PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hakan içine kapanmış

USAtaraftar
29-11-04, 04:47
Yönetici Fatih Gökşen'e göre baş suçlu Ersun Yanal idi. Yanal'ın Milli Takım'a Hakan Şükür'ü almaması G.Saray'da huzur taşlarını yerinden oynatmıştı.. Hakan içine kapanmış, Milli Takım'daki arkadaşlarına
"Neden benim hakkımı korumuyorsunuz?"

Leven Tuzemen'in yazisindan alinti.

Butun yaziyi okumak isterseniz:
http://www.sabah.com.tr/yaz62-80-138.html

USAtaraftar
29-11-04, 04:48
Simdi bu nedir? Bunun ustune nasil bir yorum yapilir? Kral kral diyorsunuz ama son 2-3 hafta icinde takimda yarattigi polemkleri bir dusunun bakalim. Hakan'in takima bu kadar zarar verme hakki var mi??

NOT: Yanlis yere actim konuyu. Galatasaray forumuna tasinmasini rica edecegim...

Mid-life Crisis
29-11-04, 05:46
huzur taşlarını yerinden oynatmıştı.. Hakan içine kapanmış, Milli Takım'daki arkadaşlarına
"Neden benim hakkımı korumuyorsunuz?"

-----------------------------------------------------------------------------

evet haklisin,
sen cagrilmadin o zaman bizde gitmeyiz be hakan abi,
ne de olsa milli takim, ne onemi var ki !!!
demeleri gerekirdi, o zamanda kralimiz icine kapanmayacak, gollerini siralayacakdi, bi baska topikde win-win olayi konusuluyordu, oradaki yorumlari nasilda dogruluyor su hakanin son dediklerini.

insallah yalan haberdir, insallah hakan bu haberi gorup uzulmez, insallah eski hakana, o sevdigimiz hakana en kisa zamanda doner

Sovereign
29-11-04, 13:05
Levent Tüzemen denen adamın yazısına inanarak yorum yapmak ne derece sağlıklı onu da bir sorgulamak gerekli kanımca.

Doğruluğu ispatlanamayacak bir yazıya sırf kendi fikirlerimizi destekliyor diye inanmamak gerektiği görüşündeyim.Üstelik Levent Tüzemen'in Hagi ve Hakan Şükür hakkında neler düşündüğünü geçmişinden çok iyi şekilde biliyoruz.

UmBeRtO GS
29-11-04, 13:44
Levent Tüzemen denen adamın yazısına inanarak yorum yapmak ne derece sağlıklı onu da bir sorgulamak gerekli kanımca.

Doğruluğu ispatlanamayacak bir yazıya sırf kendi fikirlerimizi destekliyor diye inanmamak gerektiği görüşündeyim.Üstelik Levent Tüzemen'in Hagi ve Hakan Şükür hakkında neler düşündüğünü geçmişinden çok iyi şekilde biliyoruz.

Yok abi öyle olur mu hiç basın yazarsa doğrudur, merak etmeyin yakında Ömer Çavuşoğlu, Selçuk Yula, Erman Toroğlu'da Hakan Şükür aleyhine yazılar yazarsa o yazılar da buraya taşınır...

29-11-04, 13:46
Tabii yalandır yalandır hepsi yalan zaten Hakan ile Bülent küs değildi, Ersun da Hakan'ı teknik yetersizlikten almadı.. Kimsenin bir şey yazmasına gerek yok Hakan'ın oynadığı futbol ve moral düzeyi yüzünden belli oluyor eh herhalde bilinen bir neden var ki böyle moralsiz bunu da bilmek için müneccim olmaya gerek yok.. Olanlar belli işte aşağı yukarı.. Ama tabii toz kondurmamak amacıyla her şeye yalan diyebilirsiniz o ayrı konu..

Sovereign
29-11-04, 13:55

Yok abi öyle olur mu hiç basın yazarsa doğrudur, merak etmeyin yakında Ömer Çavuşoğlu, Selçuk Yula, Erman Toroğlu'da Hakan Şükür aleyhine yazılar yazarsa o yazılar da buraya taşınır...

Yok dostum o iş öyle değil.Basın "Hakan hakkında ne yazarsa" doğrudur.Özellikle aleyhine olunca.İşimize gelince.

Peki ben Levent Tüzemen'e sorayım o vakit.Bu konuşmalar olurken sen de orada mıydın.Yoksa yine o müthiş "Çok sağlam kaynaklar" mı çalıştı?

Serkan1905
29-11-04, 14:39
bence gereksiz yere polemik yapip, birbirimizi ignelemeye gerek yok, bu pis basin icin degmez kalp kirmaya..

ama iki gercek var ki, göz ardi etmemek lazim.

1. Hakan Milli Takimina alinmamasindan sonra resmen bitik. Cok duygusal deniliyor kendisine, eger ondan dolayi olsaydi bu düsüs, bu adam hirslanip daha iyi oynamasi gerekmiyormuydu. Ben acikcasi Hakanin su anki durumundan sunu cikariyorum. Hakanin "paraci" oldugunu sanmiyorum. Ama hakanin tavri resmen sunu diyor: ben cimbomun da, milli takimin da krali olmak istiyorum, birinden biri olmazsa ben de olamam. ben böyle anliyorum. bundan cikardigim sonuc ise, maalesef hakanin biraz söhrete ve sevgiye bagimli oldugunu görüyorum. adam unutulmaktan veya arka plana düsmekten cok korkuyor sanirim, bu da ise onu bu hale getirdi diye düsünüyorum.

