Tüm Versiyonu Göster : G.Saray'dan Ayrılıyorum!
JackDaniels
01-12-04, 09:51
"Yıllarca benim gece hayatımı eleştirdiler.Özel yaşamımı yoluna koydum.Ama,yine oynatmadılar.Takıma giremedikten sonra burada kalmamın hiçbir anlamı yok." Ümit Karan.
kaynak : hürriyet özel haber
35 yaşında ki bir adam, rezalet ötesi oynamasına rağmen, sırf adı HAKAN ŞÜKÜR diye oynatılıyorsa arkasında bekleyen adamın isyan etmesi normal...
Kendinizi Ü.Karan'ın yerine koyun....Antremanlarda çalışıyosunuz.Önünüzde oynayan adam rezalet futbol oynuyor buna rağmen 1 haftada olsa o adamın yerinde oynayamaıyorsunuz...Bu haksızlık değilde nedir? Bu adam ağzıyla kuş tutsa Hakan varken takımda, sadece Kupa maçlarında ve hazırlık maçlarında oynamaya mahküm.
Belki seneye Şükür olmayacak, ama böyle giderse Karan'ıda kaybedeceğiz...
Umarım gitmez. Ben Karan dan çok şey bekliyorum. Lucescuyla şampiyon olduğumuz sezon müthiş bir çıkış yakalamıştı. Sonra ne oldu bilmiyorum adam çöktü. Yine bir çıkışın arifesinde olduğunun sinyallerini veriyor ama yedek.
Bu arada bu topic potansiyel bir Hakan Şükür tartışması olacağını seziyorum. :lol:
iste korktugum olay buydu!!hakan sukur en fazla iki sene daha oyniiycak sonra???donup bakin kim var santrafor necati disinda!!hakan sukur 8haftadir rezalet oynuyoor ve karan hala oynatilmiyor bu galatsarayda nedir bu hakan sukur fanatikligi tammam iyi gunlerini gorduk ama bittti!hakan unsalmin da bulentin de iiyi gunlerini kolu cikma pahasina maca devam ettiklerini biliyoruz ama simdi siralarini teslim etiiler bu hakan sukurdeki inat nedir ya????
Arif var mis gibi oynarlar..
Beklenen birseydi.. Gunlerdir burada yazip ciziyorduk, kotu oynayanlarin yerine formda yedeklere hic sans verilmezse onlari kaybederiz diye.. Adamada kizamayiz ki hakli cunku, agziyla kus tutsa ilk 11'e girme sansinin olmadiginin herkes farkinda. Ne diyelim, yolu acik olsun..
Bence çoktan ayrılmalıydı zaten...
Üstelik bu durum sırf bu seneye de mahsus değil ki.Hep yedekti bu adam senelerdir.
Geçen sene imza attırılırken yanlış yapıldı.Keşke tez elden takas edilse...
Not:Böyle haberlere TV'de kendi ağzından duymadıktan sonra inanmadığımı belirtmek isterim.
Kendisi adına en doğrusunu yapıyor.Gitmeye kafaya koyduğuna göre,tabi kadroda da düşünülmediğine göre iyi bir fiyata satmaya çalışırz umarım.
Sevdiğim futbolculardandır Ümit.Keşke gitmese.Genç,bize ileride de lazım olacak bir futbolcu.
Bengü Cakmak
01-12-04, 12:50
Sonuna kadar hakli adam ....
FT döneminde bile iyi oynadigi halde oynatilmadi
simdi hakan kötüyken o oyuna girince gene elinden geleni yapiyor...
eh afferin bize
PS.: Arif oynar yorumuna katiliyorum ama ümit karan in gitmesi büyük kayip
Keşke gitmese.Genç,bize ileride de lazım olacak bir futbolcu.
Herşeyi söyleyin ama bunu söylemeyin lütfen...
Adam 29 yaşında yaw.Neresi genç?Belki de 3-4 sene sonra futbolu bırakacak...
Bengü Cakmak
01-12-04, 13:05
Ya ne alip veremediginiz var karanla? anlamadim gitti... adami bu hayati iten fatih terim adamin iyi döneminde onu oynatmadi... adam napsin?
luce zamaninda ümit kendi basina takimi tasiyan isimdi? Bir GS linin daha ne yapmasi gerekiyor sence? anlamadim ben pek!
Gercekten her girdiginde kosuyor pres yapiyor tek hatasi adam gecemiyor böyle bir özelliyi yok ama terinin son damlasina kadar mücadele veriyor ve her girdigindede basarili bu adam
daha ne istiyorsunuz ben anlamiyorum? Hic bir zamanda anlayamayacagim!!!
Ümit 28 yaşında.1976 doğumlu.Kadrosu 30 ve üstü futbolcularla dolu bir takımın gençlerinden.En kötü ihtimalle 5 sezonu var.
Gencecik Arif var oynar 22'sinde daha.. O da olmadı Suat'ı çağırırız daha geçen seneye kadar o da oynuyordu.. Son maçında çok da güzel forvet oynamıştı gol bile atmıştı..
Ya ne alip veremediginiz var karanla? anlamadim gitti... adami bu hayati iten fatih terim adamin iyi döneminde onu oynatmadi... adam napsin?
luce zamaninda ümit kendi basina takimi tasiyan isimdi? Bir GS linin daha ne yapmasi gerekiyor sence? anlamadim ben pek!
Gercekten her girdiginde kosuyor pres yapiyor tek hatasi adam gecemiyor böyle bir özelliyi yok ama terinin son damlasina kadar mücadele veriyor ve her girdigindede basarili bu adam
daha ne istiyorsunuz ben anlamiyorum? Hic bir zamanda anlayamayacagim!!!
Bunu üstüme alarak bir açıklama yapmak istiyorum.
Birincisi FT,Ü.Karan'ı harcadı demek biraz yanlış olmuş sanırım.Ü.Karan en verimli dönemini(16 gol) FT'in ilk senesinde yaşadı.İkinci senesinde ne yaptığı da malum.
Lucescu zamanında 7 gol atmıştır.4 tane de CL golü vardır.Eğer bu takımı taşımaksa bunun biraz üstü performans veren diğer futbolcular takımı uçuruyor demektir.
Hasılıvelkelam öyle veya böyle ben Ümit'in Galatasaray için verimli olamadığını düşünüyorum bu 3.5-4 sene içiersinde.Bu sebeple hem kendi menfaati hem de GS'ın menfaati için takas edilmesinde de fayda görüyorum.Bu benim inancım.
Not:Onur,76 doğumlu bir kişi 2004 yılında 28 yaşını bitirmiş ve 29'undan gün almıştır.
Parma Maniac
01-12-04, 13:26
umuyorum iyi bi takasla çıkarırız elden.. severim Karan'ı çok iyi bi Galatasaraylı.. ama kapasitesi belli bi oyuncu.. hiçbi zaman iyi performans göstermedi Galatasaray'da.. ki göstermek için şansı oldu..öyle sezon başına ortalama 10 lig golüyle olmuyor bu işler.. yolu açık olsun, kötü bi takımda 20 golü bulabilir.. başarılı olur umarım giderse..
Not: lakin ben de Sovereign gibi ekleyeyim.. Karan'ın basına böyle bir açıklama yapacağına inanmıyorum..
Bengü Cakmak
01-12-04, 13:35
valla istedigin kadar dalga gec... Arif iyi bir oyuncu koyarsak iyide oynar... bunu dalga gecip anlamtak iste cok yanlis bence
Not:Onur,76 doğumlu bir kişi 2004 yılında 28 yaşını bitirmiş ve 29'undan gün almıştır.
Ben gün almayı falan bilmem.Benim yaş hesabım içinde bulunduğumuz yıl-doğum yılıdır.Mesela ben 83'lüyüm.2004-1983 21 yapar.Yani 21 yaşındayım,soranlara öyle söylüyorum.2005'e geçince 22 diyecem mesela.Çok ayrıntı isteyen gün,ay,yıl işlemi yapabilir.Daha da ayrıntı isyteyen DNA'dan falan bir şey baktırır.
Neyse konu dağılmasın.Gereksiz ayrıntılarla uğraşmayalım Sovereign.
Parma Maniac
01-12-04, 13:52
Onur ne farkeder? 28 yaşında olan bi adam genç falan değildir.. geleceğimiz falan da değildir.. ama 35-36 yaşındaki adamlara göre gençtir ama gelecek yaratamazsın 28 yaşındaki oyuncudan.. 28 yaşından sonra insan kendisini de geliştiremez fundamental olarak fazla.. çok çalışmadıkça.. ki Karan'ın bu işlerle fazla uğraşmadığı ortada.. 24-25 yaşındaki adamlara bile genç demiyorum ben.. genç diyebilmem için bi oyuncuya 21in altında olmalı.. hadi en azından 23ün diyeyim..
İlhan Mansız'da da yapılıyordu bu..27-28 yaşındayken genç oyuncuydu.. bakın 2 sakatlıkta futbolu bırakma aşamasına geldi.. olgunluk dönemindeki adamlara genç demeye bizden meraklı bi ülke yok.. burayı kastetmiyorum asıl medyada böyle bu..
Serkan1905
01-12-04, 14:20
olacagi buydu zaten... gelde kafayi yeme. :kizgin1:
ya biktim su takimin halinden, hep ayni tartismalar. ayni futbolcular..3-5 hafta oynuyoruz sonra k.o. :uykucu:
bu hakan sükür ercekten bedavaya oynuyor bu takimda, yoksa bi yönetim nasil dayanir bu adama bu kadar...
elin fenerlisi 23 yasindaki oyuncularla, sampiyonluk yolunda gümbür gümbür ileriliyor. bizim halimize bakin ya...
JackDaniels
01-12-04, 14:42
BU Hakan konusu açılınca hep aynı şeyi söylüyorum...
Ben bu adamı ne seviyorum, ne sevmiyorum....Ne onunla oluyor, nede onsuz oluyor...
Yarın bir maçta Hakan Şükür'ü ilk 11 de görmesem yadırgarım...Hakan kötü oynasada takımda olmalı derim...
Ama son maçlardaki performansıylada, torpille takımda yer aldığı aşikar bunuda hazmedemiyorum...
Kısaca Hakan konusunda ne istediğimi ben de tam olarak bilmiyorum... :karisik:
M.Yasin Cakmak
01-12-04, 15:25
Her zaman demişimdir, küçük takım futbolcusudur.
Umarım Beşiktaş'a falan postalayabiliriz de para ya da oyuncu alırız.
Buyursun gitsin. Hatta mümkünse yanında arifi de gotursun.
Arada forvet almak farz oldu devre arasında.
UmBeRtO GS
01-12-04, 15:27
Valla gitmesine sevinmedim desem yalan olur...
Öyle Ümit Karan hiç bir zaman çok iyi, çok büyütülecek bir futbolcu olmamıştır. Hiç bir zaman takımı kurtarmamış, tam tersi takımın ona ihtiyacı olduğu zamanlarda o ya barlarda ya da sakatlıkta olmuştur...
Insallah takasta falan kullanırız...
Geziyor barlarda sürekli 7 haftadır hep barda.. Ben de olsam ben de gezerim nasıl olsa barda da olsam evde de olsam oynamam mümkün değil niye gezmeyeyim ki.. BJK'ye gider golleri sıralar o zaman da seviniriz hep beraber ne güzel oldu sattık diye.. Tıpkı FB'nin Tomas'ı bırakması gibi oluruz.. Napacağız Ümit gibilerini altyapımız sağlam gençler fışkırıyor..Şükür zaten 40 yaşına kadar oynar bizde.. Hakediyoruz ama bunların hepsini hakediyoruz..
Bengü Cakmak
01-12-04, 15:54
Geziyor barlarda sürekli 7 haftadır hep barda.. Ben de olsam ben de gezerim nasıl olsa barda da olsam evde de olsam oynamam mümkün değil niye gezmeyeyim ki.. BJK'ye gider golleri sıralar o zaman da seviniriz hep beraber ne güzel oldu sattık diye.. Tıpkı FB'nin Tomas'ı bırakması gibi oluruz.. Napacağız Ümit gibilerini altyapımız sağlam gençler fışkırıyor..Şükür zaten 40 yaşına kadar oynar bizde.. Hakediyoruz ama bunların hepsini hakediyoruz..
Ata benim söyleyemediklerimi sen söylemissin cok tesekkür ederim. Kendimi cok iyi ifade edemiyorum ama bu konuda senin gibi düsünen birinin olmasina gercekten sevindim...
Gittsin BJK yede atsin golleri bizde hakan atsin diye bekleriz
(Hakana karsi degilim hic bir zaman cokda severim ama suan cok formsuz ve hala oynatiliyor ümit bekletilierken bunu kabullenemiyorum)
Yonetim ve Hagi, kina yakabilir..
Bengü Cakmak
01-12-04, 20:05
Yonetim ve Hagi, kina yakabilir..
:alkis:
Simdi burda gelipte harcadik Umit Karan gibi futbolcuyu vs gibi laflar sarfedersem yalan olur, cunku bu polemikler baslayana kadar Umit Karan'in futbolundan hic memnun olmadigimi defalarca yazmistim.. Benim kafamdaki GS forveti tanimina uyduramiyorum ben acikcasi..
Ancak diger yandan bakiyoruz, kendisinin yerine 11'de baslayan Hakan Sukur 9 haftadir son derece kotu bir futbol sergiliyor.. Bunu salt futbol bazinda konusuyorum, girdigi polemiklerin su an sirasi degil.. Herhangi bir takimda, bu kadar uzun sure vasatin altinda oynayan bir oyuncu var ve bunun yedegi de sonradan girdigi maclarda daha iyi bir performans ortaya koyuyorsa, normal sartlarda bu yedege en azindan bir macligina ilk 11 cikma firsati verilerek kendini gostermesi beklenir.. Fakat biz de ne yazik ki bu sans Umit Karan'a verilmedi, kendisi de bunun bir TD hatasi degil de daha alengirli bir is oldugunu ve istedigi sansi bulmasinin cok zor oldugunu anlayinca kendi acisindan dogru veya en azindan hakli bir aciklama yapmis..
Dedigim gibi Umit Karan'in futbolculugunu cok da fazla begenmiyorum ve hatta Tumer'le takas edebilsek diye de yazmistim birkac sefer.. Ancak bir oyuncunun bu gibi bir sebeple takimdan sogutulmasina hos gozle bakamiyorum ve musebbiblerini de siddetle kiniyorum..
Bence çoktan ayrılmalıydı zaten...
Üstelik bu durum sırf bu seneye de mahsus değil ki.Hep yedekti bu adam senelerdir.
Geçen sene imza attırılırken yanlış yapıldı.Keşke tez elden takas edilse...
Not:Böyle haberlere TV'de kendi ağzından duymadıktan sonra inanmadığımı belirtmek isterim.
bu adam hakan şükürden sonra yedek oldu senelerdir yedek falan değildi. o da biliyor ki yedekliğinin sebebi formsuzluğu ya da kendisinden daha iyi birinin olduğu değil.
gitmek istese geçen sene bonservissiz elini kolunu sallar giderdi beşiktaşından trabzonuna türkiyedeki 15 takıma da imza atardı ama o sorunsuz galatasarayda kaldı. belki de sorun burda kapris yapmalı gidiyorum bak fener istiyor demeli babasıyla kulüp başkanlarına haber yollamalı imzaya geliyorum deyip menejerini yollamalı tamam anlaştık deyip imza süresi içinde kulübe uğramamalı parayı yükseltmek için 1000 tane yalan söylemeli bunları yapsa gerçek galatasaraylı büyük futbolcu olurdu belki yazık etti kendine.
maç kurtarmadığını iddia eden arkadaşlar feneri son yenişimizi hatırlayın sonra bana maç kurtarmanın nasıl olduğunu açıklayın.
UmBeRtO GS
01-12-04, 21:19
belki de sorun burda kapris yapmalı gidiyorum bak fener istiyor demeli babasıyla kulüp başkanlarına haber yollamalı imzaya geliyorum deyip menejerini yollamalı tamam anlaştık deyip imza süresi içinde kulübe uğramamalı parayı yükseltmek için 1000 tane yalan söylemeli bunları yapsa gerçek galatasaraylı büyük futbolcu olurdu belki yazık etti kendine.
maç kurtarmadığını iddia eden arkadaşlar feneri son yenişimizi hatırlayın sonra bana maç kurtarmanın nasıl olduğunu açıklayın.
Ilk paragrafta yazdıkların tamamiyle gerçek olmayan şeyler...
2. paragraf için de, vaaay bee helal olsun ümit karan'a heykeli dikileck futbolcu helal olsun... bülent akın'da fenere gol atmıştı sevgili roberto baggio ;)
Kaan bence sen gerçekleri bilmiyorsun o yüzden yorum yapmadan önce bir daha düşün..
HAtta Hakan BJK ile de konuşmadı değil mi hatta Telegol'e canlı bağlanıp Beşiktaş'ta oynamaktan gurur duyarım da demedi.. Hatta o programda bu transfer bitti o zaman da denmedi.. Yok canım babası hiçbir zaman yorum yapmadı Hakan neden alınmıyor diye..
Hakan zaten 1 ay tesislerde kalırken bana teklif yapılmadı diye de konuşmadı.. Bunların hepsi tamamen gerçek dışı..
Haklısın Hakan da son 2 sene de her maç bizi ipten aldı o FB maçında düşünerek attığı gol olmasa şimdi perişandık.
bir maç bile kurtarmadı diyenlere örnek verdim en başarılı şampiyonlar ligi macerana da bakabilirsin karanın kurtardığı maçlar için.
gerçek olmayan şeyler yorumuna da ben hiç bir şey demiyorum onları kimin ne zaman yaptığını dünya alem biliyor zaten.
UmBeRtO GS
01-12-04, 21:57
belki de sorun burda kapris yapmalı gidiyorum bak fener istiyor demeli babasıyla kulüp başkanlarına haber yollamalı imzaya geliyorum deyip menejerini yollamalı tamam anlaştık deyip imza süresi içinde kulübe uğramamalı parayı yükseltmek için 1000 tane yalan söylemeli bunları yapsa gerçek galatasaraylı büyük futbolcu olurdu belki yazık etti kendine.
1- Hakan Şükür hiçbir zaman Fener'e gidicem demedi, tam tersi Fenerbahçe'nin zamanında yaptığı teklifi geri çevirdi.
2-Hakan Şükür Faruk Süren zamanında imza için kapılarda bekledi, ama o zamanki ciddiyetsiz yönetim bugün olmaz yarın gel diye hergün Hakan'ı bekletti.
3-Aynı ciddiyetsiz yönetim Hakan'ı satmak için elinden geleni yaptı, sırf 20 milyon dolar (öyle gelecek zannediyorlardı) gelecek diye bonservissiz Inter'e yolladılar. (Ali Dürüst'te televizyonlarda 20 milyon dolar gibi bir ücret bekliyoruz demişti)
4-Ümit Karanla yaşadığımız çok başarılı Şampiyonlar Ligine karşılık Hakanla yaşadığımız şampiyonluklar (5-6 şampiyonluk), Uefa kupası, sayısız Türkiye Kupasını örnek vereyim...
UmBeRtO GS
01-12-04, 22:00
1- Hakan Şükür hiçbir zaman Fener'e gidicem demedi, tam tersi Fenerbahçe'nin zamanında yaptığı teklifi geri çevirdi.
2-Hakan Şükür Faruk Süren zamanında imza için kapılarda bekledi, ama o zamanki ciddiyetsiz yönetim bugün olmaz yarın gel diye hergün Hakan'ı bekletti.
3-Aynı ciddiyetsiz yönetim Hakan'ı satmak için elinden geleni yaptı, sırf 20 milyon dolar (öyle gelecek zannediyorlardı) gelecek diye bonservissiz Inter'e yolladılar. (Ali Dürüst'te televizyonlarda 20 milyon dolar gibi bir ücret bekliyoruz demişti)
4-Ümit Karanla yaşadığımız çok başarılı Şampiyonlar Ligine karşılık Hakanla yaşadığımız şampiyonluklar (5-6 şampiyonluk), Uefa kupası, sayısız Türkiye Kupasını örnek vereyim...
Unutmuşum : Zaten Ümit Karan bizdeki 4 yılı boyunca kurtardığı maç sayısı bir elin parmakları kadar.... İşte böyle bir oyuncu gitti diye kınalar yakmaya gerek yok...
Fırat İşbecer [ e-posta ]
Hakan Şükür’ün “Terim"leşme Problemi
portre - 8 Haziran 2004 Salı
Düşünün, on iki senelik milli takım kariyerinde 95 maça 45 gol sığdırmış, Türkiye liglerinde 200′ün üzerinde gol atmış, gümüş ayakkabı sahibi, bütün dünyada saygı duyulan bir isim, Hakan Şükür. Böyle bir geçmişi dışardan değerlendiren birisi herhalde Şükür’ün milli bir kahraman ve mal olduğu kulüpte de heykeli dikilmiş bir efsane olduğundan şüphe duymaz. Ancak durum öyle gözükmüyor.Zira 2002 dünya kupası esnasında karikatür malzemesi olacak kadar ülkede antipati uyandıran, kendi kulübünde de hiçbir zaman bir efsane olarak görül(e)meyen bir şahsiyet Hakan Şükür.
Acaba neden diye sormak lazım… Acaba Hakan Şükür isminin hala birçok kafada tedirginlik yaratmasının sebebinin altında yatan neden ne?
Bu soruların cevabı biraz geçmişte, biraz da günümüzde yatmaktadır. Benim şahsi olarak kendisine ilk antipati duyduğum zamanlar, televoleye çıkıp dünyanın en bayat fıkralarını anlattığı döneme kadar gider. Ancak o zamanlar bile gözümde, işini iyi yapan bir görev adamı ve de devamlılığı ile standartları yüksek bir oyuncu portresi çiziyordu. Hatta bugün bile bu özelliklerin çoğunu Hakan’a yakıştırabiliriz. Ancak yıllar ilerledikçe ve Hakan Şükür olgunlaştıkça ortaya çıkan rahatsız edici özellikler son dört senede hat safhaya ulaşmıştır. Bunların başında takım içi gruplaşmanın ele başı olması, yıllarca yabancılara ve yeni gelenlere soğuk yaklaşması geliyor. Bir de GS’deki ilk döneminin sonunda içine girip hala çıkamadığı “yıldız” sendromu var. Hakan Şükür, maalesef ikinci bir Fatih Terim olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ben bu işareti net olarak ilk defa UEFA kupası finalinde topu Hagi’nin elinden kaparak frikik kullanmaya çalıştığı an görmüştüm. Kendinden geçmiş Hakan Şükür, hayatı boyunca ceza sahası dışından en fazla on -on beş gol atmış olmasına rağmen, Türk futbolunun en önemli maçında topu Hagi’den ısrarla alarak frikik çalışması yapıyordu. O maçın heyecanı ve motivasyonu ile bu münferit bir hareket olarak algılanabilirdi. Belki de öyleydi. Ancak 2000 sezonundan sonra yaşadıkları Hakan Şükür’ü Arsenal maçındaki cinnet anının karakterine doğru yaklaştırmaya başladı. Zaten avrupada geçirdiği üç sene boyunca kendisinden futbol namına fazla haber alamayan Türk seyircisi, 2003 yılındaki dönüşüyle birlikte bambaşka bir Hakan’la karşılaştılar. Aslında Hakan fazla değişmemişti. Sadece kafasındakileri yapacak cesareti kendinde toplamıştı. Bu cesaret o kadar cüretkardı ki bir maçta kendisine pas atmayan Sabri’yi hırpalayacak kadar küstah olabiliyordu. Zaten o dakikadan sonra Sabri, sezonun kalan kısmı boyunca tedirginliği yüzünden bir daha adam gibi top oynayamadı.
Hakan Şükür’ün arkadaşları vardı; başta Arif ve K.Hakan.. Fatih Terim gibi bir despot bile artık onlara laf geçiremez hale gelmişti. Hakan gollerini atarken Bratu’lar, Baliç’ler, Ümit Karan’lar harcanıp gidiyordu. Kabak, Hakan hariç herkesin başına patlıyordu.
Ama artık kabağı Hakan Şükür’ün başında patlatmanın zamanı gelmiştir. Güney Kore maçından sonra bütün futbolcuları kenetleyip “#### basın, bunu da yazın” dedirten ama dünya üçüncülüğünde zerre kadar payı olmayan bir futbolcudan korkmak lazımdır. O futbolcu, Terim gibi egosunun kölesi olmuş ve hala 2000 yılının Mayıs ayında yaşamaktadır.
Hakan Şükür ve Galatasaray birlikteliği bence artık kalplerde hoş bir seda olarak kalmalı ve her iki taraf da kendi yoluna gitmelidir..
verkac.org
Umberto, bence burada mevzu Umit Karan'in futbolculugu veya kurtardigi mac sayisi degil de takimdan ayrilmak istemesinin ardindaki sebepler olmali.. Yoksa bu takimda Umit'e gelene kadar futbolculugu tartisilacak cok adam var..
Bence Umit burada Hagi'ye ve yonetime guzel bir mesaj vermis.. Bakmis ki futbol yoluyla forma sansi bulacagi yok, o da kendi capinda gundem yaratarak en azindan taraftarin dikkatini bu konuya cekmek istemis.. Bir bakima hem kendine hem de Galatasaray'a son bir sans vermis.. Yalniz merak ediyorum, simdi boyle ustu kapali konusan Karan, ayrildiktan sonra acaba konu ile ilgili daha detayli aciklamalar yapar mi? Belki o zaman ogreniriz Umit'in ayrilmak istemesinin ardindaki gercek nedenleri..
UmBeRtO GS
01-12-04, 23:06
Bence Ümit'in yapmak istediği şey fiyatını arttırmak ve kendisine piyasa yapmak. Ayrılmak isteyen adam bonservisini alır ya da "kulübe ben gitmek istiyorum" der. Basına çıkıp "ben Galatasaray'dan ayrılacağım" demez...
Karan en son piyasa yapmak isteyecek futbolcudur Galatasaray'da.. Şu anda tüm oyuncuları satılığa koysak insanların almak isteyeceği 3-4 oyuncudan biridir Karan.. Zaten yurtdışında oynamak istiyormuş neyin piyasasını artıracak burada yapacağı açıklamayla..
ben adamın dediklerini normal karsıladım.. yazık adamın yerine koyuyorum kendimi çalış didin naparsan yap ama ilk 11 i gec oyuna sonradan bile zar zor gir! çok üzülüyorum. sonucta türkiyenin forvet potansiyeli ortadayken biz boyle sacmaca bu adamı harcadık..
hakan sukuru ben klupte durması gereken biri olarak gormuyorum.
ve de arif gitsin galatasaraydan dünyanın hiç bir takımında hiç bir zaman iyi oynıcagını düşünmüyorum su halde.. ayakta duramıyan bir nasıl futbol oynasın..
yolu acik olsun ucan mandamizin, hic bir zaman sevememistirim kendisini....
