PDA

Tüm Versiyonu Göster : Beşiktaş - Standard Liege : 1-1

01-12-04, 23:36
Bu sonuçla BJK UEFA'ya da veda etti diyebiliriz..
Ben diyorum ki Ziya Doğan BJK'ye en kısa zamanda gelir..

Bu arada maçın hakemi inanılmaz acemiydi içerideki bir pozisyonu (hem de 2-3 metre ) dışarıya taşıyarak bir ilke imza attı.. Herhalde uzun bir süre daha avrupa maçı görmez..

UmBeRtO GS
01-12-04, 23:39
geçmiş olsun maç bitti :lol:

LuisFigo
01-12-04, 23:43
uefa kupasi icin kolay demiyomuydu bu arabacilar :)

Sheva
01-12-04, 23:46
Takimlarimizda belli oyuncularin hegemonyalari var ki bunlari kirmak gercekten cok zor is.. Bu Pancu besiktas'ta nasil oynamaz hayret ediyorum.. Yazik oldu bjk'nin sezonuna ve bir dolu futbolcuya, nerede simdi o Toraman'lar Berkant'lar.. Goz boyamak icin transfer yaparsan sonu boyle olur..

seyko
01-12-04, 23:46
muahahaha.... en komigi ilker yasindi yine....

"standard liege siradan bir takim, sagdan soldan oyuncu toplamasi diyebilirz, ve aralarinda 1 tane yildiz bile yok"

e bre gerizekali, besiktasta sergenden baska kim besiktasli var? galatasaray ve ifbden toplama oyuncular ile gecinmeye calisiyor garibanlar, sonra birde baskalarina toplama takim dersiniz... sergio conceicao yildiz degilmi? adam 50 sene interde top oynamis, sen halen zirvalayip duruyorsun...

birak bu isleri artik ilker, bck taraftarinin bu zat hakkinda yaptigi tezahurat cok yerindeydi yine :)

son macta parma cakar insallah, parmaemrede göbek atar burada :)

seyko
01-12-04, 23:51
bu arada pancu'da baska 1 salak.... penalti pozisyonunda degil cuval gibi düssün, manyak herif ceza sahasinin disina dogru atliyayinca hakem yanildi ve frikik verdi, bende uzaktan ilk defa gördügümde atlayis seklinden dolayi penalti degil dedim ama yakin cekim gösterince yarim metre iceride oldugunu görebildik...

kral1905
01-12-04, 23:54
Valla pancu o pozisyonda kanatlanip ucarak orta sahaya kadar dusseydi bile vasat bir hakem penaltiyi verirdi:)
ancak kismetleri yokmus demek

Besiktas del bosque ve bu yonetim ile ancak uefa mucadelesi yapar onumuzdeki sene de.. Yonetim futboldan anlamiyor,bosque'nin de niyeti kalici degil sanirim..

Besiktas onca transferden sonra halen dogru duzgun bir kadro kuramadi bizim gecen seneki durum gibi..Sanirim artik ya 5-6 topcu ya da bosque gidici

sigara69
01-12-04, 23:55
''Standart Liege'e siradan takim'' diyen İlker Yasin malina bi tebrikde ben yolluyorum..

Concecaio,Runje,Deflandre gercekten kaliteli yabancilar...Bence Besiktas'in yabancilarindan daha iyi ve kaliteli...

Mactata cok gol pozisyonua giripde farki kaciran takimda Liege...

1-1'e uzulmesi gereken takimda Liege..

Hadi sana da baş baş Besiktas..

M.Yasin Cakmak
02-12-04, 00:24
Üzüldüm valla ne yalan söyliyim..

Ülke puanı da kalmadı.

5 seneye 1 takım cl 2. ön eleme 1 takım uefa

Tequila
02-12-04, 00:29
bütün stad İlker Yasine küfür ediodu

spiker bjk seyirici coşkulu tezaruhata başladı dedi yaa :lol:

LuisFigo
02-12-04, 01:08
Concecaio,Runje,Deflandre gercekten kaliteli yabancilar...Bence Besiktas'in yabancilarindan daha iyi ve kaliteli...
.

deflandre belcikali degilmiydi ? standart liegede yabanci statüsündemi oynuyo yoksa... :)

Sheva
02-12-04, 01:12
Oyleyse de yillar sonra Lyon'dan dondu, yabanci sayilir ;)

gian
02-12-04, 01:45
Eurosport'ta mac ozetlerini anlatan ecnebi spiker, Liege golleri kacırdıkca, hala nasıl Besiktas 1-0 önde diye saskınlıktan dilini yutuyordu..