2. Levent Tüzemene en güzel cevabi Hagi verdi zaten. Mactan sonraydi sanirim Tüzemen Hagiye bir soru sordu. bunun üzerine hagi ona, kendisine köylü diyen gazeteci olup olmadigini sordu. yalan da söyleyemeyince, hagi onun sorularini cevaplamiyacagini söyledi. yani haginin güvenmedigi adama ben hic güvenmem. o yüzden bu yazinin da benim icin hic bir gecerliligi yoktur.

Parma Maniac
29-11-04, 14:41
Levent Tüzemen Sukur hakkında sezon başında Hagi onu istemiyor, ilk 11 planları içinde Sukur yok demiş bi insan.. yani direk geçiniz..

JackDaniels
29-11-04, 14:47
Bir insan ya sevilir ya sevilmez....

Hayat boyunca Hakan benim için bir ilk...

Adamı ne seviyorum nede sevmiyorum...

Ama son zamanlar da baya bi kızıyorum...

duman
29-11-04, 17:45
Hakanın psikolojisinin bozulmasından bıktım ben. Siz bıkmadınız mı?

Yurtdışına gider. Başarılı olamayınca döner 16 Hafta sabrederiz. Milli Takıma alınmaz, psikolojisi bozulur, 6 hafta susar; 7. hafta penaltıdan gol atıp yedeklere koşar. Ünsala sarılır o klübeyi haketmedi der. Hagiye gözdağı verir modda açıklamar yapar. Gol atamazsa kendisi bir şey söyleyemez, sahneyi babasına bırakır. Sevgili Sermet Şükür çıkar, atar tutar.

100.Yılda ben kimsenin psikolojisinin düzelmesini beklemek, kimsenin kaprisini çekmek istemiyorum. Yeter artık.

Hakan Türkiye'nin yetiştirdiği, alanında Dünya çapında marka olmuş, gol krallıkları olan ve hem Galatasaray'a hem Milli Takım'a büyük hizmetler vermiş ve mesleki başarılarından ötürü saygı duyduğum bir futbolcudur. Ama sadece futbolcudur. Kişisel özelliklerinden ve kişisel ilişkilerinden hiç bir zaman hazzetmemişimdir. Bu özelliklerini takıma yansıtmasına ise kıl oluyorum.

Libraleon
29-11-04, 22:24
Zaten GS ın saha kenarı sağlık ekibine bir psikaytr mutlaka alınmalı. Ara ara morali bozuldukça Şükür'e hemen terapi yapıp hayata döndürmeliler. Gerekirse hipnoz etmeliler. Şükürün morali çok kırılgandır. Sık sık müdahelelere ihtiyaç duyar...

Yönetime özellikle Gürsoy a duyrulur.

GaLaFaN
29-11-04, 22:32
şu adamlar bide sözleşme zamanı içlerine kapansalar ya...

duman
29-11-04, 23:01
Olmaz kapanmazlar. Zira sözleşme zamanları paranın akacağı, ceplerin dolacağı, spekülasyonların yapılacağı dönemdir. Kimse susmaz. Herkes konuşur, sahada iyi futbolcu, klübüne, hocasına, yönetimine saygılı futbolcu olur. Hele Şükür gibi paracılar asla kapanmazlar öyle dönemlerde. Aksine açılır saçılırlar ki tribünler onları sevsin. Gitmeleri durumunda taraftarda korku panik oluşsun. Biz seneye Şükürsüz ne yaparız havası estirilebilsin. Sanki son üç sezondur birşey onunla birşey yapılabiliyormuş gibi.

Genco
30-11-04, 03:52
Yorum yapmayayim diyorum ama dayanamiyorum :dislek:

Bu yaziyi Omer Cavusoglu veya Ali Sen yazsa dahi, Hakan ile ilgili olan bolumde, katilmadiginiz noktalari veya yalan yazilan bir seyi gosterirmisiniz ?

USAtaraftar
30-11-04, 15:24

Son Hakan haberlerinden aklima gelenleri sarilayayim.
.Hakan Sukur Inter ile sozlesme imzaladi, bedelsiz gidecek dendi. Cogumuz yalandir demedik mi?
.Hakan Sukur Milli takim'a cagrilmadi diye mesaj vermek icin mactan once antreman yapti dendi. O da mi yalandi?
.Bulent ile Hakan kus yazdiklarinda da inanmamistik. Sonra dogru cikmadi mi?

M.Yasin Cakmak
30-11-04, 15:32

Son Hakan haberlerinden aklima gelenleri sarilayayim.
.Hakan Sukur Inter ile sozlesme imzaladi, bedelsiz gidecek dendi. Cogumuz yalandir demedik mi?
.Hakan Sukur Milli takim'a cagrilmadi diye mesaj vermek icin mactan once antreman yapti dendi. O da mi yalandi?
.Bulent ile Hakan kus yazdiklarinda da inanmamistik. Sonra dogru cikmadi mi?

Hakan Inter'e bedelsiz gitmedi, hatta giderken arkasından gitsin nasıl olsa 20 Milyon dolar gelicek diyen adam onu daha önce de Juventus'a pazarlamaya çalışmıştı.