Ankara'da oynarken kendisine yoneltilen ''hangi takima transfer olmak isitiyosun'' sorularina;
''İstanbul'a kapak atiyimda hangi takim olursa olsun'' diyen bir adamdan hayir gelmez..Gelmedi de zaten..
Ama fenere ne cakmisti be 2 tane...Neyse bu kucuk hatiralariyla kendisini hatirlariz....
yolu acik olsun..Baş baş..
haber dogru mu ? ümit karan tv´de mi söyledi
Sorma Figo..Ben de hala anlamadım Hurriyet'in her zaman yaptıgı sallama haberlerden biri olmadıgına nasıl kanaat getirildigine ve de üzerine ciddi ciddi yorumlar yapıldıgına..
Parma Maniac
02-12-04, 00:07
Sorma Figo..Ben de hala anlamadım Hurriyet'in her zaman yaptıgı sallama haberlerden biri olmadıgına nasıl kanaat getirildigine ve de üzerine ciddi ciddi yorumlar yapıldıgına..bilirsin Sukur aleyhine olabilecek her haber gerçektir, diğer haberler de sallamadır.. :lol:
daha önce de dediğim gibi böyle bir açıklama yapacağına kesinlikle inanmıyorum şu durumda.. ama yaptıysa da yine dediğim gibi yolu açık olsun..
UmBeRtO GS
02-12-04, 00:19
Sallama haber olduğu büyük ihtimal...
Zaten çoğu kişinin amacı da bu haberin doğru olup olmadığı değil, bu haber sayesinde Hakan Şükür'ü daha çok eleştirmek...
şu anda böle bi açıklama yapcak adam diil Karan
hiçbiyere gitmez
yalan haberdir Hürriyetin
ama hep beraber görmek istemişimdir
Karan-Şükür ikilisini
lukunku gibi top indiren bi adamla süper anlaşan Karan
Hakanla çok daha ii anlaşırdı bnce
ama olmadı gitti bi
Karan bara gidecek bekar topcularla iyi hatunlar paslasiyor.
Birde bakirkoydekilerle iyi ver*kac yapiyor.
1. Hakan şükürün her transfer döneminde adı fenerle beraber anılmıştır. kendi olmasa da babası fenerbahçe kulübüne kadar gidip oğlumu alın propagandası yapmıştır.
2. yanlış hatırlıyorsun intere gittiğinde kapılarda bekleyen hakan değil yöneticilerdi. transferin son günü bile menejerinin sözde imza randevusu için floryada saat 17 ye kadar beklediler. ancak menejerler imza süresinin bitiminden sonra kulübe teşrif ettiler. hikaye deme sakın o gün tesadüf tam gün floryadaydım ali dürüst ve burak elmas orada imza için hakanın menejerini bekliyorlardı
3. yine yanlış biliyorsun o yönetim hakana imza attırmak için herşeyi yaptı hatta gitmek istiyorsan bonservisinden pay verelim ama önce imza at dendi. ancak hakan intere imzayı atmıştı bile yani yönetimin satma ya da satmama gibi bir seçeneği yoktu çünkü hakanın sözleşme süresi bitmişti. 20 milyon hikayesine gelince o zaman bonservis ücreti ödememek gündemde yoktu yani bossman kuralları böyle uygulanmıyordu. inter bonservis ödemek zorundaydı ve zannedersem 9 milyon teklif etti bizimkiler 20 milyon hayaliyle uefa ya gittiler fakat sözleşmelerde gerçek rakamlar belirtilmediğinden 7 milyona fit oldular. hakanı satan yönetim değildi aksine hakan galatasarayı satmıştı.
4. hakan konusunda -kazandırdığı maç mı var- gibi bir iddiada bulunan oldumu da bunları yazıyorsun. karan maç kazandırmadı iddiasına verilen yanıta yönelik söyliyeceğin varsa tamam.
bir de komik iddia karanın fiyatını arttırmak istemesi adam 4 ay önce istediği kadar fiyat yükseltebilirdi boştaydı yani bonservis parasını da cebine atabilirdi. şimdi neyin fiyatını yükseltsin gitse en az 2 milyon $ fazladan kazanırdı gitmedi hata yaptı di mi?
umberto yaşın herhalde çok genç 5 sene öncesi konusunda oldukça bilgi eksiğin var lütfen biraz arşiv karıştır o günler hakkında öyle yorum yap.
UmBeRtO GS
02-12-04, 01:33
umberto yaşın herhalde çok genç 5 sene öncesi konusunda oldukça bilgi eksiğin var lütfen biraz arşiv karıştır o günler hakkında öyle yorum yap.
Hayır sevgili RobertoBaggio o günleri oldukça net hatırlıyorum, ama o günleri sen başka hatırlıyorsun ben başka hatırlıyorum ;). Bu da benim yanlış bildiğim anlamına gelmez...
Bu yüzden 2ye ve 3e cevap vermek istemiyorum. Çünkü ben söylediğim gibi biliyorum olayları...
Ayrıca arşiv karıştırmama gerek yok arşiv dediğin fenerli basın çünkü ;)
1'e gelince 1. Hakan şükürün her transfer döneminde adı fenerle beraber anılmıştır. kendi olmasa da babası fenerbahçe kulübüne kadar gidip oğlumu alın propagandası yapmıştır.
Her transfer döneminde bir futbolcunun bir takımla adının anılması o futbolcunun o takımda oynamak istemesiyle aynı şey değildir. Her transfer döneminde de Yıldıray, ya da bir sürü yabancı futbolcu galatasarayla anılınır. Bu o futbolcuların Galatasaray'ın kapısındaa yattığı anlamına gelmez. Tıpkı Hakan Şükür'ünde Fenerin kapısında yatmayacağı gibi. Basının yalanlarıdır :)
Hakan Sukur'un sanirim Blackburn'le anlasmadan veya orda oldugu siralarda Bjk ile anlastigini Sinan Engin telegol'de soylemisti.. Sonra neden olmadi sorusuna, adini hatirlamadigim GS'li bir konuk, Hakan'in GS'liligindan dem vuran bir cevap vermisti.. Sinan Engin'in o anki surat ifadesi ve gulusu bence o konuda cok fazla sey anlatiyordu fakat konu kapandi gitti sonunda tabi..
Bu kadar bos bogaz Turk medyasinda bence Hakan'la ilgili tutulmus oldukca buyuk sirlar var.. Benim ki tabi tamamen farazi bir laf ancak oyle saniyorum ki yillar icinde hem Hakan'in transfer maceralari hem de GS kulup icindeki etkinligi ile ilgili daha cok hikayeler dinliycez..
Parma Maniac
02-12-04, 01:55
Sheva'cım o zamanlar Hakan Sukur çıkıp Telegol'de Beşiktaş gibi büyük bi kulüp teklif yaptı diye gurur duydum gibi bir laf söyledi diye Hakan Sukur'u Beşiktaş'ta ilan ettiler.. bir Galatasaraylı bunu nasıl dermiş canlı yayında, Hakan'ın kişiliğine uygunmuş, Beşiktaş alsa zıplaya zıplaya gidecekmiş de ondan.. o zaman olmaz böyle şey, her futbolcunun diyebileceği, demek zorunda olduğu şeyler olduğundan bahsettik lakin Sukur-BJK hadisesi çıkmıştı bir kere.. sonra tabii ki gerçekleşmedi bu, yine hiç unutmam forumda bir haber geçildi burda gerçekmiş gibi.. efendim Lucescu almayı düşünmüş, sonra Hagi'yi aramış,(burası bomba) Hagi de demiş ki Sukur hizipçidir, grupçudur, takım içinde olay çıkarır sakın yapma Lucescu.. bu haber herkes hatırlayacaktır foruma kondu, yine şu anda çıkan sallama haberler gibi gerçekçi bir şekilde işlendi, Sukur bir kez daha yere vuruldu.. o zaman forumda yazdığım tek şey vardı, umuyorum Hagi bir gün Sukur'un olduğu Galatasaray'a hoca olur da ne neymiş herkes görür diye.. oldu, ve ortaya çıktı her şey.. yine daha sonra geçtiğimiz haftalarda Sukur'un açıklamalarının benzerini herkesin büyük Galatasaraylı, takımını süper seven, fedakar insan dediği Tugay Kerimoğlu yaptı.. BJKden teklif almak gurur verir, profesyoneliz, görüşürüz icap ederse diye.. 1-2 kişi dışında Tugay ayıp etti diyen olmadı.. Sukur yapınca gerek medyada gerek forumlarda herkes başına üşüşürken akbaba gibi Tugay yapınca gıkı çıkmadı kimsenin..
yani diyorum ki bu işler boş işler.. yalan haber eninde sonunda ortaya çıkıyor.. Sukur ne yaparsa yapsın yaptığı bir beş gösterilmeye devam edecek, taraftarlar da bunu yemeye tabii ki..
UmBeRtO GS
02-12-04, 01:59
Sheva'cım o zamanlar Hakan Sukur çıkıp Telegol'de Beşiktaş gibi büyük bi kulüp teklif yaptı diye gurur duydum gibi bir laf söyledi diye Hakan Sukur'u Beşiktaş'ta ilan ettiler.. bir Galatasaraylı bunu nasıl dermiş canlı yayında, Hakan'ın kişiliğine uygunmuş, Beşiktaş alsa zıplaya zıplaya gidecekmiş de ondan.. o zaman olmaz böyle şey, her futbolcunun diyebileceği, demek zorunda olduğu şeyler olduğundan bahsettik lakin Sukur-BJK hadisesi çıkmıştı bir kere.. sonra tabii ki gerçekleşmedi bu, yine hiç unutmam forumda bir haber geçildi burda gerçekmiş gibi.. efendim Lucescu almayı düşünmüş, sonra Hagi'yi aramış,(burası bomba) Hagi de demiş ki Sukur hizipçidir, grupçudur, takım içinde olay çıkarır sakın yapma Lucescu.. bu haber herkes hatırlayacaktır foruma kondu, yine şu anda çıkan sallama haberler gibi gerçekçi bir şekilde işlendi, Sukur bir kez daha yere vuruldu.. o zaman forumda yazdığım tek şey vardı, umuyorum Hagi bir gün Sukur'un olduğu Galatasaray'a hoca olur da ne neymiş herkes görür diye.. oldu, ve ortaya çıktı her şey.. yine daha sonra geçtiğimiz haftalarda Sukur'un açıklamalarının benzerini herkesin büyük Galatasaraylı, takımını süper seven, fedakar insan dediği Tugay Kerimoğlu yaptı.. BJKden teklif almak gurur verir, profesyoneliz, görüşürüz icap ederse diye.. 1-2 kişi dışında Tugay ayıp etti diyen olmadı.. Sukur yapınca gerek medyada gerek forumlarda herkes başına üşüşürken akbaba gibi Tugay yapınca gıkı çıkmadı kimsenin..
yani diyorum ki bu işler boş işler.. yalan haber eninde sonunda ortaya çıkıyor.. Sukur ne yaparsa yapsın yaptığı bir beş gösterilmeye devam edecek, taraftarlar da bunu yemeye tabii ki..
budur :okey: :alkis:
efendim Lucescu almayı düşünmüş, sonra Hagi'yi aramış,(burası bomba) Hagi de demiş ki Sukur hizipçidir, grupçudur, takım içinde olay çıkarır sakın yapma Lucescu..
-------------------------------------------
Parma sence bu soylenen dogru ise bizim bunun dogrulugunu gorme imkanimiz olabilir mi? Yani eger boyle bir grup var ve Hakan bunlarin basi ise, Hagi bu cekirge misali ucuncu sicrayisinda bunlarla ugrasmayi goze alabilir mi? Bunlar da dusunulmeli bence..
Hakan konusunda benim birsey yazmama gerek yok, cogu kisi Hakan icin neler dusundugumu biliyor nasil olsa, Galatasaray'a gelmis gecmis en karaktersiz futbolcudur benim gozumde ancak Hakan'i savunanlar, bu aralar olmayan veya tam tersi olan seyleri de vukuu bulmus gibi gostermekteler..
Aynı ciddiyetsiz yönetim Hakan'ı satmak için elinden geleni yaptı, sırf 20 milyon dolar (öyle gelecek zannediyorlardı) gelecek diye bonservissiz Inter'e yolladılar. (Ali Dürüst'te televizyonlarda 20 milyon dolar gibi bir ücret bekliyoruz demişti)
Yalan.. Hakan Inter'e Galatasaray yonetiminden habersiz imza atip, Galatasaray ile Inter'i UEFA nezdinde anlasmaya zorlamistir. Yani Galatasaray izin verdigi icin degil, Hakan istedigi icin Inter'e gitmistir.
HAKAN KAOSU
1- INTER: Hazırlık kampı kadrosuna aldı
2- G.SARAY: ‘Satmayı asla düşünmüyoruz’
3- AZMAN: ‘İş kesinlikle bitti, o gitti’
G.SARAY’da Hakan Şükür’ün Inter’e transferi tam bir kaosa döndü. Bundan önceki Torino ve Juventus olayları sırasında Hakan’ı ille de göndermek isteyen Sarı - Kırmızılı yöneticiler, bu kez de İnter’e gitmek isteyen bu futbolcuya izin vermeyeceklerini belirterek, “Kendisini bırakmayacağız. İnter fiyat önerdi, ama yanıt vermedik" dediler.
İTALYA’nın İnter Kulübü’ne göre bu transfer kesinlikle bitti. İnterli yöneticiler, menajeriyle sözleşme imzaladıkları Hakan’ı 9 Temmuz’da başlayacak sezon öncesi hazırlık kampının kadrosuna bile aldılar. Kamp öncesi Hakan’ı sağlık kontrolünden geçireceklerini belirten İtalyanlar, “Ortada yapılmış sözleşme var. Eğer Hakan kararından vazgeçerse başı büyük derde girer" ifadelerini kullandılar.
HAKAN’ın menajeri Hakan Azman, “İş kesinlikle bitti, o gitti. Artık İnter’de oynayacak" diye konuştu. Hakan’ın da “İnter’e söz verdim. Sözümden dönmem" dediği öğrenildi. Yönetici Burak Elmas ise “Hakan, FİFA yoluyla ayrılmayacağını İnter’e söylemiş. Biz de kendisine izin vermiyoruz" dedi. İnter’in Hakan’ın bonservis bedelini yatırıp, alabileceği, bu durumda da G.Saray’ın FİFA’ya şikayette bulunacağı belirtildi.
UmBeRtO GS
02-12-04, 03:21
Genco allah aşkına verdiğin örneğe bak, Zilliyet dediğimiz. Basında yalan dediğimiz gazeteyi konu Hakan Şükür olunca en dayanılır kaynak yapıyorsun... Fenerli basın ne olacak?
Ne zavalliymis bu Karan.Takima giremiyosa suclu kim?Sizin muthis kurtarici hocaniz Hagidir.
Hakan yapmiyor herhalde kadroyu...
Oyle bir zihniyet var ki sizde ne 100 yil ne de bin yil gecse bu her firsatta elestirimi yaparim,lafimi sokarim triplerini bitirmezsiniz.Ne bitmek bilmeyen Hakan kompeksiniz varmis yahu.Takima Mondragon bile giremese ondan bileceksiniz.Eminim Ukraynadaki usulsuz secimden de Hakan sorumludur.
Ayrica 3,4 yil sonra ayni tavirlari Karana da gosterirsiniz siz,yeni kuklaniz o olur.4 yilda 5 mac katki gostermis ,barlarin surekli musterisi adami getirip Digerinin yaptiklarini hice sayiyorsunuz ya yazik...
BU TOPIC GIDERRRRRR...
Bonservis fiyatini bile 20 milyon dolar yaptilar nasil izin vermiyorlar???
Biraz daha sakin olalım.. Müthiş kurtarıcı hocanız Hagi falan.. Bence sendeki Hakan sevgisi senin gözünü kör etmiş. Hagi'ye kimse kurtarıcı hoca müthiş hoca falan demedi.. Bunca zor şartlar altında Terim'in rezil edip yerin dibine batırdığı takımı 2-3 transferle adam etti.. Kendisini eleştiriyoruz diye alay konusu yaptırmayız senin gibi onu bunu kompleksli itham edenlere.. Bence sen kafandaki insanlarda Hakan kompleksi var kompleksinden sıyrıl ve somut bir şeyler yaz..
JackDaniels
02-12-04, 09:38
Hakan Şükür kompleksi diye bir şeyin olması, G.Saray hastaları için söz konusu olamaz...
Bu taraftar, takımın başarısı için bir şeyler ister, kendi egolarını tatmin etmek için değil...
H.Şükür'ü çok sevenlerde kabul ediyorlarki son 5-6 maçtır Hakan'ın takıma hiç katkısı olmadı...Aynı şekilde Ü.Karan oynasaydı bir daha bu formayı görebilirmiydi?Cevabını vereyinm...Hayır...
Ama Hakan ısrarla oynatılıyor...Neden? Adı Hakan Şükür...
Eee bu durumda arkasında bekleyen adam T.D sine güvenirmi? Ya da takımın her hangi bir oyuncusu takımda forma bulmak için çalışmak gerek gerçeğine inanırmı?
Sözün özü...Hakan oynamış, Karan oynamış onda değilim ben...Takımda çalışan, iyi oynayan forma bulmalı...Haksızlığın olduğu yerde, fesatlıkta olur, kıskançlıkta olur, başarısızlıkta olur...
G.Saray forması çalışarak elde edilir, isim yaparak değil !!! gerçeğini TD miz yansıtmalı ki ona göre futbolcular çok çalışıp formayı haketmeli...
Takima giremiyosa suclu kim?Sizin muthis kurtarici hocaniz Hagidir.
Oyle bir zihniyet var ki sizde ne 100 yil ne de bin yil gecse bu her firsatta elestirimi yaparim,lafimi sokarim triplerini bitirmezsiniz.
Ne bitmek bilmeyen Hakan kompeksiniz varmis yahu.
Ayrica 3,4 yil sonra ayni tavirlari Karana da gosterirsiniz siz,yeni kuklaniz o olur.
BU TOPIC GIDERRRRRR...
Eger bu uslupla birbirimize saldirirsak gider tabi bu topic.. Su ana kadar yazan herkes iyi kötü konuyla ilgili dusuncelerini soylemis.. Kimisi savunmus Hakan'i kimide elestirmis, ama kimse baskalarina bu derece laf sokucu, asagilayici laflar etmemis. Ne gerek var boyle bir yaziyla ortami germeye?? Umarim diger arkadaslar bu oyununuza gelip provoke olmazlar ve buradaki seviyeli tartisma ortami devam eder.. Ayrica sene basinda Hakan iyi oynarken burada onu elestiren herkes o zaman ovuyorlardi Hakan'i, kompleksli insan o zamanda kotulerdi..
Herneyse.. Tekrar konuya donecek olursak bazi arkadaslar haberin palavra olabilecegi ihtimali üzerinde durmuslardı ancak bugün diger gazetelerde de Ümit Karan'ın demecleriyle ilgili haberler var.. hatta yöneticimiz Fatih Göksen'in konuyla ilgili yorumu bile var.. "isteyen kalır, isteyen gider" demiş!!
--------------------------------------------
Ümit duygusal davranmış
Fatih Gökşen, ocakta ayrılmak isteyen Ümit Karan hakkında, duygusal davranıp böyle konuşmuş olabilir. Ama isteyen kalır, isteyen gider dedi
02.12.2004
‘Sözleşmeye uyarız’
Futbol Şubesi Sorumluları’ndan Fatih Gökşen, ara transfer döneminde Galatasaray’la yollarını ayırmayı planlayan Ümit Karan’ın isteğine şu şekilde yanıt verdi: “Ümit forma giyemediği için duygusal davranıp böyle konuşmuş olabilir. Resmi bir yazı ile ocak ayında ayrılmak istediğini bildirirse, oturup ne yapacağımıza karar veririz. Yönetim olarak bizim bu tip konularda tavrımız belli. Bizimle çalışmak isteyen kalır, gitmek isteyene de yapılan sözleşmelere uygun olarak davranılır.”
http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/GS/Haber.asp?PID=303&HID=3&HaberID=242949
Fatih Gökşen'in bu açıklaması da sallamadır Fanatik uydurmuştur kesin..
:buyuksun: :buyuksun: :buyuksun: :buyuksun:
bir de Ümit Karan'ın GS'dan aldığı senelik ücreti yazabilecek varsa sevinirim.Ve paranın garanti para olup olmadığını(yani maç başınalığı var mı)?
Toplam 900bine anlaştı.. Yanılmıyorsam 400bini garantiydi.. Ayrıca o paraya gelirsek Baliç'lerin Lukunku'ların aldığı paraya ve yaptığı katkıya da bakarız.. Tabii Arif gibileri hiç saymıyorum.
Parma Maniac
02-12-04, 11:31
Sheva iyi güzel de yani söylediğin şey doğruysa bu adam öyle bi hale gelmiş ki Galatasaray'ın üstüne çıkmış.. Allah değil ki bu adam, bu kadar kolay mı? Terim'i mum ediyor, Hagi'yi mum ediyor, olacak şey değil bence.. Hagi takımın başına geldiğinde bu kadar nefret ediyorsa, Lucescu'ya şikayetler bulunacak kadar aleyhinde konuşabiliyorsa başka yollar seçerdi.. yani öyle şeyler yazılıyor ki Sukur efsane olmuş artık.. bunları yapabiliyosa, hepsine neden olup bütün hocaları mum edebiliyosa da helal olsun..
Not: hemen belirteyim bu kadar sorunlu, hizipçi, grupçu bi adamla UEFA Kupası gibi bi başarının gelebileceğine inanmıyorum.. o zaman başarımızda konuşulan şey hep kolej takımı olmamız, takımın içindeki sevgi ve arkadaşlıktı.. Terim'i böyle mum edebilen insan orda da sorun çıkarır, takımın içine ederdi..
basinda cikan bütün haberler zaten yalan, öyle degilmi?
Arkadaş,topicin baçlığı "G.Saray'dan ayrılıyorum." diyen Ü.Karan'la ilgili.Nasıl oldu da Hakan'ın İnter'e transferinden,Ü.Karan'ın FB'ye 2 gol atmasına kadar getirirldi anlamadım?hayır Ümit'in kadroya girememsinin sorumlusu Hakan Şükür mü oluyor şimdi?O mu kuruyor kadroları soyunma odasında?Hem FT hem de Hagi böyle mi çalıştı bizde?Eğer öyleyse zaten bazı şeyleri temelden yıkmaya ihtiyacımız var demektir.
Bir de şunu anlayamıyorum ben.Bu takımın forvet hattı iki kişiden oluşuyor.Çoğunlukla da Hakan ve Necati oynuyor.Diyelim ki Ü.karan hakan'ı öyle veya böyle kesemiyor.Peki Necati'yi de mi kesemiyor?Ya da Necati bu takımda nasıl oynuyor?
Serkan1905
02-12-04, 15:37
Diyelim ki Ü.karan hakan'ı öyle veya böyle kesemiyor.Peki Necati'yi de mi kesemiyor?Ya da Necati bu takımda nasıl oynuyor?
Necati GSdaki Hakan devrinin kapanmasinin ilk belirtileri de ondan...
Necati formda oldugu zaman, ve ileride de gösterecektir bunu, Hakana alternatiftir. veya hakanin "tahtini" alacak oyuncudur (insaallah)..
Diyelim ki Ü.karan hakan'ı öyle veya böyle kesemiyor.Peki Necati'yi de mi kesemiyor?Ya da Necati bu takımda nasıl oynuyor?
Necati formda oldugu zaman, ve ileride de gösterecektir bunu, Hakana alternatiftir. veya hakanin "tahtini" alacak oyuncudur (insaallah)..
Hah,işte benim söylemeye çalıştığım da budur.Eğer bir futbolcu iyiyse,formdaysa ya da TD'ne güven veriyorsa takımda yer alır;Necati gibi.Bu futbolcu pekala Ümit Karan da olabilir.Yoksa Hakan Şükür falan hikaye.
Ayrıca dikkat edilirse Necati,Hakan'ın yerine değil Hakan'ın yanında oynuyor.Dolayısıyla devir kapanmasıyla falan alakası yok yani...
Serkan1905
02-12-04, 16:30
Hah,işte benim söylemeye çalıştığım da budur.Eğer bir futbolcu iyiyse,formdaysa ya da TD'ne güven veriyorsa takımda yer alır;Necati gibi.Bu futbolcu pekala Ümit Karan da olabilir.Yoksa Hakan Şükür falan hikaye.
Ayrıca dikkat edilirse Necati,Hakan'ın yerine değil Hakan'ın yanında oynuyor.Dolayısıyla devir kapanmasıyla falan alakası yok yani...
dur canim gün gelecek, onun yerini de alacak... aceleye gerek yok.. zamanla...
demin bi yerlerde mehmet yilmazin istendigi yaziyordu. mehmet yilmaz (25 yasinda) öyle süper, mega, ültra, adriano yanina halt etmis bir forvet oldugundan degil. ama yeni isim, yeni sima, yeni kan, sıkılmadik mi artik hep ayni oyunculardan? ya insan acip söyle yeni bir takim, yeni bir nesil izlemek istiyor. yeni bir galatasaray..
ergün, arif, hakan s., bülent.. aslinda topu topu 4 oyuncu cok eskilerden, ki sadece ikisi oynuyor. ama yine de hep ön planda olan bunlar. bilhassa hakan s..
önümüzde bu sene icin sampiyonluk yarisini ciddi anlamda belirleyecek olan FB maci var. maci kazanirsak, ara transferde iki üc oyuncu takviyesi ile sampiyonluk yolunda ilerlemeli, ve sene sonunda sampiyon da olursak hem 100. yilimizdaki hedefimiz tutmus olur, hem de ergüne, arife, hakana, bülente toplu bi jübile yapip, 100 yillik tarihimizin en büyük basarilarina imza atmis olan bu oyuncularimizdan tesekkür edilmeli, ve yollar ayrilmalidir.
ha maci kazanamadik, saglik olsun, ara acildi 8 puana, yine saglik olsun, FB macindan sonraki 17. hafta macinda bu dört oyuncuya jübile yapilmali, yeni transferlerle takim kurulmali, ve sene sonu hedef olarak ise 2. lik olarak görülmeli, ve sabirla gelecegin Galatasarayi kurulmalidir. bakarsiniz, nede olsa Ocak ayindan sonra 17 mac daha var, FB bi aptallik yapar, ve sampiyonlugu bize kaptiriverir, bu da olayin sekerlemesi olur...
