PDA

Tüm Versiyonu Göster : Samsunspor - Besiktas

painy_boy
28-11-04, 18:43
İlk 11'imiz:

...............................Ramazan............ ......................
....Fatih............Emre..............Mustafa.... .Ibrahim U....
....Hassan.......Tayfun............Ahmet Y.......Juanfran....
.....................Pancu.............Ibrahim Akin..................

Puan kaybi surpriz olmaz,zaten 3 puan alsakta cok sey degismez aslinda,ancak Trabzonspor'un puan kaybi serisine girecegini dusunuyorum bu yuzden kendi kendime ucunculuk icinde heveslenmiyor degilim,ama hala cok zor tabi.

Puanimiz 17,puan kaybimiz 22 :dislek:

Sheva
28-11-04, 18:53
En sonunda Ahmed Hassan'i koyduguna besiktas adina sevindim.. Nefret etmeye basladim del bosque'den, turkiye'nin milyonlarca euro'sunu aliyor daha oyunculari taniyamadi..

kral1905
28-11-04, 18:55
samsun maciyla inise gecti besiktas
bakalim yine bir samsun maciyla cikisa gecebilecekler mi

JackDaniels
28-11-04, 18:56
Samsun'un kesin kazanacağı maç en önemli 5 oyuncusunun kadro dışı kalması nedeniyle, beşiktaş'ın favori olmasına neden oldu...

Ama ben beraberlik bekliyorum...

painy_boy
28-11-04, 19:03

diridirinnn :dislek: tv'lerdeki mac reklamlari gibi olmus.

samsunspor haftaici iliskisini kestigi 5 oyuncusunu arayacak mi ?

tum bu sorularin cevabi az sonra Lig tv'de !
:dislek:

kral1905
28-11-04, 19:32
o degilde senin son mesajin saatine bak 19.03
ne besiktasliymis:)

kral1905
28-11-04, 19:45
tarih tekerrurden ibaretmis:)

pancu kirmizi gordu bjk 10 kisi

cozker
28-11-04, 19:51
BJK 1 Samsun macinida 11 kisi tamamlasin disimi kiracagim :).
Pancu'da son zamanlarda bir garip davraniyor. Hafta ici Bukres'te gereksiz yere Steaua taraftarlarini tahrik etmesi ardindan Hagi ile ilgili abuk sabuk demecler vermesi ve bugunde gordugu kirmizi kart.. Bu tur gereksiz polemiklerle ugrasacagina futbola konsantre olsa daha iyi olur..

painy_boy
28-11-04, 19:55
bugun kirmizi kart gordugu pozisyonu gordun mu ?

faul yaptigi adamdan o kadar ozur diledi,ozur dileyecek adam herhalde kasitli o hareketi yapmazdi.
kasitli yapmadigina inanilsa zaten kirmizi kart verilmezdi.

"dusene bi tekme daha",bu hakemlerin nedense ses getirecek kararlari hep Besiktas maclarina denk geliyor.

cozker
28-11-04, 20:07
Hayir maci izleyemiyorum, o yuzden kirmizi kartin hakli veya haksiz olduguna dair birsey soyleyemem.. Aslinda Pancu begendigim bir oyuncudurda, sadece son 1 hafta icindeki gereksiz tavirlarindan bahsettim. Bukres'te ne luzum vardi Rapid atkisi takarak rakibi kizdirmanin, ortami germenin veya hic geregi yokken Hagi hakkinda ileri geri konusmasinin. Neyse... eger bugun gordugu kart hataliysa yazik olmus..

painy_boy
28-11-04, 20:13
Tumer Juanfran'in yerine oyuna girdi,ikinci yarida Tumer oynayacak.

Samsun'da da stad disinda iki taraftar birbirini bicaklamis,acaba simdi nolacak ?
stad disi stad isi degisir herhalde,ee takimin ismi Besiktas'ta degil :)

gian
28-11-04, 20:22
Ben hayatımda bu kadar kalitesiz futbol az izledim..

