzerimizden :)
Aman yanlış anlaşılma olmasın.Kimseye aptal ya da enayi demiyorum.Ancak bir oyuna 50-60 milyon vermek de herkesin altından kalkabileceği bir hadise değil.
Yok canim yanlis anlasilma yok :) Bana aptalsin veya enayisin dedin demiyorum. Turkiye'nin genelinde bu boyle.. Mesela cep telefonu almak istersin gidip bayisinden lisansli Nokia alirsin 200 milyon odeyip eve gelirsin. E haliyle arkadaslarin telefonu gorur ve ne kadara aldin diye sorarlar. 200 milyona aldim diyince de "Olm ne enayisin ya Kadikoy'de 100 milyona aynisini satiyolar" derler.. Calinti oldugunu bilirler ama genede seni tesvik etmekten kendilerini alamazlar. Dogru seyi yani olmasi gerektigi gibi davranirsin ama enayi damgasi yemekten kurtulamazsin..
Burasi Turkiye yok oyle derler ya ondan iste :)
Parma Maniac
13-11-04, 21:29
Sheva orijinal oyun Türkiye'de satılıyor.. birçok yerde bulabilirsin.. sorumluluk üzerinde yani :mrgreen:
Parma Maniac
13-11-04, 22:55
bu arada başka dil sorunu yaşayan varsa gerekli dosyayı gönderebilirim tekrar söyleyeyim..
bu arada başka dil sorunu yaşayan varsa gerekli dosyayı gönderebilirim tekrar söyleyeyim..
Amazon'da $40'a satiyolar.. Ama New York'a shipping yapmiyolar.. Bildigin bi site var mi ?
M.Yasin Cakmak
17-11-04, 01:47
Öğlen vakti uyandım, bizim ortak ve oğlu gelmişler ziyarete. Çoçuğa sordum FM'i aldın mı diye, cebinden cd'yi çıkardı :) ,dayısına götürüyormuş. Hemen yükledim benim alete cdsiz çalılıyor nasıl olsa...
Özlemişim oyunu baya oynadım, gayet güzel. Transfer sanırım kolaylaşmış ama hemen Riquelme'yi aldım GS'ye.
eskiler aklıma geldi :)
bi ara managerlik turnuvaları fln yapıoduk tekrar öle bişi yapalım :)
zevkli oluo
eskiler aklıma geldi :)
bi ara managerlik turnuvaları fln yapıoduk tekrar öle bişi yapalım :)
zevkli oluo
Seni acayip yenmistim :lol:
Yazik yazik..5 tane de atilir mi be :mrgreen:
Serkan1905
18-11-04, 00:09
Yahu yok mu şöyle çiçek,böcek,yemek yapma sanatı gibi forumlar.Git oraya admin ol.Zaten hayatın her anında her işe burnunuzu sokup delirtiyorsunuz beni.Bari şurada erkek-erkeğe olmanın tadını çıkaralım,huzur bulalım.Yok ama olmaz illa futboldan da anlayacaz,ona da karışacaz... :mrgreen:
Neyse oyunu merak edenler için screen-shot'ları:
FM 2005 Screen-shots--->Tıkla (http://www.sigames.com/softography.php?type=view&id=16#screenshots)
oyunu merak ettim, resimlere baktim. ben su ana kadar hep EA Sportsunkini oynadim, baskasini tanimiyordum cünkü.
anladigim kadariyla bu oyunda mac izlenilmiyor. ne tadi kaldi kine???
Bir kere oyun çok kolay olmuş hele fenerbahçeyi alırsanız her maç 5 den aşşağa gol olmuyo nerdeyse,alex zaten çoşuyo keza hojdonk ta öle...
Bir de karşı karşıya gol atmak ne zor işmiş yahu...
Şu ana kadar oynadığım oyunda futbocular 2000 kere karşı karşıya kalmışsa bunun en fazla 50 si gol olmuştur...
Maç motoru bence çok kötü olmuş...
Sırf şu karşı karşıya gol olmadığı için bırakıcam ben bu oyunu valla sinir stres yapıyo adamda be...
Valla bende Carew karsi karsiya kaldigi 5 pozisyonun 3unu atiyor. Statlari cok iyi degil ama cok iyi oynuyor eleman.
Ilk sezonda Fener'le kapisip Inonu'de 2-1 yenerek ilk yenilgisini tattirdim (gercekcilige bak be, bi golu de Carew atti :dislek:) sampiyon oldum ama ikinci sezon kadroyu sisirdik dayanamayip. Ne oyuncu varsa toparladim Gokdeniz falan, simdi millet mutsuz oluyor oynayamiyorum diye:)
Hakan Sukur gol krali oldu bu arada :dislek:
Aslan Suat
24-11-04, 18:06
nerden bulabilirim oyunu??
Kadikoy'de Yazicioglu'nda %101 vardir..
Aslan Suat
24-11-04, 20:38
Kadikoy'de Yazicioglu'nda %101 vardir..
:lol: :lol: :lol: :lol:
hemen ucaga binip TRye gidiyorum :lol:
vallah tutamiyorum kendimi, gülmekten gözlerime yaslar geldi :lol:
abi netten demistim ben :dislek:
Suat Almanya'dasin sanirim.. Cikmadi mi henuz orda?
Ben bugun aldim ama kaptiririm kendimi diye install etmeye korkuyorum :) Bir de kesin yukarida anlatilanlara benzer bir suru kusur bulup sinir olucam.. Neyse haftasonunu bekliyorum..
Aslan Suat
24-11-04, 21:03
Suat Almanya'dasin sanirim.. Cikmadi mi henuz orda?
Ben bugun aldim ama kaptiririm kendimi diye install etmeye korkuyorum :) Bir de kesin yukarida anlatilanlara benzer bir suru kusur bulup sinir olucam.. Neyse haftasonunu bekliyorum..
evet almanyadanim ama inanirmisim hicbirzaman CM oyunlarini almanyada görmedim, nereye baktiysam yok, burda EA sportsdan Football Manager 2000küsürler oluyor bide birkac baska dandik Manager oyunlari ama CM yok, yada ben bulamiyorum bilemiyorum. onun icin netden nerden bulurum diye sordum. net derken interneti kast ediyorum :)
:lol: :lol: :lol: :lol:
hemen ucaga binip TRye gidiyorum :lol:
vallah tutamiyorum kendimi, gülmekten gözlerime yaslar geldi :lol:
abi netten demistim ben :dislek:
Kurdugun cumleye baksana abicim.. Ne anlasiliyo ki ordan.. :karisik:
Parma Maniac
25-11-04, 01:04
Thierry Henry maç başına 6 tane karşı karşıya kaçırıyor..
hastasıyız ama yine de..:dislek:
Aslan Suat
25-11-04, 01:14
neyi anlamadin?
Full Surum : http://blog.lyge.cn/fm2005.rar
Ama biraz yavas..
NOT: Allah carpar valla full indirmeyin. Adamlarin emeklerine yazik :dirdir:
parmaaa
dil sorunum var :) lütfen sendeki programı bana yollarmısın :)
genco artık daha iyiyim oynarsak yenerim bu sefer :lol:
genco artık daha iyiyim oynarsak yenerim bu sefer :lol:
:teselli:
genco link kırık yaf :( :( :( :( :(
Bu aksam ya da yarin oyunu kurucam, yalniz sozlukte oyunla ilgili acaip kotu yorumlar var.. Sanki ufak (veya buyuk) capli bir hayal kirikligi yasiycam gibi ama bilemiyorum.. Oyun cekilmeyecek derecede mi kotu yoksa gozardi edilebilecek ufak tefek sacmaliklar mi var?
