Tüm Versiyonu Göster : Malatyaspor 1 Galatasaray 1
Zor maç; kazanırsak şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli aşmış olacağız..
Hadi bakalım..
evet zor bi mac ama takımımızın bu macıda alacagına guvenım tam!
kanatları biraz daha iyi kullanabilsek biraz daha isabetli orta açabilirsek ki aydının ilk 11 de başlayacağını düşünüyorum onun ortalarıyla ve ilicin de geri dönmesiyle kazanırız bence
Serkan1905
02-02-06, 23:48
Ayhanin cezasi bitti sanirsam. Ilicin de. iki eksik kaldi, onlarda etoonun azizligine ugradilar. Aydini ilk 11de pek düsünemiyorum. her halukarda Ayhanin oynamasindan yanayim. illa da Aydin oynicaksa, Ayhan göbekte oynayabilir. Genc Ferhat konusunda da biraz süpheliyim.
Maçın hakemi Serdar Tatlı..
ayhan ın bir maç daha cezası var serkan...
Bu maç ve sonraki deplasman Sivasspor maçları çok önemli.. Bu ikisini de kazanırsak büyük yol almış oluruz, bu 3 maçlık periyodda fener'in de bir beraberlik alacağını düşünüyorum o yüzden fark 2'ye iner (ki heralde bizim de derbiler dışında zor deplasmanımız kalmaz)..
Bunlar güzel ve iyimser hesaplar ama işin gerçeği oldukça zor maç.. Hava buz gibidir, saha kimbilir ne haldedir.. Bizde Ayhan yok, İlic dönüyor ama bilmiyorum Gerets oynatır mı, yerine yine 3'lü forveti tercih edebilir ki büyük hata olur kanımca..
muratermengu
03-02-06, 20:56
bu macıda alıcaz ve ezıklerın ıcıne dert olacak...
kanatları biraz daha iyi kullanabilsek biraz daha isabetli orta açabilirsek ki aydının ilk 11 de başlayacağını düşünüyorum onun ortalarıyla ve ilicin de geri dönmesiyle kazanırız bence
aydın ilk 11 başlamaz bence. başlamaması da iyi olur zaten. oyunun giişatına göre girebilir. konya da oldugu gibi çift önliberoyla maça başlayacağımızı düşünüyorum.
Bu maç ve sonraki deplasman Sivasspor maçları çok önemli.. Bu ikisini de kazanırsak büyük yol almış oluruz, bu 3 maçlık periyodda fener'in de bir beraberlik alacağını düşünüyorum o yüzden fark 2'ye iner (ki heralde bizim de derbiler dışında zor deplasmanımız kalmaz)..
Malatya ve Sivas deplasmanından sonra 5 deplasmanımız kalacak.Bunların 3ü zaten derbi deplasmanı.Diğer 2side biri Denizli diğeri Diyarbakır.Bu önümüzdeki 3maçı kayıpsız atlatırsak çok ciddi sanşımız artar.Keşke Fenerbahçe maçını da kazanmış olsaydık.Bu tür hesaplama yapmayı da hiç sevmiyorum.Ama bende alışkanlık oldu her sene yapıyorum bu işi.
Namelessonegs
03-02-06, 22:08
Fener-Rize macından sonra artık yuzde bir trilyon kazanmamız gereken bir mac..
evet fenerbahçe sonunda puan kaybetti artık bu macı kazanmak sart oldu haydı cımbomum...
5 puanlık maç oldu artık.Gerçekten şampiyonluğu ne kadar istediğimizi belirten bir maç konumuna geldi.inşallah bir aksilik olmaz da kazanırız.
Bu maçı almamız farz oldu artık...
alıcaz alıcaz. yetr ki gol kaçırma hastalığına yakalanmayalım yine. tek korkum o.
ya geçen sene fenerin puan kaybettiği haftalarda hiç yararlanamadık inşallah bu sene olmaz ama ben kazancaımızı düşünüyorum umuyorum diliyorm dua ediyorm inanıyorm... :bagir: :lol:
Serkan1905
04-02-06, 02:40
ya geçen sene fenerin puan kaybettiği haftalarda hiç yararlanamadık
Aynen. Gecen sene neydi o öyle. Biri "buyur, sampiyon ol" diyor; digeri de "yok saol, sen ol" diyordu.
Aliriz su maci insaallah.
JackDaniels
04-02-06, 12:34
Rüyamda gördüm;
Malatya maçını 2-0 kazanıyoruz...(goller şükür ve neco)
Ardından Ankaragücü maçını 1-0 kazanıyoruz
Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalıyoruz...
Bu arada rüyamda antep-vestel maçını da gördüm antep 4-2 kazanıyordu...
