Tüm Versiyonu Göster : Yılın Futbolcusu
Avrupa'da yılın futbolcusu 20 Aralık'ta belli oluyor. Aday sayısı 35'ten 3'e indirildi. adaylar ;
1) Shevchenko
2) Henry
3) Ronaldinho
Benim favorim hem Milan'da hem milli takımdaki performansıyla Shevchenko. Bakalım forumun genel düşüncesi ne yönde?
Yıllardır büyük bir istikrarla oynayan hem Milan'ı hem de Ukrayna'yı da sırtlayan Sheva tek adayımdır..
Topici açan arkadas konuyu anket haline getirirse daha iyi olur. Böylece burada da kendi aramızda 1.yi secme imkanımız olur..
Şevçenko'yla Ronaldinho arasinda gidip geliyorum.. Her 2'side gecen yil liglerinde sampiyonluk yasadilar.. Ama Şevçenko İtalya gibi zor bir ligde gol kralı oldu ve Ukrayna Milli takımınında yaptıklarıda ortada.. Dünyanın en yetenekli oyuncusu kim diye sorsalar Ronaldinho derdim ama bu ankette oyum Şevçenko'ya..
Bu arada Hıncal 2 hafta evel 90 dakika programında "Şevçenko kim" demişti. Adam nerdeyse yılın futbolcusu secilecek.. Sen cok yaşa Hıncal :).
Siz istediniz biz de yaptık :)
valla aralarında en yeteneklisi kesinlikle ronaldinho...
Henry sadece ingiliz liginde var gerek milli takımda gerek cl de bence kendine yakışanı yapamadı şu ana kadar...
Sheva garip bir adam bana çok yetenekli bir futbolcu imajı vermiyo ama adam çok istikrarlı milanda ne oynuyosa milli takımda da aynısını oynuyo çok kurnaz...
benim oyum ronaldinho ya ama yanlışlıkla sheva ya verdik:)
Parma Maniac
30-11-04, 12:01
Şevçenko'yla Ronaldinho arasinda gidip geliyorum.. Her 2'side gecen yil liglerinde sampiyonluk yasadilar.. Barcelona geçen sene şampiyon olmadı.. şampiyonluk gözönünde tutulacaksa Milan ve Arsenal şampiyon oldu ve Shevchenko'yla Thierry Henry arasında karar verilmeli.. ki evet bence de doğru olanı o.. 2si de şampiyon oldu liginde, ikisi de CLde aynı tura kadar geldiler.. aradaki futbolcu klası farkıyla Thierry Henry diyorum ben.. Shevchenko'dan çok daha yönlü olduğu, en az onun kadar golcü olduğu halde her sene 15 asist ortalamasıyla da oynadığı için..
Barcelona geçen sene şampiyon olmadı..
Nasıl böyle büyük bir gaf yaptım :). Düzelttigin icin sagol..
Henry eger ligdeki performansını Milli takim ve Avrupa kupalarinda da gösterebilseydi acıkcası benimde oyum Henry'e olurdu ama Şevçenko gibi devamlılıgı yok Henry'nin.. Ozellikle milli takimda cok suskun kaldi bu sene..
Serkan1905
30-11-04, 14:06
en yeteneklisi ronaldinho. ben de yeteneklileri severim...
UmBeRtO GS
30-11-04, 14:17
ronaldinho tabii ki
M.Yasin Cakmak
30-11-04, 14:40
İçimden Sheva geçse de rasyonal olarak baktığımda Henry piskopatı varken Sheva diyemiyorum.
Arkadaşlar en iyi futbolcu sorulmuyor yalnız geçen senenin en iyisi soruluyor o yüzden yetenek farklı bir olay ayrı olarak değerlendirilecek..
JackDaniels
30-11-04, 15:01
Ronaldinho alemin kralıdır...
Barcelona sampiyon olamadi ama ligin 2. devresindeki muthis cikisinda en buyuk pay sahibi Ronaldinho'ydu.. Arsenal sampiyon olurken Henry, Milan sampiyon olurken de Shevchenko en fazla katkiyi yapan oyunculardi..
Guzel elemis valla adamlar, tam bir karar veremedim.. Ronaldinho'nun ilk senesiydi diye bence cok fazla dikkat cekti, Shevchenko da tam tersine hep ayni futbolu oynadigindan daha sessiz kaldi.. Arsenal'in son donem dususe gecmesi Henry'i biraz golgeliyor ama gecen sene dusunulurse namaglup sampiyon takimin en buyuk yildiz olarak attigi guzel gollerle Henry odulu hakediyor bence.. Tabi CL'de ve ozellikle milli takimdaki performansi da onun handikaplari..
Mid-life Crisis
02-12-04, 04:06
bende sheva diyorum
ronaldinhoyu tek gecerim...
Bir Şevçenko hayranı olarak, oyumu Şevçenko'dan yana kullanıyorum.Ancak seçilecek oyuncu kanımca Henry olur.Geçen sene en formda sezonlarından birini yaşadı.
shevcenko olsun artik be.. hak etti adam bunu..
