Tüm Versiyonu Göster : Ring 2 - Everyone Will Suffer. The Fear Comes Full Circle
UmBeRtO GS
29-11-04, 13:08
Nihayet Ring 2'nin fragmanı yayınlandı. 2.filmi Ringu'nun da yönetmeni olan Hideo Nakata yönetecek. :okey:
Kesinlikle son yılların en korkunç filmi olmaya aday!!!
Fragmanını izlemek isteyenler http://www.ring2-themovie.com/
Dikkat: Kalp hastası olanlar ve 18. yaşından küçükler izlemesin :topuk:
Parma Maniac
29-11-04, 14:47
aman diyim ilk film bile felaketti.. bi de Hideo baba yönetirse nolur bilemiyorum.. düşüneceğim walla gidip gitmemeyi.. :dislek:
Ring 1 in japon versiyonunu izleyememiştim. Hala arıyorum bilen var mı nereden bulabileceğimi?
Bu arada ilk film sayko olmuştu, aynı performansı ikincidende bekliyoruz
Ringu diye arat Kazaadan falan bulursun..
Bu arada 2.nin fragman harbi iyiymiş..
UmBeRtO GS
29-11-04, 22:31
2. film daha da korkunç olacak, çünkü yönetmen Hideo Nakata :sasirdim:
Ayrıca ilk filmdeki küçük tatlı(!) Samara :topuk: büyümüş :topuk:
2005 nisan'ında gösterime girecek....
Kısacası
http://www.aintitcoolnews.com/image/ring2.jpg
EVERYONE WILL SUFFER!!!
7 days :bagir:
M.Yasin Cakmak
30-11-04, 15:06
1. sini sinemada izledikten sonra acaip tırsmıştım uzun süre kendime gelemedim. Korku filmi böle olacak işte!
2.sini de heyecan ile bekliyorum.
JackDaniels
30-11-04, 15:15
1. sinin amerikan'mı yoksa japon versiyonmu daha iyi?
M.Yasin Cakmak
30-11-04, 15:18
Amerikan versiyonu teknik olarak daha iyi ama Japon versiyonu sanki daha iyi hazırlanmış sanki.
Japon versiyonu japonca ondan kaybediyo :)
JackDaniels
30-11-04, 15:35
Walla üşenmedim kalktım gittim filmin DVD'sini aldım bakalım tırsacakmıyım.
Umarım yanlış film almamışımdır...
THE RING-HALKA
Başrol oyuncusuda Naomi Wats.
M.Yasin Cakmak
30-11-04, 15:51
:)
Başka The Ring olduğunu sanmıyorum.
Ortamı ayarla da boşa gitmesin film :). Gece izle...
Japon versiyonu da Ringu.
UmBeRtO GS
30-11-04, 15:56
Walla üşenmedim kalktım gittim filmin DVD'sini aldım bakalım tırsacakmıyım.
Umarım yanlış film almamışımdır...
THE RING-HALKA
Başrol oyuncusuda Naomi Wats.
Gece bütün ışıkları aç, telefonu fişten çek, cep telefonunu kapat, ev başka tv varsa fişten çek, hatta yanında bir kaç seyredecek adam topla :)
Huzur içinde seyredebilirsin :lol:
Bengü Cakmak
30-11-04, 15:56
Ringu mi :lol:
ya hic gülecegim yoktu :lol:
UmBeRtO GS
30-11-04, 15:57
Ringu mi :lol:
ya hic gülecegim yoktu :lol:
Evet Japon versiyonunun adı Ringu :karisik:
Bengü Cakmak
30-11-04, 15:57
sagol umberto bak anlamamisdim :lol:
UmBeRtO GS
30-11-04, 15:58
nie gülüosn ki,
japonda olsa insan insandır :lol:
Bengü Cakmak
30-11-04, 16:09
:lol:
ya ringu sanki bengü gibi :lol: ne bileyim :lol: bir benzerlik var yani :lol: ona gülüyorum nedense :)
UmBeRtO GS
30-11-04, 16:17
ya ringu sanki bengü gibi :lol: ne bileyim :lol: bir benzerlik var yani :lol: ona gülüyorum nedense :)
allah allaaah
burası ringu'nun ahırımı ya :lol: :lol: :lol:
Yahu ilk film den nası tırstınız anlamadım doğrusu bence korku filmi değil bu gerilim diyebiliriz belki...