Su anda CD elimde.. Turkiye'den getirttirdim :dislek:
Kuruyorum... :serefe:
genco link kırık yaf :( :( :( :( :(
Valla bir kac gun boyunca cekilebiliyodu ama o kadar kisi yuklendi ki cokmus en sonunda :(
CD Almanca yahu.. :dislek:
Ingilizce'yi nasi bulucam?
genco kapışalım mı :lol:
Yenilen pehlivan gurese doymazmis :teselli:
Bu oyunu oynayabilen var mi ? Oynayabilen varsa rahat bir bicimde kac RAM ile oynanabiliyor?
Parma Maniac
01-12-04, 20:40
512'yle gayet güzel oynanabiliyor Genco..
Bu oyunu oynayabilen var mi ? Oynayabilen varsa rahat bir bicimde kac RAM ile oynanabiliyor?
araba yarışı olsa tamam da futbol oynuyamıom bilg yada ps de
günlük hayatta oynarım ama :)
256 yetiyo bende
Ulan sirf bu oyun yuzunden RAM ismarladim yahu :dislek:
Oyunda bence RAM çok önemli değil CPU gücü daha önemli çünkü simülasyon için kullanılan en önemli güç CPU'nin işlemci gücü..
Oyunda bence RAM çok önemli değil CPU gücü daha önemli çünkü simülasyon için kullanılan en önemli güç CPU'nin işlemci gücü..
Pentium(R) 4 CPU 2.60GHz
amd athlon 1000 mhz ,256 mb valla cok iyi oynaniyor ,cok hizli
cm 03/04´den 10000 kat daha iyi
amd athlon 1000 mhz ,256 mb valla cok iyi oynaniyor ,cok hizli
cm 03/04´den 10000 kat daha iyi
Simdi benim laptop'da deniyorum.. Bakalim..
benim laptopta eşşek gibi oynanıyor. oynanmayan oyuna rastlamadım. alet muhteşem. seyehatlerimde fm 2005 en iyi arkadaşım oldu valla
hp nx 7010
Benim laptop'da da iyi calisti valla :)
Oyunu kurdum sonunda 2-3 gun once, daha yeni yeni giriyorum sezona.. Fena degil gibi geldi bana, sozlukte okuduklarimdan sonra cok dandik bisey bekliyordum..
Yalniz antreman hastasi bir kisi olarak sormak istiyorum, hazir olarak gelen sablonlari degistirmek gerekiyor mu, yoksa yeterli midir bunlari kullanmak? Eski CM'lerdeki gibi mucize taktikler var mi bu oyunda? Soyle birkac tip atsaniz ortaya hic fena olmaz ;)
Parma Maniac
06-12-04, 02:20
Sheva o antrenmanlar tabii ki yeterli değil.. antrenman bölümünü defans-orta saha-forvet şeklinde 3e ayırıp bunlara göre kurarsan daha iyi olur..hepsini tek tek belirleyebiliyorsun zaten 1-2 saat baksan halledersin o bölümü.. ben overloading yüklüyorum genelde.. çok faydalı..
taktik olarak da 4-3-2-1 defensive counter diyorum başka bi şey demiyorum..01/02'yi oynayanlar bilir bu taktiği.. CM 4'le birlikte tarihe karışmıştı ama geri gelmiş ;)
Parma simdi antremanlar first team diye her oyuncu icin ayni basliyor.. Tabi orda hazir gelenler arasinda savunma, orta saha vs. icin ozel antremanlarda var.. Ben oyuncunun mevkine gore bu antremanlari atasam yetiyor mu? Yoksa onlari da mi degistirmek iyi olur diyorsun?
Ben bu isi CM 01/02 de birakmistim zaten, pek bilirim yani oyunun o versiyonunu :) Bir tane dunyanin en kil taktigi vardi, Racing Santander, Deportivo falan onla oynardi o mu senin dedigin?
bu oyunda Hakan Sukur'u gucsuz yapmislar deniyor dikkatine sunarim parma'm..
Ayrica genco ; herifler hakan sukur'un disiplinini 10 mu ne yapmislar bazi ulkelerde
diyorum bir tartissaniz nedir ne degildir bilgilensek...
hahahhaha:)))
Aslan Suat
06-12-04, 02:30
Ayrica genco ; herifler hakan sukur'un disiplinini 10 mu ne yapmislar bazi ulkelerde
:lol: :lol: :lol:
abi ya sen menejerlikten ne anlarsin, birak senin yerine baskalari menejerlik yapsin, sen kralsin sen emret yeter :dislek:
UmBeRtO GS
06-12-04, 02:31
Bir 10 sayfa daha başlıyor ayrıca ben bir soru daha sormak istiyorum...
Fatih Terim'in taktiği oyundaki en iyi taktikmiş Lucescu'nun taktiği başarısız bir taktikmiş....
Kral demin 20 sayfalık yazı yazılırdı şimdi 30'u garantiledik :lol: :lol:
benim menajerligimi sen yap suat.. ama ilk once nickini degis:)
kral1905'in menajeri ve yardimcisi1905 uygundur bence:)
umberto bitmistir abi bu is.. hosting mosting dayanmaz bu mesaj akisina simdi bu topicteki..
:))
Aslan Suat
06-12-04, 02:33
benim menajerligimi sen yap suat.. ama ilk once nickini degis:)
kral1905'in menajeri ve yardimcisi1905 uygundur bence:)
sen bunu halka duyur, ondan sonra yaparim. Beatrixe yengemize selamlar :dislek:
M.Yasin Cakmak
06-12-04, 04:33
Gala ile başladım 4 sene çalıştım, Perugia'ya geçtim 1 sene çalıştım (artı TR Milli takımı da bana geldi bu sene). 4. olunca ve Uefa'da yarı final oynayınca Bayern'e geçtim. Bayern ile de 2 maçta 16 gol attım Bundesliga'da... Fena gitmiyoz.
Yasin Karaca ve İbrahim Akın derim başka bişi demem. Hem Gala da hem Bayern de hem de milli takımda taşıdılar/taşıyolar beni.
Cafercan'da baya sağlam adam oluyor.
ps: Fatih Terim Gala'da 2 sene yardımcım olarak çalıştı sonra İnter'e hoca oldu :)
Abi hemen aciklik getireyim.. :)
Hakan Sukur'un profiline gir, Actions'a bastikdan sonra (Give Jeep to him and he automatically terminates his contract - Ona Jip ver, otomatikman kontratini feshetsin) diye bir opsiyon var.. Yalniz sadece Hakan'in profilinde cikiyor bu opsiyon.. Hakan'a jipini verip ve kontratinin gerektirdigi bedeli verip hemen def ediyorum takimdan :dislek:
Eger takimda tutarsan takimda boluculuk yapiyor benden soylemesi.. Bir zaman sonra 2-3 oyuncu antremana gelmemeye basliyor.. Neden? Cunku Hakan onlarin beynini yikayip Fethullah'a gotuyor.. Eger oyuncularin antremanlarini kacirmasina goz yumarsan ileride butun takim Fethullah'in muptelasi oluyor.. Ve sezon sonundaki tatillerini Pennsylvania'ya gelerek Fethtullah'i ziyaret ediyolar.. Benden soylemesi.. :dislek2:
Kaleciler
| Day | Early Morning | Late Morning | Afternoon |
| -----------------------------------------------------------------------------------------------|
| Sunday | Agility (GK) | Distribution | Handling |
| -----------------------------------------------------------------------------------------------|
| Monday | Shot stopping | Crosses | Weight Training |
| Tuesday | 5-a-side (small pitch) | Pig in the Middle | Penalties |
| Wednesday | Pig in the Middle | Set Pieces (defensive) | Sprints |
| Thursday | Weight Training | Overloading (defensive) | Set Pieces (defensive) |
| Friday | Distribution | Training Match | Cross Country |
| Saturday | Rest | Tactical Training | Rest |
Defans
| -------------------------------------------------------------------------------------------------|
| Sunday | Set Pieces (defensive) | Overloading (defensive) | 5-a-side (large pitch) |
| -------------------------------------------------------------------------------------------------|
| Monday | Crosses | Closing-Down Session | Heading |
| Tuesday | Shadow Play | 5-a-side (small pitch) | Technique |
| Wednesday | Set Pieces (defensive) | Weight Training | Overloading (defensive) |
| Thursday | Overloading (defensive) | Pig in the Middle | Technique |
| Friday | Closing-Down Session | Training Match | Technique |
Orta Saha
| Sunday | Set Pieces (attacking) | Overloading (attacking) | Pig in the Middle |
| Monday | 5-a-side (small pitch) | Technique | Shooting |
| Tuesday | Crosses | Sprints | Set Pieces (attacking) |
| Wednesday | Crosses | Weight Training | Pig in the Middle |
| Thursday | 5-a-side (large pitch) | Crosses | Agility |
| Friday | Closing-Down Session | Training Match | 5-a-side (small pitch) |
Forvet
| Sunday | Crosses | 5-a-side (large pitch) | Heading |
| Monday | Shooting | Technique | Penalties |
| Tuesday | Heading | Set Pieces (attacking) | Shooting |
| Wednesday | Overloading (attacking) | Shooting | Overloading (attacking) |
| Thursday | Pig in the Middle | Overloading (attacking) | Technique |
| Friday | Shooting | Training Match | Shooting |
Bu da antreman programim.. Super, tavsiye ederim :)
Parma Maniac
06-12-04, 06:57
evet Sheva dediğin gibi, 3 kategori belirler, oyuncuları oraya at.. defansları defansa uygun programlarla, forvetleri de forvetlere uygun programlarla çalıştır.. bak bi örnek koymuş Genco.. onun gibi.. ama ben özel olarak overloading antrenmanlarını sık tut diyorum..