Maçla ilgili olarakta, malatya bizi yenecek ayarda bir takım değil.Futbolun şansı yanımızda olsun yeter.
Insallah golleri erken buluruz'da rahatlariz. Konya maçi gibi olmasin !!
Arkadaslar ;
Malatya'ya ucakla gıdıp mactan sonra ucakla donebılecegım , saatlerı uyan bır sırket varmı ?
bende baktım bana uymuyor hiç. ist-malatya onur air 12:15 96 ytl atatürk havalimanı. dönüş için pazar akşamı atlas jet 19:10 var başka yok! ama ben uyurum havaalnında dersen ptesi 08:45 thy 119 ytl var pazartesi sabahı.. insan maça göre ayarlar seferleri lan hırbolar ya
Malatya kadroda ne kadar kof adam varsa yollamış devre arasında, yerlerine gayet iyi iş yapacak adamlar almış.. Mesela sağ-sol bek olarak trabzon'dan emrah ve volkan var, forvette mustafa özkan-sertan oynar.. Orta sahada da tecrübeli Evren, yanında bilal, balasz gibi oyuncular var..
Effa'lı, Okan Yılmaz'lı takım olsa çok daha iyi olurdu ama gidenlerden bir tek Katatou'nun gittiği iyi olmuş, gerçi onu da bir tek bizim maçta izledim, iyi oyuncuydu ama sonradan ne yaptı bir fikrim yok..
Kadro yapısı, seyirci, hava-saha koşullari ile bizi çok zorlayacak bir maç, oyuncularımızın çok üstün bir performans göstermesi gerekecek..
ultrAyberq
04-02-06, 17:04
maltya çıkşta ama 5 atmamz lazım.zaten haftaiçi bi 5 attk.işşallah dewamı gelir
[/b]
Mert Baydur
04-02-06, 21:48
cok kasacaklar sanirim, dusmeye oynuyorlar
hava da dehset soguktur. Allah yardimcimiz olsun.
ziya doğan bu tip maçlarda ilk önce berbaerliğ korumaya bakıyo. o yüzden ilk 60 dakika gol bulamazsak çok kontra yeriz. erken gol herşeyi çözer.
İlic döndüğüne göre epey iyi bir kadro var elimizde demektir.. Bilmiyorum ne düşünüyorsunuz ama Giresun maçında Volkan'ı fena görmedim ben, top dağıtımında oldukça başarılıydı ama tabi önlibero olarak fazla müdahale gerektiren pozisyonlarla karşılaşmadı ve karşılaştığında da geç kaldı, faul yaptı, o yüzden çok net bir fikir de vermedi açıkçası.. Yine de idare edebilir bu maç diye düşünüyorum..
Benim kadro ile ilgili iki temennim var.. 1) Giresun maçında 60 dakikada yapamadığını genç Aydın'ın 30 dakikada elini kolunu sallayarak yapmasına rağmen Hasan'ın solda oynaması gerektiğini düşünüyorum, tabi ki Heinz'ın yerine.. Sağda Sabri oynar, ikisininin performanslarına göre Aydın girebilir, 2) İlic ne durumda bilmiyorum ama kesinlikle 3'lü forvet oynamamalıyız, İlic-Volkan orta saha, Necati-Ümit ileri ikilide oynamalı..
İlk 11 tahminim;
Mondragon - Ferhat, Orhan, Tomas, Cihan - Hasan, Volkan, İlic, Sabri - Necati, Ümit
her sene bi puan kaybimiz oluyor malatya'ya...
umarim bu mac o maclardan olmaz...
iyi durumdayiz bence...
kazaniriz heralde...
Ziya Doğan'dan nefret ediyorum, yine bir beraberlik koparacakmıs gibi geliyor bizden..
Bu arada bence Gerets Hakan-Necati-Karan'i bozmadan baslayacak, İliç'i yedek bırakacak..Ki bence dogru degil..
Sanmam Hakan'la başlayacağını Ilic'i bozmaz.
Puan farkı azalacak derken artmaz inşallah...
Valla olmayacak iş değil, hem kontraya çok uygun hem de ileri düzeyde mücadeleye uygun bir kadrosu var malatya'nın, 2. bir gençler vakası yaşamayız umarım.. Bir de mesela Bilal her takıma oynar oynar sonuç namına birşey yapamaz, gelir bugün şansı bize tutar.. Zor maç, 3 puan büyük kazanç olur..
http://img76.imageshack.us/img76/3717/gsgiresun151kd.jpg
Kadro belli,
Aydın ve İliç ilk 11'de..