Antreman yapmak istediğini Yanal dışındaki görevlilere bildirmiş, ne var bunda. Mesaj vermek istediğini nerden biliyosun? Adam hafta sonunda maç var boş durmayayım diye yaptım diyor niye ona inanmıyosun da medyanın süpekulasyonlarına inanıyosun.

Bülent peygamber mi? Herkes herkes ile küser. Bülent'e Hakan'a küsmüş diye kızanı görmedim ben açıkçası. Hem her 3 sallamadan 1 tanesi doğru çıkar :buyuksun:

Sovereign
30-11-04, 15:40
Bülent ile Hakan'ın küs olduğunu kim söylüyor?

Bir de doğru çıktı diyorsunuz...

30-11-04, 15:45
Bülent ile Hakan geçen gün yemekte barıştırıldı , tüm yöneticiler de bu yemekteydi.. Resimlerde iki futbolcunun tokalaştığı görülüyordu. Bu haber de kimse tarafından yalanlanmadı zaten bu olay çok bilinen bir gerçek şu salak Sermet ŞÜkür'ün açıklamalarından sonra olmuştu..
Yasin ayrıca Hakan Inter'e bedelsiz giden futbolcularla aynı şekilde gitti tek fark o zaman Bosman kanunu daha çıkmadığı için Inter bize Hakan'ın o zamanki bonservis bedelinden çok daha düşük bir bedel olan 7 milyon ödedi.. Ayrıca elinde iyi bir forvetin varsa borç içindeysen futbolcunu pazarlaması çok normal..

M.Yasin Cakmak
Bilmiyorum geçen doğum gününde mi ne barıştırmışlar diye bir geyik dönüyordu. Ona dayanarak doğru kabul ettim.

Bengü Cakmak
Ya yaziya inanmam gibi bir sey sözkonusu bile olamaz, ama sunuda yeri gelmisken belirtmeliyimki, Hakan Sükür cok iyi bir futbolcu lakin iyi bir profesiyonel degil hic degil hemde.

Adam bir küsüyor 3-4 hafta yok, Milli Takima alinmiyor gene 5-6 hafta ordada yok, Ramazan oluyor gene etkileniyor 1 ay - yani ne is anlamadim ben. Elbette cok iyi oyuncu ona lafim yok ama avurpayla karsilasdirdigimiz zaman Hakanin ortalamsi pekde iyi degil.

Mesela Henry yada Zidane bunlarin bunalima girdigini yada icine kapandigini ben hic görmedim ve duymadim. Zaten Hakanin da bu yüzden Avrupada basarili olamadigina inaniyorum bugün.

Bir hesaplayin bakalim hakan kac haftadir ortada yok. Bir kac olumlu pasini bulmak bile zor. Ramazan bitsin düzelir dedim ama sorun bu Milli takim davasiymis.

Kusura bakmayin ama herkesin bir sabri var. Hakan madem bundan cok etkilendi ozaman ümit karanin önünü kapatmamak lazimi Hakan tekrar form tutana kadar.

Ama dedigim gibi bukadar yildir futbolun icinde olan biri halal böyle seylerden icine kapaniyorsa, küsüyorsa, etkileniyorsa ... ozaman diyecek lafim yok. Kesinlikle ümit karana yer acilmasi gerekiyor bu durumda cünkü 6-7 haftadan cok sürdü bu olay artik ve herkesi sikti!

M.Yasin Cakmak
30-11-04, 15:47
Türk futbolcusu duygusaldır :)...

Ayrıca Henry, Zidane Fransız futbolunda bu devrin en iyileri.

Tr Fransa ayarına geldiği zaman Tr'nin yıldızları da onların ayarına gelir.

M.Yasin Cakmak
30-11-04, 15:49
Ata Hakan'ın nasıl gittiğini biliyorum fakat şu anki sistem olmadığı için kimse aman Hakan gitme demedi. Onu diyorum. 20 Milyon dolar bekliyordu bizim süper zekiler.

Ayrıca sen haklısın borç içinde yüzerken futbolcunu pazarlaman normal, fakat o adamı pazarlamaya çalışırsan, adam kendisi gittiğinde de normal karşılayacaksın.

Sovereign
30-11-04, 15:53
İki takım arkadaşı tokalaştı diye küsüp,barışmış mı oluyorlar?Ben hergün gördüğüm arkadaşımı görünce de elini sıkıyorum.Şimdi bu küsüp,barıştığım anlamına mı geliyor?Üstelik yönetim böyle birşeye vesile olsa basının önünde mi yapar?

Üstelik kanımca burda "Hakan,Bülent'e küstü." anlamı çıkarılıyor.Ben de diyorum ki Bülent,Hakan'a küsmüş.Demiş ki "Ben Milli Takım'a seçiliyorum,ama kendi takımımda oynayamıyorum.Arkadaşlarım buna tepki göstermiyor,beni desteklemiyor." diye Hakan'a küsmüş.hadi aksini idda edin bakalım...

Bengü Cakmak
30-11-04, 15:55
Yasincim 'türk futbolu duygusaldir' diye gecistirmek nekadar dogru sence?
Yada 'türk insani duygusaldir' demek nekadar dogru?

Elbette bu bir gercek ama bir Ergünün yada bir ümitin bukadar duygusal oldugunu ben acikcasi daha görmedim. Hatta takip edersen eger FUTBOLCU dedigin daha cok mantikli düsünür ve duygusallik cok az vardir. O yüzden zaten futbolcu olmak zordur.

