PDA

Tüm Versiyonu Göster : Forumumuzun Galatasaray'ımıza Destek Organizasyonu

M.Yasin Cakmak
31-01-06, 21:46
Sevgili GalataSarayı Üyeleri,

Şu durumumuzda biz Galatasaray taraftarlarının sırtında ciddi bir yük var. Klübümüz zor durumda ve artık ‘verme’ sırası bizlerde.

Düşünün ki biz şu ana kadar hep ‘alan’ taraf olduk. Galatasaray’ımız kazandı biz mutlu olduk, Galatasaray’ımız kazandı biz gururlandık, Galatasaray’ımız kazandı biz dertlerimizi unuttuk. Ama artık sıra bize geldi.

Biz forumumuz olarak sayın Adnan Polat’ın başlattığı kampanyaya destek vermek isiyoruz. Bu nedenle bugünden itibaren üyelerimize rica ediyoruz. En küçüğünden en büyüğüne, gönlümüzden koptuğu kadar yardım yapalım ve sonra bu parayı gururla Adnan Polat’a teslim edelim.

Bu seferde biz veren el olalım.

GalataSarayı Yönetimi

Yardım Şablonu:

Üyelerimizden yardım yapmak isteyenler özel mesajlarla herhangi bir admine ulaşabilirler. Ne kadar yardım yapmak istediklerini ve isimlerinin forumda yayınlanmasını isteyip istemediklerini bildirmeleri yeterli. Yapılan yardım ya isimle ya da anonim olarak bu topikte ve daha sonra anasayfamızda yayınlanacak.

Ardından yardım yapacak kullanıcılar yardımlarının YTL karşılığını forumumuz adminlerinden Bogazicili'nin hesabına yatıracak. Bogazicili de parayı yatıranların listesini her gün yazacak. Sonunda toplanan paralar Adnan Polat'ın banka hesabına aktarılacak.

Hesap Detayları:

İş Bankası

Ataköy 5. kısım Şubesi (Şube Kodu : 1198)
Hesap No : 0195678

Alıcı: Ata İsmet Özçelik

PayPal kullanan yurtdışındaki üyelerimiz için :

Alıcı : Ata İsmet Özçelik
E-mail : ataozcelik (at)gmail.com

M.Yasin Cakmak
31-01-06, 21:47
M.Yasin Çakmak 100 USD karşılığı YTL

Hayırlı olsun.

Sheva
31-01-06, 23:13
Arkadaşlar para Ata'nın (Boğaziçili) hesabında toplanacak, katılanlar buraya yolladıkları meblağı yazarlarsa Ata da kolayca teyit edebilir.. İlk hedef olarak 1000 dolar belirledik, ha 300-400 dolar da olsa hiç önemli değil, herkes gönlünden geçen yardımı gönül rahatlığıyla yapabilsin önemli olan bu.. Bireysel olarak da bu işe kalkışabilirdik ama bu şekilde daha dikkat çekici bir rakama ulaşabiliriz, sonrası zaten parayı Adnan Polat'ın verdiği hesaplara nakletmekten ibaret.. Cüzi bir miktar da olsa Adnan bey'in katılımdan dolayı mutlu olacağından ve yaptığı işin doğruluğuna inanacağından eminim, bizimkisi ancak manevi bir teşvik olabilir zaten..

Ben de ilk etapta 75 YTL ile katılıyorum, imkan olursa önümüzdeki günlerde aynı miktarda 2. bir ödeme yapabilirim umarım.. Para konusunda hiçbir limit yok (özellikle üst limit :)) 10 YTL bile altın değerindedir..

coldinho
01-02-06, 00:15
gereken hassasiyet gosterilecektir tarafimdan..

Spree
01-02-06, 00:27
adnan polat'ın kampanyasında alt limit 100bin dolar diye biliyorum gerçi ama bir sorun olur mu bu?

Maynard
01-02-06, 00:28
bende elimden geldiğince yardım etmeye çalışıcam...

