PDA

Tüm Versiyonu Göster : spiderman vs. venom

arat44
29-12-05, 19:13
bilmiyorum meraklilarinin haberi varmi ama 3. filmde venom da var...

http://www.imdb.com/title/tt0413300/

muhtesem olucagina inaniyorum...

2007 yi bekle dur artik...

Sheva
29-12-05, 20:50
Superman'le ilgili bilgisi olan var mı, nasıl bir film olacak ve ne zaman geliyor?

coldinho
29-12-05, 21:07
Superman'le ilgili bilgisi olan var mı, nasıl bir film olacak ve ne zaman geliyor?

http://www.imdb.com/title/tt0348150/

ben de 4gozle bekliorum..
Pirates of the Caribbean 2 yi de bekliorum bu arada..

arat44
29-12-05, 21:09
superman:
http://www.imdb.com/title/tt0348150/

bu da beyazperde.com dan:
http://www.beyazperde.com/film/2473

hemen uye olup fragman'i da izleyebilirsin...

coldinho
29-12-05, 21:10
2 si de mukemmel olacak isallah...
2006 da guzel filmler izlicez sanırım..

Parma Maniac
29-12-05, 22:33
Venom'ın olacağı kesin değil arat'cım.. hatta olsa bile Venom'ın gözükme ihtimali %5 olur 3. filmde.. 3. filmde ana villain Sandman olacak ve Thomas Haden Church oynayacak.. Venom'ın varlığı resmen açıklanmadı daha.. sadece Kirsten Dunst bi galada sarhoş sarhoş Sandman ve Venom dedi.. bence Topher Grace Eddie Brock'u oynayacak ama Venom çıkmayacak bu filmde, Venom'lı hikayenin temelleri atılacak gibi alttan..

Parma Maniac
29-12-05, 22:35
bu arada Superman'le ilgili de şunu söyleyeyim.. herkes inanılmaz bir güven içerisinde Bryan Singer'a ama Brandon Routh'un varlığı açık açık film gelmeden sorgulanıyor.. bence de patlayacak kendisi.. ek olarak filmin çekimlerinde olan kişilerin bazıları filmin çok kötü olacağını söylemiş.. ne derece güvenilir bu haberler bilmiyorum.. inşallah güzel olur ama Brandon Routh'u ve kostümü hiç beğenmedim ben..

30-12-05, 10:28
Bu Superman'deki tıfılın ilk filmi falan herhalde :lol:

coldinho
30-12-05, 10:32
cuk olmus tabiri caizse brandon, superman rolune.
kostum de cok basarılı olmus tebrik etmek lazım..

M.Yasin Cakmak
30-12-05, 11:12
Imdb de Venom creditlenmis. That 70's Show'dan tanıdığımız Topher Grace (Eric Forman) oynayacakmış.

Parma Maniac
30-12-05, 12:42
Yasin'cim IMDB %100 doğru bilgi vermez.. hatta her söylentiyi taşır oraya.. 2. filmdeki Doc Ock rolü için önce Robin Williams'ı, sonra da Sam Neill'i yazdılar o şekilde.. sonra bir baktık ki Alfred Molina'yla imzalanmış.. yani kesinlikle güvenilir bir kaynak değildir imzaların atıldığı dönemde..

3. filmde Venom'ın gözükmesi bana göre %1 bile değil.. Eddie Brock olarak Daily Bugle'da gösterirler o olur en fazla.. Venom zaten yanında Sandman'le harcanacak bir villain değil.. ona tek düşman olacağı bir film ayıracağından eminim Raimi'nin..

arat44
30-12-05, 13:16
emre'cim bende imdb'de yazildigi icin oynuyor yazdim...

tabi ben imdb'nin kesinlestigi zaman yazdigini dusunuyordum...

o halde 3. filmin sonlarinda seninde dedigin gibi venom'un temelleri atilacak...

sonunda venom'u oynayan kisinin venom'a donusmesiyle biter heralde...

neyse bi kac iyi icinde kesinlesir heralde...

arat44
30-12-05, 13:28
Since this project is categorized as being in production, the data is subject to change; some data could be removed completely.

zaten nor dusumus adamlar...