Ama bu durum Hakan sükürde cok farkli. Ve Hakani sevmeme ragmen belirteyimki Hakani bu durumda olmasi onu hep zora sokmusdur. Bu senlelerdir problem olmusdur.

Bir Sergen, bir Tuncay, yada say sayabilidgin kadar bunlarda neden duygusalliga yer yok?

Elbette her insan ayni degildir. Ama deidgim gibi futbolda (izleyici elbette duygusal düsünebilir) duygusallik hic bir zaman bukadar futbolun önüne gecmemelidir

Eger geciyorsa iste bugün burada Hakani konusuruz ve nitekim öylede oluyor.
Hic bir futolcu konuslumazken bu hakanin sürekli bu tavirlari gündemde.

Hele hele bir forvet oyuncusuysan, bu kabul edilemez bir durum.

Diyelim, frazedelim Hakan duygusal bir oyuncu.. Olabilir öylede zaten ama bu derece futbolunu etkiliyorsa ozaman bir TD nin buna 'dur' demesi lazim degilmidir sence?

Bir Futbolcu düsününki sadece duygusal diye 6-7 haftadir hic bir verim saglayamiyor takima. 2-3 güzel pas, ve bir kac iyi kaleyi bulan sutlardan baska.

Ozaman kusura bakma ama ben bundan bunu cikariyorum: problem 'türk futbolcusu duygusaldir' diye bir genlleme yapmak su durumda cok yanlis.

Sovereign
30-11-04, 15:58
Bengue,

Peki niye kesilmesi gereken Necati değil de,Hakan Şükür?

Yaklaşık aynı süre içinde ikisi de gol atamadı.İkisi de kötü oynadı.İkisi de formsuz.
(Bütün bunlara rağmen Hakan Şükür'ün bu periyod içinde 2 tane de asisti var.Necati'nin asisti de yok)

Niye Necati değil de Hakan'ın oynamamsı gerekli?Biri anlatabilir mi bana?

Not:Henry'nin 11 milli maçtır gol atamadığını(Sonunda Rum Kesimi'ne attı),Zidane'ın ise bu sezon ligde sadece 1 golü olduğunu da belirteyim.Yani onlar da kötü oynayabiliyor veya formsuz olabiliyor.

Bengü Cakmak
30-11-04, 16:01
Bengue,

Peki niye kesilmesi gereken Necati değil de,Hakan Şükür?

Yaklaşık aynı süre içinde ikisi de gol atamadı.İkisi de kötü oynadı.İkisi de formsuz.
(Bütün bunlara rağmen Hakan Şükür'ün bu periyod içinde 2 tane de asisti var.Necati'nin asisti de yok)

Niye Necati değil de Hakan'ın oynamamsı gerekli?Biri anlatabilir mi bana?

Hemen söyleyim,

Cünkü Necatiye daha sans verilemesini düsünüyorum. Oyun icinde Necatiyi cok aktiv buluyorum Hakan ise öyle degil. Gerci bu son macta daha bir iyidi ama hic bir varlik sergilemiyor. Necati ise daha cok genc ve ondan bekldigimiz seyler cok cok fazla

Necatiye bukadar acimasiz olamayiz diye düsünüyorum henüz erken. Hakan ise senelerdir bunu yapiyor hep ayni dönem hep bir icine kapaniklik bir küsme ani oluyor Hakanda bunu tahammül ettik zaten yeterince.
Ben hic onyamasin demiyorum yanlis anlama hakani zaten destekleyen biriydim ama 100. yilimizda eger bir oyuncu iyi degilse yedek oturtulmasini düsünüyorum. ve onun yerine ümit karanin oynamasini.

Necati ise son macat bir sürü poziyon yakaladi ve bir cogundada güzel vurdu yapacagi fazla birsey yoktu .... Ama caba hep gösterdi...
Bu cabayi hakanda göremedigim icin ve hakanin daha yasli oldugu ve daha tecrübeli oldugu icin hatasini bu konuda affetmiyorum

Sovereign
30-11-04, 16:11
Bu görüşüne katılmam pek olası değil.Zira Futbolda yaşın olmadığını kabul edersin sanırım.O vakit kaç yaşında olursa olsun önemli olan takıma yaptığı katkıdır.Görüldüğü üzere(Rakamlarla) bu süre içinde Hakan,Necati'den daha faydalı olmuş.En azından ikisi de eşit derecede başarılı ya da başarısız olmuş.Son maçta şanssızdı Necati demişsin.Hakan değil miydi peki?Onu neden bu kategori dışında bırakıyoruz?Hakan'ı kaçırdıkları için asıp,Necati'ye şanssız diyoruz? Sırf yaşı yüzünden Hakan'ı kötüleyip,Necati'ye destek varmek pek adilane değil bence.

M.Yasin Cakmak
30-11-04, 16:12
Bengü bir dolu yazı yazmışın güzelim ama ben o 'Türk futbolcusu duygusaldır' lafını dalga geçmek için yazdım zaten. Sonuna da gülücük ekledim. Asıl ele alman gereken konu o yazının altında yazandı.

Yılda 2 milyon dolar alan kimsenin duygusal olmaya hakkı yoktur kusura bakmasın.

Ha herkes dönem dönem kötü oynayabilir, normaldir.