dediğin taktik olabilir o.. evet her ligde 1-2 takım kullanırdı, özellikle deplasmanlarda.. ben o taktiği kullanan takımları yenemiyordum walla normal bir şekilde.. sonra ona benzer taktik yaptım, baktım canına okuyorum.. o gün bugündür 4-3-2-1 kullanırım.. ama o oyundaki saf haliyle değil, çok değiştirdim.. zamanında sigames'te yayınlamışlardı benim taktiği ekleyeyim :dislek:
UmBeRtO GS
06-12-04, 12:33
Abi hemen aciklik getireyim.. :)
Hakan Sukur'un profiline gir, Actions'a bastikdan sonra (Give Jeep to him and he automatically terminates his contract - Ona Jip ver, otomatikman kontratini feshetsin) diye bir opsiyon var.. Yalniz sadece Hakan'in profilinde cikiyor bu opsiyon.. Hakan'a jipini verip ve kontratinin gerektirdigi bedeli verip hemen def ediyorum takimdan :dislek:
Eger takimda tutarsan takimda boluculuk yapiyor benden soylemesi.. Bir zaman sonra 2-3 oyuncu antremana gelmemeye basliyor.. Neden? Cunku Hakan onlarin beynini yikayip Fethullah'a gotuyor.. Eger oyuncularin antremanlarini kacirmasina goz yumarsan ileride butun takim Fethullah'in muptelasi oluyor.. Ve sezon sonundaki tatillerini Pennsylvania'ya gelerek Fethtullah'i ziyaret ediyolar.. Benden soylemesi.. :dislek2:
bu antreman ilk baslarda cok guzeldi de artik ise yaramiyor galiba.. Oyuncularin ozellikleri her hafta dusuyor :saskin2:
Parma Maniac
08-12-04, 14:30
bu antreman ilk baslarda cok guzeldi de artik ise yaramiyor galiba.. Oyuncularin ozellikleri her hafta dusuyor :saskin2:sen bilmiyon işi de ondan :dislek:
Parma Maniac
08-12-04, 14:32
hahahhaha:)))Kral walla yine ters anlaşılcak ama Sukur oyunda kral :lol:
tek forvet oynatıp, use target man dediğinde adam coşuyor, bence en iyi forvet Türkiye'deki.. zaten Galatasaray'ı benim arkadaş yaptı, burda da yazmıştı bi ara Thierry Pele.. ona soracaksınız Hakan'ı yalnız fiziksel özellikleri tavan adamın.. bence harika direk aldım Arsenal'e, yedekte bekletip 60tan sonra sokuyorum.. 12 gol attı İngiltere'de.. hiç de sorun çıkmarmıyo yedeğim diye :lol:
Kral walla yine ters anlaşılcak ama Sukur oyunda kral :lol:
tek forvet oynatıp, use target man dediğinde adam coşuyor, bence en iyi forvet Türkiye'deki.. zaten Galatasaray'ı benim arkadaş yaptı, burda da yazmıştı bi ara Thierry Pele.. ona soracaksınız Hakan'ı yalnız fiziksel özellikleri tavan adamın.. bence harika direk aldım Arsenal'e, yedekte bekletip 60tan sonra sokuyorum.. 12 gol attı İngiltere'de.. hiç de sorun çıkmarmıyo yedeğim diye :lol:
Bu oyunu bu sebepten oturu seviyorum olum.. Gercekte oldugu gibi oyunda da kral adam :dislek: Benim oyunda 26 sene ustuste Footballer of the Year oldu.. 34 macta 192 gol atti.. Oneririm Kral :dislek2:
Yarin patch cikiyor.. Ilgilenenlere :hoparlor:
Patchi yukleyen oldu mu ?
Ne varmış patchte?
Bu arada bende Gala ile oynuyorum 2. sezonu bitirdim şampiyon oldum :)
Necati ilk senede 34 maçta 34 gol attı Hasan ve Baliç asistte coştular
Bu arada orta sahaya adam arıyrosanız tek geçerim Van Bommel ilk sene sonunda freeden alabilirsiniz adam tek kelimeyle mükemmel. Orta sahadan bende 20 gol 20 asistle ve 8.24 ile oynadı yılınm futbolcusu seçildi.
Yerliler Yasin Karaça , Gökdeniz, Ümit Ozan (sol açık oynatnı), Kürşat, Mehmet Polat, Okan Koç, İbrahim Akın, Deniz Kaçmaz, Ali Bilgin bunları deneyin derim :)
DMC ariyorsaniz Mascherano´yu alin ,river platé´de onuyor...süper oyuncu, 10 milyon eurocuk :)
Patch'ten simdi haberim oldu, bakiyim dedim ne varmis yazmamislar.. Install edince cikiyormus ne degisiklikler yapildigi.. Save ettiginiz oyunlarla uyumludur diyor ama yine de en iyi sonuc icin yeni oyuna baslamak lazimmis.. Ne yenilik cikacagini bilmeden de durduk yere yeni oyuna baslanmaz ki..
Hakikaten de saçmalık ya saveli oyun bozulursa? Yedek almak lazım mutlaka..
Bozulmuyor, ben yukledim simdi.. Bircok bugu duzeltti.
Parma Maniac
19-12-04, 00:04
patch'ler saveli oyunu kesinlikle etkilemez.. aynı oyunu düzelmiş şekilde oynayabilirsiniz official patch'lerle.. mutlaka indirin..
Madem sen yükledin anlat bari ne değişiklikler yapıldığıı? Ne gibi bugları düzeltmiş mesela?
USAtaraftar
19-12-04, 18:08
Full Surum : http://blog.lyge.cn/fm2005.rar
Ama biraz yavas..
NOT: Allah carpar valla full indirmeyin. Adamlarin emeklerine yazik :dirdir:
Baba buyuksun :buyuksun:
Madem sen yükledin anlat bari ne değişiklikler yapıldığıı? Ne gibi bugları düzeltmiş mesela?