Valla şeytan 2 bile bu film den çok daha korkutucu dur gidin izleyin karar verin.
Hayatta korku filmi izleyemiyorum..Hayır film sırasında o kadar korkmuyorum, ama sonra geceleri filan acaip tırsıyorum..İlkini izlemedim, ikincisini de izlemeyecegim :)
Açıkçası beni korkutan öyle öcü böcü değildir hiçbir zaman onlara geçer gülerim Excorcist de benzer şekilde güldürmüştü beni.. AMa Ring'de senaryo mükemmel ve sahneler çok iyi işlenmiş o yüzden ben o filmden daha çok gerildim açıkçası..
Ben film meraklisi degilim;yani 2 saat boyunca karakterleri takip edip fikir yormak zoruma gider o yuzden bu tur gerilim filmlerini izleyemem;
ancak dun kanal d 'de bir 6.his vardi onu izleyeyim dedim;
daha once hakkinda duymustum ancak dun ilk kez oturup izledim son 20 dakikasina kadar;
ve baya heyecanli hos bir filmdi.
o yuzden ben de yavas yavas sinema alemine dalmaya baslayabilirim:)
Ben de oyle Ata, yani görülmeyen seyler daha ürkütüyor beni..
Mesela simdi Shyamalan mı ne O'nun The Village filmi var..Onu cok övüyor korku film sevenleri..
Tabii ben napıcam? Yine izlemicem ve korkmayacagım :)
Çağdaş o filme mutlaka git merak etme bir şey olmaz :) Spoiler vermek istemiyorum ama kesin izle derim o da oldukça başarılı..
Yok abi, ruh saglıgım filan bozulur benim :)
M.Yasin Cakmak
30-11-04, 17:01
:)
Gian, Village korku filmi değil.
Alakası yok, ha biraz geriyor ama korku filmiyle hakkaten alakası yok.
Fakat son zamanlarda gördüğüm en iyi 'Twist' var filmde.
Sakın konusunu dinleme birilerinden.
Ring bence korku filmi değil...Hatta zaman zaman polisiye bence...Çünkü kız sürekli bişeyler arıyor bişeyler takip ediyor falan filan...Tek korkutucu diyebileceğimiz sahne kızın tv içinden çıkması....Filmin ortalarına doğru sıkılıyosunuz hatta...Benim bir filme korku filmi demem için sinema koltuğunda irkilmeyi beni o koltuğu yapıştırması gerekiyor.Bunların hiç birini ring de bulamadım...
exorcist the beginning'e açıkcası beklentisiz gitmiştim.Çünkü bu serinin 4. filmi idi ve bu kadar uzatılan bir seriden bir bok çıkmaz diye düşünüyodum...Ama koltuğa yapıştırdı resmen beni keza gruptan arkadaşlarıda öle...
UmBeRtO GS
30-11-04, 19:01
Normalde tam gerilim (korku) filmleri (Scream, I know what u did last summer, House on the haunted hill, haunting... ) beni korkutmaz. O filmlerin amacı seyirciyi zıplatmaktır. Beni de koltuktan zıplatabilir ama o kadarla kalır...
Fakat psikolojik gerilim filmleri ( 6.his, Şeytan, Ring) gibi filmler beni çok etkiliyor. Gece rüyalarıma giriyor. Zaten böyle filmlerin amacı da insanı koltuktan hoplatmaktır hem de insanı içten içe korkutmaktır..
Eğer Ring'i seyrettikten sonra bir süre televizyona korkarak baktıysanız, telefon sesinden çekindiyseniz. Demekki amaçlarına ulaşmışlardır, yani sizi korkutmuşlardır....
Bengü Cakmak
30-11-04, 19:05
ben izlemedim yasin anlatmisdi cok korktum demisdi... o yüzden cekindim ama sanirim güzel o yüzden izlemeyi düsünüyorum bende.