Benim kızdığım tüm takım kötü oynarken, Necati de Hakan'ın yanında kötü oynarkern hep Hakan'a yüklenilmesi.

Sovereign
30-11-04, 16:15
Bengü bir dolu yazı yazmışın güzelim ama ben o 'Türk futbolcusu duygusaldır' lafını dalga geçmek için yazdım zaten. Sonuna da gülücük ekledim. Asıl ele alman gereken konu o yazının altında yazandı.

Yılda 2 milyon dolar alan kimsenin duygusal olmaya hakkı yoktur kusura bakmasın.

Benim kızdığım tüm takım kötü oynarken, Necati de Hakan'ın yanında kötü oynarkern hep Hakan'a yüklenilmesi.

Aynen Yasin...

Benim de takıldığım konu bu.Sanki tüm bu kötü sonuçların,kötü oyunun tek sorumlusu Hakan.Takım süper oynuyor da yoluna taş koyan Hakan Şükür.O takımdan kesilince biranda süper oynamaya başlayacağız her hattımızla.Eğer öyleyse zaten direk kesilsin takımdan.Yerine oynayan da kurtarsın bu takımı...

Bengü Cakmak
30-11-04, 16:19

Pardon ozaman ciddiye almisdim genede...

Benim söylemek istedigim genc yada yasli konusu degil. Sadece Necatiyi harcamamiz dogru olmaz cünkü gelecek vaadeden bir oyuncu bu benim fikrim. Hakana ise bu sans cok cok kez verildi yani Hakanin zaten bu konuda bir dezavantaji olduguna inanmiyorum. Zaten Necati ve Hakan kiyaslamasini sacma buluyorum.

Sadece Hakana yüklenilmiyor. Hatta biz Hakana az bile yükleniyoruz dikkat ederseniz. Nedenmi? Dedigim gibi eger Hakan Avurada top kosdursaydi zaten insanlar elestirmek icin 1-2 ay beklemez aninda kapiya koyarlardi. O yüzden biz cok bile bekliyoruz... anlatabiliyormuyum?

Ama neden Hakanda Necati demek cok cok yanlis bence. Zaten kendiniz belirtmisiniz Hakan in konumu farkli tecrübesi farkli ... artik bu tür olaylardan etkilenmemesi gerekirken hep her sene ayni seyi yapiyor. Necati ise daha cok acemi böyle bir dönem geciriyor olabilr. Yas farki derken bunu kastettmisdim aslinda.

M.Yasin Cakmak
30-11-04, 16:26
Bengücüm anlamıyosun galiba.

Ya bütün takım iyi oynar, Hakan oynamaz Hakan'ı kesersin. Bütün takım koşar, Hakan koşmaz, kesersin. Bütün takım gol atar, Hakan atmaz, kesersin.

Hakan durdu, 1-2 hafta geçmedi takım da durdu. Atak yapamıyoruz Sebat, Diyar gibi dandik takımlara. Sonra Hakan neden çıkmıyor, Hakan neden oynuyor oluyor.

Anladın mı şimdi?

Sadece Hakan'a katlanılmıyor, herkese katlanılıyor.

Bengü Cakmak
30-11-04, 16:30
Bengücüm anlamıyosun galiba.

Ya bütün takım iyi oynar, Hakan oynamaz Hakan'ı kesersin. Bütün takım koşar, Hakan koşmaz, kesersin. Bütün takım gol atar, Hakan atmaz, kesersin.

Hakan durdu, 1-2 hafta geçmedi takım da durdu. Atak yapamıyoruz Sebat, Diyar gibi dandik takımlara. Sonra Hakan neden çıkmıyor, Hakan neden oynuyor oluyor.

Anladın mı şimdi?

Sadece Hakan'a katlanılmıyor, herkese katlanılıyor.

yasincim anlamadim diye birsey yok gayet iyi anliyabiliyorum ne demek istedigini ama bana göre yanlis düsünüyorsunuz bu benim fikrim. Mac icinde dikkat ettiyseniz Hakana 1-2 orta gelse en fazla elbette ondan bunlari gol yapmasini beklemiyorum (zaten takim duran top ve orta yapamama gibi bir problemi var) ama en azindan kacmasin toptan. Hakana nezaman top gelse ya eziyor topu yada geriye kaciyor... nasil is anlamadim sonra basini eyiyior ve küsüyor anlamadim ben bunu.

Ben buna deyinmek istiyorum. Yoksa anlatiklarinizi cok iyi algilayabiliyorum, anlama sorunum yok yani ;)

30-11-04, 16:32
Yasin katılmıyorum Hakan 1-2 haftadır kötü dğeil 5-6 haftadır kötü ama o maçlarda takım olarak fena oynamadığımız için çok göze batmıyordu. Şu an çok batıyor, hatırlarsan bir maçta Hakan'a gol attıracağız diye 6-7 pozisyonu harcamıştık..

M.Yasin Cakmak
30-11-04, 16:34
Ata 'Hakan durdu 1-2 hafta sonra takım durdu' dan kastım Hakan 5 hafta top oynamadı idi.

Yani Hakan durdu 2 hafta + Sebat+Diyar+Malatya.

30-11-04, 16:43
Peki sence Hakan'ın durmasıyla takımın durması arasında Hakan'ın sahadaki performansı yüzünden bir ilişki mi var yoksa Hakan'ın bozulan morali yüzünden ve bu takım içinde yaşanan gerginliklerden dolayı mı bir ilişki var?