Mondi
Cihan Tomas Orhan Ferhat
Hasan Volkan İliç Aydin
Necati Karan
Güzel 11 ama Gerets bu aralar Sabri'ye niye taktı onu anlamıyorum.. İlk devre kimse beğenmezken kendi forma şansı verirdi, tam çocuk kendine geldi iyi işler yapmaya başladı bu sefer de Gerets takımdan kesti.. Burada bir de bu stresli maçta Aydın adına endişe ediyorum, umarım normal oyununu oynayabilir..
Tahmin ettiğim kadro Aydın'ı ilk 11 başlatması da çok güzel bakalım nasıl oynayacak ilk 11'deyken.
Umarım kolay ve keyifli bir galibiyet alırız
golu atali 10 dakika oldu kimse ler yazmamis ben yazayim bari 28 de Volkan Goooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllll:)
Gercekten iyi bir ilk yarı cıkardık..
Aydın ciddi anlamda mükemmel..Acaip begendim..Tek eksigi defansa cok gelmiyor, Ferhat yalnız kalıyor ama buna ragmen Ferhat da cok basarılı bekte, O'na da tebrikler :alkis:
Hasan sezonun en iyi maclarından birini oynuyor, cok hırslı..Ah o direkten dönen top girseydi..Ah..
Volkan'a tesekkurler, Saidou'nun yoklugunda bundan fazlasını yapamazdı; hala on liberoda cok iyi degil, ama yine de ben bu kadarını da beklemiyordum..
Necati biraz daha oyuna girmeli diye dusunuyorum..
Onun dısında 2'yi bulursak rahatlarız, yoksa her an Malatya da gol atabilir..
Su mactan puan kaybedersek cok yazık olur yalnız..
M.Yasin Cakmak
05-02-06, 19:53
Volkan'ın golüyle 1-0 bitti maç. Volkan çok şık gol attı, başta bocalamasına rağmen fena da oynamıyor. Attığı gol aslında zeki ve yetenekli bir futbolcu olduğunun bariz kanıtı işte ama ne yapacaksın.
Aydın çok şık oynuyor. Sürekli tek pas, sürekli yararlı işler. Necati onun hızına erişebilse acaip verkaçlar izleyecektik ama Neco resmen yavaş kaldı çocuğun yanında. Ümit Karan'a bir top attı ki Karan'ın kaçırması imkansız gibi bişeydi. Nasıl atamadı anlamadım. Sonra kendi başlattığı bir pozisyonda kafayla yan ağlara vurdu topu. Yani onca yararlı oyununa ek olarak birazda şanslı olsa 1 gol 1 asist yapacaktı çocuk.
Ferhat ise hiç gözükmüyor ama o kadar yararlı işler yapıyor ki. Küçük'ten sonra ilk kez sağlam bir sol bekimiz olacak gibi.
Gerets'e çok teşekkürler. Bekledi bu çocukları harcamadı, hazır olunca oynatmaktanda çekinmedi. Hani derdik ya Fatih Terim'ın Türk futboluna armağanı, bunlar da Eric Gerets'ın Turk futboluna armağanı.
Son olarak iliç 35 dakika çok kötüydü, hiç yoktu. Ama son 10 dakika biraz toparladı. İliç kalacak herhalde oyunda çünkü geride oynuyor biraz. İliç-Hakan değişse Necati o kadar geride oynayamaz.
Bugün sene başından beri ilk defa heyecanlandım şampiyonluk için.
JackDaniels
05-02-06, 20:00
Defansta çok kısa kalıyoruz...Eğer farkı 2 ye çıkaramazsak ilerleyen dakikalarda, duran toplarda ve ceza sahamıza yapılan ortalarda çok sıkıntı çekeriz...
Aydın, defansa hiç yardımcı olmuyor ama bölgesinde gerçekten şahane oynuyor.Necati ve Hasan bir kaç pozisyonda Aydın'ı görseydi skoru değiştirecek bir şeyler yapabilirdi.
Çok sevdiğim Neco çok etkisizdi...2. yarılarda daha iyi oynuyor Neco umarum düzelir.
2.yarı başlıyor...Allah yardımcımız olsun.
Arada, Malatya iyi takım olmuş.
Güzel maç oluyor, biz de bazı çok güzel hareketler yapıyoruz Malatya da iyi takım olmuş.. Hücum organizasyonlarını biraz daha iyi ve düşünerek uygulasak çok rahat 2-3'ü bulurduk ama onların da kaçırdıkları oldu.. Bir aksilik olmazsa alırız maçı, 2.'yi erken bulursak rahat ederiz..
Şu maçta puan kaybedersek yazık olacak. 1-1 oldu . Daha çok zaman var atarız umarım gol..