UmBeRtO GS
30-11-04, 19:08
Bengü Ring'i mi seyretmek istiyorsun...
Filmi izlemeden önce şu önerilerimi dikkate al :)
Geceyse bütün ışıkları aç gündüzse farketmez yine aç, telefonu fişten çek, cep telefonunu kapat, evde başka tv varsa fişten çek, hatta yanında bir kaç seyredecek adam topla
Huzur içinde seyredebilirsin
Bengü Cakmak
30-11-04, 19:10
ya gercekten bukadar varmi? Ya ben cabuk kokrkarim bir korkunc sahne görsem o gece uyuyamam ... izlemesemmi acaba ama cok güzel anlatiginiza göre...
tamam söyledikerini mutlaka uygularimda... fragmani var dimi bu filmin hic ilgilenmedim sidmi bir bulup bakayim.
JackDaniels
30-11-04, 22:54
Tam 1 Hayal Kırıklığı.... :uzgun2:
Sahne geçişlerinde ki ani sesler haricinde zerre kadar ne gerildim, ne tırstım nede yerimden oynadım...
Vallahi bu kadar olumlu eleştirilere rağmen maalesef 1-2 sahne haricinde filmdende sıkıldım dersem yalan olmaz...
Evde izlemek ayrı sinemada izlemek ayrı demeyin...Wallahi plazma tv de ve manyak ötesi sinema sistemiyle izledim...
Demekki zevkler ve renklerin bir kez daha tartışılamayacağını öğrendik...
Filmle ilgili tek merak ettiğim nokta ise : Kadının eski kocası öldükten sonra, kadın evden çıkarken, kocasının asistanını korku dolu gözlerle kesiyor...O asistan da bir iş var dedim ama film sonuna kadar gözükmedi...
Neyse....
Bir gerilim,korku filmi hastasi olarak bu filmden nasil tirstiginiz anlayamiyorum.Sadece biraz gerilim var o kadar,korkuyla alakasi yok...
Bengü Cakmak
01-12-04, 00:39
Bir gerilim,korku filmi hastasi olarak bu filmden nasil tirstiginiz anlayamiyorum.Sadece biraz gerilim var o kadar,korkuyla alakasi yok...
abim öyle diyorsa öyledir :lol:
UmBeRtO GS
01-12-04, 01:05
http://www.dtheatre.com/story_images/ring_2_1.jpg
Ring 2 deki Samara ;)
NOT: Resim olarak koymadım, Samara'dan pek hazetmeyenler olabilir :)
M.Yasin Cakmak
01-12-04, 01:17
Vay anasını rewzil olduk :)
Şaka bi yana zevkler hakkaten farklı oluyor. Amerika'da bir sürü insanı etkilemişti bu film.
Bengü Cakmak
01-12-04, 01:18
yasin hani sen uyuyamiyodun o fililmi o :lol:
UmBeRtO GS
01-12-04, 01:19
yasin hani sen uyuyamiyodun o fililmi o :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Yasin abi rezil olduk....
Yok şey ya, o Ring denilen film hiç korkunç değil, bizim dediğimiz Ring başka ring öhöhöh şey hımm ehem... :lol:
Bengü Cakmak
01-12-04, 01:22
anlat hereyi yasin kacamazsin
umberto kabul et korktun :lol:
M.Yasin Cakmak
01-12-04, 01:29
Valla ben tırstım ne yalan söyliyeyim.
Özellikle bi de dvd de izledim orda da tırstım.
Sonra Japon versiyonunu izledim orda da tırstım.
Eminim ki ikincisinden de tırsıcam.
Demek ben kolay tırsıyorum.
UmBeRtO GS
01-12-04, 01:29
Ben miiiiiiiiiiiiiiii, yok canııımmm hiç korkarmıyıımmmm....
Ring'i seyrederken boğazıma birşey takıldı diye arada bir sıçradım...
Ring'i seyrederken bazen gözlerimi dinlendirmek için kapattım...
Filmden sonra,
Televizyonu boşu boşuna radyasyon yaymasın diye fişten çektim..