Parma Maniac
31-12-05, 18:39
evet arat'im aynen öyle..

ben de tahmin ediyorum ki Kirsten Dunst doğru söylediyse bu bölüm alttan tanıtılır Eddie Brock olarak.. Spidey Sandman'i harcarken bir taraftan John Jameson uzaya çıkar.. dönüşte bunu getirir.. Spidey'nin üstüne yapışır ve son bulur diye umuyorum.. :)

Carmelo
31-12-05, 18:48
Yaw essek kadar adamların boyle spıderman batman'ı falan ızlemesıne anlam veremıyorum ya :)

Parma Maniac
01-01-06, 17:04
Yaw essek kadar adamların boyle spıderman batman'ı falan ızlemesıne anlam veremıyorum ya :)haha çoluk çocuk şeyi di mi bu çizgiroman kahramanları.. 3-6 yaş grubuna temsil ediyor değil mi? :lol:

ben de hala bu işlere çoluk çocuk işi diye yaklaşan insanların kalmış olmasına bi anlam veremiyorum ama naparsın oluyor işte.. ;)

Carmelo
01-01-06, 17:11
senı opuyorum :)

Parma Maniac
01-01-06, 23:13
ben de seni canım kardeşim :)

luteum
03-01-06, 22:48

ben de tahmin ediyorum ki Kirsten Dunst doğru söylediyse bu bölüm alttan tanıtılır Eddie Brock olarak.. Spidey Sandman'i harcarken bir taraftan John Jameson uzaya çıkar.. dönüşte bunu getirir.. Spidey'nin üstüne yapışır ve son bulur diye umuyorum.. :)

symbiot jameson'la mi gelmisti?
ben spidey bunu hep beraber savasmaya gittiklerinde baska bi boyutta bulmustu diye hatirliyorum.

Parma Maniac
03-01-06, 23:28

symbiot jameson'la mi gelmisti?
ben spidey bunu hep beraber savasmaya gittiklerinde baska bi boyutta bulmustu diye hatirliyorum.evet uzayda yaptıkları Secret Wars denen bi savaşta bunun üzerine yapışmıştı.. ama o şekilde aktarması mümkün değil filme.. orda kesin bir değişiklik olacak.. en uygun değişim de Ultimate Spider-Man ve Spider-Man Animated Series'de kullanılan John Jameson'ın uzaydan bilmeden getirmesi olur diye düşünüyorum..

Parma Maniac
19-01-06, 11:53
Bryce Dallas Howard Gwen Stacy oluyor.. amanııınnnn.. :D

arat44
19-01-06, 17:12
http://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/universal_pictures/friday_night_lights/bryce_dallas_howard/fnlpred.jpg

cok seker...

Parma Maniac
24-02-06, 18:48
amaneeeyyyyyyy

hobaarreeyyyyyyyyy

lay lareyyyyyyyyy

delirdiiimmmmmm

http://spiderman.sonypictures.com/

http://www.sinemafanatik.com/set/spiderman3pos.jpg

breh breh brehhhhh

brrrşşşşşşşşşşş.. :lol:

arat44
25-02-06, 03:17
ne alaka bu siyah kostum...

venom'mu yoksa...

arat44
25-02-06, 03:22
sozlukde ki yazini okudum...

daha evvel tartistigimiz gibi...

2007 de cok var ya...

lanet olsun... :)

Parma Maniac
25-02-06, 04:21
eğer verdiğim linkten resmi siteye baksaydın Venom olduğunu görürdün arat'ım.. sabahtan beri halay çekiyorum evde eheh..

25-02-06, 11:40
Ahanda bariz Venom var şimdi bir şeye benzedi 3 :)

arat44
25-02-06, 12:29
430 kusur gun gecer mi?..

