Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray 62 Beşiktaş 77
Gerçek gücümüzü görme adına önemli bir maç daha.Bakalım ilk kez büyük bir maç ve de derbi kazanabilecek miyiz?İnşallah kazanırız.
İlk maç topiğim umarım şans getirir. :)
İnsallah zidane'cim..
Hangi gün maç, belli oldu mu?
Cuma günü 20.00'da olabilir yine.. NTV'den yayınlayacak kesin...
Yok daha belli olmadı günü bildiğim kararı ile.Çarşamba günü Ntv yayın programını veriyor o zaman öğreniriz.kesin yayınlanacak zaten.
Tabiiki kazanamayacağız hele süper uzunlara sahip Beşiktaş'a karşı mümkün değil.
Beşiktaş deplasmanlarda çok feci. Halil Üner batırmazsa ben şansımızın olduğunu düşünüyorum aksine... Beşiktaş hakiakaten çok kaliteli bir takım değil Akatlar dışında. YAlnız Ellis- MAlik eşleşmesini bizimkinin kazanması şart.
Halil Üner ile kazandığımız bir derbi hatırlamıyorum. Takımlar arasında uçurum yok. Kadro olarak BJK yı yenecek güçteyiz.
Maç,27 Ocak Cuma günü saat 20:00'de arkadaşlar...
Serkan1905
23-01-06, 23:35
NTV veriyordur. (mu?)
Evet veriyor NTV..
Yazmayı unutmuşum..:)
Haftanın diğer maçlarına bakarsak
Tekel – Ülker
Darüşşafaka – Fenerbahçe
Pınar Karşıyaka – Banvit maçları var
Yani bize puan olarak en yakın takımların maçları da bir hayli zor
Derbi maçı olmasının yanında bu yönüyle de çok çok önemli bir maç
Son haftalara daha rahat girmek için yukarından da birilerini yenmek lazım
JackDaniels
24-01-06, 21:12
Şöle basket topicine yazayımda uğur getireyim. :)
Yürü be Dixon, büyük maçlardada birkerecik coş...
malik bizde oynarken iyi savunma yapan rakiplere karşı kötü oynaması çok normak bir oyuncu.zaten bütün savunma ona yoğunlaşıyor.bir de halil beyimiz durağan ötesi hücum ettirince bir şey yapamıyor.gayet normal.
maca sadece gs taraftarları gıdebılecek dımı??rakıp takım taraftarlarıda derbı maclara gelebılır kararı alınmamıstır umarım... :kizgin:
maca sadece gs taraftarları gıdebılecek dımı??rakıp takım taraftarlarıda derbı maclara gelebılır kararı alınmamıstır umarım... :kizgin:
Cuma aksamı 20.00 de Ahmet Cömert'e Galatasaray taraftarı da gidemeyecek bence .. :karisik:
tüm maçlar ertelendi arkadaşlar
TBL ligi 17. hafta macları kötü hava kosulları sebebiyle ertelendi. Maclar 15 Subat'ta oynanacak.
www.tbf.org.tr
1 dakika farkla Levent hızlı davranmış :) Fatoş senin istihbarat zayıf kalmış hakikaten :D
yavaşsın fatoş :D
www.gsbasket.org a bakın lütfen, hıh.. ;)[/quote]
Yahu şunu haftaya oynatsalar ya, futbolda da aynısını yaptılar ne saçma bir kuralmış bu..
Serkan1905
01-02-06, 18:19
Mac 03 Subatta oynancakmis. Yani Cuma.
Persembe Cimbom, Cuma Cimbom, Pazar Cimbom. Iyimis.. :)
Mac 03 Subatta oynancakmis. Yani Cuma.
Persembe Cimbom, Cuma Cimbom, Pazar Cimbom. Iyimis.. :)
bu maclar carsamba gunu oynanmıyacak mıydı yaw???
beşıktaş macı bugun mu oynanacak??eger oynanırsa yabancı oyuncular sahaya cıkmayacakmıs dogru mu bu konuda bılgsı olan warsa acıl bı baksın buraya...