Patch'i burdan indirebilirsiniz..
http://www.sigames.com/news.php?type=view&article_id=1076
Patchin neleri duzelttigini de burdan gorebilirsiniz..
http://www.fmgamer.com/forums/index.php?showtopic=3098
Baba binlerce şey değişmiş neredeyse beni baştan yarat olmuş
Baba binlerce şey değişmiş neredeyse beni baştan yarat olmuş
yaa :)
ulan hay sizin patchinize çalışan oyun bozuldu :) Crack işlemiyor şimdi iyi mi :D
İyi ki beklemişim :lol:
Ata düzelirse haber ver de ona göre kuralım ;)
CM 5'in çıkışı Mart 2005'e ertelenmiş, ne zor işmiş ya menajerlik oyunu yapmak.. CM 01/02'den beri ne çıkış zamanlarında, ne de oyunların son halinde bir istikrar yakalanamadı, baydılar insanı..
USAtaraftar
20-12-04, 04:08
Genco yukledik bu bilmem kac mblik dosyayi ancak calistiramiyorum. Bunun linkini buldugun yerde kurulumunu anlatan seyler var mi??
Usa bir şey yok yahu çalıştıracak basıyorsun kendi kuruyor işte.
Doğanay buldum bu arada gamecopyworld.com dan yeni crack indiriyorsun.
Patchte yapacak birsey yokki, basiyorsun o kendiliginden yukluyor.. Eger oyununuz kopyaysa -ki oyle :dislek: - asagidaki cracki indirip gercek .exe dosyasi ile degistirmeniz gerekecek..
Gamecopyworld.com'a girdikten sonra Football Manager diye goreceksiniz zaten, 5.0.2 patchi indirin.
USAtaraftar
20-12-04, 23:39
Yanlis anladiniz sanirim. Ben henuz Genco'nun verdigi linkten indirdigim oyunu kurmaya calisiyorum. Ancak kuramiyorum oyunu. Bir takim hatalar veriyor.
Yanlis anladiniz sanirim. Ben henuz Genco'nun verdigi linkten indirdigim oyunu kurmaya calisiyorum. Ancak kuramiyorum oyunu. Bir takim hatalar veriyor.
Nasil bir error veriyor?
USAtaraftar
21-12-04, 00:50
Abi online'san bi msn'den falan konusalim ne olur.
USAtaraftar
22-12-04, 17:48
Eveeet sonunda yukledim. Haydi hayirlisi:)
USAtaraftar
25-12-04, 21:51
Ilk sezon bitti ve Duisburg 1. ligde:)
Ben de inter'le dağıtıyorum ortalığı :) Çok beğendim ya oyunu, bir sürü bug'dan söz ediliyordu ama benim pek dikkatimi çekmiyor.. İlk sezonda Juve'yi deplasmanda 5-2, kendi sahamda 6-0 yendim, bundan büyük bug olmaz aslında :)
Biraz kolay olmasının dışında gayet iyi bence oyun..
Bende Kasimpasa'yi aldim. Hedefimiz 2. lig B kategorisine cikmak :)
galatasarayda 3 sene üstüste sampiyon olduktan sonra 4. senenin ortasinda veron bostaydi. onu almak icin haftalik ücretlerin arttirilmasi konusunda ultimatom verdim baskana yine 4 puan farkla lider olmama ragmen herif kovdu. canaydin orda da ayni para deme kahroluyor adam.
ben de arjantine river plate e gittim ilk maçimda boca ya 4 salladim 8. hafta 3. olan takim ilk yariyi 1. bitirdi. 1. olan galatasaray cl den elendi ligde 3. duruma düstü.
bu arada cm lerin tümünde oldukca iyi olan yasin karacanin gercekte bir icraatinin olmamasi sigagamesin içinde yasin karacanin esi dostu var herhalde dedirtiyor.
M.Yasin Cakmak
26-12-04, 05:16
Ya ben bu Yasin'in kendi gözümle bir maçını izledim gayet iyi gördüm, bu adamlar da mı aynı maçı izledi acep :)?
Sonra adam GS'de denendi olmadı, Sebat'ta bile tutunamadı. Hayret ya..
galatasarayda 3 sene üstüste sampiyon olduktan sonra 4. senenin ortasinda veron bostaydi. onu almak icin haftalik ücretlerin arttirilmasi konusunda ultimatom verdim baskana yine 4 puan farkla lider olmama ragmen herif kovdu. canaydin orda da ayni para deme kahroluyor adam.
:koptum:
Bu arada yeni patchle beraber oyun biraz zorlaşmış gibi..
Bu arada yeni patchle beraber oyun biraz zorlaşmış gibi..
Ben de tam bunu soracaktım.. Takır takır golleri atıyorum, Sigames'in sitesinde gördüğüme göre bu kadar gol olmasına da bir önlem almışlar patch'te.. Yani bir taraftan patch'i kurup adam gibi oynuyum diyorum, öbür taraftan da tatlı geliyor tabi o kadar gol atmak :)
Neyse zaten Inter'le ilk sezon CL ve Italyan Kupasını aldım ama 30. haftada 9 puan öndeyken son 8 haftada sadece bir galibiyet alarak elimdeki şampiyonluğu verdim (kadro darlığı yaşadık sonlara doğru, benim suçum değil :)) O yüzden şimdilik bu ayarda gitmekte fayda var heralde..
M.Yasin Cakmak
27-12-04, 04:30
Tr ile 2012'de Avrupa Şampiyonu oldum :). Yaşasın FM :)
3 sene üst üste cimbomla sampiyon oldum ,real madridin benle ilgilendigini duyuncada ,galatasarayda ne kadar iyi oyuncu varsa sözlesmelerini yenileyip , 750 bin € bonservis ücreti belirledim ( reale gecince ,cok para harcamadan iyi kadro kurma hesabi,daha düsük bonsveris derdik ama ,Galataarayimizda kazansin 3-5 kurus dedim ;) ) sonra takimi sezon basi yüz üstü birakip ,bi kac milyon dolar borca batirip ispanyaya gittim,gs´dan 7 oyuncu kaptim..maaliyeti cok az :dislek: sözlesmelerindeki madde olmasa 70-80 mil giderdi cok rahat...
realde bana 180 milyon euro transfer bütcesi ayirdi,gencleri fln aldim,christiano ronaldo,tuncay,ibrahim akin vs... kasayi bosalttim,sportif basarimiz var su an ama ekonomimiz cökmüs durumda :lol:
daha 2 gun once yukledim oyunu
son maca 2 puan geride girmistim,ben 5-0 ondeydim Ankaragucu onunde,Fenerbahce 1-1'di,tam sevinecekken Fener 90'da atti,2-1 yendi,2 puan farkla sampiyon oldu... :(
M.Yasin Cakmak
27-12-04, 05:46
Figo sen Galatasaray'ın içini boşaltıyon Madridte iken ben de şu an Madridte'yim Galatasaray'ın ıvır zıvır adamlarını alıyorum para kazansınlar diye:)
Arada Real'e geldiğimde 10. bitirmişlerdi ilk sezon şampiyon olduk. 40 milyon pound harcadık olsun o kadar :)
Ayıptır söylemesi çok iyi bir takım kurduğumdan olacak, paylaşayım istedim herkesle..
Yıl: 2005-6 sezon başı
Takım: Inter (4-4-2)
Toldo
J. Zanetti Materazzi Cordoba Kaladze
v.d. Meyde Stankovic Blasi Recoba
Ronaldo Adriano
Yedekler: van bommel, emre, tristan, martins, c. zanetti, juninho pernambucano vs...