M.Yasin Cakmak
05-02-06, 20:18
Çok şık bir gol yedik. Hemen İliç'in çıkıp Hakan'ın girmesi lazım.
M.Yasin Cakmak
05-02-06, 20:29
Hakan-İliç değişikliği gerçekleşti. Umarım çok geç kalmadık.
Arada Sertan girdi Malatya'da. Sağlam kontra yiyebiliriz.
Bu maçlarda ikinciyi bulmadıkca puan kaybetmeye mahkumsunuz..ve biz de 3 senedir bu tarz maclarda bulamıyoruz rahatlatacak golü..
Gecmis olsun, ikinciyi de yemeyelim de..
Mert Baydur
05-02-06, 20:36
ilk yari daha iyi oynuyorduk. keske onca gol pozisyonundan faydalanabilseydik.
malatya taraftari cok baskin, bize karsi da nefret dolu gibiler. bu garezleri nerden geliyor acaba?
bu macin stres sikinti gececegini tahmin ediyordum ama bu kez 3 puan alabilecek miyiz; bilemiyorum. :((
Bravo vallahi..
Fenere karısma sansını hic vermiyoruz..
Bir beraberlikte dahi Daumu sorgulamaya baslıyorlar ama biz hemen imdatlarına yetisiyoruz..
Bir söz de Hakan'a: Bitmişsin Hakan bitmiş..
Bir de Sabri'ye takmıssın diyen arkadaslara:
Sabri'de beyin yoksa kim takmasın O'na?
Bilmemnenin cocugu Melih Gumusbıcak da iyi sevindi, topunuzu Allah bildigi gibi yapsın..
Gerets de tutup Karan'i cıkarıyor..Karambol dakikalarında karambol golcün olmadan oynuyorsun..
Of of..
M.Yasin Cakmak
05-02-06, 20:55
Hay ben böyle işe ya.... Abi 90'da böyle kafa topu gelmiş at be Hakan şunu... Asiste kafa topu indirmekten başka bişi yapmadın 20 dakika...
İlk yarıda o kadar yakaladık atacaktık, adamların pozisyonu olmadan bitirdiler.
Bir korkutamıyoruz şu feneri.
Mert Baydur
05-02-06, 20:56
muzikler caliyor kirolar egleniyorlar, takimlarini tribune cagiriyorlar. bu macta gordum ki malatyaspor ve bu antipatik taraftarlari 2. ligde takilsalar cok sevinecegim!!!
ilk yarida o goller kacarsa olacagi bu. avantaj elimizdeydi, degerlendiremedik. yazik!
mondragon... kalene 3 top geldi, birini yedin, birini zar zor kornere çeldin ötekide az kalsın giriodu... febe maçında 1, bu maçta 2...
Yazık gerçekten çok yazık şu dandik Malatya'yı resmen dirilttik. Yabancılar içler acısı top süremiyor daha ve biz 3-4 atmamız gereken maçta 1-1'e razı oluyoruz. Anlamadığım tek şey var forvet çıkacağı zaman neden hiçbir şey yapmayan Neco çıkmazken karambollerin adamı Karan'ı çıkarıyorsun tüm maç yürüse bir pozisyona girse atacak.
Şu Aydın kadar herkes oynasa keşke, Cihan'ı da hiç beğenmedim bir tane düzgün orta yapamadı rezildi. Bu arada Çağdaş Sabri'yi beğenmemişsin ama Hakan'ın bomboş pozisyonda atamadığı ortayı yapan Sabri idi diğer hiçbir oyuncumuz şöyle bir orta daha yapamadı tüm maç boyu.
Hala Hakan oynasaydı daha mı farklı olurdu diye Hakan pompalaması yapmaya calısan Bahri Havadır'ın da...
alayının da..
Ziya Dogan'ın da, Malatya'nın da..
JackDaniels
05-02-06, 21:16
Kazansak elbette çok güzel olacaktı...
Eğri oturup, doğru konuşalım...
Takımımızın en güçlü bölgesi olarak ilan edilen forvetimizde, maalesef son maçlarda performans düşüklüğü var.Eskiden çok gol atamasakta, çok pozisyona girerdik...Şimdi maalesef pozisyonada giremiyoruz.
Neco,Karan gerçekten çok formsuzlar.Şükür için bir şey söylememe gerek yok.Ne halde olduğunu herkes görüyor.
Aydın fazla koşmuyor mücadeleye girmiyor, ama topu ayağına aldığı zaman yüzde yüz olumlu şeyler yapıyor.Aydın umarım diğer yıldız adaylarımıza(Alp,Benhur,Faruk,Mustafa Kocabey) benzemez ve uzun yıllar faydalı olur.Ama görünen köyde kılavuz istemez.Aydın gerçekten çok iyi olacak.