Arkadaslar bu aksam 20.00 de Ahmet Comertte oynanacak musabakada takimimizda eksik bulunmuyor. Yabancilar sanirim birkac gun once gelmisler ve idmana da cikmislar. Dolayisiyla bu aksam oynayacaklar. Hurriyet gazetesi Ayhan Sahenk Salonu yazmis, sallamayin onlarin dediklerini. Ayrica Gs ile dedikleri diger hicbir seyi de sallamazsaniz daha guzel olur dogru bilgi ihtiyaci acisindan :) Sonuc olarak hepimiz orada olmaliyiz, federasyonun bize yapmaya calistigi pisliklere en guzel cevabi vermeliyiz. Galatasaray resmi sitesinde yapilan aciklama da soyle;
Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı, TBL’nin 17. haftasında Beşiktaş Cola Turka ile karşılaşacak. 3 Şubat Cuma günü, saat 20.00’de Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapılacak olan karşılaşma NTV’den de naklen yayınlanacak.
TBL’de 17. haftaya girilirken Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı oynadığı 16 karşılaşmada aldığı 9 galibiyet ve 7 mağlubiyetle, 7. sırada bulunuyor. Takımımızda eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Bu maçta tüm taraftarlarımızı takımımızı desteklemeye çağırıyoruz.
Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka arasında, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen ve 15 Şubat Çarşamba günü oynanması gereken 17. hafta maçının 3 Şubat Cuma gününe alınması konusunda Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Müge Berkalp, sitemize yaptığı açıklamada, Basketbol Federasyonu’nun bu kararı alırken kendilerine de danışması gerektiğini, ancak Federasyon yetkililerinin bu konuda Kulüp’ten hiçbir şekilde görüş almadığını belirtti. Berkalp ayrıca, “Federasyona tepkimiz büyük; bizim de maç tarihi konusunda söylemek istediklerimiz vardı” dedi.
Haydi herkes maca...
maçı tv den izliyorum.su anda maçın bitimine 1 dakika var. 15 sayı gerideyiz ama seyirci muhteşem. sanki şampiyonluğa saniyler kalmış gibi. yazık oluyo bu seyirciye...
Son senelerde herhangi bir branşta gördügüm en iyi GS seyircilerindendi..
Hepsine tebrikler..
Kazanabileceğimizi düşünmüyordum zaten...
Halil Hoca ile bir büyük maç kazanabilirsek dişimi kıracağım...
son zamanlarda gordugum en mukemmel seyirci vardi salonda.. aslinda macin basindan itibaren halil uner in bir turlu yerlestiremedigi hucum organizasyonu eksiklikleri ile ilgili sorunlar yasadik. yine topu tatilden yeni donen ve formuna kavusamamis malik in eline biraktik ve setlerde ona sadece tek screen yaparak bir seyler yaratmasini bekledik. simdi burada soyle bir sorun var.. sezonun ilk maclarinda gordugumuz gibi malik dixon gercekten buyuk bir oyuncu. yalnizca muthis bir skorer degil, ayni zamanda nefis bir pas yetenegi de var onun. ilk maclarda onu anlayamiyorlar diyorduk ama aylar gecti uzerinden ve gecen aylara ragmen hala halil uner belirgin bir hucum sistemi gelistiremedi. yani malik dixon a birakip her seyi ondan bekliyorsan o adama yardimci ol bari dimi? her seyi yaratmasi icin tek kisinin eline baktigin hucum setinde bir oyuncuya setin kurulusunda yapilan tek screen yeter mi? zaten besiktas iyi savunma yapan bir takim. zaten baris ve ellis ile tam saha baski uyguladilar malik e ve her sete 15-16 saniye kala baslayabildik. bir de tek screen le kaldi 13 saniye. ve biz diyoruz ve bekliyoruz ki malik her seyi yapsin, sayi atsin asist yapsin.