USAtaraftar
02-12-04, 17:22
Yahu Hakan'a gecirmek isteyenler hazirda bekliyor diyen arkadaslar. Sıkılmadınız mı bu sacma iddianizdan? Bogazicili, roberto baggio, zaman zaman ben Hakan Sukur'u hareketlerinden oturu elestiriyoruz. Sebepsiz yere neden boyle yapalim biz? Unutmayin biz de sizin kadar Galatasarayliyiz.
Bu "Hakan'a gecirmek icin bekliyosunuz dimi sizi gibi cakallar" tavirlariniz beni rahatsiz etmeye basladi. Uzun zamandir butun iyi niyetimle soylediklerinizi dusunuyorum ve acaba adamin hakkini mi yiyoruz diyorum. Ama bakiyorum hemen her cevabinizin altinda mutlaka bir de inceden Hakan'i elestirene laf sokma durumlari var.
Bir diğer anlamadığım nokta ise şu;sanki transfer bütçemiz dolgun,yöneticilerimiz transfer konusunda çok başarılıymış gibi elimizdeki bir futbolcuyu-ki kötü bir futbolcu değil-göndermeye bu kadar rahat bakmamız.
Ümit her zaman bu takıma yararlı olabilek bir oyuncu.Daha iyisini alamıyacaksak,ya da kadroda yoksa bu adama gerektiği zaman şans verilmeli.
Genco allah aşkına verdiğin örneğe bak, Zilliyet dediğimiz. Basında yalan dediğimiz gazeteyi konu Hakan Şükür olunca en dayanılır kaynak yapıyorsun... Fenerli basın ne olacak?
Senin kaynagin ne ? Hic olmasa ben fikirlerimi kaynakla beraber sunuyorum.. Sen kaynaksiz, aklina ne gelirse yaziyorsun.. Sen benden ne yapmami istiyorsun ki ben onu anlamadim ? Turkiye'nin en cok satan gazetelerinden ornek veriyoruz, yalan diyosun. Internet uzerinden daha nasil kanitlayabilirim? Bir yol goster ordan gidelim madem.. Sen herhalde benim Mehmet Cansun, Ali Durust veya Burak Elmas'i kapina getirip olaylari onaylatmami bekliyosun..
Gazeteler yazmisti ama ben gene sana sorayim belki tasdik etmeyebilirsin; UEFA kupasindan sonra Fatih Terim ile jeep pazarligina giren oyuncumuz da Hakan Sukur degil miydi? Cunku olay yasanirken ben orada degildim gazetelerden okudum.. Su son Ankaragucu macinida izleyemedim, gazeteler Hakan'in gol sonrasi Hagi'nin ilk 11 disi biraktigi Hakan Unsal'a kostugunu yazmaktalar, onayliyo musunuz efendim ?
Parma Maniac
02-12-04, 19:24
Genco verdiğin gazete haberi tam olarak olayların hangi aşamasında gerçekleşmişti hatırlamıyorum ama ben sana yazayım kendi düşüncelerimi..
Hakan Sukur'un gidişinde suçu ne kadarsa, yönetimin de en az o kadar suçu vardır.. evet Umberto'nun yazdığı şeyde bir gerçek var.. o da o zamanlar bütün yöneticilerimiz ekranlara çıktığında Hakan eğer Inter'e imzayı atarsa ne yapacaksınız, Bosman vs. dediklerinde efendim önemli değil, kurallar gereği hesaplamalarımıza göre 15-20 milyon dolar arası bir para bekliyoruz dediler.. Inter evet Galatasaray'a teklif yaptı ama bu para hatırladığım kadarıyla 10 milyonun altında bir rakamdı, yoksa eğer Inter 15-20 civarı bir teklif yapsa direk satarlardı..bence.. rahat davrandılar, güvendiler ama hesaplamaları tutmadı.. neden, maliyeden vergi kaçırmak için oyuncuların aldıkları ücretler düşük gösterildiği için elimize güdük bir para geçti.. bunlar o zamanın gerçekleri.. ayrıca Hakan Sukur'un o dönemde kırılmasında bir neden daha vardı.. hatırlarsa Terim Fiorentina'ya gitmeden önce 3 futbolcumuza imza attırdı.. biri Hakan Ünsal'dı.. diğerlerini hatırlamıyorum.. Ümit ve Ergün olabilir.. o zaman Hakan Sukur çıkıp büyüklerimiz, Terim hocam araya girip 3 oyuncuyu gece çağırıp işi halletmişler, bu yaklaşımı ben neden görmedim o zaman diye kırgınlığını dile getirdi, bence haklıydı.. madem 15-20 milyon dolarlık bir oyuncun var, bu adamlara imzayı attırıyorsan Hakan Sukur'u de çağırırsın o zaman.. bence bu da Sukur'un kalmasını pek istemediklerini gösteren bir hadisedir.. kendi beceriksizlikleriyle her çıkışlarında gevrek gevrek gülerek efendim isterse imzayı atsın, biz 15-20 milyon doları rahat alacağız her türlü dedikten sonra FIFA'nın şamar gibi tokadından sonra sudan çıkmış balığa döndüler.. biz de döndük.. peki Hakan Sukur gitmeye karar verdikten sonra yahu Inter teklif yapıyor, bunlar güvenerek vermiyor 15 milyona.. o zaman ben imzayı atsam da Galatasaray en az 15 milyon dolar kazanacak diyemez mi? taraftar dahil herkes öyle zannediyordu çünkü.. burda suçlu daha çok Sukur mudur? yoksa devamlı tvlere çıkıp milleti yanıltan, hiçbi türlü kaybımız olmaz diyen yönetim mi? Inter'in yaptığı teklif 25 milyon olsa ve yönetim vermese haklısın, ama 9-10 milyonu çok daha fazlası gelecek diye kabul etmediler.. Hakan'ın takımda kalmasını istedikleri için değil.. kalmasını isteseler çok öncesinde 3 futbolcuyu çağırdıkları zaman çağırırlar, büyükler araya girerek işi hallederlerdi.. 20 milyon dolar edecek bu kadar değerli futbolcuya imza attırmak için transfer döneminin son gününü beklemezsin.. bazı hesaplar içine girip beklersen de böyle tokadı yersin.. kaldı ki buna rağmen Sukur Galatasaray tarihinin satıştan en çok para kazandıran oyuncusu, bu da ayrı..
UmBeRtO GS
02-12-04, 20:05
Genco verdiğin gazete haberi tam olarak olayların hangi aşamasında gerçekleşmişti hatırlamıyorum ama ben sana yazayım kendi düşüncelerimi..
Hakan Sukur'un gidişinde suçu ne kadarsa, yönetimin de en az o kadar suçu vardır.. evet Umberto'nun yazdığı şeyde bir gerçek var.. o da o zamanlar bütün yöneticilerimiz ekranlara çıktığında Hakan eğer Inter'e imzayı atarsa ne yapacaksınız, Bosman vs. dediklerinde efendim önemli değil, kurallar gereği hesaplamalarımıza göre 15-20 milyon dolar arası bir para bekliyoruz dediler.. Inter evet Galatasaray'a teklif yaptı ama bu para hatırladığım kadarıyla 10 milyonun altında bir rakamdı, yoksa eğer Inter 15-20 civarı bir teklif yapsa direk satarlardı..bence.. rahat davrandılar, güvendiler ama hesaplamaları tutmadı.. neden, maliyeden vergi kaçırmak için oyuncuların aldıkları ücretler düşük gösterildiği için elimize güdük bir para geçti.. bunlar o zamanın gerçekleri.. ayrıca Hakan Sukur'un o dönemde kırılmasında bir neden daha vardı.. hatırlarsa Terim Fiorentina'ya gitmeden önce 3 futbolcumuza imza attırdı.. biri Hakan Ünsal'dı.. diğerlerini hatırlamıyorum.. Ümit ve Ergün olabilir.. o zaman Hakan Sukur çıkıp büyüklerimiz, Terim hocam araya girip 3 oyuncuyu gece çağırıp işi halletmişler, bu yaklaşımı ben neden görmedim o zaman diye kırgınlığını dile getirdi, bence haklıydı.. madem 15-20 milyon dolarlık bir oyuncun var, bu adamlara imzayı attırıyorsan Hakan Sukur'u de çağırırsın o zaman.. bence bu da Sukur'un kalmasını pek istemediklerini gösteren bir hadisedir.. kendi beceriksizlikleriyle her çıkışlarında gevrek gevrek gülerek efendim isterse imzayı atsın, biz 15-20 milyon doları rahat alacağız her türlü dedikten sonra FIFA'nın şamar gibi tokadından sonra sudan çıkmış balığa döndüler.. biz de döndük.. peki Hakan Sukur gitmeye karar verdikten sonra yahu Inter teklif yapıyor, bunlar güvenerek vermiyor 15 milyona.. o zaman ben imzayı atsam da Galatasaray en az 15 milyon dolar kazanacak diyemez mi? taraftar dahil herkes öyle zannediyordu çünkü.. burda suçlu daha çok Sukur mudur? yoksa devamlı tvlere çıkıp milleti yanıltan, hiçbi türlü kaybımız olmaz diyen yönetim mi? Inter'in yaptığı teklif 25 milyon olsa ve yönetim vermese haklısın, ama 9-10 milyonu çok daha fazlası gelecek diye kabul etmediler.. Hakan'ın takımda kalmasını istedikleri için değil.. kalmasını isteseler çok öncesinde 3 futbolcuyu çağırdıkları zaman çağırırlar, büyükler araya girerek işi hallederlerdi.. 20 milyon dolar edecek bu kadar değerli futbolcuya imza attırmak için transfer döneminin son gününü beklemezsin.. bazı hesaplar içine girip beklersen de böyle tokadı yersin.. kaldı ki buna rağmen Sukur Galatasaray tarihinin satıştan en çok para kazandıran oyuncusu, bu da ayrı..
aynen katılıyorum
Ümit Karan skandalı!
İsmet Tongo
ismet.tongo@fanatik.com.tr
Galatasaray Kulübü’nden birileri çıkıp bana Ümit Karan’ın neden oynatılmadığını açıklasın. Ben, bunca yıllık meslek hayatımda transfer ücretini alıp, soyunma odası ile yedek kulübesi arasında, eli cebinde gidip gelen hiç bir futbolcu görmedim. Üstelik Ümit Karan Türkiye’deki sınıflı futbolculardan biridir ve Galatasaray’ın aradığı 18 içi santrfordur. Bunu herkes böyle bilmesine rağmen Ümit’in parası verilmekte ama bir kenara çekilip oturtulmaktadır. Bu nasıl profesyonellik anlayışıdır? Bu nasıl kulüp yönetmektir? Bu takımın futbol sorumlusu da var, teknik direktörü de, yönetim kurulu da, başkanı da... Hiçbir vatandaş çıkıp sormuyor mu; “Arkadaş bu adam sakat değil, sağlam. Kaç maçtır gol yollarında zorlanıyoruz. Hala neden oynatılmıyor?”
Ümit Karan şu anda iki Alman takımı ile Ukrayna’nın Shaktar Donetsk Kulübü’nden ciddi teklifler almıştır. Hertha Berlin ve Bochum, Ümit Karan’ın cevabını beklemektedir. Lucescu’nun takımı Shaktar ise Ümit’in isteğine ‘evet’ demiş, Galatasaray’ın onayını beklemektedir. Hiçbir Avrupa takımı bir futbolcuya boşu boşuna para vermez. Onda bir şey gördüğü için transfer etmek ister. Onların gördüğünü, Avrupa Şampiyonu olmuş, koca Galatasaray mı göremiyor? Yoksa oynatılmaması için başka güçler mi baskı yapmaktadır?
Birileri çıksın desin ki; “Şu suçu işledi, bundan dolayı oynatmıyoruz.” Bunu da söyleyemezler, çünkü transferde Ümit’le yeniden mukavele yapılmıştır. Hem de yıllığı 1.5 milyon dolara. Ey Galatasaraylı yöneticiler... Adama her yıl 1.5 milyon dolar transfer ücreti ve primlerini ödüyorsunuz, sonra da top oynatmıyorsunuz. Ayıptır! Bu yaptığınız Galatasaray formasına ihanettir!
Ümit Karan’ın kötü futbolcu olduğunu bana kimse kabul ettiremez. Ama hiç kimse de Karan’ın kulübeyle soyunma odası arasında gidip gelmesini isteyemez. Bu genel kurulda bile soru olur. Bir adama üç yıl için 4.5 milyon dolar para ödeyeceksin, sonra da ‘otur’ diyeceksin. Yönetim kurulu uyuma, bu işi açıklığa çıkart! Onun oynamasını istemeyenler, dedikoduların odak noktası olmuştur. Bu günlerde Galatasaray gol atacak adam sıkıntısı çekerken, bir golcü kenarda oturtulmaktadır. Galatasaray’ın böyle bir lükse asla hakkı yoktur. Bu olay bir Ümit Karan skandalıdır.
Biraz daha sakin olalım.. Müthiş kurtarıcı hocanız Hagi falan.. Bence sendeki Hakan sevgisi senin gözünü kör etmiş. Hagi'ye kimse kurtarıcı hoca müthiş hoca falan demedi.. Bunca zor şartlar altında Terim'in rezil edip yerin dibine batırdığı takımı 2-3 transferle adam etti.. Kendisini eleştiriyoruz diye alay konusu yaptırmayız senin gibi onu bunu kompleksli itham edenlere.. Bence sen kafandaki insanlarda Hakan kompleksi var kompleksinden sıyrıl ve somut bir şeyler yaz..
================================================== ======
Ben gayet sakinim yazdiklarimda da pek oyle mizmizlanacak bir sey goremiyorum.Hakan sevgimden falan bahsetmedim.Hakanla ilgili topiklere gidin bakin benim sevgim mi var yoksa sizin nefretiniz mi var.Bu topik haricinde pek yazimi goremezsiniz cunku biktim sizin yillardir emme basma tulumba ayni kalibinizdan.Ve hicbiriniz bir gram ileri bile gidemiyor yerinizde sayiyorsunuz.Her HAKAN topiklerinde damliyorsunuz ve kusuyorsunuz tum nefretinizi.Soyleyin simdi bunda suclu ben miyim?Ben topiklerde yokum bile.Orada gayet mantikli soru var takimi kuran kim???Sizin yazdiklariniz ise KAHROLSUN HAKAN,BELANI BUL HAKAN tripleri.Hakani da suclu ilan ettiniz ya bu konuda ona sasirmadim aslinda.Tipik ozelliginiz.Ve yine inanin Ata ve Can ittifakinin burada da ortaya cikmasina sasirmadim.Baggioyu da bekliyordum ama gelmedi sagolsun.
-------------------------------------------------------------------------
Eger bu uslupla birbirimize saldirirsak gider tabi bu topic.. Su ana kadar yazan herkes iyi kötü konuyla ilgili dusuncelerini soylemis.. Kimisi savunmus Hakan'i kimide elestirmis, ama kimse baskalarina bu derece laf sokucu, asagilayici laflar etmemis. Ne gerek var boyle bir yaziyla ortami germeye?? Umarim diger arkadaslar bu oyununuza gelip provoke olmazlar ve buradaki seviyeli tartisma ortami devam eder.. Ayrica sene basinda Hakan iyi oynarken burada onu elestiren herkes o zaman ovuyorlardi Hakan'i, kompleksli insan o zamanda kotulerdi..
---------------------------------------------------------------------------
Bu da size saygideger Can bey,Ortada saldiri yok size ve sizin tutumuza karsi bir elestiri var.Galatasaray taraftarinin bir oyuncusuna yapilan bunca karsi,iyiniyeti asan yorumlara(!) isyan var.Klavyenin basina gecip rastgele yazmak tum nefretinizi kusmak hakkiniz oluyor da benim ne dusundugumu yazmak niye sizi rahatsiz ediyor?Bu kadar cabuk gerilmeyin efendim yaziktir...Oyunuma gelmeyin mantikli yazin o zaman ve provoke olmayin .Ben hicbirinize Hakani ovun demiyorum.Karan gidiyorsa bunda suc Haginindir.Ve forumda Terimin yerine onerdiginiz ilk TD Hagidir.Atanin dedigine gore kimse kurtarici gozuyle bakmamis Hagiye.Gulerim ben buna.
Haa bana gore Hagi dogru mu yapiyor hayir.Cunku formda kim olursa o oynamali.Hatta ben Hakan &Umit veya Necati&Umit ikililerinin degismeli oynamasi taraftariyim o baska.
Simdi off topic olayi;
Bazen takimlar milyonlarca dolarlik transferler yaparlar.Hedef Lig sampiyonlugu veya SL LIGI SAMPIYONLUGU olur.Bu demek degildir ki kesinlikle hedefe varilacak.Gecen yillarda bunun orneklerini gorduk.Bknz Barca,JUVE,Real Madrid,Inter,Man United,Chealsea,Galatasaray,FB,BJK...Bunda tek suclu TD degildir.Ayrica o yil tum yapilan transferlere ragmen hayalkirikligi yarattiysa bir takim ertesi yil ayni sekilde rezil olacak demek te degildir...Bakiniz Barca ...Galatasaray da gecen yil,bu yil basarisiz diye onumuzdeki yil da oyle olacak demek degildir.Oyuncularimizin cogu ayni olsa da...
Ben hiçbir yere damlamıyorum tam tersi sen de kendinin itiraf ettiği gibi sadece Hakan Şükür topiclerine senin tabirinle damlayıp onu eleştirenlere yok nefretini kusuyorsunuz yok kompleksli gibi saçmasapan ithamlarda bulunuyorsun.. Ben her topicte her konuda düşüncemi belirtiyorum bu konudaki düşüncelerimi de nedenleriyle belirtiyorum sen ise sadece Hakan konusuna gelip burada adam gibi düşüncelerini yazanlara açıkça saldırıyorsun..
Can ve benim ittifakım diye bir şey sözkonusu değil bu topicte Hakan'ı eleştirenler sadece biz değiliz başka forumlarda da aynı şeyler yazılıp çiziliyor istersen biraz gez bir forumları oku bak bakalım insanlar neler yazıyor..
Ben bugüne kadar forumda hiçbir futbolcu hakkında bela falan okumadım o da senin uydurman veya sallaman, zaten sana da yakışan budur.. Senin gibi burada Hakan polemiğinden başka bir yere yazmayan insandan da bu beklenirdi..
Senin anlama kabiliyetin de kisitli ortada benim itirafim falan yok.Ben Hakan Sukur topiklerinde yokum diyorum,her Hakan topiklerinde ayni teranelerle seni goruyorum ben ve bircok insan bu ayni seyleri okumaktan sikildi diyorum sen bana sen damladin diyorsun:lol
Can veya Roberto ya da Genco isimler onemli degil anlatmaya calistigim artik Antu dahil herkes sizlerin ne yazacaklarini bu tur konularda ezberledi,VE KANIMCA bikti.
Ironileri bile carptiriyosun saldirganlasip yalanci ithamlarinda bulunuyorsun.Ama usanmadan onu da aciklayayim sizin yazdiklariniz da Kahrolsun Hakan,Belani bul Hakan aynen soylendigi anlamda kullanilmamis burada.Okuyan bir cok kisi anlar mubalaga sanati denen bir edebiyat tanimini.Burada da kullanilan o.Yani bir o kalmisti yapmadiginizz.Onu da maclarda yapmadiginizi ben bilemem tabi...Hah iste itham budur ama sadece biraktiginiz itiba budur,tahmindir.Bu da sana yakisir.
Hakan polemigine yazmiyorum dogrudur Bircok defa Hakan vs topiklerine girmiyorum bile sirf ayni seyleri isitip isitip onumuze koydugunuz icin,yani bir adim bile ileri gidemeyip kendinizi forumu daha ilginc kilacak topiklere ayirmadiginiz icin.Hah iste yazmamanin sebeplerinden biri budur digeri de zaman kisitli oldugundan isten gucten vakit bulamamaktan.Bak raporumu da verdim niye yazmiyorum simdi rahat bi nefes al ve rahatla...Bu kadar strese girmis insana bu kadar kisisel nedenlerden niye yazmadigimi acikladigim icin senin gibi birine bu rahatligi verdigim icin huzur icindeyim...
Benim anlamam değil de senin anlaman kısıtlı sanırım. Ben Hakan topicine değil her topice yazıyorum sen ise sadece Hakan topiclerine yazıyorsun diyorum..Senin bende bıraktığın itiba da Hakan'dan başka bir şeyi gözü görmeyen futbolla ilgisi olmayan gerektiğinde Hagi'ye bile laf eden bir insan olman.. Bütün gün oralarda Hakan'a tapınıyor da olabilirsin hah senin de bende bıraktığın itiba budur, tahmindir..
UmBeRtO GS
02-12-04, 23:40
Ata abi her topicte nedeni bilminmeyen bir şeyten ötürü(!) Hakan Şükür'e bir laf sokuluyor bu yüzden her topicte tartışma çıkıyor...
Cihan'ı öven bir topicte ya da futbol dünyasındaki bir topicte durup dururken konuyu Hakan Şükür'e getirmenin nedeni nedir? Onu anlatabilirmisin bana?
Can veya Roberto ya da Genco isimler onemli degil anlatmaya calistigim artik Antu dahil herkes sizlerin ne yazacaklarini bu tur konularda ezberledi,VE KANIMCA bikti.
eh bu kadar davete sessiz kalmayalım bari
valla aynı şeyleri yazmaktan biz de sıkıldık ama hakan aynı sorunları çıkarmaktan sıkılmadı. galatasarayla ilgili her problemin içinde neden hakan var bana bunu açıklayın önce.
milli takım polemiklerinde o, mafya ilişkilerinde o, şeriat yanlısı gruplarda o, takım içindeki dargınlıklarda o, hocanın kararlarında konuşan o, takım arkadaşlarını eleştiren o, geçmişteki bütün maddi sorunların içinde o ve hiç bir şekilde değişmiyor.
bu basın galatasarayı karıştıracaksa bunun tek yolu hakan mı yoksa bu malzemeyi hazır veren kişi mi hakan ?
neden kabul etmiyorsunuz bu takım koseckiyi tanjuyu bir kalemde silebilirken bu hakan saplantısı nedir? artık hakanın bağlantılarının galatasarayın içinde oldukça etkin bir yerlerle ilişkide olduğundan başka hiç bir şey gelmiyor aklıma.
Kaan orada Hakan lafı geçmiş mi benim mesajımda.. Sorun sağ bekte değil orta sahada ve forvette demişim.. Doğru değil mi bizim sorunumuz bu iki mevkiide değil mi geçen seneye göre daha az gol yiyip gol yollarında sıkıntı çekmiyor muyuz?
Her topicte Hakan'a laf sokulduğuna katılmıyorum, ama şu aralar olan olayların hepsinin merkezinde Hakan var o yüzden H. Ünsal olayı olsun , Hagi'yi eleştirmesi olsun, haftalardır başarısız olması olsun bir sürü konuda kendisine yer bulması normaldir.
UmBeRtO GS
02-12-04, 23:59
Kaan orada Hakan lafı geçmiş mi benim mesajımda.. Sorun sağ bekte değil orta sahada ve forvette demişim.. Doğru değil mi bizim sorunumuz bu iki mevkiide değil mi geçen seneye göre daha az gol yiyip gol yollarında sıkıntı çekmiyor muyuz?
Her topicte Hakan'a laf sokulduğuna katılmıyorum, ama şu aralar olan olayların hepsinin merkezinde Hakan var o yüzden H. Ünsal olayı olsun , Hagi'yi eleştirmesi olsun, haftalardır başarısız olması olsun bir sürü konuda kendisine yer bulması normaldir.
Ben senin mesajından sonra gelen
"Hakan Sukur gibi gol sonrasi yedek bir oyuncuya kosup teknik director e laf yollayan takimi surekli karistiran, demecleri ile olgun konusuyormus gibi gozuken ama icten ice cirkeflik yapan adamlar ne yapiyor, sahada oynamayi degil isminin devamini dusunuyorlar.
Cihanla kanatta problemimiz olmaz zaten.>Sorun Hakan la forvette olan problemimiz.." sözünü kastetmiştim, durup dururken bir insan bu lafı eder? Amacı tartışma çıkartmak isteyen bir insansa eder tabii ki...
Onu ona sor bana değil Kaan
Parma niye bu kadar kastin anlamadim.. Olayi o kadar uzatmissin ki.. Olay kisa ve net.. Galatasaray Hakan'i isteyerek vermedi.. Hakan gidip Galatasaray'in haberi olmadan Inter'e imza atti mi ? Atti.. Ayni Okan ve Emre gibi.. Daha sonra guc bela UEFA'nin nezdinde kavga,dovus birseyler alabildik.. Ayrica TO'da gene tartismistik, Galatasaray en cok Hakan Sukur'den degil, Ilie'nin transferinden para kazanmistir..
Ayrica, Okocha ile Balic'in kac para paraya satildigini hepimiz biliyoruz.. Millete Hakan'dan cok para kazandik gibi seyler lanse etmeyin, zira Balic ile Okocha'nin bonservislerinin yarisi kadar alamadik..
Hakan şu anda takımın en büyük sorunu her konuşmanın oraya gelmesi kadar normal birşey yok.. Ümit karan da hakan yüzünden harcanmış forvetler listesine yazılcak sonuc odur..
ve insanların hakanı böyle cansiperane bir sekilde savunmasına anlama veremiyorum.. onun yaptıkları hareketleri üstlenicekler neredeyse. heralde bir inatlasmayya dönüşmüş bu olay artık.. bende çok severdim çok ta faydalı olmuştur ama gs'ye son gelişinden beridir gs'ye zarar verdiğini düşünüyorum. böyle bişey olamazmış gibi davranmakta pek mantıklı gelmiyor.. sanki kutsal bir insan!!
UmBeRtO GS
03-12-04, 02:27
Parma niye bu kadar kastin anlamadim.. Olayi o kadar uzatmissin ki.. Olay kisa ve net.. Galatasaray Hakan'i isteyerek vermedi.. Hakan gidip Galatasaray'in haberi olmadan Inter'e imza atti mi ? Atti.. Ayni Okan ve Emre gibi.. Daha sonra guc bela UEFA'nin nezdinde kavga,dovus birseyler alabildik.. Ayrica TO'da gene tartismistik, Galatasaray en cok Hakan Sukur'den degil, Ilie'nin transferinden para kazanmistir..
Ayrica, Okocha ile Balic'in kac para paraya satildigini hepimiz biliyoruz.. Millete Hakan'dan cok para kazandik gibi seyler lanse etmeyin, zira Balic ile Okocha'nin bonservislerinin yarisi kadar alamadik..
Sevgili Genco, olay aynen Parma'nın dediği gibi....
Insanlar basından okuyarak Avusturalya'dan portatif stadlar geleceğine inanırken, biz yalan olduğunu biliyorduk.
İnsanlar borcun sıfır olduğuna inanırken, Faruk Süren hiç soymadı derken, biz onun ve yönetimdekilerin cebine girenleri biliyorduk.