Maynard
25-02-06, 15:11
off off off!!!harika :D

Parma Maniac
25-02-06, 19:50
yalnız çok gaza gelmeyin.. Venom bu filmde ortaya çıkmayabilir.. çıkmaması da daha hayırlı olur zaten.. 4. filmi full Venom'a ayırmalarını istiyorum ben.. Sandman falan takılsın bu filmde..

arat44
26-02-06, 01:30
3. filmin sonu oyle bir bitecek ki 4. film icin yirticaz kendimizi heralde...

senin yazdigin en mantiklisi...

sanirim onlarda bunu dusunebilmislerdir...

umarim...

UmBeRtO GS
26-02-06, 02:49
Şu Örümcek neden siyah kostüm giymiş ya :)

Parma Maniac
26-02-06, 02:58
Şu Örümcek neden siyah kostüm giymiş ya :)dalga mı geçiyon len? :lol:

M.Yasin Cakmak
26-02-06, 09:25
Bence M.J ölecek ve Spider man kara dul olacak :) :)

Carmelo
26-02-06, 13:42
Canlarım benım :)

Maynard
26-02-06, 23:15
Şu Örümcek neden siyah kostüm giymiş ya :)dalga geçiyosun dimi?en azından ben öyle olmasını umuyorum :D

UmBeRtO GS
27-02-06, 00:31
Şu Örümcek neden siyah kostüm giymiş ya :)dalga geçiyosun dimi?en azından ben öyle olmasını umuyorum :D

Hadi sizi biraz kızdıriim :)

Ne o yoksa şu Çizgi Film'in üçüncüsüne paraları yetmedi diye renksiz mi yaptılar, şu örümcek'in kostümü ondan mı siyah :D :kodum:

Aslan Suat
27-02-06, 02:50
70lerde bir dizisi vardi (cizgi film degil). Nicholas Hammond basrolde oynuyordu, orda Spidermanin örümcek aglari tamamen iptendi :) ama yinede iyidi. tabiki 70 lerde izlemedim, ama yas kücükken alman Tvsi bir ara göstermisti, ordan biliyorum :)

Mert Baydur
27-02-06, 12:34

Hadi sizi biraz kızdıriim :)

Ne o yoksa şu Çizgi Film'in üçüncüsüne paraları yetmedi diye renksiz mi yaptılar, şu örümcek'in kostümü ondan mı siyah :D :kodum:

gerçekten sebebini bilmiyor musun?

UmBeRtO GS
28-02-06, 19:01
Şu Örümcek neden siyah kostüm giymiş ya :)dalga geçiyosun dimi?en azından ben öyle olmasını umuyorum :D[/quote]

Biliyorum tabiki sadece şaka amaçlı kızdırmak için öyle yazdım :)

Maynard
28-02-06, 19:06

Biliyorum tabiki sadece şaka amaçlı kızdırmak için öyle yazdım :)iyi ya bende çatlamıştım sinirden umberto niye bilmiyo bunu diye sorma :lol:

UmBeRtO GS
28-02-06, 19:12

Biliyorum tabiki sadece şaka amaçlı kızdırmak için öyle yazdım :)iyi ya bende çatlamıştım sinirden umberto niye bilmiyo bunu diye sorma :lol:

Ben Mert'in sorusuna cevap verdim, tabii aynı anda senin sinirine ilaç olduysam ne mutlu bana

Maynard
28-02-06, 19:13

Ben Mert'in sorusuna cevap verdim, tabii aynı anda senin sinirine ilaç olduysam ne mutlu banaolmazmısın yaa sorma ilaç gibi geldin yemin ederim akşam akşam iyi güldürdün beni :D

Parma Maniac
12-03-06, 17:16
Sony studyolarından bi adam röportaj yapmış ismini vermeden bi siteyle.. filmle ilgili ne var ne yok söylemiş.. koymuyorum buraya zevkinizi mahvetmesin diye.. kolpa olma ihtimali yüksek elbette fakat doğruysa hiç hoşlanmayacağım şeyler olacak..

arat44
12-03-06, 23:15
sevimsiz bir haber...

ayrintilari bildirmedigin icin saol...