M.Yasin Cakmak
01-02-06, 00:34
Herhani bir problem olacağını zannetmiyorum Bülent. Ha olursa o zaman klübe firek bağışlar ya da Adnan beyin ofisine gider kendisine veririz.

Ayrıca arkadaşlar toplam paranın ne kadar olduğu konusunda fikir sahibi olabilmemiz için verecekleri miktarı en azından özel mesaj ile bildirirlerse seviniriz.

Namelessonegs
01-02-06, 00:49
MSY1905(tam emin degilim isminden) dernegi dun bununla ilgili acıklama yapmıstı...Taraftarlar bagısları icin bizimle gorussunler biz hem onları uye yapalım hem de Adnan bey'e takdim edelim, paranın meblası onemli degil diye sanırım..Yanlıs hatırlıyosam,duzeltin

Leotheking
01-02-06, 01:05
MSY1905(tam emin degilim isminden) dernegi dun bununla ilgili acıklama yapmıstı...Taraftarlar bagısları icin bizimle gorussunler biz hem onları uye yapalım hem de Adnan bey'e takdim edelim, paranın meblası onemli degil diye sanırım..Yanlıs hatırlıyosam,duzeltin

1905 GSYIAD

Usd 1000 sınırı var orada

Berk
01-02-06, 01:20
Alisamiyen.net'te de böyle bir girişim var. Bence birleşilse daha bir hoş olabilir... En azından parayı teslim etme aşamasında...

M.Yasin Cakmak
01-02-06, 03:06
Teslim aşamasında birleşilebilri o problem değil. Birşeyler toparlayalım da:)

Hadi pamuk eller cebe:)

Bengü Cakmak
01-02-06, 13:59
Valla forumda herkes Galatasarayı desteklıyor, cogu atıp tutuyor yönetim hakkında olsun futbolcular hakkında olsun, ama kımseden TIK yok sımdıye kadar.

Sagolsun bır kac kısı topıce yazmısda bır kac kurus birikmis...

gönlümüzden bukadarmı kopuyor?

Kusura bakmayın ama bu projede az yada cok katkısı olmayan bırının öyle cokda GS yı yada yönetimini elestirme hakkıda yoktur

1 lira da olsa bir katkıda bulunun.

gian
01-02-06, 14:03
1. Yasin Çakmak 100 USD
2. Sheva 75 YTL
3. gian 75 YTL
4.

şeklinde devam edersek daha iyi olur :) Ki sanırım sadece biz adminler vermis olacagız :)

Ata paraları aldıkca bu sekilde update eder misin?

Arkadaslar hic bir sınır yok; 5 YTL bile degerlidir, onemli olan amac, ne kadar verdigimiz degil..

Bengü Cakmak
01-02-06, 14:12
gian: heralde topici henüz görmemis GALATASARAYLI arkadaslarımız var... Dedigim gibi paralarımızı baska bagımsız taraftar topluluklarına yatıracagımıza, kulübümüze destek olsak daha güzel ve mantıklı bir is yapmıs oluruz

1. Yasin Çakmak 100 USD
2. Sheva 75 YTL
3. gian 75 YTL
4.

JackDaniels
01-02-06, 14:17
Arkadaşlar buraya kim vermiş ne kadar vermiş diye yazarsak, ister istemez 75 milyonları 100 dolarları gören bir arkadaşımızın durmu fazla iyi değilse ve günlünden 5 ytl vermek geçiyorsa, isminin yanında 5 ytl yada 1 ytl görmek istemez ve vereceği varsada vermez, veremez...

İsim yazmanın doğru olduğunu düşünmüyorum....

İsim yazılmadan devam derse kampanya o zaman katılımın daha fazla olacağını düşünüyorum...

PS: İsim yazılabilir, teşvik açısından ama verdiği miktar yazılmazsa daha hoş olur...

Bengü Cakmak
01-02-06, 14:20
Arkadaşlar buraya kim vermiş ne kadar vermiş diye yazarsak, ister istemez 75 milyonları 100 dolarları gören bir arkadaşımızın durmu fazla iyi değilse ve günlünden 5 ytl vermek geçiyorsa, isminin yanında 5 ytl yada 1 ytl görmek istemez ve vereceği varsada vermez, veremez...