Tekrar tarafsız bir gözle izleyince macı ( yanlıs anlasılmasın, taraflı izlerken de Liege tarafındaydım :) ) Liege'in farkı kacırdıgını gördüm..Gercekten yazık olmus Standard'a..Bir de yaklasık 500 taraftarları vardı..Onca yolu gelen bu taraftarları da kutluyorum..

GaLaFaN
02-12-04, 03:03
bjknin golünü indirdim ve dumur oldum...
gol sonrası futbolcular sevinirken tribünden inen bi eleman (kırmızı kazak var üzerinde) futbolculara sarılıyor.
bu güvenlik vs işi cidden inönüde pek hayata geçirilemiyor sanırım

Mid-life Crisis
02-12-04, 03:23
bjknin golünü indirdim ve dumur oldum...
gol sonrası futbolcular sevinirken tribünden inen bi eleman (kırmızı kazak var üzerinde) futbolculara sarılıyor.
bu güvenlik vs işi cidden inönüde pek hayata geçirilemiyor sanırım

nerden indirdin ? ben bir turlu bulamadim :karisik:

02-12-04, 08:19
Liege'de sadece Bangoura'yı beğendim kendisi Gine milli takımında Youla ile beraber oynuyormuş.. Geri kalan oyuncularda pek bir numara yok, Conceicao İbrahim'i bir kere bile geçemedi zaten..

soprano79
02-12-04, 09:05
Liege'de sadece Bangoura'yı beğendim kendisi Gine milli takımında Youla ile beraber oynuyormuş.. Geri kalan oyuncularda pek bir numara yok, Conceicao İbrahim'i bir kere bile geçemedi zaten..

Bangoura'yı ben de beğendim,gerçekten fiziğini çok iyi kullanan yıpratıcı bir oyuncu.

JackDaniels
02-12-04, 10:04
Valla pancu o pozisyonda kanatlanip ucarak orta sahaya kadar dusseydi bile vasat bir hakem penaltiyi verirdi :)
ancak kismetleri yokmus demek

:dislek: :dislek: :dislek:

sabah sabah :lol:

Onur1905
02-12-04, 17:47
Maçın en güzel yanı İlker Yasin'in anlatımını dinlemek zorunda olmayışımızdı.Yine enfes yorumlarıyla sesini duyduk ama yine de şükür demek lazım.

Pancu'nun pozisyonu gerçekten inanılmazdı.O hakame UEFA bir daha maç vermez herhalde.

Bjk ligde tökezlediği ilk haftalarda Del Boske'yi göndermeyerek çok büyük bir hata yaptı.Bu işin yürümeyeceği her hafta daha net belli oluyor.

Sheva
02-12-04, 17:50
Herkes Pancu'nun pozisyonuna takmis vaziyette ama bence pek cok hakem orada faul vermeyebilirdi bile.. Hakem tam bizim hakemlere benzer bir mac yonetti, o yuzden bence orda da faulu disari tasiyarak orta yolu bulmaya calisti :)

painy_boy
04-12-04, 07:34
Inonu'de gruptan cikmak icin olum kalim haline donduyse bu mac puani vermiceksin kardesim.

Sonra verilmeyen yuzde 1 milyonluk penaltina da bisey diyemezsin iste boyle.

Liginde son macta 4 yemis takimi yenemiyosak konusma hakkimiz yok,zaten bu gidisle hic bi yerde kalmicak.

Vdb iyice karistirdi olayi...Pancu son 10 dkda girdi pozisyona girdi hareketlilik getirdi,ey Vdb Sergen'i 80 dakika niye tutarsin.
Ibrahim Akin'i cikardin,Juanfran'i niye sokarsin ?
Ramazan'i ne zaman degistirecegiz ? Her maca 1-0 yenik basliyoruz zaten.
vs vs vs

Parma'yi yenebiliriz su duruma bakilirsa,ama iyi oynamamiz lazim,yoksa o da zor.