28-11-04, 20:24
Doğanay inanır mısın bence Ahmed Hassan çok overrated oyuncu.. Bu adamı geçen sene sürekli forvet oynatmaya çalıştılar ama bu fizikle forvet olmayacağı çok açıktı.. Nitekim Del Bosque bu sene hiç forvet oynatmadı ve gerçek yeri olan sağ açıkta oynattı.. Ki bence sağ açıkta da çok verimsiz oynuyor geriye hiç dönmüyor falan sürekli ağlayıp kendini yere atıp penaltı istemesi de ayrı bir konu..

painy_boy
28-11-04, 20:49
Tumer sov ikinci yarida.

durum su an 3-1,dk 80.

2 gol 1 asisti var,kral hocam demistim sana :dislek:

bir penalti daha,Samsunspor kullanacak.

LuisFigo
28-11-04, 20:49
hakem costu ,samsun penalti atacak :) samsun 2-3bjk ..mactaki 3. penaltiydi

painy_boy
28-11-04, 20:52
3-2 oldu mac.

Onur1905
28-11-04, 20:56
3 penaltıdan kesin penaltı denebilecek sadece Sergen'e yapılan hareket bence.Samsun'un ilk penaltısı yoruma açık,ikincisi ise kesinlikle penaltı değil.

Tümer de tam bize lazım bir futbolcu.Bjk bıraksa keşke devre arası.

LuisFigo
28-11-04, 20:59
3 penaltıdan kesin penaltı denebilecek sadece Sergen'e yapılan hareket bence.Samsun'un ilk penaltısı yoruma açık,ikincisi ise kesinlikle penaltı değil.

Tümer de tam bize lazım bir futbolcu.Bjk bıraksa keşke devre arası.

tümerde fazla bi numara yok,kücük takimlarin büyük futbolcusu iste...

painy_boy
28-11-04, 21:01
4-2 oldu Sergen.

Sheva
Tumer gayet iyi bir oyuncu, keske alabilsek.. Bu arada Kerem bizde olsa, hala umit vaad eden genc kaleci olacakti, goruyoruz iste halini.. Her genc oyuncudan yildiz olacak diye birsey yok..

Genco
Sergen'in penaltisinda kararsiz gibiyim ama bende olsaydim verirdim.. Samsun'un 2. penaltisi da kesinlikle penalti degil..

Hah simdi de Sergen atti 4 oldu.. Assist gene Tumer'den.. :topcu:

Onur1905
28-11-04, 21:02
Katılmıyorum Figo.Bu adam bjk'de her oynadığı maçta oynadığını belli ediyor.Pas,orta,şut gibi özellikleri gayet iyi.Hırslı da bir adam.

Kısaca gayet iyi bir futbolcu bence.

gian
28-11-04, 21:07
Ben Tümer'e bayılan bir adamım..Juan Fran'in 3.5 milyon ettigi yerde Tümer benim gözümde 35 milyon eder..10 kat daha iyi oyuncu kanımca..

Çulcu resmen batırdı..Artık bir süre dinlendirilir..

Amatör küme macları gibi bir maçtı..

LuisFigo
28-11-04, 21:07
iyide abicim..galatasarayla besiktas bir mi ??? arada daglar kadar fark var... bizde her adam oynayamaz..

gian
28-11-04, 21:10
Hmm..Tabii..Kanatlarımızın birinde Sabri'nin oynadıgını hatırlatırım..

JackDaniels
28-11-04, 21:14
Arada, kerem kovasından da kurtulduğumuz iyi oldu...

28-11-04, 21:22
Kerem aslında 2-3 haftadır iyi oynuyordu ama bu hafta büyük takıma karşı kendisini göstermek için mantarlamış olabilir..

gian
28-11-04, 21:24
Kerem kac mactır yoktu abi..Shorunmu oynuyordu, gecen hafta Sakarya'dan inanılmaz hatalı goller yiyince bu hafta yine Kerem oynadı..

Kerem'den kurtuldugumuza seviniyorum..Karakter olarak da Fatih Akyel benzeri bir adam olarak görmüsümdür O'nu hep..Hem kalsaydı, Aykut cıkamayacaktı piyasaya..Ben Aykut'tan cok ama cok umutluyum..

