Tüm Versiyonu Göster : Football Manager 2005
5.05 data güncellemesi icin crack lazim...nerden bulabilirim?
Namelessonegs
14-05-05, 01:26
hehehe...Eskidende Milanı alıyodum ama hic bu kadar olagnustu galibiyetler alamıyodum..Biraz abartmıslar..Guc dengeleri fazla sapıtmıs geldi..Hem bu sene Milan sampiyon olamıyor:P
Burada yazan, Adriano Avrupa'da yılın forveti seçilmiş ve bu başarısını ve istikrarlı formunu hocasına borçlu olduğunu söylemiş.. Bunun akabinde büyük ihtimal profilinde favored personnel'de de ismin yazıyordur..
Aynen öyle oldu valla :)
Parma Maniac
14-05-05, 15:01
5.05 data güncellemesi icin crack lazim...nerden bulabilirim?5.05 için crack çıkmadı, çıkmayacak gibi gözüküyor..
5.05 data güncellemesi icin crack lazim...nerden bulabilirim?5.05 için crack çıkmadı, çıkmayacak gibi gözüküyor..
:( orijinalini alacaz artik demek... ikide bir cracki beklemekten gına geldi
Arkadaşlar tozlu raflardan bir topic buldum çıkardım :)
Okullar bitiyor tatil geliyor dünya kupası başlıyor ve ben manager oynamak istiyorum artık :) 1senedir oynamam ve çok istiyorum oynamak.
Şimdi bir yardım talebinde bulunacam sizden
Ben de FM 2005 var. En son çıkandan bir önceki bu. Oyunun update'ni arıyorum. En son Ocak döneminde olan transferlerin olduğu bir update istiyorum. Ya da geçen yaz olan transferlerin olduğu bir update yani İliçli,Heinzli kadroyu istiyorum. Ben yeni oyun açınca Conceli kadro geliyor bir sezon önceki kadrolar geliyor. Bu ocaktaki transferlerin olduğu yada geçen yaz transferlerin olduğu bir update arıyorum.
Elinde olan varsa gönderebilir mi? Yoksa da nerden bulabilirim bir bilgisi olan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
Engin ve Muhittin arkdaşlarımızın yardım edebileceğini düşünüyorum. :D
Siteye üye olup hemen indirebilirsin ;)
http://www.addmanager.com/index.php?categoryid=5&p13_sectionid=13
sana tavsiye sol kanada araujo diye bir kolombiyalı var onu all GS ye ayrıca karagounis de iyi iş yapar kosa kosa geliyor cim boma
Namelessonegs
07-06-06, 14:58
Olm senin de bilmedigin bi 5 vakit namaz ha...İnsan herseyi mi bilir yahu :lol:
Olm senin de bilmedigin bi 5 vakit namaz ha...İnsan herseyi mi bilir yahu :lol:Foruma biraz katkım oluyorsa ne mutlu bana ;)
Muhittin sağol.
Bir kaç yerde daha buldum ama benim oyun hala 5.0 versiyonu. Updateler filan 5.05 için yada 5.02 için genellikle o yüzden yükleyemedim. Onun için patch filan indirmem gerekiyordu. Artık şu sınavlar bitsin ilgilenirim. Ya da 2006 olanını bulmaya çalışırım bir yerden artık. Ama muhakkak oynayacam :D
Abi msnden konuşuruz,2006 oyna boşver 2005'i!hallederiz bi şekilde istersen ;)
fm 2006'yı şimdi indirdim ve kurdum, problemsiz çalışıyor gibi.. version olarak 6.02 gösteriyor, sigames sitesine baktım en son 6.03 patch'i çıkmış, transferli/transfersiz update seçenekleri var.. Bunları indirip kurmaya kalksam ayrıyeten bir crack vs gerektiriyor mu yoksa sorunsuz kurabilir miyim, yardım ederseniz çok memnun olurum..
nerden indirdin sheva ya ben sorunsuz bulamadım daha
Sheva 6.03 yaparsan crack ister ama transfer güncellemeleri için istemez bildiğim kadarıyla!Bu arada hangi linkten indirdiğini yazarsanda sevinirim bi arkadaş indiricekde.Bende buldum bi kaç tane ama sen indirmişsin denenmişini indirelim...
Korn benden bahsediyorsan ben indirdim geçen gün. Yükledim de çalışıyor.
