PDA

Tüm Versiyonu Göster : Nur İçinde Yat Barış Abi

M.Yasin Cakmak
31-01-06, 09:23
Bugün (aslında resmi olarak yarın) sevgili Barış abimizin ölüm yıldönümü.

Sizi bilmem ama pop kültürüne esir olmuş şu dünyada gerçek bir sanatçımızı kaybetmiş olmak beni hala derinden yaralıyor.

Ama işte Allah sevdiği kullarını erkenden yanına alıyor.

Galatasaray Liseli Barış Abi...Seni çok seviyoruz...seni asla unutmayacağız.

7'den 77'ye tüm dostların...

http://www2.fisek.com.tr/uzakulke/anadolupop/barismanco/mancoloji.jpg

31-01-06, 09:24
Ev sevdiğim gerçek müzisyenlerdendi. Barış Manço'nun ezbere bilmediğiniz bir şarkısı var mıdır bence yoktur. İşte öyle bir müzisyendi istisnasız tüm şarkıları çok güzeldi. Ama erkenden gitti işte.

Maynard
31-01-06, 14:48
ben barış mançoyla büyüdüm onun programları ve şarkılarıyla benim jenerasyonumun çoğuda öyledir herhalde!gerçekten bu msjı yazarken bile üzgünüm,umarım orda mutlusundur barış abi...saygıyla anıyorum seni!!!

Aslan Suat
31-01-06, 15:26
herkes zamani geldimi gider diye inanirim, ama bu dünyada benim yasadigim dönemde 3 kisi erken terk etti yalan dünyayi. 1. Dedem, 2. bide 3. de Baris Manco ile Kemal Sunal. Nur icinde yatsinlar.

Aslan Suat
31-01-06, 15:29
...

Mert Baydur
31-01-06, 16:06
herkes zamani geldimi gider diye inanirim, ama bu dünyada benim yasadigim dönemde 3 kisi erken terk etti yalan dünyayi. 1. Dedem, 2. bide 3. de Baris Manco ile Kemal Sunal. Nur icinde yatsinlar.

Rahmetli Adile Naşit de çok üzmüştü beni.
97 senesinde göğüs kanserinden kaybettiğim halam da çok genç vefat etmişti. :agla:

caglar_by
01-02-06, 11:41
Rahat uyu BARIŞ ABİ, benim ve bu forumda bulunan bir çok arkadaşın çocukluk kahramanlarındandır barış abi, bizlere neler öğrettiğini, nasıl mutlu ettiğini, bayram sabahlarını, ayı'yı, ağlattıklarını untmak mümkün deği,l gittiğin yerdede eminim ki seni çok sevmişlerdir...

Serkan1905
01-02-06, 17:58
Benim de cocuklugum onun kasetlerinle gecmisdir. Babam hatta büyük hayranidir.

Öldügünde üzülmüstük, de Galatasarayli oldugunu cok cok sonralari duymustum.

kajganic
01-02-06, 22:46
Nur içinde yat.sen daima kalbimizde yaşayacaksın.

Sheva
02-02-06, 00:02
Ne zaman bu topiği görsem, okusam kol düğmeleri'ni dinlemek geliyor içimden ama yok maalesef.. Neyse aklımdan geçiriyorum o da güzel oluyor, nur içinde yat Barış abi hepimizin hayatında büyük yerin var..

arat44
02-02-06, 01:58
Allah rahmet eylesin...

yaptigi programin yerini tutan baska bir program yok gonlumde...

emir_by
02-02-06, 22:11
rahat uyu BARIS ABİ kalbimiz senınle ...