İsim yazılmadan devam derse kampanya o zaman katılımın daha fazla olacağını düşünüyorum...

PS: İsim yazılabilir, teşvik açısından ama verdiği miktar yazılmazsa daha hoş olur...

katılıyorum, isim yazalım miktarıda öm ile belirleyin bencede.

gian
01-02-06, 14:21
Dogru soyluyorsun Miraç; benim eşşekliğim..

JackDaniels
01-02-06, 14:25
Dogru soyluyorsun Miraç; benim eşşekliğim..

Çağdaş estağfurullah, kimsenin eşşekliği falan değil...

Amaç faydalı bir iş yapmak ve yeni fikirler üretip kampanyamızın amcına ulaşmasını sağlamak...

MarMara
01-02-06, 14:28

yok ben bööle yrdmlarda hiç düşünmem bööle şeeleri.
bugüne bu gün öörenci adamıs paramız kısıtlı...bu hafta da giresun ve antep maçlarına gitcemi düşünürsem,pek param kalmıo ama 10 ytl yle destekliyorum.daha olsun daha verim walla!...

Bengü Cakmak
01-02-06, 14:30

yok ben bööle yrdmlarda hiç düşünmem bööle şeeleri.
bugüne bu gün öörenci adamıs paramız kısıtlı...bu hafta da giresun ve antep maçlarına gitcemi düşünürsem,pek param kalmıo ama 10 ytl yle destekliyorum.daha olsun daha verim walla!...

iste budur taraftarlık... :alkis:

MarMara
01-02-06, 14:34
tşkrler...herşey galatasarayımız için...
ezelden ebediyete kadar!...

M.Yasin Cakmak
01-02-06, 14:35
Miraç adının 10 ytl ile görülmesini istemeyen varsa özel masajla bildirsin yardımını biz X diye belirtiriz.

Ne kadar mebla yazılırsa insanlar o kadar heyecanlanır.

JackDaniels
01-02-06, 14:39
Benimkisi sadece fikirdi...

Daha öncesinden bu konularda bir kaç tecrübem olduğu için söylemiştim...

Bir yardım organizasyonunda, yaptığımız iştişareler sonucunda isim ve meblayı yazalım dedik...Yapılan yardımlar gözüksünki, diğerleri için teşvik olsun, en fazla yardımı ben yapayım hırsı olsun diye...Ama istediğimiz sonucu alamadık...

Başka bir organizasyonda bu tecrübeden sonra sadece isim yazdığımızda, çok daha fazla yardım toplamıştık...

Dediğim gibi sadece fikir benimkisi, amaç kampanyanın hedeflediği şeye ulaşması...

coldinho
01-02-06, 15:28
Valla forumda herkes Galatasarayı desteklıyor, cogu atıp tutuyor yönetim hakkında olsun futbolcular hakkında olsun, ama kımseden TIK yok sımdıye kadar.

Sagolsun bır kac kısı topıce yazmısda bır kac kurus birikmis...

gönlümüzden bukadarmı kopuyor?

Kusura bakmayın ama bu projede az yada cok katkısı olmayan bırının öyle cokda GS yı yada yönetimini elestirme hakkıda yoktur

1 lira da olsa bir katkıda bulunun.

bi surec baslamistir hemen katilim beklemek dogru olmaz herkes kendine uygun zamanda kendi butcesine uygun yardimi yapar
ben o kadar da sorumsuz ve duygusuz davranacagina inanmiorum burda kimsenin..o yuzden boyle bir yardim topiginde hadi ahkam kesmeyi biliosunuz forumlarda para yatirin 1 lira da olsa yoksa soyle galatasaraylisiniz boyle galatasaraylisiniz falan tarzi soylemler yanlis bence..sakin olalim ve gorelim sonuclari..
belki adam 50 ytl yatiracak ama suan parasi yok o kadar ? belki kulubune 1 ytl degil de dogru zamanda 50 ytl yatirmak istio adam ?
sakin bence sakin..