Bizim forumda football manager 2006 başlığı var. Oraya bakıyordum Luis Figo eklemiş. Onu indirdim kurdum oldu. Buraya yazacaktım indirdim diye ama maçlar filan unutmuşum.
O başlığa bakarsanız arkadaşlar ilk sayfada var ayrıntılı anlatımı. Orada söylenenleri yaparsanız oyun kuruluyor. Ama patchsiz kuruluyor. 6.00 şeklinde kuruluyor.Fakat patch yüklerken de crack istemiyormuş. Aynı başlıkta o şekilde yükleyip ve daha sonra patchi de ekleyen arkadaşlar var. Crack filan istememiş haberiniz olsun. O başlığa bir göz atabilirsiniz. Ben daha patch eklemedim ama.
deniyim bari o patch'i, heralde birşey olmaz.. olursa da baştan falan yükleriz, bir şekilde hallederim artık.. bu arada benim indirdiğim versiyonun data file'ları editlenmiş galiba, ibrahimovic'in özellikleri abartmış, hadi o neyse de baptista'yı manyak gibi bir adam yapmışlar, herif real'de kadroya bile giremiyor.. genel olarak da oyuncuların statları çok yüksek..
tüh patladık 6.03'ten :) işin yoksa ara dur şimdi forumları :)
tüh patladık 6.03'ten :) işin yoksa ara dur şimdi forumları :)
6.02 neyini yetmiyordu başına iş aldın şimdi :)
Sen nereden yüklemiştin oyunu?
sorma fena iş aldık, yarım saattir bakıyorum rastlamadım hiç bir yerde.. işin ilginci bazılarında sorunsuz çalışmış, bazılarında çalışmamış..
oyunu easynews.com'dan indirdim, 6.02 olarak geldi.. uninstall edip tekrar kursam bu sefer de registry'e falan işlediyse yine çalışmaz, tam dert..
insanin, oyunu torrentten indirdikten sonra calistirmak icin 1-2 baska programa ihtiyaci olan oyun. torrentten indirildikten sonra oyun, neler yapilmalidir:
copy-paste :
"birincisi alcohol 120% diye bir program lazim, 30 gunluk versiyonunu burdan indirebilirsin:
http://www.alcohol-soft.com/
(alcoholu bosverin derim, ben daemon tools´u kullandim)
ikincisi anti-blaxx diye bir program lazim, onuda burdan indirebilirsin:
http://www.makeabackup.com/downfile363
bu 2 programida kurduktan sonra önce alcohol 120%'i aciyorsun, bu program senin icin extra bir cd/dvd okuyucu yapmis olacak (f: veya g: buyuk ihtimal). programi actiginda altta "virtual cd-rom" gibi bisey yaziyor, ordan górürsun zaten. bu virtual cd-rom drive'a sag tiklayip "load image" gibi bir secenek olmasi lazim, ustten 3ncu secenek galiba, ona tiklayip bu bittorent ile download ettigin dosya'yi secmelisin. bunu yaptiktan sonra zaten oyunun install'i buyuk ihtimal kendiliginden baslar, yoksada my computer'den yeni gelen o cd-rom'drive a 2 defa tikladinmiydi install baslar.
oyunu install ettikten sonra anti-blaxx programini acmalisin. bu programa tikladiginda windows'u sag alt bolumune bir cd iconu gelecek, o ikon'a sag dugme ile tiklayip "settings" i sececeksin. burdan "first game"e basip, alt bolumde "protection"i safedisc'e getirip game yazan yere fm'i nereye cektiysin fm2006.exe'yi bulacaksin. sonra oyuna isim ver diye soruyor, buraya fm2006 veya football manager yaz farketmez. sonra close yapip, yine o windows'un sag alt kismindaki cd ikon'una sag tiklayip "run game" secenegini secip fm2006 veya hangi ismi verdiysen artik onu sececeksin...oyun baslamasi lazim."
oyunun 6.0.1 patchini de torrentten indirip alcohol + anti-blaxx programlariyla calistirdigim 6.0'in uzerine kurduktan sonra sorunsuz bir sekilde patchli halini calistirarak muhtesem bir zevk aldigim tarihin en guzel cm/fm oyunudur
Bu bizdeki Football Manager 2006 başlığından alıntı. Luis Figo eklemiş.
Ben bu şekilde kurdum ve oynayabiliyorum. Ama hiç patch eklemedim. Başlıkta bazı arkadaşlar patch eklerkende crack filan istemediğini söylüyorlar.
Yüklemek isteyen varsa ben bu şekilde yükleyebildim ve sorunsuz oynayabiliyorum.
tüh patladık 6.03'ten :) işin yoksa ara dur şimdi forumları :)Sheva sistem geri yükleme yapsaydın olurdu!Yine olur bende 6.03 yüklemiştim 6.02 nin üstüne patlamıştım bende sen gibi :) sonra sistem geri yüklemeden geri aldım biraz ve oyun 6.02 ye geri döndü!Eğer o günden beri pc ye çok önemli şeyler yüklemediysen yap hallolur ;)
tüh patladık 6.03'ten :) işin yoksa ara dur şimdi forumları :)Sheva sistem geri yükleme yapsaydın olurdu!Yine olur bende 6.03 yüklemiştim 6.02 nin üstüne patlamıştım bende sen gibi :) sonra sistem geri yüklemeden geri aldım biraz ve oyun 6.02 ye geri döndü!Eğer o günden beri pc ye çok önemli şeyler yüklemediysen yap hallolur ;)
valla 6.02'nin cracked exe'sini tekrardan oyun directory'sine attım, çalıştı, tabi 6.02 olarak.. 75 mb'lık data update'i nereye gitti o konuda ise bir fikrim yok :)
Bu arada demek sende de çalışmadı 6.03, kimisi cracks'siz falan çatır çatır oynuyor, ilginç birşey..
Çalışmadı valla dün bidaha denedim hatta,indirdim kurdum!Yok yine çalışmadı,6.02 güzel ya daha iyi hatta bırak boşver(züğürt tesellisi :lol: )
ya ben konu açamıom konu aça giriom açılıo yasıom gönderemiom napiim bana yardım edin
Hoşgeldin marly.. Benim aklıma niye öyle olabileceğine dair birşey gelmiyor açıkçası ama yine de kısaca söylemek gerekirse, konu aç'a bastıktan sonra konu başlığı ve mesaj içeriğini yazıyorsun ve sonrasında gönder'e basınca herhangi bir sorunla karşılaşmaman lazım normalde (önizleme'ye basmıyorsun)..
Bu arada bu sefer için önemli değil tabi ama bundan sonra forum veya genel olarak bilgisayarla ilgili teknik sorunlarını 'Yardım Masası' forumuna yazabilirsin..
Yeni update var mı son kadroları içeren???
turksportal.nette görmüştüm bir update geçen hafta ama şimdi aradım bulamadım, vardır bir yerlerde herhalde.. ben 2014 yılındayım ve 2 yıl önce takımdaki türk olmuş salomon kalou'yu ronaldinho, tevez ve 25 M euro karşılığında barça'ya sattım, beş senede 4 şampiyonlar ligi aldım, john obi mikel adlı 'türk' oyuncu her yıl yılın orta sahası, arouna kone ve jefferson farfan da yılın forvetleri ve farfan da türk.. fevzi süper kaleci, bir de onur kıvrak var 88li çok iyi kaleci oluyor. dün beşiktaş'ta gördüğüm ibrahim kaş'ı da oyunda sonradan çıkıyor zannediyordum, meğer gerçekmiş! süper adam oluyor o adam, benim takımda oynuyor defansta.. :)
Ben de 2012 deyim ve gençlere yöneldim artık, özellikle Oğuz, Cihan Can ve Cafercan harikalar yaratıyor, Uğur İnceman takım kaptanı, Karagounis Türk oldu, Nilmar Avrupa gol kralı :) bir de Anadolu takımı al derim ben o da çok zevkli oluyor
anadolu takımları nankör oluyor, Şampiyonlar Ligi'nde Sarıyer'i şampiyon yaptım, bir sonraki sene 5. oldum diye kovdular:) tabi küçük takımları büyük yerlere getirmenin zevki inanılmaz da bu sefer Galatasaray'ı tutturduk gidiyor işte.. Oğuz ve Cafercan dediğin gibi muhteşem. Bırakamıyorum oyunu ama eski cmler daha zevkliydi yine de 2001-2002 falan..
ya ben bulamadım hala o update'i, ama bende var, yollamanın bir yolu varsa yollayayım?
yine 21 Kasım 2006 editi: eksik bilgiler vardı burada düzelttim :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to