Tüm Versiyonu Göster : Ladder Teorisi -Kadinlar Hakkinda-
Ingilizce bilenler icin oldukca faydali, tamamen kadinlari anlatan bir teori. %100 katiliyorum :dislek:
http://www.intellectualwhores.com/foundations.html
UmBeRtO GS
01-12-04, 20:20
forumdaki feministler görmesin :lol:
Bende homongolosum.. Carpisalim :)
UmBeRtO GS
01-12-04, 20:25
Bende homongolosum.. Carpisalim :)
aman abi ben çekiliim aradan kaza kurşununa gitmeyelim :lol: :topuk:
:lol: :lol:
ne denir ki.
doğru yönleri çok
Bengü Cakmak
01-12-04, 22:23
Cok güzel bir calisma seni kutlarim... öncelikle
Zaten uzun uzun konusduk seninle bu konuyu düsüncelerimi biliyorsun
genede özet geceyim: cogu yerlere katilmiyorum. Katilmam da mümkün degil cünkü genelleme cok fazla hatta bütün kadinlar öyle demen biraz yanlis geldi bana ama bu elbette sadece beni baglar ;)
Benim icin gecerli olmayan bir cok konu var orada... o yüzden kendime bu konuda konusma hakki da vermiyorum (zaten bizde böyle karar kildik) ;)
Her erkek icin en önemli sey SEX deglidir
Her bayan icin en önemli sey Para degildir
Aile, Ilkeler, Karekter yapisi burada cok önemli ...
burasina dikkat cekmisdim. Topicdeki herkes okudumu bilmiyorum ama burasi cok ilginc (katilmiyorum tabiki ama cok ilginc bir idda):
Most women read this and say something like, "Well I'm not the average woman because..blah...blah...not true...blah blah...my boyfriend/lover/husband/masseuse was poor...blah...blah."
If you thought something like this you are very likely the average woman.
neyse benden bukadar ;)
Bengü Cakmak
02-12-04, 00:05
*UP*
"Kadin her ihtiyacini karsilamasi icin bir erkek ister, erkekse sadece bir ihtiyacini karsilasmasi icin her kadini." (Anonim)
:kizlar:
For example, a guy who is a complete asshole to a woman seems to somehow look better to them.
:dislek:
Tom has no idea what the Hell just happened. Jane starts fucking an unemployed alcoholic.
:lol: :lol: :lol:
Bengü Cakmak
02-12-04, 18:01
"Kadin her ihtiyacini karsilamasi icin bir erkek ister, erkekse sadece bir ihtiyacini karsilasmasi icin her kadini." (Anonim)
:kizlar:
valla genc be anonim yazsan bile seni kurtarmaz :lol: bu kimin cümlesi oldugu ap acik ortada :lol:
For example, a guy who is a complete asshole to a woman seems to somehow look better to them.
Aynen dogru bu teori.. Ben denedim Turkiye'de bu yaz.. :)
Bengü Cakmak
02-12-04, 19:05
sen dene zaten :lol: deneye bildigin kadar :lol: bakalim sonunda ne olacak :lol: ne bu sanki arastirma yapiyorsun :lol:
genco: pardon hanim efendi
kadin: buyrun
genco: ben sizin üzerinizde birsey deneyecektim
kadin: buyrum deneyin
genco: söyle gecelim :lol:
sen dene zaten :lol: deneye bildigin kadar :lol: bakalim sonunda ne olacak :lol: ne bu sanki arastirma yapiyorsun :lol:
genco: pardon hanim efendi
kadin: buyrun
genco: ben sizin üzerinizde birsey deneyecektim
kadin: buyrum deneyin
genco: söyle gecelim :lol:
Valla bu konu hakkinda cuk diye oturan Turkcemizden size bir vecize sunmak isterdim ancak forum da yazamiyorum Bengu hanim..
Seveni ......., ........ severler.. :)
:lol: :lol:
yuruyedur ceyhun :dislek:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to