28-11-04, 21:29
Ben yanlış hatırlıyorum o zaman ama benim bildiğim Shorunmu'dan önce gene Kerem oynadı uzun bir süre.. Bu arada Aykut tabii ki daha iyi kaleci bence çok abartılan Volkan'dan bile iyi kaleci ama bizde gerekli şansı bulamadı yeteri kadar..

JackDaniels
28-11-04, 21:29
Boğaziçili;

Kerem'i hiç sevmezdim, hala da sevmiyorum...

Kötü bir maçını yakalamışken, fırsatı kaçırmıyorum ve sallıyorum :kiskis:

painy_boy
28-11-04, 21:47
Kerem aslında 2-3 haftadır iyi oynuyordu ama bu hafta büyük takıma karşı kendisini göstermek için mantarlamış olabilir..

ilk 65dk top gelmeyince cocuk oyundan sogudu tabii ilk gelen toplari da iceri aldi.
:dislek:

luteum
28-11-04, 22:28
iyide abicim..galatasarayla besiktas bir mi ??? arada daglar kadar fark var... bizde her adam oynayamaz..

Peki Figo, durustce soyle, su anda Besiktas'in kadrosundaki oyuncularin kacini alirsin GS'ye?

Ona gore ben de GS'den kimleri isterim Besiktas'a onlari soyleyecegim.

Tamam GS Turkiye'nin en basarili takimidir ona diyecek bir sey yok da, bu diger takimlari kucumsemek de gereksiz geliyor bana. Rekabet olmasa ne zevki olur ki liglerin?

Ispanya'da Real - Barca, Italya'da Lazio - Roma, Juve- Milan, Fransa'da Marsilya - PSG , Ingiltere'de Arsenal, Manchester vs vs. Ama ben hic bir Manchesterlinin cikip da mesela biz Manchester'iz, Ljungberg bizde oynayabilir mi diyecegini sanmiyorum. Ornegi hemen aciklayayim gerekiyorsa, Ljungberg Arsenal icin neyse Tumer de Besiktas icin odur, yoksa Tumerle Ljungberg'i karsilastirmiyorum.

M.Yasin Cakmak
28-11-04, 22:30
Figocum saçmalamışsın biraz...

Takımların tarihsel büyüklükleri ile şimdiki zaman kadrolarını nasıl karşılaştırmışsın anlamadım...

Sadece laf sokmak amaçlı yazılar mantık taşımıyor.

Sheva
28-11-04, 22:34
Bir kere gecicez o burasi Galatasaray edebiyatini.. Bu uc takimda sampiyonluga oynama amaciyla transfer yapiyorlar, birinde kuvvetli olan bir mevki digerinde zayif olabiliyor.. Ornegin hucuma donuk orta saha olarak bakin, nitelik demiyorum sadece nicelik olarak, Ahmed Hassan, Sergen, I. Akin, Pancu, Tumer bir ton adam var bjk'de.. Bizde de mesela on libero tarzi adamlarin bollugu var, yani benim anlayisima gore bjk'de bir Conce yok ama bizde de Tumer veya Pancu yok.. O yuzden takimlar arasinda boyle bir fark anlayisini dogru bulmuyorum..

USAtaraftar
28-11-04, 22:40
Bu sene Besiktas'in kadrosu bizden daha iyi. Kanimca tartisilmasi bile anlamsiz...

luteum
28-11-04, 23:35
Acikcasi su anda bizde bi Saidoo veya Volkan olsa su kadroda cok faydali olurdu.