Şimdi 3 maç içerde oynayacağız, fener 3 maç dışarda oynayacak..Bu 3 haftada çok şey olur.Lider bile olabiliriz.
Ziya Doğan'a kıl oluyorum...Hüdaverdi kılıklı başkanlarınada uyuz oluyorum.
JackDaniels
05-02-06, 21:19
Unutmadan, uzun zaman sonra ilk defa adil bir maç yönetimine tanık oldum.
Daha öncede söylediğim gibi var olan hakemler arasında en iyisi Serdar Tatlı.
Miraç haklı, Karan da Necati de inanılmaz bir düşüş içerisinde işin kötüsü Şükür de Kabze de bu ikiliyi zorlayacak kadar bile iyi değil. Özellikle Kabze artık zihnen de bitmiş. Şükür'ün zaten fizik olarak bir düşüşü var. Geçen DVD'yi izliyordum attığı kafa gollerini görünce üzüldüm hakikaten bence ismine daha fazla zarar vermeden GS'deki kariyerini noktalamalı. Eski Hakan olsa o topu çok rahat sokardı içeri.
Çok beklersin Fener'in puan kaybetmesini Miraç..
Fener puan kaybettikce ve rakipleri kazandıkca demoralize olan ve kendi kendine karışan bir camiadır; 2 tane beraberlikle, futbolcularını yuhaladılar, antuda haftasonu kıyamet koptu..
Ama simdi biz berabere kalınca, hic bir sey olmamıs gibi olacak..Oysa fark 2'ye dusse, kendi kendilerine yaratacakları kuyunun icinde kalacaklardı..
Simdi yine morallendiler; haftaya biz puan kaybederiz de, onlar etmez..
Her sene böyle olmuyor mu zaten ne zaman FB puan kaybetse bizimkiler de puan kaybediyor. Valla biri dedi doğru dedi sanıyorum futbolculara ödeme falan yapıldı galiba bu laubalilik ondan mı acaba hiç para vermese miydik.
bir hafta hakem istemiyor şampiyon olmamızı, sanki bir hafta da gerets ya da futbolcular anlamadım gitti.
maça iyi başladık golü bulduk,hatta bir iki pozisyon kaçırdık.tamam hepsi güzel de görüyosun gerets hoca iliç yerlerde necati yok gibi bişey hasan desen allaha emanet oynuyo.bu 3 oyuncuyla ikinci yarıya çıkılır mı?galip takım bozulmaz felsefesi yapmanın sırası mı?
iliç parasını alamıo die gitmiodu anteramana,allah aşkına buy adama beş kuruş verilemsin zaten,bi de istikrarlı olsun bee,heinze den aydın sayesinde kurtulduk bakalım bu iliç ten kimin ve neyin sayesinde kurtulucaz!...
önemli bi avantajı kaybettik yazıklar olsun diyorum,
ayrıca ziya hocayı kutlarım,pozisyona girmeden maçı başından beri istediği gibi berabere bitirtti.tebrikler....
mondiyi dew ayrıca tebrik ederim,amatör küme kalecilerinin yiyceği bir golle bizi 3 puandan eden 1.aktör oldu.iyi kaleciler iyi gol yer efsanesini birt kere daha kanıtladı.ben sayamadım kaçıncı oldu?
Golden önce 2 dakika geriye sarın ve izleyin, Malatyaspor başıboş, sahada ne yaptığını bilmiyor buna o kadar dikkat ettim ki.. Biz de buna karşılık son derece rahat top çeviriyoruz, son derece güzel tek top oynuyoruz hatta Hasan'ın top kayıpları bile arada kaynıyordu.. Lakin ortada hiçbir şey yokken yediğimiz o gol bütün takımı bozdu, aslında ondan sonra da alırdık maçı ama sürekli oyuncu değişiklikleri, Malatya'nın maçı soğutması derken dakikalar eridi gitti..
Genel olarak takımla ilgili düşüncelerim olumlu ama önümüzdeki maçlar adına 4 notum var; 1) Ümit Karan oyundan çık-ma-ya-cak 2) İlic'in oynadığı yerin alternatifi Necati değil 3) Necati'ye çok acil moral takviyesi lazım 4) Hasan Kabze oyuna girecekse ceza sahası içinden çıkmayacak, öyle forvet arkası falan mümkün değil..
JackDaniels
05-02-06, 21:30
Çağdaş fenerbahçe'de çok kötü futbol oynuyor...