İç sahada 5, dış sahada 3'ten az olmuyor bu takımla :) İddialı olanlar yazsın takımlarını, görelim kimler neler kurmuş :D
Galatasaray'ı yazayım ben de :)
Rüştü
Jankulovski -Song- Mehmet Polat -Malik Fathi
Gökdeniz- Van Bommel- Juninho(Ono)- Ümit Ozan(Yasin Karaça)
Necati-Ümit Karan
Parma Maniac
28-12-04, 23:25
Sheva o defansla deşerler Serie A'da :D
Chelsea
Rustu
R.Carlos - Terry - Nesta - Carvalho
Robben - Lampard - Totti - Joaquin
Shevcenko - Tevez
Parma Maniac
28-12-04, 23:28
bu arada gerçekten patch'siz oyun kolaydı.. şimdi patch'le yeniden başlıyorum ben de.. Arsenal'le 3te 3 yaptım ligde.. 2 kere CLyi aldım, bir kere finalde kaybettim.. son senemde ligde 138 gol atıp 22 gol yedim.. mükemmeldi.. bırakmak zor geliyo ama bugsız oyun varken devam edilmez buna..
yeni patch'le Premier'den Fulham ya da Serie A'dan Parma'yı alıp ilk senede şampiyon yapmak amacım..
Sheva o defansla deşerler Serie A'da :dislek:
Şimdilik ara dönemde Parma'dan Bonera'yı alarak kapıycam biraz açığı.. Lucio'yu alıyordum, herşeye tamam dedik, gitti Chelsea'yle anlaştı.. Bir de sol kanada Rothen'i alıcaktım o da aynı şekilde Man Utd'a gitti.. Neyse sürünsünler napıyım :D
2005-6 sonu ilk hedef John Terry :)
benim kadrom su yazdiginiz tüm takimlara fark atar :D
yedeklerim bile ;)
Iker Casillas
Santiago Canizarez
Raffaele Schiavi
Walter Samuel
Paulo Ferreira
Daniele Bonera
Fabio Cannavaro
Diego Placente
Roberto Carlos
Gianni Zuiverloon (Hollanda u21 )
Ivan Helguera
Vincent Kompany
Santiago Hernan Solari
John Smith (Belize u21)
Javier Mascherano
Giampiero Pinzi
David Beckham
Ruben Petersen (Almanya u21)
Torsten Kern (Almanya u21)
Wesley Sneijder
Riccardo Montolivo
Paulo Vidiz (brezilya u21)
Carlos Diogo
Christiano Ronaldo
Horacio Peralta
Freddy Adu
Ibrahim Akin
Tuncay Sanli
Raul
Fernando Torres
Joseba Liorente
Fernando Morientes
Ian Turner ( Ing u19)
Rudy Carlier (Fransa u21)
benim kadrodaki genclerin hepsi süper.... 2-3 seneden fazla oynamadiysaniz hemen alin,fiyatlarii iyidir ;
ilk 11´i yazamicam,o kadar süper bi takimim varki,her mac degisiyor.... biri sakatlaninca digeri giriyo takima :D
yedeklerim bile ;)
Ah biri de şunu yazsın diye bekliyordum zaten :D.. Figo acilen ilk 11'ini yaz bi zahmet, yoksa bu toplama takımla her maç 5 olur diye dilime düşersin valla :lol:
yedeklerim bile ;)
Ah biri de şunu yazsın diye bekliyordum zaten :D.. Figo acilen ilk 11'ini yaz bi zahmet, yoksa bu toplama takımla her maç 5 olur diye dilime düşersin valla :lol:
tamam abi yazalim ;)
Kalede : iker casillas
sagbek : paulo Ferreira
göbekte : samuel(kompany) -bonera (helguera)
solbek : Solari (r.carlos)
Sag kanat : beckham (christiano ronaldo)
Sol kanat : ibo akin (montolivo )
playmakerim : sneijder ( yada herhangi bi genc yetenek
;) )
ön libero : pinzi (mascherano )
forvet: raul (morientes ) Torres ( genc yetenekler ;) )
Sistem 4-1-2-1-2
:D ama dedigim gibi ,bazen daha degisik bi takimla cikyiorum sahaya ,fark etmiyor....hepsi aslan gibi ,masallah
ilk sezeonum bitti,geldigimde real zar zor Uefa´ya katilma hakkini elde etmisti...
Uefa kupasini kazandik !! NAMAGLUP !!!!! :)
Lig : 38 mac - 33 Galibiyet -5 beraberlik - 122 gol attik ,26 yedik
18 hazirandada Kral kupasi finali var,kismetse onuda alip Takimi satmayi düsünüyorum :9 as rom´dan cok cazip bir teklif geldide :)
O Torres kabiliyetsizini çok yüksek yapmışlar zaten, sinir oluyorum.. Adamı gerçekte hiç beğenmediğimden oyunda da almak istemiyorum ama zaman geçtikçe eninde sonunda almak zorunda kalıcaz heralde.. Bonera da ara transerde geliyor, çok umutluyum kendisinden :)
Yabancı takımla oynamak kolay tabii bir ton adam toplayın bakalım oynayın Türk takımlarıyla kalırsınız böyle benim gibi Altan'a Ümit Ozan'a :D
abi sen benim kadromdaki genclere yönel, pisman olmazsin :)
Yabancı takımla oynamak kolay tabii bir ton adam toplayın bakalım oynayın Türk takımlarıyla kalırsınız böyle benim gibi Altan'a Ümit Ozan'a :D
haklisin valla,galatasarayla oynadim,para yok pul yok.... zar zor sampiyon oluyosun :)
yabanci sinirlandirmasida kötü..
Ata hakikaten senin takım pek sakil durdu abi burda :D
Ben hep yabancı takımla oynuyorum çünkü Galatasaray'ı çok kötü yapıyorlar, yenilirsem üzülürüm diye seçmiyorum :)
UmBeRtO GS
30-12-04, 01:11
ben de arjantine river plate e gittim ilk maçimda boca ya 4 salladim 8. hafta 3. olan takim ilk yariyi 1. bitirdi. 1. olan galatasaray cl den elendi ligde 3. duruma düstü.
3 sene üst üste cimbomla sampiyon oldum ,real madridin benle ilgilendigini duyuncada ,galatasarayda ne kadar iyi oyuncu varsa sözlesmelerini yenileyip , 750 bin € bonservis ücreti belirledim ( reale gecince ,cok para harcamadan iyi kadro kurma hesabi,daha düsük bonsveris derdik ama ,Galataarayimizda kazansin 3-5 kurus dedim ) sonra takimi sezon basi yüz üstü birakip ,bi kac milyon dolar borca batirip ispanyaya gittim,gs´dan 7 oyuncu kaptim..maaliyeti cok az :dislek: sözlesmelerindeki madde olmasa 70-80 mil giderdi cok rahat...
Oyunu daha almadım, hala Cm4 (2020 senesindeyim :)) PES4, NFS Underground 2 oynuyorum.
Eskiden başka bir ligin takımına geçmek için oyunun başında o ligi seçmek gerekiyordu. Örneğim hem Türkiye hem İtalya ligini seçip Galatasaray'ın başına geçiyorsun bir zaman sonra Inter'den teklif geliyor.