01-02-06, 17:34
Arkadaşlar arzu eden yurtdışındaki üyelerimiz de PayPal aracılığıyla para gönderebilirler. Paypal mail adresimi ilk postta yayınladım. Ödeme yapmadan önce haber verirseniz uygundur.

Serkan1905
01-02-06, 17:39
PayPal meselesi nasil bi anlatsana hele..

01-02-06, 17:41
Şöyledir hocam, www.paypal.com adresine giriyorsun üye oluyorsun. Daha sonra bir kredi kartı ekliyorsun bu kredi kartından para çekilerek herhangi bir PayPal üyesine para yollayabiliyorsun olay bundan ibarettir.

Serkan1905
01-02-06, 17:55
Kredi kartin olmadimi da öyle bakakaliyorsun :D

Bu da güzel.

01-02-06, 17:57
Maalesef öyle ama Almanya'da havale usülü çalışıyor olabilir belki bir bak istersen siteye.
Bu arada Anasayfa'da Buy Now diye button da koydum oraya tıklayıp da Paypal'den direk ödeme yapabilirsiniz.

Serkan1905
01-02-06, 18:11
Hizmet Budur. Bundan böyle Forza PayPal!!! :D

kajganic
01-02-06, 22:41
Böyle bir kampanya için taraftarları katılıma yönlendirmek adına başlattığınız bu hareketi takdirle karşılıyorum.Tamamen iyiniyet çerçevesinde gelişen bu yardım toplama olayı ve her taraftar sitesinin ayrı bir hesap no'su vermesi ile kampanyaya destek vermesi.klübümüzü yıpratma girişiminde bulunmak için fırsat kollayan Şer güçlerin dedikodu üretimlerine fırsat verecektir.Adnan Polat'ın işadamlarına yönelik başlattığı kampanya bırakalım o şekilde devam etsin.Klüpte ,resmi sitede hesap no ları verdi .

Galatasaray Spor Kulübü

USD ve EURO Hesap Numarası
Hesap İsmi : Galatasaray Spor Kulubü
Banka : Denizbank A.Ş.
Şube : Zincirlikuyu Şubesi
Hesap No (USD) : 100840-354
Hesap No (EURO) : 100840-355
Swift : 914DENITRIS

YTL Hesap Numarası
Hesap İsmi : Galatasaray Spor Kulubü
Banka : Denizbank A.Ş.
Şube : Zincirlikuyu Şubesi
Hesap No (YTL) : 100840-353

biz taraftarlarda gücümüzü bu hesaplarda birleştirsek daha iyi olmazmı?

Carmelo
01-02-06, 22:54
Kredı kartı yoksa ;

Neteller.com

01-02-06, 23:01
Şahsen ben parayı Polat'a yollama taraftarıyım klüpte sorumlu malum Canaydın onun da parayı ne yapacağı belli olmaz.

Sovereign
01-02-06, 23:06
SMS yoluyla da bağış yapılabilmesi için çalışma yapıyormuş Adnan Polat.Hafta sonuna kadar hallolur dedi...

Basın aracılığıyla bunu da duyuracaklarını söyledi..

kajganic
01-02-06, 23:29
Şahsen ben parayı Polat'a yollama taraftarıyım klüpte sorumlu malum Canaydın onun da parayı ne yapacağı belli olmaz.Haklısın!!Adnan Polat ;klübün muhasip işler sorumlusu :karisik: Toplanan paraların harcamasını O yapacak!..Pardon...Pardon!!!!!!!!!

Serkan1905
01-02-06, 23:46
Ali Sami Yen.net olsun, bura olsun, ultraslan forumu olsun, toplam tas catlasa 20-30 bin dolar cikar. Ama maksat bu paralarla kulübü kurtarmak veya düzlüge cikarmak degil. Arkadas bu kulübün bir derdi var, ben de bu derde ortak olmak istiyorum. Maksat bu. 10-20-50-100 neyse iste. Cebinde ne kadar varsa. Imkan var, karsiliksiz gönder gitsin.