Hazırlık maçında sarıyere mi ne as kadrosuyla 4-2 yenildiler ondan sonra kupada erciyesle berabere kaldılar, bu haftada rizeyele kendi sahasında berabere kaldılar...
Ben fenerin puan kaybedeceğine inanıyorum, ama korkum fenerin formsuz döneminde bizimde forvet hattının formsuz olması.
JackDaniels
05-02-06, 21:43
Yediğimiz golden sonra Mondi'ye kızmıştım fakat şimdi Erman Toroğlu, yediğimiz golü ağır çekimde gösteriyor ve defansımızın gol sırasındaki pozisyonunu gösteriyor.Bu durumda Mondi'nin önde olması mantıklı.
Allah var Rot balansmıdır nedir o herifte iyi vurdu.Mondiye kızmamak lazım bu pozisyon için.
Gol bariz kaleci hatası...
Benzerini Villareal'den de yemişti Mondi...
JackDaniels
05-02-06, 21:49
Erman Toroğlu çok güzel açıkladı...
Defansta sağlı sollu 2 kişi var.Göbek boş.Adamın atacağı herhangi bir ara pasta mondi önde olmasa kesemez.Posizyon icabı önde olması gerekliydi.Ben maç sırasındaki kızgınlığımı geri aldım.
Erman'ı izlemedim ama maç sırasında da şimdi de kızamadım Mondragon'a, adam hayatının golünü attı başka birşey değil..
Göbek boş da,oraya gidecek Malatya'lı yok.Toth'un ara pası atabileceği bir tane Malatya'lı var,onun önünde de bir adet Galatasaray'lı."Adam 35-40 metreden vurmaz" diye kaleyi boşaltırsan,zımba gibi de golü yersin...
Adam da güzl vurdu,o ayrı mesele...:)
Mert in pozisyonu da kesin penaltıymış.
M.Yasin Cakmak
05-02-06, 22:09
Bir penaltı var bir de geri pası... E gene az hatayla bitirmiş(!)
JackDaniels
05-02-06, 22:22
Sola yada sağa pası atsa, mondi önde olmazsa, o zamanda zımba gibi sokardı amcam bu seferde mondi nerdesin diye yazılırdı burada...
3 malatyalıya 2 Galatasaray'lı kalırsa kalecinin 2 adım önde olması normaldir.
Mondi normalini yapmıştır.
Çarpıtmayalım durumu abi...:)
Toth 40 metrede,pas atabileceği de bir adet opsiyon var.O da bir futbolcumuzla aynı yerde.Üçe iki falan değil pozisyon.
Golü yediğine göre pek de doğru yapmamış değil mi?
:)
JackDaniels
05-02-06, 22:30
Korkma bişi ettiğim falan yok ;)
Maç esnasında bende kızdım Mondi'ye.
Tekrarını izle...
3 e 2 geliyorlar
Göbek boş...
Sağda Cihan, Solda Tomas var...
Golü atan eleman topu alınca Tomas göbeği kapatmaya hareketleniyor, Tomas'ın adamı boş kalıyor.
Orda atacağı bir arapasta kaleci hazırlığını yapmalı...Zaten normalide pas vermesi gerek..
Ama adam vurmayı seçti ayrı konu :D
Kısaca Mondi doğrusunu yaptı ama rot balans normal olmayanı yaptı ve vurdu...
her sene malatya bi sekilde canimizi yakiyor ya...
Vallah bence hata Mondi'de,hala da böyle düşünüyorum...
Daha önce de belirttiğim gibi göbekteki 2 adamımız zaten yerinde.Bir de Ferhat var sanırım solda.Malatya'lı oyuncu bizim oyuncumuzun markajında.Sol taç çizgisinde de alakasız bir Malatya'lı daha var...
Bir de kel kafalı Toth Efendi var 40 metrede...
Ben açıkçası anlamsız buldum yaptığını Mondi'nin.Zaten o amaçta olsa adamın olduğu tarafa doğru çıkması lazım.Bu ileriye doğru çıkmış sadece,ne sağa ne sola.Çıktığı yer de altı pasın bayağı bir önü...
Sonradan "Allah,zıçtık!" modunda geriye gelmeye çalışıyor ama,iş işten geçiyor..
:)
JackDaniels
05-02-06, 22:43
Neyse güzel kardeşim sabaha kadarda tartışsak sana göre hatalı, bana göre pozisyon icabı önde durması gerekiyordu sürer gider. ;)
Birbirimizin fikrini değiştiremeyeceğimize göre şu haklı bu haklı diye sürdürmenin anlamı yok.Zaten bir faydasıda yok.
xilmiş bilmemnenin davası olmaz. :)
Son dakikada Neconun iteklediği top, Mert'in koluna değiyor.Posizyon sırasında hiç itiraz olmadı ama Erman kesin penaltı diyor...