Fakat yukarıda yazılanlardan anladığım kadarıyla artık lig seçmesen de başka bir ligden transfer teklifi gelebiliyor ya öyle ya da RobertoBaggio, Türkiye ligiyle birlikte arjantin ligini de seçmişti ve Figo'da Türkiye ligi dışında Ispanya ligini de seçmişti, ben yanlış anladım
YINE AYNI;SECMEDIGIN LIGLERDEN TEKLIF ALAMIYORSUN;OYUN BASLARKEN SECMISSEN TEKLIF GELEBILIR
UmBeRtO GS
30-12-04, 01:16
Anladım saol :)
Doğanay Galatasaray TR ligi için oldukça güçlü aslında Hakan Şükür'ü sezon başında gönderirsen :D Futbolculardaki dismayed by the lack of the harmony de kayboluyor eh sırasıyla Arif'i falan da yolluyorsun böylece gördüğün kadro çıkıyor ortaya :D
E biz de yazalım bari kadroyu.Gençleştirme procesindeyim: :D
Aykut,Oğuz Dağlaroğlu,Volkan Ünlü
Suat Usta,Orhan Ak,Anthony Vanden Borre(BEL),Hakan Ünsal,Ergün Penbe,Cihan Haspolatlı,Mehmet Polat,Halim Kurtuluş
Daniel Szetela(USA),Gokdeniz Karadeniz,Emre Belozoğlu,Ayhan Akman,Oğuz Şabankay,Hasan Şaş,Sabri Sarıoğlu,Labinot Harbuzi(SWE),Mülayim Erdem,Yasin Karaça,Dwight Pezzarossi(GUA),İbrahim Afellay,Othman Bakkal
Eddie Gaven(USA),Freddy Adu(USA),Cafercan Aksu,Necati Ateş,Fatih Tekke,Özgürcan Özcan,Uğur Erdoğan
ergun´u sol acik oynatin,adam 4-1-2-1-2´de cosuyo,bende 20 assist fala nyapmisti
Galatasaray Turkiye ligi icin oldukca guclu yapilmis.. Ilk senenizde rahatlikla sampiyon olup, Turkiye kupasini alip CL'de ceyrek finale yukselebilirsiniz.. Ben oynadigimda, 1. senemde CL'de Ceyrek Final'de Barcelona'ya, 2. senemde talihsiz bir kura cekerek Ceyrek Final'de Arsenal'e yenildim ama 3. senemde finalde Arsenal'i yenerek kupayi aldim.. :)
2005-06 sezon sonu kadrom;
Toldo, Carini
P. Evra, Kaladze, Bonera, Materazzi, Cordoba, Burdisso, Ze Maria, J. Zanetti
Emre, Kily Gonzales, Blasi, C. Zanetti, Van Bommel, Stankovic, Juninho, v.d. Meyde
Recoba, Adriano, Ronaldo, Martins
Seria A'yı aldım tabi ama sakat ve ineligible oyuncular yüzünden CL'de çeyrek finalde elendim..
Yeni sezonda Ballack, Jankulovski ve Mancini geliyor, Juninho, Ze Maria, Kily Gonzales'i yolluycam..
Transfer listesinde Rothen, Terry ve belki bir de Lampard var ama para yetişmiyor zor biraz :D Para var da yönetim adisi vermiyor..
Kafamdaki kadro;
Toldo
Zanetti Terry Cordoba Kaladze
v.d Meyde Ballack Lampard Rothen
Ronaldo Adriano
Başka oyuncu tavsiyesi olan?? Sneijder ve Aquilani çok iyi gibi ama daha gençler 1-2 sezon sonra alıcam..
Van BOmmel'i nasıl buldun süper di mi :D
Yerli oyuncu alacaksan Gökdeniz'i Ümit Ozan'ı tavsiye ederim :D
Bu oyun nasıl windowed oluyor? Bir bilen el uzatıp, yardım etse...
(Forumlarına üye olup şu hususta araştırma yapmak, herhangi bir Bakanlıkta iş takip etmekten daha teferruatlı... Üye olmak için tek tek onaylamaları gerekiyormuş... Bir oyunun forumuna değil de New York borsasına kayıt oluyorsun sanki!..)
Korcan abi aynı şeyi bende çok denedim (çok değil aslında 2 kere olmayınca bıraktım haliyle) ama bir türlü olduramadım.. Ben laptopla oynadığım için böyle bir sorunla karşılaşıyorum sanmıştım ama demek ki masaüstülerde de aynı sorun varmış.. Belki de böyle bir özellik yok diycem ama o zaman menüye niye koysunlar..
Hangi menüdür bu Doğanay? Ben menüde falan bu seçeneği göremiyorum...
Başka oyuncu tavsiyesi olan?? Sneijder ve Aquilani çok iyi gibi ama daha gençler 1-2 sezon sonra alıcam..
sneijder benim sözlesmeli futbolcum, hic bir yere birakmam onu
:D futbolcumun kafasini karistirmayin lütfen
Sigames forumunda windowed olayini yazdim.. Cevap bekliyorum..
bende windowed yapamiyorum
Hatta benden once biri yazmis..
Kisayol'a sag tiklayip, ozelliklere 'C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2005\fm2005.exe" -small_screen -windowed' yazin demis.. Deneyelim bakalim..
ben bu olayi cok denedim,soccercenter forumlarinda´da yaziyodu,hic bir sie yaramiyo
ben bu olayi cok denedim,soccercenter forumlarinda´da yaziyodu,hic bir sie yaramiyo
Cozunurluk 1024 x 768 mu?
Nihayet "ulu SI yöneticileri" başvurumu değerlendirip forumu izlememe izin vermişler ve şu windowed işini yapabilir hale geldim.
Bu arada yönetmek için herkese Ajax'ı öneririm. Genç ve mükemmel futbolcuları var: Stekelenburg, Heitinga, de Jong, Maxwell, Sneijder, van der Vaart, Mitea... Ayrıca yabancı kısıtlaması olmayan bir lig. Salın scoutlarınızı Güney Amerika'ya; zebil gibi yetenekli, sudan ucuz futbolculardan beğendiğinizi transfer edin. (Tecrübe lazım diyorsanız, Richardinho'yu öneririm.)
Ajax'ın en iyiyisi ise (bence) Sneijder. İyi futbolcu; sağda - solda - ortada oynuyor; leblebi gibi gol atıyor; para derdi çıkartmıyor, sıfır kaprissiz; arkadaşlarının neşe kaynağı, her eve lazım bir oyuncu. Teknik direktörlük macerama Ajax'tan sonra Barcelona'da devam etmeye karar verdiğimde ilk transfer ettiğim oyuncu idi ki yüzümü kara çıkartmadı. Orta sahada oynamasına üstelik bir çok maç ilk 11 başlamamasına rağmen sezonu 24 golle kapattı. Allah nazarlardan saklasın!
Cozunurluk 1024 x 768 mu?
evet
Nihayet "ulu SI yöneticileri" başvurumu değerlendirip forumu izlememe izin vermişler ve şu windowed işini yapabilir hale geldim.
Bu arada yönetmek için herkese Ajax'ı öneririm. Genç ve mükemmel futbolcuları var: Stekelenburg, Heitinga, de Jong, Maxwell, Sneijder, van der Vaart, Mitea... Ayrıca yabancı kısıtlaması olmayan bir lig. Salın scoutlarınızı Güney Amerika'ya; zebil gibi yetenekli, sudan ucuz futbolculardan beğendiğinizi transfer edin. (Tecrübe lazım diyorsanız, Richardinho'yu öneririm.)
Ajax'ın en iyiyisi ise (bence) Sneijder. İyi futbolcu; sağda - solda - ortada oynuyor; leblebi gibi gol atıyor; para derdi çıkartmıyor, sıfır kaprissiz; arkadaşlarının neşe kaynağı, her eve lazım bir oyuncu. Teknik direktörlük macerama Ajax'tan sonra Barcelona'da devam etmeye karar verdiğimde ilk transfer ettiğim oyuncu idi ki yüzümü kara çıkartmadı. Orta sahada oynamasına üstelik bir çok maç ilk 11 başlamamasına rağmen sezonu 24 golle kapattı. Allah nazarlardan saklasın!
abi nasil yaptim bi anlatsan diyorum :)
tükçe patch çıktımı arkadaşlar?
oynamayacam oynamayacam diyodum ki bunu da başarmıştım ama dayanamadım ve gittim aldım...
Kendi kendime allah kurtarsın diyorum şimdi boku yedik.
