PDA

Tüm Versiyonu Göster : Konyaspor-2 Besiktas-2

kral1905
07-11-04, 21:21
Yahu bu bjk ayni bizim gecen seneki gibi.
Bir iyi oynuyorlar, bir berbat.Nitekim bu macta da son dakikada kurtarmislar beraberligi..Liderle aralarindaki puan farki 15, bizimle 12 oldu..
Bu serinin devam etmemesi bizim icin daha iyi oldu ;
sonucta bizimle aradaki puan farki 10 olsaydi; bir dusus yasamamiz durumunda bjk ile yakinlasirdik.. Carew de penalti krali olma yolunda ilerliyor kac penalti oldu yahu

M.Yasin Cakmak
07-11-04, 21:25
Dua etsinler fenerli Erhan çok aptalca bir penaltı yaptı bejekenin kaçırdığı pozisyonun şaşkınlığıyla...

Helal olsun konyaya 10 kişi çok efor sarfettiler.

painy_boy
07-11-04, 21:33
4 penalti golu oldu Carew'in.

3 penalti da hakliydi,basit,gereksiz penaltilar yaptik.

56.dakikada golu yedik,2-1 oldu,rakip 10 kisi,adam gibi oynasak alabilirdik maci ama bizimkiler dogru durust baski kurmak icin bile 82.dakika civarini bekleyince 1 golle 1 puani kurtarabildik ancak.

Erhan'in hatasi yuzunden 1 puani kurtardigimiz soylenmis,iyi de bizim yaptigimiz penaltilarda hata,o hatalar olmasa da biz yenerdik mantik olarak.

kral1905
07-11-04, 21:37
painy;
ya size ozel bir durum var sanirim;(olumsuz anlamda degil)

Sergen'e hic kimse, en elestirmeninden en sakinine kadar "kizamiyor"
oysa alex daha 4 . macinda elestirildi,biz felipeyi az elestirmedik..
Sergen bence sizin takimdaki en buyuk -kelime anlamiyla degil- "hain"

Adam cani isteyince oynuyor; istemeyince bu tip maclarda dokuluyor..
ki cani istedigi maclarda senede 6-7 yi gecmiyor, diger maclar bjk 10 kisi oynuyor.. Tumer alternatifini neden hic kimse dusunmez?
Bence Sergen tumerle degisse; tumer banko olsa bjk cok daha kuvvetli olur..Sergen de ikinci yari falan girer gerekirse

Bengü Cakmak
07-11-04, 21:37
4 penalti golu oldu Carew'in.

3 penalti da hakliydi,basit,gereksiz penaltilar yaptik.

56.dakikada golu yedik,2-1 oldu,rakip 10 kisi,adam gibi oynasak alabilirdik maci ama bizimkiler dogru durust baski kurmak icin bile 82.dakika civarini bekleyince 1 golle 1 puani kurtarabildik ancak.

Erhan'in hatasi yuzunden 1 puani kurtardigimiz soylenmis,iyi de bizim yaptigimiz penaltilarda hata,o hatalar olmasa da biz yenerdik mantik olarak.

valla onu bunu bilmem iyi kurtuldunuz yine :lol: :lol:

kamtek
07-11-04, 21:38
bu mac besiktas icin toparlanma maci olabilirdi. o yuzden bu hafta kazanmalari cok onemliydi basaramadilar

netiecede yarisa ortak olmamalari acisindan iyi oldu berabere kalmalari

yalniz konyaya karsi 65-70 dakika 1 kisi fazla oynayip beraberligi son dakikada kurtarmak ta ilginc olmus hakikaten

painy_boy
07-11-04, 22:23
painy;
ya size ozel bir durum var sanirim;(olumsuz anlamda degil)

Sergen'e hic kimse, en elestirmeninden en sakinine kadar "kizamiyor"
oysa alex daha 4 . macinda elestirildi,biz felipeyi az elestirmedik..
Sergen bence sizin takimdaki en buyuk -kelime anlamiyla degil- "hain"

Adam cani isteyince oynuyor; istemeyince bu tip maclarda dokuluyor..
ki cani istedigi maclarda senede 6-7 yi gecmiyor, diger maclar bjk 10 kisi oynuyor.. Tumer alternatifini neden hic kimse dusunmez?
Bence Sergen tumerle degisse; tumer banko olsa bjk cok daha kuvvetli olur..Sergen de ikinci yari falan girer gerekirse

Gozleminde haklisin ama bu soylediklerin benim icin gecerli degil, :)

Sergen'in sezon basindan beri bize faydasindan cok zarari oldugunu,oynamadigini,kosamadigini,eski Sergen olmadigini sezon basindan beri soyluyorum.
Tumer de oyle ha keza,Bosque oynatmiyor diye kizanlar vardi ancak adam hakliymis bugun yine gorduk,Tumer de bitmis.