Sheva
02-02-06, 00:09
SMS yoluyla da bağış yapılabilmesi için çalışma yapıyormuş Adnan Polat.Hafta sonuna kadar hallolur dedi...

Basın aracılığıyla bunu da duyuracaklarını söyledi..

Olayın ciddi anlamda taraftara yayılması en etkili biçimde sms yoluyla olabilir.. Gelir direk adnan polat'ın hesabına bağlansın ve turkcell de kendi payını abartmasın, önemli bir gelir kaynağı elde ederiz diye düşünüyorum.. Adnan Polat şu ana kadar yaptıklarıyla her tür övgüye layık bir iş yaptı, bir de bu son adımı atarsa kendi adıma çok müteşekkir olucam..

M.Yasin Cakmak
02-02-06, 01:29
Benim icinde oldugum bir yardim kampanyasinin Ozhan Canaydin'in eline 5 kurus para vermemesi icin elimden geleni yaparim! Milletin 3 kurus parasini da Sahip Som'a kaptirmasini istemedigim icin.

Biz bu topladigimiz paralari muhtemelen Ali Sami Yen.net ile birlestirip Adnan Bey'in hesabina gonderecegiz.

Carmelo
02-02-06, 05:10
Şahsen ben parayı Polat'a yollama taraftarıyım klüpte sorumlu malum Canaydın onun da parayı ne yapacağı belli olmaz.Haklısın!!Adnan Polat ;klübün muhasip işler sorumlusu :karisik: Toplanan paraların harcamasını O yapacak!..Pardon...Pardon!!!!!!!!!

Valla mesajı 3 kere okudum.
Umarım ben yanlıs anlıyorumdur.

seyko
02-02-06, 12:17
Arkadaşlar arzu eden yurtdışındaki üyelerimiz de PayPal aracılığıyla para gönderebilirler. Paypal mail adresimi ilk postta yayınladım. Ödeme yapmadan önce haber verirseniz uygundur.

şerefsiz herifler accountlarıma kısıtlama getirdi, 130 eurom var ama parayı ne çekebiliyorum nede yolluyabiliyorum, kağıt istediler faksladık "hayır accountunuzu yeniden active hale getiremeyiz" diyorlar yav, yattılar manyak herifler paranın üstüne...

kajganic
02-02-06, 14:48
Benim icinde oldugum bir yardim kampanyasinin Ozhan Canaydin'in eline 5 kurus para vermemesi icin elimden geleni yaparim! Milletin 3 kurus parasini da Sahip Som'a kaptirmasini istemedigim icin.

Biz bu topladigimiz paralari muhtemelen Ali Sami Yen.net ile birlestirip Adnan Bey'in hesabina gonderecegiz.

Arkadaşlar;hepimiz aklı başında insanlarız,Klüp nedir ,yönetim nedir,bu kurullar nasıl çalışır,klübün kasasına giren para nasıl harcanır,hesaptan para kimler tarafından çekilir.Bunları bilmiyormuyuz .Sanki Adnan polat bu paraları toplayıp ,harcamasını kendisi yapacak.Adnan Polat'ın hesabındaki paralarda ,sonunda resmi sitede verilen ,klübün hesabına aktarılacak Canaydın'a 5 kuruş para vermem,Adnan beyin hesabına gönderecem ne demek?Birisi bunun mantığını bana izah etsin.(yada şaka yaptığınızı falan söyleyin)böyle bir düşüncenin tasvip edileceğini sanmıyorum.Birlik ve beraberliğimizi sergileyip tek vücut olacağımız bu ortamda ,bu çok başlılık neyin göstergesi oluyor.

Valla mesajı 3 kere okudum.
Umarım ben yanlıs anlıyorumdur.O mesaj Boğaziçili arkadaşımızın aynı düşünceli mesajına yapılmış ironik bir göndermedir :okey:

JackDaniels
02-02-06, 16:15
Kamuoyuna Duyuru;

Kulübümüz adına yönetim kurulu kararı ile yetkilendirilen Sayın Adnan Polat’ın başlattığı Bağış Toplama Kampanyası ile ilgili olarak; Sayın Adnan Polat’ın yukarıda yer verilen hesaplarında biriken bağışlar, bugün itibariyle, Galatasaray Spor Kulübü’nün T.C. Ziraat Bankası Mecidiyeköy Şubesi nezdinde açılmış olan;

YTL 2502040-5002 no’lu
USD 2502040-5003 no’lu
EURO 2502040-5004 no’lu hesaplarına virman edilmiştir.