Ondan bu olayında aslı budur :)
Okocha, Baliç gibi bizde para alamamışsak bu Hakan'ın değil dediğim gibi beceriksiz yönetimin suçudur...
Sevgili Genco, olay aynen Parma'nın dediği gibi....
Insanlar basından okuyarak Avusturalya'dan portatif stadlar geleceğine inanırken, biz yalan olduğunu biliyorduk.
İnsanlar borcun sıfır olduğuna inanırken, Faruk Süren hiç soymadı derken, biz onun ve yönetimdekilerin cebine girenleri biliyorduk.
Ondan bu olayında aslı budur :)
Okocha, Baliç gibi bizde para alamamışsak bu Hakan'ın değil dediğim gibi beceriksiz yönetimin suçudur...
Niye acele ettin ki Umberto ? Parma birseyler yazardi, sende onun altina "Aynen", "Katiliyorum" gibi birseyler eklerdin :) Bak bize cevap vererek yormussun kendini..
Avusturalya'dan stad gelmesiyle bir futbolcunun transferi, olaya ne tarafindan bakarsan ayri seylerdir.. Konu gayet basit halbuki.. Hakan Inter'e Galatasaray istegi disinda gitmistir.. Butun gazeteler ayni sekilde yazmislar, haberler ayni seyleri soylemisler.. Galatasaray kulubunde resmi bir sifatim olmadigindan dolayi Galatasaray ile ilgili haberleri ya televizyondan yada gazeteden takip edebiliyorum valla Umberto.. Eger gazete veya televizyon disinda %100 dogru haber veren baska yontem varsa bize soyle, bundan sonra takimimiz hakkindaki haberleri oradak takip etmeye baslayalim.. Ve internetten sadece gazetelerin arsivlerine ulasabildigimden, mecburen onlarin arsivindeki haberleri sana verebiliyorum.. Simdi, gazeteler yalan yaziyor diye gazetenin yazdigi hicbir seye inanmayacak misin ? Emre veya Okan'da mi Galatasaray'in izniyle imza atti Inter'e yoksa? Ayni seyleri, gazeteler Emre ve Okan icinde yazmisti cunku.. Daha onceki mesajimdaki sorulara da cevap vermedin.. Hala ne icin inatlasiyosunuz anlamadim ben.. Eger Galatasaray kendi rizasiyla Hakan'i Inter'e verse UEFA'ya niye gitsin ki ? Demek ki Hakan Inter'e Galatasaray'in istegi disinda gitmis ki Galatasaray'da UEFA'ya hakkini aramaya gitmis.. Bu kadar basit.. Sonuc olarak; Hakan Sukur Galatasaray'dan Inter'e, Galatasaray'in haberi ve izni olmadan imza atmistir..
Yonetimin sucu demissin de komik olmus birazcik.. O gunlerde Balic ve Okocha'ya Avrupa'daki takimlar 19-20 milyon dolar teklif yaparken, buyuk golcu Hakan icin Galatasaray'a bu denli buyuk teklif yapan niye olmamis acaba? Yoksa 35 milyon dolar teklif edenler olmus da yonetim 50 milyon dolar mi istemis? Teklif etmisse, kim etmis, ne zaman etmis, kac para vermis ?
Hagi Ümit'e ayıp ediyor
Hakan Şükür'ün olduğu yerde başka bir forvet oyuncusunun forma şansı bulması çok zor. Çünkü Hakan, takım içinde çok güçlü. Ümit Karan'ın G.Saray'dan ayrılmak istemesi Hagi'nin formayı adaletli dağıtmadığının göstergesidir. Derin G.Saray'a teslim olan Hagi futbolculuğundaki gibi haksızlığa karşı sergilediği tavrı ne yazık ki hocalığında yapamıyor. Eğer Hagi adalet duygusunu ön plana çıkarabilseydi Sebat maçında 1 gol atan 1 gol de attıran Karan'ı, Hakan Şükür"ün yerine Diyarbakır'da ilk onbirde sahaya sürerdi. Ama yapamadı. Bu adaletsizliğe başka oyuncular da tepkili ama şimdilik susuyorlar.
Levent TÜZEMEN
Bak Hagi kardeşim...
Geçtiğimiz günlerde bir gazetede Ümit Karan'ırn isyanını okudum. "Galatasaray'dan gideceğim" diyor Ümit. Beklemekten sıkıldığını, G.Saray'ı çok sevmesine rağmen bir türlü formayı yakalayamadığını söylüyor. Burada Ümit yerden göğe kadar haklı. Son üç haftada Hakan Şükür'ün istenenin çok altında futbol sergilediğini buna rağmen Ümit'in nedense, yedek kulübesinde pineklediğini gören herkes bu işe bir anlam veremiyor.
Nasıl isyan etmesin ki!
Ama gelin görünkü Hagi, Ümit'i ilk 11'de bir türlü sahaya sürmüyor. Necati de eski Necati değil. Hadi diyelim Hakan'dan vazgeçemiyorsun bari yanına Ümit'i alarak başla maça. Bu da yok. Eh o zaman da Ümit'e isyanlar kalıyor. Bugün Türkiye'- de onun gibi kaç tane kaliteli futbolcu var. Hele bir de büyük takımda oynamanın verdiği deneyimi de Karan'ın doğal yeteneğine eklerseniz bu oyuncuyu kolay kolay gözden çıkaramazsınız. Ama gelin görün ki, biri ya da birileri Ümit Karan'ın G.Saray'dan gitmesi için elinden geleni yapıyor. Yazık! Zaten elinizde topu topu üç-beş topçu gibi topçu var bir de bunları küstürürseniz vah halinize! Galatasaray'ın müthiş gençleri var. Şu geliyor bu geliyor diye herkes konuşuyor aylardır. Bunlardan biri olan Cafercan'ı kısa bir süre izleyebildik Diyarbakır maçında. Gerçekten salt gelecek için değil bugün için de umut veriyor. Ama A.Gücü maçında nedense ilk 11'de bile yoktu. AEK maçında orta sahayı arslanlar gibi sırtlayan Zafer sakat ama Arda, Özgürcan Cafercan ve Mülayim bu takımı zorlamaya başlamalı. Önümüzdeki yıllarda G.Saray seyircisi bu futbolcuları alkışlayacak ve onları tribüne çağıracak. Hagi'nin hala ahı gitmiş vahı kalmış futbolcularla bu işi sürdürmekten vazgeçmesi gerekir.
Bir güvenebilse
Her yitirilen puandan sonra Hagi'ye yöneltilen eleştiri okları hep bu otuzunu geçmiş futbolcuların sahada sergiledikleri ya da sergileyemedikleri oyundan kaynaklanıyor. Ne varki Hagi gençlerine biraz olsun güvenebilse en azından sığınacağı bir mazeret olur ya da bir (B) planı oluşur yeniden eski tayfasına sarılır. Ama dön baba dön Hacı'lara gidelim örneği Galatasaray bu tayfaya sarılmış sıkı sıkı bir türlü bırakmıyor Önümüzdeki yıl olsa olsa bir Ergün, G.Saray formasını taşıyabilir bunların içinden... Geriye yabancıların dışında Necati, Sabri, Orhan Ak, Cihan ve Volkan kalıyor. Eh yöneticiler 7 ya da 8 birinci sınıf futbolcu transfer edemeyeceğine göre, bu gençleri şimdiden birinci ligin havasına alıştırmak, onları sahaya sürmek doğru olmaz mı? Terim, Emre'yi böyle kazanmıştı. Önceleri her maçta 15 dakikayla yarım saat arası oynatırken, birden ilk 11'e aldı. Ve o küçük Emre bugün İtalya Ligi'nin göz bebeği oldu.
Aziz Ustel
UmBeRtO GS
03-12-04, 03:50
Emre ve Okan konusunda tamamiyle haklısın onlar kendi istekleriyle imza attılar Inter'e...
Tabii orda da yönetimin suçu vardı ama neyse.....
Fakat Hakan konusunda tamamiyle suçlu yönetim, Hakanla sözleşme imzalamayan, Hakan'ı satıp çok ara kazanacağını uman da yönetimdi...
Ayrıca Parma'nın yazılarına katılıyorum yazıyorum çünkü aynen benim düşündüklerimi yazıyor, aynen doğruları yazıyor.... Şimdiden söyleyeyim bari Parma'nın bu konuda yazdığı ve yazacağı bütün yazılara katılıyorum
Parma Maniac
03-12-04, 11:21
Genco öyle imza attı takımı sattı demek kolay lakin öyle olmadığı açık.. imza atınca Galatasaray'ın para alacağını biliyordu Sukur.. sen benim yazdıklarıma hiçbi cevap vermeyip uzatmışsın demişsin ama onların hepsi gerçekler.. diğer oyunculara imza attırırken Sukur'un çağırılmaması, yöneticilerin çıkıp saçmasapan konuşup herkesi yanıltmaları vs. vs. Sukur para kazandıracağını bile bile gitti, ki kazandırdı da.. en fazla kazandıran da Ilie değil Hakan Sukur'dur.. Ilie 7 milyona gitti, Sukur için Emre'nin parasıyla birlikte 9 milyon almıştık yanılmıyorsam.. kaldı ki Sukur'u daha önce de sattık.. o zaman da Torino'dan 3-4 milyon gibi bir para almıştık.. herkes unutuyor bunu.. adamı istemeye istemeye sırf para için sattık zamanında.. o zaman kimse demedi bak ne kadar fedakar, istemediği halde kulübe para kazandırmak için gitti diye.. neden densin ki.. toplamda Galatasaray'a 12-13 milyon dolar kazandırmıştır, Emre-Okan gibi adamların yanında hala satıcı diye anılmaktadır.. yazıktır, ayıptır, günahtır..
Erken öten horozun başı kesilir...
Ümit Karan G.Birliği maçı kadrosunda yok...
O halde Karan'in devre arasında ayrılması kesin gibi diyebiliriz..Shaktar Donetsk istiyormus..Bari acemilik yapmasınlar da, iyi para alalım sunlardan..Tolga'ya bile 5 milyon dolar önermisti adamlar..
Herkes icin en hayirlisi oluyor..
Zaten Galatasaray'da oynama ihtimali hic yoktu.. Gidecegi takimda bana kalırsa hırs yapıp iyi bir performans gösterecektir. Bu sayede golcü sıkıntısı yaşayan milli takıma da faydası olabilir..
O halde Karan'in devre arasında ayrılması kesin gibi diyebiliriz..Shaktar Donetsk istiyormus..Bari acemilik yapmasınlar da, iyi para alalım sunlardan..Tolga'ya bile 5 milyon dolar önermisti adamlar..
Bu kadar büyük paralar vereceklerini sanmıyorum.Ne Tolga için ne,Ümit için ne de bir başkası için.Hem biz parayı alırsak borca gider,yerine doğru düzgün transfer de yapamayız.
Ben paradan çok takas edilmesi taraftarıyım.Genç ve gelecek vaad eden bir oyuncuyla.Mesela A.Gücü'nden Umut Bulut'la...
Umut sence gercekten gelecek vaadediyor mu Sovereign? Gecen sene muhtesem goller attı kabul, ama bu sene ne Umit milli takımda ne de Ankaragücü'nde izledigim maclarında bana hic olumlu sinyaller vermedi..
Vallaha gian benim futbol anlayışım açısından çok iyi oyuncu.Hani bir hikaye vardır ya "Hakan Şükür'ün alternatifni bulamadık." diye.İşte bence tarz olarak Türkiye'de Hakan'a en yakın adam.Gol bölgelerinde pek becerikli olmadığı doğru.Ancak bu biraz da A.Gücü'nün bu sene takım halindeki durumundan da kaynaklanıyor.Koşan,mücadele eden,pres yapan,hava toplarında etkili,buna karşın tekniği de Hakan'dan çok daha iyi bir golcü.Üstelik 22 yaşında.Üstünde durulup,işlenirse ben Hakan'dan daha iyi bir futbolcu olacağı inancındayım.
aman abicim kendisi yetti bir de alternatifiyle uğraşmayalım artık. gol yollarında beceriklideğilse ankaragücünde devam etsin kardeşim.
bir de hakan para kazandıracağını bilerek gitti okanla emreyle karıştırmayın deniyor. yahu hakanın para kazandırmadan gitme ihtimali mi vardı.
basın falan değil birebir yaşadıklarımı anlatıyorum. hakanın gitmesini isteyen yönetim transferin son günü bile 8 saat floryada ne diye bu adamın menejerini bekledi. hakana gideceksen de imza atıp git dendiği bonservisinden pay teklif edildiği basından duyduklarım değil çaparide benim yanımda konuşulanlar.
Genco öyle imza attı takımı sattı demek kolay lakin öyle olmadığı açık.. imza atınca Galatasaray'ın para alacağını biliyordu Sukur.. sen benim yazdıklarıma hiçbi cevap vermeyip uzatmışsın demişsin ama onların hepsi gerçekler.. diğer oyunculara imza attırırken Sukur'un çağırılmaması, yöneticilerin çıkıp saçmasapan konuşup herkesi yanıltmaları vs. vs. Sukur para kazandıracağını bile bile gitti, ki kazandırdı da.. en fazla kazandıran da Ilie değil Hakan Sukur'dur.. Ilie 7 milyona gitti, Sukur için Emre'nin parasıyla birlikte 9 milyon almıştık yanılmıyorsam.. kaldı ki Sukur'u daha önce de sattık.. o zaman da Torino'dan 3-4 milyon gibi bir para almıştık.. herkes unutuyor bunu.. adamı istemeye istemeye sırf para için sattık zamanında.. o zaman kimse demedi bak ne kadar fedakar, istemediği halde kulübe para kazandırmak için gitti diye.. neden densin ki.. toplamda Galatasaray'a 12-13 milyon dolar kazandırmıştır, Emre-Okan gibi adamların yanında hala satıcı diye anılmaktadır.. yazıktır, ayıptır, günahtır..
Cevir kazi yanmasin.. Hakan'dan daha once de para almisizmis.. Biraz daha kasarsan Turkiye'de en pahaliya satilan oyuncu yapacaksin :lol: TO'da tartisilan seyleri gene bana yazdirmaya niyetlisin galiba Parma.. Mark aldik mark, dolar degil.. Ilie'den daha fazla para aldik. Her insan hata yapabilir kivirmaya calisma :dislek:
Ikinizde hala kiviriyosunuz.. Acik ve net soruyorum, Hakan Sukur Inter'e Galatasaray'in izni ve istegi dogrultusunda mi imza atmistir yoksa Galatasaray'in haberi olmadan mi ?
Bundan acik soramiyorum.. Bana yok Sukur imza attiginda Galatasaray'in para alacagini biliyodu, yok UEFA Galatasaray'a 88 milyon dolar verecekti hikayeleriyle gelmeyin.. Soruma net cevap verin sadece.
UmBeRtO GS
03-12-04, 18:35
O zaman soruna cevap vereyim de şu konu kapansın...
Hakan Şükür Galatasaray'ın izni ve isteğiyle Inter'e imza atmıştır. Hatta Galatasaray bilerek ve isteyerek çok para kazanma ümitleriyle Hakan Şükür'ü satmıştır
Hakan Şükür Galatasaray'ın izni ve isteğiyle Inter'e imza atmıştır. Hatta Galatasaray bilerek ve isteyerek çok para kazanma ümitleriyle Hakan Şükür'ü satmıştır
:popo: :lol: :dislek:
Kusura bakma da ben buna agizimla gulemiyorum.. Goz gore gore resmen yalan soyluyosun.. Istedigin gazeteden -ister Arjantin'den Ole olsun isterse Ingiltere'den The Sun- bana boyle bir haber bul, ben bu foruma bir daha yazmam.. Ama aksini ispatlayacak 100 tane haber bulabilirim sana..
Yazik.. Kisilere duydugun sevgi, takim sevgisinin onune gecmis sende.. Resmen, utanmadan yalan soyluyosun..
UmBeRtO GS
03-12-04, 18:48
Genco saçmalamaya başladın sen durup dururken...
Ben senin gibi Hakan nefreti yüzünden gözleri görmez hale gelenlere aynı yerimle gülüyorum...
Dediklerim tamamen doğru şeyler sen git ama istersen Zilliyet'in Hürriyet'in haberlerine inan. Bir zaman sonra Ali Sami Yen Fenerliydi diye bir haber çıkarsa ona da inan...
kaan sende yillardir anlamdigm su hakan sevgiisini ama ben de bu konuda sana katiliyorum emre okan kendi istekleriyle gitiler ama hakan sukur galatasarayda hep kalmak istedii torino macerasindna sonra asla yurt disina gitmek istemedi ama yonetim sattii hatta hatirliyorum jinterden once juventusla da gorusmesi iicin baskan ozel ucak tutp hakani gonderdi haberlerini !!hakan in yurt disina gonderen galatasaray yonnetimidrii bana gore iyi oldu ama gonderen yonetim
mscenkciler
03-12-04, 19:10
Hakan Sukur gercekten cok kotu oynuyo ama Umit Karan sabredecek ve bekleyecek.Biz Nasil 2 senedir futbol oynamasini bekliyorsak oda beklecek.Ama gitmek isterse hic durmasin.Berkant ta boyle konusmustu.Hatirlatirim.Berkant Nerede?
Genco saçmalamaya başladın sen durup dururken...
Ben senin gibi Hakan nefreti yüzünden gözleri görmez hale gelenlere aynı yerimle gülüyorum...
Dediklerim tamamen doğru şeyler sen git ama istersen Zilliyet'in Hürriyet'in haberlerine inan. Bir zaman sonra Ali Sami Yen Fenerliydi diye bir haber çıkarsa ona da inan...
Yalan soyluyosun.. Tek kelime ile yalan..
Galatasaray Inter'le anlasti ve Hakan'a tamam git Inter'e imza at dedi.. Sonra da UEFA'ya gitti oyle mi ? :lol:
Bana bir tane sadece bir tane kanit gosterirsen eyvallah diyecegim.. Ister Milliyet olsun ister Hurriyet isterse Sabah.. Sadece bir tane..
Resmen utanmadan, arlanmadan da yalan soylenmez ki kardesim..
UmBeRtO GS
03-12-04, 19:15
ama ben de bu konuda sana katiliyorum emre okan kendi istekleriyle gitiler ama hakan sukur galatasarayda hep kalmak istedii torino macerasindna sonra asla yurt disina gitmek istemedi ama yonetim sattii hatta hatirliyorum jinterden once juventusla da gorusmesi iicin baskan ozel ucak tutp hakani gonderdi haberlerini !!hakan in yurt disina gonderen galatasaray yonnetimidrii bana gore iyi oldu ama gonderen yonetim
Senle tartışılmaz düzgün tartışmayı bilmiyorsun çünkü...
Söylediklerim sana ters geldi direk saldırmaya başladın
Bizim (ben, parma) söylediklerimizin tamamı doğru
Asıl senin söylediklerin yalan....
Parma Maniac
03-12-04, 19:16
onu geçeceksin Genco..9 milyon mark aldık ha? :lol: vay vay vaayy.. demek ki burdaki herkes bunu yanlış biliyor.. medyanın da haberi yok.. çok süper..
kıvıracak bir şey yok Genco, Torino satışı dışında da Sukur daha çok para kazandırmıştır, o satışla 12-13 milyon doları bulmuştur ondan kazandığımız para..
sen benim soruma cevap ver önce, neden o 3 oyuncuya imza attırılırken gece apar topar çağrılıp Hakan Sukur'e haber verilmedi, Hakan bu konudaki kırgınlığını açıklarken neden cevap verilmedi buna ver cevap, ondan sonra isteği dışında mı değil mi onu söylerim ben.. öyle son gün son dakikaya kadar beklersen adam uçar gider, beklediğin para da elinde patlar.. Galatasaray yönetimi Hakan Sukur'den para kazanmak için bilerek uzatmamıştır, o son gün de menajerini beklemeleri vs. tamamen oyundan ibarettir.. taraftara şirin görünmek, bakın biz bekledik ama adam gelmedi demek içindir.. 15-20 milyon dolardan bahsettiğin adam için son gün son saati beklemez, Hakan Ünsal'lara imzayı attırdığın gibi gece çağırıp halledersin işi.. fasa fiso bunlar.. hangi takım en değerli oyuncusunu transfer döneminin son dksında halletmiş bugüne kadar.. öncesinden çağırmadıysan(bakın çağıramadıysan demiyorum) ve beceriksizlikle halledemediysen ağlamayacaksın..
ama ben de bu konuda sana katiliyorum emre okan kendi istekleriyle gitiler ama hakan sukur galatasarayda hep kalmak istedii torino macerasindna sonra asla yurt disina gitmek istemedi ama yonetim sattii hatta hatirliyorum jinterden once juventusla da gorusmesi iicin baskan ozel ucak tutp hakani gonderdi haberlerini !!hakan in yurt disina gonderen galatasaray yonnetimidrii bana gore iyi oldu ama gonderen yonetim
Senle tartışılmaz düzgün tartışmayı bilmiyorsun çünkü...
Söylediklerim sana ters geldi direk saldırmaya başladın
Bizim (ben, parma) söylediklerimizin tamamı doğru
Asıl senin söylediklerin yalan....
Sana nasil saldiriyorum ki ? Sadece soylediklerinin dogru olmadigini soyluyorum.. Yalan soyluyorsun diyorum..
Gosterecegin kaniti da merakla bekliyorum..
UmBeRtO GS
03-12-04, 19:26
Kanıt mı istiyorsun benim ve parmanın bu konuda yazdığı bütün yazılara bak...
al sana kanıt işte...
onu geçeceksin Genco..9 milyon mark aldık ha? :lol: vay vay vaayy.. demek ki burdaki herkes bunu yanlış biliyor.. medyanın da haberi yok.. çok süper..
kıvıracak bir şey yok Genco, Torino satışı dışında da Sukur daha çok para kazandırmıştır, o satışla 12-13 milyon doları bulmuştur ondan kazandığımız para..
sen benim soruma cevap ver önce, neden o 3 oyuncuya imza attırılırken gece apar topar çağrılıp Hakan Sukur'e haber verilmedi, Hakan bu konudaki kırgınlığını açıklarken neden cevap verilmedi buna ver cevap, ondan sonra isteği dışında mı değil mi onu söylerim ben.. öyle son gün son dakikaya kadar beklersen adam uçar gider, beklediğin para da elinde patlar.. Galatasaray yönetimi Hakan Sukur'den para kazanmak için bilerek uzatmamıştır, o son gün de menajerini beklemeleri vs. tamamen oyundan ibarettir.. taraftara şirin görünmek, bakın biz bekledik ama adam gelmedi demek içindir.. 15-20 milyon dolardan bahsettiğin adam için son gün son saati beklemez, Hakan Ünsal'lara imzayı attırdığın gibi gece çağırıp halledersin işi.. fasa fiso bunlar.. hangi takım en değerli oyuncusunu transfer döneminin son dksında halletmiş bugüne kadar.. öncesinden çağırmadıysan(bakın çağıramadıysan demiyorum) ve beceriksizlikle halledemediysen ağlamayacaksın..
Parma olum sen ne diyosun? :dislek:
Bahislerdeki karavanalarin basina vurdu galiba, okuduklarini anlayamiyosun :) Benim problemim yonetimin Hakan'i istemesi veya istememesi degil ki.. Bana bu topicde "Yonetim Hakan'i takimda tutmak istedi ama Hakan kendisi gitti" dedigimi gordun mu ? Sen ne diyosun yahu :lol: Yonetimin Hakan'a ne yaptigi beni ilgilendirmez zaten o olay hakkinda hicbir sey de soylemedim.. Benim soyledigim tek sey sudur: Hakan Inter'e Galatasaray'in izni olmadan gitmistir.. Bu kadar.. Yonetim monetim beni enterese etmiyor zaten o hususda da birsey soylemedim ki ben..
Ilie konusunda da iyi 360 dondun :) Hatta Hakan Parma'dan Blackburn'a mi yoksa Inter'den Parma'ya giderken Galatasaray'a 1 milyon dolar kazandirdi diye soylentiler vardi bilmiyorum ne kadar gercekti.. Hadi onu ekleyelim gonlun olsun :dislek:
Kanıt mı istiyorsun benim ve parmanın bu konuda yazdığı bütün yazılara bak...
al sana kanıt işte...
O mu kanit? :dislek:
Simdi bende sana antu'da Galatasaray hakkinda yazilan yazilari kanit olarak gosterip, orda yazilan iddialari onaylamani istesem onaylar misin ? :kiskis: Madem, sen kisilerin kanit olmaksizin yazdiklari yazilari kanit olarak bana sunuyorsan, bende bu topicteki Baggio'nun, Bogazicili'nin, cozker'in ve benim yazdiklarimi kanit olarak gostereyim .. Nolcek simdi :dislek2: ?
Neyse, senin soyleyecek birseyin kalmadi anlasilan.. Gecelim :)
Parma Maniac
03-12-04, 19:36
yahu iyice şaşkın bi adam oldun çıktın sen..:) güzel kardeşim bana söylesene peki, madem ben yönetim Hakan'ı tutmak istedi demiyorum ki diyorsun, benim söylediklerimden sonra Hakan Sukur'un gitmesi suç mudur? şerefsizlik midir? diyorum ki oyuncular gece yarısı çağrılıp imza attırılıyor, Sukur'e haber veren yok, sonra adam çıkıp kırıldım niye beni de çağırmadılar diye açıklama yaptı yahu.. hem yönetime hem Terim'e.. şimdi yönetim bu adamla imzalamak istemiyor zamanında.. son güne bırakmışlar işi, son saatte akılları sıra bakın biz bekledik ama gelmedi adam deyip üste çıkıp kendi beceriksizliklerini örtecekler.. bu durumda gitmesi benim için anormal bir durum değildir.. kaldı ki bunun yanında 15 milyon alacağız en kötü diye ortalığı inleten bir yönetim var.. sonra da kendileri maliyeye az gösterdiler diye kaybettiğimiz ayrıca bir 7-8 milyon dolar var bu adamlar yüzünden.. yönetim Hakan Sukur'den çok daha büyük suça sahiptir, bu 2*2'nin 4 ettiği kadar gerçektir..
Ilie konusunda döndüğüm falan yok Genco, kendine gel, iyi oku yazdıklarımı.. 2 post yazdım bu konuda ikisinde de aynı şeyi söylüyorum.. Hakan Sukur Emre'nin 1 milyonuyla beraber 9 milyon civarında bir para kazandırdı takıma.. sadece o şekilde bile Ilie'den fazla getirdi.. ayrıca ek olarak da Torino'ya satışında 3-4 civarı bir para aldık diyorum.. 2sinde de aynı şeyi söylüyorum ne kıvırması..
