Tüm Versiyonu Göster : Yeni bir yıl daha...
JackDaniels
30-12-05, 10:32
2005 nasıl geçti anlamadım...
Zaten 5.5 ayı, yani yılın yarısı yarısı askerlikle geçti geri kalan kısmıda iş-güç, alacak-verecek...
Aslında, bu yeni yıl olayındanda fazla haz almam, abartı eğlenceleri anlamsız bulurum..
neyse uzun lafın kısası, adet yerini bulsun 31 aralık 2005 te herkes bir dilek tutsun.Tutulan dileklerden güzel olanları tutsun...
herşeyden önemlisi sağlık..forumdaki tüm arkadaşlarımın kardeşlerimin, abilerimin ağız tadıyla, sağlıkla sıhhatle yeni bir yıl geçirmelerini temenni ederim...
heralde ben anamı, babamı, kendimi, işi gücü,sevdiklerimi bırakıp 2006'da "Canaydınsız bir G.Saray" dileyeceğim...
Yeni bir yıl yine bir yıl :) Yıllar geçip gidiyor, umarım herkesin keyfi ve sağlığı yerindedir, herkesin yeni yılı kutlu olsun :)
Namelessonegs
30-12-05, 14:14
Herkese sevgi dolu,saglıklı,basarılı ve bol Galatasaray galibiyetli bir yıl dilerim..Ha bi de Canaydınsız:)
Tüm Galatasaraylı arkadaşlarımın yeni yılını kutlarım ben de ;) 2006 hepimiz için başarılı ve güzel bir yıl olur inşallah.
bende herkese mutlu yıllar diliyorum... içinde şampiyonluğumuzun olduğu...artık şu vizelerin finallerin göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçtiği ...şans dolu bir yıl olur umarım ;)
Mert Baydur
30-12-05, 15:23
Zaten 5.5 ayı, yani yılın yarısı yarısı askerlikle geçti
301'sin sende yani. :)
Bende öyle, geçen sene acemi birliğinde girmiştik askere. :(
Serkan1905
31-12-05, 02:56
bari su 2006 yili "sari kirmizi" gecse...
Mutlu Yillar efenim.. :buyuksun:
Bütün herkeze iyi yıllar !!!!!
yeni yılın herkese sewgi,mutluluk bana ise PARA :lol: getirmesi dileğiyle...
MERY KIRİSMIS!.... :lol:
MUTLU YILLAR
http://www.cdromstudio.com/galerie/noel2/images/000007.gif
Tüm galatasarayi.com 'un güzel kardeşlerine, yıl içinde beraberce bir çok konuda görüşlerimizi paylaştık. Bazen tartıştık bazen aynı fikirde olduk.
Bütün bu süre içinde kırdığım, üzdüğüm yada sinirlendirdiğim kardeşlerimde dahil olmak üzere, tüm Galatasarayi.com'un güzel galatasaraylı kardeşlerimin yeni yıllarını kutlarım, herkese sağlık, aşk :) , mutluluk ve başarı dilerim. Galatasaray'ımıza da biraz maddi refah ve tabiiki şampiyonluk diliyorum.
Sevgilerimle.
Ufuk (Apollon)
2006'nin herkese mutluluk , basari ve saglik getirmesini dilerim
Mutlu bir yıl diliyorum hepimize..
M.Yasin Cakmak
31-12-05, 23:20
Vatanımız, milletimiz ve Galatasaray'ımız için hayırlı yıllar dilerim.
bütün galatasaraylılar için mutlu daha da önemlisi umutlu bir yıl olması dileğiyle herkese iyi seneler.
2005 benim için çok güzel geçti..Ama her zaman sonu çift olan yılların uguruna ınandıgım ıcın bu sene daha guzel gecek ınsallah...
Mert Baydur
01-01-06, 20:08
23:40'ta uyudum dun gece Istanbul'da, ailemle disarida yedigim aksam yemeginden sonra. :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to