Ben maçları takip ediyorum çıplak gözle de izliyorum, takımdaki oyuncular sanki kasıtlı olarak hiç koşmuyorlar, mücadele etmiyorlar üstelik bu koşmayan oyuncular diğer maç gene 11'de.. Eh hal böyle olunca yedekler de kendini kasmıyor ve sonuç ortaya çıkıyor..

Ya burasını ben anlayamıyorum Ata. Bu sezon bütün maçları izledim, önce yeni takım yavaş yavaş oturmaya başladı, sonra baya iyi maçlar çıkardık ve liderliğe ortak olduk. Fakat şu Sebat, Diyar ve Malatya maçında adeta durdular. Koşmuyolar, basmıyolar, senin dediğin gibi sanki mücadele etmek istemiyolar.

Fakat ben bunu Hakan ile bağdaştıramıyorum. Çünkü bağlantı kuramıyorum.

Ha anca şu geliyor aklıma... Hakan abi oynamıyor bizde oynamayalım tarzı bir düşünceye mi girdiler acaba? Ama bu da saçma geliyor işte.

Bengü Cakmak
30-11-04, 16:44
Iyide bu takim sadece Hakandan olusmuyorki. Hakan bize gol yollarinda lazim. Hakan elbette durunca gol atmamiz zorlasiyor. Ama neden Hakan bir kac hafta yedek bekletilmiyor? Bence oda bizde takimda daha az yipranir. ümit karanin hatalari oldu ama bence artik zamani geldi. Ve kötü degil nezaman oyuna girse güzel isler yapan biri... o yüzden Hakandaki bu israrimizi anallmiyorm 5-6 haftadir!

Sovereign
30-11-04, 16:51
Şu acemi oyuncu konusuna da değinmek istiyorum.Acemi oyuncu henüz profesyonel olarak futbola yeni başlamış oyuncular için kullanılmalı bence.Mesela Cafercan acemi bir oyuncu.Ama bunca senedir birinci,ikinci ligde top koşturmuş,yaşı 25'e gelmiş Necati acemi futbolcu sınıfına girmez.Aynı şekilde 29 yaşına giren Ü.Karan da...

Kaldı ki ben Hakan'ın 25 yaşında neler yaptığını da hatırlıyorum...

Bengü Cakmak
30-11-04, 16:54
Şu acemi oyuncu konusuna da değinmek istiyorum.Acemi oyuncu henüz profosyonel olarak futbola yeni başlamış oyuncular için kullanılmalı bence.Mesela Cafercan acemi bir oyuncu.Ama bunca senedir birinci,ikinci ligde top koşturmuş,yaşı 25 gelmiş Necati acemi futbolcu sınıfına girmez.Aynı şekilde 29 yaşına giren Ü.Karan da...

Kaldı ki ben Hakan'ın 25 yaşında neler yaptığını da hatırlıyorum...

cok dogru...., ama necati gelecek icin önemli onu demek istedim. Genede görüsüm kismen degisti bu örneyin den sonra tesekkür ederim ;)

M.Yasin Cakmak
30-11-04, 16:55
Peki sence Hakan'ın durmasıyla takımın durması arasında Hakan'ın sahadaki performansı yüzünden bir ilişki mi var yoksa Hakan'ın bozulan morali yüzünden ve bu takım içinde yaşanan gerginliklerden dolayı mı bir ilişki var?

Ben maçları takip ediyorum çıplak gözle de izliyorum, takımdaki oyuncular sanki kasıtlı olarak hiç koşmuyorlar, mücadele etmiyorlar üstelik bu koşmayan oyuncular diğer maç gene 11'de.. Eh hal böyle olunca yedekler de kendini kasmıyor ve sonuç ortaya çıkıyor..

Ya burasını ben anlayamıyorum Ata. Bu sezon bütün maçları izledim, önce yeni takım yavaş yavaş oturmaya başladı, sonra baya iyi maçlar çıkardık ve liderliğe ortak olduk. Fakat şu Sebat, Diyar ve Malatya maçında adeta durdular. Koşmuyolar, basmıyolar, senin dediğin gibi sanki mücadele etmek istemiyolar.

Fakat ben bunu Hakan ile bağdaştıramıyorum. Çünkü bağlantı kuramıyorum.

Ha anca şu geliyor aklıma... Hakan abi oynamıyor bizde oynamayalım tarzı bir düşünceye mi girdiler acaba? Ama bu da saçma geliyor işte.

Sovereign
30-11-04, 16:58
Necati elbette ki önemli.Ama görüldüğü üzere kimse tek başına bir takımı kurtaramıyor.Ne Hakan,ne Necati ne de diğerleri.Mühim olan takımca iyi oynayabilmek.

Görüşünü değiştirmek için yazmadım onu Bengü.Sadece bir saptama yapmak istedim.Ama sana faydalı olduysa ne mutlu..

Bengü Cakmak
30-11-04, 16:59
Necati elbette ki önemli.Ama görüldüğü üzere kimse tek başına bir takımı kurtaramıyor.Ne Hakan,ne Necati ne de diğerleri.Mühim olan takımca iyi oynayabilmek.

Görüşünü değiştirmek için yazmadım onu Bengü.Sadece bir belirleme yapmak istedim.Ama sana faydalı olduysa ne mutlu..

Mantikli bir aciklamaydi tam olarak elbette degismedi görüsüm yani Necati konusunda ama dedigim gibi zaten bunu basarmak icin fikir beyan ediyoruz degilmi? Insanlara bir katkida onlarin solid düsünmemesini saglamak icin. O yüzden bu konusma bosa gitmedi benim acimdan. tesekkürler

!!toTTI!!
30-11-04, 20:15
iste sonuda ne oldugu haakn yillardir boyle kiz giibi biri bisey dese 8hafta suusar gol atamz birakin ankaragucune attiig goludee kacirdigi goleerre bakin KRAL a yakisyomu:p

Sheva
30-11-04, 20:26
Muhim olan tabi ki takim olarak iyi oynamak ancak cogu zaman 1-2 oyuncunun o gun cok iyi veya cok kotu oynamasi sonucu degistirmeye yetiyor.. En guzel ornek, cok kotu oynadik dedigimiz A.gucu maci.. Hakan ve Necati'nin kacirdigi goller olmasa, cok daha rahat bir mac cikaracaktik ve ayni performansi gosteren oyuncular cok daha iyi oynamis olarak algilanacaklardi..

Bu arada Totti hosgeldin, yalniz biraz aceleye gelmis galiba mesaj ;)

!!toTTI!!
30-11-04, 21:26
[iste KRAL heemen kiz gibi aglamaya basladi atiigi (son anda kacircakti ztn)penalti golunu degilde birazda kacirdigi 2 bos kale golune dikkat edilsin nnn yakisiyomu KRALA :lol:

savatage
01-12-04, 00:04
Üstelik kanımca burda "Hakan,Bülent'e küstü." anlamı çıkarılıyor.Ben de diyorum ki Bülent,Hakan'a küsmüş.Demiş ki "Ben Milli Takım'a seçiliyorum,ama kendi takımımda oynayamıyorum.Arkadaşlarım buna tepki göstermiyor,beni desteklemiyor." diye Hakan'a küsmüş.hadi aksini idda edin bakalım...

pek yorum yapılmamış bu yazıya ama olaya noktayı koyan bir yazı olmuş:)üstüne yorum yapmaya gerek kalmamış.
Sovereign hocam coşmuşsun bu topic'te.ben yazsam bu kadar yazamazdım!
:buyuksun:

Sheva
01-12-04, 00:20
Sermet Sukur, ki kendisi Hakan'in babasi olur (bu topicte yazilanlar uzerine Hakan'la ilgili olaylardan fazla haberimiz olmadigi kanaatine vardim, o yuzden aciklama yapma geregi duyuyorum) Telegol'de pekte hos olmayan bir ses tonu ve uslupla su serzeniste bulunmustu;

'Kendi takiminda oynayamayan 37 yasinda adami kadroya cagiriyorlar, benim oglumu cagirmiyorlar'

25 senesini Galatasaray'a vermis Kaptan Bulent icin koyu fenerli ve transfer donemlerinin bas aktoru Sermet Sukur'un kullandigi ifadeye bakin hele.. Once bunu bir guzel icinize sindirin, ondan sonra bu konularda Hakan'i mudafaa etmeye devam edin..

Kafamizdaki varsayimlara gore degil, somut olaylara gore yorum yaparsak daha saglikli ve guvenilir sonuclar elde ederiz..

Parma Maniac
01-12-04, 01:09
Hakan Sukur'le Bülent arasında bir sürtüşme varsa bu Milli Takım yüzünden değil, sapla samanı karıştırmayalım.. Hıncal Uluç da zaten bununla ilgili konuştu geçenlerde, ikisi arasında bi anlaşmazlığın Terim döneminden kalma olduğunu söyledi.. bunun milli takımla alakası yok.. Milli Takım hadisesine kızacak olsa Sukur onun yerine çağrılan Necati'yi dışlar ilk, ona küser.. ama aralarından su sızmıyor.. Sermet Sukur'un açıklamaları çok denyoca ama bence Sukur-Bülent hadisesinde ön planda değil.. kavga varsa bile ben de daha eskilere dayandığını düşünüyorum..

Genco
01-12-04, 03:55
Hakan Sukur "Tamamen duygusal (!)" bir futbolcu :kiskis:

duman
01-12-04, 09:59
Necati kesilmemeli. Çünkü sezon başından beri hat-trick yapmasına ramak kala oyundan alınan o, mevkisi değiştirilip sağ kanada konulan o, hatta iyice gaza gelinip sol kanada geçirilen yine o. Vuruş tekniği iyi olan Necati, uzaktan şut atıp aniden skoru değiştirebilen oyuncu Necati böyle oyuncak gibi bir oraya bir buraya konulursa sonucun bu olması normal değil mi?

Acaba Necati'nin performansımı düşüyor yoksa motivasyonu sürekli oyundan çıkarıldığı için ve oynadığı yer sürekli değiştirildiği için mi kötü oynuyor gibi gözüküyor?

ifbnin kokainmanının Tuncaydan sol kanat yapmaya çalıştığı gibi eğer Hagi, Necatiden orta saha oyuncusu çıkarmaya çalışırsa Necati' değil gol atmasını, pas atmasını bile beklememeliyiz. Oynatıldığı yer bu adamın yeri değil.

İşte bu yüzden bana göre Şükür kesik yemeli. Necati-Karan ikilisi ilk 11 çıkmalı. Hakan'ın gücü ve futbolculuğunu tartışmıyorum, alanında marka olmuş bir isim saygı duyarım. Ancak 100.Yılımızda onunda kaprislerini ve duygusallığını dolaba kaldırıp bizim gibi hiç bir beklentisi olmadan sadece Galatasaray sevgisine sahip insanlara ve klübüne saygı duyması gerekmez mi?

Nedense Necati oyundan alındığı maçların neredeyse tümünde gol atmıştı. Ne zaman Necati gol atmamaya ya da atamamaya başladı 90 dakika sahada kalır oldu. Lafım Hagi ye değil. Ancak ben Hakan'ın samimiyetine inanmıyorum. Hiç sevmeme rağmen Tüzemen'in derin Galatasaray iddiaları malesef aklımın bir köşesinden çıkmıyor.

chivu
01-12-04, 12:23
-HAKAN ŞÜKÜR İÇİNE KAPANMIŞ....
-Çok üzüldüm...vah vaaahhh.Ya insanda sinir neyin bırakmadılar.Şöyle bi ağız tadıyla futbol konuşamaz olduk bu manyaklar yüzünden...

Sovereign
01-12-04, 12:30
Sermet Sukur, ki kendisi Hakan'in babasi olur (bu topicte yazilanlar uzerine Hakan'la ilgili olaylardan fazla haberimiz olmadigi kanaatine vardim, o yuzden aciklama yapma geregi duyuyorum) Telegol'de pekte hos olmayan bir ses tonu ve uslupla su serzeniste bulunmustu;

'Kendi takiminda oynayamayan 37 yasinda adami kadroya cagiriyorlar, benim oglumu cagirmiyorlar'

25 senesini Galatasaray'a vermis Kaptan Bulent icin koyu fenerli ve transfer donemlerinin bas aktoru Sermet Sukur'un kullandigi ifadeye bakin hele.. Once bunu bir guzel icinize sindirin, ondan sonra bu konularda Hakan'i mudafaa etmeye devam edin..

Kafamizdaki varsayimlara gore degil, somut olaylara gore yorum yaparsak daha saglikli ve guvenilir sonuclar elde ederiz..

Sevgili Sheva,

Sermet Şükür'ün fikirleri ya da konuşmaları Hakan'ı bağlamaz kanaatindeyim.Sonuçta Sermet Şükür Bülent'in arkadaşı değil.Hakan Şükür Bülent'in arkadaşı.

Somut olaylara göre yorum yapalım diyoruz ama elimizde Hakan'la ilgili de pek somut bir durum yok.benim açıklamak istediğim de buydu.Biz neye inanmak istiyorsak ona inanıyoruz ne yazık ki çoğunlukla.

Not.S.Şükür'ün bu açıklamaları yaptığı programa daha sonra H.Şükür de katılmış ve babasının Bülent hakkında yaptığı açıklamalar için özür dilemiş ve herhangi bir takım arkadaşı ya da Bülent için böyle birşey düşünmesinin mümkün olmadığını ilatmiştir.İşte size kendi ağzından "somut" belge.-mışlı,-muşlu değil yani.

Serkan1905
01-12-04, 14:13
hakkaten ya.. dumanin dedigi gibi.

100. yilimizdayiz, olaylara bakin... :laylaylom: :koptum: :dislek2: :dislek1: :kustum:

gian
01-12-04, 23:56
Vicente'cim buraya tasıyorum topigini..

vicente

Tarih: Çrş Arl 01, 2004 23:39 Mesaj konusu: H. Şükür'ün golden sonra H. Ünsal'koşması

Bu olaya herkes dikkat etmiştir heralde. Kendine dogru gelen Hagi'ye soyle bir selam verip, sonra gidip Hagi'nin en rezil gününde bile destek oldugu hakan ünsal'a koştu Hakan Şükür. bu bir kere terbiyesizliktir..

Ve bu Hakan Şükür'ün sevmediğim karakterinin bir zirvesidir bence. Kendilerini o kadar savunan bir insana bile böyle davranabiyor. Bu kadar sorunlu bir insanın Galatasaray'a verdiği zarar bir degil bin oldu bence.. Geçmişte yaptıgı her seyi sıralamanın bir anlamı yok herkes asagı yukarı biliyor bütün vukuatlarını..

Zamanında Fatih terimin operasyonun basarılı olmamasının tek nedenidir bence H. Şükür'ün takımda tutulması. Samsunspor kadar karakterliysek (onların oyuncu gonderme nedenleri farklı olabilir, sonucta oyuncuları gonderebilme gucleri ve bu riski alıcak cesareti var ve bunu klup maddi olarak batarken yapabiliyorlar) artık bu sevgili oyuncularımıza(şükür ünsal arif vsvs) cıkıs yolunu yada jübileyi göstermeliyiz.

Şimdi burda habire şükürün istatistiklerini gösterip duygusal davranmanın bir anlamı yok, böyle davranırsak 40'ına kadar izleriz onları.. Milan Albertiniyi yollıyabiliyor takımdan (dünyada bir sürüde ornek var boyle guardiola, hierro vsvsvs) ama bizim hala dokunulmazlarımız var..

İş işten gecmeye basladı, çok bile vakit kaybedildi bence...

Başa dön

sigara69

Tarih: Çrş Arl 01, 2004 23:48 Mesaj konusu:

Sıktınız be kardesim..