Bundan sonra Sayın Adnan Polat tarafından, yetki belgesine istinaden, toplanacak olan bağışlar 24 (yirmidört) saat içerisinde Galatasaray Spor Kulübü’nün T.C. Ziraat Bankası nezdinde açılan hesaplarına aktarılacaktır.

Basında çıkan “yardım toplama kampanyası” gibi yanlış söylemler nedeniyle geçerli olmayıp sadece, Galatasaray’lı işadamları ve taraftarlarının Kamu Yararına Dernek Statüsü’ndeki Kulübümüz’ün faaliyeti kapsamında Kulübümüz’e bağışta bulunmalarından ibarettir.

Saygıyla duyurulur,

Galatasaray Spor Kulübü

Crohn
07-02-06, 23:31
Her ay dergimizi alıyorum,bu ay onun yanında Unutulmaz Maçlar Belgeseli'ini aldım,sms yolunu da öğrenebilirsem sms ile katkıda bulunmayı düşünüyorum...

Bir de bizim topladğımız 1000 dolar ile tahminimce ancak bir futbolcunun bir günlük yemek ihtiyacını karşılayabiliriz..Ama karamsar olmamak lazım elbette.. :okey:

USAtaraftar
11-02-06, 00:36
Bence boyle bi kampanyanin ne Galatasaray'a ne forumumuza ne de Adnan Polat'a yarari olacaktir-oluyor. Bizim toplayabilecegimiz 3 kurus para ile ilk hedefimiz Galata Sarayi'na her yonu ile cok kaliteli, cok kullanisli daha buyuk ziyaretciler cekebilecek bir web sitesi kurmak olmali. Daha sonra site uzerinden pekcok klube gelir elde edici aktivite yapabiliriz. Mesela elde edilecek reklam gelirlerini klube bagislayabiliriz. Uzun sure getiri getirecek yatirimlara yonelmeliyiz.

Sheva
11-02-06, 19:59
Bence boyle bi kampanyanin ne Galatasaray'a ne forumumuza ne de Adnan Polat'a yarari olacaktir-oluyor. Bizim toplayabilecegimiz 3 kurus para ile ilk hedefimiz Galata Sarayi'na her yonu ile cok kaliteli, cok kullanisli daha buyuk ziyaretciler cekebilecek bir web sitesi kurmak olmali. Daha sonra site uzerinden pekcok klube gelir elde edici aktivite yapabiliriz. Mesela elde edilecek reklam gelirlerini klube bagislayabiliriz. Uzun sure getiri getirecek yatirimlara yonelmeliyiz.

Gerçekten çok çok güzel ve güzel olmasından öte uygulanabilir bir fikir.. Bir tek reklam parasının nakit olarak kulübe aktarılmasından ziyade, örneğin aylık 500 dolarlık gelir mi elde ettik, bu miktara GS Store'dan alışveriş yapılır ve bunlar da hediye olarak çekilişle üyelere dağıtılır.. Anasayfanın halihazırda bile hatrısayılır bir ziyaretçi kitlesi var ama bazı geliştirmelerle bu katlanabilir ve yukarıda belirttiğim reklam geliri de bu paralelde kesinlikle hayal değil..

(Her ortamda GS markalı ürünleri almaya teşvik etmeye çalışan, kulübün kasasına bir kuruş fazla girsin diye uğraşan bir insan olarak özellikle beni çok heyecanlandırdı bu fikir, umarım çok fazla geciktirmeden uygulamaya geçebiliriz)..