Ziyan olursun Gökhan benden söylemesi bak addicted derecesine dikkat et :D
ata cım şöle en babasından bir antreman programın varmı?
Yada parma maniac emre burdaysan cevap ver olum.Antreman programı arıyorum bak.
Valla bu işlerden en iyi parma anlar herhalde. Bunun dışında
www.fmturkey.com ve www.turksportal.net te hazır şeyler var
Antremanı ben sadece mevkiye göre ayırdım, default ayarlarla oynuyorum.. Defanslar defans, orta sahalar orta saha programı vs.. Fena değil ama her zamanki gibi bir inip bir çıkıyor istatistikler.. Sezon öncesi pre-season bütün takıma, sezon başlamadan hemen önceki birkaç hafta da 'late pre-season attacking' ve 'defending' (oyunu kurunca görürsün bunları antreman programlarında).. Bir de hocaları iyi seçtim, o baya farkettiriyor..
Genel olarak oyunu çok beğendim, dikkatli oturmak lazım başına..
http://rapidshare.de/files-en/383651/LuisFigo_Antrenman_Programi.tsc.html
alin bakalim ;) oyuncularinizin performansi artacak....
Hmm ilk izlenimlerimi yazayım bende biraz geç oldu ama:)
Oyun bence gayet güzel olmuş...15 mblik patchi indirince çok daha zorlaştı ve artık karşı karşıyalar öle abuk sabuk kaçmıyo iyi bir forvet hepsini takabilir...
4-3-1-2 geri dönmüş resmen...Mükemmel bir tatkik diğer oyunda işe yaramıyodu ama bu oyunda doğru oyuncularla resmen öldürücü tatktik haline gelir...
Ben trabzonla başladım öle hemen büyük bir takım almak yakışmazdı bize orta hallilerin en iyisini aldım.. Neyse ilk hedefimiz tabiki cl ye katılabilmek...Fatih tekke agustine ve yattara,thjis baya iyi oyuncular...Yalnız yattara nın tekniği 3 :lol: Yani böle bir adamın tekniğinin 3 olması bug bence...
Böyle hatalı istatistikler yüzünden hiç sevmiyorum Türkiye Ligi ile oynamayı.. Aslında üşenmeyip en azından Türkiye Ligi'ni -diğer liglerle dengeyi bozmadan- editleyeceksin..
Patch'i yüklemedim henüz (5'er 6'şar gidiyorum nazar değer falan :)) ama oyunda bu haliyle fazla bir bug görmüyorum.. Aslına bakılırsa maç motoru dışında değişen birşey yok, hep aynı şeyler ama 01/02'den beri oynamadığım için çok sevdim bu oyunu..
sheva patchsiz bence oyun baya kolay yani bir büyük takım aldınmı sadece futbolcu dizerek bile şampiyon olabilirsin...
Ha bu arada soccercenter da türkiye ligi patchi var türkiye ligi ile ilgili hatalar istatistikler oyuncu güçleri falan değiştirilmiş...
Tabi bunu yapan fenerli bir arkadaş ne kadar objektif davranmış görücez.
Bir sürü bug var DOğanay mesela patchsiz halde ben her maç 1 frikik atıyordum kesin. Patchli halde öyle eskisi gibi gol olmuyor frikikler. Bin tane pozisyon da olmuyor kesinlikle patch çok fark ettiriyor.
Parma Maniac
19-01-05, 19:02
yettim gari :lol:
Gökhan antrenman yaptırırken bence en önemli konu oyuncuları mevki mevki ayırmak.. defans, orta saha ve forvet olarak ayırdıktan sonra bölgelere göre antrenman programlı belirlemek daha doğru.. özellikle orta saha ve forvetler için de overloading antrenmanlarını öneririm.. bol bol overloading verip araya da shooting, technique gibi şeyler atarsan çok iyi sonuç veriyor..
bi de önemli bi konu mesela 6 coachun var diyelim.. 2sini defanslara, 2sini orta sahalara, 2sini de forvetlere ver.. her coach mutlaka tek bir mevkiyle ilgilensin.. o da çok önemli bi konu..
oyun baya baya zor babalar...
Patchsiz çocuk oyuncağı gibi ama..
Patch'i yüklememekte halen ısrar ediyorum ama gördüğüm kadarıyla bana göre oyunun en büyük kusuru yıllar geçtikçe düzgün oyuncu çıkmaması aynen devam ediyor CM 01/02'den.. 2008'e geldim altyapılardan dandik dandik adamlar çıkıyor yine.. Tam alışmışız takıma, her dakika yeni oyuna başlanmaz ki..
Doğanay o zaman Galatasaray'la başlayacan görürsün dandik mi geliyor iyi mi :)
Biraz alakasız olacak ama forvet arayan varsa Tevez'i psikopat yapmışlar. Atletico Madrid'de 3 sezonda 45-40-45 gol attı eleman. 9 milyon a aldım, değeri 75 oldu. Ucuz forvet isteyene Belçikalı Kevin Vandenbergh. (Bu FM forumuna ilk mesajım, eğer usulde bir hata yaptıysam affola:)
Evet, Tevez asmis resmen..
1-) feels the team has more potential than it showing
2-)has lost confidence in his managers ability
fm de karşıma çıktıda sözlükten falan tercüme etmeye çalıştım beceremedim.Zaten kıt bir ingilizcemiz var...
İng. bilen biri tercüme ederse çok sevinicem....
Bu arada bu topic yararlı bir topic olur ingilizce bilmeyenler için ders nitelğinde hani :lol:
1-) feels the team has more potential than it showing
Takımın şu anki olduğundan daha fazla potensiyali olduğunu düşünüyor. Yani ulan mis gibi kadro var dökülüyoruz :D
2-)has lost confidence in his managers ability
Menajerin yeteneğine olan güvenini kaybetmiş. Yani menajeri sallamıyor :D
saolasın ata...
Herifleri oynatmıyorum diye trip yapıyolar ben onlara biliyorum yapacağımı:)
Gökhanım şunları mis gibi FM topicine yollasana ;)
Tevez'i her sezon alıcam diyorum ama sonra birileri çıkıyor ona sıra gelmiyor.. Ama 4 senede 3 takım değiştirdi galiba, hep büyük paralara gidiyor ama 8-10 golü geçemiyor gittiği takımlarda (sizin anelka gibi bu jayjay :D) O yüzden bende almaktan vazgeçtim, gerçi büyük ihtimalle bilgisayarın kabızlığı adamı oynatamamak..
Ayrıca 2008'den sonra doğru düzgün genç oyuncu falan çıkmıyor, CM 00/01'den beri halledemediler şunu.. GS'nin kadrosuna baktım onlarda da statlar hep 3-5..
freddy adu,baska yabanci transfer´e gerek yok :)
Tevez'i her sezon alıcam diyorum ama sonra birileri çıkıyor ona sıra gelmiyor.. Ama 4 senede 3 takım değiştirdi galiba, hep büyük paralara gidiyor ama 8-10 golü geçemiyor gittiği takımlarda (sizin anelka gibi bu jayjay :D) O yüzden bende almaktan vazgeçtim, gerçi büyük ihtimalle bilgisayarın kabızlığı adamı oynatamamak..
Ayrıca 2008'den sonra doğru düzgün genç oyuncu falan çıkmıyor, CM 00/01'den beri halledemediler şunu.. GS'nin kadrosuna baktım onlarda da statlar hep 3-5..
Tam tersini dusunuyorum Sheva.. Oyunun ileriki kusaklari su an ki kusaga gore fazlasiyla asmis olarak gelisiyolar.. Mesela oyuna baslarken Henry, Ronaldinho civarindaki oyuncular cok az iken oyunun ilerisinde 20-25 tane bulabilirsiniz..