Telefonu sapık dadandı diye fişten çektim...
Cep telefonumum şarjı bitti ondan kapattım...
Işıkları eve hırsız girmesin diye yaktım...
Kısacası Ring'den hiç korkmadım.... :lol:
Bengü Cakmak
01-12-04, 01:36
Valla ben bi suru korku filmi izledim bu gune kadar, severim de yani. Ama su aniden "BOO" diye insani korkutan filmlerden hic hoslanmam.
Bu Ring beni hayatimda en cok korkutan filmdir. Paranoyak yapti beni. Izledigimde odamda 37 ekran bi TV vardi, bu Samara suradan sigar mi diye baktigim olmustur. Bi de kasinip internetten su kasetteki kisa videoyu cekmistim, o ne sapik bir videodur ya.
Oy oy oy, neyse simdi gecti diyorduk ikincisi cikiyormus. Yandik.
Izliycem tabi o ayri :kiskis:
UmBeRtO GS
01-12-04, 01:41
Valla ben bi suru korku filmi izledim bu gune kadar, severim de yani. Ama su aniden "BOO" diye insani korkutan filmlerden hic hoslanmam.
Bu Ring beni hayatimda en cok korkutan filmdir. Paranoyak yapti beni. Izledigimde odamda 37 ekran bi TV vardi, bu Samara suradan sigar mi diye baktigim olmustur. Bi de kasinip internetten su kasetteki kisa videoyu cekmistim, o ne sapik bir videodur ya.
Oy oy oy, neyse simdi gecti diyorduk ikincisi cikiyormus. Yandik.
Izliycem tabi o ayri :kiskis:
Ağzından bal damlıyor vallahi.... :lol:
Tam da imdadımıza yetiştin saolasın :)
Bak bengüüüü ne korkunç filmmiş Ring gördün müüü?... :lol:
Luteum saolasın... :lol:
Bengü Cakmak
01-12-04, 01:45
umberto bak biliyordum senin dönecegini :lol:
amma korkaksiniz ya yasinde sende luteum da :lol:
UmBeRtO GS
01-12-04, 01:48
umberto bak biliyordum senin dönecegini :lol:
amma korkaksiniz ya yasinde sende luteum da :lol:
Ağzından bal damlıyor vallahi....
Tam da imdadımıza yetiştin saolasın
Bak bengüüüü ne korkunç filmmiş Ring gördün müüü?...
Luteum saolasın...
Aa ben burada Ring'den korktum gibi bir şey söyledim mi?
Sadece "yasin abi gibi Ring'den korkmak korkaklık değildir" dedim. :lol:
Yoksa ben hala Ring'den korkmuyorum... :lol:
Bengü Cakmak
01-12-04, 01:50
allahim :lol:
ne yani korkmuyormusun sen simdi :lol:
eh biz yasinle usa da birdaha izlicez senide davet ediyoz ozaman cikar ortaya :lol:
UmBeRtO GS
01-12-04, 01:52
şeyyy kemmmm kümmmm :karisik:
ben uçaktannn korkarıımmm...
ondan gelememmm amerikayaaaa..... :lol: :lol: :lol:
yoksa seyrederim ring'i noolucak hiç de korkunç değil :lol:
Bengü Cakmak
01-12-04, 01:55
hahaha :lol:
msj alindi umberto :)
pssssssstttttt dikkat et arkanda kimse olmasin.... biri var gibi pc den cikmasin birsey?
UmBeRtO GS
01-12-04, 01:57
:topuk:
dur ya ben bi bütün ışıkları yakiim
belli olmaz hırsız falan girer gece gece :lol:
Bengü Cakmak
01-12-04, 01:59
:lol: yasinde isik yakiyo (söylemeseymidim ) :lol: ama bu filmden sonra hos ben evde bile yanliz duramazdim :lol:
UmBeRtO GS
01-12-04, 02:02
:lol: yasinde isik yakiyo (söylemeseymidim ) :lol: ama bu filmden sonra hos ben evde bile yanliz duramazdim :lol:
Valla yıkıldım ya....