Sezon sonu Sergen'in futbolu birakmasini en cok isteyenlerdenim cunku o birakmazsa Besiktas onu birakacaga benzemiyor,onun yerine iyi bir oyun kurucu [yabanci] alinmasini istiyorum acikcasi.

kral1905
07-11-04, 22:31
painy sergen konusunda tamam da;
abi o tumer garibim ne yapsin? adam 3 mac yedek bir mac son 10 dakikada oynar. bir mac 11 de baslar..
ben futbolcunun iyi veya kotu oldugunu anlamak icin en az 3 mac 90 dakika oynamasi gerektigine inaniyorum; ve tumer su an tr de her takimda banko oynayacak kalitede bence.. Keske bize verseniz:)

painy_boy
07-11-04, 22:38
painy sergen konusunda tamam da;
abi o tumer garibim ne yapsin? adam 3 mac yedek bir mac son 10 dakikada oynar. bir mac 11 de baslar..
ben futbolcunun iyi veya kotu oldugunu anlamak icin en az 3 mac 90 dakika oynamasi gerektigine inaniyorum; ve tumer su an tr de her takimda banko oynayacak kalitede bence.. Keske bize verseniz:)

valla bana fazla artist gibi geliyor.
biz onun Sergenin geri dondugu ilk yil Sergen ilk 11'de oynamaya basladiginda yaptigi afralari tafralari biliriz :)
bu yuzden bi turlu isinamadim Tumere.

seyko
07-11-04, 23:45
Dua etsinler fenerli Erhan çok aptalca bir penaltı yaptı bejekenin kaçırdığı pozisyonun şaşkınlığıyla...

:!:

gian
08-11-04, 01:29
Konya'da Hasan denen cocugu begendim ben..Tanıyan var mdır?

seyko
08-11-04, 01:31
tanimam etmem ama asiri sekilde mauro camoranesi özenti bi tipi var...

Omur The Little Big
08-11-04, 11:15
Konyaspor'a Saffet Susiç'in elinin değdiği belli olmuş.İstanbulspor'un başındayken çok beğendiğim bir antrenördü ama o za Uzanzede'lerin arasına katılıp kaybolup gitti.Bu maçta Beşiktaş'ın bence yapabileceği birşey yoktu.Yeni bir takımlar ve son 1 ayda yeni bir takıma göre üst düzey maçları arka arkaya oynadılar.Yani bu sonuç süpriz olmadı.

Bu arada Tayfun'un füzesini gördünüz mü?Ayakta alkışladım.

aspava
09-11-04, 11:35
Bu sezon ilk defa bir Beşiktaş maçının başlangıcından itibaren seyredemedim.Belkide bende hafife aldım:)

İlk yarı 1-0 ve Konya 10 kişi diye mesaj gelince iftarda bulunduğumuz yerden kalkmayıda biraz geciktirdim.Sonra maçın sonuna yetişeyim dedim ve arabaya binip radyoyu açtığımda inanın şok oldum.2-1 olacak iş değil bunun adı aptallıktır.Bunun adı saygısızlıktır.On kişi kalan bir takıma karşı bunu yapma lüksümüz yok,bu demek değildirki Konya'nın hakkını yemek istiyorum.Kesinlikle hayır onları canı gönülden kutluyorum,tebrik ediyorum.

Cumartesi akşamı Samsun_Antep maçınada göz gezdiriyordum.Kaleci Kerem erken dakikalarda kırmızı gördü Antepte penaltı atışıyle 1-0 ı yakaladı,oradaki Samsun ile Konya arasında fark yoktu.Onlarda çok iyi oynadılar ama onların şansı yoktu 2-2 yerine 1-3 bitti diyeceğim şu Fener maçı Bilbao maçı nasıl olsa primlerde yüksekya oynarlar tabii

Konya maçı canım ne olacak yürüyerek alırlar,alırlarda neyi?Yolda bir fenerli arkadaşım mesaj atıyor hentbola çevirdiniz diye bende konuyu bilmediğimden telefon açtım ve Pancu yu sordum.Oda kırmızı pozisyonunda sakatlandığını söyledi işte o anda anladımki maç bitti

Neyse son 10 dakikada eve yetiştimde beraberliği yakaladık:))) DB nin tek hatasını gördüm değişiklikte Sergen tercihi yanlıştı,Okan ı kenarda tutması ise apayrı bir yanlıştı.

Uzun lafın kısası Konya çok güzelo bir ders verdi bizlere ama bizimkiler dersini ezberde çok tembeller.Tebrikler Konya bükemediğimiz bileği öperiz.