PDA

Tüm Versiyonu Göster : 1000'i 1 geçerken...

JackDaniels
16-02-06, 22:55
Vay beee diyorum...

07 Kasım 2004 tarihinde üye olduğum forumda 5-10 kişiydik...

Eski forumdan sevdiğim insanlar bir yol ayrımına gelmiş, ve 06 Kasım 2004'te bu foruma hayat vermişlerdi...

Daha dün gibi hatırlıyorum, çok iyi bir insan gelip bu foruma davet etmişti beni, kurulduktan 1 gün sonra...

Bizde o zamanlar zaten safımızı belli edip, sevdiğimiz insanların arkasına takılıverdik..

Dediğim gibi o zamanlar 5-10 kişiyle kendi aramızda muhabbetler çevirirdik...Bakıyorum da şimdi, 5-10 kişiden 1000 kişiye..

Zaten bu forumda hiç bir zaman aman aman şu kadar insan olsun, en fazla, en kalabalık kullanıcı bu forumda olsun isteği olmadı...Her zaman için, az üye olsun öz olsun, kaliteli olsun...Bu amacada kurucuların ve yöneticlerin ulaştığına inanıyorum...

Ömürler, Krallar, Angeller bayraklarını, Namelesslara, zidanelara, kornlara,marmaraünilere teslim etti :) ...Günü gelecek bizde bu bayrağı teslim edicez belki birilerine... ;)

Herşeyden önce, forumu bence Galatasaraylıların en kaliteli forumu haline getiren admin arakadaşlara, Ata, Çağdaş,Yasin ve Doğanay'a (foruma katkıda bulunmuş isim olarak bilmediğim diğer arkadaşlarada)tekrardan bir teşekkür edip, 1000 de olsak 10.000 de olsak aynı kaliteyi devam ettirelim...

Sonuçta hepimizin rengi, sevdası sarı kırmızı değilmi ;)

JackDaniels
16-02-06, 23:00
Haa bu arada unutmadan...

1000. üyeye forumun adminlerinden;
Ata, bir büyük altın;
Çağdaş, bir kol saati;
Yasin, bir adet boğayılanı, :lol:
Doğanay'da ekşınmen alacakmış... :D

Haberiniz olsun :D

USAtaraftar
16-02-06, 23:03
Harbiden bayagi bi uye profiline ulasmisiz. Acaba diyorum artik uyeligi kapasak da referansla mi girmek mumkun olsa?

JackDaniels
16-02-06, 23:11
Ayrıca şu rakamaarıda birarada görmek kolay kolay kimseye nasip olmaz;

Kullanıcılarımız toplam 77777 mesaj attılar
Toplam 999 kayıtlı kullanıcımız var

:)

Sheva
16-02-06, 23:12
1000. üye de geldi de, biraz sakıncalıydı kapıdan geri çevirdik :D Son aylarda önemli bir artış oldu üye sayısında ama günün sonunda hep bizbizeyiz beraberiz, üye olupta burada kalmak isteyenler de hemen benimseniyor zaten..

16-02-06, 23:18
Eyvallah Miraç dediğin gibi hareketlilik olsun dedik üye sayısını arttı gerçi üye olan bir daha pek uğramıyor ama arada tanıdıklar çıkıyor bazen gelen kalıyor. Biz de bizim gibilerin sayısı artsın istedik ;)
Hep beraber nice şampiyonluklu yıllara diyelim.

Serkan1905
16-02-06, 23:21
1 sene 3 ayda 1000 üye. :alkis:

Ugrasan, forumun kahrini ceken Admin arkadaslara tesekkürler.

Son aylardaki artis da, dosya paylasimindan dolayi olsa gerek.

JackDaniels
16-02-06, 23:23
Tamam ama hediye sözünüzü yemeyin... :D

Toplantıda alınan gizli kararı açıkladım farkındayım ama herkes bilsin duysun... :kizlar:

Onur1905
17-02-06, 00:07
Bu forumun ve daha önceki versiyonlarının en sevdiğim yanı,gereksiz kalabalık olmamasıydı.Dediğiniz gibi az ama öz olması en güzeli.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Serkan1905
17-02-06, 01:26
Ne 1000. üyeymis ama. Forumdan atilmamiza bile sebep oldu :lol:

M.Yasin Cakmak
17-02-06, 01:35
Hocam sizler olmasanız bizlerin yaptığı hiçbirşey bu ortamı bu hale getiremezdi. Siz saolun..

Düşününce nereden nereye; ne dertler, ne sıkıntılar, ne uğraşlar. Ve hakikaten aramızdan ayrılan ve belki de donecek olan cok degerli dostlar...

Şimdi geriye bakınca...iyi ki yapmışız diyorum.

1000. üye hayırlı olsun.

ps: Gelip te kovulan 1000. üyeye ben boa yılanlarının göz bebeği bir anaconda büyütüyorum, biraz daha sabretsin o...

gian
17-02-06, 11:32
Sitemizde de 523 üyemiz olduğunu eklemek gerek.

Gerçekten de bu noktaya sizlerin sayesinde geldik; oldukça amatör ruhla hareket eden bir ekibiz. Umarız sizlerin desteğiyle daha ileri noktalara gideriz.

Nice 1000'lere..

bahar1905
24-02-06, 21:47
admin: birşey yazacaksan yazman gerektiği yerde yaz

bahar1905
25-02-06, 19:06
1000. üye de geldi de, biraz sakıncalıydı kapıdan geri çevirdik :D Son aylarda önemli bir artış oldu üye sayısında ama günün sonunda hep bizbizeyiz beraberiz, üye olupta burada kalmak isteyenler de hemen benimseniyor zaten..
hehhehehhe ben kaçıncı üyeyiiiiiiim

Sheva
08-05-06, 22:15
1000. üyeye hoşgeldin dedikten kısa bir süre sonra 2000. üyeyi bekler duruma geldik.. Tabi bu 1000 kişiden oldukça az oranda insan aktif katılım gösteriyor ama az ve öz oldu yeni gelenler, siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum ama forum son zamanlarda uzun zamandır olmadığı kadar futbol tartışır, konuşur hale geldi, oldukça iyi gidiyoruz bence..

MarMara
09-05-06, 11:37
bu aralar gerçekten baya bir tartışma yaşandı forumda tatlı sert tartışmalar.

hele ki fe5 maçından sonra her topic adeta atış poligonu gibiydi.her ne kadar sinirlensekde sonradan zevk aldığım sohpetler oldu kanımca.

Son bir ayda üye olan arkşlar devamlı bir katılım içinde olunca sonu. da bu oldu tabi.