Oyunun başında portadan maniche 10 milyon dolara alabiliyosunuz...Ve bence mükemmel bir orta saha oyuncusu...Oyunda az bulunan "mc" lerden kendisi...Eğer paranız varsa direk alın....
Bu arada ilhan mansız oyuna free başlıyo çok iyi bir golcü değil ama idare eder...
Oyunun en kötü yanı defans kurgusu sanırım...
En kral defansı alıp koysanız dahi(nesta+cannovaro+carlos vs ) forvetler maşallah her pozisyonda yüzünü kaleye dönebiliyolar...İstediğiniz kadar hard tackling man marking vs yapın en az 5 pozisyonun 4 ünde defans elemanlarını geçiyorlar forvetler..
Sırf bunun için ayrı bir patch çıkması lazım bence...Bu defans kurgusuyla gerçeklikten baya bir ödün veriyor fm...
http://img173.exs.cx/img173/5365/aaa9iu.jpg
arkadaşlar nediyor yahu tercüme pls:)
Halifax'la oynayacağın maçta açık ara favori gösteriliyormuşsun.. Sence de takımın maçı rahat kazanır mı diye sormuş medya;
- Elimdeki oyuncu kalitesiyle rahat alırız maçı
- Zor geçecek ama maçı kazanacak güçte olduğumuza inanıyorum
- Bu soruya cevap vermeye hazır değilim (insan kısaca no comment yazar yahu ne uzatmışlar)
- Bu tip maçlara girerken hiçbir zaman emin olamam
- Kazanırız gibi gözükse de, illa kazanıcaz diye birşey yok
şeklinde olumludan olumsuz göre değişen bir cevap skalası vermişler.. Oyuncuların moralini etkiliyor verdiğin cevaplar, bir de menajer olarak senin istatistiklerini..
allah razı olsun sheva...
Hakkaten çok makbule geçiyor şu çevirmeler tekrar teşekkürler...
Benzetmede bile misyonerlik var yahu David vs Goliath peh peh peh..
Her zaman 2. secenegi sec bence.. Eger 1. secenegi secip, istedigin sonucu alamazsan bir sure sonra oyuncularin senin hakkindaki dusunceleri degisebiliyor..
Steven Gerrard'ı oynatan var mı? DMC olarak Van Bommel, Emre, Blasi var ama bunlardan ikisini gönderip yerine Gerrard'ı almayı düşünüyorum.. Takım tam oldu bir tek DMC bölgesi istediğim kadar iyi değil.. Liverpool 50 milyon pound istiyor o yüzden emin olmak lazım.. DMC için en iyi adam hangisidir sizce??
Van Bommel MC hocam. DMC için Ergün'ü öneririm :D
Van Bommel MC hocam. DMC için Ergün'ü öneririm :D
ergün´ü sol kanat oynat,adam cosuyor
Solda Ümit Ozan var bende gayet coşan cinsten :)
All-star takım kurduk diyoruz hala Ergün'de Ümit Ozan'dasınız :D Bu Gerrard ne yer ne içer bilen yok mu, 50 milyon pound vericez elimizde patlamasın :D
TR liginin all starı bu kadar :D Gerrard merrard nerede görecem ben rüyamda ancak :)
Ben Gerard'ı Fiorentina'ya almıştım vasatı aşamadı, 7 civarı rating yaptı, bence o kadar para verme.
@Sheva
sana Mascherano ve Giampiero Pinzi´yi öneririm, fiyatta anlasirsak hemen alabilirsin :)
Figo onlar çömez kalır bana, personal bölümünde worldclass midfielder yazacak :)
Gerrard ayarında ve genç bir de Xabi Alonso var ama onu da gerçekte hiç sevmiyorum almam o yüzden.. 2008'e geldim Baraja, Vieira gibi isimler alınmaz artık, gençlerden de şimdilik o ayarda bir adam çıkmıyor..
Mascherano aradigin adam,bi kac sene sonra worldclass olur zaten,
Aslan Suat
26-01-05, 01:12
figo sen almanyadansin demi?
almanyada bu oyun satiliyormu, satiliyor ise ne ismi altinda??
evet almanyadanim...
satilmiyor galiba....ben emule´den indirdim ,ingilizce versiyonunu Football Manager 2005
Nasıl satılmaz yahu mümkün değil????
Serkan1905
26-01-05, 01:44
tam bu konuya ben deginecektim, siz deginmisiniz bile. Almanyada harbiden bu oyun yok. En popüleri EA sportsun oyunu.
bi de siz niye EA sportsunkini begenmiyorsunuz ki? ne güzel mac falan da izleniyor... :karisik:
Serkan1905
26-01-05, 01:46
evet almanyadanim...
satilmiyor galiba....ben emule´den indirdim ,ingilizce versiyonunu Football Manager 2005
Figo, emule de Football Manager 2005 yazdim. 1001 sey cikti karsima. allah bilir belki hepsi fake'dir. hangisni indirdigini az bucuk hatirliyon mU???
Aslan Suat
26-01-05, 01:49
Nasıl satılmaz yahu mümkün değil????
gercekten satilmiyor, her yerde zamaninda aradim yok.
almanyada lisans sorunu cekiyordur tahminimce, lisani sadece EA Sports aldigini tahmin ediyorum.
Panini denen yapiskan resim albumleri var futbolcularin, Kahn ile Ballack dava acmisti, bu yüzden bu ikisinin resimleri yok bir kac sezondur albümlerde.
All-star takım kurduk diyoruz hala Ergün'de Ümit Ozan'dasınız :D Bu Gerrard ne yer ne içer bilen yok mu, 50 milyon pound vericez elimizde patlamasın :D
Oyunun basladigi zaman ki database'de DMC icin en iyi oyuncular 1) Vieira 2) Gerrard..
Gerrard benim bildiğim mrc be genco dmc olduğunu nerden çıkardın...
http://rapidshare.de/files-de/463550/45/fm.jpg
kadrom nasil beyler :D daha ilk sezon bu......
takimdaki diger futbolculari paf´a yolladim.... ayhan vs..
DMC..
DMC..
http://img158.exs.cx/img158/5250/gerrard4cp.jpg
:kiskis:
Serkan1905
29-01-05, 19:33
simdiii... oyunu aldim, indirdim, aldim ;)
yalniz bana almanca language pack lazim..
kim gönderebilir??? veya kim verebilir? veya adres vs.?
ben de şu ingilizce dosyasını tekrar rica edebilir miyim.
laptop göçtü emektar bilgisayara yükledim ama yine ingilizce problemim var.
onderclskn@yahoo.com
http://img81.exs.cx/my.php?loc=img81&image=adsz8iu.jpg
ne diyo bu :D
Doğru yolu bulup İnter'i seçen biri daha :) (şaka maka bu oyunda seçmek için en iyi takım bence)..
Burada yazan, Adriano Avrupa'da yılın forveti seçilmiş ve bu başarısını ve istikrarlı formunu hocasına borçlu olduğunu söylemiş.. Bunun akabinde büyük ihtimal profilinde favored personnel'de de ismin yazıyordur..
Türkçe patch'i çıktı...
Benim gibi ing. özürlülere ilaç gibi valla...
hangi sitede war türkçe patch baktım ama bulamadım
bide % 100 mü olmuş?
%100 sayılmaz %90 falan diyebiliriz...
ww.turksportal.net den çekebilrsin.
Namelessonegs
18-04-05, 17:14
Yaw bu oyun bana cok kolay geldi :) ..Ozellikle italya'dan milanı fln secince leblebi gibi gol atıp mac kazanıorm...BSB'yi 14-0 ve 10-0 yendim..Yani degisik bi oyun..TR ligi ise daha farklı..Akceabat Sebat'nın bile ne yapacagı belli olmuyor...Durmus tarzı adamlar 4 tane fln atıyor :)
Patchi indirdin mi peki ?
Almis Milan'i konusuyor :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to