Tüm Versiyonu Göster : Freekick
Namelessonegs
27-01-06, 20:32
www.freekick.org
Arkadaslar cok zevkli bir online menajerlik oyunu..Hattrick gibi fakat cok daha zor acıkcası..Fakat oyunun bu zorlukları, oyunu cok zevkli bir hale getirmis..Hattrick oynayan arkadaslar bilirler yeterli,kaliteli fln ama bu oyun da CM gibi numaralarla degerlendirme yapılıyor..Atıyorum, Defansif Pozisyon Alması potansiyel 90'sa su durumda ki hali 65...Bu oyuncunuz 90'a cıkabilir ama antremanlarla bu mumkun..İcerisinde tartısabileceginiz ve oyunu ogrenebileceginiz bir forumda mumkun..Zaten ilgilenen arkadaslar hemen uye oldular:))..
İlginiz varsa kacırmadan hemen uye olun derim:)
Aramızda freekick'ciler var mı? :)
evet biyerde daha yazmıştın ve ben üye oldum namelessonegs!
oyuna gelince gerçekten inanılmaz içerikli,hattrick ten çok daha iyi ve zevkli olmuş!taktikler çok içerikli düşünülmüş ve oyun tam bir manager lik oyunu!maçları oyuncular değil daha çok siz kazanıyor veya kaybediyorsunuz!
bende manager seven herkesin girmesini beklerim ve pişman olmucaksınız bence :okey:
Keske noktaları koymasaydın dırek lınk olsaydı.
Namelessonegs
28-01-06, 01:39
Tamam edit'ledim..
Nameless senin HT'deki takımın ne?
Namelessonegs
28-01-06, 15:32
Ata, maelesef Vahsi Aslanlar dı ama kapattılar ...GM'lerden biriyle problem yasadım ve takıma son verdiler..
Simdi bir arkadastan takım aldım...İlk sezonda onu da sampiyon yapıyodum ki lider sike yapınca..kimse sampiyon olmadan diger sezona gectik ..
O takımın ismi de masterscuba. id:652765
Fakat, freekick.org o kadar muhtesem bir oyun ki hattrick'e bakmıyorm bile zaman zaman...Kesin kez deneyin super bir oyun..Hattrick'i de biz bisey sanıyoduk diyiceksiniz..Alısması biraz zor fakat alıstıktan sonra cok zevkle oynuyorsunuz..Uye olan arkadaslar, sorularını ÖM'den sorabilirler..
Orada ki takımım da ''vahsi aslanlar''
Valla benim arkadaş geçen sene başlamıştı freekick'e bir şeye benzemiyor diyip bırakmıştı :) Galiba çok Türk takımı yok orada biliyorsun HT bayağı gelişti 7. lig açıldı falan. Ben III.ligteyim HT'de o yüzden bırakmam zor :) Ama bu oyuna da bir bakabilirim.
Valla benim arkadaş geçen sene başlamıştı freekick'e bir şeye benzemiyor diyip bırakmıştı :) Galiba çok Türk takımı yok orada biliyorsun HT bayağı gelişti 7. lig açıldı falan. Ben III.ligteyim HT'de o yüzden bırakmam zor :) Ama bu oyuna da bir bakabilirim.
Namelessonegs
28-01-06, 16:46
Abi genelde beceremeyenlerin soyledigi sozler...Hattrick'ten 82781 kere daha gelismis diyebilirim :D ..En azından surekli degiskenlik gosteren taktik var, sacma sapan mac skorları yok ha bi de paf takımları macları ve kadrosu bile var :D
Bunun yanı sıra da su anda super lig,1.lig,2.lig,3.lig,1.amator ve grupları, 2.amator ve grupları ve simdi de 3.lig amator ve grupları seklinde bisuru Turk takımı mevcut..Forumda tartısmalar fln var..Gayet guzel yani.. :) ...
Account alrısan haberim olsun Ata:)..Ha bi de 2sine kadar klupler birligi baskanlık secimi var, bir adayda benim ama su sıralar kaybediorm, oy'a ihtiyac olabilir o yuzden haberim olursa sevinirim..haha :D ..Herangi bir sorun fln olursa da seve seve anlatırım :okey:
UmBeRtO GS
28-01-06, 17:12
Managerzone'a üye olan yokmu?
Yok olm kim üye olur o paralı siteye :)
Ya emin değilim açıkçası taktiğin daha karışık olması daha iyi bir şey mi emin değilim zaten bakalım ama 1 gün içinde mail atacaklar herhalde.
Namelessonegs
28-01-06, 20:52
Hayırlısı...Daha iyi Ata sonucta bircok secenek var, ve macı kazanıp kazandırmamak senin elinde...Hattrick'te daha sallamasyon bu olaylar :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to