İlk defa adilane bi maç oldu derken yine bir tartışmalı pozisyon çıktı.... :karisik:
Serkan1905
05-02-06, 23:10
Macin berabere bitecegi belliydi zaten. Gecen sene de aynisiydi, bu sene de. Neyseki, bir deplasman maciydi. Her maci da alacak degilsin ya.
yine bir el kol faciası yine arada kaynayan biz avantajlı olan fener bu sene 5. ya da 6. maç el faciası olan. bu nasıl bir şeydir mantığı nedir aklım hayalim almıyor. doğru düdükler çalsa fener kupadan elenmiş ligde en az 5 puan geride kalmış olacak ortada ne daum kalcak ne anelka. adaletinizin anasını ........
önce geretse 11 de iki genci oynattığı için teşekkür edeyim. aydın sanki 10 yıldır takımdaymış gibi top oynadı çok az top kaybı yaptı hemen her topu akıllı ve faydalı kullandı. uzun süredir hiç bir kornere kafa vuramazken bugün aydının attığı 3 kornerde forvetler kafa vurdu. ben olsam frikikler ve penaltılar dahil tüm duran topları mevcut takım içinde bu çocuğa attırırım buz gibi bir adam. bu aydın yeri olmayan sol kanatta bu kadar iyi oynarken haftaya kesilirse harbiden üzülürüm. kes hasanı ayhanı sola aydını sağa koy bir maçı da öyle oynayalım.
golde bence ne defans ne mondragon hatalı tothun iki yanında 2 malatyalı içeriye doğru hareketliydi mondragonun buna hazırlıklı olması normal. toth a o bölgede basması gereken hazreti ön liberomuz o ara nerelerdeydi ona bakmak lazım. golden 30-40 saniye önce aptalca çok rahat bir topu 4 arkadaşı boştayken rakibe atan o, o kadar süre içinde bölgesine dönmeyen yine o neymiş bir şut atmış gol olmuş iyi güzel de işini yapsın önce volkan efendi. hasanla ikisinin top kaybı toplamı her maç 20 nin üzerinde takım tam çıkarken hurra atak yiyoruz. bir değil 2 değil her maç 10 kez aynı şeyi yaşıyoruz.
büyük fırsat kaçırdık doğru ama konya ve malatya deplasmanlarını atlattık 3 tanesi derby 6 deplasman kaldı. trabzon ve beşiktaş maçlarında zorlanacağımızı sanmıyorum. fenere kaybedersek zaten gitsin bu lig. kaldı 3 deplasman diyorum. fenerin 9 deplasmanı 6 iç saha maçı var. iç sahada 2 tanesi derby. düşme hattı içinde bu kadar takım varken her deplasman sorun olabilir. yani ciddi bir fikstür avantajımız var. 2. yarı başlamadan fener iç sahada gençler rize ile oynayacak sen konya malatya deplasmanlarını atlataaksın puan farkı aynı kalacak deseler hepimiz aman abicim ne güzel derdik.
ama bu kadar pembe tablo içinde takımın iyi top oynamadığını tabi ki görüyorum. ama fenerin de top oynamadığını görüyorum. biraz hakem adaleti ile ve biraz şansla biz bu işi götürebiliriz diyorum. yeter ki gerets hakedene forma versin.
............. Valla biri dedi doğru dedi sanıyorum futbolculara ödeme falan yapıldı galiba bu laubalilik ondan mı acaba hiç para vermese miydik.
Hayır,hayır!!..Özel uçak bozdu bunları,tarifeli seferle deplasmana gitmeye devam etmeli :lol:
JackDaniels
06-02-06, 09:53
Hasan Şaş maç sonucunda sinirlerine hakim olamayıp, soyunma odasının kapılarını tekmeleyip kırmış.Maçın gözlemciside kırılan kapının fotoğrafını çekmiş ve Hasan Şaş'a ceza gelecekmiş!
Ne alaka ya ? Bu hareket ceza gerektiriyormu?
Haa pardon unuttum ama, takımın adı Galatasaray olunca, adam evde karısıyla kavga etse en az 3 maç alması gerekir...
Mert Baydur
06-02-06, 10:35
Çok beklersin Fener'in puan kaybetmesini Miraç..
Bu haftasonu Samsunspor deplasmanları var; bakalım...