Yasin abiyi öyle kobralar, yılanlarla falan dedim, bu Yasin abi hiçbişeyden korkmaz. Tam bir cesuryürektir... :lol:
Dünya başıma yıkıldı :lol:
Bengü Cakmak
01-12-04, 02:03
:lol: valla ben birsey bilmiyorum :lol:
kendi bana söyledi ben onun yalancisiyim :lol:
UmBeRtO GS
01-12-04, 02:06
Sen en iyisi şu filmi bi seyret ondan sonra kime hak vereceksin göreceğiz... :)
Bengü Cakmak
01-12-04, 02:07
hakikatten ben izlememisdim dimi :lol: en cok da ben konusdum ne gevezeyim ya :) :(
UmBeRtO GS
17-03-05, 21:30
Film Amerika ve Türkiye'de yarın gösterime giriyor. Gideceklere şimdiden allah sabır versin :D
http://www.geocities.com/the_watchers_counsel/TheRing_Samara.jpg
Edit : Resmi koyamıyorum çünkü o zaman kimse topice giremez ben bile gözüm kapalı giriyorum :lol:
Bu sefer gerilim değil bariz horror olmuş iyi tırsmalar :D
ben bir kac ay evvel The Grudge'in orjinali japın ju-on'u indirdim ve izledim...
ringuyu izlemedim ama ringden daha korkunctu...
ju-on 2 de iyiydi baya ama 1 kadar hosuma gitmedi...
ring'i izlerken korkmaktan öte tedirgin olmustum ben...
fakat gerek fragmandan, gerekse umberto'nun koydugu resimden de belli oluyor ki bunda baya korkacagiz...
Abi Grudge'ın orijinalini izlemedim ama velakin u.s. versiyonu tam komediydi abartmıyorum bazı sahnelerde salonda katıla katıla güldü bu kadar mı yapmacık olur sahneler berbat.
ya ben ilkinde nedense cok korkmamıştım hatta bir-iki sahne fena deildi. ama japon versiyonunuda izleyenler japon versiyonun cok daha ii oldugunu soyluyorlardı. ve bu japon versiyonu 3lemeydi galiba. o filmlerinin yönetmenine vermeleri iyi olmuş bakalım iki nasıl olcak. birde öyle böölü korku filmi deilde yavas agır sessiz korku filmeleri istiyosanız japonlar direk egemenler korku sinemasına. karanlık sular vardı bir ara. onunda amerikan versiyonunu cekerler yada cekiyolar galiba.
yannız hepsinde ufak bir kız oynuyor. biz izlerken korkuyoruz da o oynıyan cocuklara noluyo hep merak etmişimdir.
UmBeRtO GS
17-03-05, 23:36
Ben Ringu 2'yi ve Ringu 1'i seyrettim hiç korkmadım çok komikti hele o hepimizin korktuğu kızın suratı Badi (Türk filmi'ndeki uzaylı)'nın suratı gibi olmuştu :)
Amerikan versiyonu çok daha korkunç
ya ben ilkinde nedense cok korkmamıştım hatta bir-iki sahne fena deildi. ama japon versiyonunuda izleyenler japon versiyonun cok daha ii oldugunu soyluyorlardı. ve bu japon versiyonu 3lemeydi galiba. o filmlerinin yönetmenine vermeleri iyi olmuş bakalım iki nasıl olcak. birde öyle böölü korku filmi deilde yavas agır sessiz korku filmeleri istiyosanız japonlar direk egemenler korku sinemasına. karanlık sular vardı bir ara. onunda amerikan versiyonunu cekerler yada cekiyolar galiba.
yannız hepsinde ufak bir kız oynuyor. biz izlerken korkuyoruz da o oynıyan cocuklara noluyo hep merak etmişimdir.
Karanlık sular çok güzel bir film, Amerikan versiyonu çekildi hatta başrolde Oscarlı Jennifer Connely var, fragmanını izledim oldukça iyi gibi onu sinemada izlerim artık Dark Waters'in DVDsi bilimum korsancılarda mevcuttur izleyin derim. Japonların korku anlayışı ıslak saç ve küçük kızdan kaynaklandığı için artık alıştık diyorum :D
Serkan1905
17-03-05, 23:47
ilki berbatti. umarim ikincisini iyi yapmislardir..