Parma Maniac
03-12-04, 19:39
ayrıca bakın daha önce söylemediğim bir şey var.. Hakan Sukur'den 8 milyon almamızın suçu yönetimde dedim bi önceki postumda da, daha önce de.. maliyeye rakamları az gösterdikleri için.. eğer rakamlar doğru gösterilse Galatasaray yönetimin hesapladığı gibi 15 milyon dolardan fazla kazandıracaktı Galatasaray'a.. yönetimin beceriksizliği, iş bilmezliği nedeniyle getirdiği para 8e düşüyor ama yine suçlu Sukur.. yahu bi gün de dediniz mi Genco böyle yönetim olmaz olsun, rakamları adam gibi gösterseler hakettiğimiz parayı alacaktık diye???
UmBeRtO GS
03-12-04, 19:42
yok yok yönetime dokunulmuyor, futbolcularla sözleşme imzalamayan, imzalayamayan yönetim, futbolcuları sözleşme yapmadan elinden kaçıran yönetim... suçlu futbolcular.... nasıl mantıktır anlamıyorum...
yahu iyice şaşkın bi adam oldun çıktın sen..:) güzel kardeşim bana söylesene peki, madem ben yönetim Hakan'ı tutmak istedi demiyorum ki diyorsun, benim söylediklerimden sonra Hakan Sukur'un gitmesi suç mudur? şerefsizlik midir? diyorum ki oyuncular gece yarısı çağrılıp imza attırılıyor, Sukur'e haber veren yok, sonra adam çıkıp kırıldım niye beni de çağırmadılar diye açıklama yaptı yahu.. hem yönetime hem Terim'e.. şimdi yönetim bu adamla imzalamak istemiyor zamanında.. son güne bırakmışlar işi, son saatte akılları sıra bakın biz bekledik ama gelmedi adam deyip üste çıkıp kendi beceriksizliklerini örtecekler.. bu durumda gitmesi benim için anormal bir durum değildir.. kaldı ki bunun yanında 15 milyon alacağız en kötü diye ortalığı inleten bir yönetim var.. sonra da kendileri maliyeye az gösterdiler diye kaybettiğimiz ayrıca bir 7-8 milyon dolar var bu adamlar yüzünden.. yönetim Hakan Sukur'den çok daha büyük suça sahiptir, bu 2*2'nin 4 ettiği kadar gerçektir..
Ilie konusunda döndüğüm falan yok Genco, kendine gel, iyi oku yazdıklarımı.. 2 post yazdım bu konuda ikisinde de aynı şeyi söylüyorum.. Hakan Sukur Emre'nin 1 milyonuyla beraber 9 milyon civarında bir para kazandırdı takıma.. sadece o şekilde bile Ilie'den fazla getirdi.. ayrıca ek olarak da Torino'ya satışında 3-4 civarı bir para aldık diyorum.. 2sinde de aynı şeyi söylüyorum ne kıvırması..
Olum ben ingilizce yaziyorum desem, ingilizce biliyosun bu kadar yanlis anlayamazsin beni yani.. Hala tutturmus bana ne diyor adam yahu.. Tamam, yonetim basin toplantisi yapip "Hakan Sukur'u takimimizda gormek istemiyoruz." dedi farzedelim. Benim o yonde hicbir iddiam yok zaten.. Benim iddia ettigim olay su ve sana acik ve net sekilde soruyorum, yonetimi motenimi karistirmadan acik ve secik sekilde bana cevap verecegini umuyorum..
Hakan Sukur Inter'e giderken Galatasaray'in izin ve ricasini alarak mi Inter'e imza atti ? Yani, Galatasaray isteyerek Hakan'i Inter'e mi satti? Bir Tugay gibi, bir Ilie gibi, bir Filipescu gibi..
Kisa ve net cevap olsun lutfen..
M.Yasin Cakmak
03-12-04, 19:51
Arkadaşlar birbirimize yazdığımız yazılara, yaptığımız ithamlara biraz daha dikkat lütfen. Bazı kelimeler için cezai yaptırım uygulanması gerekmez ama kalp kırar. Kalp kırmamaya çalışalım.
Parma Maniac
03-12-04, 19:51
yahu isterse istemiyoruz takımımızda diye açıklama yapsınlar diyosun..
böyle bir durumda adam gelip imza mı atacak??? diyorum ki tavırlarıyla resmen istemiyoruz dediler, bu durumda Sukur ayaklarına gidip gelin imzalayayım öyle gideyim mi diyecek.. kaldı ki diyorum ya Inter bonservis olarak da Galatasaray'la anlaşsaydı 15 civarı bir para önerecekti.. o zaman zaten atlardı yönetim.. 15 milyon doları FIFA yoluyla alamamamızın nedeni yine yönetim.. rakamları adam gibi gösterselerdi 15ten fazlasını alacaktık belki de.. Sukur'un suçu yönetimin yanında çok daha azdır bunu söylüyorum ben sen hala yönetimi karıştırma diyorsun.. nasıl karıştırmayayım yahu..
kim daha uzaga isedi sonuc olarak?:)
Parma Maniac
03-12-04, 19:57
ha bu arada soruna da cevap vereyim, Galatasaray'ın izni olmadan gitti evet, ama gördüğü muamele bunu yapmasına neden oldu.. savunduğum bu, anlatamıyorum galiba.. anlaman gerekiyor bunu aslında ama anlamak istemiyorsun belki de.. bi adam yönetimden sıcaklık göremezse, arkadaşları çağrılırken gece gizlice kendi aynı yaklaşımı göremezse gidip de gelin ben sizin için imzalayayım, sağlama alıyım demez işi.. adam gibi yaklaşacaksın önce futbolcuna, madem bu kadar değerli oyuncun, son dakikaya bırakmayacaksın, sonra adamı yargılama hakkına sahip olacaksın.. ki 100. defa söylüyorum.. Hakan Sukur bunu yapmasına rağmen eğer yönetim yine doğruları yapsa hakettiğimiz parayı alacaktık.. yine kendi hatalarıyla yarı parayı aldık.. bunlar gerçekler Genco.. bunların ışığında ben diyorum ki(bunu da 100. defa söylüyorum) eğer Sukur'un suçu %25'se yönetimin suçu %75'tir..
ha bu arada soruna da cevap vereyim, Galatasaray'ın izni olmadan gitti evet, ama gördüğü muamele bunu yapmasına neden oldu.. savunduğum bu, anlatamıyorum galiba.. anlaman gerekiyor bunu aslında ama anlamak istemiyorsun belki de.. bi adam yönetimden sıcaklık göremezse, arkadaşları çağrılırken gece gizlice kendi aynı yaklaşımı göremezse gidip de gelin ben sizin için imzalayayım, sağlama alıyım demez işi.. adam gibi yaklaşacaksın önce futbolcuna, madem bu kadar değerli oyuncun, son dakikaya bırakmayacaksın, sonra adamı yargılama hakkına sahip olacaksın.. ki 100. defa söylüyorum.. Hakan Sukur bunu yapmasına rağmen eğer yönetim yine doğruları yapsa hakettiğimiz parayı alacaktık.. yine kendi hatalarıyla yarı parayı aldık.. bunlar gerçekler Genco.. bunların ışığında ben diyorum ki(bunu da 100. defa söylüyorum) eğer Sukur'un suçu %25'se yönetimin suçu %75'tir..
Su cevabi almak icin ne kadar kastim yahu :lol:
Hala Parma'nin dediklerini kanit olarak almami istiyomusun Umberto :) ?
bakın olayları çarpıtıyorsunuz. o 3 futbolcuyla beraber hakana neden imza attırılmadı bilmiyorum ancak transferin son gününe kadar hakanın menejerleriyle defalarca görüşüldü. önce başka bir menejer vardı sonra arkadaşları çıktı biz menejeriz diye. hakan transfer görüşmelerinin hiç birine kendi gelmedi.
son gün sabah menejeri kulüpteydi hatta burak elmas tamam anlaştık öğleden sonra imzaya geliyorlar diye odadan çıktı ama öğleden sonra ne gelen oldu ne giden. bunu anlatamıyorum istemeyen yönetim son ana kadar neden bu kadar uğraşsın.
yönetim hakanın özellikle menejerlerinin gideriz tehditlerine karşı giderlerse biz uefadan paramızı alırız dediler ne yapsalardı aman hakan abicim gitme ne olur mu demeleri gerekiyordu son ana kadar imza attırmaya uğraştılar ama hepsi hikayeydi hakan çoktan imza atmıştı.
Parma Maniac
03-12-04, 20:04
yahu sen adamla sidik yarıştırmak için mi istiyosun benden yanıt.. konuşulanlara cevap versene sen..
ayrıca Umberto'nun orda evet anlaştılar, öyle gitti demesini ben amannn yetti artık, evet öyle işte var mı şeklinde anladım ben.. bıkkınlık sonucu bir tepki gibi geldi yani bana.. bilemiyorum tabi..
ama hala senin konuşulanları bırakıp oraya takılman ilginç tabi..
UmBeRtO GS
03-12-04, 20:05
Parma'nın dediklerini kanıt olarak alabilirsin, sende koskoca yazıda cımbızla bir cümleyi çıkarmışsın.
bakın olayları çarpıtıyorsunuz. o 3 futbolcuyla beraber hakana neden imza attırılmadı bilmiyorum ancak transferin son gününe kadar hakanın menejerleriyle defalarca görüşüldü. önce başka bir menejer vardı sonra arkadaşları çıktı biz menejeriz diye. hakan transfer görüşmelerinin hiç birine kendi gelmedi.
son gün sabah menejeri kulüpteydi hatta burak elmas tamam anlaştık öğleden sonra imzaya geliyorlar diye odadan çıktı ama öğleden sonra ne gelen oldu ne giden. bunu anlatamıyorum istemeyen yönetim son ana kadar neden bu kadar uğraşsın.
yönetim hakanın özellikle menejerlerinin gideriz tehditlerine karşı giderlerse biz uefadan paramızı alırız dediler ne yapsalardı aman hakan abicim gitme ne olur mu demeleri gerekiyordu son ana kadar imza attırmaya uğraştılar ama hepsi hikayeydi hakan çoktan imza atmıştı.
Ben oralara hic girmiyorum abi.. Toplam 4 kelimelik cevabi alabilmek icin 10 paragraf yazi yazdim.. Oralara girsek cikamayiz emin ol :dislek:
Parma Maniac
03-12-04, 20:07
yönetim hakanın özellikle menejerlerinin gideriz tehditlerine karşı giderlerse biz uefadan paramızı alırız dediler ne yapsalardı aman hakan abicim gitme ne olur mu demeleri gerekiyordu son ana kadar imza attırmaya uğraştılar ama hepsi hikayeydi hakan çoktan imza atmıştı.roberto baggio ben ısrarla diyorum ki 15-20 milyon değerinde olan bi futbolcunun işini son dakikaya bırakmazsın.. ben bırakan kulüp de ne gördüm, ne duydum.. o Hakan Ünsal'la beraber 2 oyuncunun daha imza attırılırken çağrılması da bence çok önemli bir hadise.. Terim tam Fiorentina olayı çıkmadan 1 hafta önce bu işi halletmişti ve hatta armağanı oldu Terim'in, araya girdi halletmesine yardımcı oldu yönetimin diye haberler çıktı.. bundan sonra da Hakan Sukur çıkıp özellikle kırgınlığını belirtti TVde ben niye bu yaklaşımı görmüyorum diye.. bence bunlar çok önemli hadiselerdir, bilgi vericidir bazı şeyler hakkında..
UmBeRtO GS
03-12-04, 20:07
yahu sen adamla sidik yarıştırmak için mi istiyosun benden yanıt.. konuşulanlara cevap versene sen..
ayrıca Umberto'nun orda evet anlaştılar, öyle gitti demesini ben amannn yetti artık, evet öyle işte var mı şeklinde anladım ben.. bıkkınlık sonucu bir tepki gibi geldi yani bana.. bilemiyorum tabi..
Evet Sevgili Parma aynen öyle, doğru anlamışsın...
Genco bak Parma'nın da yorumunu aldın bu konu hakkında...
Ben o konuda iddia etmedim ki.. Benim iddia ettigim konu Hakan'in Inter'e izinsiz gidisiydi.. Ben cevabimi aldim :)
Umberto'cum seni geciyorum ben.. Ilk once "Evet, Hakan Sukur Inter'e Galatasaray'in izni ve istegi dogrultusunda imza atmistir." dedin sonra Parma'nin aksini yazdigini gorunce "Ben oyle dusunuyorum" demeye basladin.. Simdi de sana kizginligimdan dolayi oyle yazdim deyip 5 yasindaki cocuklarin tavirini takinarak olaydan siyirmaya calisiyosun ama yemezler :)
UmBeRtO GS
03-12-04, 20:16
üfff genco üfff
tamam abi, hakan galatasaray'ı satmıştır..... en büyük haindir
al mutlu oldun mu?
UmBeRtO GS
03-12-04, 20:17
bak üstteki yazıyı da sıyrılmak için yazdım ;)
üfff genco üfff
tamam abi, hakan galatasaray'ı satmıştır..... en büyük haindir
al mutlu oldun mu?
Galatasaray'i sattiginda hemfikiriz de ondan buyuk hainlerde var.. Neyse, ben cevabimi aldim bu topicten.. Iyi tartismalar :dislek:
bak üstteki yazıyı da sıyrılmak için yazdım ;)
Yakinda Kres bolumumuz acilacak.. Oraya alacagiz seni, merak etme :)
UmBeRtO GS
03-12-04, 20:19
Galatasaray'i sattiginda hemfikiriz de ondan buyuk hainlerde var.. Neyse, ben cevabimi aldim bu topicten.. Iyi tartismalar :dislek:
yahu genco bu kadar sayfayı "Parma'nın bu konudaki yorumu" için mi ya da "parmayla umberto ters düştüler demek için mi"
yazdın?
merak etme parma'nın hakan şükür konusunuda dediği ve diyeceği herşeye katılıyorum :)
Bu kadar uzun uzadiya tartisacaginiza gidip soyle bir eski gazetelere goz atsaydiniz hic uzamazdi herhalde :).
Hakan'in transfer asamasi 2000 yilinin Haziran ayi icinde olmustu.. O zamanki konuyla ilgili bazi haber linklerini asagiya geciyorum. Merak edenler acip okuyabilir..
http://www.milliyet.com.tr/2000/06/11/spor/ags.html
http://www.milliyet.com.tr/2000/06/13/spor/ags.html
http://www.milliyet.com.tr/2000/06/14/spor/ags.html
http://www.milliyet.com.tr/2000/06/15/spor/ags.html
http://www.milliyet.com.tr/2000/06/26/spor/ags.html
http://www.milliyet.com.tr/2000/06/28/spor/ags.html
http://www.milliyet.com.tr/2000/06/29/spor/ags.html
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/06/13/spor/spor9.html
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/06/14/spor/spor8.html
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/06/15/spor/spor6.html
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/06/16/spor/spor5.html
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/06/19/spor/spor2.html
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/06/26/spor/spor2.html
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/06/29/spor/spor5.html
Kanimca Hakan Sukur gitmeyi cok onceden kafasina koymustu.. Galatasaray yonetimide "nasilsa buyuk yildizlar alabilecek maddi imkana sahibim" dusuncesiyle hareket etmis. Hakan'in kalmasi yönünde demecler vermisler ama cokta israrci olmamislar.. Ve fifa'nin belirleyecegi rakama da cok güvenmisler..
Can bütün bu milliyetin haberleri sallamadır inanmayalım..
Parma Maniac
04-12-04, 00:55
Kanimca Hakan Sukur gitmeyi cok onceden kafasina koymustu.. Galatasaray yonetimide "nasilsa buyuk yildizlar alabilecek maddi imkana sahibim" dusuncesiyle hareket etmis. Hakan'in kalmasi yönünde demecler vermisler ama cokta israrci olmamislar.. Ve fifa'nin belirleyecegi rakama da cok güvenmisler..evet ben de bu şekilde geliştiğini düşünüyorum olayın.. Sukur'un kafasında Avrupa'da oynamak da vardı elbette ama yönetimin davranışlarının onu buna daha çok ittiğini düşünüyorum.. özellikle haberlerde benim söylediğim şeylere çok yakın yazılar var..
------------------------------------------------------------------------------------
Galatasaray yönetimi, Hakan Şükür'ün İnter ile anlaşması karşısında adeta şoke oldu.
Sarı - Kırmızılı yöneticiler, transfer haberini dün sabah medyadan öğrenirlerken, öncelikle inanmak istemediler. Başkan Faruk Süren, İnter'in kendileriyle bir kez bile görüşmediğini belirtti ve şöyle konuştu:
"İnter veya başka bir kulüp farketmez. Hakan'ı isteyen bonvervis bedeli olan 13 milyon doları getirir ve alır. İnter kulübü, Hakan'ı transfer etmesi halinde, kendisine verilecek parayla birlikte toplam 22 milyon dolarlık yükün altına girecek. Buna rağmen sadece Hakan ile görüşmeleri ilginç. Hala kapımızı çalmamaları beni hayrete düşürdü. Herhalde bu gelişmelerden sonra gelip bizimle görüşürler."
-----------------------------------------------------------------------------------
özellikle bu bölüm yönetimin olaya nasıl baktığının en güzel kanıtı bence ve ısrarla, bu topicte de defalarca söylediğim şey..
Yonetim Hakan transferinden gelebilecek parayi daha cazip buldugu icin hic bir zaman GERCEKCI bir sekilde anlasmaya calismadi.Bunun yaninda taraftara sirin gorunmek icin
Hakan bizim evladimiz onunla her zaman anlasiriz sorun cikmaz demecleri veriliyordu.YANLIZ SOMUT HICBIR GIRISIM YOKTU.Yavas yavas Hakanla yonetimin arasi acilmaya basladi,zaten Torino ve Juventus olaylarindan tecrubeli olan Hakan iyice sogumaya basladi bu tavirlardan sonra.Yani yonetim acikca Hakana hayir seni satmayiz demiyordu ama ANLASMAYA da yanasmiyordu.Bu bir anlamda IZINDIR.Soyle dusunun sizii istemedigini tavirlariyla belli eden bir patronla calisirmisiniz?Hayir calismazsiniz...
Buna benzer olay Terim olayinda da oldu.Fiorentinaya gitmeden once bir suru programda canli yayinda resmen kontratinin yenilenmesi icin mesaj gonderdi.Yanliz Cansun,Suren surekli anlasiriz,o bizim imparatorumuz,evladimiz deyip gecistiriyordu...
En uzaga kim isedi soyleyeyim mi?Suren ve ekibi...Cunku akillarda binlerce sorularla biraktilar Galatasarayi...
Bu kadar uzun uzadiya tartisacaginiza gidip soyle bir eski gazetelere goz atsaydiniz hic uzamazdi herhalde :).
Hakan'in transfer asamasi 2000 yilinin Haziran ayi icinde olmustu.. O zamanki konuyla ilgili bazi haber linklerini asagiya geciyorum. Merak edenler acip okuyabilir..
http://www.milliyet.com.tr/2000/06/11/spor/ags.html
http://www.milliyet.com.tr/2000/06/13/spor/ags.html
http://www.milliyet.com.tr/2000/06/14/spor/ags.html
http://www.milliyet.com.tr/2000/06/15/spor/ags.html
http://www.milliyet.com.tr/2000/06/26/spor/ags.html
http://www.milliyet.com.tr/2000/06/28/spor/ags.html
http://www.milliyet.com.tr/2000/06/29/spor/ags.html
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/06/13/spor/spor9.html
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/06/14/spor/spor8.html
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/06/15/spor/spor6.html
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/06/16/spor/spor5.html
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/06/19/spor/spor2.html
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/06/26/spor/spor2.html
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/06/29/spor/spor5.html
Kanimca Hakan Sukur gitmeyi cok onceden kafasina koymustu.. Galatasaray yonetimide "nasilsa buyuk yildizlar alabilecek maddi imkana sahibim" dusuncesiyle hareket etmis. Hakan'in kalmasi yönünde demecler vermisler ama cokta israrci olmamislar.. Ve fifa'nin belirleyecegi rakama da cok güvenmisler..
Boyle 1000 tane link verebilirim de ben, isine gelmeyenler inanmiyor :)
Ali Durust'u, Faruk Suren'i, Mehmet Cansun'u falan getirip konusturmamizi istiyolar herhalde..
UmBeRtO GS
04-12-04, 13:50
Işine gelmemek değil sevgili Genco, gerçekleri söylemek...
Ali Durust'u, Faruk Suren'i, Mehmet Cansun'u falan getirip konusturmamizi istiyolar herhalde..
Aman sakın getirmeyin onları, sonra söylecekleri sözler cebe giden paralar, stad yalanları, Hakan Şükürle sözleşme imzalamamaları, Terimle sözleşme imzalamamaları, Bülent Akın-Serkan transferinden elde ettikleri gelir, ortaklık kurduğumuz hayali (ismini unuttum şimdi) firmayla olan muhasebetleri....
Aslında bu yönetimin bu kadar vukuatından sonra hala sadece Hakan Şükür'ü sevmemezliğinizden ötürü nasıl inanıyorsunuz bu yönetime anlamıyorum....
ben, bu kadar olaya karıştıktan sonra hala nasıl her olayda hakan şükürü sütten çıkmış ak kaşık gibi savunabiliyosunuz ona hayret ediyorum...
UmBeRtO GS
04-12-04, 14:02
ben, bu kadar olaya karıştıktan sonra hala nasıl her olayda hakan şükürü sütten çıkmış ak kaşık gibi savunabiliyosunuz ona hayret ediyorum...
Bu topicte Hakan Şükür'ün karıştığı olaylar tartışılmıyor sadece Inter'e giderken suçun kimde olduğu tartışılıyor....
Aslan Suat
04-12-04, 14:41
Avrupa Sampiyonasina baslamadan önce Hakani Bayern MÜnih istiyordu arkadaslar. Uli Hoeness ve Ottmar Hitzfeldin bu konuda kesin yorumlari vardi.
bakiniz:
01.06.00 - 11.00 Uhr
Quelle: dpa
Titel: Hitzfeld bestätigt Interesse an Hakan Sükür - Wörns kommt nicht
Meldung
Hitzfeld bestätigt Interesse an Hakan Sükür - Wörns kommt nicht =
München/Istanbul (dpa) - Der FC Bayern München hat Christian Wörns nach Angaben von Manager Uli Hoeneß von seiner Einkaufsliste gestrichen. Dafür soll der deutsche Fußball-Meister dem türkischen Nationalspieler Hakan Sükür ein Angebot für einen Wechsel in die Bundesliga gemacht haben. Trainer Ottmar Hitzfeld bestätigte auf der Asien-Reise seines Clubs das Interesse des deutschen Rekordmeisters an dem torgefährlichen Angreifer. «Ja, er steht auf meiner Einkaufs- Liste», sagte Hitzfeld der «Bild»-Zeitung.
Nach einem Bericht der Zeitung «Milliyet» vom Mittwoch bieten die Münchner dem Stürmer vom UEFA-Pokal-Sieger Galatasaray Istanbul einen mit insgesamt 15 Millionen Mark dotierten Dreijahresvertrag. Die Ablösesumme für den türkischen Star würde umgerechnet rund 25 Millionen Mark betragen.
Der 28-jährige Hakan Sükür, der zum türkischen Aufgebot für die Europameisterschaft in den Niederlanden und Belgien gehört, soll nach dem Zeitungsbericht zurückhaltend auf das Bayern-Angebot reagiert haben. Er bestätigte zwar die Offerte, will aber erst nach der EM- Endrunde entscheiden, für welchen Club er künftig stürmen wird. Allerdings wird nach dem Weggang von Galatasaray-Trainer Fatih Terim zum AC Florenz in Istanbul vermutet, dass auch der Stürmer den Verein verlassen wird.
-----------------------
kisa ve öz olarak, Hakana üc seneligine garanti para olarak 15 Milyon DM önerdiler. o zamanlar dollar 1,67 DM gibi birseydi, eder 9375000 dollar, senelik 3,1 MIlyon dollar teklif eden bir Bayern MÜnih var. primlerde cabasi. bonservis olarak Bayern 25 Milyon DM önermis, eder 15,625 Milyon Dollar. buna ragmen Hakan bir ümid Galatasarayla anlasirim diye imza atmamis.
Inter ile Avrupa Sampiyonasindan sonra anlasti, aldigi para 3 Milyon dollari gecmez kanimca Interde.
---------------------------
alin ayni haberi ingilizcede buldum:
Hitzfeld: "He Is On My Shopping List"
01 Jun 2000
Bayern Munich coach Ottmar Hitzfeld has confirmed that Bayern are interested in Turkish international Hakan Sükür. Hitzfeld told the German paper "Bild": "Yes, it is true. Hakan is on my shopping list."
Turkish papers reported on Wednesday that Bayern offered Galatasaray £8.5m (DM 25m) for the striker. Sükür, who would earn £5m (DM 15m) at Bayern, also confirmed the offer, but said that he will decide his future after Turkey's Euro 2000 campaign. A move of the striker from Istanbul is very likely, after Galatasaray's coach Fatih Terim left the club for Fiorentina.
------------------------------------
Ümit yine Redroom'da
Hagi ile olan polemiği nedeniyle yeniden gündeme gelen Ümit Karan önceki gece yine Ritz Carlton Oteli'ndeki Redroom'da göründü. Düzensiz gece yaşamıyla büyük eleştiri toplayan Ümit Karan sabaha karşı 03.00 sularına kadar gece kulübünde Beşiktaşlı Sergen Yalçın'la birlikte eğlendi. G.Saray İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, Ümit için, "Bir futbolcu pes ediyorsa iyi futbolcu değildir. Çalışması lazım" şeklinde konuştu.( http://www.sabah.com.tr/spo108.html)
Gazete haberlerini referans alan arkadaşlar için...
Umit'in veya herhangi bir futbolcunun asiri dozdaki gece hayatini tasvip etmek mumkun degil ancak hafta arasi takimdan ayrilacagini aciklayan, sonrasinda (belki de kapali kapilar ardinda bu daha once gerceklestirmistir) Genclerbirligi maci kadrosuna alinmayan ve buyuk ihtimalle kadro disi birakilmis bir oyuncunun gece disari cikmasinda ters birsey olmadigi gibi, ayrica bize ne? Adam nerdeyse Galatasaray'la resmi ilisigini kesme noktasina gelmis, bu saatten sonra ne yaparsa yapsin..
Ayrica Umitcik yanlis yerlere takiliyor.. Redroom, Laila, Reina gezecegine devre arasinda Hakan abisinin pesinden Amerika'nin yolunu tutsa butun bunlar basina gelir miydi hic.. Goruyorsunuz iste, gece hayatinin gercekten de futbolculara buyuk zarari var..
15-20 milyon değerinde olan bi futbolcunun..