Defansif ortasaha yok ve Ahmet Yildirim'a kalmis durumdayiz.

soprano79
29-11-04, 11:11
Beşiktaş galibiyeti haketti.Samsun çok kötü hücum etti.Böyle oynarlarsa işleri zor ligde.Tümer çok iyi bir solak.Müthiş de top dağıtıyor.Beşiktaş'da iki oyun kurucu var Sergen ve Tümer bizde ise zaman zaman Volkan bu işi yapmaya çalışıyor ama yeterli değil.

savatage
29-11-04, 11:30
Tümer'in kazandırdığı bir tane büyük maç yazabilecek var mı merak ediyorum.küçük maçların büyük oyuncusu olmaktan öteye gidemedi hiç.
çok yetenekli ve bence Sergen'den çok daha faydalı,o ayrı konu.
ama GS'a gelse keşke denmesini anlamıyorum(kimse dememiş açık açık gerçi).

ayrıca Kerem bıraktığımız yerden,
her maç 3 ve üzeri gol yemeye devam ediyor.en azından önemli maçlarda!
bizdeyken bile böyleydi.

fred frith
29-11-04, 16:13
Tümer'in kazandırdığı bir tane büyük maç yazabilecek var mı merak ediyorum.küçük maçların büyük oyuncusu olmaktan öteye gidemedi hiç.
çok yetenekli ve bence Sergen'den çok daha faydalı,o ayrı konu.
ama GS'a gelse keşke denmesini anlamıyorum(kimse dememiş açık açık gerçi).

2002-2003 sezonu, saracoglundaki fenerbahce maci
tek golün pasini verdi, macin en iyisiydi
ilk sezonu haricinde hicbi sezon devamli oyniamadi zaten

besiktasin dekoratif unsuru tümer iyi orta yapar , duran toplari sergenden cok daha iyi kullanir, dribblingi iyidir, adam eksiltir, cekilmez derecede kaprislidir, gol sevincinden bile ev ödevi verir gibi olay yaratmaya calisir, her mac acaba tümer gol atinca napicak, malzemeciye veya 3. kaleciye mi kosucak, bize yeni dövmesini mi göstericek, yoksa transa mi gecicek diye beklenir, yedek bekledigi macta önünden gecen rakibine tekme sallar vs vs

bence cok iyi futbolcu, ama takima faydasi sergenle mukayese bile edilmez
ilhan tümer gibi yapmacik, misyoner kilikli tiplere kimse ses cikarmaz ,ama sergenin hafifmesrepligi yüzünden senelerdir futbolculugu tartisilir

velhasil zor adam, ipiyle kuyuya inilmez

Carmelo
29-11-04, 16:31
Tumer Kral bi oyuncu bence yaw.
Tartisilmaz yani.

Sheva
29-11-04, 18:36
Fred guzel ve fazlaca gozlem gerektirecek ifadeler iceren bir yazi yazmissin Tumer'le ilgili.. Yukarida ben yazmistim 'keske ara transferde alsak' diye fakat bu konuda aklimda bulunan supheler tamamen senin de yazdigin Tumer'in ilginc karakteri ile ilgilidir..

Cok iyi bir oyuncu olduguna inaniyorum, bjk'de surekli firsat verilse cok da basarili olacagini dusunuyorum ancak gel gor ki inanilmaz derecede gereksiz tripleri olan bir insan.. Gol sevincinden, dovmesine, verdigi demeclere kadar anlamsiz tavirlar icinde.. Ilk baslarda beraber geldigi Ilhan'in altinda eziliyor diye dusunuyordum ama Ilhan futbolu birakti, bu adam hala ayni.. Simdi hatirladim, Sergen de bir roportajinda 'Tumer iyi futbolcu ama cok ters adam' demisti..

fred frith
29-11-04, 20:40
bi de böle adamlarin kötülügü takimdaki dier potansiyel mizmizlari harekete gecirmeleri
gecen sene besiktasta ahmed hassan ve tümer birbirlerini alevlendirdirler, sonra bi baktik sinan ali cansun falan yedeklik bizi bozuyuo demeye basladilar
bunlardan zamanla mazlum ama hirs küpü bi grup olustu, gollerini ebeleserek birbirlerine hediye ettiler vesaire
tümer oynamak icin cekisecegi bi komsu cocugu bulamazsa, kendi mevkisinde bosluk olan bi takimda ( misal galatasarayda) ayni tripleri yapmiyabilir
ahmed hassan icin extra bi de estetik ameliyat gerekiyo tabi