Aydın sahanın yıldızıydı bana göre. Tek pası iyi yapıyor, dribling ve top kontrolü harika ayrıca dikkat ettiyseniz Hasan Şaş çıktıktan sonra tüm duran topları ve kornerleri Aydın kullandı ve çok da iyi ortalar yaptı, takdir ettim. Artık duran topları bundan sonra hep o kullanmalı diyorum bilmem bana katılır mısınız arkadaşlar?
Aydın sahanın yıldızıydı bana göre. Tek pası iyi yapıyor, dribling ve top kontrolü harika ayrıca dikkat ettiyseniz Hasan Şaş çıktıktan sonra tüm duran topları ve kornerleri Aydın kullandı ve çok da iyi ortalar yaptı, takdir ettim. Artık duran topları bundan sonra hep o kullanmalı diyorum bilmem bana katılır mısınız arkadaşlar?
Katılmamak mümkün mü ama önce bir 4-5 sene kaşarlanması lazım takımda, malum bizde yeneteğe göre değil kıdeme göre bu işler.. Fener'in puan kaybıyla ilgili yoruma da katılıyorum, kafayı yiyorum artık böyle ucuz puan kayıplarımızdan..
ciddi bir pozisyon vermeden gol yemek insanı ayrı bir uzuyor. bu kadar rahat gecen bir macta, bu kadar napıcagını sasırmıs bir rakibe nasıl puan verilir dersini verdik resmen.
ciddi pozisyon vermedik derken adamların yaptıkları tek tehlikeli isin uzaktan sut cekmek oldugu mac boyu (bilal vs) gozuktu. ki bu durum cok cok bariz on liberosuz futbol oynamaya calıstıgımızı ispatlıyor. volkan isterse her mac bir gol atsın kesinlikle bizim takımımızda oynıyacak bir futbolcu olmadıgını dusunuyorum. rakibe basmıyor bastıklarınada sut cekene kadar eslik ediyor. neyseki cok fazla puan kaybetmeden atlattık volkanlı donemi.
volkanı zaten tanıyoruz biliyoruz da necati neley yapıyor anlamak mumkun deil. sanki takımı caktırmadan sabote etmeye yollanmıs biri gibi futbol oynadı. bu kadar mı top ezilir kaybedilir ki coguda bize hızlı atak olarak geri dondu. ilicinde yerlerde surunmesiyle rezalet oynıyan iki tane 10 numaralı bir takım oluverdik. buna ragmen rahat kazanıcaktık macı ya..
birde dikkatimi cekti giresun macı ve bu macta. hasanın nasıl oynadıgı takım icin acayip belirleyici. hasan eger basit oynar ayagında top tutmaz hızlı oynarsa takım harika top ceviriyor cok hızlı ve tehlikeli ataklar yapıyor. ne zaman hasan sacmalamaya baslıyor orda bitiyor guzel futbol. hasanın su mantıklı futbol oynadıgı dakikaları bir sekilde arttırabilmemiz cok onemli.
aydın ve ferhat icin de helal olsun diyorum sadece. ikisi de cok iyi. hele aydının kornerleri colde vaha gibi geldi. gerci altyapı hocalarının hepsi aydının kafa vurusları nı ovuyordu -mac icinde hava toplarını dikkatli izlerseniz gercektende harika zamanlaması var, konya macındaki golun baslangıcıda aydının bir hava topu almasıyla baslıyor- ama napalım once iyi bir korner kullanan lazım bizim takıma.
ciddi bir pozisyon vermeden gol yemek insanı ayrı bir uzuyor. bu kadar rahat gecen bir macta, bu kadar napıcagını sasırmıs bir rakibe nasıl puan verilir dersini verdik resmen.
İşte hazmedemediğim ve üzüldüğüm bu zaten, tamam pozisyon verdik gibi gözükebilir ama gole kadar izlerseniz o kadar rahat bir maç ki.. Forvette her atakta tehlike yaratıyoruz ama maalesef ciddiyetsizlik ve biraz da şanssızlıktan pozisyonları harcadık.. Hasan bir pozisyonda mükemmel iş yapıyor, hemen ertesinde yine takım oyununu unutup ya top kaybı yapıyor ya atağı öldürüyor (nitekim 2. devre tamamen böyleydi).. Neticede bence son derece yazık bir puan kaybı, bir mesajda daha yazdım malatya'nın golünden 5 dakika önceye sarsak ve gole kadar izlesek gerçekten malatyalı oyuncuların içinde olduğu çaresizliği ve oyunun ne kadar rahat geçtiğini çok net görücez.. Maalesef tam tek toplarla şov yapacağımız dakikalarda (ki bazı anlarda gerçekten süper tek top organizasyonları yapıyoruz) çok olağandışı bir gol yedik ve eminim puan farkını kapatma stresinden dolayı da bütün düzen bozuldu..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to