:cene: :lol: :cene: :lol:
hakan mı :karisik:
Aslan Suat
04-12-04, 16:02
hakan mı :karisik:
Turkish papers reported on Wednesday that Bayern offered Galatasaray £8.5m (DM 25m) for the striker. Sükür, who would earn £5m (DM 15m) at Bayern, also confirmed the offer, but said that he will decide his future after Turkey's Euro 2000 campaign.
Hakan :buyuksun:
Parma Maniac
04-12-04, 16:04
hakan mı :karisik:oturup güleceğine bi haberleri oku, neden 15-20 milyon dediğimizi bi düşün sonra yaz bi şeyler..
çıkıp yönetim en az 15 milyon alacağız hesaplarımıza göre diye konuşuyorsa, Inter'in teklif ettiği 9 milyon dolar kabul edilmeyip 15-18 milyon dolar isteniyorsa o adamın o anki piyasası 15 milyon doların üstündedir.. zaten öyle olmasa 9 milyon kazandığımız için kimse kızmaz.. tabi yayıla yayıla gülmeden önce bunları anlamak için yazılanları okumak, o zamanki hadiseleri iyi hatırlamak gerekir..
Aslan Suat
04-12-04, 16:08
sevgili Sheva, Ümitin devre arasi nereye gittigi, mühüm degil. ama Galatasarayda cok oynamak isteyen bir futbolcu gibi davranmiyor. takimin bir maca cikacak sen zevk pesindesin.
800000 garanti para alan ve mac basinada bilmem kac alan bir futbolcudan daha tutarlilik beklenilir.
gecenlerde bir macda, kadroda olmayan futbolcular tribündeydi, Hasan, Petre v.s. nedense Ümit Karani kadroya giremezken tribünde göremiyoruz (belkide geldi kameralar göstermiyor oda olabilir).
parma; boliçin m.u maçındaki golü sonrası ali şen bedelini 25 milyon olarak belirlemişti.
ne kadar istenildiğinden ziyade ne kadar verildiği önemlidir.
zaten hakanın zirvede olduğu dönemde bile bonservis bedelinin asla 10 milyonu geçmeyeceğini -geçmediğini- düşünüyorum.
ayrıca haberde türk gazetelerinde çıkan bir haber belirtilmiş.işimize gelince "alayı yalancı" dediğimiz gazeteler hani.
"hakan 15 milyon dolarmış" ---> :lol:
Parma Maniac
04-12-04, 16:18
o zaman 9 milyon dolar alınca satıcı bu, imzayı bastı gitti, para kazandırmadı diye konuşmayacaksın.. madem 10 milyon doları geçmiyor zaten maksimum parayı kazanmışız.. öyle pişmiş kelle şeklinde sırıtmakla olsa bu işler..... ya konuyu başından beri takip edip ona göre konuşmak gerekiyormuş demek ki, ya da böyle aradan çıkıp alakasız bir yorum yapmamak..
Tartışmada üslubumuza dikkat edelim her zaman söylediğim gibi kişilerin fikirlerini beğenmezseniz kişilere değil fikirlere yorum yapın..
Hatirliyormusunuz bilmem o zamanlarda Faruk Suren ve Yonetimi MALI KONGREDE bilancolari aciklarken ALACAK kisminda Hakandan gelecek parayi 15-$20 milyon olarak gostermisti.Degeri bu kadar etmeyen,hatta ortalikta bi Imza olmadan Mali Kongrede bu tur gostergeler neye giriyor sizce?Mali aciklari kapatmak icin donmedik dolap birakmamislardi...
parma şova ediosun.takıladur!
Ayrica Umitcik yanlis yerlere takiliyor.. Redroom, Laila, Reina gezecegine devre arasinda Hakan abisinin pesinden Amerika'nin yolunu tutsa butun bunlar basina gelir miydi hic.. Goruyorsunuz iste, gece hayatinin gercekten de futbolculara buyuk zarari var..
:okey: :okey: :okey: :okey: :okey:
galafan;
15 milyon ettigine gulmusun, ancak bu gulunecek bir sey degil gayet mantikli bir hesap diye dusunuyorum. Soyle ki;(yanilmiyorsam) Juventus biz uefa kupasini almadan 1 sene evel Hakan Sukur'e 15 milyon dolar teklif etmisti..Hafizanizi zorlayin lutfen arkadaslar;hakan gorusmustu ve gitmek istememisti israrlara ragmen.. O zamanlar butun medya istisnasiz 15 milyon dolardan bahsediyordu simdi hurriyetin arsivini de arayacagim. Herneyse; sonra uefa sampiyonu olduk;
ve Hakan Sukur basariliydi bu yolda.. ancak 2 yas daha yaslandigi icin daha fazla para etmek yerine 2 sene onceki degeri olsun diyelim. yani 15 milyon dolar.. Sanirim tam yerinde bir para belirlemisler..
UmBeRtO GS
04-12-04, 19:28
Tartışmada üslubumuza dikkat edelim her zaman söylediğim gibi kişilerin fikirlerini beğenmezseniz kişilere değil fikirlere yorum yapın..
Valla bana yalancı, sana bi tarafımla gülüyorum, utanmadan yalan söylüyorsun denirken birşey yoktu.... Şimdi mi sorun oldu?
Ben herhangi bir isim vermiş miyim orada Kaan?
UmBeRtO GS
04-12-04, 21:07
Ben zaten beni kastettin demedim ki, sadece birşey hatırlattım....
Bugun tribünler Ümit Karan'ı bırakmayın diye tezahürat yaptılar..Tribünlerin sesine kulak veren Hagi'nin bir kez daha düsünecegini tahmin ediyorum..
kasmaya gerek yok, gitmek isteyen gidebilir, zorlan tutacak degiliz...
Parma Maniac
04-12-04, 21:16
inşallah kalır Karan ben gitmesini istemiyorum şahsen.. ama tutturulursa da yapacak bir şey yok
bu arada Sukur maçtan sonra kendi golümden çok Necati'nin attığı gole sevindim dedi..
Işine gelmemek değil sevgili Genco, gerçekleri söylemek...
Aman sakın getirmeyin onları, sonra söylecekleri sözler cebe giden paralar, stad yalanları, Hakan Şükürle sözleşme imzalamamaları, Terimle sözleşme imzalamamaları, Bülent Akın-Serkan transferinden elde ettikleri gelir, ortaklık kurduğumuz hayali (ismini unuttum şimdi) firmayla olan muhasebetleri....
Aslında bu yönetimin bu kadar vukuatından sonra hala sadece Hakan Şükür'ü sevmemezliğinizden ötürü nasıl inanıyorsunuz bu yönetime anlamıyorum....
Nankorlugun de bu kadari..
4 Sampiyonluk + UEFA + Super Kupa + Sayisiz Kupa..
Utan..
UmBeRtO GS
04-12-04, 22:07
Nankorlugun de bu kadari..
4 Sampiyonluk + UEFA + Super Kupa + Sayisiz Kupa..
Utan..
Valla sen aynı başarıları kazandırmış Hakan Şükür'e neler diyorsun...
Zaten sen daha yönetimin yaptıklarını bilmeden, o yönetimin vukuatlarını bilmeden ya da öğrenmeden hiç yazma Gencocum...
O yüzden biz ne kadar anlatsak da sen anlamazsın Hakan Şükür'ün haklı olduğunu...
Sen Faruk Süren'in Avusturalya'dan stad getireceği palavrasına inanmaya devam et....
Parma Maniac
04-12-04, 22:10
Genco onları kazanmamızda en büyük etken olan futbolculardan biri bundan 1000 beter suçlamalara maruz kalıyorsa bence Umberto'nun o yönetim için dedikleri azdır.. sen Sukur'u eleştirirken bu adam o dönemde müthiş işler yaptı, UEFA'yı aldığımız sene Avrupa'da 10'un üstünde gol attı, şampiyonluklara taşırken ligde 25 gol ortalamanın üstüne çıktı, bunun yanında her sene ligde 10 asisti vardı, utanmalıyım ben böyle eleştirmeden önce diyor musun? hiç sanmıyorum..
edit: aynı anda Umberto cevap vermiş, aynı anda yazmışız..
Zaten sen daha yönetimin yaptıklarını bilmeden, o yönetimin vukuatlarını bilmeden ya da öğrenmeden hiç yazma Gencocum...
O yüzden biz ne kadar anlatsak da sen anlamazsın Hakan Şükür'ün haklı olduğunu...
Sen Faruk Süren'in Avusturalya'dan stad getireceği palavrasına inanmaya devam et....
Galatasaray Spor Kulubunun gelmis gecmis en basarili baskani kimdir?
hakan kadar taş düşsün başınıza emi.
Üsluba dikkat dedik ama pek sallayan yok illa yaptırım istiyorsunuz yani.. Senin kafana taş düşsün dersem doğru olur mu nereye varacak sonu..
UmBeRtO GS
04-12-04, 22:16
Sen benim sorularıma cevap ver, geçiştirme Gencocum :kodum: peki Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en başarılı forveti, golcüsü kimdir?
Hakan Şükür'ü savunanlar birşey söyleyince hemen sözlerine dikkat et...
Başkaları yalancı, utanmadan yalan söylüyorsun, bi tarafımla gülerim derken.... aynen devam :buyuksun:
Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en başarılı forveti, golcüsü kimdir?
Metin Oktay..
Edit. Doğrular bir olunca aynı anda cevap geliyor demek ki..
Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en başarılı forveti, golcüsü kimdir?
Metin Oktay.
Parma Maniac
04-12-04, 22:18
Genco bırak sen onu cevap ver yahu bi kere kaçma be :dislek:
yönetime laf atma neler neler yaptılar diyosun, aynı şey Sukur için geçerli değil mi onu söyle sen.. utanma derken sen utanıyo musun o söylediğin dönemin en başarılı 2-3 futbolcusundan birine bazı suçlamalar yaparken???
hakan kadar taş düşsün başınıza emi.
Üsluba dikkat dedik ama pek sallayan yok illa yaptırım istiyorsunuz yani.. Senin kafana taş düşsün dersem doğru olur mu nereye varacak sonu..
ata ne var bunda
küfür yada argomu bu söylediğim?
bu bir deyim haline gelmiş bir şey türkiyede ve bu topiğede çok yakıştı bence...
Senin gibi okumuş bir insanın böyle tepki vermesi komik doğrusu...
Ha yaptırım uygulayacaksanda buyur uygula,farketmez...
UmBeRtO GS
04-12-04, 22:19
Sen benim sorularıma cevap ver, geçiştirme Gencocum :kodum:
Bu bir deyim bile olsa Gökhan insanlara kafanıza taş düşsün denmez.. Bir yorumun varsa yaparsın eğer yorumun yoksa okursun gelip burada kafanıza taş düşsün demek ortalığı germekten başka hiçbir şeye yaramaz.. Bunun okumayla da hiçbir ilgisi yok..
yönetime laf atma neler neler yaptılar diyosun, aynı şey Sukur için geçerli değil mi onu söyle sen.. utanma derken sen utanıyo musun o söylediğin dönemin en başarılı 2-3 futbolcusundan birine bazı suçlamalar yaparken???
Umberto'dan quote yapmisken ve ona soru sormusken sen giriyosun araya Parma.. Dur bakalim Umberto ne zaman yazacak, cok merak ettim..
Onla tartisma bittiginde, senle devam ederiz.. Istersen msn'e gel sor istedigini..
UmBeRtO GS
04-12-04, 22:20
Hakan Şükür'ü savunanlar birşey söyleyince hemen sözlerine dikkat et...
Başkaları yalancı, utanmadan yalan söylüyorsun, bi tarafımla gülerim derken.... aynen devam :buyuksun:
Sen benim sorularıma cevap ver, geçiştirme Gencocum :kodum:
Birincisi, soruma karsilik soruyla cevap veriyosun. Buna ragmen sorunu cevaplamama ragmen hala benim soruma cevap vermemekte diretiyosun..
Sorunu Metin Oktay diye cevapladim.. Ondan evvel benim sorum vardi, cevabi kaynamasin..
Tekrar söylüyorum Kaan ben o yazıyı belli bir kişiye yazmadım herkese yazdım.. Kaldı ki Genco da bir admin olarak kendi kontrolünü yapmak zorundadır ama ben açıklamayı yazdıktan sonra gelen mesajlarda hala bu tür bir şey yazarsa gerekli uyarıyı yapmak zorundayım bunun Hakan'ı savunmayla hiçbir ilgisi yok.
tek sahislarin takimimizdan ön plana cikmasi pek üzücü...
hakan sükür, ümit karan, canaydin, faruk süren hicbirseydir,
galatasaray herseydir!
Parma Maniac
04-12-04, 22:23
abicim ne alakası var sen istediğin kişiyle tartış ben yanlış bi şey görürsem tabii gireceğim araya.. diyorum ki yönetime laf atılırken utan onlar 4 şampiyonluk, UEFA vs kazandılar derken aynı şey Hakan Sukur için neden geçerli olmuyor? o dönemin en başarılı 2-3 futbolcusundan biri(bence Hagi'yle beraber 2 futbolcudan biri) sen utanıyor musun Hakan Sukur'e konuşurken diye çok basit bir soru soruyorum.. kaldı ki Sukur için denilenler yönetime söylenenlerden 1000 kat daha ağır bu da ortada..
MSNde hep konuşuyoruz biz olum boşver MSN'i şimdi..:lol:
UmBeRtO GS
04-12-04, 22:24
Bende Ali Sami Yen diyorum Gencocum ;)
Ayrıca sen gel şunlara cevap ver Gencocum onlara cevap vermeden sıyrılmak için direk bana soru sordun da...
Genco onları kazanmamızda en büyük etken olan futbolculardan biri bundan 1000 beter suçlamalara maruz kalıyorsa bence Umberto'nun o yönetim için dedikleri azdır.. sen Sukur'u eleştirirken bu adam o dönemde müthiş işler yaptı, UEFA'yı aldığımız sene Avrupa'da 10'un üstünde gol attı, şampiyonluklara taşırken ligde 25 gol ortalamanın üstüne çıktı, bunun yanında her sene ligde 10 asisti vardı, utanmalıyım ben böyle eleştirmeden önce diyor musun? hiç sanmıyorum..
:kodum:
Edit : Sevgili Parma'nın son sorusunu da ekliyorum
abicim ne alakası var sen istediğin kişiyle tartış ben yanlış bi şey görürsem tabii gireceğim araya.. diyorum ki yönetime laf atılırken utan onlar 4 şampiyonluk, UEFA vs kazandılar derken aynı şey Hakan Sukur için neden geçerli olmuyor? o dönemin en başarılı 2-3 futbolcusundan biri(bence Hagi'yle beraber 2 futbolcudan biri) sen utanıyor musun Hakan Sukur'e konuşurken diye çok basit bir soru soruyorum.. kaldı ki Sukur için denilenler yönetime söylenenlerden 1000 kat daha ağır bu da ortada..
Bu bir kınayedir ata ama anlamadıysan yapacağım bir şey yok...
Kimsenin kafasına taş düşsün istemiyorum tabi.
Farkındayım Gökhan ne olduğunun ama söylenmsi hiçbir yarar getirmiyor ortamı germekten başka..
Teşekkür ederim anlayışın için..
Bende Ali Sami Yen diyorum Gencocum ;)
Ayrıca sen gel şunlara cevap ver Gencocum onlara cevap vermeden sıyrılmak için direk bana soru sordun da...
:kodum:
Edit : Sevgili Parma'nın son sorusunu da ekliyorum
Komiksin Umberto.. Kendi fikirlerini bile savunamiyosun, mutamadiyen Parma'nin dediklerini bana gosteriyosun.. Seni gereginden fazla ciddiye aldim herhalde.. Ozur diliyorum ve benden alinti yapmamanla birlikte baska birisiyle tartisirken araya girmeyecegini umuyorum. Aksi takdirde de cevap vermeyecegim zaten..
Not: Dun Hakan Inter'e Galatasaray'in istegi ve rizasi dogrutulsunda gitmistir dedin ve daha sonra ben Parma'yi biraz sikistirdigim da Parma'da aksini soyleyince sen de 360 derece donerek "Ben sana kizginligimdan dolayi oyle dedim" diyerek 5 yasindaki cocuklarin takintigi tavri takindin.. Fikrini tam anlamiyla savunamiyosun.. Bende sana cevap vermeme fikri o 360 derece dondugun zaman dogmustu ama sana bugun acikladim.. Iyi tartismalar..
UmBeRtO GS
04-12-04, 22:37
Valla Gencocum sen komiksin
bu yazıyı sevgili Parma'dan önce ben yazdım,
sonra Parma yazdı....
Sen boşver o zaman benim soruma cevap ver...
Kaçma öyle sen başkasından alıntı yapıyorsun diye...
Ya da cevap veremiyorum de... konu kapansın...
Heh gel bakalim sen :dislek: En azindan arada bir dogru biseyler soyleyebilme kapasitesine sahipsin :lol:
Faruk Suren yonetimi Galatasaray'a gelmis gecmis en basarili yonetimdir.. Hakan Sukur Galatasaray'in gelmis gecmis en basarili futbolcusu degildir ki.. Fatih Terim'i Fatih Terim yapan da Suren yonetimli Galatasaray'dir.. Zira, yukarida soyledigin fikirden yola cikarsak senin Lucescu ve Jardel'e de laf soylememen gerekir.. Dogru mu ;) ?
Parma Maniac
04-12-04, 22:45
Genco anormal saçmaladın, kusura bakma ama battın :lol:
yani buna cevabın Süren yönetimi en başarılı ama Hakan Sukur en iyi forvetimiz değil öyle mi? :dislek: yani böyle saçmalayabileceğini hiç tahmin etmemiştim, görmüş oldum.. eğer sen Metin Oktay en iyi, en başarılı forvetimizdir dersen ben de en iyi başkanımız aynen Umberto gibi Ali Sami Yen deme hakkına sahip olurum.. Metin Oktay belki gelmiş geçmiş en iyi Galatasaraylıdır ama Hakan Sukur'den daha başarısızdır bence yaptıklarıyla.. ikisi şu anda Galatasaray tarihinin en çok gol atan iki futbolcusu ama Galatasaray Hakan Sukur'le Avrupa'da var oldu.. o açıdan Sukur çok öndedir Metin Oktay'dan.. Metin Oktay mükemmel Galatasaray'lıdır, kişilik olarak tartışmasızdır bütün oyuncularımıza göre ama başarı olarak değil..
kaldı ki senin bu açıklaman tamamen saçma, kıvırmaya yönelik.. yani kabul edelim Sukur'un en başarılı olmadığını.. hadi 2. en başarılı olsun.. en başarılı yönetim diye laf söylemeyeceğiz, ama en başarılı 2. oyuncu diye yerden yere vurma, ağır eleştirilerde bulunma hakkına sahip olacağız.. öyle mi? Genco'm gerçekten battın :lol:
GS yıllardır Avrupa'da söz sahibi olmuştur. 1989'da yarı final oynamış(ki bence Avrupa'da en başarılı olduğumuz sene budur, UEFA Kupasından çok daha değerlidir) daha sonra o yıl kupayı alan Werder'e elendiği Kupa galipleri kupasında çeyrek finale kalmıştır.. Hakan ile oynanan CL yıllarında ise tur bile atlayamadık.. Dile kolay 4 CL yılı sıfır tur atlama üstelik bu CL yıllarının sonuncusu hariç Hakan çok gol atamamıştır.. 2 sene üst üste tur atladığımız senelerde ise Hakan avrupaya açılmış ve orada son derece başarısız olmuştur.. Ayrıca Türk futbolunun nerede olduğuyla çok alakalı olan Metin Oktay'ın avrupa maçlarında oynamamış olması Metin Oktay'ın Hakan'dan daha başarısız olduğu anlamına kesinlikle gelmez..
Genco anormal saçmaladın, kusura bakma ama battın :lol:
yani buna cevabın Süren yönetimi en başarılı ama Hakan Sukur en iyi forvetimiz değil öyle mi? :dislek: yani böyle saçmalayabileceğini hiç tahmin etmemiştim, görmüş oldum.. eğer sen Metin Oktay en iyi, en başarılı forvetimizdir dersen ben de en iyi başkanımız aynen Umberto gibi Ali Sami Yen deme hakkına sahip olurum.. Metin Oktay belki gelmiş geçmiş en iyi Galatasaraylıdır ama Hakan Sukur'den daha başarısızdır bence yaptıklarıyla.. ikisi şu anda Galatasaray tarihinin en çok gol atan iki futbolcusu ama Galatasaray Hakan Sukur'le Avrupa'da var oldu.. o açıdan Sukur çok öndedir Metin Oktay'dan.. Metin Oktay mükemmel Galatasaray'lıdır, kişilik olarak tartışmasızdır bütün oyuncularımıza göre ama başarı olarak değil..
kaldı ki senin bu açıklaman tamamen saçma, kıvırmaya yönelik.. yani kabul edelim Sukur'un en başarılı olmadığını.. hadi 2. en başarılı olsun.. en başarılı yönetim diye laf söylemeyeceğiz, ama en başarılı 2. oyuncu diye yerden yere vurma, ağır eleştirilerde bulunma hakkına sahip olacağız.. öyle mi? Genco'm gerçekten battın :lol:
Parma, gozunde Mars'a da gitsem dibe de batsam pek tinlamiyorum yani :) Ne de olsa beni yargilayacak merci sen degilsin.. Ben sadece fikirlerimi soyluyorum burada.. Isteyen begenir isteyen begenmez.. Orasi beni pek ilgilendirmiyor..
Ali Sami Yen dedin.. Ben Faruk Suren zamaninda basardiklarimizi sunuyorum sana.. 4 Sampiyonluk + UEFA Kupasi + Super Kupasi + Nice kupalar.. Ali Sami Yen'in baskan oldugu zamanda ki basarilarimiz nelerdir? Karsilastiralim istersen.. Zaten dikkat edersen sorumda, "Galatasaray Spor Kulubunun gelmis gecmis en basarili baskani kimdir?" dedim..
Hakan Sukur'un Metin Oktay'dan basarili soylemek tamamen anlamsiz ve sacmadir. (Bence de sende burda battin :lol: ama umrunda oldugunu sanmiyorum) Bunu tartismak bile aptalca bence.. Tum Galatasaray bunu kabul ediyor ki herhalde tesislere Metin Oktay adi verilmis ve bugun bile hala tribunlerde aniliyor.. Yani boyle birseyi soylemek Fenerbahce'nin Galatasaray'dan Avrupa'da daha basarili oldugunu soylemek gibi birsey :dislek2:
Hakan Sukur'un Galatasaraya yarari konusunda bu topictede gordugun gibi Galatasaraylar yariya ayrilmis durumda.. Ama Faruk Suren'in en basarili baskan olusunda herkes hemfikir..
UmBeRtO GS
04-12-04, 23:02
:)
Parma Maniac
04-12-04, 23:04
yahu Genco bak hala devam ediyorsun saçmalamaya.. ona bakarsan stadımızın adı Ali Sami Yen yahu bizim.. tesislere ad verilmesiyle mi başarılı oluyor bi insan.. o başarıdan çok daha farklı şeyleri gösterir.. ne kadar sevildiğini, kulüpler nek adar özdeşleştiğini gösterir.. yani sen eğer tesislere verilen isme göre ölçüyorsan başarıyı işte Sami Yen.. kurucumuz, en önemli, en başarılı işi yapmış adam.. ve stadımızın isim sahibi.. başarı olarak bunları saymışsın.. yani Sukur'un oynadığı dönemi.. ben de o dönem en başarılı dönemimizse Hakan Sukur nasıl daha başarısız oluyor diyorum başka bir isimden.. kendi kendinle çelişkiye düşüyorsun Genco..
ve bak kaçmaya devam ediyorsun.. dedin ki Süren en başarılı eleştirilemez, ama Sukur en başarılı değil o yüzden yerin dibine sokulabilir.. bu mudur senin insanları eleştirme kıstasın.. yani bi insan bu nedenle Süren'e laf söylerken utanmalı, ama Sukur en başarılı değil diye(diyorum ya ne farkeder hadi en başarılı 2.olsun) bu eleştirilerden 1000 kat ağır şeylerle muhatap olacak ve bunu söylerken sen utanmayacaksın.. olacak şey mi bu? doğru mu? bunu söyle dedim bi önceki postta?? cevap alabilirsem mutlu olacağım..
Bu topige yazan tüm arkadaslar ad ve soyadlarını bana bildirirlerse, bu topkten yapacagım kitabımın kapagına adlarını yazmak istiyorum.. :)
yahu Genco bak hala devam ediyorsun saçmalamaya.. ona bakarsan stadımızın adı Ali Sami Yen yahu bizim.. tesislere ad verilmesiyle mi başarılı oluyor bi insan.. o başarıdan çok daha farklı şeyleri gösterir.. ne kadar sevildiğini, kulüpler nek adar özdeşleştiğini gösterir.. yani sen eğer tesislere verilen isme göre ölçüyorsan başarıyı işte Sami Yen.. kurucumuz, en önemli, en başarılı işi yapmış adam.. ve stadımızın isim sahibi.. başarı olarak bunları saymışsın.. yani Sukur'un oynadığı dönemi.. ben de o dönem en başarılı dönemimizse Hakan Sukur nasıl daha başarısız oluyor diyorum başka bir isimden.. kendi kendinle çelişkiye düşüyorsun Genco..
ve bak kaçmaya devam ediyorsun.. dedin ki Süren en başarılı eleştirilemez, ama Sukur en başarılı değil o yüzden yerin dibine sokulabilir.. bu mudur senin insanları eleştirme kıstasın.. yani bi insan bu nedenle Süren'e laf söylerken utanmalı, ama Sukur en başarılı değil diye(diyorum ya ne farkeder hadi en başarılı 2.olsun) bu eleştirilerden 1000 kat ağır şeylerle muhatap olacak ve bunu söylerken sen utanmayacaksın.. olacak şey mi bu? doğru mu? bunu söyle dedim bi önceki postta?? cevap alabilirsem mutlu olacağım..
Parma Allahini seversen soyle herseyi bilipte sirf laf kalabalikligi yapmak icin konusma yahu :dikkat: Ali Sami Yen'in adinin neden stadimiza verildigi apacik ortada.. Ali Sami Yen benim icin en buyuk baskandir, en basarili degil.. Ama Metin Oktay olayi oyle degil iste.. Bu kulupte binlerce futbolcu gelip gecmis ama sadece bir tanesinin adi tesislere verilmis.. Yani, Ali Sami Yen'in isminin stada verilisiyle, Metin Oktay'in isminin tesislere verilisini ayni sebebe bagliyosan, senle tartismamizin hicbir anlami yok..
Bir dakika, bir dakika, bir dakika.. Gene soylemedigin seyleri soylemis gibi gosteriyosun millete.. Kim demis Suren yonetimi elestirilemez diye? Ben tarihimizdeki "en basarili" yonetim oldugunu iddia ediyorum.