USAtaraftar
11-02-06, 21:03

Gerçekten çok çok güzel ve güzel olmasından öte uygulanabilir bir fikir.. Bir tek reklam parasının nakit olarak kulübe aktarılmasından ziyade, örneğin aylık 500 dolarlık gelir mi elde ettik, bu miktara GS Store'dan alışveriş yapılır ve bunlar da hediye olarak çekilişle üyelere dağıtılır.. Anasayfanın halihazırda bile hatrısayılır bir ziyaretçi kitlesi var ama bazı geliştirmelerle bu katlanabilir ve yukarıda belirttiğim reklam geliri de bu paralelde kesinlikle hayal değil..

(Her ortamda GS markalı ürünleri almaya teşvik etmeye çalışan, kulübün kasasına bir kuruş fazla girsin diye uğraşan bir insan olarak özellikle beni çok heyecanlandırdı bu fikir, umarım çok fazla geciktirmeden uygulamaya geçebiliriz)..

Sheva bu soylediklerimi yillardir soyluyorum. Daha once 2 kere web sitesini kendi hazirlama girisiminde bulundum. Onur Aydin'i aradim kendisine anlattim bu fikri bundan 2 yil once. Ancak benim bilgilerim hep bi yerlerde kisitli kaldi. Parayi basindan sonuna ben koyup yapmaya calistim bir kere de. Ancak universite ogrencisinin de bir yere kadar parasi oluyor boyle isler icin. Parayi harcayabilecegim cok daha guzel yerler cikti onume ben de ugrasmayi biraktim.

Gecmis onemli degil. Eger Galata Sarayi uzerinden bagis yapan arkadaslar boyle birseye razi olacaklarsa bence kesinlikle boyle birsey yapmaliyiz. Bu isle basindan sonuna kadar her detayi ile ilgilenmeye de talibim. Benimle birlikte 1-2 arkadas daha bu isle ugrasacaklarina talip olurlarsa hic vakit kaybetmeden bizim icin en uygun site nedir, nasil olmalidir, kime yaptirmaliyiz bunlari tartismaya baslamaliyiz.

Maynard
11-02-06, 22:19
ben kampanya ya para göndericeğimi yazmıştım!ama şu ara yaşadığım sorunlardan dolayı henüz gönderemedim!öğrencilik durumları :)
usataraftar ın fikri çok güzel bence!ben bu forumu layık olduğu yere getirmek için herkesin yardımcı olucağına eminim!çokda güzel olur!!!

Sheva
11-02-06, 22:26
ben kampanya ya para göndericeğimi yazmıştım!ama şu ara yaşadığım sorunlardan dolayı henüz gönderemedim!öğrencilik durumları :)
usataraftar ın fikri çok güzel bence!ben bu forumu layık olduğu yere getirmek için herkesin yardımcı olucağına eminim!çokda güzel olur!!!

Düşüncelerin için çok teşekkürler korn ama zaten o paranın buraya nakledilmesi söz konusu olamaz, yanılmıyorsam asy.net aracılığıyla kampanya hesaplarına gönderilecek..

Usataraftar'ın fikri için ise böyle bir imece usulünü doğru bulmuyorum açıkçası, ancak gönüllüler ve projede yer almak isteyenler tercihlerine göre maddi veya emek olarak destek verebilirler.. Bunun için kısa sürede yardım masası'nda bir topic açar, ince ayrıntılarına kadar forumca tartışırız, daha sonrasında uygun olan yolda ilerlemeye başlarız.. Ancak şu an için, reklam gelirini gs store'a yatırmak ve alınan çeşitli ürünleri çekilişle üyelere dağıtmak bana süper bir fikir gibi geliyor açıkçası :)

Maynard
12-02-06, 00:57
Ancak şu an için, reklam gelirini gs store'a yatırmak ve alınan çeşitli ürünleri çekilişle üyelere dağıtmak bana süper bir fikir gibi geliyor açıkçası :)bende bundan bahsetmiştim tam olarak aslında ama tam açıklayamamışım galiba :)

ve bence bu konuyu dediğin gibi yardım topiğinde tartışalım güzel olur,herkes düşüncesini söler...

mustafa çağlar
12-02-06, 11:46
arkadaşlar ben ve çevremdeki gs li arkadaşlar hem nakit olarak hemde lisanslı ürünlere yüklenerek görevimizi yapıyoruz.yalama medyanın gazına gelmeyelim;dikkat edin kampanyayla ilgili konuşan birtane gs li yazar yorumcu yok.demekki doğru yoldayız! inşallah korktukları başına gelecek...