Yapmayın abi ya ilki nasıl berbattı, bence oldukça kaliteli bir filmdi zaten bu konuyu bir ton film işledi daha sonra bu tarzda bir çığır açtılar denebilir.
Serkan1905
17-03-05, 23:52
Yapmayın abi ya ilki nasıl berbattı, bence oldukça kaliteli bir filmdi zaten bu konuyu bir ton film işledi daha sonra bu tarzda bir çığır açtılar denebilir.
abi ne bilim. hic ama hic korkmadim yahu. öyle gerilme falan da olmadi..
bi ara, "aaaaaaa" diye bi bagiriyo kadin, orda "vay anani" diye bi zipliyon. baska da yoktu..
ama ikincisini kacirmam ;)
Bengü Cakmak
17-03-05, 23:57
abi ne bilim. hic ama hic korkmadim yahu. öyle gerilme falan da olmadi..
bi ara, "aaaaaaa" diye bi bagiriyo kadin, orda "vay anani" diye bi zipliyon. baska da yoktu..
ama ikincisini kacirmam ;)
katiliyorum.... ben genelde cok korkarim bu tür seylerden ama beni hic ürkütmedi nedense... garip
UmBeRtO GS
18-03-05, 00:01
hakikatten ben izlememisdim dimi :lol: en cok da ben konusdum ne gevezeyim ya :) :(
Filmi seyretmediğin için olmasın o? :D :lol:
M.Yasin Cakmak
19-03-05, 23:26
Geldi ve izledim.
1.si kadar korkunc olmasa da genede izlemeye deger korkunclukta.
Tavsiye ederim
UmBeRtO GS
19-03-05, 23:31
up
gidenler lütfen anlatsın
Bengü Cakmak
20-03-05, 00:17
simdi birsey derdim de :lol: demeyim en iyisi ben :lol:
İlkinde kesinlikle ben de çok gerilmiştim rahatsız etmişti beni film nedense..
İkincisine yarın gideceğim,bakalım yorumları akşam gelince yazarım :bagir:
Yalnız resim hakkatten feci sayko :kiskis:
Bende dun gittim.. Herkes kotu diyip duruyordu ama begendim.. Hatta 1.'sinden daha iyi bile olmus diyebilirim.. Hele bi arabanin geyiklere girdigi bir sahne var ki :sasirdim: :korkunc:
Bence çok başarılı olmuş bu Japon yönetmen bariz daha iyi çekmiş ilki kadar korkunç olmayabilir ama ilkinde hikaye bilinmiyordu sonuçta bir sürpriz vardı burada ise bir devam filmi olduğu için bazı şeyler daha beklenir durumda o yüzden normal bence.
Serkan1905
21-03-05, 00:20
bunu izleyip gerilmeye gerek yok ki.
bugünkü mac yetti bana :D daha bir iki sene gerilmek istemem.. hele ki devre arasinda..
UmBeRtO GS
21-03-05, 00:24
Filme giden bütün arkadaşlarım beğenmiş, herkes ceset torbası sahnesinde havaya uçmuş :sasirdim: :korkunc:
Ben de dün izledim filmi.İlki daha korkunç gelmişti sanki ama belki de Ata^nın dediği gibi fazla korkmamızın nedeni olayları biliyor olmamızdan ve beklentilerimizin yüksek olmasından kaynaklanıyor olabiliyor.
Ceset torbası ve küvet sahnesi gerçekten irkiltti beni de :bagir:
Ray52Lewis
22-03-05, 16:18
Dün Ring 1 i tekrar izledim ve haftaya filmin burda sinemaya girdigi gece saat 0.00 da 2 yi izleyecegim, simdiden sabirsizlikla bekliyorum...:)
İlkinin de ikincisinin de yarısını atanın omuzuna yapısarak izledim :lol: bence ikisi de yeterince korkunctu.Tabi birincisinde neler oldugunu anlayamadıgımız için daha bi urperdik :korkunc:
arkadaslar biraz komik ama bu ring denen film var ya ben onu izlemeye korkuyorum :) birincisini izledim ama 2. sinden cok korkuyorum :)
izleyenler varsa aranizda ring 2 yi lütfen kötü olup olmadigini yazarlarsa sevinirim.......