Bu topige yazan tüm arkadaslar ad ve soyadlarını bana bildirirlerse, bu topkten yapacagım kitabımın kapagına adlarını yazmak istiyorum.. :)
Siz beni Parma'yla yalniz birakin, en az 20 sayfayi buluruz :)
Parma Maniac
04-12-04, 23:46
Genco bak umberto yukarda o yönetim ve devamına bir şeyler söyledi utanmıyor musun bunları söylerken dedin.. yahu yapma Allahaşkına çocuk muyuz biz kandırıyosun bizi.. adam bazı eleştiriler getirdikten sonra utanmıyor musun deyince ben de dedim sen utanıyor musun peki o en başarılı dönemimizdeki en iyi 2 oyuncumuzdan birini yerin dibine sokarken dedim.. bak hala cevap vermiyorsun soruya, kıvırdıkça kıvırıyorsun..
evet katılıyorum 20ye gider bu topic :lol:
Genco bak umberto yukarda o yönetim ve devamına bir şeyler söyledi utanmıyor musun bunları söylerken dedin.. yahu yapma Allahaşkına çocuk muyuz biz kandırıyosun bizi.. adam bazı eleştiriler getirdikten sonra utanmıyor musun deyince ben de dedim sen utanıyor musun peki o en başarılı dönemimizdeki en iyi 2 oyuncumuzdan birini yerin dibine sokarken dedim.. bak hala cevap vermiyorsun soruya, kıvırdıkça kıvırıyorsun..
evet katılıyorum 20ye gider bu topic :lol:
Ne kivirmasi olum?
Sorunu anlayamiyorum.. Suren'den giriyosun, Ali Sami Yen'i katip Sukur'den cikiyosun sonra da kiviriyosun diyosun.. Cevap almak istedigin soru nedir?
M.Yasin Cakmak
05-12-04, 00:07
Kim daha uzağa işeyecek yarışlarına hep Şükür kendi nokta koymuştur. Bugün yaptığı ve fb maçında yapacağı gibi.
Aman BJK maçında yaptığı gibi yapmasın da telafisi yok çünkü bunun..
Kim daha uzağa işeyecek yarışlarına hep Şükür kendi nokta koymuştur. Bugün yaptığı ve fb maçında yapacağı gibi.
Yasin yukarida suregelen tartismadan tamamen bagimsiz olarak soyluyorum bunu; Galatasaray takiminda forvet oynayan bir oyuncunun gol atmasi noktalik, virgulluk bir olay degildir, olsa olsa siradan bir hadisedir.. Ha arada sirada oluyor diye biz gozumuzde buyutuyorsak onu bilemem tabi..
Parma Maniac
05-12-04, 01:16
Genco bak bunu demişim ben.. cevap vermemişsin.. gerçi verdin de komik bir cevap verdin.. Süren en başarılıymış da o yüzden demişsin, Sukur en başarılı değilmiş.. o da nasıl oldu onu da anlamadım ona da cevap alamadık.. Süren'in dönemi en başarılı dönemse o dönemin as forveti nasıl en başarılı olamıyor o da muamma.. ayrıca tekrar dedim ki Süren en başarılı olsun, Sukur de hadi en başarılı 2. olsun.. bu senin Sukur'u yerin dibine sokarken utanmamanı mı sağlıyor?? 5. falan oldu bu soruyu sorduğum.. bi cevap alacağım inşallah..
galatasaray tarihinin en verimli döneminde takımda olduğu için en başarılı forvet hakansa eğer arif erdemi de dereceye sokmayı ihmal etmeyin malum o da avrupa şampiyonu takımın forvet oyuncusuydu.
Galatasaray Tarihinin en basarili forveti attigi,goller,oynadigi mac sayisi,milli takima hizmetleri,asistleri Avrupa maclarindaki katkilari vb bir cok nedenden BENCE Hakandir.Hakan ile Metrin Oktayi karsilastiramazsiniz bile cunku zamanin futbolu cok farkli.
Ayni sekilde Suren elestirilebilir belli saygi cercevesinde.Basarili bir baskanimizdi yanliz yaptigi cok buyuk hatalar,yalanlar,dolanlar gozardi edilemez.Basarili olan elestirilemez diye bir kaide yok,oyleyse ayni kaide Hakan icin de gecerli olmali fakat burada amac baska.Yarifinal oynadigimiz maci UEFA VE Super kupadan daha onemli basarili buluyorum demek isin basitine kacmaktir.Siz tum dunyadaki futbolseverlere sorun hangisi onemli,hangisini hatirliyorsunuz diye kimse hatirlamaz yarifinalde oynayanlari.Ama tum dunyada Galatasarayin UEFA VE SUPER KUPAYI KAZANDIGINI BILIRLER...
Bu yazdiklarimin TOPIKLE ne kadar alakali oldugunu da bilmiyorum...
Genco bak bunu demişim ben.. cevap vermemişsin.. gerçi verdin de komik bir cevap verdin.. Süren en başarılıymış da o yüzden demişsin, Sukur en başarılı değilmiş.. o da nasıl oldu onu da anlamadım ona da cevap alamadık.. Süren'in dönemi en başarılı dönemse o dönemin as forveti nasıl en başarılı olamıyor o da muamma.. ayrıca tekrar dedim ki Süren en başarılı olsun, Sukur de hadi en başarılı 2. olsun.. bu senin Sukur'u yerin dibine sokarken utanmamanı mı sağlıyor?? 5. falan oldu bu soruyu sorduğum.. bi cevap alacağım inşallah..
Parma gercekten bunlari sen mi yaziyorsun yoksa birisi sifreni mi caldi :sasirdim: Birincisi, ben Hakan'i sadece futbolu yuzunden degil, en cok karakteri bes para etmedigi icin elestiriyorum ve sevmiyorum.. Dikkat edersen, Hakan'dan cok daha kotu futbolcular da Galatasaray'a geldi ama hicbirisi Hakan kadar elestirilmedi..
Demiyorum tabii.. Cunku Hakan o basarilari yakaladikdan sonra basarisinda en buyuk pay sahibi olan hocasiyla bile medya onunde cingene gibi pazarliga girdi.. Bu adami elestirmemem icin hic bir sebep yok, isterserse 10 Avrupa macinda 85 gol atsin.. Ayrica, dedigim gibi Hakan Sukur Galatasaray'in en basarili forveti falan degil.. 381 macta 214 gol atan bir oyuncu nasil oluyor da 252 macta 217 gol atan, hic bir sekilde hocasiyla jeep veya prim pazarligina girmeyen ve Galatasaray ugruna karisini bosayan Metin Oktay'dan daha basarili bulunuyor onu da anlamadim.. Anlayan varsa beri gelsin :analamadim:
Suren donemi en basariliysa o donemin as forveti nasil en basarili olamiyor gibi bir sey soylemissin ki gorunce gozlerime inanamadim, bir kac kez okudum.. Sen hakikatten bunu soylediginde ciddi miydin? Bu tezinden yola cikarak; Taffarel'in Galatasaray tarihindeki en iyi kaleci oldugunu, Capone'nin en iyi sag bek oldugunu, Hakan Unsal'in en iyi sol bek oldugunu, Suat'in en iyi orta sahalardan biri oldugunu ve Arif'in en iyi forvetlerimizden birisi oldugunu mu iddia ediyosun ? :saskin2: Eyvahhh ki eyvahh eyvahh..
Süper Kupa zamanında Hakan yoktu bu bir..
Evet o zamanki şartlarda oynanan yarı final benim için UEFA Kupasından daha önemlidir bu da iki..Unutmayalım ki GS UEFA kupasını aldığında kim bu GS nereden çıktı denmedi bunun nedeni GS'nin yıllardır süregelen AVrupa kupalarında başarısı ve ismini duyurmuş olmasıydı.. Bu Tanju'lu dönemdeki PSV maçı ve daha sonraki yarı finalle başladı ve daha sonra Kupa Galiplerin'deki çeyrek finalle ve Manchester zaferiyle devam etti.. Eğer ki yarı final oynadığımızda Hagi tıpkı UEFA kupasında olduğu gibi karşı takımda değil bizde oynasaydı o zaman bugün final oynamış bir takım olacaktık..
. Bunu başka bir şeylerle bağdaştırmayak isteyen bağdaştırır ama her zamanki saygı çerçevesinde bunu da unutma bu da üç...
Parma Maniac
05-12-04, 12:13
neyse hadi şimdi de Hakan'ı futbolu yüzünden eleştirmiyorum deyip kıvırdın ama uzatmayayım fazla bu konuyu.. yoksa daha önce de Hakan'ın futbolculuğuna laf attığını bu yüzden de bazı zamanlar tartıştığımızı hatırlaman lazım.. ama neyse boşver hadi şu topicte bunu kabul etmen bile her ne kadar daha önce tersini yapsan da önemli bir gelişme..
2.si Metin Oktay'ın sadece ligde yaptıklarını, Hakan Sukur'un Avrupa'da oynadığı 100 civarı maçla birlikte yaptığı istatistikle biraraya getiremez, bunları karşılaştıramazsın.. sadece lig performanslarını karşılaştırabilirsin.. Metin Oktay 254 maçta(252 değil) 217 gol, Hakan Sukur'se ligde son 2 seneyle birlikte(ki son 2 senenin tam rakamlar olmadığı için yaklaşık olarak söyleyeceğim) 280 civarı maçta 195 civarı gol atmıştır.. rakamlar 2-3 oynayabilir ama yaklaşık böyle..sen şimdi sadece lig performanslarına bakarak işte Metin Oktay daha iyi gibi bir çıkarım yaparsan sadece komik olur bu.. neye göre daha iyi.. lig ortalaması daha iyi diye mi? Hakan Sukur hiçbir zaman golcülüğüyle ön planda olmadı ki zaten.. Metin Oktay'sa saf golcüydü ve ne yazık ki durarak top oynayan, Gerd Müller gibi bi oyuncuydu.. Hakan Sukur'un ligdeki ortalaması ondan biraz kötüyken saf golcü olmamasına rağmen ona yakın gol atması bile yeterli bir sebeptir.. Hakan Sukur oynadığı süre içinde her sene 10 civarı asist yapmış, gol krallığı yanında asist krallıkları kazanmıştır.. çok yönlü oyuncudur, takıma katkıları gol haricinde de çok fazladır.. ayrıca Avrupa'da oynaması, Avrupa'da o oynarken Galatasaray'ın en başarılı zamanlarını geçirmesi, o takımın en iyi 2 topçusundan biri olması da önemli etkenlerdir.. ayrıca Hakan Sukur de Milli Takımın en çok gol atan oyuncusudur.. ama oran olarak belki bazı insanlardan geridedir.. ne yapacağız şimdi..? Genco, yine kaçıyosun, saptırıyosun olayları.. bak kardeşim Süren dönemi en başarılı dönemimiz, bu adamı nasıl eleştiriyosunuz, utanmıyor musunuz diyorsun.. ben de yahu sen madem o dönemi en başarılı buluyorsun, o dönemin en iyi 2 futbolcusundan birini, UEFA'yı aldığın yıl Avrupa'da 10dan fazla gol atarak kupayı sana getiren adamı eleştirirken utanmıyor musun diyorum? şimdi de Suat, Taffarel vs.'yi açıyorsun.. heralde sonradan aklına geldikçe eklemek istiyorsun.. söyleyeyim o zaman.. evet Taffarel bence gelmiş geçmiş en isimli ve en başarılı kalecimizdir.. bizdeki o mükemmel dediğin dönemin baş kahramanlarından biridir.. 4 şampiyonluk, 1 UEFA Kupası ve 1 Dünya Kupası kazanmıştır.. keza Popescu-Bülent.. gelmiş geçmiş bence en iyi, en uyumlu, en başarılı defans oyuncularımızdır, sadece savunma yönüyle değil hücum yönüyle de.. Emre-Okan-Suat da ikisi satıcı olmasına rağmen 10 tane isim say desen bana önlerde olacak adamlardır.. gerek kazandırdıkları başarı, gerekse hayatımda izlediğim en iyi Galatasaray'ın itici güçleri, akciğerleri olduğu için.. sorularının cevaplarını açık ve net veriyorum.. evet Suat gelmiş geçmiş en başarılı adamlardan biridir.. aksini iddia eden varsa, çıksın gelsin.. Supporter oynarken gelip ön liberoluğa alışmış, Türkiye'de ön libero kavramının ortaya çıkmasında yardımcı olmuş harika bi adamdır.. takımın tamamı efsaneyken Hakan Sukur o takımın Hagi'yle birlikte 2 yıldızı olmuştur, Galatasaray'da Metin Oktay'dan sonra en golcü oyuncu, Avrupa'da takımın gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu, Milli Takımın gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu, ve iddia ediyorum(inşallah rakamları bulabilirim tekrar daha önce koymuştum) oynadığı süre için onca play maker'a rağmen gelmiş geçmiş en fazla asist yapan 2-3 adamından biridir(bence 1.dir ama kesin konuşamıyorum şu an) hah bunları yaparken de sene olarak Metin Oktay'dan çok oynamamıştır.. hatta bu sene bitince eşit olacaklar sanıyorum.. ama belki o dönemdeki maç adedinden, belki de Metin Oktay'ın daha fazla sakatlık yaşamasından dolayı ligde daha çok maç oynamıştır Sukur orası doğru.. ama biri sadece ligde oynamış(Milli Takım performansını bulamadım) diğeri hem ligde, hem Avrupa'da, hem de Milli Takımda Galatasaray'ın ve Türkiye'nin lokomotifi olup en başarılı dönemlerini yaşamış, Galatasaray'la Metin Oktay gibi şampiyonluklar yaşamış, Avrupa'da Metin Oktay döneminde hayal bile edemediğimiz yerlere çıkmamızda en büyük pay sahibi olmuş, Milli Takımda en yakın rakibine büyük farklar atarken yine o dönemde hayal bile edemediğimiz başarılara erişmişken Hakan Sukur bırakın Galatasaray'ı Türkiye tarihinin en başarılı futbolcusu olmuştur gözümde.. isteyen kabul etmeme hakkına sahiptir fakat sadece ligde atılan golleri getirip diğer en az onun kadar önemli olan Avrupa ve Milli Takım performansını görmek istemeyip konuşmak da sadece komiktir kanımca..
not: yine Jeep, prim olayına girmişsin ama bunun başarılarla en ufak bir ilgisi olmadığını da bildiğin halde neden devamlı yazıyorsun onu da anlamıyorum..
Metin Oktay
Türk Futbolu'nda gol deyince ilk akla gelen isim olan Metin Oktay, İzmirspor'da parladı. 1956 yılında Galatasaray'a geldi. Bir ara İtalya'da Palermo'da oynadı. Ardından tekrar Galatasaray'a geldi. Futbol yaşamı boyunca 600'ün üzerinde gol attı. Bir çok kez gol kralı oldu. Milli Takım'da 40 kez yer aldı, 19 gole imzasını koydu.
Metin Oktay da büyük golcü Hakan Şükür de öyle.Galatasaray taraftarı bu üstün meziyetteki her 2 oyuncuyu da izleme şansı bulabildiği için diğer kulüp taraftarlarından çok daha mutlu ve gururlu olmalı.
Cercevenin disina cikmayacaksin arkadasim,Hakan Super Kupada vardi diyen kim?
Ayrica senin dedigin gibi Galatasarayin bu denli taninmasinin nedeni UEFA VE SUPER KUPA oncesine degil o zamana rastlar.Evet onceden de tum Avrupa taniyordu ama UEFA VE SUPER kupadan sonra Tum Dunya tanidi.Simdi bile kime sorsan Galatasaray deyince o kupalari hatirlarlar yoksa yari finali ya da Esek sudan gelseydi,kar yagmasaydi,su olmasaydi HAGI Bizde olsaydi final oynardik gibi masallarin gercekciligi yok.Sadece varsayim...Sen tabii ki o zamani basarili bulacaksin bunda sasirilacak bir sey yok.
Bunlari gececeksin, bosu bosuna laf kalabalikligi yapiyosun..
Dediklerini anlamiyosun yada anlamak istedigin yerden anlayip kendince ahmak ahmak yorumlar yapiyosun.. Ben Hakan'i her zaman gerek TO'da gerekse burada ilk once karaktersiz oldugu icin elestirdim hatta bu topicde senin de itiraf ettigin gibi Inter'e Galatasaray'dan izinsiz gittigini soyledim.. Ayrica, Hakan'in futbolunu da sevmedigim icin futbolu da elestirdim.. Ama ilk once her zaman karakterini elestirmisimdir.. Simdi ben Hakan'i karaktersiz oldugu icin elestirdim diyorum sen bana gelip kiviriyosun simdi olayi karaktere bagladin diyosun.. Kardesim al iste bu topic, sana guzel bir ornek.. Ben bir kac sayfa oncesinde Hakan'i karakteri yuzunden mi yoksa futbolundan dolayi elestirmisim? Inter'e gitmesinin etik olmamasi Hakan'in karaktersel ozelliklerinden biri midir yoksa futboldaki ozelliklerinden biri mi ? Anlamadan, bilmeden atip tutmaya devam ediyosun..
Simdi de assist olaylarina girmissin :) Ikisi de forvet degil mi kardesim? Forvet.. Bana assist massist, pres mres karistirma.. Ben forvetten gol isterim. Al sana acikca rakamlar.. Bu rakamlardan sonra hala Hakan Sukur'un daha iyi oldugunu dusunuyosan o senin kendi fikrindir, herkesin boyle dusunmedigine emin olabilirsin.. O zaman bende Hakan'in attigi golun yarisi kadar atamayip Hakan'dan daha iyi oyuncular var diyebilirim.. Ha herkes biyerleriyle guler orasi baska..
Metin Oktay 1959-1969 yillari arasinda oynadigi 252 macta 217 gol atarak, mac basina 0.86'lik bir ortalama tutturmus..
Hakan Sukur (dun dahil) 1988-2004 yillari arasinda oynadigi 381 macta 214 gol atip, mac basina 0.56'lik gol ortalamasi tutturmus..
Rakamlar bunlar.. Hic laga luga yapmaya gerek yok.. Eger sen bu gol ortalamalarini ve gol sayisilarini kaale almayip Hakan Sukur Metin Oktay'dan daha iyi diyorsan sana diyecek bir seyim yok tabii.. Bende o zaman Lukunku Hakan Sukur'den iyidir diyorum..Nasil olsa gol ortalamalarini ve gol adetlerini baz almiyoruz degil mi ?
96-00 yilindaki takimizin oyuncularina gelince, o konu hakkinda dedigin hicbirseyin noktasina ve virgulune dahi katilmiyorum.. Bu nasil bir mantiktir, nasil bir fikirdir yahu ? O kadroda oynamaya sans bulan herkes, Galatasaray tarihinin oynadiklari pozisyondaki en iyi oyuncularidir oyle mi ? Allah Allah.. Yani, Capone Galatasaray tarihindeki en iyi sag bek, Arif Galatasaray tarihindeki en iyi 2-3 forvetinden biri, Suat Galatasaray tarihinin en iyi orta sahalarindan biri veya Okan Galatasaray tarihinin en iyi sag kanadidir oyle mi ? :lol: Tek kelime ile komik.. Ne desem bos..
Turkiye Dunya kupasinda 3. olarak Milli takim bazinda en buyuk basarisina 2002 Dunya Kupasinda imza atti.. Senin mantigindan yola ciktigimizda, Rustu Turkiye'nin gelmis gecmis en iyi kalecisidir.. Bulent, Fatih, Alpay ve Davala Turkiye'nin gelmis gecmis en iyi 4 defans oyuncusudur.. Tugay, Emre, Hasan ve Ergun Turkiye tarihinin en iyi 4 orta saha oyuncusu ve Yildiray'da tarihimizin gelmis gecmis en iyi oyuncu kurusucu olup, Hakan Sukur'de Turk futbol tarihinin en iyi forvetidir.. Oyle mi ? Olduuu.. Gorursem soylerim :lol:
Parma Maniac
06-12-04, 02:00
Genco'm kim neleri geçecek birazdan anlatacağım ben sana..
bizim seninle Hakan Sukur hakkındaki tartışmalarımız bu topicten ibaret değildir, daha önce defalarca konuştuk, defalarca futbolculuğuna laf attın, laf attığını son postunda da itiraf ettin ve futbolculuğunu sevmediğini dile getirdin.. hala laga luga yapıp sıyrılmaya çalışıyorsun.. ben sen milletin yönetime laf atmasına utanmıyor musun bunları demeye dediğinde sen Hakan Sukur'e sallarken utanmıyor musun derken futbolculuğuna ettiğin lafları merkez alıyorum merak etme sen, bu topicte ben ne demişim diyerek sıyrılamazsın işin içinden, geçmişte Hakan Sukur'un futbolculuğuna neler dediğini herkes biliyor, kendin burda bile itiraf ediyorsun zaten..
ikincisi haddini bil, ahmak ahmak gibi hakaretlere hiç girme, aynı şekilde hakettiğin tarzda cevap veririm hoş olmaz, forumun adminisin, yazdıklarına biraz dikkat et..
gelelim gol sayılarına.. burda bile çifte standartını çıkartıyorsun ortaya.. Metin Oktay'ın sadece Galatasaray formasıyla ligde oynadığı maçları koyup, Hakan Sukur'un Bursaspor'dan başlayan tüm kariyerini alıyorsun, yemezler.. ha Hakan'ın sadece Galatasaray formasıyla ligde yaptıklarını baz alırsan da ortalama alarak Metin Oktay önde çıkar ama bu hiçbir şeyi kanıtlamaz.. hatta kendi hakaretin gibi ahmak ahmak konuşmak olur..
Metin Oktay 0.86 değil mi? Tanju Çolak 1987-1991 yılları arasında Galatasaray formasıyla 125 maçta 116 gol atmıştır.. 0.93'e tekabül etmektedir ortalama olarak.. Galatasaray tarihinin en iyi, en başarılı golcüsü Tanju Çolak'tır.. değil mi? hadi canım, hadi arkadaşım.. bi geçeceksin bunları.. sadece atılan gollere, yapılan ortalamaya göre en başarılı olunsaydı Gerd Müller gelmiş geçmiş dünya tarihinin en mükemmel forveti olurdu.. ama öyle değil.. senin saçmasapan hesaplamana göre de Tanju Çolak en mükemmel, en başarılı, en iyi forvetimizdir tarihin.. eksik bilgi vermeyelim.. ha böyle saçmasapan hesaplamalara gireceksen de bak bi tarihimize, kepaze olma en azından.. kim ne yapmış, kaç ortalama tutturmuş.. sonra battığın yerden çıkamıyorsun.. ha şimdi sen rezil oldun ama yine kıvırırsın, bak Hakan'ı geçen bi adam daha varmış diye pişkinlik yaparsın, beklerim.. normaldir :lol:
yine saçmaladın, 2-3 örnek verdim, hemen bunu genişletip Capone'ye, Arif'e, Fatih'e uyarlamışsın.. arkadaşım saat geç oldu heralde fazla çalışmıyor kafan bu saatte, benim verdiğim örneklere konuş.. ben diyorum ki Taffarel kazandığı 4 şampiyonluk, 1 UEFA kupası ve 1 Dünya Kupasıyla gelmiş geçmiş en başarılı kalecimizdir.. Suat supporter oynarken ön liberoya alışıp Türkiye'de ön libero kavramının doğmasına neden olmuş mükemmel bir orta sahadır.. tarihimizin en başarılı orta sahalarından biridir.. Emre ve Okan da öyle.. zaten Emre Avrupa'da da oynadığı futbolla bu konuda gelecekte belki en iyi Türk olabileceğini de gösteriyor.. sen bunlara konuş.. öyle benim söylemediğim Capone'ye, Arif'e geçme.. Suat'ın, Emre'nin, Taffarel'in tarihimizin en başarılı orta sahalarından ve kaleci olmadığını düşünüyorsan nedenleriyle açıkla, ha bulamıyorsan onlara söyleyecek bir şey hiç Arif'e, Fatih'e, Capone'ye sarılma sus.. sükut altın oluyor böyle zamanlarda hatırlatıyım :)
bu nedenle Türkiye'nin dünya 3.lüğündeki saçmalamalarını da bu konunun bir uzantısıyla saçmalamaların olarak görüyor ve yorum yapmıyorum..
Su tartismanizi kisisel boyuta indirgemeseniz ne guzel olacak.. Bir fikri savunmak ne zamandan beri ahmaklik olarak degerlendiriliyor Genco? Adminligi falan geciyorum ama senin gibi bir adamin boyle bir nitelendirme yapmasini sadece ikiniz arasindaki samimiyete baglayabiliyorum..
Evet, lutfen kisisel hakaretlerden kacınalım..Bakın baska forumlarda olsa coktan kitlenirdi filan bu topik..Biz olabildigince tartısmanın serbest olmasını istiyoruz..Ama siz de uslubunuza dikkat edin ki, biz de diger forumlra benzemeyelim..
Parma Maniac
06-12-04, 02:22
tamam ben zaten söyleyeceğimi söyledim bu konuda, artık cevap da vermeyeceğim.. kızdığım için değil(gerçi sinirlenmedim de değil ama..), Genco'yla evet samimiyizdir, bi anlık boşluğuna denk geldi heralde, öyle görüyorum yani.. artık devam etmenin bi faydası olmadığını gördüğüm için..
ulen saka bi yana,su konu hakkindaki bu arastirmanizi,ugrasip kagida dokmenizi,beyin firtinanizi su konu icin degil de vatana millete hayirli bir is icin kullansaydiniz heykeliniz dikilirdi:))))
UmBeRtO GS
06-12-04, 02:28
UmBeRtO GS:
Artık Ümit Karanla Hakan Şükür'ün attığı golleri hesaplıyorsanız yuh diyorum size başka birşey diyemiyorum. Artık bu hallere mi düştünüz yahu?
Ümit Karan hayatı boyunca bir senede 38 gol atsın, ondan sonra Ümit Karan deyin ama yok Ümit Karan bi keresinde 15 gol attı yok şöyle attı yok böyle attı demeyin, Ümit Karan şu takıma bir UEFA Kupası kazandırsın ondan sonra Ümit Karan şöyle böyle deyin....
Genco :
Gercekten boyle mi dusunuyorsun yoksa sinirli haline denk gelip mi yazdin bilmiyorum ama yazdiklarinin ne kadar sacma oldugunun farkinda degilsin herhalde.
Umit Karan hayati boyunca 38 gol atsin ondan sonra Umit Karan deyin ne demektir yahu ? Ilk once Pele, Adriano, Ronaldo, Ronaldinho veya Kaka ilk once Brezilya liginde 32 gol atsin ondan sonra Washington ile karsilastirabiliriz demek gibi birsey mi yoksa? Zira, senin mantigindan yola cikarsak boyle bir sonuca variyoruz..