Milli takiminda cok iyi gitmesiyle cok rahat bir sekilde Shevcenko alicaktir...
bana aday sorsalar bende bu üçü derdim fifa adam gibi bişey yapmış bu sene.. ronaldinho daha digerlerine gore genc ve ilk senesiydi barcada o kadar basarılı degildi zaten. yetenegi bambaska bi konu zaten..
ama sheva ile henry arasında karar veremiyorum. Arsenal gecen sezon inanılmazdı ve bu buyuk olcude henry sayesinde. asistte cok yapıyo adam. henry diyelim..
Sonuçlar açıklanmış ve ödülü Shevchenko kazanmış.. Oy dağılımı da ilginç;
1) Shevchenko 175 votes;
2) Deco 139;
3) Ronaldinho 133;
4) Thierry Henry 80;
5) Zagorakis 44;
6) Adriano 27;
7) Nedved 23;
8) Rooney 22;
9) Ricardo Carvalho, Van Nistelrooy 18;
11) Charisteas 15;
12) Milan Baros, Cristiano Ronaldo 11;
14) Ibrahimovic 8;
15) Eto’o, Kakà 7;
17) Buffon, Dellas, Drogba, Lampard, Morientes 5;
22) Figo 4;
23) Zidane 3;
24) Baraja, Giuly, Maniche, Nikopolidis 2;
28) Maldini, Vicente 1.
Deco'yu saymaz,
Henry'e de birkaç oy ekleyip Ronaldinho'nun üzerine çıkarırsak,
senelerdir ilk defa bu kadar hakedilen bir oylama sonucu çıkmış derim.
ayrıca adaylar üç taneydi sanırım;
bu başka bir ödülün cevabı olmasın?(ki güzel olmuş:))
Ballon D'or dedikleri bu, yani son derece itibarlı bir ödül (kıvır kıvırabilirsen :lol:)
Topicte tartışılan UEFA'nın ödülü ve adaylarıydı heralde, neyse bunu da öğrenmiş olduk arada :)
Hakeden kazanmış diyelim öyleyse Sheva büyük bit futbolcu olduğunu bir kez daha kanıtladı..
Bu arada Shevchenko da kim diyen Hıncal'a da kapak olmuştur bu ödül..
Şevçenko'nun kazandığını öğrenince cidden sevindim.Çoktan haketmişti.
Bu arada biz ödülleri karıştırmışız arkadaşlar.
Jay-jay'in bahsettiği ödül bu akşam verildi ve Ronaldinho aldı ödülü sonrasında Henry ve Sheva geldi..
http://www.fifa.com/images/cms/actionimages/Nominees_men_all1.jpg
Ronaldinho.. :topcu:
Biliyorum bu işi :)
Toreni bastan sona izledim..Odul toreninden ziyade opera konseri gibi birseydi..Cok basarısız bir geceydi..Dusununki Ronaldinho gibi adamın aday tanıtımında bir tane bile Ronaldınho'ya has calım koymamıslar, sıradan dripling goruntuleri filan..Hele Bayanlarda birinci secilen Brigit Pirkinz miydi ne adını tam hatırlamıyorum, 6 pastan kacırdıgı goller filan var tanıtım klibinde :)
Ronaldinho secildi, Henry iki Sheva ucuncu oldu, ki bence cok adilane bir sıralama olmadı..Roni'nin 3 olması, 1 ve 2 nin de Henry ile Sheva arasında gecmesi gerekirdi..
Bu arada Sheva'nın karısı cok guzel bir sey..Ve ya dekoltesi benim onu cok guzel gormemi sagladı :)
Parma Maniac
21-12-04, 01:53
bu üçünü aynı takımda oynatsan nolur acaba şimdi o geldi aklıma.. :oyoy:
Shevchenko'nun eşi İngiliz basını tarafından Euro 2004 sırasında en güzel futbolcu eşi seçilmişti (veya o 2., baros'unki 1.) Okuduğum site aklımda, arşivinden bulabilirsem yazarım buraya, küçük kardeşiniz falan varsa futbolcu olmaya yöneltirsiniz :)
Ronaldinho yılın en iyisi
FIFA Yılın Futbolcusu ödülünü Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho kazandı. Dünyada milli takımlarda görev yapan teknik direktörlerin yaptığı değerlendirmelerde Ronaldinho (620 oy) birinci olurken ikinciliği Arsenal'de forma giyen Henry (552) kazandı. Üçüncülüğü ise Milan'ın Ukraynalı yıldızı Shevchenko'ya (253) gitti.
Şevki'nin karisinin adi Kristen Pazik'miş.. :yalarim:
Parma Maniac
21-12-04, 02:53
Ronaldinho yılın en iyisi
FIFA Yılın Futbolcusu ödülünü Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho kazandı. Dünyada milli takımlarda görev yapan teknik direktörlerin yaptığı değerlendirmelerde Ronaldinho (620 oy) birinci olurken ikinciliği Arsenal'de forma giyen Henry (552) kazandı. Üçüncülüğü ise Milan'ın Ukraynalı yıldızı Shevchenko'ya (253) gitti.yazık az farkla gitmiş.. :bagir:
:dislek:
Kendisini daha yakından görmek isteyenler :
http://spazioinwind.libero.it/isiscan/pazik.htm
adresinde biraz vakit geçireibilir :)
Kendisini daha yakından görmek isteyenler :
http://spazioinwind.libero.it/isiscan/pazik.htm
adresinde biraz vakit geçireibilir :)
86-60-90 :kizlar: :yalarim: :asik:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to