Tüm Versiyonu Göster : İğrenç Espriler
Şuraya alcık esprı yapalım da herkesın neşesı yerıne gelsın..belkı futbolcularda okur onlarda şenlenir :lol: ılk esprıyı ben yapıyım.
adamın bırı cocugunun adını mafya koymus ..
artık oda bır mafya babası......
:lol: :lol: :lol:
Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak! bende bu lafı her duyuşumda gülüyorum ama ağzımla diil :D
bu ne yaaa?bu konunun kapanmasını diliyorum :D
erol tatlıcıya gider hangi tatlıyı ister?
tabi ki profiterol!...uffff yıktım sanırım ortalığı...
Bu nüktelerin erbabı Şükür dür...
(Bkz. Opel Corsa , Toyota Corona...)
Şükür'ün bu tarz esprileri düşünmeyi gerektirmeyen esprilere bayılanlar tarafından hiç bir zaman anlaşılamamıştır. Onun farklı mizah anlayışına, mizahın dolu dolu yaşandığı Türk futbol camiasından bugüne kadar hiç bir tepki gelmemiştir.
Espride Şükür tarzı bugün Türk futbol camiasında kabul görmüştür. Şüphesiz bunda Güvenç kurtar ve Yılmaz Vural'ın onayının olmasının payı büyüktür. Özellikle bu iki zat seneledir rakı sofralarındaki futbol muhabbetleriyle ortamı yaran kişiler olarak nam salmışlar ve öyle dan diye bu mertebeye ulaşmamışlardır. Bu iki ustasının da onayını alarak günümüz mizahına damgasını vurup çehresini değiştirerek bambaşka bir boyut getiren Şükür'ün tarzını herkesin anlaması mümkün değildir. Önemli olan onun görevini yerine getirmesi ve mizahtan gerçekten anlayan insanların takdirlerini kazanmasıdır.
Bugün dünyanın bir çok yerinde Türkiye denilince Hakan Şükür isminin akla gelmesi, eleştirilere yeterli bir cevaptır. Tüm dünya bunu kabul ederken biz kendi öz evladımıza sırtmızı döneriz ve elin Kompelasına ne kadar komik adam diyerek dilimizden düşürmeyiz. Ancak hiç olmazsa içimizden yetişen bir başka ustamız olan Ferhan Şensoy, Şükür'e Dümbüllü'nün kavuğunu vererek ödüllendirecektir.
KISKANANLAR ÇATLASIN!
cık cık cık
Ya evet Reallion sorma gitsin ; ben bir türlü corsa corona nüktesini anlayamamışımdır... Mizahtan gerçekten anlayan insan olmak ta zor be bilader.
Sana iyi eğlenceler...
- acele işe şeytan da sıkışmış
- Arif Erdem'in oyuna sonradan girip bir sürü maçı çevirdiği günlerde, futbolcu tayfasıyla beraber tanju çolak'ı hapiste ziyarete gitmişlerdi, girişte :
hakan şükür : "oğlum arif! sen 60. dakkadan sonra giriyosun tamam mı lan! ehuehue."
- uçakta kısa röportaj, 1995 civarı:
"makbuz cumhuriyetine... ay pardon çek cumhuriyetine maça gidiyoruz."
- futbol oynayan kertenkeleye ne denir? kertenpele
Gayet komik bulduğum Hakan Şükür esprileridir bunlar.
Sonuçta Cenk-Erdem ikilisinin Zaga'da sönük kaldıklarını,hatta tanınmadıklarını da geçen gün gördüysem,
bu esprilerin de komik olmadığı pek tabii ki iddia edilebilir.
Ama bu tarz basit gelen esprilern de herkesin hayatında olduğu,olması gerektiği de bir gerçek.
Eğer bu esprilerin erbabı Hakan Şükür ise;
yani,en kariyerli Türk futbolcularından biri olmasını sağlayan golcülüğünün yanı sıra böylesine olumlu bir özelliği de var ise "helal olsun" denir
hakkında(en azından bu konuda) başka bir şey de denemez!
Ama haklısınız,
bizler ki M.Ali Erbil'in "domaling" esprisine,
Levent Kırca'nın "jet skisi"esprisine gülenler,
böylesine esprilerden anlamayız!
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to