MarMara
14-02-06, 20:54
Polat: "Bir sürprize daha hazır olun!"

G.Saray'da kulübe ekonomik destek sağlamak amacıyla başlatılan kampanyanın mimarı Adnan Polat, sorunların tamamı çözülene kadar pes etmeyeceğini söyledi. Kampanyayı geçen hafta Faruk Süren'e devrettiğini hatırlatan Polat, "O da üçüncü bir kişi arıyor ama şu anda böyle biri yok. Şimdi yeni bir sürprize hazırlanıyoruz. Artık teknolojiden de yararlanacağız. Para yatırma işlemi kolaylaşacak" dedi.

Kaynak: Sabah

Sheva
14-02-06, 21:59
Polat: "Bir sürprize daha hazır olun!"

G.Saray'da kulübe ekonomik destek sağlamak amacıyla başlatılan kampanyanın mimarı Adnan Polat, sorunların tamamı çözülene kadar pes etmeyeceğini söyledi. Kampanyayı geçen hafta Faruk Süren'e devrettiğini hatırlatan Polat, "O da üçüncü bir kişi arıyor ama şu anda böyle biri yok. Şimdi yeni bir sürprize hazırlanıyoruz. Artık teknolojiden de yararlanacağız. Para yatırma işlemi kolaylaşacak" dedi.

Kaynak: Sabah

Şunu yapsınlar, şu ana kadarkinin misli misli katılım olmazsa bende birşey bilmiyorum.. Hadi inşallah, bekliyoruz artık şu SMS'i..

JackDaniels
15-02-06, 09:57
SMS 'de inanılmaz paralar döner...

Valla açık söyleyim, sms olayı olursa, kendi yolladıklarımın dışında, ne kadar fenerli bjkli arkadaşım varsa, çaktırmadan telefonlarından yollarım 1-2 adet sms. :D

Sheva
15-02-06, 11:34
SMS 'de inanılmaz paralar döner...

Valla açık söyleyim, sms olayı olursa, kendi yolladıklarımın dışında, ne kadar fenerli bjkli arkadaşım varsa, çaktırmadan telefonlarından yollarım 1-2 adet sms. :D

Olay budur :D

gian
15-02-06, 11:43
SMS'den hiç bir şey olmaz kanımca; aksine Fenerlilerin 1905 yaz bilmem ne yap esprileri gerçekleşmiş olur.

Sheva
15-02-06, 11:51
Ondan da birşey olmazsa kimse ortada Galatasaraylıyım diye gezmesin.. Yok KV melodisi, yok Aliye şarkısı diye milyonlarca SMS yollanıyor, bir zahmet bir SMS de Galatasaray için yollasınlar..

JackDaniels
15-02-06, 18:10
Sanki 4-5 sene önce sms yoluyla yardım kampanyası yapıldı diye hatırlıyorum...

Sms değil belkide belli bir numarayı arayıpta o şekilde yardımda olabilir ama kesinlikle eminim Galatasaray böyle bir şey yaptı daha önce...

arat44
19-02-06, 16:06
vardi oyle birsey...

ise yaramamisti...

sms ile iyi para kazanilir kanimca...

ama cagdas'in da bahsettigi cirkin esprilere maruz kaliriz...

USAtaraftar
19-02-06, 22:00
Sanki 4-5 sene önce sms yoluyla yardım kampanyası yapıldı diye hatırlıyorum...

Sms değil belkide belli bir numarayı arayıpta o şekilde yardımda olabilir ama kesinlikle eminim Galatasaray böyle bir şey yaptı daha önce...

Ben bi 10 tane almistim bunlardan. Kartlari hala duruyor.