PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bu forumda emeği geçen herkese teşekkürler..

UmBeRtO GS
30-11-04, 13:17
Bu topic hem bir teşekkür topici hem de geç de olsa bir merhaba topici...

Bu foruma emeği geçen herkese teşekkürler, gerçekten çok güzel bir forum olmuş. 1-2 hafta önce bu Galatasarayi forumuna üye olmakta tereddüt etmiştim.

Fakat daha sonra GS.To'dan beri çok severek muhabbet ettiğim, Yasin abi, Parma Maniac, Kral, Jordan, Ömür abi, Bengü, Genco ve Ata Abi (hep ters düşsek de :) ), RobertoBaggio, Gian ve Sheva'nın da bu forumda yazdığını görünce iyice ısındım bu foruma... (unuttuklarım varsa özür dilerim :( )

Şimdi de keşke herkes gibi bende 6-7 Kasım gibi bu foruma üye olsaydım, keşke benim de bu forumun yapılışında bir emeğim geçseydi diye üzülüyorum...

Hepiniz o kadar iyisiniz ki, TO'dan sonra burası benim yeni evim artık...

Hep beraber bu güzel arkadaşlık, dostluk, Galatasaraylılık ortamını çok yukarılara taşıyacağız....

Hepinize sevgilerle

Kaan "UmBeRtO GS" Batum

Edit : Forumda en çok emeği geçen sevgili Arwen'i yazmayı unutmuşum. Hemen hatamı düzelteyim :)

seyko
30-11-04, 14:05
6 kasimi hatirlatma abicim bana hatirlatmaaa :bagir:

M.Yasin Cakmak
30-11-04, 14:31
Kaan'cım çok saol.

Biz de sizin için uğraştık zaten. Galatasaray'lılara yakışan güzel bir ortam olsun diye.

Bizden de geç bir hoşgeldin abicim.

Bengü Cakmak
30-11-04, 15:23
Bak simdi kaan olmadi ama :)
seninde cok emegin var bu forumda. Zaten bu forum kimsenin degil bu forum hepimizin. Senin emegin olmasa burasi bukdar eglencele Galatasaray bölümüde cok kaliteli yorumlarla dolu olmazdi.

O yüzden iyiki sen varsin.

Bu forumun zaten ne oldugu belli. Kimse kimseyle ugrasmiyor burada maksat eglenmek ve fikir alis verisinde bulunmak.

Bu güzel düsüncelerin icinde sagol destegin icinde.

kral1905
30-11-04, 16:39
Ayni sekilde dusunuyorum..
Insallah devamli artan bir seviye ve arkadaslik olur bu birligimizde..

ben de emegi gecen herkese tesekkur ediyorum.

gian
30-11-04, 16:41
Kaan, çok naziksin, teşekkür ederiz..

Biz de senin gibi üyelerin katılımından çok memnunuz..

Hep birlikte, el ele daha da büyüyecegiz inşallah..

30-11-04, 16:45
Teşekkür ederiz Kaan burayı büyüten sen ve senin gibi yazarlar olacak zaten yoksa forum kurmayı herkes yapar..
Tabii sözüm Banu'ya değil :) Banu'nun da forumun kurulmasına büyük emeği vardır :)

Sheva
30-11-04, 17:20
Umberto basligi gorunce nedense bir veda mesajinin basi gibi geldi, neyseki degilmis :)

Bana gore forumun bu guzel ortaminda su an burda yazan herkesin esit payi var.. Agir yuku yani kurulum, dizayn gibi isleri ise sagolsun tek bir arkadasimiz tasidi fakat isim veremiyorum parcalayabilir beni ;)

Genco
01-12-04, 03:49
Eyvallah.. :dislek: