Tüm Versiyonu Göster : Kim bu Ceza'nin menajeri?
USAtaraftar
29-11-04, 01:54
Son zamanlarda iyice populer olan su rapci kisisi Ceza'nin menajeri kim bileniniz var mi? Adam son zamanlarda herkesin albumune bir sarkiyla girmis. Simdiye kadar her begendigim albumu essiz bir sarki ile yerin dibine sokmayi bildi. En son simdi Mercan Dede'nin Su albumunu dinlerken birde baktim 10. sarkida gene Ceza. Bu adamin menajeri kim cok merak ettim. Bayagi guclu baglantilari olsa gerek.
Kendisine ne kadar yirtinirsa yirtinsin bu adamdan -kanimca- yildiz mildiz yaratamayacagini soylemek istiyorum. Pazar aksami hic yoktan sinirlendik.
Bu memlekette kimler yildiz olmadi ki, Ceza'nin ne eksigi var :) Sahsen tanimam etmem, muzigini de bilmem ancak tahminim o ki menajerinden ziyade o saydigin albumler her kiminse onlar Ceza'nin pesinde kosmustur duet vs. yapmak icin.. Ornegin daha pop kulvarinda Burcu Gunes ve sanirim Candan Ercetin bu adama birkac soz soyletebilmek icin kapismislardi.. Neticede oluyor boyle seyler, fazla sinirlenmeye gerek yok ;)
SuperCimBom
29-11-04, 06:44
ilk önce söyliyim ceza,sagopa gibi rapciler türkiyenin en iyilerindendir ve türkiyede türkce rapin ilerlemesinde cok faydalari vardir...
bu konunun pek menejerle olduguna inanmiyorum amerikan rapciler & sarkicilar böyle düet featuring cok yapiyolar..Bence cok güzel TRde cogalmasi lazim....düsünsenize Müslüm Baba feat. Ceza :artist:
Serkan1905
29-11-04, 14:57
o burcu günesle cezanin birlikte söyledikleri sarkida bir dikkat edin, sarkinin melodisi ali babanin ciftligi sarkisinla hemen hemen ayni... :D
ceza mecburiyetten yapıyor bence.
baktı underground takılarak yada sadece belli bir kitleye seslenerek bir yerlere varamayacak.bu tarz piyasa şarkıcıların albümünde küçük "feat"ler yaparak kendini gösteriyor..
sen beğenmemişsin ama bence çok çok başarılı :)
zaten Türkçe rapde en yakın rakinine 3 tur bindirmiş durumda.
Parma Maniac
29-11-04, 16:20
Ceza çok kaliteli rap yapan bi insan.. özellikle Candan Erçetin'le yaptığı düet de son zamanlarda dinlediğim, en uyumlu, en güzel düetlerden biriydi.. Türkiye'de rap gelişecekse etkisi olacağı kuşkusuz.. destekliyorum..
Şu ülkede kaç kişi istediği işte çalışıyor ya da kaç kişi para için değil sadece yaptığı işi sevdiği için çalışıyor? Bazı ihtiyaçları karşılamak için para kazanmak lazım,para kazanmak için de bu şekilde popüler olmak lazım kanımca. Hem bunu sadece Ceza mı yaptı?(Bakınız :Athena,bakınız: Duman,bakınız:Mor ve Ötesi) ... Ayrıca Burcu GÜneş'le yaptığı çok kötü bence ama Mercan Dede ve Candan Erçetin'le yaptığı düetler oldukça başarılı olmuş özellikle Mercan Dede ile yaptığı düetin sözleri çok etkileyici beni beynimden dan diye vurmayı başarmıştır.
Bengü Cakmak
29-11-04, 19:48
Sehir sarkisi gercektende cok hos. Zaten candanin bütün sarkilari cok güzel. Her CD sini almisimdir bugüne kadar herkesede tavsiye ederim.
Sehir sarkisindaki düet cok süper olmus. Dedigim gibi Candan Ercetinin zaten kötü bir isde imzasi yoktur
Cezanın parası yok sanırım. Ben şu ana kadar klibine rastlamadım. O da yolu başkalarının klüplerinden camiaya girmekte buluyor kanımca.
Rapten hazzetmem. Ancak adam kaliteli rap yapıyor. Türkçe rap içinde diyorum tabi ki de.
Sanırım adından daha uzun bir süre söz ettirecek. Kardeşide rap yapıyormuş. Yakında hatun bir rapçimiz olacakmış.
Bengü Cakmak
29-11-04, 19:58
ümit davaladan daha iyi oldugu kesin canim :lol: yani sahsen ben ümiti dinleyemiyorum okadar kötü yapiyor :)
Bak ne diyor Kayahan abi dedi ve bitti.
İkinci klipte berbattı. Neyi zorluyorsa artık. Anlamış değilim hakkaten
Bengü Cakmak
29-11-04, 20:23
Bilmiyorum ümit davala kendini bitirdi bence... hic yakistiramiyorum kendisine... yani bakarken utaniyorum o derece oldum.. yada bende bir anormallik var
Anormallik sende mi Davala da mı? :) Tabi bir de Balicimiz var şimdi.
Bu febeden bir cacık olmaz demişti zamanında sevgili Davala. Sanırım artık Davaladan bir cacık olmaz diyoruz bizler.
Yine de Galatasaray'ı satmamıştır. Klübün hayrına olacağı için gönderildi Milan'a arkamızdan da konuşmadı birileri gibi. Onun için severim kendisini. Bir de şarkı söylemese :)
Bengü Cakmak
29-11-04, 20:44
sadece BJK stadinda klip cektiyi icin biraz üzülmüsdüm... elbette sarkinin icinde siyah-beyaz geciyor ama genede böyle bir sey yapmasi sacma eski bir GS li oyuncunun
Bu tercihin ona ait olduğunu sanmıyorum. Klibi çeken yönetmen, prodüktörü, menajer. Onlar seçiyorlar. O da uzattığı bıyıklarıyla oturup şarkı söylemek zorunda kalıyor. Ha tabi ki kabul etmeyebilirdi.
Gerçi ben buna takılmadım. İnsanların iyi oldukları işin yanında iyi olabilcekleri işi yapmaları gerekli diye düşünüyorum. Alakasız alanlarda alaksız ve kötü ürünler çıkarmaları bana bir hayli saça geliyor. Davalaya üzülüyorsam alakasız bir dala atladığı içindir.
Bu tiplerin son örneği Mine Çayıroğlu. O da tiyatro eğitim almış İngiltere de gelmiş Türkiye'ye. Bir sürü dizide, filmde oyna, sonra saçma sapan bir şarkı yap. Kel alaka işte.
Sanırım Türkiyede insanlar bir yoldan çıkış yakalayamıyor ya da bitiyorlarsa diğer kapıları gereksiz de olsa, ihtiyaçları olmasa da zorluyorlar.
90ların Türkiyesinin bizim kültürümüze kazandırdığı bir şey olsa gerek bu
Prodüktörü 16 yıldır Kapalı tribünü kovalayan bir abimiz ... Ceza ise tahmininzden daha iyi buna inanın ... ve çok fazlada seveni var ...
http://www.ceza-fan.com/index/modules/gallery/albums/album10/cezakonser_005.jpg
sesinden kaybediyor arkadasimiz abicim, asiri sekilde uyuz oluyorum sesine....
eski med cezir albumu sanki cok daha guzeldi;
bu kadar promosyonu o alkbuma yapsa cok cok daha iyi olurdu
ama yine de basarili olmasini isterim elbet
Walla bende çok bu tarz bi müzik dinlemem hoş ben her tarzdan dinlerimde onun işide o sanırım iyi yapıyorki tutuluyor :)
USAtaraftar
30-11-04, 15:32
Bizde krallar gibi arabesk varken rap map biraz yalan geliyor bana. Muslum Gurses gibi deli bir sese sahip insanin Ceza denen yukaridaki arkadasla duet yapmasi ne katar ona?
Rap'i zaten pek sevmiyorum. Klipleri falan da et pazari. 2 kiz kalca sallayacak, bi abimiz elini gogsune vuracak bu kadar. Ha tabi bide sole arkaplana ne kadar fitness aleti koyulacak. Ama tabi sevenleri de vardir. Bush'in bile 100 milyon seveni olduktan sonra...
M.Yasin Cakmak
30-11-04, 15:34
Rap muzik siyahi Amerikalı kültürüdür ki onlarda bile sevmiyorum. Bizim güzelim dilimize yakışmıyor kanaatindeyim.
Dinlemem...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to