Sadece Genco'nun Metin Oktay Hakan Şükür'den daha çok gol atmıştır o yüzden en büyük forvet o'dur. Sözüne bir cevap olarak yazdım yukarıdaki postları. Başka bir konuda Genco'nun düşüncesini ile bu konudaki düşüncesinin ne kadar farklı olduğunu göstermek için...
Ilk once sunu soyleyeyim ben Parma'yla pek samimi oldugumdan dolayi sunu soylesem agir kacar mi yoksa soyle mi soylesem diye dusunmuyorum.. Onun bana soylediklerini bir baskasi ayni usluple soylese benim cevaplarim cok degisik bir sekilde olur.. O yuzden bizim aramizda uslup sebebinden dolayi problem olmaz. Zaten ben bir baskasi ile tartisirken bu topicte yazdigim usluptan cok daha degisik bir sekilde soylerim..
Benim sana karsi savundugum dogrularim sunlar..
1) Faruk Suren yonetimi Galatasaray tarihinin en basarili yonetimidir.
2) Hakan Sukur'u ilk once karakter bozuklugundan dolayi daha sonra futbolunu elestiririm.
3) Metin Oktay Hakan Sukur'den hem karaktersel olarak hemde futbolcu olarak kat be kat daha iyidir..
4) Galatasaray 96-00 tarihleri icinde tarihinin en basarili yillarini gecirmistir. Yalniz, bu o tarihler icerisinde Galatasaray'da oynayan futbolcularin, Galatasaray tarihindeki en iyi futbolcular oldugunu yansitmaz.
Bende tartismayi kesmeyi dusunuyordum zaten daha cevap yazmayacagim demen isabet olmus.. MSN'e gel, yukarida attigin postun cevaplarini detayi ile vereyim :)
Umberto, Bir kac sayfa evvel sana bir sey demistim.. Hatirladin mi ?
UmBeRtO GS
06-12-04, 12:34
Genco istersen cevap verme önemli değil ben son olarak söyleyeceğimi söyledim. Eğer ben döneksem sende öylesin, başkaları için farklı muamele Hakan Şükür için farklı muamele :)
Cevap vermeye zorluyorsun resmen :)
Umit Karan hayati boyunca 38 gol atsin ondan sonra Umit Karan deyin perspektifi ile olaya bakan bir insanin, onune Metin Oktay ve Hakan Sukur'un istatisliklerini koydugum da Metin Oktay Hakan Sukur'den daha basariliymis demesi gerekmez mi sence?
UmBeRtO GS
06-12-04, 20:31
Gencocum o postumu dikkatli okursan, o postta sadece Ümit Karan 38 gol atmadan Hakan Şükürle kıyas edilsin demedim, ayrıca Ümit Karan bir Uefa kupası getirsin dedim...
Ama sen "o ne demek öyle, yani sana göre Pele, Adriano, Kaka, Ronaldinho bir Washington etmiyor çünkü ondan daha az gol attılar"dedin...
Fakat şimdi de, "Metin Oktay Hakan Şükür'den daha çok gol atmıştır ondan daha büyük golcüdür, daha iyi forvettir" diyorsun...
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım gitti....
Gencocum o postumu dikkatli okursan, o postta sadece Ümit Karan 38 gol atmadan Hakan Şükürle kıyas edilsin demedim, ayrıca Ümit Karan bir Uefa kupası getirsin dedim...
Ama sen "o ne demek öyle, yani sana göre Pele, Adriano, Kaka, Ronaldinho bir Washington etmiyor çünkü ondan daha az gol attılar"dedin...
Fakat şimdi de, "Metin Oktay Hakan Şükür'den daha çok gol atmıştır ondan daha büyük golcüdür, daha iyi forvettir" diyorsun...
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım gitti....
Madem kiyas amacli soylemedin, o zaman ne amacla "Ümit Karan hayatı boyunca bir senede 38 gol atsın, ondan sonra Ümit Karan deyin" dedin.? Ben buradan ilk once Umit Karan Hakan'in attigi gibi 38 gol atsin sonra karsilastirabiliriz fikrini cikariyorum. Sende bu amacla soylemedigini soyluyorsun, peki hangi amacla soyledin ? Ayrica, Hakan'in bireysel olarak mi UEFA kupasini getirdigini dusunuyosun? Simdi, Henry'i alacagiz diyelim o kim ki bizde Hakan var, ilk once UEFA kupasi kazansin da ondan sonra mi gelsin diyecegiz?
Bak guzel kardesim.. Madem 38 rakamiyla cok ilgileniyorsun.. Sana bir kac istatislik vereyim..
Metin Oktay: 26 mac, 38 gol.. 1.46
Hakan Sukur: 33 mac, 38 gol.. 1.15
Washington icin soylediklerimin hala arkasindayim.. Bir forveti baska bir forvetle karsilastiracaksak, benim icin en onemli veri gol sayisi degildir, gol ortalamasidir.. 30 macta 15 gol atmis bir futbolcu ile 15 macta 10 gol atmis bir futbolcuyu karsilastirdigimizda 10 gol atan oyuncuyu secerim.. Diger bir faktor de oynadiklari takimdir.. Sampiyonluga oynayan bir takimda bir oyuncu tarafindan atilan 15 gol ile kume dusmemeye oynayan bir takimda 10 gol atan bir oyuncunun basarilari kanimca ayni degildir..
Tamam mi ;) ?
Not: Parma'da cevap vermeyecek.. Kimin yazilarini bana gostereceksin simdi :kiskis:
UmBeRtO GS
08-12-04, 11:49
Gencocum senin yazdıklarını gösteririm ne de olsa bir dediğin bir dediğini tutmuyor...
"Acaba Ronaldinho'nun ya da Kaka'nın gol ortalaması Washington'dan fazla mı ki Washington'dan iyi oyuncu, iyi golcü oluyorlar" demek oluyor senin düşüncene göre....
Sen yukarıdaki futbolcuları kıyaslamada gol ortalamasından başka şeyleri kıyaslıyorsun..
O da Avrupa'daki ya da uluslararası alandaki başarı...
Kaka'da Ronaldinho'da Washington'dan Avrupa'da ya da uluslararası sahada başarılı, bu yüzden Washington'dan iyi oluyorlar. Aynı Hakan Şükür'ün Metin Oktay'dan iyi olması gibi...
Bu tartisma gereginden fazla uzadi hatta sana cevap vermeyecegimi soylememe ragmen kendimi tutamayip cevap verdim.. Sabah gazetesinde yapilan bir anket var hatta gian topicini de acmis forumda.. Bizi ilgilendiren kismi buraya gecip, noktayi koyayim..
FUTBOL TARİHİNİN EN BAŞARILI YERLİ OYUNCUSU KİM?
Metin Oktay 17.0
Hakan Şükür 15.6
Tanju Çolak 12.4
Rıdvan Dilmen 8.5
Sergen Yalçın 5.2
Lefter Küçükandonyadis 2.4
Tuncay Şanlı 2.3
Cemil Turan 1.5
Nihat Kahveci 1.4
Rüştü Rençber 1.4
Emre Belezoğlu 1.3
İlhan Mansız 1.2
Hami Mandıralı 1.2
Hasan Şaş 1.1
Gökdeniz Karadeniz 1.1
Fikrim yok 16.8
Diğer 7
Sadece merakımdan soruyorum,bu tartışmayı yürüten taraflar Metin Oktay'ı izleme şansına eriştiler mi?Yoksa duyduklarıyla mı yorum yapıyorlar?
Hocam sen hakan'i 10 senedir izleyip hala futbolculuguna toz kondurmuyorsun, demek ki iyi-kotu futbolcu diye karar vermek icin cok fazla izlemek de yetmiyor..
UmBeRtO GS
09-12-04, 11:22
Çünkü Hakan iyi bir futbolcu hemde çok iyi bir futbolcu.
Bir futbolcunun iyi olması için ne gibi özellikler arıyorsanız Hakan Şükür'de var.
Yahu ne demek be Hakan'ı 10 senedir izleyip iyi futbolcu olduğunu savunuyorsun sözü. Eğer Hakan'a kötü futbolcu diyen varsa asıl o futboldan anlamıyordur.
Asist mi asist, gol mü gol.. Pres mi pres.. Kupa mı kazandırmak, kupa kazandırmak. Bütün bu özelliklere sahip olan bir futbolcu nasıl kötü futbolcu olur sevgili Sheva?
Senin iyi futbolcu dediğin ayrıca ne yapmalı bunlardan başka?
Inter, Parma, Blackburn hatta diğer Avrupa takımları hiçbirini anlamamış be şu özellikleri Kaan ama sen ve diğer Hakanseverler hemen anlamışınız..
Hakan'da eksik özellik mi istiyorsun..
Bire birde adam geçemez, süratli değil.. Bitiricilik özelliği az, gol atamadığı zaman demoralize olur haftalarca psikolojiye girer.. Ceza alanı dışından şutları çok zayıftır bu şekilde toplasan 5-6 golü ancak vardır.. Hadi hakkını yemeyelim eskiden hava toplarında etkiliydi güzel kafa golleri atardı son 2 sezonda 3 bilemedin 4 kafa golü atmıştır..
Bu arada şu kupa kazandırma lafını anlamadım Kaan ? Tek başına mı aldı yoksa kupayı? Hani Hagi desen anlarım da yenik giden maçı tek başına çevirirdi falan ama Hakan hiçbir zaman maç çeviren adam olmamıştır, takım oyuncusudur..
UmBeRtO GS
09-12-04, 12:34
Ata abi her oyuncuda eksik özellikler vardır. Dünyanın hiçbir oyuncusunun bütün özellikleri süper-tam olacak diye birşey yoktur. Ama onların iyi futbolcu olmadıkları anlamına gelmez...
Hani Hagi desen anlarım da yenik giden maçı tek başına çevirirdi falan ama Hakan hiçbir zaman maç çeviren adam olmamıştır, takım oyuncusudur..
Hakan'ın çok maç çevirdiği vardır. Sürüyle örnek verebilirim ama tek örnek vereceğim, Galatasaray-Milan : 3-2 ;) o sırada Hagi oyunda yok. Herkes iş bitti demiş, dakika 88 Hakan Şükür yükseliyor ve golü çakıyor ;)...
Maç çevirmek öyle olmaz Kaan.. Hakan orada ceza sahası dışında pozisyon olmayan bir yerden doksana taksa eyvallah çevirdi derdik de zaten ceza alanı içine ortalanmış bir topta her forvetin yapması gerektiğini yaptığı zaman maçı çevirmiş olmuyor.. Sen herhalde maç çevirmeyi yenikken beraberlik golünü atmak olarak algılıyorsun.
Ayrıca ben özelliklerin hepsi olsun demedim yazdıklarımın hiçbiri Hakan'da yok.. Zaten TR dışında tutunamamısın nedeni de budur tabii bir de Arif gibi tüm topları ona ortalayacak bir oyuncunun olmaması da etkili.. Inter'de Emre ve Okan'ı da o yüzden transfer ettirmişti ama birlikte oynamak kısmet olmadı..
UmBeRtO GS
09-12-04, 13:01
Yok artık istersen bi de amuda kalkıp gol atsın o zaman çevirdi deyin :lol:
Dediğim gibi bir futbolcuda birkaç özellikliğin eksik olması o futbolcunun kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez. Zaten Hakan Şükür tip olarak Striker tabir ettiğimiz futbolcu tipine presi ve asist özelliklerini getirmiştir. Senin dediğine bakılırsa Hagi çok koşmazdı demek kötü oyuncuydu ya da Rüştü topu iyi oyuna sokamazdı ondan kötü bir kaleciydi... Yani bir futbolcu da birkaç özellik kötü diye o futbolcu kötü oyuncu değildir. O futbolcunun özellikleri farklıdır....
Hem ben Sheva'ya sordum bu soruları ondan seninle tartışmak istemiyorum...
Sen bilirsin o da benzer şeyleri söyleyecektir istersen iddiaya girelim :)
UmBeRtO GS
09-12-04, 13:39
Olabilir ama seninle tartışmaya devam edersek konu başka yere açılacak ben Sheva'dan sadece cevap bekliyorum o kadar... :)
Hakan eger mac ceviriyorsa herhangi bir Mal Degnegini Ceza alani icine dik, o da maci cevirir. 10 yilda onada bir top carpar gol olur, mac bile kazandirir.
Tek cumleyle...Hakandan hicbirse olmaz. Gordugum en yeteneksiz 5 futbolcudan biri, digerleri zaten defence teler..
UmBeRtO GS
09-12-04, 13:55
OHA!!!!
NE denir ki buna hiçbir yorum yapmayacağım....
Kuchko artık Türkiye ve dünya dar gelmiş abi sana
Sen artık Uzayspor'un ya da Martians FC maçları seyret onlar daha iyi....
Karan Kartal
Beşiktaş, Galatasaray’da sıkıntılı günler geçiren Ümit Karan’la yakın temasa geçti. İlk görüşme, Ritz Carlton’da yapıldı
08.12.2004
Kıvanç Oktay pazarlıkta
Beşiktaş, Ocak ayında başlayacak ara transfer dönemi için şimdiden atağa kalktı. Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay, Galatasaray’la yol ayrımına gelen Ümit Karan’ın menacerleriyle, Ritz Carlton Otel’de gizlice görüşüp pazarlık yaptı. Geçen yıl parasal konular nedeniyle bitirilemeyen transferin, Ocak’ta büyük ihtimalle Kartal lehine sonuçlanması bekleniyor. Çünkü taraflar arasındaki şartlar şu an için çok müsait...
Hem dostu hem ortağı
Cim Bom’la sözleşmesi devam eden Ümit, geçtiğimiz hafta içinde yönetime çıkıp ayrılmak istediğini resmen bildirdi. Bu gelişmenin ardından Hagi, yıldızlarının bir türlü barışmadığı Karan’ı Gençlerbirliği maçı kadrosuna dahil etmedi. Ümit Karan’ın dostu olan ve golcüyle ortak iş yapan Beşiktaş Kongre Üyesi Tunç Zilelioğlu da devreye girdi. Kısacası; mutlu son için artık gün sayılıyor.
http://www.e-kolay.net/fanatik//Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=11&HaberID=244456
O zaman bu saatten sonra şöyle güzel bir Pancu-Karan takasi istemekten baska yapacak birsey kalmadi..
Parma Maniac
09-12-04, 16:55
O zaman bu saatten sonra şöyle güzel bir Pancu-Karan takasi istemekten baska yapacak birsey kalmadi..Tümer olsun o :lol:
Ayip ettin Parma :) Tabi ki ilk tercihimiz Tumer ama son iki haftadan sonra bjk onu birakmaz artik.. Adamin da durup durup oynayacagi tuttu..
Ama Pancu'da cani isterse ve havasini bulursa muthis bir oyuncudur bence, ayrica hem orta sahada volkan'in mevkiinde hem de forvette oynayabilir, cok yonlulugu de bir avantaj yani..
Metin Oktay 17.0
Hakan Şükür 15.6
Tanju Çolak 12.4
Rıdvan Dilmen 8.5
Sergen Yalçın 5.2
Tuncay Şanlı 2.3
Cemil Turan 1.5
Nihat Kahveci 1.4
Rüştü Rençber 1.4
Emre Belezoğlu 1.3
İlhan Mansız 1.2
Hami Mandıralı 1.2
Hasan Şaş 1.1
Gökdeniz Karadeniz 1.1
Fikrim yok 16.8
Diğer 7
_________________------------------------------
AYIP yahu hic bu kadar mantiksizlik olur mu?,bu kadar gozu kara olunur mu?Olunur is Hakan olunca olunur.Yukarda en son Genconun verdigi oylama var.Gelmis gecmis en iyi 2. oyuncu olarak goruyor halkin cogunlugu,onu da gectim attigi goller,kazandigi kupalar vs,milli takimdaki basarilari falan hepsi bu basarisiz,dunyada gordugunuz en kotu 5 futbolcudan biri tarafindan mi yazilmis tarihe???Cevap hayir dersiniz simdi,yakisir...
Bazen kabul etmesenizde gercekler acidir batirin igneyi bi tarafiniza ve uyanin ruyadan...
bence takıma yeni yüzlerin girmesi lazım artık
arif en iyi zamanlarını yaşadı verecegini verdi bundan sonra birşey vereceğine inanıyorum
ümit in gitmesi kayıp ama
hakan şükürün kalması kadar kayıp hiçbirşey olamaz. :kizgin: :kizgin:
Hocam sen hakan'i 10 senedir izleyip hala futbolculuguna toz kondurmuyorsun, demek ki iyi-kotu futbolcu diye karar vermek icin cok fazla izlemek de yetmiyor..
Birincisi ben izlediğim için yorum yapma hakkına sahip olabiliyorum sevgili dostum.Nasıl bir futbolcu olduğunu,neler yaptığını,neler yapabileceğini,sahadaki duruşunu biliyorum.En azından defalarca seyrettim.İstatistikleri de ortada.Türkiye'de kırılmamış rekor bırakmayan futbolcuya kötü futbolcu diyebiliyorsan(Ki diyorsun) zaten tartışmanın gereği de kalmıyor.O bakımdan izlemenin fayda getirmediğine ben de inanıyorum.Öyle ki bir futbolcu 7 gol atınca kral ilan ediliyor,diğeri aynı şartlarda 12 gol attığı için yerin dibine sokuluyorsa zaten yapılan değerlendirmelerin objektifliği de ortaya çıkmış oluyor.
Ama içimizden kimsenin Metin Oktay'ı setrettiğini sanmıyorum.Nasıl oynadığını da bilmiyoruz.Sahada durarak mı oynar,çalım atıp,topu sürebilir mi?Bilen yok.Bunun üstüne afaki bir karşılaştırma.Bence hiç de doğru değil.
İkincisi Avrupa'da başarılı olamadı deniyor Hakan Şükür.Sevgili dostlar Metin Oktay'ın da Palermo'ya gidip aynen geri döndüğünü unutuyorlar galiba.Bir futbolcunun dış ülkede başarılı olamaması kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez hiçbir zaman.Yığınla örneği var.
Not:Maç çeviremez diyenler lütfen 6-4 biten Galler maçına bir göz atsınlar.
Parma Maniac
10-12-04, 04:21
Birincisi ben izlediğim için yorum yapma hakkına sahip olabiliyorum sevgili dostum.Nasıl bir futbolcu olduğunu,neler yaptığını,neler yapabileceğini,sahadaki duruşunu biliyorum.En azından defalarca seyrettim.İstatistikleri de ortada.Türkiye'de kırılmamış rekor bırakmayan futbolcuya kötü futbolcu diyebiliyorsan(Ki diyorsun) zaten tartışmanın gereği de kalmıyor.O bakımdan izlemenin fayda getirmediğine ben de inanıyorum.Öyle ki bir futbolcu 7 gol atınca kral ilan ediliyor,diğeri aynı şartlarda 12 gol attığı için yerin dibine sokuluyorsa zaten yapılan değerlendirmelerin objektifliği de ortaya çıkmış oluyor.
Ama içimizden kimsenin Metin Oktay'ı setrettiğini sanmıyorum.Nasıl oynadığını da bilmiyoruz.Sahada durarak mı oynar,çalım atıp,topu sürebilir mi?Bilen yok.Bunun üstüne afaki bir karşılaştırma.Bence hiç de doğru değil.
İkincisi Avrupa'da başarılı olamadı deniyor Hakan Şükür.Sevgili dostlar Metin Oktay'ın da Palermo'ya gidip aynen geri döndüğünü unutuyorlar galiba.Bir futbolcunun dış ülkede başarılı olamaması kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez hiçbir zaman.Yığınla örneği var.
Not:Maç çeviremez diyenler lütfen 6-4 biten Galler maçına bir göz atsınlar.walla ne diyeyim ki özellikle şu seyredip seyretmem olayı son derece doğru, çok güzel bi noktaya değinmiş Sovereign..
ayrıca Galler maçını bırak Milan maçını basbaya Sukur çevirmiştir.. 2-1 gerideyken önce abuk bir pozisyonda(gerçi ne kadar abuk olabilir ki, basbaya orda yükselip kafayı çakacağını anladı adam :lol) penaltıyı yaptırmış, sonra da son derece şık bir kafa golüyle olayı bitirmiştir.. son 7-8 dkda resmen kaderimizi tek başına değiştirmiş, UEFA'ya giden yolu açmıştır..
Metin Oktay 17.0
Hakan Şükür 15.6
Tanju Çolak 12.4
Rıdvan Dilmen 8.5
Sergen Yalçın 5.2
Tuncay Şanlı 2.3
Cemil Turan 1.5
Nihat Kahveci 1.4
Rüştü Rençber 1.4
Emre Belezoğlu 1.3
İlhan Mansız 1.2
Hami Mandıralı 1.2
Hasan Şaş 1.1
Gökdeniz Karadeniz 1.1
Fikrim yok 16.8
Diğer 7
Yahu bu nasıl bir ankettir böyle? İlhan'lar, Hami'ler, Gökdeniz'ler var ama İtalyan liglerinde iz bırakan ve halen hatırlanan bir Can Bartu yok, bir Turgay Şeren yok.. Cok ilginc bir anket olmuş!
Yani bu anket te tu kaka oyle mi? Yukardki isimlerin hicbiri bu listeye girmeye hak kazanmamis oyle mi? anket yalan dolan bile olsa hic mi payi yok bu oyuncularin Turkiye liglerinde veya milli takimlardaki basarilarinda???
Ister kabul edilsin ister edilmesin gol atan her oyuncu maci cevirmistir.Ne demek mac cevirme kabiliyeti yok?1-0, 2-0,2-1,3-2,2-0 VS VS BITEN MACLARDA GOL ATILMASA MACLAR YA BERABERE BITER YA DA YENILMIS OLURSUNUZ GOL ATILMADIYSA.Macin sonucunu dolayisiyla kaderini degistiren her oyuncu maci cevirmis olmaz mi?Eger golu Hakan attiysa olmaz,komedi yahu...
anket yalan dolan bile olsa hic mi payi yok bu oyuncularin Turkiye liglerinde veya milli takimlardaki basarilarinda???
Sergen, İlhan, Gökdeniz gibi oyunculardan cok daha fazla hakedenler var bu ankete girmeye.. Can Bartu ve Turgay Şeren'de Metin Oktay, Lefter gibi isimlerle birlikte anılan Türk futbolunda sembol olmus futbolculardır. Sergen Yalcın Türk futboluna ne kazandırdıda bu listede ilk 5'e girdi?? Veya Tuncay Sanli.. 2 tane Avrupa kupasi maci oynadida efsaneler arasina mi girdi hemen?? Neresinden bakarsaniz bakin gercekcilikten cok uzak bir anket olmus bu..
USAtaraftar
10-12-04, 09:03
Tuncay'in Ilhan'in oldugu bir listeye ancak gulerim ben.
Sovereign dikkat edersen bu topicte veya herhangi başka bir topicte Metin Oktay-Hakan Sukur gibi bir karşılaştırma yapmışlığım kesinlikle yok.. O yüzden bu konuda yazdıklarınla ilgili yorum yapmıyorum..
Hakan'a ise, ki buna en iyi dönemi dahildir, iyi futbolcu diyemiyorum onu doğru anlamışsın.. İstatistikler beni hiç baglamıyor, istatistiğe bakarsan Hami yıllarca sürünen trabzon'da oynayıp hakan'a yakın sayıda gol atmıştır.. Tanju ise Hakan'dan daha fazla golü çok daha az maçta atmıştır, gel de çık bakalım şimdi işin içinden.. Metin Oktay için Hakan'dan iyi golcu iddiasında bulunmadım ancak bu istatistikten tamamen bağımsız izleyip gördüğüm kadarıyla söylüyorum ki, Tanju'nun Galatasaray'da oynadığı dönemdeki futbolculuğu Hakan'ın kat be kat üstündedir..
Ayrıca Hakan'ın defalarca kez tekrarlanan Avrupa'daki başarısızlıklarını Metin Oktay'ın başarısızlığı ile örtmeye çalışmanı da anlamadım.. Belki Metin Oktay da başarısızdır (ki biz burda adamın futbolunu izlemediğimizden bahsediyoruz, sen o dönemin şartlarını bilmeden direk başarısız damgasını vurabiliyorsun) ancak bu Hakan'ın Avrupa'da, yani torpilin gecmediği yerlerde başarısız kere başarısız olduğu gerçeğini değiştirmiyor..
Hami bu ülke futbolunun en iyi futbolcularından biridir.Trabzon da sürünen bir takım değil hep ilk 4 arasında yer almış bir takımdır.Tanju gol atamamıştır demiyorum(Bu arada Hakan'ın 4 senesini de yurtdışında geçirdiğini hatırlatayım).Tanju kötü futbolcudur da demiyorum.Ama bak sen de Tanju'yu attığı gollerle(Yani istatistikle) değerlendirmişsin.Zira Tanju gol vuruşu dışında sahada hiçbirşey yapmayan bir futbolcuydu.Ama şaşkınlıkla izliyorum ki objektif olmaktan uzak şekilde "Hakan kötü futbolcudur" diyebiliyorsunuz."Hakan golcü değil" diyorsunuz ben de istatistik veriyorum.Kaldı ki Hakan gol atamadığı dönemde bile Türkiye'de gördüğüm en büyük santrfordur.Ben de soruyorum o zaman bu kadar kötü futbolcu bunca başarıyı nasıl kazandı?Eğer öyleyse diğer "kötü" futbolcular ya da "iyi" ler neden bu denli başarılı olamadı?
Kavramları (Futbolculukla,golcülüğü) birbirine karıştırmışsın bence Sheva.Hakan Şükür,Tanju'dan 10 kat daha iyi "Futbolcudur".Tanju ise belki bir miktar daha iyi bir "Golcü" dür.Demek istediğimi anladın umarım.
Sonra da sana soruyorum,neden Hakan kötü "futbolcu"?
Not:M.Oktay'ın Avrupa'da başarısız olması durumunu bu tip şeylerin futbolcunun değeri açısından pek birşey ifade etmediğini göstermek açısından belirtmiştim.
ilhan?nerden cikti bu ankette ya hayatinda iki basarisi var biri gol krali oldu bi kere keza arifde oldu o sene ikinciisi bi senegala gol atti bunlarmidir ilhani bu listeye sokan?ele gokdeniz hadii ilhan senegola gol atti yari final oynadik da gokdeniz deidr yanii ULKE FUTBOLUNUN EN BASARILI FUTBOLCULARI isimli bi ankette gokdeniz ismi eziliyor kesinlikle hamii bunlarin yaninda yine hak ediyo girmeyi aslinda haminin de bu listede olmasi komik hele rustu?buyuk basari barcelonada top topladi amma ulkenin yetistrdigi en iyyi futbolculardann ben sadece :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to