( saka deyil) :lol:
M.Yasin Cakmak
01-04-05, 05:11
Begum izleme bosver abicim ne bozacan piskolojini.
Ilki kadar korkunc degil ama genede...
yasin abicim sen 2 yi iledinmi ?
e iyi iste birincisinden korkunc degilse izleyebilirim:)
M.Yasin Cakmak
01-04-05, 05:17
izledim....hikayeyi biliyoruz diye herhalde daha az korkunc geldi bana...ama ben Ring'i izlemeyi mazosistlik belirtisi olarak goruyorum :)
M.Yasin Cakmak
01-04-05, 05:20
Kendine eziyet etmekten ya da edilmesinden hoslanan insana mazoşist denır Begumcum.
acikladigin icin cok tesekkürler yasin abicim :)
UmBeRtO GS
01-04-05, 05:29
Merhaba Begüm iyi geceler :)
Uyku tutmadı galiba
Tvyi açık bırak, kapalıyken içinden birileri çıkabilir :D
evet vallah bu gece hic uyumadim:) bilmiyorum neden ve hala uykusuz degilim hic uykum yok:)!
never sleeeeeeeeeeppppppppppppppppppp :)
UmBeRtO GS
01-04-05, 18:58
i can't sleep at nightttt :sasirdim:
because she never sleeps :korkunc:
ama ben filimi izlemedim daha yani yanlis anlama kaan yani filim degil nedeni uyuyamamin:)
UmBeRtO GS
01-04-05, 19:09
yok bende izlemedim filmi begüm...
şimdi zaten uyumuyorum neredeyse, her gece 5te falan yatıyorum (bu hafta)
seyrettikten sonra hiç uyumam herhalde :D
iyi iste filmin bahanesine geceleri ders calisiriz bizde :)
UmBeRtO GS
01-04-05, 19:11
ders mi o neydi ya :karisik: :lol:
hakatten ders cok uzaklarda kaldi................
UmBeRtO GS
01-04-05, 19:15
senin gece geç yatmanın bi sebebi varmı yoksa uykusuzluk mu sadece
bilmem..........;) ya sen?
UmBeRtO GS
01-04-05, 19:58
bilmem ;)
ha di hadi bilmem mis:)
elbette biliyorsun cikar artik su baklayi :)
( buarada ring2 filmini izledim ve hic korkmadim :) ha ha ha )
UmBeRtO GS
02-04-05, 13:23
hahaha :)
sende biliyorsan nedenini çıkar baklayı :dil:
benim bu hafta geç yatma sebebim arkadaşlarımla dışarı çıkmam :)
korkmadıysan gönül rahatlığıyla bende gidebilirim :D
vallah korkmadim:) ama gitmeden önce cok korkuyordum zor gittim filme zaten:)
UmBeRtO GS
02-04-05, 13:55
o zaman yarın gidiyorum ring2'ye kimse durdurmaya çalışmasın beni :D
git tabiii samarayi özlemissindir:)
UmBeRtO GS
02-04-05, 14:15
yok pek özleyemiyorum durmadan mtvde ring2 fragmanı yayınlanıyor... :)
sen naapıosun?
yok pek özleyemiyorum durmadan mtvde ring2 fragmanı yayınlanıyor... :)
sen naapıosun?
ben mi ne yapiyorum? bugün iste böyle bos beles bir gün:)
ders calismam lazim ama birtürlü baslayamiyorum :bagir: :lol:
Namelessonegs
04-04-05, 02:01
Yapmayın arkadaslar 1.si cok korkunc fln deildi..gayet on sevisme gbi fln biseydi :lol: ..2'de patlıcak o zaman gorceksiniz derceydi resmen ki patlattılar...1.cide hep olayı anlatırken 2'de aksiyona gecti adamlar..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to