bu kadar kolay mi allah askina? bari kat ederken bir screen daha getirin su adama. rahatlasin bos adami gorsun ya da kendi yaratsin. ama tek screenle adam adama savunmadayken hatta screen yapilirken gelen ikili sıkıstırma ile adami yapayalniz birakiyoruz, sonra da hadi bakalim diyoruz. bu kadar sacma bir hucum seti hangi akla hizmet ortaya getiriliyor? halil uner in acilen anlamasi lazim ya da birilerinin ona anlatmasi lazim. yoksa parasizlik zamanlarindaki vefali davranislarinin borcu ve kredisi bitti bile. yetti yani.
besiktas savunmayi cok iyi yapan takim. aslinda set savunmada Gs de fatihle iyi olabiliyor. ama dikkat edilirse kotu hucumlar sonucu yedigimiz fastbreak ler bitirdi bizi. hep de bitiren bu oluyor zaten. vasat takimlara, kotu savunmalara atilan 90 sayilar onemli degil. boyle maclarda atilan sayilarin ve galibiyetlerin onemi var. ama bu iyi kadroya ragmen bu kocla isin ne kadar zor oldugu da cok acik.
seyirciye gelirsek.. hakkaten mukemmeldik. macin basindan itibaren yuksek bir gurultu sagladik ve iyi bagirdik. 3 periyotta biraz vasat hale geldik ama macin son 3.5 dakikasini unutmayacagim sanirim. sayi yedikce daha da bagiran bir guruh vardi. ve son 15 saniyede kendimden gecmis bir sekilde cimbombomum sen cok yasa dedigimi hatirliyorum. gozlerim uzun zamandir dolmamisti taraftar performansindan. nefisti. tek kelimeyle nefisti.
her mac bu seyirci olur mu bilmiyorum. her mac gelirler mi.. ama bugun hakikaten degisikti. gelen, bagiran herkesin agzina yuregine saglik.
bir de pota arkasinda tribun coktu ilk yarida :) bunun icin sol tarafa kaymak zorunda kaldik. mac sonunda da duygu dolu anlar yasayip Gs diye bagirirken o tribune dogru bizleri iten polislere selamlar gonderiyorum. beni itip ayagimi kirma tehlikesiyle dusmeme sebep olanina ise hayatta bir daha karsima cikmamasini tavsiye ediyorum. gozumun bir dahakinde ne kadar donecegini kestiremiyorum.
Serkan1905
04-02-06, 02:45
Basketten anlamam. Fazla takip de etmem. Bugün 3. ceyregin ortlarina kadar seyrettim maci. Seyirci gercekten cok iyi bir performans cikardi. De, 3lük sayi atamiyor su takim yahu. Fazla anlamiyorum su basketten. Sorun nedir, cözüm yollari nelerdir bilmem. Ama takim 3lük cizgisinin ordan sayi yapamiyor. Hem Fenere karsi, hem de Besiktasa karsi.
Ligin en amaçsız ve kötü basketbol oynayan takımıyız bence.. Yeni değil 3 senedir böyle. 3 senedir ne savunmada ne hücumda ne yaptığını bilmeyen bir takımız."Ver Malik'e nasılsa atar", "olmadı ver birine el üstünden 3 lük sallar" şeklinde özetlenebilecek bir hücum anlayışımız var. Savunma zaten 3 senedir yok..
Bakmayın bu sene ekstra 3-5 galibiyet aldık o da diğer takımların çok çok kötü oluşundan.. Yoksa geçen seneden pek bir farkımız yok. Biraz Malik atıyor maç alıyor tek başına hepsi bu.. Bizim altımızdaki takımlar bile bizden daha organize haldeler. en azından ne yaptıklar ne ettikleir belli. Bizim oynadığımız basketbola "sokak basketbolu" demeye bile dilim varmıyor.
Ama randy olsa kazanırdık. Hey yavrum hey. Hakikaten biz arkadaşlarla basketbol oynamaya gittiğimizde şu takımdan daha organize top oynuyoruz...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to